Sztriptíz


Sajnos, csak nagyon későn néztem a telefonomra. Rossz szokásom, hogy sokszor nem hozom magammal, hagyom kisülni vagy lenémítva marad. Ugyanez történt most is, amikorra egyértelmű volt, hogy a többiek nem jöttek el: ekkor láttam, hogy már dél körül megkaptam az üzenetet: a tervezett program elmarad.
Nem ma történt, sok-sok éve: az egyetemen volt egy sportcsarnok, amelyet nagyon szerettünk. Sajnos azonban este nyolckor már bezárták, pedig sokan használtuk volna szívesen ezt követően is. Aztán úgy alakult, hogy az egyik évfolyamtársunk megszerezte a kulcsokat, amelyeket mások és mások is lemásoltak: több hónapon keresztül, amíg ki nem derült és nem gondoskodtak a zárak lecseréléséről és a megfelelő biztonsági felügyeletről, sokan jártunk be éjszaka is. Aznapra a legkitartóbbak egy éjféli kosárlabda-meccset szerveztek: fiúk, lányok vegyesen, a sport és a buli kedvéért is. Nekem is volt kulcsom, meg is érkeztem a megbeszélt időpontban a csarnokba, ahol senkit nem láttam. Mikor sokáig vártam, utána jutott eszembe, hogy felhívjak valakit: lehet, hogy én emlékszem rosszul? És persze, hogy már megint nem vettem észre az üzenetet, ami jó pár órával korábban jelezte, hogy egy sokkal érdekesebb esemény miatt az egészet lefújták. Ez is csak velem fordulhat elő – bosszankodtam és a kollégiumba visszaindulni készültem.
- Szia! Te sem vetted észre az üzenetet? – hallatszott a lány öltöző irányából.
A kellemes hang gazdája mosolyogva közeledett felém: nem ismertem közvetlenül, de még nemrég kezdtem az egyetemet, biztosan ő is az évfolyamunkra járhatott, csak még eddig nem futottunk össze. Gyönyörű szép, hosszú barna hajú lány volt, vékony testalkattal, de feltűnően nagy mellekkel és csodálatos szemekkel. Fehér melegítőt viselt, ami annyira jól állt neki.
- Akkor nem csak én vagyok az egyetlen, aki nem nézte meg az üzenetet! – válaszoltam.
Sajnos ilyen szórakozott vagyok én is, hogy nem jutott eszembe ránézni a telefonomra. Nagyon szerettem volna pedig játszani, annyira jól esett volna! Alig lesz már lehetőség az ilyen dolgokra: most utolsó évem, jönnek az államvizsgák, kevés időm lesz nemsokára!
Kicsit meglepődtem:
- Valóban már végzős lennél? Nem is nézel ki olyan idősnek.
- Idősnek? Te megőrültél? Hogy nem nézek ki annyinak? Már ilyenkor azt kell mondani? Huszonnégy éves vagyok. Bár gondolom, a kicsik, mint te, a végzősöket már aggastyánnak nézik. Mert elsős lehetsz, hiszen nem láttalak még sosem.
- Ne haragudj, de hülyeséget beszéltem ezzel a nem nézel ki annyinak szöveggel, csak azt hittem, hogy te is elsőbe jársz, csak még nem találkoztunk – próbáltam mentegetőzni.
- Jól van, persze! Hány éves is vagy? - kérdezte ismét mosolyogva.
- Tizenkilenc.
- Látod, te pedig többnek nézel ki! Ha még egyszer elölről kezdeném, sokkal jobban kihasználnám az egyetem lehetőségeit. Sokat kell tanulni, de azért most van még szabad időnk – bájosan nézett rám.
A lány vidámsága, közvetlensége bátorságot adott nekem.
- Tudod mit? Akkor használjuk ki ezt az alkalmat is! Játsszunk ketten! Ha már hozzáöltöztünk és neki készültünk, mi akadálya lehet? – javasoltam.
- Azt hiszem, nem lenne igazán megoldható két egyszemélyes csapat. Csak úgy kosárra dobni? Az unalmas lenne.
- Igen, de van egy ötletem és ha úgy kosaraznánk, nagyon érdekessé tudnám tenni.
- Mi lenne az? – kérdezte érdeklődve.
Összeszedtem minden bátorságom:
- Játsszunk kosárlabda sztriptízt!
Elcsodálkozott, szerencsére nem adott egy pofont és nem futott el. Maga se hitte, amit hall:
- Micsoda? Ez alatt mit értesz?
- Az lenne a szabály, hogy felváltva dobunk kosárra. Ha valaki kihagyja, annak le kell vennie magáról egy ruhadarabot. Ha pedig találatod van, akkor nem kell levenned semmit. És aki először meztelen lesz, az veszít.
- Csak nem játszottál már ilyet?
- Nem, most találtam ki! De nagyon izgalmasnak gondolom!
- Az biztos, gondolom is, mire megy ki a játék! Amiben én persze nem leszek partner.
- Hát igen, ez most nem jött össze. Hogyan is gondolhattam volna? De legalább nem lett botrány. És jó volt egy kicsit álmodozni.
A lány éppen menni készült, amikor váratlanul megtorpant:
- Tudod mit? Ha megígéred, tényleg megígéred, hogy nem érsz közben hozzám – akkor miért is ne?
Nem hittem a fülemnek:
- Persze, persze, bízhatsz bennem. Nem csinálok semmi olyat, amit nem akarsz. Úgy játszunk, hogy véletlenül sem érünk egymáshoz.
- Rendben, akkor mielőtt elkezdjük: ugyanannyi ruha van rajtunk? Mert különben nem igazságos. Rajtam van ugye a melegítő felső, a melegítő alsó, egy trikó, egy melltartó, két zokni, két edzőcipő és egy bugyi. Ez összesen, ha a párosakat külön számítjuk, kilenc. És rajtad?
- Melegítő felső, melegítő alsó, póló, két zokni, két edzőcipő, egy alsónadrág – ez csak nyolc.
- Akkor neked valamit még fel kell venned. Van nálad még valami?
- Vagy neked valamit most rögtön le.
- Igazad van, sokkal egyszerűbb – és amint kimondta, azonnal ledobta a melegítő felsőt.
Alig bírtam elhinni: előttem vetkőzni kezdett! A trikója pedig annyira feszült a testéhez, hogy alig lehetett betelni a látványtól. A hatalmas méretű mellei most váltak csak hangsúlyossá, szinte átszakították a ruháját.
- Ki kezdi? – kérdeztem.
- Kezdd te, ha már a te ötleted volt.
Megkezdődött hát a nagy játék. Gyorsan dobtam egy kosarat és helyet cseréltünk. Nagyon aranyos volt, ahogyan komolyan vette: rendkívüli összpontosítással koncentált. Előrehajolt, ami különösen előnyös profilt biztosított neki. Meredten néztem a készülődését. És ő is pontosan találta el a kosarat. Ugyanez megismétlődött a következő körben.
Nem lesz jó, ha éppen a játék lényege nem fog megvalósulni! Ezt követően, remélhetőleg észrevétlenül, direkt hibáztam. Gyorsan levettem a melegítő felsőt, ami kifejezetten jól is esett, hiszen egyre inkább melegem lett. Utána ő következett. Nagyon erősen néztem, ami azt hiszem megzavarta és végre mellé dobott. Kibújt a bal cipőjéből. Ezután én nem hibáztam, ő viszont talán éppen a felemás lábbelije miatt, ismét nem talált. A másik cipőjét is levette. Rájöttem, hogy ha készülődése során nagyon erősen bámulom, azt megérzi és nem tud annyira koncentrálni. Így is lett és az ezt követő próbálkozásai mind sikertelenek lettek. Ezért került le róla először a jobb zokni, majd a bal zokni. Ezután pedig a trikó és a melegítő alsó. Én pedig egyre magabiztosabb lettem, de nem akartam, hogy ez olyan feltűnő legyen, kétszer szándékosan hibáztam. A cipőimet én is lerúgtam egymás után. De azért eléggé egyenlőtlenné vált a küzdelem: rajta már csak a melltartó és a bugyi volt, miközben rólam még alig hiányzott valami.
- Szerintem hagyjuk abba! Nem mondtad, hogy sokkal tapasztaltabb vagy a kosárlabdában, mint én! És folyton annyira bámulsz, majd kiesik a szemed! Ez így nem fair! - kezdett vitatkozni.
- De hát megbeszéltük a szabályokat és te is elfogadtad! Egy ilyen bombázó nőt pedig nem lehet nem bámulni!
- Akkor folytatom, ha módosítunk egy kicsit a játékszabályokon! Mivel nem mondtad, hogy ilyen jól játszol, ezt most vagy elfogadod vagy abbahagyjuk! Amikor te dobsz, hátrébb állsz, pontosan ide! Én pedig egy kicsit előrébb, közelebb a kosárhoz. És csak akkor győztél, ha teljesen levetkőztetsz, ami még messze van: mert ahogy látod, rajtam vannak a fülbevalók, két gyűrű, most már ezeket is a ruhákhoz számítjuk. És ha azok is lekerülnének, még mindig van rajtam valami, amivel együtt nem érzem magam teljesen meztelennek.
- Még valami? Az meg mi lene?
- Most legyen ez az én titkom. De arra már nem fog sor kerülni, hogy ezt megmagyarázzam! Mivel nem győzhetsz! - szólt eléggé határozottan.
És valóban innen nagyon erősen küzdött, én pedig egyre többet hibáztam, egymás után le kellett vennem a zoknijaimat, a melegítő nadrágot, majd a pólót. De azért ő sem volt tökéletes: végtelen időnek tűnt, de csak meg kellett szabadulnia az ékszerektől.
A döntő küzdelem előtt rajta még a melltartó és a bugyi maradt. Most már nagyon figyeltem és minden dobásom talált. Ő viszont sok sikeres próbálkozás után végre kétszer is kudarcot vallott. Először a melltartóját vette le és bár gyorsan a mellei elé tette a karjait, de a következő dobása előtt végül megcsodálhattam ezeket a nagyszerű, hatalmas domborulatokat. Ezután pedig a bugyi is lekerült róla, bár a legbecsesebb testrészét nem láthattam közelről, hiszen rögtön eltakarta a kezével. De most már teljesen meztelenül állt előttem.
- Azt hiszem, hogy győztem, még a szigorúbb szabályokkal is! – mondtam.
- Nos, még nem. Az előbb mondtam, hogy így még nem vagyok teljesen pucér. Tehát még nem nyertél.
- Ezt most egyáltalán nem értem. Nem lennél meztelen? Hiszen egyetlen ruha sincs rajtad! - nevettem.
- Nem nézlek hülyének és megmagyarázom. Bár furcsának fogsz tartani. Korábban ott lenn mindig csak megigazítottam a szőrt, ezt elégnek tartottam. Amikor egyszer azonban úgy döntöttem, hogy csupaszra borotválom magam, azt éreztem igazi meztelenségnek. De ezt szeretem váltogatni: többnyire csak fazonigazított vagyok és ritkábban csupasz. Most pedig…
Elém lépett, és felemelte a kezét. Elém tárult csodálatos puncija. Elegánsan fazonra nyírt, nagyon gusztusos fanszőrzete volt. Ahogy mondják: leszállópálya formára alakított.
- Eléggé képtelenség, amit beszélsz. Úgy persze nem ér a játék, ha olyanra fogod a meztelenséged hiányát, amit most nem tudsz levenni! - értetlenkedtem.
- Ha a játék hevében vagyok, nem szeretek veszíteni! A táskámban pedig nálam van az intim borotva készlet. Úgyhogy megígérem, ha győznél, amire amúgy nem kerülhet sor, percek alatt le tudnám szedni. De sajnálom, addig még mindig nem vagyok teljesen csupasz! Na jó, persze a hajam az kivétel, azzal ezt nem fogom eljátszani, de most ez az én szabályom! Vagy elfogadod, vagy úgy veszem, hogy feladtad!
Nagyon különcnek és merésznek tűnt a lány gondolkodása, de tetszett is. Ha valami, erre nem számítottam. Ez csak megsokszorozta a kíváncsiságomat.
- Akkor folytassuk!
Egyikünk se hibázott sokáig. Ami külön gyönyört okozott: ahogy nézhettem, amint meztelenül mozog előttem. Minden tökéletes volt: a haja, az arca, a gömbölyű válla, a vékony teste, a hatalmas mellei és a gondosan nyírt fanszőrzettel borított puncija…Nagyon nem akart veszíteni, minden idegszálával összpontosított. De én sem hagytam magam. Egészen hihetetlen, ami most történik!
Aztán egyszer csak mellédobta! Lassan leengedte a kezét, rám nézett:
- Most már tényleg győztél! És akkor vehetjük úgy, mintha ott is teljesen csupasz lennék!
- Csak vegyük úgy? Az ígéret szép szó! Beleegyeztem, hogy megváltoztassuk menet közben a szabályokat, most már nem szegheted meg, amit mondtál! - lettem egy kicsit türelmetlen.
- Tetszik a kitartásod! Rendben, várj néhány percet! Megtartom, amit ígértem!
Eltűnt az öltözőben. Csak néhány perc, ami nekem óráknak tűnt és visszaérkezett. A kezét még egyelőre leengedte az öle elé.
- Láthatod, nem hazudtam! - és feltárta a különleges látványt.
Elállt a lélegzetem. A puncija teljesen tükörsima volt. Nagyon szép volt a néhány perccel ezelőtti látvány, de ez minden képzeletet felülmúlt. Nem voltam kezdő, láttam már néhányat, mindegyik szép volt, de ez … a világ leggyönyörűbb teremtménye. Nem tudtam róla levenni a szemem.
- Ilyen szépet még nem láttam! Csak engedd, hogy bámuljam egy kicsit!
- Azt gondolom, megdolgoztál ezért. De ha akarod, hozzá is érhetsz…
Óvatosan megérintettem. Nem ellenkezett, amikor a kezem hosszabb ideig hagytam ott. Ezután a combja belső felületét kezdtem simogatni, egyre közelebb. Visszaértem a csupasz puncihoz, óvatosan tapogattam, majd kissé megérintettem a csiklóját. Ezután letérdeltem elé és a számmal kezdtem el kényeztetni. Először óvatos puszikat adtam rá, majd a nyelvemmel gyengéden, utána egyre magabiztosabban kezdtem el nyalni és nyalni. Hamarosan éreztem, ahogy zihálni kezdett. A légzése elárulta, hogy jó, amit teszek. Kissé széttárta a lábait, így hozzáfértem a csiklójához: rátapadtam a pöckére és körkörös nyelvcsapásokkal izgattam. Nemsokára ritmikus mozgásba kezdett.
Óvatosan ledöntöttem a gumiszőnyegre. Közben nem hagytam abba a nyalakodást. Egyre mélyebben és mélyebben tolakodtam be a nyelvemmel. Éreztem, hogy közel van a csúcshoz. Ekkor egy kicsit lassítottam, a combjait kezdtem nyalogatni. Kissé türelmetlenül jelezte, hogy folytassam, amit elkezdtem, de ujjaimat a szájára tettem, azt súgva, hogy mindjárt sokkal jobb lesz. Felfelé csúsztam és a melleit vettem kezelésbe. Először az egyiket, majd a másikat nyalogattam, utána számba vettem a mellbimbóit és igyekeztem egyre erősebben szívogatni. Nem hagytam azonban abba az izgatását lenn sem. Először az egyik ujjamat csúsztattam be a szeméremajkai közé, majd mellé egy másikat is. Nagyon élvezte. A csípőjét szinte eszméletét vesztve dobálta ide és oda, és csak úgy táncolt az ujjaimon. Amikor már majdnem elájult, kihúztam belőle és feljebb kúsztam. Üggyel-bajjal letoltam közben az alsónadrágom. A nyakát, az állát, majd a homlokát kezdtem csókolgatni. Végül az ajkaink összeértek. Nyelvemmel behatoltam a szájpadlásába és hosszadalmas nyelves csókcsatába kezdtünk. Ekkorra a farkam már a puncija bejáratát érintette. Kinyitottam a szemem, erősen ránéztem és belehatoltam.
A hosszú előjáték megtette hatását: nagyon nedves volt, így könnyedén csúszkáltam benne. Nekem óriási erőfeszítés volt visszatartani magam, de igyekeznem kellett ezt a különleges élményt nem hamar abbahagyni. A hajába túrtam, a vállát simogattam – hasonlóan tett ő is. Amikor már éreztem, közel lenne a vége, pozíciót váltottunk. Most ő került felülre, ami teljes egészében láttatni engedte kivételes adottságú testét. A hatalmas mellei ide-oda ringtak előttem, a puncija pedig minden mozdulatkor nagyokat cuppant. Most a kezeimmel mindkét mellét megragadtam és egyre csak simogattam. Ezután hátulról hatoltam be, amely ismét alkalmat adott mellei felfedezésére, közben a nyaka csókolgatására. Végül visszatértünk az első pózba, teljes testünkkel a másikét súrolva, szakadatlanul csókolózva közeledtünk a csúcs felé. Először ő rándult össze, kéjesen remegni kezdett. Majd én az utolsó pillanatban húztam ki a farkam és félreérthetetlen mutogatására a szájába élveztem. Az utolsó cseppet is lenyalta rólam.
Még percekig feküdtünk egymáson, a másik kezét simogatva.
- Nem csak a kosárlabdában vagy annyira jó! Csodálatos volt, nagyon jól csináltál mindent. Köszönöm! - rebegte.
- Te sem voltál semmi. Hogy ilyen élményben lesz részem, álmomban sem gondoltam volna.
Végül nehezen szétváltunk egymástól. Mindketten megkerestük a ruháinkat és egy hosszú csókkal búcsúztunk el egymástól.
Szerencsére a búcsú nem volt végleges. A lány mára a feleségem, a gyermekeim anyja. Nagyon sokszor emlegetjük az első alkalmat és minden évfordulón igyekszünk a szexre valamilyen hasonlóan különleges helyet keresni.


Szextörténet ajánló:


Nem mindennapi fürdő


Izgatottan fürdött,érezte,van körülöttük a levegöben valami..teljesen izgatott volt,a farka keményen meredezett,izgatta a gondolat,hogy mit fog szólni a két hölgy,ha meglátják,,abba bele sem mert gondolni,hogy elutasitóak lesznek,azt a szégyent nem tudná elviselni.
Törülközöt rátekerte a derekára,ugy lépett ki a nappaliba. A két vendéglátó kiváncsian,és mosolyogva nézett rá.
-Nocsak,....

Szopós ajkak, telespermázom a nők arcát


A férfi izgatottan várta a csengőszót. A nővel délután négyre beszélték meg a randevút, de az már elmúlt vagy 15 perccel. Mi lesz már? Ágyéka majd szétrobbant, már gondolt arra is, hogy levetkőzik anyaszült meztelenre és lefekszik az ágyra. Hadd lássa a nő, kivel van dolga! Csak attól félt, hogyha levetkőzik és meztelenül az ágyra huppan, már attól is el fog élvezni.

Nagyon be volt ....

egymás faszát is kiszoptuk


egymás faszát is kiszoptuk

Mikor megismertem a késõbbi feleségemet mielõbb szerettem volna megkefélni. Egy fehér munkaköpenybe volt és szerencsémre a nap rásütött,így áttetszõvé vált. gyönyörködhettem a formás és szép hegyes melleiben és rájöttem,hogy nem is szégyellõs,mert nem volt rajta bugyi.Késõbb mikor leültünk beszélgetni sikerült alá látni és ledöbbentem amikor megláttam,hogy n....

Puncinyalós fantázia


A nyakad mögé csúsztatnám a kezem és megcsókoltalak. A másik kezemmel felemeltem a lábad, amint széttetted, felemeltelek és így vittelek be!

Közben a nyakad és a cicid csókolgattam, bevittelek a fürdőmbe, ráraktalak a mosógépre!

Elkezdtelek vetkőztetni, megnyitottam a csapot!

Levettem a felsőd, a nadrágod

minden levetett ruhaneműd helyén....

Iskolai szextörténetek - Az érettségi


Ez a történet érettségi időszakban az írásbeli és a szóbeli között történt. Mivel az egyik fontos tantárgyból volt mit pótolni az érettségire és a felvételihez is kellett. Mivel sokat hiányoztam, megkérdeztem a tanárnőmet, hogy hogyan készülhetnék fel, felajánlotta, hogy menjek el hozzá és segít. Megbeszéltünk egy időpontot. Egyébként ez a hölgy olyan 38-40 év körül van és baromi jól néz ki. A me....

Ismerkedés 5


Ildikó mikor szeretnéd hogy a segged megbasszam ?
amikor Te akarod,
jó de mikor ma holnap reggel este vagy hol?
mindegy csak már bennem lenne a faszod,
tudod nagyon jól hogy nem mindig érek rá!
most például mit csinálsz?
most jelenleg dolgozom!
és mit dolgozol ha szabad érdeklődnöm?
hát ha tudni akarod akkor jelenleg egy másik picsát nyalok!<....
Szextörténet címkék

építkezés | basszál meg keményen | cumi | Úgy alakult | lányom barátnője |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.