Feleségem ismeretlen oldala (kurvát vettem el)


Sziasztok, egy történetet szeretnék Nektek elmesélni, ami teljes egészében megtörtén eseményeket foglal magába. Feleségem és én már közel 10 éve ismerjük egymást és 4 éve házasodtunk össze. Van egy 2 éves kisfiúnk - nagyon szeretjük egymást.
Tavaly leutaztunk egy hétvégére a Balatonra, hogy kipihenjük magunkat, szigorúan a gyerek nélkül. Próbáltuk a 3 napos pihenőt teljes egészében kiélvezni. A szokásos nyaralási időtöltések után, este beültünk egy kis kocsma teraszára. Iszogattunk egy kicsit, jól telt az este, mire egyszer csak megjelent Évi (feleségem) volt főnöke. Ő nagyon megörült neki, mert még mikor nála dolgozott nagyon jó viszonyban voltak. Meginvitáltuk Őt egy kis beszélgetésre, baráti iszogatásra. Késő este a másnapi program megbeszélése után elbúcsúztunk, majd visszamentünk a hotelbe, ahol egy hatalmasat szeretkeztem a feleségemmel. Én nagyon szerettem volna, ha Ernővel, a főnőkével össze tudnék hozni egy hármas dugást. Sex közbe próbáltam is ráutalni a feleségemnél, annyira fel volt Ő is izgulva, hogy egyáltalán nem utasított el engem, pedig ebbe soha nem ment bele korábban. A másnapi napot szinte végig Ernővel töltöttük - más esetben iszonyatosan féltékeny lettem volna - látva a nejemet egy másik pasival vihogni egész nap. Vacsi után megint csak a kocsma terasza mellett döntöttünk és ott iszogattunk - később szólt Ernő:
- Mi lenne, ha nálam folytatnánk a beszélgetést? - Barátai úgysincsenek otthon. Évi pedig már túl sokat ivott ahhoz, hogy nemet tudjon mondani. Elindultunk hát a ház felé, közbe jókat röhögtünk, viccelődtünk néhány pajzán viccen. Ernő egy sokkal szebb szálláson lakott. Bementünk és leülve folytattuk a beszélgetést és italozást. Megmondom őszintén, én már nagyon fel voltam izgulva már csak a tudattól is, hogy most meg fogják kúrni a feleségemet. Ernő felállt és kiment valamiért a kocsijához - közbe elkezdtem Évával csókolózni, szenvedélyesen hosszan, kezem közben fejét, nyakát simogatta.
- Ne zavartassátok magatokat - szólalt meg hirtelen Ernő az ajtóból.
Évi megigazította ruháját és kócos haját, majd szégyenkezve bocsánatot kért.
- Igazán nincs miért bocsánatot kérned - mondta Ernő - a férjed helyébe én sem tudnám türtőztetni magamat. - Nagyon szexi vagy!
- Köszönöm!
Ernő leült mellénk és folytattuk volna a beszélgetést, ha nem lettünk volna mindhárman nagyon beindulva. Mikor Évi mélyen Ernő szemébe nézett, odahajoltam az arcához, fejét visszafordítva mindjárt szájon csókoltam Őt. Szisszeni se tudott, olyan vadul csináltam. Kezemmel persze közbe újra a nyakát, vállát simogattam. Mikor nem éreztem ellenkezést Éva részéről, kicsit felbátorodtam és merészebb helyekre tévedt a kezem. Letoltam válláról ruhájának pántját és mellét kezdtem simogatni, gyúrogatni melltartón keresztül. A torkomban dobogott a szívem, amikor felnéztem és láttam Ernő kiéhezett tekintetét. Éva kezét a ölemre tette és így kezdett el simogatni engem nadrágon keresztül. Érezhette, ahogyan feszül a férfiasságom. Járatta a kis kecses kezét. Féltem, amikor Ő is felnézett, hátra fordult, odahajolt Ernőhöz és egy hihetetlenül odaadó csókot adott a férfi szájára.
Ekkor Ernő megfogta feleségem kezét és odahúzta magához. Csak néztem Őt, ahogyan engedelmeskedik a főnökének, rátette a kezét a nadrágjára és úgy simogatta Őt is, engem is. Még sosem láttam feleségemet ennyire felizgult állapotban.
Mikor a bugyijára tettem a kezem, éreztem mennyire kívánja már a szexet, csupa nedv volt. Nem bírtam ellenállni, letérdeltem elé, ruháját feltoltam a derekáig, bugyiját levettem és belefúrtam arcomat a combjai közé. Egyik kezét a fejemre tette, így irányított engem. Néha fel-felpillantva láttam, ahogyan Ernő farka már lucskosan ki-be jár feleségem szájában. Évi teljesen kifordult magából, még sose láttam ilyennek.
- Dugd beee, kéérlek - szinte nyöszörgött.
Már hevesen dugtam közben a nejemet, aki csak hümmögni tudott, amíg egy hatalmasat nem élvezett. Ernő hagyta kiélvezni a feleségemet, én pedig a csúcsra érve teleélveztem a szűk kis pináját. Utána felálltam és kimentem a fürdőbe lehűteni magamat. Az orgazmus után mindig kitisztul a fejem, most is ez történt, rájöttem mit is tettem. Összeszedtem magamat és visszamentem a szobába. Meglepődve láttam nincs ott senki, csak Éva meggyűrt ruhája melltartója, bugyija hever szanaszét. A hangok után mentem, beléptem a hálószobába és láttam Évát, a feleségemet egy másik vadidegen férfin lovagol és kéjesen nyöszörögve vonaglik rajta. Én leültem a szoba sarkában lévő fotelbe és onnan nézetem Őket.
Nagyon felizgultam újra a látványtól, így elkezdem magamat simogatni. Őrületes tempóba kefélte Ernő a feleségemet, aki láthatóan már annyira részeg volt, hogy alig bírta magát tartani a férfin. Ernő, aki látta ezt, hátranyúlt a fenekéhez és benyálazott ujjával elkezdte izgatni Éva ánuszát. Évi bár korábban sose engedte a fenekét megdugni, most láthatóan nagyon élvezte ezt a fajta izgatást. Láthatóan nagyon ügyesen csinálta Ernő, mert egyszercsak még sose halott sikolyok törtek ki Édesem szájából. Elernyedve borult a férfi mellkasára. Pár perc pihegés után kinyitotta szemét és egymás szemébe néztünk.
- Uhhh, ez nagyon jó volt – monda. – Köszönöm.
Ernő nem sokat várva, újra feleségem fenekét izgatta, próbálta megujjazni. Fiókjából kivett egy tubust és egy nagy adag síkosítót kent a kezére és a feleségem fenekére. Éva felszisszent, amikor néha beljebb dugta Ernő az ujját. De láthatóan nagyon élvezte. Majd elkezdtek csókolózni, heves volt borzasztóan szenvedélyes, nagyon erotikus volt a látvány. Évi újra felült és próbálta magába igazítani a faszt. Az enyémnél nem volt hosszabb, de láthatóan sokkal vastagabb volt. Biztosan új élmény volt a Drágámnak.
- Gyere Édes! – nyöszörgött. Ha lehet még jobban elvesztette a fejét és még durvább stílusa lett, persze Ernő legnagyobb örömére.
- Gyere, dugj szét! Akarom a farkad. - Erre megfogta Ernő kezét, magához emelte és két ujját bevette a szájába, mintha szopná őket.
- Szeretsz szopni, ugye? - kérdezte tőle Ernő.
- „Ahhamm” - válaszolta bólogatva.
- Akkor gyere Kicsim! - Erre Éva feltérdelt Ernő felett és a szájába vette a faszát. Iszonyatos profi módon szopni kezdte Őt. Nagyon ügyesen, eleinte csak a nyelve hegyével járta körbe a makkot, majd szinte az egészet a torkára engedve benyelte. Profi módon csinálta, mintha most lépett volna ki egy pornófilmből, úgy csinálta, mint egy igazi KURVA! Annyira izgatott volt közben, hogy néha-néha kicsúszott a kezéből a méretes szerszám. Majd Ernő megfogta a feleségem fejét, a hajába túrt és kicsit durvábban így kezdte el őt irányítani, szinte megbaszta a száját!
Ezt már én se bírtam, láttam hogyan veri a feleségem Ernő farkát azzal a kezével, amin a jegygyűrűnk volt. Odaálltam mögé és egyből betoltam a farkamat az addigra már teljesen kitágult barlangba.
- Szopjad Te kis Ribanc - utasítottam már én is Őt. - Szopjad!
Ernő csak pihegett.
- Csináld Bébi, ez azzz, uhhh.- Erre Éva hátrafordult, rám nézett. Teljesen el volt torzulva az arca a kéjtől. De láttam mennyire élvezi, mennyire kívánja ezt az érzést, amit csak két fasz adhat meg neki, akik egyszerre dugják Őt. Nem is bírtam sokáig, pár lökés után másodjára élveztem feleségem picsájába. Ernő szinte hihetetlen módon, még mindig nem élvezett el. Én ernyedten kihúztam a farkam a pinából és leültem az ágy szélére. Feleségem szinte öntudatlanul zuhant az ágyra, Ernő kiment a konyhába, addig hagytam Évát pihenni.
Pár perc múlva Ernő még mindig az álló farkával jött vissza és Éva mögé térdelt. Rám nézett, szinte engedélyt kérve, bólintottam, úgyis tudtam mit akar. Elkezdte az ujjával izgatni a puncit, kezére valami síkosított öntött, majd a fenekét kezdte nyalni, simogatni. Felhúzta Éva csípőjét, aki szinte erőtlenül tűrte az egészet. Nagyon féltem tőle, mert Évát még soha senki nem kúrta seggbe, féltem hogyan fogja majd viselni. Bár Ernő nagyon lassan kezdte bedugni a farkát a seggébe, állatias sikolyokat fojtott a párnába Éva. Kis idő múlva a sikolyokat a kéjes nyögések váltották fel. Kedvesem kezén megtámaszkodva négykézlábra emelkedett és láthatóan kezdte élvezni az anális sexet. Nem tudom leírni azokat az érzéseket, amiket akkor éreztem. Nem tudom, hogy van-e még férfi a földön, akit ennyire izgat, ha dugják a feleségét, mint engem. Éva felnyögött, amikor Ernő kezét a csiklójára tette és elkezdte Őt izgatni.
- UUhhh. SSszzzz, hhmmmm. Ez az, csináld, még! Kérlek, ne hagyd abba! Basszál, kúrjál szét engem! IIgeeen! - És őrületes tempóba tolta magát rá a farokra.
Ernő se bírta. Kezét Kedvesem csípőjébe vájta és iszonyatos tempóban telespriccelte a picsáját. Hörögve élveztek mindketten. Félájultan rogytak mindketten az ágyra. Így aludtunk el.
Reggel felkeltem és halottam a zuhanyból hallatszódó vízcsobogást. Felkeltem, kimentem a fürdőbe. Láttam Őket ketten - ahogyan Ernő háttal a kádnak támaszkodva szopatja a nejemet. Ahogy megláttam Őket, egyből megmerevedett a férfiasságom és odaléptem hozzájuk. Beleborzongtam, ahogyan láttam a feleségemet, aki pornószínészeket megszégyenítve szopta főnöke farkát. Mint az igazi kurvák, kezével verte a faszt, közbe kinyújtott nyelvével várta, hogy a férfi teleélvezze az arcát, amit nekem korábban sose engedett meg. Éva felnézett és ránk mosolygott:
- Gyertek Fiúk! Élvezzetek rám! Akarom!
Ernő élvezett el elsőnek, szinte mindenhova jutott a forró geciből: feleségem hajára, arcára, ahonnan a melleire csurgott. Beleremegtem a látványba, mindig is erről ábrándoztam, hogy lássam Őt egy másik férfivel, azt hiszem, beteljesült!
Még soha nem érzett görcsök közben összerándultak a heréim és én is teleélveztem Éva arcát, csupa geci lett a feje. Így szopogatta teljesen tisztára a farkunkat. Majd fellált, bemászott a tus alá és lezuhanyozott.
Aznap szinte nem beszéltünk róla semmit, de mikor hazaértünk a nyaralásból, egy maratoni beszélgetésbe kezdtünk. Sok minden újat megtudtam a feleségemről és a vágyairól. Azóta még jobb barátja lett a főnőkének!


Szextörténet ajánló:


Újabb hármas szextörténet


A közösen átélt élményeket otthon megbeszéltük, majd a szöszi is érdeklődött, hogy éreztük magunkat, miként éltük meg a dolgot. A beszélgetés során az is előjött, kinek milyen segédeszközei vannak, melyiket szereti ezek közül, mik milyen gyakran vannak használva, ki milyen pózokat szeret...

A következő együttlétre nálunk került sor. Mi is készítettünk egy könnyű vacsorát, most ő hoz....

kettesben a feleségemmel


kettesben a feleségemmel

Elmentünk egy üdülõbe amit a cégem adott két hétre kettesben a feleségemmel ezelõtt harminc éve .Azelõtt voltunk nászúton ahol egy olasz srác környékezte cserkészte be,mert folyton a nyakán lógott. Az egyik szórakozó helyen kérte fel táncolni és persze a feleségem mint fiatal 27 éves és egy éves asszony örült neki,hogy ilyen sikere van.Egy fehér miniszoknya vo....

A barátnőm néha más lányokkal is lefekszik


Delilah nagyon unatkozott, ezért elment a kávézóba,ahol összetalálkozott Miával. Mivel Delilah már régen dugott, nagyon megakarta szorongatni Mia mellkasán ékeskedő két nagy csecset. Meghívta őt egy kávéra. A kávé után ezt mondta neki:

- Te,mi lenne ha az asztal alatt dugnánk?
- Őrült vagy?! Pont itt?!
- Ja,ja bebújunk az asztal alá és nem vesz minket észre senki!

Szex fantázia : Az uszodában


Amikor odaértünk az uszodába, már akkor merevedésem lett.
Láthatom álmaim legszebb nőjét.
Annyit kell tudni a tanárnőről hogy 30as éveiben járó vállig érő szőke haj, szemüveges, hatalmas popsival és mellekkel.
Bementünk az öltözőbe átöltözni, majd mentünk úszni
Bemelegítés, majd kezdődött az óra.
A dögös tanárnő kiadta a feladatot majd elkezdtük.
Én szándé....

Édes bűnök


Feszülten készülök a bulira. Ő is ott lesz. A kedvesével. Egy nagy, közös társaságunk van, és ma este lesz a szokásos összejövetelünk. Nem is tudom, mibe menjek, elmenjek-e egyáltalán? Végig ezen tűnődöm, míg zuhanyozom, s amíg a megfelelő ruhát keresem ki a szekrényből. Végül egy világoskék inget, és egy fekete nadrágot veszek fel. Kisminkelem magam, ez is véd a fürkésző tekintetek elől. Késve ér....

Csak úgy otthagyott...


Még középiskolában történt, nagyon vézna diák voltam, nem sokat csináltam. Nem volt társadalmi életem, csak néha néztem meg focimeccseket az osztálytársaimmal, akik mindig szidták a kedvenc csapatom. Nem csoda, hogy utálom őket, nem is élek már a kollégiumban. Néha néha barátkoztam velük, mert kellett a házi. Itt kezdődik a mi kis történetünk.
Egyszer megfáztam, és nem tudtam két napig isko....Szextörténet címkék

nyeli | Örsön | baratnőmet | jelmezes | marlboro |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.