Feleségem ismeretlen oldala (kurvát vettem el)


Sziasztok, egy történetet szeretnék Nektek elmesélni, ami teljes egészében megtörtén eseményeket foglal magába. Feleségem és én már közel 10 éve ismerjük egymást és 4 éve házasodtunk össze. Van egy 2 éves kisfiúnk - nagyon szeretjük egymást.
Tavaly leutaztunk egy hétvégére a Balatonra, hogy kipihenjük magunkat, szigorúan a gyerek nélkül. Próbáltuk a 3 napos pihenőt teljes egészében kiélvezni. A szokásos nyaralási időtöltések után, este beültünk egy kis kocsma teraszára. Iszogattunk egy kicsit, jól telt az este, mire egyszer csak megjelent Évi (feleségem) volt főnöke. Ő nagyon megörült neki, mert még mikor nála dolgozott nagyon jó viszonyban voltak. Meginvitáltuk Őt egy kis beszélgetésre, baráti iszogatásra. Késő este a másnapi program megbeszélése után elbúcsúztunk, majd visszamentünk a hotelbe, ahol egy hatalmasat szeretkeztem a feleségemmel. Én nagyon szerettem volna, ha Ernővel, a főnőkével össze tudnék hozni egy hármas dugást. Sex közbe próbáltam is ráutalni a feleségemnél, annyira fel volt Ő is izgulva, hogy egyáltalán nem utasított el engem, pedig ebbe soha nem ment bele korábban. A másnapi napot szinte végig Ernővel töltöttük - más esetben iszonyatosan féltékeny lettem volna - látva a nejemet egy másik pasival vihogni egész nap. Vacsi után megint csak a kocsma terasza mellett döntöttünk és ott iszogattunk - később szólt Ernő:
- Mi lenne, ha nálam folytatnánk a beszélgetést? - Barátai úgysincsenek otthon. Évi pedig már túl sokat ivott ahhoz, hogy nemet tudjon mondani. Elindultunk hát a ház felé, közbe jókat röhögtünk, viccelődtünk néhány pajzán viccen. Ernő egy sokkal szebb szálláson lakott. Bementünk és leülve folytattuk a beszélgetést és italozást. Megmondom őszintén, én már nagyon fel voltam izgulva már csak a tudattól is, hogy most meg fogják kúrni a feleségemet. Ernő felállt és kiment valamiért a kocsijához - közbe elkezdtem Évával csókolózni, szenvedélyesen hosszan, kezem közben fejét, nyakát simogatta.
- Ne zavartassátok magatokat - szólalt meg hirtelen Ernő az ajtóból.
Évi megigazította ruháját és kócos haját, majd szégyenkezve bocsánatot kért.
- Igazán nincs miért bocsánatot kérned - mondta Ernő - a férjed helyébe én sem tudnám türtőztetni magamat. - Nagyon szexi vagy!
- Köszönöm!
Ernő leült mellénk és folytattuk volna a beszélgetést, ha nem lettünk volna mindhárman nagyon beindulva. Mikor Évi mélyen Ernő szemébe nézett, odahajoltam az arcához, fejét visszafordítva mindjárt szájon csókoltam Őt. Szisszeni se tudott, olyan vadul csináltam. Kezemmel persze közbe újra a nyakát, vállát simogattam. Mikor nem éreztem ellenkezést Éva részéről, kicsit felbátorodtam és merészebb helyekre tévedt a kezem. Letoltam válláról ruhájának pántját és mellét kezdtem simogatni, gyúrogatni melltartón keresztül. A torkomban dobogott a szívem, amikor felnéztem és láttam Ernő kiéhezett tekintetét. Éva kezét a ölemre tette és így kezdett el simogatni engem nadrágon keresztül. Érezhette, ahogyan feszül a férfiasságom. Járatta a kis kecses kezét. Féltem, amikor Ő is felnézett, hátra fordult, odahajolt Ernőhöz és egy hihetetlenül odaadó csókot adott a férfi szájára.
Ekkor Ernő megfogta feleségem kezét és odahúzta magához. Csak néztem Őt, ahogyan engedelmeskedik a főnökének, rátette a kezét a nadrágjára és úgy simogatta Őt is, engem is. Még sosem láttam feleségemet ennyire felizgult állapotban.
Mikor a bugyijára tettem a kezem, éreztem mennyire kívánja már a szexet, csupa nedv volt. Nem bírtam ellenállni, letérdeltem elé, ruháját feltoltam a derekáig, bugyiját levettem és belefúrtam arcomat a combjai közé. Egyik kezét a fejemre tette, így irányított engem. Néha fel-felpillantva láttam, ahogyan Ernő farka már lucskosan ki-be jár feleségem szájában. Évi teljesen kifordult magából, még sose láttam ilyennek.
- Dugd beee, kéérlek - szinte nyöszörgött.
Már hevesen dugtam közben a nejemet, aki csak hümmögni tudott, amíg egy hatalmasat nem élvezett. Ernő hagyta kiélvezni a feleségemet, én pedig a csúcsra érve teleélveztem a szűk kis pináját. Utána felálltam és kimentem a fürdőbe lehűteni magamat. Az orgazmus után mindig kitisztul a fejem, most is ez történt, rájöttem mit is tettem. Összeszedtem magamat és visszamentem a szobába. Meglepődve láttam nincs ott senki, csak Éva meggyűrt ruhája melltartója, bugyija hever szanaszét. A hangok után mentem, beléptem a hálószobába és láttam Évát, a feleségemet egy másik vadidegen férfin lovagol és kéjesen nyöszörögve vonaglik rajta. Én leültem a szoba sarkában lévő fotelbe és onnan nézetem Őket.
Nagyon felizgultam újra a látványtól, így elkezdem magamat simogatni. Őrületes tempóba kefélte Ernő a feleségemet, aki láthatóan már annyira részeg volt, hogy alig bírta magát tartani a férfin. Ernő, aki látta ezt, hátranyúlt a fenekéhez és benyálazott ujjával elkezdte izgatni Éva ánuszát. Évi bár korábban sose engedte a fenekét megdugni, most láthatóan nagyon élvezte ezt a fajta izgatást. Láthatóan nagyon ügyesen csinálta Ernő, mert egyszercsak még sose halott sikolyok törtek ki Édesem szájából. Elernyedve borult a férfi mellkasára. Pár perc pihegés után kinyitotta szemét és egymás szemébe néztünk.
- Uhhh, ez nagyon jó volt – monda. – Köszönöm.
Ernő nem sokat várva, újra feleségem fenekét izgatta, próbálta megujjazni. Fiókjából kivett egy tubust és egy nagy adag síkosítót kent a kezére és a feleségem fenekére. Éva felszisszent, amikor néha beljebb dugta Ernő az ujját. De láthatóan nagyon élvezte. Majd elkezdtek csókolózni, heves volt borzasztóan szenvedélyes, nagyon erotikus volt a látvány. Évi újra felült és próbálta magába igazítani a faszt. Az enyémnél nem volt hosszabb, de láthatóan sokkal vastagabb volt. Biztosan új élmény volt a Drágámnak.
- Gyere Édes! – nyöszörgött. Ha lehet még jobban elvesztette a fejét és még durvább stílusa lett, persze Ernő legnagyobb örömére.
- Gyere, dugj szét! Akarom a farkad. - Erre megfogta Ernő kezét, magához emelte és két ujját bevette a szájába, mintha szopná őket.
- Szeretsz szopni, ugye? - kérdezte tőle Ernő.
- „Ahhamm” - válaszolta bólogatva.
- Akkor gyere Kicsim! - Erre Éva feltérdelt Ernő felett és a szájába vette a faszát. Iszonyatos profi módon szopni kezdte Őt. Nagyon ügyesen, eleinte csak a nyelve hegyével járta körbe a makkot, majd szinte az egészet a torkára engedve benyelte. Profi módon csinálta, mintha most lépett volna ki egy pornófilmből, úgy csinálta, mint egy igazi KURVA! Annyira izgatott volt közben, hogy néha-néha kicsúszott a kezéből a méretes szerszám. Majd Ernő megfogta a feleségem fejét, a hajába túrt és kicsit durvábban így kezdte el őt irányítani, szinte megbaszta a száját!
Ezt már én se bírtam, láttam hogyan veri a feleségem Ernő farkát azzal a kezével, amin a jegygyűrűnk volt. Odaálltam mögé és egyből betoltam a farkamat az addigra már teljesen kitágult barlangba.
- Szopjad Te kis Ribanc - utasítottam már én is Őt. - Szopjad!
Ernő csak pihegett.
- Csináld Bébi, ez azzz, uhhh.- Erre Éva hátrafordult, rám nézett. Teljesen el volt torzulva az arca a kéjtől. De láttam mennyire élvezi, mennyire kívánja ezt az érzést, amit csak két fasz adhat meg neki, akik egyszerre dugják Őt. Nem is bírtam sokáig, pár lökés után másodjára élveztem feleségem picsájába. Ernő szinte hihetetlen módon, még mindig nem élvezett el. Én ernyedten kihúztam a farkam a pinából és leültem az ágy szélére. Feleségem szinte öntudatlanul zuhant az ágyra, Ernő kiment a konyhába, addig hagytam Évát pihenni.
Pár perc múlva Ernő még mindig az álló farkával jött vissza és Éva mögé térdelt. Rám nézett, szinte engedélyt kérve, bólintottam, úgyis tudtam mit akar. Elkezdte az ujjával izgatni a puncit, kezére valami síkosított öntött, majd a fenekét kezdte nyalni, simogatni. Felhúzta Éva csípőjét, aki szinte erőtlenül tűrte az egészet. Nagyon féltem tőle, mert Évát még soha senki nem kúrta seggbe, féltem hogyan fogja majd viselni. Bár Ernő nagyon lassan kezdte bedugni a farkát a seggébe, állatias sikolyokat fojtott a párnába Éva. Kis idő múlva a sikolyokat a kéjes nyögések váltották fel. Kedvesem kezén megtámaszkodva négykézlábra emelkedett és láthatóan kezdte élvezni az anális sexet. Nem tudom leírni azokat az érzéseket, amiket akkor éreztem. Nem tudom, hogy van-e még férfi a földön, akit ennyire izgat, ha dugják a feleségét, mint engem. Éva felnyögött, amikor Ernő kezét a csiklójára tette és elkezdte Őt izgatni.
- UUhhh. SSszzzz, hhmmmm. Ez az, csináld, még! Kérlek, ne hagyd abba! Basszál, kúrjál szét engem! IIgeeen! - És őrületes tempóba tolta magát rá a farokra.
Ernő se bírta. Kezét Kedvesem csípőjébe vájta és iszonyatos tempóban telespriccelte a picsáját. Hörögve élveztek mindketten. Félájultan rogytak mindketten az ágyra. Így aludtunk el.
Reggel felkeltem és halottam a zuhanyból hallatszódó vízcsobogást. Felkeltem, kimentem a fürdőbe. Láttam Őket ketten - ahogyan Ernő háttal a kádnak támaszkodva szopatja a nejemet. Ahogy megláttam Őket, egyből megmerevedett a férfiasságom és odaléptem hozzájuk. Beleborzongtam, ahogyan láttam a feleségemet, aki pornószínészeket megszégyenítve szopta főnöke farkát. Mint az igazi kurvák, kezével verte a faszt, közbe kinyújtott nyelvével várta, hogy a férfi teleélvezze az arcát, amit nekem korábban sose engedett meg. Éva felnézett és ránk mosolygott:
- Gyertek Fiúk! Élvezzetek rám! Akarom!
Ernő élvezett el elsőnek, szinte mindenhova jutott a forró geciből: feleségem hajára, arcára, ahonnan a melleire csurgott. Beleremegtem a látványba, mindig is erről ábrándoztam, hogy lássam Őt egy másik férfivel, azt hiszem, beteljesült!
Még soha nem érzett görcsök közben összerándultak a heréim és én is teleélveztem Éva arcát, csupa geci lett a feje. Így szopogatta teljesen tisztára a farkunkat. Majd fellált, bemászott a tus alá és lezuhanyozott.
Aznap szinte nem beszéltünk róla semmit, de mikor hazaértünk a nyaralásból, egy maratoni beszélgetésbe kezdtünk. Sok minden újat megtudtam a feleségemről és a vágyairól. Azóta még jobb barátja lett a főnőkének!


Szextörténet ajánló:


Barátnőmmel (Leszbikus)


Barátnőmnél töltöttük a hétvégét. Mindkettőnknek megvan a magafajta fantáziája, és mindkettőnket ugyan azok, vagy legalábbis hasonló dolgok izgatják. Amióta nyáron rendeltünk egy felcsatolhatós műfaszt, azóta együttléteink intenzívebbek.
Barátnőm szülei elmentek boltba, gyorsan lemostuk a pélót, majd becsultuk a szoba ajtaját. Az ágyon ültem, ő meg előttem állt. Arcát magamhoz húztam, majd....

Egy néger lánnyal szexeltem a buszon


Minden hétköznap, az esti 11-es busszal járok haza. Megszoktam, alig pár méterre lakom a megállótól. Ez, nagyban közre játszott abban, hogy elvállaltam a délutános műszakot a kenyérgyárban. Pék szakmunkásként dolgozom, a kereset nem rossz, szeretem a munkatársaimat. Könnyen telik a munkaidő.
Az utolsó előtti megállóban szoktam leszállni, az utazási idő félóra. Akkor Pénteken talán a viharos....

Első szopásom


Évek óta egyedülálló vagyok és hónapok óta nem szexeltem. Minden nap nézek pornót és minden nap kiverem. De a sima pornó legtöbbször már unalmas, valami újra vágytam. Rákattantam a meleg és transz videókra, miközben interneten megállás nélkül ismerkedtem. Hetek óta chateltem már Fannival, aki egy kedves aranyos, de rendkívül félénk lánynak ismertem meg. Mindössze 19 éves volt, rendkívül fiatalos k....

Barátok Közt


A történet egy szerda délelőtt kezdődött, amikor Pálnak nem kellett dolgoznia a munkahelyén történő taggyűlés miatt. Ő ott egy adatfeldolgozói állást töltött be, és most a nagy testvérpáros a főnöke és az építész harcolt a igazgatói posztért.
Miután kedves és vonzó feleségét Tildát szenvedélyesen megcsókolta a 175 cm magas barna hajú bombázó elhagyta a lakást öccsével Ricsivel együtt. Pál v....

A diáklányok, első rész


Alapvetően azt hiszem a bulik foglalták keretbe a nemi életem a főiskola alatt. Történt egyszer, hogy vidékre utaztam egy társaság miatt, jó szokás szerint stoppal és persze azt sem tudtam hol alszom. Reggel 9-kor már az út mellett álltam, de csak délután ötre jutottam el a 150 kilométeres táv végére. Vettem joghurtot meg kiflit és felkutattam barátaim. Egy helyi kocsmában melegítettek. Kortyoltam....

A céges bankett csoprtszexbe torkollott


Késő este volt, az irodaházban már csak itt- ott égett a villany. A 14. emeleten azonban még javában zajlott az élet, a cég pont most ünnepelte az egyik project befejezését, ami elég jelentős pénzösszeggel jutalmazta a hosszú, hónapokig tartó munkát.
Sokan hazamentek már, de a kemény mag, az a hat ember még javában ünnepelt. Irene, az egyik építésznő magányosan üldögélt az egyik széken. Ivo....
Szextörténet címkék

fizetnem | péterrel masztizunk | dugom a lanyom | exemmel | eslő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.