A nővérem fogadtatása


15 éves vagyok. A nővérem Andi 3 éve kiment amerikába és azóta semmit sem hallottunk felőle.
Egyik reggel éppen a szobámban ültem egyedül, a család kirándulni ment és azt mondtam hogy dolgom van ezért maradtam.
Szóval éppen ültem és bekapcsoltam egy kis pornót...
Egyszer csak hallom hogy valaki kopog. Nem tudtam ki lehet az mert senki sem szokott hozzánk járni. Gyorsan kiszaladtam és kinéztem a kukucskálón. A nővérem volt. (most már 17 éves 14 évesen ment ki amerikába szüleivel)
Benegedtem és puszi-puszi elbeszélgettünk a folyosón hogy mi is történt aztán ajánlottam hogy menjünk be üljünk le. Bementünk a szobámba és eszembe jutott hogy nem kapcsoltam ki a pornót. Meglátta persze és elmosolyodott, nem gondolta hogy már pornót nézek.
-Mit vártál? 15 vagyok elvégre -szóltam.
Ő csak mosolygott majd így szólt:
-Na jó most elmegyek lezuhanyozok és utána mutatok valamit.
-Jó.- hagytam rá.
Ahogy bement a fürdőbe én is beleskelődtem. Megláttam gyönyörű észbontóan szép testét. Rögtön éreztem hogy nem bírok magammal. Bement a zuhany alá és elkezdte simogatni magát. Én persze elkezdtem verni a farkam. Aztán leguggolt és majdnem elájultam formás popsijától. Éreztem hogy nem bírom sokáig már, ls mindjárt ő is kijön úgyhogy abbahagytam. Kijött egyszál törülközőben.
-Többiek hol vannak? - kérdezte
Csak dadogva tudtam elmondani hogy kirándulnak.
Bementünk a másik szobába ahol azt mondta hogy most megmutat valamit. Kivette a táskájából a vibrátorját.
-Tudod hogy mi ez? - kérdezte
-Persze. - feleltem
-Akkor figyelj mert ilyet többször nem látsz!-mondta
Levette a törölközőt és elém tárult ámulatba ejtő teste.
Hanyadt dobta magát az ágyon és elkezdte magát ujjazni, majd a vibrátort is egyre jobban dugta be magának.
Éreztem hogy már megint áll a farkam. Ezúttal láthatta nadrágomon hogy mi a helyzet ugyanis így szólt:
-Gyere ide!
Odamentem majd elkezdte simogatni a mellkasom.
Levette a pólómat és csókolgatni kezdte a mellem.
Kigombolta a nadrágom és lehúzta. Boxerem egész felcsúszott meredező farkam miatt.
-Aztamindenit! - kiáltotta. -Nem is gondoltam volna hogy ekkora!
-18 centi...-szóltam
Lehúzta a boxerem és elé tárult a szerszámom.
Elkezdte simogatni, meg-meg nyalta és megkérdezte:
-Akarod? nem baj hogy tesók vagyunk?
-Csak csináld!-mondtam neki
Szájába vette a farkam és elkezdte szopni. Úgy szívta mint a vákuum. Hihetetlen érzés volt, ahogy láttam hogy mozog a nővérem feje a farkam előtt.
Éreztem hogy mindjárt elmegyek és valahogy ezt Andi is látta ezért abbahagyta szopásomat, és lefeküdt az ágyra.
-Te jössz!-szólt
Széttárta a lábát és elémtárult a puncija. Olyan puncit még sosem láttam: tökéletesen borotvált nyalnivaló gyönyörűséges selymes lágy és már eléggé nedves.
Végignyaltam punciját. Halk nyögést hallatott.
-Csak bátran. Ne félj!-bíztatott.
Rákaptam punijára és elkezdtem nyalni nyögött közben majd megrángott a teste és elélvezett.
-Te még bírod? -kérdezte
-Ameddig akarod! - szóltam
Azzal felmásztam az ágyra és puncijához illesztettem a farkam. Benyomtam. Hangosan nyögött engem pedig forróság árasztott el. Isteni érzés volt. Ki-be húzogattam farkamat ő pedig hangosan nyögött közben. Nagyon jó látvány volt.
-Állj négykézláb! - adtam ki az ukászt
Négykézlábra állt és beillesztettem dákóm a popsijába.
Óriásit sikított ahogy behatoltam és ezt kb 5 percig ismételtem 5 percig dugtam a popsiját, ő eközben már sírt az élvezettől és hatalmasokat nyögött.
Abbahagytam majd hanyadt feküdtem ő pedig értette mit akarok mert rögtön ráült a faszomra. Ütemesen mozgott rajta és hangosakat nyögött közben.
Majd megfogtam derekát és leemeltem a dákómról felállítva az ágyra. Fél lábát feltette a szekrényre majd megint puncijába nyomtam a farkam. Dugtam csak dugtam és éreztem hogy mindjárt elélvezek. Gyorsan kihúztam ő letérdelt elém és várta az áldást. kezébe vette verte-verte és mikor elmentem pont akkor vette a szájába.Tele lett a szája ondómmal ő egyre akarta lenyelni de a sperma legyőzte. A szájából kifolyt és a mellére is lefolyt. elkezte lenyalni magáról de akkor váratlanul még egy adag jött és ahogy éreztem rögtön a puncijába illesztettem a farkam. Andi meglepődött és az érzéstől csak sikítani maradt ideje és a punciját is teleraktam ahonnan szintén kifolyt egy csomó.
Lepihentünk egymás mellé az ágyra és elaludtunk.
Anya keltett fel aki csodálkozott hogy miért vagyünk ruha nélkül együtt.
Andi kimentett minket a dologból de rövidesen visszament Amerikába és többé azóta se élvezhettem puncijába.


Szextörténet ajánló:


Nyalás és fotózás


Jucussal jó rég nem találkoztunk, de most sikerült megbeszélnünk egy találkozót. Rögtön a házához mentem. Becsöngettem majd beengedett. Ahogy az ajtón beléptünk magamhoz szorítottam és megcsókoltam. Ez már nagyon hiányzott! Majd egymást átöleltük, és úgy álltunk egy darabig.

Elkezdtük megnézni a Narnia krónikáit. Nagyon jó film, örömmel néztem. Mondjuk néha elkalandozott a figyelme....

Anális szüzesség


Sziasztok, kezdeném a történetemet a legelején, én 29 férfi vagyok jelenleg, általános iskolába egyáltalán nem volt barátnőm sajnos, nem vonzódtak a lányok hozzám, elégé megvisel ez a dolog, középiskolába már érdeklődtek a lányok utánam, de elégé félénk fiú voltam még azt sem tudtam hogy kell csókolózni 15 évesen! Biztos sokan nevetek ezen de így volt sajnos, már elégé zavart hogy még szűz vagyok ....

Szia, beülhetek?


Április délután, a vonat a Déliből indul a Balatonra. A kora délutáni időpont na meg az, hogy hétköznap van és lehet hogy a borús, felhős szemerkélő spanesővel érkező front is közrejátszhatott abban, hogy szinte senki nem volt a pályaudvaron. A lány már a vonat indulása előtt kiért az állomásra, nem szeretett elkésni sehonnan, inkább odaért 5 perccel előbb, mint 1 perccel később. Mondjuk kicsit tú....

S/M történet, a szolga és az úrnő


A férfi és a lány együtt felmentek a fiú lakásába. A lány már járt itt és tudta a szabályokat. Levette az ajtóban a cipőjét és várta az engedélyt hogy továbbmehessen.
A férfi cipőjétől megszabadulva csókot lehelt a lány szájára, majd bement a szobába és leült. Váratta lányt, mert tudta, hogy a másik vágya a szolgálatra nagyon esős és ez forralja a vérét. Látta, hogy a lány egy idő után kezd....

Análkaland az irodában


Szokás szerint pontban fél nyolckor érkezem.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy ugyanúgy néz ki minden, ahogy tegnap itt hagytam. A főnökség nem építette át az irodámat, titkárnőm sincs, aki a kávéval és egy kedves mosollyal várna. Nyitom az ajtót, belépek, Mártika már persze itt van, öt éve egyetlen egyszer sikerült korábban jönnöm, az is akkor volt mikor egy átmulatott hétvégén megfeledkezt....

A nagy roma szexorgia


Az autóból kiszállva, pár lépés megtétele után a saját boltom kirakata már a látómezőmbe került a vidéki nagyváros sétálóutcájának ellenkező ívű kanyarulatában, ahol a világítás abban a pillanatban kezdett felvillanni. A kirakatban parókás, festett arcú bábuk álltak egymás mellett, közrefogva egy ott ülő harmadik társukat, felvonultatva az idei év fürdőruha és fehérnemű slágereit. Az üzletet négy ....
Szextörténet címkék

dugattyú | gyilkos | eladott | mindenki lássa | ostor |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.