A nővérem fogadtatása


15 éves vagyok. A nővérem Andi 3 éve kiment amerikába és azóta semmit sem hallottunk felőle.
Egyik reggel éppen a szobámban ültem egyedül, a család kirándulni ment és azt mondtam hogy dolgom van ezért maradtam.
Szóval éppen ültem és bekapcsoltam egy kis pornót...
Egyszer csak hallom hogy valaki kopog. Nem tudtam ki lehet az mert senki sem szokott hozzánk járni. Gyorsan kiszaladtam és kinéztem a kukucskálón. A nővérem volt. (most már 17 éves 14 évesen ment ki amerikába szüleivel)
Benegedtem és puszi-puszi elbeszélgettünk a folyosón hogy mi is történt aztán ajánlottam hogy menjünk be üljünk le. Bementünk a szobámba és eszembe jutott hogy nem kapcsoltam ki a pornót. Meglátta persze és elmosolyodott, nem gondolta hogy már pornót nézek.
-Mit vártál? 15 vagyok elvégre -szóltam.
Ő csak mosolygott majd így szólt:
-Na jó most elmegyek lezuhanyozok és utána mutatok valamit.
-Jó.- hagytam rá.
Ahogy bement a fürdőbe én is beleskelődtem. Megláttam gyönyörű észbontóan szép testét. Rögtön éreztem hogy nem bírok magammal. Bement a zuhany alá és elkezdte simogatni magát. Én persze elkezdtem verni a farkam. Aztán leguggolt és majdnem elájultam formás popsijától. Éreztem hogy nem bírom sokáig már, ls mindjárt ő is kijön úgyhogy abbahagytam. Kijött egyszál törülközőben.
-Többiek hol vannak? - kérdezte
Csak dadogva tudtam elmondani hogy kirándulnak.
Bementünk a másik szobába ahol azt mondta hogy most megmutat valamit. Kivette a táskájából a vibrátorját.
-Tudod hogy mi ez? - kérdezte
-Persze. - feleltem
-Akkor figyelj mert ilyet többször nem látsz!-mondta
Levette a törölközőt és elém tárult ámulatba ejtő teste.
Hanyadt dobta magát az ágyon és elkezdte magát ujjazni, majd a vibrátort is egyre jobban dugta be magának.
Éreztem hogy már megint áll a farkam. Ezúttal láthatta nadrágomon hogy mi a helyzet ugyanis így szólt:
-Gyere ide!
Odamentem majd elkezdte simogatni a mellkasom.
Levette a pólómat és csókolgatni kezdte a mellem.
Kigombolta a nadrágom és lehúzta. Boxerem egész felcsúszott meredező farkam miatt.
-Aztamindenit! - kiáltotta. -Nem is gondoltam volna hogy ekkora!
-18 centi...-szóltam
Lehúzta a boxerem és elé tárult a szerszámom.
Elkezdte simogatni, meg-meg nyalta és megkérdezte:
-Akarod? nem baj hogy tesók vagyunk?
-Csak csináld!-mondtam neki
Szájába vette a farkam és elkezdte szopni. Úgy szívta mint a vákuum. Hihetetlen érzés volt, ahogy láttam hogy mozog a nővérem feje a farkam előtt.
Éreztem hogy mindjárt elmegyek és valahogy ezt Andi is látta ezért abbahagyta szopásomat, és lefeküdt az ágyra.
-Te jössz!-szólt
Széttárta a lábát és elémtárult a puncija. Olyan puncit még sosem láttam: tökéletesen borotvált nyalnivaló gyönyörűséges selymes lágy és már eléggé nedves.
Végignyaltam punciját. Halk nyögést hallatott.
-Csak bátran. Ne félj!-bíztatott.
Rákaptam punijára és elkezdtem nyalni nyögött közben majd megrángott a teste és elélvezett.
-Te még bírod? -kérdezte
-Ameddig akarod! - szóltam
Azzal felmásztam az ágyra és puncijához illesztettem a farkam. Benyomtam. Hangosan nyögött engem pedig forróság árasztott el. Isteni érzés volt. Ki-be húzogattam farkamat ő pedig hangosan nyögött közben. Nagyon jó látvány volt.
-Állj négykézláb! - adtam ki az ukászt
Négykézlábra állt és beillesztettem dákóm a popsijába.
Óriásit sikított ahogy behatoltam és ezt kb 5 percig ismételtem 5 percig dugtam a popsiját, ő eközben már sírt az élvezettől és hatalmasokat nyögött.
Abbahagytam majd hanyadt feküdtem ő pedig értette mit akarok mert rögtön ráült a faszomra. Ütemesen mozgott rajta és hangosakat nyögött közben.
Majd megfogtam derekát és leemeltem a dákómról felállítva az ágyra. Fél lábát feltette a szekrényre majd megint puncijába nyomtam a farkam. Dugtam csak dugtam és éreztem hogy mindjárt elélvezek. Gyorsan kihúztam ő letérdelt elém és várta az áldást. kezébe vette verte-verte és mikor elmentem pont akkor vette a szájába.Tele lett a szája ondómmal ő egyre akarta lenyelni de a sperma legyőzte. A szájából kifolyt és a mellére is lefolyt. elkezte lenyalni magáról de akkor váratlanul még egy adag jött és ahogy éreztem rögtön a puncijába illesztettem a farkam. Andi meglepődött és az érzéstől csak sikítani maradt ideje és a punciját is teleraktam ahonnan szintén kifolyt egy csomó.
Lepihentünk egymás mellé az ágyra és elaludtunk.
Anya keltett fel aki csodálkozott hogy miért vagyünk ruha nélkül együtt.
Andi kimentett minket a dologból de rövidesen visszament Amerikába és többé azóta se élvezhettem puncijába.


Szextörténet ajánló:


Vágyaim a nővérem után 2.


Az első kalandunk után hetekig feszült volt a hangulat köztünk. Nem igazán beszéltünk, kerültük egymás társaságát. Az az este rendkívül módon kielégített, így nem is vágytam Timire. Kezdett ellaposodni a történet. Aztán egyik nap maszturbálás és pornónézés közben felugrott pár testér szex videó, így egy csapásra minden visszajött belém. Újra megkívántam Timit, bármennyire is nem akartam. Próbáltam....

Egy párcsere igaz története


Mi egy 40-es házaspár vagyunk,és több mint 20 éve boldog házasságban élünk. Talán azon kevesek közé tartozunk, akik mindent őszintén megtudnak beszélni,és igyekszünk is meghallani, ha egyikünk vagy a másikunk vágyik valamire. Mégis meglepetéssel szembesültem, amikor kb. 8 éve a férjem felvetette, a párcsere gondolatát. Őszintén megmondva én rögtön elutasító választ adtam, és mivel a mi szexuális é....

Éva néni, a vén kurva


Az utcában, ahol lakom, sok eladó ház van. A szomszéd ház is eladásra került, hamar el is kelt. Egy házaspár vette meg, Éva és Péter. Budapestiek, mindketten nyugdíjas pedagógusok. Hamarosan átjöttek bemutatkozni, barátság alakult ki közöttünk, letegeződtünk. Péter hetvenéves, Éva jóval fiatalabb, hatvankét éves, molett, nagy mellű, nagyfarú hölgy.

Egyszer Péter nagyon beteg lett, k....

Pajzán fantáziák


A napom remekül kezdődik, megint. Hajnali fél négy körül idétlen álmom van. A kertünkben rohanok, mint egy idióta. Nem tudom, hogy hova, honnan, vagy miért, csak rohanok. Közben meg egy hülye, szorító érzés a gatyámban. Húgyoznom kell. Nincs mese, a természet óhaja szerint járok el és felszentelem azt a nagy akácfát, ami ott áll az ablakom alatt. Érzem a meleg vizeletet a lábamon. Te jó ég, lepisi....

Egy tini srác férfivá válása


Miközben az utcán sétáltam Cinti lakása felé, azon gondolkoztam, vajon nem fogom-e elszúrni a nemsokára bekövetkező első szeretkezésemet. Tiszta ideg voltam. Szinte csak azon gondolkoztam, hogy milyen bakik jöhetnek közbe. 16 éves, és (még) szűz voltam. Bár a haverjaim nagyrésze is szűz volt még, én örültem, hogy viszonylag korán el fogom veszíteni.
Azelőtti nap kettő óvszert is felpróbálta....

Pilótaszex


Sziasztok Ryan vagyok 26 éves, és Új-Zélandon élek. Akkoriban még pilótaként dolgoztam egy repülőtéren. A feladatom általában mindig is gazdag helyi, vagy külföldi turisták reptetése volt. Aki megengedhette magának gyakran tett egy kiruccanást Ausztrália, vagy éppen a nyílt óceán felé.
Aznap egy házaspár érkezett a reptérre lányukkal, a 17 éves Sadie-vel. Épp ezelőtt ünnepelte a születésnap....Szextörténet címkék

megbasztam és | Örök tobzodas | kis kurva | beszarik | az ex anyós |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.