Bdsm sztori
Mielőtt elkezdeném és a konkrét tárgyra térnék muszáj kitérjek a körülményekre. Igazából nem csak a bondage az ami lázba hoz hanem, a bdsm, és vonzódóm bizonyos dolgokhoz is szóval a fétis-t sem vetem meg. Elsősorban a megalázás az amit kedvelek. Mint utóbb kiderült talán még perverzebb is vagyok az átlagosabbnál is, de ezt mindjárt meglátjátok, és eldöntitek magatok...

Egyébként 27 éves hetero vagyok és ügyvezető igazgatója vagyok immáron a saját cégemnek ami nagyon sikeres és tényleg én vagyok a legfelső főnök. Ezt nem nagyképűségből mondom hanem csak megmagyarázom, h miért vonzódom ahhoz ha megaláznak. Nekem nincs kihez forduljak az irányítás terén enyém az utolsó szó és a döntés is. Mindenki csak javaslatot ad és nekem kell megmondanom, h mi legyen. Ez nehéz feladat nagyon. Lelkileg éppoly kimerítő mint szellemileg. Ezért van szükségem olyan kapcsolatra aki a szenvedésemen át a csizmája nyalatásával engem utasítva visszarángat a földre. Nem hiszem, h beteg volnék, szerintem ez érhető pszichológiailag. Fontos kiemelnem, h ezt csak a barátnőimmel oldottam meg mindig! Sosem fordultam hivatásoshoz, vagy olyanhoz akit nem szeretek és nem társam a magánéletben is!

Szóval most már kb 1 éve nincs barátnőm azaz nincs ilyen kapcsolatom sem. Ő és az elődjei mind nyitottak volt az ilyen dolgokhoz ezért vele is nagyon sokat játszottunk ilyeneket. Sajnos most mivel nincs barátnőm kénytelen voltam egyedül játszani... Amikor elváltunk akkor nem adtam vissza neki minden ruháját és játékot amiket én vettem neki. Ilyenek pl.: a csizmák, harisnyák, sexy szandálok és tűsarkuk, bőrszoknyák, bőrövek, bőrkabátok, bőrruhák és bőrkesztyűk stb. Nagyon szeretem a kötözős és a fölé-alárendelt játékokat, így aztán sok ilyen holmit nem csak ruhákat összegyűjtöttem már az évek alatt.

Mivel egyedül kellett hódoljak a vágyaimnak ezért, megpróbáltam hasonló hangulatot létrehozni és átélni. Így aztán elővettem minden ilyen holmit ami csak van és kipakoltam a padlóra. Rajtuk fekve kötöztem meg magamat és küzdöttem a kiszabadulásért (hátrabilincselt kéz). Így éreztem az illatukat a holmiknak és az érintésüket is ami eleinte jó volt, viszont később már nemigazán sőt! Ott volt az exem illata is, ezért szánalmasnak és vesztesnek éreztem magam és nem, h nem volt jó, hanem kifejezetten sz@r volt! Elterveztem, h egyedül nem csinálok több ilyet mert nagyon visszavetett, és majd csak a következő barátnőmmel. Több hónap telt el így...Szerencsére nagyon jól állok anyagilag és egyedül is élek. Így aztán amikor a nővérem (29éves) egy hosszú és csunya szakítás miatt, pénz és munkahely nélkül hazaköltözött külföldről akkor nem volt kérdés, h hozzám fog jönni. A szüleink is kint élnek, és az országot is elakarta hagyni a patkány pasija miatt. Mondjuk nekem nem volt bajom, az ötlettel mert legalább állandóan el lett mosogatva és időben ki lett mosva(:
Na de telt múlt az idő és még mindig nem találtam említésre méltó lányt aki szellemileg és testileg is megfelelő lenne számomra. Viszont laptop és telefon előtt csinálni a dolgot már túlontúl unalmas és szintén szánalmas volt. Sőt az én kis keftelésem is már nagyon hiányzott. Szexpartner hiányom sosem volt, és most sincs! Egyszerűen nekem nem jó akárki és akármi. Ezalatt pedig nem azt értem, h legyen perverz, hanem legyen olyan akiért meghalok minden reggel és este. Amire pedig szexuálisan elsősorban vágyom az nem csak a szex hanem inkább a körülmények azaz a játék...

A nővérem miután hozzám költözött állandóan otthon volt és csak depizett és pakolt. Így aztán csak esténként tudtam könnyíteni magamon de azt is csak titokban telefon előtt. Az, h nem dolgozik még a mai napig sem az engem nem zavar. Szerencsére bőven van pénzem és teljesen el tudom tartani. Idejében betudtam társulni egy cégbe amihez a családom adta a pénzt, majd rövid időn belül sikerült kivirágoztatnom azt. Így aztán adok neki is ahogy a szüleimnek is. Nincs ebben semmi perverz egyszerűen hamar sikeres tudtam lenni ezt pedig nagyrészt nekik köszönhetem.

Na de sokat beszélek mellé, csak a körülmények miatt térek ki ilyenekre. Szóval nekem nincs megszabott munkaidőm, de sűrűn vagyok napokat külföldön. Ilyenkor is tartottuk a kapcsolatot ami nem baj, de sokszor zavart tárgyalások közben hülyeségekkel amikre én feszülten válaszoltam és sokat veszekedtünk.. Egyre nagyobbak lettek a veszekedések mert nekem relatív keveset kell dolgoznom de olyankor teljes erőbedobással kell profizmust nyújtanom ez pedig így folyt... Szóval egyre több volt a feszültség közöttünk. Persze én nem utáltam őt, és nem volt vele sok bajom, de ugye nem tudtam egy jót kefélni senkivel és ismerkedni sem, mert teljesen rám települt és nem csak otthon. Szóval alig tudtam magamban lenni.

Egyre többet mondtam neki, h járjon el otthonról bulizni a barátaival de semmi kedve nem volt blablabla... Az általam megkeresett pénzt sem nem akarta ilyenekre költeni. Én viszont nem engedtem, h akármilyen munkahelyre elmenjen dolgozni! Albérletet is fizettem volna neki, de nem akart egyedül lenni és megértem. Végül aztán sok idő és sok felgyülemlett feszültség után elkezdett járni bulizgatni a barátaival. Általában mindig akkor ment amikor én külföldön voltam... Szóval végre nem volt sokat otthon de én sem voltam sokat otthon egymagamban, mert olyankor mindig ő is otthon volt.

Egyszer aztán amikor olyan éjfélre értem haza a reptérről akkor ő nem volt otthon, és csak olyan hajnal kettő körül ért haza. Én egyből lefeküdtem, mert fáradt és ünnepeltük egy keveset landolás után egy sikeres üzlet miatt azaz fáradt voltam és eléggé illuminált állapotban is voltam. Ő pedig hazajött és látta, h otthon vagyok és ruhástul részegen befeküdt mellém az ágyba. Ne gondoljatok semmire nem történt meg, nem nyúltam hozzá!! Hanem engem szó szerint a fájdalom keltett fel. Mivel magassarkú bőrcsizmában és bőrruhában feküdt be mellém az ágyba. A fájdalom pedig csizmájának az éles sarkától származott amit véletlen a combomnak tolt!

Amint felébredtem egyből felálltam mind a két értelemben és átfeküdtem a kanapéra, de aznap már nem tudtam aludni. Könnyíteni magamon pedig nem akartam, hisz a testvérem keltette ezeket az érzéseket bennem ami nem helyes! Akaratom ellenére éberebb lettem mint valaha így hát elmentem autózni és kivezetni magamból ezt a feszültséget. Végül hajnalban beparkoltam egy benzinkút parkolójába és tudtam aludni keveset.

Nem sokkal később kb. du. 1-re értem haza amikor ő már normális ruhába átöltözve indult el ebédelni és ruhákat venni a barátnőjével valahova. Nem sok időnk volt beszélgetni. Mondta, h igazán nem akart kiturni az ágyból, mire én feleltem, h nem történt ilyen úgyis az irodába kellett mennem.. Sajnálja, h befeküdt mellém, de volt magánál... Nem is tudta megmagyarázni igazán csak ennyit tudott mondani. Nem is érdekelt igazán, hanem csak az, h mikorra jön vissza mert ha elmegy akkor biztos, h "beülök a gép elé" pár órára az tuti... Azt mondta, h estére fog majd jönni olyan 7-8 felé kb. Ennek én nagyon örültem.

Ez volt az első, h észrevettem őt, mint nő! Ez nem helyes és nem is gondoltam rá így soha. Nem is tudtam, h ő is ki tud nézni így illetve, h így néz ki. Nem tudom igazán elmagyarázni de kb így tudom megfogalmazni.

Szóval végre elment ugrottam is be a gép elé és megtörtént 1x de nem volt az igazi és még kellett is! Szóval elhatároztam, h előveszem a játékokat a bőröndből, hisz úgyis soká ér majd haza és addig játszok magammal. amint kipakoltam a játékokat eszembe jutottak a legutóbb történtek és nem akartam, h megint az legyen... Aztán eszembe jutottak a nővérem ruhái!! Amiket ott hagyott a szennyes tartóban, és friss más nő illata volt, azaz nem az exemé! Megmondom őszintén, h mérges is voltam rá, mert ez volt kb az első, h emberi időben ment el otthonról hosszabb időre és ugye zavart, h ott van és sosem hagy egyedül és, h mindig hívogat munka közben is. Szóval idegből és úgy gondoltam, h ennyi jár nekem! Végre több hónap után kiéljem a vad és fura fantáziámat mert olyan szinten voltam már feszült a meg nem élt szeánszoktól, mint még soha! Ennek pedig részben is is az oka, mert rám települt! Szóval elment és még csak 30 perce ment el, szóval volt időm rendesen és izgatott is voltam, mert rosszat teszek, de végre megteszem ami kell már hónapok óta először!

kimentem a fürdőszobába, de nem volt semmi a szennyes tartóban, csak melegítők meg pár törölköző. Így bementem a szobájába és megláttam a földön a csizmáját és a levetett összegyűrt bőrruháját. Sőt mellette volt az este viselt bőrkabátja a bőrtáskája a bugyija és a melltartója is! A csizmája mellett meg a tegnap viselt harisnyája Odamentem, letérdeltem elé kezembe vettem nézegettem és szagolgattam őket! Még a bugyiját és a harisnyáját is, de nem érdekelt, h kié csak az, h nőé és másé mint az exem, és milyen beteg ez a tett, de oly izgató!! Az Ő illata volt és a bulihely szaga is rajta volt, ami nem tette kellemetlené az illatot, hanem még izgatóbbá csak. Mint ha másé lenne aki benne lenne egy ilyen játékban velem, akit tegnap este ismertem volna meg. Ohh nagyon kívántam azt a pillanatot!!

Az ágy túloldalán találtam még bőrszoknyát és csipke és egyéb csinos felsőket is, sőt megláttam, h több csizmája és szexy cipellője is van. Biztos mielőtt elindult volna bulizni ezek közül válogatott. Benéztem a nyitott szekrényeibe fiókjaiba és találtam még bőr holmikat kesztyűket cicanacikat másik kabátot!! nagyon meglepődtem, h neki is vannak ilyen ruhái, és h Ő is nő! Minden ilyet kivittem az én kis szentélyemre és végre kezdődhetett a játék!

Összesen csak 45 perc telt el szóval lesz időm bőven! Ilyenkor mindig kapcsolok be zenét nem túl hangosan, de a szomszédok ne h meghallják az esetleges hangokat, szóval jobb így! Az Ő holmijait mind odatettem a fejemhez! A ruháját a fejem alá a cipőit csizmáit szintén a fejem környékére kivéve azt a magas szárú puha bőrcsizmáját amit este viselt, mert azt a derekamhoz tettem, de mielőtt odatettem volna teletömtem ruhákkal jó keményre mintha az úrnőm lábai nyomnának "azon" a területen... Megkötöttem szorosan a bokáimat először egy nála talált fekete kendővel majd ragasztószalaggal feljebb több helyen. A számat is beragasztottam! Mielőtt azonban így tettem volna beletömtem a tegnap viselt bugyiját kifordítva és egy kisebb puha bőrkesztyűjét is! Ezt pedig a harisnyájával kötöttem meg szorosra annak érdekében, h bent maradjon és nyikkanni se tudjak! Ezt követően csak ragasztottam kőrbe vastagon és szorosan a számat, teljesen elérve a hatást!

A kezemet szokás szerint hátrabilincseltem, de előtte eldobtam a rakásba valahová a bilincs kulcsait! Hisz így a jó játék ha kutatni kell!

Mire teljesen kész lettem addigra összesen csak egy óra telt el szóval lesz még időm bőven. El is kezdtem játszani mozgatni magamat és sikerült is elmennem 4x nem sokkal több mint 30 perc alatt... Nagyon élveztem és kitérnék, itt arra, h pontosan mit és hogyan és miket képzeltem, h miket utasít nekem az úrnőm és mennyire kell szagoljam a cipőit, de ez nem sokakat érdekel..

Az ilyen játékok alkalmával mindig beállítok egy órát, h idejében jelezzen, h legyen időm kiszabadulni és mindent újra elzárni. Több időt is hagytam, h látszólag érintetlenül tudjam visszahelyezni a testvérem ruháit.

Játszok élvezkedek vonaglok a padlón közel már az 5.-hez amikor aztán egyszer csak kikapcsolt a zene, és női magassarkú kopogtatást hallottam a padlón! Nagyon megijedtem, annyira mint még soha korábban! De nem tudtam megnézni ki az, mert őszintén féltem attól amit meglátok. szóval kínomban próbáltam láthatatlan üzemmódban maradni mozdulatlan. Ha én nem látom ő sem lát engem elv alapján...

Odalépett fölém és megszólalt:

- Mit csinálsz a ruháimmal Maximilian (csak anyánk szólít így)? Magyarázd meg! mert már fél órája figyellek ahogy élvezkedsz a ruháimon te szánalmas pöcs!

- Mindennek vége, minden odavan! kiderült, h milyen undorító beteg is vagyok ahogy mondja! ennél nagyobb szégyent és félelmet még nem éreztem! Próbáltam nyögni illetve kutatni a kulcs után, de nem tudtam ránézni így.

- A barátnőmnek dolga akadt így hát egyedül ettem és jöttem haza korábban. Látom, h nem kellett volna, de erre hazatérni sem Móka! Monda.. majd hozzátette illetve nem csak hozzátette hanem bökdösött is közben a magassarkújával, (amit nem értettem, h miért tesz...) Nyisd ki a szemed és nézz Rám! Nyisd ki a szemed és nézz a te Úrnődre te perverz disznó!

- Egyből ránéztem és láttam, h nem abban a ruhában van amiben elment. Egy sexy bőrszerű tunika koktélruha egy vastag puha bőrövvel nyakpánttal és egy szintén puha bőrcsizmában bőrkesztyűben ami az exemé volt. A földről vette fel őket amíg ott volt, és én pedig nem hallottam meg semmit! Nem értettem semmit, mi ez? Gondoltam és csak néztem őt oldalt fekve értetlenül és meredt fallosz-al... Kínos volt egyben és immár izgatóan érthetetlen...Mi ez?

- Látványosan végigmért és azt mondta: Rég láttam a farkad Max, és ami azt illeti így sosem akartam látni! És egyből bele is rúgott egy nagyot! s rögtön utána folytatta: Most aztán nagyon megfizetsz mindenért! Én pedig megdolgozom azokért a pénzekért amiket adtál és amiket pedig fogsz még adni, te perverz állat!

- A mondat végén visszakapcsolta a zenét átlépett rajtam lehajolt felvett egy lovaglópálcát és egy pórázt nyakörvvel együtt és odatette maga mellé az ágyra. Felhúzott engem térdelőállásba a földről a földről, de úgy, h befogta a számat de közben az orromat is! Mielőtt azonban rám tette volna a nyakörvet elkezdte nyomogatni illetve taposna a személyes játékomat és egyik kezével megfogta hátul a fejem másikkal pedig szorította a szám és az orrom és beszélt hozzám:

- Nem tudtam, h ezt te is örökölted, anyánktól mint ahogy én is, de így most, h végre megtaláltuk egymásban a tökéletes társat: A tökéletes szolgát és tökéletesen elérhetetlen Úrnőt így már nem is számít... A lényeg, h most már az enyém vagy!

- Elengedte az orromat és én pedig levegőért próbáltam kapkodni, mert eléggé elszédültem már... Egy erősebbet belém rúgott majd felpofozott az opera azaz könyök fölé érő bőrkesztyűs kezeivel és közben mondta: Nyughass már! Minél jobban ellenállsz annál jobban fog fájni, de én csak annál jobban fogom élvezni!

- Ahogy elmondta az utolsó szót úgy ért véget a pofozás és én megértettem. Egyből nyúlt a nyakörvért kéjesen mosolyogva tett rám. Amint végzett úgy adott még egy pofont majd leköpött és belém taposott de olyan erősen, h eldőltem. Eldőltem, de ahogy eldőltem egyből megfeszült a póráz és az amúgy is szoros nyakörv és visszarántott. Aztán elkezdte használni a lovaglópálcát! Olyan erősen ütött engem ahogy azt én már nem szeretem, de most mégis élveztem! Miközben ütött nem tudom igazából eldönteni, h az fájt jobban ahogy a hátamra tapos a csizmával vagy az ahogy elfenekel!? Miközben ütött beszélt is hozzám. Nem minden szavát értettem, csak azt, h: - Nézz engem! Nézz rám! Nézzél és kívánj!! Kívánj és szenvedj! - és ezeknek a kombinációit...

- Fájdalomtól könnyes szemmel néztem őt és fuldokolva, mert azzal a kezével fogta a pórázt amelyikkel a pálcát is. Erre azért volt szükség mert közben a másik kezével magát kényeztette! Harapdálta ajkait és nyögve beszélt... Teljesen euforikus állapotban volt.

Az aznap történteknek még korán sincs vége sőt az azóta történtek pedig még el sem kezdőztek pedig ez nem mostanság történt... Viszont a vélemény alkotáshoz ez is elég szerintem... Kérlek válaszoljatok a kérdésekre, mert érdekel a véleményetek.

Nem tudom, h ez jó-e vagy sem? Sok-e vagy sem? Szabad-e vagy sem? Nem tudom, h mit csináljak! Merjem-e szabad-e élveznem..

Azóta több ilyen eset illetve azóta az életem átment ebbe a játékba!Érdekel a véleményetek, de nagyon kérlek, h ezt ne tegyétek közzé sehol! Esetleg lehet aki felismer minket és akkor vége. Azt tudom, h erre az oldalra sosem látogatnak el az ismerősök és ő sem!


Szextörténet ajánló:


Szexvágyak 3.


Sara előttem feküdt az ágyon, lábai felhúzva, enyhén terpeszben álltak. A szobába csak a hold világított be, így láthattam puncijának nedvességét, ahogy megcsillan rajta a fény. Közelebb hajoltam a combjaihoz, hevesebben lélegzett, egyik kezemet a hasára tettem, hogy érezzem a hevültségét, hogy kicsit ezt nyugtassam is. Felnéztem a combjai közül, végig nézett, egyik keze a jobb mellén. Csodás cick....

Zárt körû gruppen a családban


Zárt körû gruppen a családban

Lee eltöltött némi idõt az ágyban, mielõtt eldöntötte, ideje lecserélni az ágynemût. Stacey épp zuhanyozott, lemosta az izzadtságot, ami rátapadt a bõrére. Imádta, ahogy a záporozó víz a mellbimbóit fürdeti. Erotikus gondolatok hullámai járták át az agyát csakúgy, mint a testét. Bõre minden parányi területe kéjesen bizsergett, ahogy hidegre váltotta a zuh....

Szextörténetek a nővérszállón


Anna, 30+, 175 cm, csinos, átlagos méretek, formák. Született vörös hajjal, ahol volt rajta, ott vörös szőrrel, fehér, enyhén szeplős bőr. Főnővér egy sebészeten, egy sebész fődoki szeretővel.
Egy helyi katonatárs (Istvan) révén ismertem meg, akivel régóta barátok voltak és futottunk össze már hol itt, hol ott néhányszor, időnként kisebb beszélgetésekkel is.
Szilveszter volt…. Buli I....

Esküvői kefélések


Tavaly, június elején hivatalosak voltunk feleségem unokatestvérének, Pálmának az esküvőjére. Mivel anyósomék ugyanabban az alföldi városban élnek, elhatároztuk, hogy a kellemeset a hasznossal összekötve kiveszünk egy hét szabit és pihenünk egy kicsit a lagzi előtt, utána pedig szükségszerűen ki kell pihennünk magunkat.
Fel is cuccoltunk, bepakoltunk minden szükségest a kocsinkba és elutazt....

Szexrandi az irodábanKellemes, nem túl forró nyári nap volt. A madarak önfeledten daloltak a hivatal mögötti park fái között, a lágy szellő simogatta lombokban.

Holy izgatottan lépett be az iroda ajtaján. Jeff éppen vaskos iratkötegeket tanulmányozott, de ahogy észrevette a lányt elmosolyodott, és befejezte munkáját. Forró csókkal üdvözölték egymást. Jeff magához ölelte a lányt, keze végigsik....

Sztriptíz


Sajnos, csak nagyon későn néztem a telefonomra. Rossz szokásom, hogy sokszor nem hozom magammal, hagyom kisülni vagy lenémítva marad. Ugyanez történt most is, amikorra egyértelmű volt, hogy a többiek nem jöttek el: ekkor láttam, hogy már dél körül megkaptam az üzenetet: a tervezett program elmarad.
Nem ma történt, sok-sok éve: az egyetemen volt egy sportcsarnok, amelyet nagyon szerettünk. S....Szextörténet címkék

narada | idegen farkak | vidéki lány | Átalak | egymás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.