A nudista család


Nyaranta nudistaként jártuk Európa kempingjeit A mesztelen test látványa annyira természetes volt nekem, hogy fel sem tünt, én is beleolvadtam szüleim életvitelébe.
Minden nyáron nudista kempingeken nyaraltunk, telente melegvizű fürdőkbe jártunk.Természetes volt az otthoni laza ruhátlanság. A tini kor elején üldöztek a gondok, "hát hova rejtsem..?" már megint áll ... de idővel ezek megoldódtak, ha gyorsan kiértem a fürdőbe, hogy ne lásson senki.
Ott mindig megoldottam!
Minden reggel a felálló fütyim szép látvány volt, vagy ha film közben emelkedett, na és amikor rákaptam a pornó nézésre, hát volt zászló.
Anyámék nem takargatták magukat, néha apa elkapta valahol a lakásban anyát egy kis kufircra, de nem zavartatták magukat, ugyanolyan lazán tették, mintha beszélgetve ülnénk az ebédlőben. Óriási kádunk volt, így természetes volt együtt fürödni bármikor, beleértve egymás megfürdetését is.
Amikor már sokat állt a zászlóm odahaza napközben, egyszer anya odahívott magához.
Néha könnyits magadon, mert biztos hogy rossz a feszültség.Szoktad csinálni magadnak, kérdezte? Milyen sűrün? Hát...azért...néha, válaszoltam, hisz ez itthon természetes dolog, úgy éreztem.
Na mutasd, evvel kézbe vette a fütyim, és lassan kezte hátrahúzni a bört, és a másik kezével marokra fogni a zacskóm. Megcsináljam neked, kérdezte, de válasz nélkül folytatta.
Más alkalommal is előfordult, látva a merevedésem, egyszerűen odajött, megsímitotta a fejem, és már kezében is volt a fütyim, kiverte és ment kezetmosni. Amikor apám megjött az első az volt, elujságolta, Géza - segítettem a fiúnknak eljátszani, mert a hormonok már feszítették.Anya jól csinálja, kérdezte apám? Gyere mutasd, te magadnak hogy szoktad?
Végignézték ahogy élvezésig kivertem magamnak ott előttük. Érdeklődős korom kezdetén az esti tv. vagy film közben ha anyámék úgy érezték dugni kell, vagy egymást tapogatni, akkor elkezték ott a nagy heverőn takaró nélkül csak úgy szabadon! Nézheted nyugodtan hogy mit csinálunk, hisz már nagyfiú leszel, mondta apám. Nincs titok ebben egy csöpp sem! Majd nemsokára te is csinálod!Rohantak a hónapok, és mindig több és több jó dolog történt velem. Egyszer filmezés közben anya megszólal az ágyról ahol henteregtek apával, gyere ide közénk, nem harapjuk le , ne féltsd, hisz innen látom hogy feláll!
-Ugye jól láttam,kérdezte? Máris közöttük voltam anya felé fordulva. Simogatva beterítettek a kezükkel.Jólesett, biztonságban éreztem magam. Na még mindig feláll? Ezt apa kérdezte hátulról előrenyulva a nagy tenyerébe fogva a fütyim. Tudod fiam, mondta egy kis idő elteltével, már nem kell ezt fütyinek nevezned, szép emberes fiatal és kemény farok lett ez ! Egy idő mulva olyan lesz mint az enyém, amit majd nem kell szégyellened! Nézd meg, ezzel átfordulva megfogatta velem a tényleg nagy és kemény farkát.Látod ezen szeret örömködni anyád! Velem mi lesz, fordított vissza anyu?
Engem senki nem néz meg? A látás nálunk nem volt érdekes, annyit láttuk egymást mesztelen, hogy már észre se vettük. A tapintás az más, lassan közeledtem a kezemmel, majd megsímitottam a punciját. Bátrabban! Utasított anya, majd hanyatt fordult, és picit széttette a lábait. Simogasd , ismerkedj vele, ilyen a punci. És a cicim? Te szoptad őket egy évig ! Apád kezében nem volt annyiszor mint a te szádban ! Apa áthegeredett rajtam, és összefonódva szeretgették egymást. Felültem hogy itthagyom őket! Apa rámszólt, nehogy elmenj, nem zavarsz minket,
te is a család vagy, majd nekikezdtek a kefélésnek. Amikor nem akartak kefélni, elég volt nekik a becézgetés , anya kiverte apáét, de én jobban szerettem odanézni amikor apa nyalta anyát.
Folyamatosan így kaptam beható ismereteket a szeretkezés fortélyairól.Ha kempingben voltunk,
a négy személyes sátorban, vagy a bérelt szobában, nem is tudtunk volna intimen elkülönülni.
Amikor rájuk jött a gerjedelem, abban a pici térben szinte nekem dörgölődzve keféltek, vagy anya megfogta apa farkát, és cuppogva szopogatva elélveztette.Egyre bátrabb lettem, és én is
engedve a vágyaimnak többször kivertem magamnak, főleg anyámékat figyelve, és örültem ha pont akkor élveztem el, amikor apa elkezdett hörögni... Helyes, mondta ilyenkor apa, de majd neked is kell egy jó punci, ami után te is jókat lihegsz! Egyenlőre nem osztom meg veled anyádat, majd ha már öreg leszek,akkor esetleg...Most csak annyit tehet anyád , hogy segit kiverni a farkad. Anya kuncogott, majd végtelen finom ujjaival felrepitett az égbe.Egy ilyen nevetgélős csiklandozásos dugással tarkított délután mellettem élveztek el már másodszor, amikor apa odaszól anyának, ne hagyd szenvedni azt a gyereket, csak szárazon üll itt mellettünk, segts neki, szopjad le, biztos jólesne neki!
Nagyon élveztem az életem , jól éreztem magam örültem a szüleimnek. Ám semmi sem tart örökké ! Nekünk sem sikerült ! Háromhetes nyári táborban voltam.Hazaérve apa azzal fogadott, anyád elhagyott bennünket.
Elsírtam magam. Ne sírj , ugysem jön vissza! Kész, vége! Apának nem volt róla több mondandója!
Anya elmenete előtt semmit nem vettem észre!
Apa soha nem beszélt róla.Ennyi, ez volt a legtöbb amit mondott.Eltelt vagy fél év, apa elkezdett eljárni, udvarolni, meg társaságokba! Nem bírta az egyedüliséget,mert "nagy természetű" ember volt, meg aztán ketten rémesen unalmas életünk volt
Egy tavaszi nap, azt mondja, gyere megyünk a klubba! (egy nudista klub) Mulatság lesz!
Ott bemutatott egy nagyon szép, gyönyörü vörös hajú nőnek, mondván , ő a barátnője.
Egy hónap mulva apa azt mondja, jön a barátnőm, és a vörös Bea beköltözött hozzánk. Szinpatikus, jópofa, na és ami nagyon fontos a dologban, ő is nudista volt.
Ő volt Bea, aki az első napokban azt hittem, az őrületbe kerget, legalább is engem!
Gondold el azt hogy a szemed bekötve egy kendővel, egy szobában állsz, és csak a füled használod!
Tudod hogy mi történik a szobában? Elképzeled ami a füled hall, mi lehet az ? Elmondom!
-egy női hang, vékony, ereszkedő tónusú kemény határozott...
Fiúkák ! Látjátok ezt már szeretem ! Puha neszek közben egy elfojtott felszisszenés, majd úja, de már mélyebb hangú elfojtott nyögés. Halk motoszka, amit rövid csatt, majd mégegy követi... !
Én elmondom neked, hogy mit láttál volna a kendő nélkül a szobánkban:
Bea édes (csak magamban hívom így),sétál a szobánkban le-fel. Le, és fel! Finoman és nesztelen léptekkel a puha szőnyegen.
Az egyetlen rajtalévő fimom holmi, ami kiemelte a nőiségét, egy majdnem combtőig érő fehér harisnya, amihez vadító vörös haj tartozott! Mondhatnám, szemérmesen túlöltözött volt. Kezében rövid vékony pálca, és sétáll
körbe-körbe a szoba közepén, két egymás mellett álló, teljesen mesztelen félkeményre duzzadt farkú férfi előtt! Apa és fia, állnak a szőnyegen mint az iskolában a megszeppent nebulók a tanítónéni előtt!
Mögém érve , finom érintést érzek, és azonnal egy fájdalmas csípést a hátsómon. Csitt, jött a figyelmeztetés Beától, de már csattant a pálca ugyanott a fenekemen.Apa is megkapta az övét..
Bea megállt elöttünk, enyhe terpeszben. -Tetszik a harisnyám fiúk, vagy úgyis kérdezhetem, tetszem nektek? Mi? Ledobta a pálcát, megfogta mindkettönk félkermény farkát, és jobbra, balra puszi, puszi!

Már első alkalommal amikor kijött a fürdőböl, egyszál semmiben, illetve egy vörös combfix volt rajta. Megálltam, és néztem. Na mi van, nem megy a harisnya a hajamhoz? Mi? De, dadogtam.Inkább hadd nézzelek én meg, hogy olyan szép farkú fiút kaptam-e mint amilyen az apád.Megmarkolta a farkam, majd hirtelen csavart egyet a kezével a mellbimbómon.Nem fájt, kérdezte ? De, és ebben a pillanatban a másikat is megcsavarta.Mosolyogva a szemembe nézett, látod olyan hegyes lett, mint egy szűzlánynak.
Persze leültünk hármasban és megbeszéltük a fokozatos ismerkedést, és a közös életünk folyását, mert vannak szabályok amiket be kell tartani. A prüdséggel nem volt baj mert Bea ahogy született úgy élt, mesztelen, illetve a ruhája a harisnyákból és néhány franciabugyibol és csipkés trikóból állt.
Néhény honap után Bea elkezdte belakni magát, és a ház asszonya lett. Egyszer magához hívott, gyere ide . Én csak jésőbb mentem oda hozzá! Ha hívlak akkor idejössz,! Igen? Ekkor megláttam a kezében a kedvenc pálcáját ,és már suhintott is. Hajolj ide az asztalra. Persze nem akartam.
Azt már eddig is láttam, és Bea is mondta, ő egy kicsit szigorú, de imád bennünket. Nála a szigor nem harag. Apa is elfogadta ezt tőle.Valójában megbeszéltük, hasonlóan fogunk élni mint elötte, csak Beának idő kell, mire belerázódik a dolgokba. Ennek az engedetlenségemnek is lett következménye.
Vásárolt egy úgynevezett "fenekelő" asztalt. Este apával hármasban ülve azt mondja Bea, meg kell büntetnünk a fiad a ma déli esetért. Feküdj az asztalra , mondta apám. Tudod hogy én is elfogadom amit Bea mond. Nem, ne ő, hanem te mint a "ház ura" avasd fel az asztalt, utánna jön a fiad. Apa ráfeküdt. Rafinált asztal volt.a hastól lefelé nyitott, és csak széttett lábbal lehetett ráfeküdni.Magamban kuncogtam, mert olyan muris volt, ahogy apa hófehér segge az ég felé meredt!
Bea megsímogatta apa fenekét, és a közben elővett hasított szíjjal egy közepest ráhúzott az egyik felére. Apa felszisszent. Csak nem fájt? És kérlek ne sziszegj, evvel újra végigsimított a fenekén,majd csatt!, és lenyult a lógó zacskóig, megemelve a golyókat, elkezdte morzsolgatni. Jó így? igen. Mire apa kimondta , csattant a második ütés, és ujra érezte a fimom kezet a zacskóján.
Bea abbahagyta, mondván te csak felavattad. A fiad következik. Minden megismédlődött, annyival emelve, hogy már a negyedik zacskófogás után felállt a farkam.Látod szorította meg, megmondtam hogy jó lesz, ezzel enyhitett rajta és huzogatni kezdte a bört, apám figyelő szeme előtt.Megállt egy kicsit , mondd megfejjem a fiadat , fordult apához. Jól van, csináld csak...de mire kimondta Bea már javában verte a farkamat.
Bea is kezdett belerázódni a dolgokba, már úgy mint anyuval, hármasban heverésztünk az ágyon, és mellettem keféltek. Annyi volt a változás hogy Bea döntött mindenben, és mondta hogy neki midkettőnk farka kell, mert a tapasztalat és fiatalság kiegészíti egymást.Nem szerette az ellentmondást. Olyankor jött egy kis fenekelés.
Fekszünk hármasban, és Bea beszól apának, elvitte a cica a nyelvedet?Apa ráfordult 69-ben, ekkor Bea rámszólt, te meg miért nem jössz hátra? Neked is a cica?Tetszett neki hogy kétoldalról egyszerre nyaltuk ki , miközben apát lecumizta.Voltak ötletei bőven. Kitalálta hogy szeretné látni, ahogy verjük egymás farkát. Apa először tétovázott. kapott is érte egy kis seggest a szíjal! Végül kivertük egymásnak, de nem szoptunk, ő meg velünk szemben a fotel karfára rakott lábakkal kényeztette a punciját. és gyönyörködött bennünk. Máskor ketten voltunk otthon, és mondja hogy mit gondolsz, mekkora a csiklóm felizgatva? Nem tudom ! Saccold meg, ha nem találod el pálca lesz! Hanyatt dobta magát , izgasd fel, mondta és ráhúzott a puncira. Tiszta szaftos volt, és hát az a csikló?? Biztos elmenne egy kicsi fiú pöcsének. Megdolgoztam a számmal, így gyorsan elélvezett!
Gyerünk, feküdj a padra mert nem tudtad ! Minden suhintás után fejt egy kicsit, és mindig
elment az élvezés határáig,akkor ütött, majd a hatodik ütés után nagy kegyesen engedett elélvezni.
Az igazi élet ezután kezdődött. A hármas fekvések egyikén már én is megkefélhettem Beát, és innentől bármikor szabad volt vele a játszadozás. A késöbbiekben apa elmondta, Beával úgy egyezett meg, (erről nem tudtam)hogy mindkettőnk használatára lakhat velünk!
Idővel mindenáron azon mesterkedett , hogy mi, a két fiú, foglalkozzunk magunkal az ő gyönyörére. Mint mondta, neki nagyon tetszik amikor a fiúk egymás farkát a torkukig bekapják, szopogatják és lenyelik a másik anyagát. Azt mondta szeretné látni.Ez csak egyszer, -amikor totál leitatott bennünket-, akkor sikerült neki.
Az hogy kivertük egymásnak,még elment, de hogy leszopjuk egymást,az nem. De Beának ez is sikerült, sőt, amiért sokat vonakodtuink, kiosztott még egy csomó seggest is. Igaz a végén mindig kiverte a farkunkat vagy leszopta, mi meg ráadásként megkeféltük. Persze a büntetései valójában soha nem voltak szadizósak, csak egy újabb élvezet bevezetői.
Teltek a hónapok, egy nő volt, két férfira, a legteljesebb megosztásban.Valójában otthon Bea mindig műszakban volt!Egyre többet keféltünk, szopattuk, és ő a szigorúságával nagyon beillett a mi kis "családunkban"
Eltelt több mint egy év a vörös Bea beköltözése óta!
Egyszer nem jött haza.Vártuk este, vártuk...és Bea...nincs...nincs !
Benéztem a szekrénybe, hiányoztak a harisnyái. üres volt a szekrény!
Apa, Bea elment tőlünk, szerintem hiába várjuk !


Szextörténet ajánló:


Leszbi lettem, virrasztó kaszinó


Leszbi lettem, virrasztó kaszinó

Nem tudom miért, de az elsõ élményeim leszbikus jellegûek voltak. Valahogy a fiúk nem vonzottak annyira, lehet azért is, mert az elsõ élményem Évával nagyon tetszet és mély érzelmi nyomokat hagyot bennem. De azért nem váltam tisztán leszbikussá. De majd ezekrõl késõb, próbálom leirni történeteimet úgy, ahogy történtek, szépen sorjában, már amit úgy gon....

Két lány pornót néz


Két hét telt el a buli után. Egy este felhívott Rita, hogy menjek el hozzá, iszogatunk, filmet nézünk... ha pedig nincs kedvem hazamenni, akkor aludhatok akár nála is. Gondolkodás nélkül igent mondtam. Amikor megérkeztem, Rita nyitott ajtót. A szobájába vitt, miközben elmagyarázta, hogy a szülei éppen nincsenek itthon, és csak holnap jönnek haza.
Ott volt Kinga is. Ez egyáltalán nem lepett ....

Egy kéjes party története


Ez a hétvégi buli is csak átlagosnak készült, de eléggé meglepően ért véget. Gondolom már sokan örültek, ha az ősök eltűnnek otthonról, és szabad a kéró. Így volt ez velünk is. Gimnázium elsőben történt, mikor új osztályba kerültünk 2 haverommal. Az egyik nagyon iszákos, a másik eléggé félénk, na mindegy nem ez a lényeg. Az osztályba jó pár jó bőr csaj került, aminek mi nagyon örültünk. Gondoltuk,....

Lilla Komáromban 2.


Tehát beköltöztünk a szolgálati lakásba. Megkértem az urakat, hogy vagy délelőtt, vagy este kilenc után látogassanak hozzánk, a gyerekek délelőtt iskolában vannak. Este nyolckor pedig takarodó. Reggelizni haza jártam, egyik nap Dénessel találkoztam az udvaron... Zavartan nézett rám.
- Szia, hát te? Azt hittem Szőke pusztára mentél.
- Szia, majd reggeli után...
A férfi elsietet....

Bizarr élvezetek


Ma egy újabb hölgynek sikerült feledhetetlen örömöket szereznem a rendelőmben.
Új páciens volt, azelőtt még nem járt nálam. Kissé feszengve jött be az előszobába. Mikor felvettem az adatait, kiderült, hogy a neve Linda és 25 éves.
Az adatok rögzítése után kértem, hogy fáradjon át a vizsgálószobába. Láttam rajta, hogy kínosnak érzi a helyzetet, ezért mondtam neki, hogy a melltartó mar....

Késő esti erotika


A városban találkozunk és együtt indulunk majd a kiválasztott szállásra, de előtte beugrunk egy bárba és megiszunk egy-egy pohár finom bort... Miközben sétálunk megfogom a kezed és amikor sötétebb helyre érünk, ahová nem ér a lámpa fénye, magamhoz húzlak és megcsókollak... Hosszan szenvedélyesen csókollak, miközben megmarkolom a feneked és ahogy lágyékunk összeér érzed a vágyam, hogy mennyire kívá....Szextörténet címkék

elidőzni | tököl | haver | a korház | asztalon |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.