Nőnapi maszturbálás


Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott lázba március 8-a.

Evelin is várta az estét, várt egész nap… ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenetet a barátjától… de talán majd az esti hívásnál, akkor biztos mondja… Evelin körül már mindenki készülődött. Szobatársai mentek a kolibuliba, hívták őt is ünnepeljék meg a nőnapot, higgye el, jó lesz, de Evelin nem akart menni. Fejében már egy egész másfajta ünneplés képei kezdtek kibontakozni, talán az is lesz olyan jó… Alig várta már, hogy elmenjen mindenki, és magára zárhassa a szoba ajtaját, hogy a gyengéd félhomályban kényeztethesse magát… hogy kiélhesse a fantáziáit. Mindennél jobban vágyott már a kielégülésre, néha érezte, hogy puncija össze-össze szorul. Nem volt már messze a holnap, amikor is találkozik kedvesével, és szeretkezhetnek…

De Evelin most másra vágyott… meg akarta ajándékozni önmagát a gyönyörrel… De egyelőre még nem volt egyedül, a lányok még mindig készülődtek, festették magukat. Evelin feküdt az ágyon és sóvárogva várta a rá váró kéjt, néha lopva végigsimított a mellén… a saját érintésétől megborzongott, úgy érezte, hogy egy perc alatt al tudna élvezni, ha belenyúlna a bugyijába. De nem tehette és nem is akarta. Nem egy közönséges masztira vágyott. Ki akarta elégíteni magát, a vágyait. Számára ez egy szertartás volt… ahol minden titkos vágya előkerülhetett, hiszen önmaga előtt nem kell szégyellnie magát.

maszti nőnapon

Lassan elmentek a szobatársai. Evelin még várt egy kicsit, félt, hogy lebukik, félt a megaláztatástól, a szégyentől… de fel is izgatta a várakozás, a tiltott dologra való vágya egyre erősebbé vált. Kínozni akarta magát, fel akart izgulni, olyannyira, hogy patakokban folyjon a nedve, hogy szinte megmerevedjen a teste a vágytól… hogy lüktessenek a szeméremajkai, hogy a hüvelye szinte sikoltozzon az ürességtől, a betöltetlenségtől… a csiklója lüktetését akarta érezni. Mindazt akarta, amit férfitől eddig sohasem kapott meg… a kínt, az elnyújtott vágyat a beteljesülésre. Mindig arra vágyott, hogy a barátja addig kényeztesse, míg szinte beleőrül, és csak akkor juttassa el a csúcsra, mikor már sikongat, könyörög a gyönyörért.

Ezt a kéjt akarta érezni ma is. Bár eléggé fel volt már izgulva, odaült a géphez, és a neten kezdett el keresgélni…képeket keresett lányokról, ahogy simogatják, kényeztetik, nyalják, csókolják egymás testét… mindig ez volt a szertartása első része…. nem érezte magát leszbikusnak. Még csak biszexuálisnak sem. Egyszerűen beleképzelte magát a nők érzéseibe, ahogy az arcukat nézte, szinte érezte a testén végigsimuló kezeket… miközben a képeket nézte, szép lassan megszabadult a ruháitól: először csak pulóveren keresztül simogatta a mellbimbóit, de amikor ez már nem volt elég, szinte letépte magáról a feleslegessé vált darabot. Ekkor a meztelen melleit egész tenyerével dörzsölte, simogatta… és ahogy egyre keményedtek a bimbói a tenyerei alatt, úgy váltott át az ujjaira, felváltva használta a mutató ujját és a hüvelykujját. A mutató ujjával csak a bimbók hegyét ingerelte, izgatta… olyan érzés volt, mintha egy nyelv körözött, játszadozott volna velük.

Máskor, amikor a hüvelykujját használta, akkor olyan érzések törtek rá, mint amikor lágy ajkak szívogatják hegyes és kemény csúcsait, miközben melleit kényeztette, érezte, hogy combjai között mindene lüktet, és könyörög, akár egy suta érintésért is… de ő kínozta magát, nem akart még elélvezni, el akarta nyújtani a kéjt, ezt az őrült vágyat…Érezte, hogy már szinte csorog a hüvelyéből a meleg váladék, ami tovább fokozta benne a vágyat, érezte, hogy most már megszabadulhat a nadrágjától és a bugyijától, ami már csupa nedvesség volt… Ismét visszaült a géphez, és tovább nézte a képeket, de most már simogatta a hasát, és a belső combjait is…. csiklója megtelelt vérrel, és vadul lüktetett, várta a simogató ujjakat… de Evelin még nem akarta… lefeküdt az ágyra, hogy ott folytassa, amit elkezdett.

Annyira fel volt már izgulva, annyira belefeledkezett saját testébe, hogy a képek már nem is érdekelték. Mellei feszesen álltak, bimbói meredeztek, gyönyörűnek érezte magát, mindig így érzett, ha fel volt izgulva. Háton feküdt az ágyon, és ahogy simogatta magát, azt képzelte, hogy kedvesem kényezteti… így simogatta, kínozta magát hosszú percekig, végül már nem bírt uralkodni magán, és ujjaival megérintette a csiklóját… lassan csinálta, mégis mintha sorozatos áramütések érték volna a testét, úgy rázkódott a gyönyörtől… bele-bele nyúlt a vaginájába is, de a legnagyobb gyönyört most a csikló érintése okozhatta… keze a rengeteg nedvtől csúszkált a vértől lüktető clitorison, és így még közelebb került a beteljesüléshez… vadabbul kezdte dörzsölni a melleit, felváltva, mert mindkettő vágyott az érintésre, szinte szomjaztak a simogatásra… ahogy közeledett a csúcshoz, teste egyre jobban megfeszült, egy hatalmas görcs lett a teste, amit csak az orgazmus oldhatott fel. Evelin érezte, mikor a pillanat eljött… lassított tempóján…a gyönyör hullámokban érte, teste elgyengült, és mintha áram futott volna végig a testén elzsibbadt mindene… szinte félájult volt a fáradságtól, amit ez az orgazmus hozott… de jóleső fáradság volt ez… elégedetten nyúlt el az ágyon. Nem gondolt egy jó darabig semmire… csak feküdt ott, teste és feje kitisztulva… boldognak érezte magát.


Szextörténet ajánló:


Egy francia nő


Jónéhány évvel ezelőtti élet szakasz..válás után, szerelmi csalódások után, jött egy nagyon mocskos időszak az életemben. Társkeresők, kalandozások, flörtölések, szex. Megismertem egy Budapesten élő Francia nőt, aki kicsit törve, de beszélt magyarul. A chatelésünk egyértelműen csak és kizárólag szexről szólt így nem volt kérdés, hogy mi történik majd, ha találkozunk. Telefonszámcsere, sms-ek , egy....

Megalázás a tanyavilágban


Csilla szívesen járt lovagolni. Hetente háromszor is elment edzésre. Ma is mint szokta, rögtön munka után egyenesen a lovas tanyára hajtott és kocsijával az istállók mögötti szabad téren parkolt. Ott voltak az öltözök meg a női zuhanyozó bejárata is. Sietett az átöltözéssel - gyorsan levetette könnyű nyári ruháját és testhezálló lovaglónadrágjába bújt, mely előnyösen rajzolta ki csípőjének és a fe....

Csodálatos szex négyesben


CSABA, a férj:

- 52 éves, 180 cm magas és 90kg, erős testalkatú férfi.

ANNA, a feleség:

- 48 éves, 165 cm magas, és 58 kg, csinos szőkehajú asszony, szép formás fenék, tenyérbe simuló húsos mellekkel.

ANDI, a feleség barátnője:

- 45 éves, 167 cm magas és 58 kg, csinos barnahajú özvegyasszony, szép formás fenék, tenyérbe sim....

Erotikus kalandok


Csak álltam a sötét szobában a nyitott teraszajtónál, s néztem a ház előtt álló lámpák fényét. A meleg tavaszi szellő játékosan lengette a függönyt, s csupán a tücskök hangos ciripelése hallatszott kintről. Sejtelmes fény áradt szét a szobában. Lehunytam a szemem, élveztem, ahogy a szellő lágyan simogatja a majdnem meztelen testemet, csupán egy vörös fehérnemű volt rajtam. Észre sem vettem, hogy a....

Sztriptíz


Sajnos, csak nagyon későn néztem a telefonomra. Rossz szokásom, hogy sokszor nem hozom magammal, hagyom kisülni vagy lenémítva marad. Ugyanez történt most is, amikorra egyértelmű volt, hogy a többiek nem jöttek el: ekkor láttam, hogy már dél körül megkaptam az üzenetet: a tervezett program elmarad.
Nem ma történt, sok-sok éve: az egyetemen volt egy sportcsarnok, amelyet nagyon szerettünk. S....

A csajos este


Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog ránk szólni emiatt.

A sült pulyka valóban nagyszerűen sikerült, egy gond volt vele, hogy két személyre sok volt, így ....
Szextörténet címkék

gyönyörű férfi | így vettem | kis fütyi | ruhabolt | elmondja |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.