A használt fehérnemű


A hálószobai tükör előtt állok. Lassan kigombolom a selyemblúzomat. Szabaddá válik a rózsaszín szélű melltartóm. A közepén, a melleim között van egy kis rózsaszín masni. Lágyan végigsimítok a melleimen, aztán kicipzározom a szoknyámat, leengedem, és félretolom a lábammal. A bugyimon is van egy olyan masni, mint a melltartómon. A lábamon combig érő harisnya van, szintén rózsaszín szalaggal.Hátranyúlok, és kibontom a melltartómat. Szabaddá válnak a melleim; végigmérem őket a tükörben a peckes, sötét mellbimbóimmal együtt.
Letolom a bugyimat is. A hűvös levegőtől libabőrös lesz a puncim.
Jobb lábamat az ágyam előtti zsámolyra emelem, és lehúzom a harisnyámat. Aztán ugyanígy teszek a másik lábammal és harisnyámmal is.
Meztelenül állok a tükör elé. Megfordulok, és a vállam fölött megnézem a tükörben a kerek, sima fenekemet. Hosszú, sötét hajam a vállamig ér.

A fürdőszobába megyek és megindítom a zuhanyt. Amíg elindul a meleg víz, feltűzöm a hajam, aztán belépek a zuhany alá. A forró víz végigcsorog a hátamon és a fenekemen, aztán a vállamon és mellemen, a hasamon és a lábaim között. Megfordulok; a sugár a mellemre érkezik, amibe belebizseregnek a bimbóim.
Megint megfordulok és leveszem a tusfürdőt. Egy kicsit közvetlenül a mellemre nyomok belőle, és miközben szétkenem, azt képzelem, hogy a te spermád. Alaposan bedolgozom, egészen a bimbóimig. Összeszorítom a melleimet, elképzelem, hogy te markolod őket hátulról. Majdhogynem érzem a kőkemény farkad a csípőmön.
Nyomok még egy kis tusfürdőt a tenyerembe, és a lábaim közé nyúlok. Egy kissé hideg, de aztán a forró puncim hamar felmelegíti. Szétkenem, simogatom az ajkacskáimat, körözök a csiklómon, aztán két ujjal magamba nyúlok.
Hátranyúlok és megmosom a fenekem, az egyik szappanos ujjamat mélyen betolom. Bárcsak te lennél a helyében!

Előveszem a borotvahabot és a tenyerembe nyomok belőle egy kicsit. Jobb lábamat felteszem a márványszékre, és bőségesen behabosítom a puncimat. Két napja borotváltam, de te ezt akarod, úgyhogy meg is kapod. Előveszek egy vadonatúj borotvát és óvatosan végighúzom hűvös acélfejét a csiklóm és az ajkacskáim körül. Kellemes érzés, és igyekszem jó munkát végezni neked.
Amikor végeztem, az ujjbegyeimmel ellenőrzöm mindenhol, hogy jól sikerült-e. Jobb lenne, ha te ellenőriznéd a nyelveddel, de most nem vagy itt. Ütemesen dörzsölgetem a csiklómat, a másik kezemmel pedig ujjazom magam. A forró víz végigcsorog a testemen. Máris érzem, hogy közeledik az orgazmus, úgyhogy abbahagyom. Amikor majd el fogok élvezni, az érted lesz majd, nem értem.

Elzárom a zuhanyt, és a kezemmel letörlöm a melleim, a fenekem és a lábaimat. Kilépek és magam köré csavarok egy hatalmas pamuttörölközőt. Elképzelem, hogy te szárítasz meg, és kezem megint a lábaim közé csúszik, és érzem a nedvességet, amivel egy törölköző sem veheti fel a harcot.

Miután megszáradtam, meztelenül megyek ki a nappaliba az íróasztalhoz. Leengedem a hajam, mert tudom, hogy így szereted.
Felemelem a csomagod, és kinyitom. Egy pendrive esik ki belőle. Bedugom a laptopba. Belövöm a webkamerát, és elindítom a felvételt közvetlenül a pendrive-ra. A kamera az asztal elején áll, közvetlenül a puncimat veszi, ahogy előtte állok. A két asztali lámpát úgy igazítom, hogy a lehető legjobb fénnyel készíthessem neked a felvételt.
Hátralépek, előveszem a bélelt borítékot, és kiveszem belőle a bugyit, amit küldtél. Egy vörös selyemtanga. A kamera elé térdelek, hogy jól látszódjanak a melleim. Az e-mailedben azt írtad, megcsókoltad a bugyi szárát, úgyhogy azt a részt a mellbimbómhoz dörzsölöm, amitől a bimbóim szépen felkeményednek.
Felállok és megfordulok. Lábaimat a bugyiba dugom, de mielőtt felhúznám, behajolok és széthúzom a popsim, hogy láthasd a szűk kis segglyukam. Tudom, hogy ez tetszeni fog.
Visszafordulok. A selyembugyi jól áll rajtam. Közelebb lépek a kamerához, hogy te is lásd. Az ajkacskáim jól kivehetőek a finom anyagon keresztül.

A kamera elé húzom a nagy bőr karosszéket és hátradőlök benne. Az asztalra emelem a lábam, és szétterpesztem a kamera két oldalára. A távirányítót a szék karfájára szigszalagoztam, úgyhogy most rá tudok közelíteni a puncimra.
Simogatni kezdem magam a selymen keresztül, benyomom az anyagot az ajkacskáim közé. Máris láthatóvá válik rajta egy nedves folt, amire jobban ráközelítek neked. Benyúlok a bugyi alá, így közvetlenül simogathatom a puncimat. Egyre nedvesebb vagyok, szerencsére a bugyi szépen itatja fel. Ajkacskáimat a bugyika két oldalára igazítom, és összeérintem őket.

Felemelem a fenekem és leveszem a bugyit. Rádobom a hasamra, és széthúzom előtted a puncimat. Két mutatóujjamat betolom és feltárom neked a mélyét. Nem megy könnyen, mert elég szűk vagyok, de szeretném, ha mélyen belémlátnál, és elképzelnéd bennem azt a nagy farkadat.
Két kézzel feszítem meg a bugyit, és fel-le húzogatom a selyemanyagot a puncimon, hadd itassa át még jobban a nedvem. Csodálatos érzés, bárcsak a nyelved lenne ott!
Elkezdem betolni a bugyit a puncimba. Lassan, apránként, és közben másik kezemmel a csiklómat simogatom. Lágyan felnyögök a gyönyörtől, remélem, hallatszik majd a felvételen. Nemsokára már csak egy kis vörös hurok lóg ki a puncimból.
Összeszorítom az ajkacskáimat, és finoman megfeszítem a hurkot, de nem annyira, hogy kihúzzam. Körözök a csiklómon, és közben kihúzok a bugyiból egy centit. Jobb lenne, ha te húznád ki a fogaiddal, ugye?

Távolítok a kamerával, hogy a teljes testemet láthasd. Összenyomom és kiemelem a melleim, majd lehajolok és fogaim közé csippentem az egyik mellbimbómat. Finoman ráharapok. Szeretem, ha harapdálják a bimbóimat – megtennéd, ugye?
Végigsimítok a combjaimon, és visszatérek a puncimhoz. Megdolgozom az ajkacskáimat, végigsimítgatom a vörös selyemanyaggal. Komoly munkába kezdek a csiklómon. Középső ujjam a kedvenc ritmusomban köröz a tetején. Általában ilyenkor pár ujjam odabenn mozogna, de most a bugyi tölti ki a puncimat.
Megint közelítek, láthatod, hogy lüktetnek az ajkacskáim. Igaz, hogy az anyag sok nedvet felitat, de így is csillog rajtam egy kicsi, annyira fel vagyok izgulva a gondolattól, hogy mit művelsz majd a bugyival, amikor visszakapod. Gyorsabban és keményebben dörzsölöm magam, és máris érzem az orgazmus közeledtét. Gyorsan távolítok a kamerával; azt akarom, hogy a teljes testemet és az arcomat is lásd, amikor elélvezek.

Szorosan behunyom a szemem, zihálni kezdek. A melleim hullámzanak, miközben egyre gyorsabban és keményebben simogatom magam, a kezem már csak egy homályos foltként mozog a laptop képernyőjén. Megrántom a bugyit, a selyemanyag kicsúszik a puncimból, és ettől el is élvezek. Eláraszt a gyönyör, csillagokat látok, és felkiáltok. Arcom a mellemhez szorul, az egész testem összerándul. Térdeim összecsattannak, egyik kezem a lábaim közé szorul, a másikkal a mellemre rántom a nedves bugyit.

Lassan magamhoz térek, kinyitom a szemem, és nagy levegőket veszek. Elengedem a mellemet. A bugyit visszanyomom a lábaim közé, hogy felitasson neked minden cseppet. Aztán az arcomhoz emelem, és beszívom saját izgalmam édes illatát. Hamarosan te is ezt fogod tenni vele.

Egy zárható zacskóba teszem a bugyit. A nedveimtől most sokkal sötétebb árnyalatú, mint ahogy megérkezett. Kinyomom a kis csomagból a levegőt, lezárom, és egy bélelt borítékba teszem. Puszit dobok a kamerának, aztán ráhajolok. Mielőtt még leállítanám, még láthatod a mellbimbómat. Amikor a kis fény kialszik, kiveszem a pendrive-ot, beteszem a borítékba, és az egészet lezárom.

Egy órán belül átadom a csomagot a futárszolgálatnak, úgyhogy holnap délelőtt már nálad lesz a puncimtól nedves vörös selyembugyi. Rászoríthatod az arcodra, rácsavarhatod a farkadra.

Jó szórakozást!


Szextörténet ajánló:


Életre kelt Marcsa pinája


Tom farka és Marcsa pinája életre kel.
Ez a random és papid kaland annyira jól esett Tomnak a házitanítónak, és Marcsának a cselédnek is, hogy már másnapra randevút beszéltek meg.
Akkor este tízkor bejössz a szobámba, kérlek Marcsa drága – kérlelte Tom Marcsát
- Hát na, jól van, ha már ilyen szépen kérődzik a fiatalúr – válaszolta Marcsa.
Úgy is lett, a két fiatal már....

Egy edzőtábori petting


A barátommal, őszintén szólva, megromlott a kapcsolatom. Én csalom őt, és minden valószínűséggel ő is engem. Ez utóbbiról nem szereztem még bizonyosságot, de igazából nem is érdekel, és nem rázna meg a tény. Felmerülhet az Olvasóban a kérdés, hogy minek is vagyunk együtt? Hát ez jó kérdés. De tudom, hogy nagyon rövid időn belül szakítás lesz a vége. Viszont most nem erről szeretnék írni.

A durva szex


Mielőtt belekezdek a sztoriba, röviden összefoglalom hogy is kezdődött minden! Eljárok egy nőhöz szexleni! Ő 33 én 30! Elvált, 1 gyerekkel! Korábban csak felszínes ismerős viszonyban voltunk nagyon ritkán beszéltünk! Mikor megtudtam hogy válnak, puszta jóindulatból, kíváncsiságból írtam neki! Később aztán felkerült pár depresszióűző csinos fotó róla az adatlapra! Nekem se kellett több beindult a f....

A nővérem fogadtatása


15 éves vagyok. A nővérem Andi 3 éve kiment amerikába és azóta semmit sem hallottunk felőle.
Egyik reggel éppen a szobámban ültem egyedül, a család kirándulni ment és azt mondtam hogy dolgom van ezért maradtam.
Szóval éppen ültem és bekapcsoltam egy kis pornót...
Egyszer csak hallom hogy valaki kopog. Nem tudtam ki lehet az mert senki sem szokott hozzánk járni. Gyorsan kiszala....

A vidéki disco


Sziasztok .Úgy gondoltam itt az ideje , hogy kiírjam ,-megosszam veletek életem egyik szakaszának történetét.

Még 1987 nyarán történt, 24 éves koromban . Egy kis vidéki faluban éltem , és a közeli városba jártam dolgozni. Egyetlen szórakozásom a pénteki diszkó volt ahová a városból is kijártak a csajok bulizni. És néha egy-két pohár után másfajta fordulóra is ellehetett vinni némely....

Animálszex,és önkielégítés


Animálszex,és önkielégítés

Mikor gyerek koromba ráuntam a kutyákra és a kan disznókra elkezdtem a puncimmal játszani. Eztán egyik alkalommal amikor az eperfára másztam az egyik már megszáradt ág letört alattam és a csonkja a bugyimat betolta a puncimba és ez nagyon jó érzést váltott ki belõlem. Amikor csak tehettem máskor is felmásztam és magamba engedtem a bugyin keresztül. Késõbb az....Szextörténet címkék

kis farkú | meleg e | velem | leköp | dildo |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.