megbaszattam a feleségemet


Egy nyári hétvégén történt.
Már jó pár éve házasok voltunk a feleségemmel, és mindazon ideig én voltam az egyetlen férfi akivel lefeküdt. Pedig tudom a mondást:olyan nő van aki szűzen éli le az életét, de olyan nincs aki csak egy faszra próbálja rá magát.
Mindig is izgatott volna, ha lefekszik másokkal, de hát nem nagyon akaródzott neki. Ezért úgy döntöttem, hogy a magam kezébe veszem az irányítást.
Szerencsére mindig is voltak erotikus és pornóképeim is Tündiről a feleségemről. Regisztráltam hát párkereső oldalakra és a képek segítségével nem volt nehéz beszerveznem néhány pasit, akik segítőkésznek nyilvánultak a feleségem megerőszakolásában. Mert hát azt terveztem, hogy beleegyezése nélkül dugatom meg idegen pasikkal.
Szombatra terveztem a bulit. Délelőtt Tündit elküldtem vásárolni, közben én fogadtam otthon az 5 pasit akiket beszerveztem. Mivel elég nagy családi házban lakunk, nem volt gond hogy addig észrevétlenek maradjanak míg nem kell akcióba lépniük.
Mikor Tündi megjött a vásárlásból elkezdtem legyeskedni körülötte, és rávenni egy szeretkezésre. Nem is nagyon tiltakozott, így hamar lekerültek a ruhái.A teste szinte tökéletes volt.(még mindig az!) Szép telt mellei feszesen előre álltak, pinája mindig simára volt borotválva.
Kértem, hogy ezen a különleges napon had tegyem úgy magamévá, hogy lekötözöm. Már volt ilyen alkalom máskor is, és láttam, tetszik neki az ötlet. Négykézláb egy nagyobb méretű ülőke fölé állt, és kutyapózban az ülőke lábaihoz kötöztem a kezeit és a lábait is.Ezután mondtam, hogy az alkalom miatt bekötöm a szemeit, amin csodálkozott kicsit, de nem tudott már ellene tenni semmit.Így aztán a megfelelő pozícióban volt. Leültem a háta mögé és elkezdtem nyalni a finom pináját. Nagyon gyorsan benedvesedett, és sóhajtozott, nyögdécselt, ahogy nyelvemmel a duzzadt csiklóján játszottam.Mikor már elég lucskos volt, az előre odakészített nagyméretű vibrátort felnyomtam a pinájába, rezgőre állítottam, én meg a szájához mentem és elkezdtem szopatni.Ebben a műfajban annyira jó volt, hogy szinte vétek volt, hogy addig csak engem részesített abban a kiszolgálásban.
Ebben a helyzetben intettem a pasiknak, akik végig kukucskáltak, hogy jöhetnek.Ahogy Tündi átszellemülten szopta a szájában járó faszomat, az egyik pasi kihúzta a pinájából a vibrátort, és egy határozott mozdulattal a saját kemény faszát tolta be neki.Éreztem Tündin, hogy meglepődött. Abbahagyta a szopást is, de a faszomat mélyen a szájában tartottam így nem tudott beszélni.A pasi közben ütemesen baszta feleségem pináját.
-Édesem, most nem az én faszom kényezteti a pinádat, de azért élvezzed nyugodtan!-mondtam Tündinek-Ne félj! Mindenki azon lesz, hogy Neked a legjobb legyen!
Ezzel kihúztam a faszomat a szájából és átadtam a helyemet egy nálam sokkal nagyobb farkú pasinak.Tündi szólni akart, de a pasi olyan gyorsan a szájába nyomta a farkát, hogy csak egy nyögést hallottunk.Leültem, és néztem a feleségemet ahogy két irányból jár benne a két fasz. Gyönyörű látvány volt.
A pasik folyamatosan cserélgették egymást.Nagyon elégedettek voltak feleségem jól baszható pinájával, és szolgálatkész szájával is.Tündi odaadóan szopta, bármelyik fasz volt is a szájában.
Közben láttam hogy feleségem teste egyre több jelét adja, hogy közeledik a csúcshoz. Már mind az 5 pasi fasza legalább háromszor járt a szájában és a pinájában is.Ahogy vártam, hirtelen görcsbe rándult a teste, és vonaglani kezdett élvezés közben.Aki éppen szopatta kirántotta a szájából a faszát, mert félt hogy Tündi leharapja élvezés közben.Hosszan élvezett, és közben három fasz is járt a pinájában felváltva.
Lihegve, nyöszörögve, sóhajtozva feküdt ernyedten az ülőkén élvezés után.
-Most viszonoznod kell a gyönyört amit kaptál!-mondtam neki-Hova kéred az elsőt?
-Hányan..... vannak?-kérdezte nyögve Tündi
-Majd megtudod!-válaszoltam-Szóval?
-A....számba...-mondta Tündi
-Rendben, de a pinád sem marad közben üresen!-mondtam, és a pasik újra neki estek, de már a saját gyönyörük érdekében.Aki a szájához került megfogta Tündi haját, és úgy rendesen pornósan szájba baszta. Nagyon izgató volt látni ahogy fröcsögött a feleségem nyála miközben durván baszták a száját. Aztán tövig a faszára húzta Tündi száját a pasi és telelőtte gecivel a torkát.A feleségem ügyesen nyelte a gecit. Még le sem nyelte az utolsó adagot odalépett egy másik pasi, aki eddig verte a farkát a látványra és gyorsan a gecis szájába nyomta a faszát. Szinte egyből élvezni kezdett.Tündi nem is bírta nyelni a rengeteg gecit, csorgott a szájából a földre.A pináját baszó pasinak sem kellett több egy nagyot hörögve telepumpálta a pináját gecivel.Az utolsó két pasi vette át az előzőek helyét. Egyikük szájba, másikuk pinába baszta az immár kurvává tett feleségemet.Meglepődve láttam, hogy Tündi újra elélvez a pasi hatalmas faszán.A másik kihúzta a szájából és elkezdte verni az arca előtt a nyálas faszát. Pár másodperc múlva hatalmasat élvezett , és beterítette Tündi arcát sűrű gecivel. Gyönyörű látvány volt a feleségem ahogy csorgott az arcán a friss geci. A pinájába is megkapta a másik adagot, ami szintén csorgott már a combjain lefelé.
Mikor az utolsó pasi is kihúzta belőle a faszát én visszatettem a pinájába a vibrátort, és mondtam neki, hogy így marad, míg én köszönetet mondok a vendégeinek, és elbúcsúzom tőlük.
(ami ezután történt, azt egy másik alkalommal írom meg!)
Beküldő:perverz férj


Szextörténet ajánló:


Leszoptak a termálban


A nevem Roli és 22 éves vagyok. Aktívan sportolok, ezért néha eljárok termálozni, hogy pihentessem az izmaimat és szaunázzak kicsit. A forró vízben ülve, a fejem a medence sarkának támasztva gyakran sziesztáztam. Egyszerűen csak élveztem, hogy nem kell beszélnem senkivel és relaxálhatok. A fürdőzés végét mindig alapos zuhanyzással zártam, ahol még szintén relaxáltam 5-10 percet. Az egyik alkalomma....

Elhanyagolt feleség és a sógor


Niki vagyok, egy városligeti fiatal feleség, akit nagyon elhanyagolt a férje. A házasságunk alatt már mind a kettőnknek volt félrelépése, legutóbb nekem a saját sógorommal, aki a férjem testvére.
Csabi teljesen más fazon, mint a férjem, ő mindig kedves és figyelmes volt velem, tudta milyen a bátyja, így tényleg jól megértettük egymást. Sokat beszélgettünk vele a házasságomról, és egy nap, e....

Kurva képzés


Kurva képzés

Már nagy legény voltam amikor az anyám az egyik alkalommal amikor megkeféltem elmondta,hogy van egy nagyon jó barátnõje akivel iskolába együtt jártak. Pesten tanít és van egy férje is. Mondtam neki ha legközelebb eljön és itt alszik jó lenne ha belevezetnéd a szeretkezésünkbe. Ez biztosan nem fog menni,mert ez nem az õ stílusa. A tied sem volt az és mégis mindig élvezed a....

Orgia hugival,és a feleségemmel


Ahogy ígértem itt van a második történetem, egy jó kis gruppen történet, olvassátok élvezettel, jó szórakozást.
Egy forró nyári délutánon történt az meg az eset, hogy csaptunk egy kis szaftos, olajos bulit. Feleségemmel és barátnőjével már korábban is összegabajodtunk így hármasban, de én most erről az utóbbi esetről szeretnék mesélni nektek egy kicsit.
A szereplőkről: a barátnő Ágne....

Marika a perverz titkárnő


Még fõiskolás koromban az egyi tanszékre új titkárnõ érkezett. Fiatal és kívánatos volt, s mert sokat jártam oda, beszélgettünk és elhívtam randizni. Hamar kiderült, hogy bejövünk egymásnak és kezeink felfedezõ utakon járva ingereltük egymást, majd Éva felajánlotta, hogy menjünk fel hozzájuk, szabad a lakás. Már a lépcsõházban vetkõztettük egymást és a farkamnál fogva húzott be a lakásba. Szobájáb....

A Pénzen vett élvezetek


A tavasz ezen az éven elõször mutatta meg erejét, és a tûzõ napmeleget ontva hozta az világ tudtára a korai nyár közeledtét. Talán a magányosan eltelt tél, a tavasz illataitól felpezsdült hormonok és az elõzõ napi borozásból megmaradt szolíd másnaposságtól bódult fejem vonták el a figyelmem a vezetéstõl, és irányították egyre inkább keményen ágaskodó farkamra, de tompa, szexuális fantáziákba réved....Szextörténet címkék

kastély | extrĂŠ | lefog | vanilia | Ikee |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.