megbaszattam a feleségemet


Egy nyári hétvégén történt.
Már jó pár éve házasok voltunk a feleségemmel, és mindazon ideig én voltam az egyetlen férfi akivel lefeküdt. Pedig tudom a mondást:olyan nő van aki szűzen éli le az életét, de olyan nincs aki csak egy faszra próbálja rá magát.
Mindig is izgatott volna, ha lefekszik másokkal, de hát nem nagyon akaródzott neki. Ezért úgy döntöttem, hogy a magam kezébe veszem az irányítást.
Szerencsére mindig is voltak erotikus és pornóképeim is Tündiről a feleségemről. Regisztráltam hát párkereső oldalakra és a képek segítségével nem volt nehéz beszerveznem néhány pasit, akik segítőkésznek nyilvánultak a feleségem megerőszakolásában. Mert hát azt terveztem, hogy beleegyezése nélkül dugatom meg idegen pasikkal.
Szombatra terveztem a bulit. Délelőtt Tündit elküldtem vásárolni, közben én fogadtam otthon az 5 pasit akiket beszerveztem. Mivel elég nagy családi házban lakunk, nem volt gond hogy addig észrevétlenek maradjanak míg nem kell akcióba lépniük.
Mikor Tündi megjött a vásárlásból elkezdtem legyeskedni körülötte, és rávenni egy szeretkezésre. Nem is nagyon tiltakozott, így hamar lekerültek a ruhái.A teste szinte tökéletes volt.(még mindig az!) Szép telt mellei feszesen előre álltak, pinája mindig simára volt borotválva.
Kértem, hogy ezen a különleges napon had tegyem úgy magamévá, hogy lekötözöm. Már volt ilyen alkalom máskor is, és láttam, tetszik neki az ötlet. Négykézláb egy nagyobb méretű ülőke fölé állt, és kutyapózban az ülőke lábaihoz kötöztem a kezeit és a lábait is.Ezután mondtam, hogy az alkalom miatt bekötöm a szemeit, amin csodálkozott kicsit, de nem tudott már ellene tenni semmit.Így aztán a megfelelő pozícióban volt. Leültem a háta mögé és elkezdtem nyalni a finom pináját. Nagyon gyorsan benedvesedett, és sóhajtozott, nyögdécselt, ahogy nyelvemmel a duzzadt csiklóján játszottam.Mikor már elég lucskos volt, az előre odakészített nagyméretű vibrátort felnyomtam a pinájába, rezgőre állítottam, én meg a szájához mentem és elkezdtem szopatni.Ebben a műfajban annyira jó volt, hogy szinte vétek volt, hogy addig csak engem részesített abban a kiszolgálásban.
Ebben a helyzetben intettem a pasiknak, akik végig kukucskáltak, hogy jöhetnek.Ahogy Tündi átszellemülten szopta a szájában járó faszomat, az egyik pasi kihúzta a pinájából a vibrátort, és egy határozott mozdulattal a saját kemény faszát tolta be neki.Éreztem Tündin, hogy meglepődött. Abbahagyta a szopást is, de a faszomat mélyen a szájában tartottam így nem tudott beszélni.A pasi közben ütemesen baszta feleségem pináját.
-Édesem, most nem az én faszom kényezteti a pinádat, de azért élvezzed nyugodtan!-mondtam Tündinek-Ne félj! Mindenki azon lesz, hogy Neked a legjobb legyen!
Ezzel kihúztam a faszomat a szájából és átadtam a helyemet egy nálam sokkal nagyobb farkú pasinak.Tündi szólni akart, de a pasi olyan gyorsan a szájába nyomta a farkát, hogy csak egy nyögést hallottunk.Leültem, és néztem a feleségemet ahogy két irányból jár benne a két fasz. Gyönyörű látvány volt.
A pasik folyamatosan cserélgették egymást.Nagyon elégedettek voltak feleségem jól baszható pinájával, és szolgálatkész szájával is.Tündi odaadóan szopta, bármelyik fasz volt is a szájában.
Közben láttam hogy feleségem teste egyre több jelét adja, hogy közeledik a csúcshoz. Már mind az 5 pasi fasza legalább háromszor járt a szájában és a pinájában is.Ahogy vártam, hirtelen görcsbe rándult a teste, és vonaglani kezdett élvezés közben.Aki éppen szopatta kirántotta a szájából a faszát, mert félt hogy Tündi leharapja élvezés közben.Hosszan élvezett, és közben három fasz is járt a pinájában felváltva.
Lihegve, nyöszörögve, sóhajtozva feküdt ernyedten az ülőkén élvezés után.
-Most viszonoznod kell a gyönyört amit kaptál!-mondtam neki-Hova kéred az elsőt?
-Hányan..... vannak?-kérdezte nyögve Tündi
-Majd megtudod!-válaszoltam-Szóval?
-A....számba...-mondta Tündi
-Rendben, de a pinád sem marad közben üresen!-mondtam, és a pasik újra neki estek, de már a saját gyönyörük érdekében.Aki a szájához került megfogta Tündi haját, és úgy rendesen pornósan szájba baszta. Nagyon izgató volt látni ahogy fröcsögött a feleségem nyála miközben durván baszták a száját. Aztán tövig a faszára húzta Tündi száját a pasi és telelőtte gecivel a torkát.A feleségem ügyesen nyelte a gecit. Még le sem nyelte az utolsó adagot odalépett egy másik pasi, aki eddig verte a farkát a látványra és gyorsan a gecis szájába nyomta a faszát. Szinte egyből élvezni kezdett.Tündi nem is bírta nyelni a rengeteg gecit, csorgott a szájából a földre.A pináját baszó pasinak sem kellett több egy nagyot hörögve telepumpálta a pináját gecivel.Az utolsó két pasi vette át az előzőek helyét. Egyikük szájba, másikuk pinába baszta az immár kurvává tett feleségemet.Meglepődve láttam, hogy Tündi újra elélvez a pasi hatalmas faszán.A másik kihúzta a szájából és elkezdte verni az arca előtt a nyálas faszát. Pár másodperc múlva hatalmasat élvezett , és beterítette Tündi arcát sűrű gecivel. Gyönyörű látvány volt a feleségem ahogy csorgott az arcán a friss geci. A pinájába is megkapta a másik adagot, ami szintén csorgott már a combjain lefelé.
Mikor az utolsó pasi is kihúzta belőle a faszát én visszatettem a pinájába a vibrátort, és mondtam neki, hogy így marad, míg én köszönetet mondok a vendégeinek, és elbúcsúzom tőlük.
(ami ezután történt, azt egy másik alkalommal írom meg!)
Beküldő:perverz férj


Szextörténet ajánló:


Leszbi erotika, a titkos szeretőm, Yvette


A gyerekek végre elaludtak és mi egyedül maradtunk. Yvette a kedvenc székében ült, és újságot olvasott. Mögé álltam és elkezdtem masszírozni a nyakát. "Umm, köszi Niki, ez jól esik!" Számat a nyakához emeltem és megcsókoltam. Megérezte parfümöm illatát. "Ó, imádom ezt a parfümöt. Ez azt jelenti, amit általában jelenteni szokott?"

"Igen szerelmem." Egy p....

Prosti Lady


Vagyis helyesebben évfolyamtalálkozó. Ma este lesz a szakközép iskolai évfolyam találkozó, akkor 5 osztály végzett, és érettségizett, minden osztály magas, 25-30 fős létszámmal. Nagyon várom már, de előtte még lesz egy ügyfelem, 10 órára jön Levente, átlagos 30 éves férfi, nagyon csendes, semmit nem tudok róla, rendszeresen ,két hetente szombat délelőtt 10 órára jön, elvégzi a dolgát, fizet, és me....

Mélytorok a szerelőkkel


Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy felügyeljem őket. Nem sokkal azután állított be a két pasi, hogy hazaértem a bevásárlásból és az edzőteremből.

....

A csajos hétvége


Mint korábban meséltem a családom elég tehetős apunak köszönhetően, aki építési vállalkozó/ingatlan fejlesztő.Két nyaralónk is van a Balatonon. Egy luxus penthouse a déli parton közvetlen kapcsolattal a strandra. Gyönyörű panoráma, 70 négyzetméter terasz, 3 hálószoba, 3 fürdő, jakuzzi, meg amit még el tudtok képzelni. Apu építette az egész apartmanházat és volt olyan bölcs, hogy a legexkluzívabb l....

Dobott a férjem, még aznap megdugtak


Az nap, amikor a férjem közölte velem, hogy van valaki más is az életében, azt hittem vége a világnak, óriási veszekedést csaptam. Döbbenten bámultam és próbáltam lebeszélni arról a másikról, nem hittem el, hogy igaz. Könyörögtem is, két kézzel próbáltam bele csimpaszkodni. A testébe és a lelkébe ugyanúgy. Azt gondoltam, a mi kapcsolatunkkal nem történhet meg az ilyesmi soha! Mi mások vagyunk, a ....

Vad szex a munkahelyen


A hely, ahol dolgozom, tele van elhagyatott, sötét folyosókkal (tudom, furán hangzik, de ilyen az épület), amik csak úgy kínálják magukat a munkahelyi szabadidő eltöltésére. Hiszen elvileg minden ülőfoglalkozást végző dolgozónak jár 45 percenként 10 perc szünet, amiben kinyújtóztathatja magát. És mint tudjuk, a szexnél jobb módja annak nincs, hogy minden tagunkat átmozgassuk.
Mindig is azt ....
Szextörténet címkék

festő | tele élvezet | izgat ha a feleségem | drogfüggő | a roma csávó seggbe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.