A ribanc lány, és a négy farok


A történetet, amit most elmesélek, egyesek izgatónak, mások rejtelmesnek, valakik inkább bizarrnak fogják gondolni – de a legtöbben bizonyára hihetetlennek mondják majd. Úgy történt, hogy életem egyik legfontosabb napján, a harmincadik születésnapomon, négy férfival is lefeküdtem. Most talán sokan úgy hiszik, hogy ez még nem annyira különleges, mert vagy egy buliban adtam minden szembejövőnek oda magam, vagy pedig egy orgián vettem részt. Ha így lett volna, le sem írom a történetet. A négy férfi azonban nem ismerte egymást, a szexre velük egymástól teljesen függetlenül került sor. Négy, időben és térben egészen elkülönülő – és előre megtervezett – alkalom történt.

Soha nem tartoztam a menőbb, vagányabb, vadabb lányok közé, annak ellenére, hogy a testi adottságaim miatt – vékony alkat, átlagosnál jóval nagyobb mellméret – mindig is a fiúk tekinteteinek kereszttűzében álltam. Én azonban zárkózottabb voltam, csak komoly kapcsolatokra vágytam. A szórakozásra kevésbé, a tanulásra annál jobban koncentráltam. 18 éves koromban ismerkedtem meg életem első – és sokáig azt hittem, hogy egyetlen – szerelmével, akivel ugyanarra az egyetemre jártunk, az egyetem végén pedig úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. Boldognak és elégedettnek éreztem magam. Néhány évig még nem szerettünk volna gyereket, de aztán nagyon vágytam az elképzelt ideális és nagy családra. 28 éves koromban azonban hirtelen minden összeomlott: egy véletlen üzenetből kiderült, hogy az őszintének és tisztességesnek hitt férjemnek évek óta viszonya van egy kolléganőjével. Ez volt, amit sehogy nem tudtam megbocsátani és bár soha nem gondoltam volna, magam is hamarosan az elváltak népes táborát erősítettem.

Nagyon sokáig nem tértem magamhoz. Próbáltam magamban keresni annak az okát, hogyan jutottam idáig. A férfiakban való bizalmam mindenesetre jócskán megingott. Bár szerettem volna, de nem tudtam kapcsolatokat kialakítani, eleve úgy álltam hozzá, hogy a másiknak biztos csak egy trófea lennék.

Amikor a harmincadik születésnapom közeledett, ami egy nő életében azért nagy választóvonal, egy különös gondolat költözött a fejembe.

Mi lenne, ha azzal tenném emlékezetessé a születésnapomat, hogy arra az egyetlen napra kivetkőznék magamból és az egész addigi életmódomhoz képest valami borzasztóan vad tettet hajtanék végre? Akkoriban sokat lógtam a neten és volt egy fórum, ahol egyes vállalkozó kedvűek arról beszéltek, történt-e már olyan az életükben, hogy egy nap több férfival illetve nővel is lefeküdtek. Nem egy orgiáról, hanem szigorúan kettesben eltöltött alkalmakról van szó, amikor természetesen a partnereknek fogalmuk sem volt egymásról. És a prostituáltak nem számítanak. Főleg a férfiak dicsekedtek hasonló alkalmakról, de volt egy-két nő is, aki arról számolt be, hogy aznap mondjuk a férjével és a szeretőjével is együtt volt. Az egyik hozzászóló viszont egyenesen arról írt, hogy egyszer egy napon három férfival is lefeküdt – az egyikkel reggel még együtt keltek fel, majd szakítottak, utána délután felment egy kollégájához, aki már régen szemet vetett rá, végül este egy buliban élt az adandó alkalommal. Igaz, azt is leírta, hogy utána napokig gondolni sem tudott a szexre. Mindez bogarat ültetett a fülembe. Mi lenne akkor, ha a harmincadik születésnapomon egymás után négy férfival is lefeküdnék? Akik természetesen nem tudnak egymásról. Ez olyan esemény lenne az életemben, amit soha nem felejtenék el. Egyetlen napra akár teljesen kivetkőzhetnék a megszokott személyiségemből. Közben azért kisebb megdöbbenéssel néztem vissza magamra, aki ilyen gondolatokat be tud fogadni. Valahogy mégis egyre jobban tetszett az ötlet. Miért is ne? Csak egy napon, egy nő életében talán annyira fontos napon, legyek valaki egészen más!

Az ötlet megvalósítása azonban rendkívül alapos előkészületeket igényelt. Azt tudtam magamról, hogy férfi szemmel most is vonzó, kívánatos nő vagyok, aki szinte bárkit el tudna csábítani – szóval ebből a szempontból nem lesz nehéz. Ugyanakkor az alkalmas személyek megtalálása, akik maguk is csak egy kalandnak fogják majd fel, a helyszínek és az időpontok megtervezése viszont nem volt egyszerű. Hetekig tartott, amíg mindent alaposan megfigyeltem, kigondoltam, amíg mindennek utánajártam. Tudtam, hogy viszonylag egyszerű lenne egy buliban négy férfit egy-egy gyors menetre felszedni: én viszont változatos alkalmakat, egyenként elég időt szerettem volna megvalósítani, valami olyat, amit nem tud megtenni csak úgy akárki.

Végül elkészült a nagy terv. A kiszemelt „áldozatok” a következők voltak:

Az első a szomszéd lépcsőházban egyedül lakó, körülbelül velem korú albérlő. Nagyon ritkán jöttek hozzá és szinte soha nem utazott el sehová, így biztos lehettem abban, hogy azon a napon is otthon lesz majd. Ugyanakkor azt is megtudtam, hogy néhány héten belül elköltözik, mert máshol talált munkát.

A második a volt kollégám, aki ugyan házas volt, bár ismert volt arról, hogy évek óta csalta a feleségét. Tudtam, hogy régóta kinézett magának. A születésnapomra hivatkozva elfogadtam egy ebédre szóló meghívását. Amikor a részleteket megbeszéltük, úgy irányítottam a beszélgetést, hogy egy olyan étteremben találkozzunk, amely annak az épületnek az aljában volt, ahol a szüleim vásároltak egy kicsi, még üresen álló lakást.

A harmadik a fiatalabb korosztályt képviselte: egy érettségi előtt álló, hozzám magántanítványként jelentkező diák. Olyan két hónapja hirdetést adtam föl, amely szerint különórákat vállalok. A hirdetésre jelentkezők közül valamilyen ürüggyel mindenkivel azt közöltem, hogy mégsem tudom elvállalni – kivéve egy szimpatikus fiút, akivel aznap délutánra beszéltem meg az első órát.

És végül a negyedik egy régi évfolyamtársam, aki nemrég vált el és akit néhány hete a közelgő egyetemi találkozóra hivatkozva felhívtam, megemlítve, hogy egy szálloda előadótermében egy olyan humorista előadóestjére kerül sor, akit mindketten kedvelünk. Kapott az alkalmon és azonnal javasolta, hogy együtt menjünk. Én pedig gondosan lefoglaltam előre ott egy kétszemélyes szállodai szobát.

Ahogy közeledett a nagy nap, egyre izgatottabbá váltam. Minden részletet előre kiterveltem. Természetesen más-más boltokban rengeteg óvszert vásároltam, előre kikészítettem négy különböző ruha készletet, előző nap fodrásznál voltam, este igyekeztem magam formába hozni: rendbe tettem a körmeimet, a lábam, simára borotváltam a puncimat – majd igyekeztem minél többet és pihentetőbben aludni.

Reggel nem túl korán ébredtem. A tükörbe néztem: ma egy egészen más nőt fog látni a világ! Reggeliztem, mosdottam, fogat mostam. Egy fekete rövid bőrszoknyát és egy fehér alapon pöttyös blúzt vettem fel, amely alatt viszont direkt nem viseltem melltartót. A bugyik közül egy feketét választottam ki, míg zokni nélkül egy egyszerű fehér utcai cipőbe léptem be, majd a válltáskámmal az oldalamon léptem ki a lakásból.

9 óra volt, amikor csöngettem a szomszéd lépcsőház első emeletén. Viszonylag hosszabb idő után nyílt az ajtó. A hálóköntöst felkapó férfi álmosan és csodálkozva nézett rám.

- Ne haragudjon, azt hiszem, az Ön autója rossz helyen áll, nem tudok tőle kihajtani! – mondtam aggódást mutatva.

- Az enyém? De hiszen nincs is autóm! – háborodott fel.

- Tényleg, honnan hittem? Akkor vajon kié lehet? – néztem rá várakozóan.

- Honnan tudjam? – és zárni készült az ajtót.

- Azt hiszem, az ablakból megmutathatnám, hátha tudna abban segíteni, hogy kit keressek – mondtam, miközben igyekeztem a lehető legcsábosabban nézni rá, egyben enyhén előre dőlni úgy, hogy minél hangsúlyosabbá váljanak előtte a melleim.

- Hogyne, jöjjön be! – mondta csodálkozva.

Kitárta az ajtót. Egyből azt a szobát vettem célba, amelyet láthatóan hálószobaként használt – mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne idegen férfiak hálószobájába bemenni. Az ablak előtt megálltam. Kinéztem.

- Ó, rosszul hittem! Innen mégsem látni semmit! – játszottam a kissé értetlenkedő nőt.

- Milyen autó volt az? És hol áll pontosan? – kérdezte segítőkészen.

- Milyen is? Úgy láttam, egy kék Opel.

- Olyan nincs a házban senkinek.

- Akkor talán máshonnan. Na mindegy, így jártam. Mehetek busszal! - panaszkodtam, majd felé fordultam: - Az izgalomra kérhetnék egy pohár vizet?

Kérdően nézett rám. Minden csábos mozdulatomat és nézésemet bevetettem közben, folyamatosan a szemébe bámultam. Látszott, hogy felismeri, hogy ki akarok vele kezdeni, csak nem érti, miért. De érezhetően egyre jobban tetszett neki a helyzet, mivel egyre feltűnőbben bámult.

- Itt maradok, amíg behozza, ha nem baj… – néztem rá mosolyogva.

Fél perc múlva visszajött egy pohár vízzel. A köszönöm elrebegése közben, le nem véve a szemem róla, lassan inni kezdtem, ügyelve arra, hogy mintegy véletlenül egy kissé megnyaljam a szám szélét. Letettem a poharat az ablakpárkányra, kissé közelebb léptem hozzá és továbbra is erősen a szemébe néztem. A kezeim mintegy véletlenül a melleimre tévedtek. Alig észrevehetően simogatni kezdtem magam.

Ezt már nem bírta tovább. Ledobta a köntösét. Erőteljesen átölelt, megcsókolt és azonnal az ágyra döntött. Kapkodva kezdte rólam lerángatni a ruhát: a blúzt szinte letépte, majd mohón tapadt a kibukkanó melleimre. Az egyik, majd a másik mellbimbómat erőteljesen kezdte szívogatni, miközben a kezével a szoknyámat húzta le. Nagyon türelmetlen volt: a szoknyám még a térdemen volt, már megragadta a bugyimat és egy erős rántással letépte rólam. Mialatt szájával továbbra is a melleimet harapdálta, gyorsan letolta magáról a pizsama alsót, majd szinte azonnal az alsónadrágját. Meredező hímtagja gyorsan közeledett a puncim felé.

- Cssst! - súgtam halkan. - Lassíts! És a védekezés?

Kicsit tehetetlenül nézett rám. Oldalra fordultam és az ágy mellé tett táskámból elővettem egy óvszeres dobozt.

A szünet miatt szerencsére lassított a tempón. Kezeivel a combomat kezdte simogatni és már nem annyira erőteljesen nyúlt az ágyékomhoz. A melleim után a nyakamat és a hasamat is csókolgatta. Ezután ráhúzta az óvszert a farkára, majd feljebb húzódott és belém hatolt. Valamennyire már benedvesedtem és bár elég hamar a tárgyra tért, de nem volt annyira fájdalmas. Ütemes mozgása egyre gyorsabb lett. Én is elkezdtem azért aktívabb lenni: a hátát és a nyakát simogattam, majd az arcát kezdtem puszilgatni. Nem hagytam, hogy elmenjen. Megfogtam a karját, mutogattam, hogy váltsunk pózt. Megfordultam, így hátulról hatolt belém. Néhány percig maradtunk ebben a helyzetben, majd ismét szembefordultam vele és visszatértünk a misszionárius pózhoz. Ekkor már én is egyre inkább ziháltam, hangom szinte visításba ment át. Még erőteljesebben mozgott, végül nem bírta tovább és elélvezett.

- Ennek soha nem szabad megismétlődnie! – mondtam halkan. Nem válaszolt rá, csak bólintott.

Még egy rövid ideig feküdtünk egymás mellett. Összeszedtem a ruháim és sietősen távoztam.

Közeledett ugyanis az ebédidő. Lezuhanyoztam és átöltöztem. Tavaszi kosztüm összeállítást vettem fel: rózsaszín térd feletti szoknyával, fehér blúzzal és rózsaszín blézerrel, testszínű harisnyával és mindezekhez illő fehér cipővel. A ruha alá most fehér színű melltartó és bugyi került.

12 órakor találkoztunk a volt kollégámmal a megbeszélt étteremben. Könnyű ebédet rendeltem és igyekeztem végig könnyed témákról beszélni, egyben végig egy kicsit kacéran viselkedni. Szó volt persze a korábbi közös munkahelyünkről, az ott történt eseményekről, életünk azóta történt dolgairól. Mindeközben próbáltam diszkréten végig a szemébe nézni. Az ebéd hamar befejeződött, rendezte a számlát, megköszöntem, majd legnagyobb meglepetésére így szóltam:

- Mielőtt elbúcsúzunk, kérhetem valamiben a segítséged?

- Mi lenne az? – kérdezte várakozóan.

- Pont ebben az épületben van egy lakás, amit a szüleim meg szeretnének venni. Itt vannak nálam a kulcsok. Nincs berendezve, de fontos lenne egy külső szem, hogy rendben van-e nagyjából az állaga, hogy jó-e az elrendezése. Csak néhány perc, annyi időd volna?

- Természetesen! – mondta izgalommal.

Kimentünk az étteremből, majd fel az első emeletre. Kinyitottam az ajtót és betessékeltem. A lakás kicsi volt, de jó állapotú. Láthatóan ki akarta fejezni elégedettségét. Ekkor benyitottam a jobb oldali szobába, ahol már jó előre oda volt készítve egy hatalmas matrac.

- Ezt hogy hagyták itt? – mutattam rá. – Mintha kitalálták volna, milyen jó lenne ebéd után egy kicsit lepihenni! – majd miután ledobtam a blézer felsőt, levetettem magam a matracra, elnyújtóztam, mintha tényleg csak pihenni akarnék. Ügyeltem arra, hogy közben kellően csábítóan mozogjak.

Hitetlenkedve nézett.

- Gyere mellém te is, nagyon jól esik! – hívtam.

A zakóját a földre dobta és ő is a matracra telepedett. Ekkor először mintha a kezem csak véletlenül ért volna a kezéhez, aztán újra és újra, egyre hosszabban találtam meg. Engedtem, hogy az ujjaival simogasson. Ezután oldalra fordult és megcsókolt.

- Szeretnéd? – kérdezte bizakodóan.

- Szeretném! – rebegtem.

Csókolózni kezdtünk, nyelvét bedugta a számba és megkereste vele a nyelvemet. Hosszas nyalakodásba kezdtünk, miközben elkezdtük a másikat vetkőztetni. Amíg a blúzomat távolította el, addig kigomboltam az ingét és levettem róla. Mialatt a szoknyámat húzta le, addig megszabadítottam a nadrágjától. Ezután a hátamra fordított és a nyakamtól lefelé indulva kezdett csókolgatni. A melltartómra adott puszikat, ezután kicsatolta és lehúzta rólam. A melleimet simogatta és puszilgatta, egyre jobban lihegve. Ezután tovább mászott: feltérdelt és lassan lehúzta rólam a harisnyát. Visszafordult a bugyim felé: először a szájával érintette, majd még a ruhán keresztül a kezével kezdte meg a puncim izgatását. Az ujjai a nagyajkaim közé tévedtek, ami különös izgalommal töltött el. Mutatóujjával rátalált a csiklómra és finoman dörzsölni kezdte. Amikor már az én hangom is zihálni kezdett, megfogta a bugyi szélét és gyorsan lerántotta rólam. Újra csókolózni kezdtünk, miközben a kezemmel megkerestem az alsónadrágját és igyekezve levettem róla.

Felhúzta a közben általam szinte észrevétlenül a kezébe adott óvszert és belém hatolt. A mozgása először lassú, majd egyre gyorsabb lett. Egyre mélyebben és mélyebben merült belém. Az állát kezdtem harapdálni, a fülét nyalogattam. Megérezve, hogy nem bírja sokáig, oldalra fordultunk. Közben előre nyúlt és a melleimet kezdte tapogatni. Az ujjai közé vette a mellbimbóimat, majd egész tenyerével végig simogatta mindkét domborulatot. Eközben a hátamat is csókolgatta. A folyamatos kényeztetés hatására most én mentem el először, de néhány pillanat múlva ő is megvonaglott és elélvezett.

Ezután még nézegettük egymást egy ideig. Bár ő még közeledett volna, de újabb menetet elkezdeni már nem akartam.

- Ennek soha többé nem szabad megismétlődnie! – mondtam.

Ellenkezett volna, de a szájára tettem a kezem. Megkerestük a ruháinkat, elhagytuk a lakást és elbúcsúztunk egymástól.

Az órára néztem és láttam, hogy már nincs sok időm. Hazamentem, ismét lezuhanyoztam és ismét új ruhát vettem fel. Most lazábban öltözködtem: fehér zokni, papucs, farmernadrág és fehér póló. Alattuk világosszürke melltartó és bugyi.

Csöngettek. Az ajtóban állt a félszeg fiatalember. Ahogy rám nézett, érezhetően majd leesett az álla a csodálkozástól. Az éppen még eleget fedő, de hívogató ruha látványától nem tudott szabadulni.

- Jöjjön bátran! – kértem – Elhozta, amiket megbeszéltünk?

- Hogyne! – és félénken kotorászott a holmija között. Majd átadta a legutóbbi alkalommal jelzett könyvet.

- Igen, jó lesz, ezt át tudjuk majd venni! Vegye le a cipőjét és foglaljon helyet!

A konyhában lévő asztal felé mutattam. Leült az egyik székre és kipakolta a holmiját. Én is letettem az asztalra egy füzetet és egy tollat, majd úgy mentem el előtte, hogy legyen módja alaposan megbámulni.

Aztán az előre eltervezettek szerint a szék oldalára ültem és látszólag véletlenül elcsúsztam, így a padlóra huppantam.

- Jaj, ez a szék! Már rég ki szerettem volna cserélni! Felsegítene? – nyújtottam felé a kezét.

Gyorsan odasietett, kinyújtotta a karját. Megfogtam és úgy álltam fel, hogy a lehető legközelebb simuljak a testéhez. Jelentőségteljesen a szemébe néztem. Sokáig tartottam a tekintetem.

- Hozok egy másik széket, várjon egy kicsit! – majd a hálószobába siettem.

Kis idő múlva kiáltottam:

- Ne haragudjon, de idejönne segíteni?

Felpattant és óvatosan a szobába jött. Majd elakadt a lélegzete, amit látott: ott álltam az ágy mellett csak egy melltartóban és egy bugyiban. Nem hitte el.

- Azt hiszem, tudja, miben kellene segíteni! – mondtam.

Nem vártam meg, hogy döbbenetében bármit is mondjon. Odaléptem hozzá, a vállára tettem a kezem, hosszasan megcsókoltam. Vetkőztetni kezdtem, míg folyamatosan simogattam az arcát, az állát, a nyakát, a vállát. Kigomboltam az ingjét, kibújtattam az ujjaiból és a ruhadarabot a földre dobtam. Kilazítottam a nadrágszíját, kihúztam és az is messzire repült. A nadrágot is kigomboltam, lehúztam a cipzárját, majd két oldalt megfogva, letoltam róla. Egy kissé felemeltem a lábait, simogattam a lábfejét és a zoknikat is én vettem le. Ekkor már térdeltem előtte. Az alsónadrágján át meredező péniszére tettem a kezem és többször végig húztam rajta. Majd megfogtam az alsónadrág széleit és gyors mozdulattal letéptem. Ott állt előttem meztelenül, meglepően nagy férfiasságával. Felálltam és hátra léptem. Mélyen a szemébe néztem. Kicsatoltam a melltartómat, hagytam, hogy még egy kicsit rajtam maradjon, aztán elengedtem. Csak nyeldekelt folyamatosan. Utána megfogtam a bugyimat és szépen lassan a bokámig toltam le. Kiegyenesedtem. Mialatt kiléptem az utolsó ruhadarabomból, simogatni kezdtem előtte magamat: a melleimet, a combomat. Ezt már ő sem bírta és bátortalanul a melleimre tette a kezét. Ekkor hirtelen elhatározástól vezérelve nem az ágyra, hanem a vastag szőnyegre döntöttem őt le. A számmal szinte valamennyi testrészét egymás után érintettem meg: a homlokát, az arcát, a nyakát, a mellkasát, a hasát. Gyors csókot adtam a farka végére, majd sietve ráhúztam az óvszert és végül beleültem.

Teljesen én irányítottam. Ujjaimmal egy ideig még a hasát és a mellkasát tapogattam, de utána már csak az egyre növekvő kéjérzésemre tudtam figyelni. Mind gyorsabban és gyorsabban lovagoltam meg, mindeközben hatalmas melleim táncot jártak előtte, ide és oda ringva. Átkarolt és közelebb húzott magához. Egyre ütemesebben kezdtünk mozogni. Szerencsére a szőnyeg annyira vastag és puha volt, hogy a szeretkezés rendhagyó helye nem okozott kényelmetlenséget. A végén mindketten a másik fenekét markolásztuk. Egyszer csak robbanásszerű orgazmust éreztem. Ő még nem ment el viszont ebben a pozícióban. A hátamra feküdtem és engedtem, hogy ő kerüljön felülre. Alig néhány másodperccel azután, hogy ismét belém hatolt, ő is elélvezett.

- Ennek soha nem szabad megismétlődnie! Sőt, azt hiszem, ezek után nem taníthatlak! – mondtam halkan, miután percekig még egymás karjában pihentünk.

Bólintott. Zavartsága csak kissé oldódott. Segítettem neki összeszedni a ruháját. Felkaptam egy hálóköntöst és kikísértem.

Miután ismét lezuhanyoztam, volt időm egy kicsit lepihenni. Végignéztem meztelen testemen, de nem éreztem undort. Újra átöltöztem, a legkomolyabb ruhát a mai napon most vettem fel. Felül egy kis részen fehér, nagyobb részben piros kisestélyit viseltem. A cipő fekete, a harisnya itt is testszínű lett. Most piros színű fehérneműket választottam. A ruhák fölé egy vékonyabb szürke kabátot vettem föl.

Amikor a szállodába érkeztem, a volt évfolyamtársam már az előtérben várt rám. Két puszival üdvözöltük egymást. Azonnal megdicsérte a ruhámat, majd élénk beszélgetésbe kezdtünk. Nem sokáig jutottunk, mert hamarosan kezdődött a műsor. Mindketten jól szórakoztunk, szándékosan sokszor hosszasan mosolyogtam rá. Az előadásnak hamar vége lett.

- Vezetsz? – kérdeztem rá.

- Közel lakom, gyalogoltam idáig.

- Akkor megihatnánk egy pohár bort vagy pezsgőt! És még tudnánk egy kicsit beszélgetni.

Tetszett neki az ötlet, valószínűleg ő is erre készült. Átmentünk a szálloda bár részlegébe, ahol halk zene szólt. Félszáraz fehér bort rendeltünk. Az ízlését méltattam. A beszélgetés egyre személyesebb részre tévedt: mindketten egyedül élünk, mindkettőnk mögött van egy sikertelen házasság, mindketten inkább érzelmes emberek lennénk.

- Gyere, táncoljunk egy kicsit! – javasoltam hirtelen.

- Hiszen itt senki nem táncol! És én nem is vagyok annyira ügyes.

- Lassú táncban nem is kell ügyesnek lenni! Úgy kedvet kaptam hozzá, csak egyetlen számot! – kértem.

Kinyújtottam a kezem. A bár egy nem túl feltűnő részére mentünk és először csak tisztességesen, majd egyre észrevehetőbben a másikhoz simulva kezdtünk táncolni. A kezeim úgy kapaszkodtak a hátába, mintha le akarnék esni valahonnan. Egyre többször néztem fel rá és folyamatosan mosolyogtam. Majd egy gyors és apró csókot adtam a szájára és a fülébe súgtam:

- Kivettem itt egy szobát, menjünk fel!

- Micsoda? Te ezt előre eltervezted? – kérdezte megdöbbenve.

- Van ellene valami kifogásod?

- Az égvilágon semmi! De nagyon meg tudsz lepni!

- Akkor ne beszéljünk, csak menjünk! – szóltam határozottan.

Megfogtam a kezét és a lift felé irányítottam. Amikor a liftajtó becsukódott, ismét megcsókoltam. Most már a csók sokkal hosszabb lett. Szinte futva tettük meg a lift és a második emeleti szoba közötti távolságot. Kinyitottam az ajtót, beléptünk és rögtön egymásnak estünk.

Nagyon sokáig csókolóztunk állva, miközben egymás után potyogtak le ruhadarabjaink. Amikor már rajtam csak a melltartó és a bugyi, rajta csak az alsónadrág maradt, az ágy felé vettük az irányt. Hanyatt az ágyra döntött. Össze-vissza csókolgatott, majd határozott mozdulattal lerántotta a melltartómat. A melleimet végtelen hosszúnak tűnő kezelésbe vette. Először a jobb mellem bimbóját vette a szájába és a bal mellemet tapogatta a tenyerével, majd fordítva. Volt, hogy másodpercenként váltogatva adta a puszikat az egyik, majd a másik mellemre. Ezalatt a keze benyúlt a bugyim alá, megkereste a csiklómat és dörzsölni kezdte. Én sem maradtam adósa. Először a fenekét kezdtem simogatni, majd miközben az oldalunkra gördültünk, elölről nyúltam az alsónadrágjába és a már nagyon kemény férfiasságát kezdtem simogatni. Mindezektől kölcsönösen bevadulva, szinte egyszerre rántottuk le egymásról a másik utolsó ruhadarabját.

A 69-es pozícióra vágytam, ezt sugdostam a fülébe, amin meglepődött ugyan, de aminek egyben nagyon meg is örült. Megfordultunk úgy, hogy én lettem felül. A feje felől kezdtem lefelé mászni. Először az arcunk került egy vonalba, így még néhány csókot váltottunk. Majd a mellkasához értem, miközben meredező melleim éppen a szája elé kerültek. Így volt alkalma szájával ismét hosszasan elidőzni a kebleimen. Ezután tovább másztam. Végre elértem férfiasságát úgy, hogy puncim is a szájához ért. Mindketten először óvatosan, majd egyre bátrabban kényeztettük a másik legbecsesebb testrészét. A farkára sok-sok apró puszit adtam, aztán a nyelvemmel körözni kezdtem a makkjától indulva egészen a herezacskójáig. Utána félig, végül a lehető legmélyebben vettem a péniszét a számba, mind ütemesebb és ütemesebb mozgást diktálva. Eközben nyelvével ő egyre mélyebben furakodott a puncimba, szinte szétfeszítve azt. Éreztem, hogy ajkával a csiklómat szívogatja. Kezeinkkel nagyon erősen fogtuk a másik fenekét. Nem volt egyszerű a saját élvezetemre és az ő kényeztetésére is együtt figyelni, de sikerült. Egy szabályos ritmust vettünk fel, ahol már elmosódni látszottak a köztünk lévő távolságok.

Amikor már szinte minden robbant, nagy nehezen szétváltunk egymástól. Felém térdelt és hamarosan kemény hímtagja ritmikus mozgását éreztem a puncimban. Olyan erővel döfködött, hogy szinte leestünk az ágyról. Én sem igazán tudtam uralkodni magamon: hangom egyre ziháltabb lett, szinte kiabálni kezdtem. Újra csókolóztunk, nyelveinkkel ugyancsak szinte szétfeszítve a másik szájpadlását. Aztán megrándultam és óriási hullámokban elöntött a kéj. Mivel láttam, hogy ő még tartja magát, a fülébe suttogtam, hogy szeretném, ha a számba élvezne. Kihúzta belőlem a farkát, a számhoz nyomta és szinte abban a pillanatban az ondó kilövellt. Bár jutott az arcomra, a nyakamra és a melleimre is, a nagyobb részét lenyeltem és aztán a maradékot szépen lenyalogattam róla.

- Ennek soha nem szabad megismétlődnie! – jelentettem ki.

- De hát miért nem? – kérdezte csodálkozva.

- Nézd, túl régen ismerjük már egymást. Neked még most volt a válásod, én pedig egyelőre nem szeretnék kapcsolatot. Legyen ez egy emlékezetes kaland.

Még néhány percig feküdtünk egymás mellett, hálás simogatások kíséretében. Lezuhanyoztunk és én ragaszkodtam ahhoz, hogy hazamenjünk. Haza szeretett volna kísérni, de én taxit hívtam. (Tudtam, hogy a szobából másnap délelőtt fogok majd kijelentkezni). A nap végére ugyanis mindenképpen otthon szerettem volna lenni.

Éjfél előtt már a saját ágyamban voltam. Visszagondoltam: ma reggel mintha egy egészen más ember feküdt volna ugyanitt. Különös nap volt, de minden jól alakult és semmit nem bántam meg. Az eseményekkel a fejemben szenderültem álomba.


Szextörténet ajánló:


A kúrós matektanárnő


A matektanárnő most is, mint mindig, nagyon jól nézett ki. Magas volt, szép, formás melle, és nagyon jó segge volt. Aki meglátta, egyből szerette volna megkúrni, hát így volt ezzel Zoltán is. De ő másként akarta ezt elérni. Az órákon végig a melleit nézte, és közben arról ábrándozott, hogy milyen lenne, ha csak úgy félrehívná a tanárnő őt, és leszopná. Nagyon csábító gondolat volt, de tudta hogy e....

A migránsok és az erőszak


26 évesen eljött az idő, hogy végre önálló életet kezdjek Budapesten. Elég ideje dolgozom már ahhoz, hogy legyen annyi félre tett pénzem, hogy egy kevés hitellel már saját lakást tudjak venni. Elkezdtem hát a nézelődést az interneten és hamar találtam is olyanokat, amiket érdemes személyesen is megnézni. Két hónapnyi keresgélés után megtaláltam azt a lakást, amibe beleszerettem, így elhatároztam, ....

Édeshármas


Mióta az eszemet tudom meleg vagyok ezzel tisztába voltam, de azzal hogy milyen furcsa vágyaim vannak azzal később kellett szembenéznem. Férfi családtagjaim mindig is izgattak noha ezért bűntudatom is volt. Apám (Laci) magas jóképű volt míg a nagybátyám ( Béci) a maga módján jó testfelépítésű magabiztos pasi volt és nagyon jóízlésű. Gyengém és fétisem a férfi láb, főleg a zoknis láb. Borzasztóan f....

A biszex hármas


Véget ért a tanév, és Dávid hosszú idő után végre elment az osztálytársaival egy közös hétvégére. Éppen befejezte a középiskola utolsó évét, és egy felejthetetlen hétvégét szeretett volna átélni. Mindannyian jól akarták érezni magukat és lazítani, így az alkoholfogyasztás is tervben volt, és senki sem tervezte, hogy józan marad. Az eredeti tervek szerint először tutajozni mentek volna le a folyón....

Marika a perverz titkárnő


Még fõiskolás koromban az egyi tanszékre új titkárnõ érkezett. Fiatal és kívánatos volt, s mert sokat jártam oda, beszélgettünk és elhívtam randizni. Hamar kiderült, hogy bejövünk egymásnak és kezeink felfedezõ utakon járva ingereltük egymást, majd Éva felajánlotta, hogy menjünk fel hozzájuk, szabad a lakás. Már a lépcsõházban vetkõztettük egymást és a farkamnál fogva húzott be a lakásba. Szobájáb....

Karcsi és Niki más házaspárral kefél


Nikoletta és Karcsi vidám, lezser házaspár, mindketten túl vannak már a negyvenedik évükön, s számtalan pikáns kalanddal fűszerezték alapvetően harmonikus és igazán jó házasságukat. Persze előfordult, hogy a pikánsnak ígérkező kaland rosszul sikerült, vagy váratlanul groteszk fordulatot vett. Időnként kiderült, hogy a gruppenszexek vállalkozó szellemű tagjai nem egyformán vállalkozó szelleműek, ső....Szextörténet címkék

Édes | fejr | ne húzd ki | borotválni | négy |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.