A plázacicák
A Plaza-ban ismerkedtem meg idén nyáron egy nagyon kedves lánnyal. Ahogy először egymásra néztünk, rögtön tudtuk, hogy ebből lesz valami komoly. Látszott valami a szemében, ami vad volt, buja és nagyon izgató. Olyan igazi „Széttéplek, Teee...!”

Első nap csak azért nem estünk egymásnak, mert ugye nem illik, meg mert milyen dolog az, hogy rögtön első nap? Stb. Na de másnap! Leültünk az ágyamra úgy, hogy volt köztünk kb. egy méter. Elkezdtük nézni egymást és pusztán a kéjelgő, kurvás tekintetünkkel olyan szinten felhúztuk egymást, hogy azon vettem észre, hogy egyre gyorsabban vesszük a levegőt és a pulzusom is „mintha” megemelkedett volna. Innentől kezdve nem volt megállás… Azt mondta, hogy még senki nem tudta eljuttatni a csúcsra a nyelvével. Imádok puncit nyalni, úgyhogy nekiláttam. Végigcsókolgattam a nyakát, a hasát, a lábát, majd rátapadtam a 18 éves gyönyörű kis borotvált puncijára, a csiklóját beszívtam a számba, és szétszoptam, nyaltam- faltam. Kis idő múlva kezdte emelni a fenekét az ágyról, egyre feljebb, s mikor orgazmusa volt, már majdnem hídban volt. Persze ekkor már két kézzel kapaszkodtam a kemény fenekébe.

Ezután az ágy elé állított, ő leült és csodálatos módon elkezdett szopni. Jobb kezével fogta a farkam, ahogy benyelte, tekert rajta egyet, a ballal pedig a heréimet cirógatta. Nem akartam így elmenni, úgyhogy betettem neki. Kb. a harmadik pózban voltunk, hátulról adtam neki, mikor éreztem, hogy a farkam kezd egy kicsit lepuhulni- lévén, hogy már vagy egy órája küldtem neki. Gondoltam, hogy egy kicsit ő is perverz, mondtam neki, hogy mondjon valami csúnyát. Erre ő hátra fordult: „Verd belém tövig!” A farkam másodpercek alatt kőkeményre dagadt, de annyira, hogy már szinte fájt. Ezt megérezte és elkezdett beszélni… „Ez az… keményebben, basszál szét, gyerünk! Még, még kúrjál…” Annyira raktam, hogy csak úgy csattogott a segge. „Azt akarom, hogy a számba élvezz!”- mondta. Azt hittem rosszul hallok, még vissza is kérdeztem, de nem! Jól hallottam! Úgyhogy mikor éreztem, hogy mindjárt elmegyek, kikaptam, ő már fordult is meg és belevertem a szájába. Aztán átvette, és addig szívta, míg ki nem jött az összes.

Másnap mosolyogva újságolta, hogy elmesélte a barátnőjének a tegnap történteket teljes részletességgel, mire a barátnője kiment a fürdőszobába megmosni az arcát, hogy el ne szédüljön. Egy pár nap múlva sétáltunk az utcán, és ő felkiáltott, hogy ott megy Zsuzsika a barátjával. Utánuk siettünk, és ahogy Zsuzsika meghallotta a barátnője hangját egyből megfordult, és szinte annyira kereste, hogy vajon kivel van, hogy még köszönni is elfelejtett. Amikor meglátott szó szerint végigmért, mintha csak azt mondta volna, hogy:
„Aha, szóval te vagy az, aki úgy megbaszta a barátnőmet?”
A hét közepén csörgött a telefonom.
„Szia, én vagyok. Azért hívlak, mert pénteken Zsuzsikával csinálunk egy bulit nála és gondoltuk, hogy eljöhetnél!”
„Hát persze”- vágtam rá egyből. „És hányan leszünk ?”- kérdeztem.
„Hááát, ööööö hárman…”- hangzott a válasz.
”Igeeeeen? Hárman? Az jóóó!” – mondtam.
„Jaj nem azért hívunk el, hogy mind a kettőnket megbasszál! Tudtam, hogy rögtön erre fogsz gondolni!”
„Miért, nektek nem fordult meg a fejetekben?” – kérdeztem.
„De megfordult, de tényleg nem azért hívunk!”
„De miért, nem lenne jó?” – kérdeztem.
„De biztos kurva jó lenne, de tényleg nem azért hívunk!” – ismételgette.
Hát ha nem azért, akkor jó! – gondoltam magamban. Hú, de meg lesztek baszva! Persze már mind a hárman tudtuk, hogy mi lesz a dolog vége.

Eljött a péntek. Hívtam a lányokat, hogy egyeztessünk, meg hogy milyen piát szeretnek. Este 11-et, és Martinit beszéltünk meg. Egy kicsit késtek, de már egy picit be voltak csípve, persze én sem „tisztán” mentem oda, és még ott volt a Martini. Felmentünk a lakásba. A sarokban volt egy asztal két székkel, egy nagy franciaágy a szoba közepén, vele szemben pedig egy kis dohányzó asztal két fotellal. Leültem az ágyra, Zsuzsika leült az egyik székre, a másikra feltette a kis csini lábait és rágyújtott. Marcsi az egyik fotelba ült velem szembe. Elkezdtük egymást nézni, és már láttam a szemén, hogy nedvesedik.
„Gyere cseppents már a szemembe, mert nagyon ki van száradva !” – mondtam neki. Hanyatt lökött az ágyon, rám ült, és cseppentett. Én átkulcsoltam a lábammal az övét, hogy véletlenül se tudjon leszállni rólam. Odahúztam magamhoz, elkezdtünk csókolózni, de a kezemmel már a melleit simogattam. A szemem sarkából figyeltem Zsuzsikát, hogy-hogy reagál a dologra. De ő csak szívta a cigijét, egy picit, mintha zavarban lett volna. A következő pillanatban Marcsi melle már a számban volt, de ekkor odahajolt és a fülembe súgta, hogy foglalkozzunk Zsuzsikával is.

Marcsi odaült a másik székre, én meg a támla és ő közé. Elkezdtem Zsuzsikát simogatni, miközben Marcsi hátát csókolgattam. Ekkor Zsuzsika kihívta Marcsit az erkélyre… Na, ebből sem lesz semmi! – gondoltam. Marcsi egyedül jött vissza és mondta, hogy benne van Zsuzsika is, csak egy kicsit még feszült. Hát akkor oldjuk a gátlásokat! Behívtuk és elkezdtünk üvegezni a Martinivel úgy, hogy minden pörgetés előtt ittunk belőle egy kortyot. Akinél megállt az üveg az levett egy ruhadarabot. Percek múlva rajtam még egy póló, a gatyám és a farmerom volt…

A lányok nadrágban és melltartóban ültek. Ekkor Marcsi mondta, hogy kimegy a fürdőszobába, és a fülembe súgta, hogy mire visszajön, puhítsam meg Zsuzsikát. OK! Ahogy kiment, mélyen a Zsuzsika szemébe néztem és mondtam neki: „Add ide a szád, hagy érezzem az ízét!” Már a nyelve a számban is volt, s a melltartójától is megszabadítottam. Marcsi szájtátva nézte, hogy mit csinálunk. A lányokat meztelenre vetkőztettem. Ők is lecibálták rólam a ruháimat, hanyatt löktek az ágyon, és egyszerre ketten kezdtek el simogatni és csókolgatni. Egyszerűen elmondhatatlan az az érzés, amikor négy kéz simogat egyszerre, és közben két nyelv nyalogatja a tested. Kurva jó!

Amikor kikéjelegtem magam, feltettem a kérdést: „Kivel kezdjem?” „Zsuzsikával!” – súgta Marcsi a fülembe. Elkezdtem vele csókolózni, simogattam a testét a nyakát, a mellét, a hasát, a lábát. Nagyon jó teste volt akár csak Marcsinak. Még a nyakán jártam a nyelvemmel, mikor már elkezdett nyögdécselni. Nem sokára már a puncikájában pörgött a nyelvem, amit nagyon élvezett. Ez még jobban felizgatott, és valósággal leszoptam a csiklóját. A számba folyt a finom punci nedve. Marcsi már ujjazta magát, úgyhogy most ő jött. Kinyaltam őt is rendesen.
„Most baszd meg Zsuzsikát!” – mondta.
Zsuzsika egy másodpercig furcsán nézett, mert nem hiszem, hogy ezek előtt hallott ilyeneket a barátnője szájából, de amikor betettem neki és elkezdtem lassan, de erőteljesen mozogni rögtön felakadt a szeme. Marcsi mellénk feküdt és miközben a hátamat simogatta, egyfolytában csak ezt mondta:
„Basszad a barátnőmet, basszad Zsuzsikát, ez az! Jól csinálja, mi?” De ezzel magát is annyira felhúzta, hogy néhány perc múlva szinte megparancsolta, hogy most basszam őt. Csak odébb csúsztam és máris az ő puncijába vertem koppanásig a farkamat. Eközben Zsuzsika megfordult, letérdelt, bedőlt úgy, hogy a segglyuka meg a puncikája is széthúzódott, majd rám nézett és csak ennyit mondott: „Gyere!” Úgy elkezdtem neki verni hátulról, hogy hátrébb kellett csúsznunk az ágyon, hogy a fejét be ne üsse a falba.

Marcsi is mellénk térdelt, és megint arra kért, hogy basszam őt is. Kb. tíz percig felváltva kúrtam őket, mikor azt mondta Zsuzsika, hogy feküdjek a hátamra. Ahogy lefeküdtem, már bele is ült, de mire észbe kaptam, Marcsi már a számon ült, hogy nyaljam. Kurva jó volt hallani, ahogy egyszerre nyögnek. Pár perc múlva cseréltek. Zsuzsika ült a számra, Marcsi pedig elkezdett szopni, vagyis azt hittem, hogy szopja a farkam, mert annyira kurva jó volt. De ahogy megemeltem Zsuzsika fenekét, hogy lássam, mi is történik valójában, láttam, hogy nem beleül, hanem bele guggol a farkamba! Úr Isten! Zsuzsika miután már többször is elélvezett, bejelentette, hogy őt már szét kúrtam, neki már fáj, ő megy zuhanyozni.
Amíg összeszedte a földre dobált ruhákat, addig én Marcsit a hátára fordítottam, és elkezdtem úgy kúrni, de már alig volt erőm. Kb. már vagy három órája szexeltünk. Úgy éreztem, már el sem tudok menni, már szinte a farkamat sem éreztem, vagy inkább már kezdett fájni. Zsuzsika leült az asztalhoz, rágyújtott egy cigire és onnan nézte, ahogy baszom a barátnőjét, majd közelebb jött, mert nem hitte el, hogy még mindig nem mentem el.
„Meddig bírod még, te állat?” – kérdezte, és elment zuhanyozni.

Nem sokára Marcsi hasára élveztem, és Zsuzsika után mentünk a fürdőszobába. Majd miután mind a hárman lezuhanyoztunk befeküdtünk a franciaágyba - természetesen én voltam középen -, és élveztük a megérdemelt pihenést...Szextörténet ajánló:


Csajok egymás közt


Édesen cirógatja az arcomat, majd mind két kezével a nyakamon áthaladva hátulról beletúr a hajamba. Kellemes borzongás fut végig a testemen, nagyon tudja ez a kis dög, hogy mit szeretek...

Tudja hisz az életem része, önmagam másik fele, napjaim csodája, éjszakáim álomtársa. Még érzem a kicsi pocakjának rángását csituló gyönyörének elhamvadó zenéjét.
Sóhajai a kielégültségét t....

A feleségem kismellű barátnője


Elore bocsájtom, nem szoktam megcsalni a feleségem, nem vagyok egy nofaló. A barátnojét, Ágit már régóta ismertem, sokszor találkoztunk, szinte azt mondhatom barátságban voltunk. Mindig is nagyon kihívóan öltözködik, és viselkedik. Nagyon csinos, vékony, formás kis mellei vannak, és hosszú gyönyöru combja.
Egyszer a feleségem azt kérdezte, hogy nálunk lakhat-e Ági egy hétig, mert felújítják....

Anális szextörténet


Anális szextörténet

Az eset 2006. nyarán történt,(33 éves voltam) amikor õseim, öcsikém meg a barátnõje elmentek nyaralni egy hétre a balatonra(én azért nem mentem velük, mert két héttel késõbb mentünk Abádszalókra a haverokkal). Na, szóval péntek este volt, egy forró nyári nap vége, készültem a németországi foci-vb egyik negyeddöntõjére, bekészítettem három doboz sört, chipset, aztán....

A szép és szexi MILF


Huszonegynéhány évesen elkezdtem egy sulit, ami fél évig tartott. Mivel fel kellet járnom emiatt a nagyvárosba, és az órarend eléggé feszített volt, jobbnak láttam valami kis kuckót keresni ott lakás céljára. Az első órám korán kezdődött, az utolsó későn ért véget ahhoz, hogy hazautazzam, majd reggel vissza. Keresgéltem, és mivel az iskola is szép összeg volt, a lakás is pénzbe került, ráadásul e....

Szex a vonaton, és a gésa golyók


A gyorsvonaton találtam rá. Vagy ő talált rám? Sose fogom eldönteni. Mindenesetre a véletlen hozott össze vele - a hálófülkében.
Rendkívül hajszás nap állt mögöttem. Lótottam-futottam kora reggeltől késő estig - vajmi kevés eredménnyel. A vonathoz is rohannom kellett. Az utolsó pillanatban kapaszkodtam fel a szerelvényre, az legutolsó vagonban. Szinte bizonyosra vettem, hogy átgubbaszthatom....

Perverz nagyi


A nevem Balázs, 18 éves vagyok. A történetem még valahol 5-10 éve kezdődött. Akkoriban (mint mindenki) én is sokat nyaraltam a nagyinál. Nem voltam jó alvó, 10-13 éves lehettem (nem olyan voltam mint a mostani 10 évesek, Iphone-al a kezükben, belőtt hajjal, igazán gyerek voltam még akkor). Egy hétig voltam nagyimnál, ez alatt szinte minden este meggyűlt a bajunk az alvással. Olyankor a teraszra j....Szextörténet címkék

tanárnőb | rőszak | szün | behajolt | titkárnőből |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.