megbaszattam a feleségemet III. rész


Eltelt néhány hét, mióta az 5 pasival ribanccá baszattam a feleségemet.Nem nagyon beszéltünk a történtekről, de akárhányszor szexeltünk azóta, mindig láttam magam előtt Tündit, ahogy elélvez az idegen férfiak faszától.Egyre jobban vágytam rá, hogy újra élőben élvezhessem ezt a látványt.Így aztán az egyik este, miközben éppen ujjaztam a már teljesen lucskos pináját, megkérdeztem tőle:
-Akarsz megint idegen pasikat?
-Igen! Szeretnék!-mondta Tündi-De szeretném, ha most én szervezhetném meg magamnak! Úgyis azt szeretnéd, hogy igazi ribanc legyek, nem?-nézett rám kérdőn.
-Engem nagyon izgatna, ha az lennél!-mondtam miközben ráfordultam, és ujjaim helyére a farkamat nyomtam a pinájába.Lassan mozogva elkezdtem baszni.
-Mikor akarod?-kérdezte miközben széttárta a lábait, hogy minél mélyebbre tudjam betolni merev faszomat az éhes pinájába.
-Minél előbb!!-mondtam vágyakozva, és a gondolattól még keményebb lett a farkam.
-Bízd csak rám!-mondta, és éreztem a testén, hogy őt is még jobban izgatja a gondolat.
Egyre erősebb lökésekkel keféltem.Cuppogva járt a tocsogós pinájában a farkam.Felnyomtam magam a kezeimmel hogy gyönyörködhessek csodálatos melleiben, ahogy lökéseim ütemére hullámoztak.Bal kezével megfogta a bal mellét, és enyhén megszorítva kínálta felém.Közben jobb kezét a vénuszdombjára csúsztatta, és középső ujjával a csiklóján kezdett körözni.Bekaptam keményre duzzadt mellbimbóját, és szopni kezdtem, miközben a nyelvemmel is játszottam vele. Tudtam hogy ezt nálam csak Ő élvezi jobban. Nemsokára meg is lett a hatása a sokféle izgatásnak, Tündi teste megfeszült, majd elkezdett rángatózni, miközben folyamatosan és hangosan nyögött:
-AAAAAAAHHHHHHHHHHH
-OOOHHHHHHHHHHH
Hosszan élvezett.Miután elélvezett, kihúztam a pinájából a faszomat, és úgy lucskosan a szájába nyomtam.Ahogy már írtam csodálatosan tudott szopni.18 cm-es faszomat bármikor tövig tudta nyelni.Most is mélyen basztam a száját. Tündi szívta-szopta, és a nyelvével is ingerelte farkamat. Meg is kapta a jutalmát, hatalmasat élveztem a szájába.Jó ribancként lenyelte az összes gecimet.
-Akkor majd szólj!-mondtam neki kis idő múlva, a beszélgetésünkre célozva.
-Úgy lesz!-válaszolta mosolyogva.
Eltelt pár nap, de nem történt semmi. Már éppen azon gondolkodtam, hogy tudnám kicsit siettetni a dolgot, mikor feleségem egyik délelőtt sms-t küldött: "Ma este"-ennyi volt benne, de nem is kellett több, hiszen ebből mindent tudtam.
Aznap nagyon igyekeztem haza. Tündi még nem volt otthon, ezért megnéztem minden rendben van-e az esti akcióra. Talán egy óra múlva hallottam hogy bejár a feleségem a garázsba.Mentem elé, és kicsit meglepetten láttam, hogy a főnöke jön mellette, hátuk mögött meg 2 ismeretlen férfi.
-Szia édesem!-köszöntem a feleségemnek-Sziasztok-mondtam a többieknek.
-Csókollak drágám!-mondta a feleségem, és a többiek is üdvözöltek.
-Norbit a főnökömet már ismered ugye? Ők a testvérei Zsolti és Tibi.-mutatta be a két másik férfit.
Kézfogások és bemutatkozások után bementünk a nappaliba.
-Beszélgessetek, ismerkedjetek össze!-mondta Tündi-nekem van egy kis dolgom, mindjárt jövök!-mondta mosolyogva.
Norbi, a főnöke 50 éves mackós alkatú férfi volt. Mindig öltönyben járt. Már találkoztam vele párszor, de nekem valahogy soha nem volt igazán szimpatikus.
Zsolti, a középső testvér 47 éves volt. Mindegyikünknél magasabb, arányos testalkatú férfi elegáns ingbe és vászonnadrágba volt öltözve.
Tibi, a legfiatalabb, és legsportosabb mint testalkatra, mint öltözékére nézve.Nem mellékesen ő volt a legszimpatikusabb hármójuk közül.
Pár perc általános beszélgetés után Norbi tért a lényegre:
-Tudod van egy furcsa szokásunk. Szeretünk úgymond családilag foglalkozni a nőkkel. Ugye érted?-nézett rám kutatva.
-Azt hiszem....-mondtam bizonytalanul.
-Gondolhatod, hogy elég nehéz ehhez partnert találnunk!-vette át a szót Zsolti-Ezért is örültem, örültünk, hogy a feleséged felajánlotta magát!-mosolygott rám.
-De ugye tényleg nem probléma ez neked?-kérdezte Tibi.
-Ááááá.....dehogy...-mondtam egyik meglepetésből a másikba esve.
-Akkor rendben!-vette vissza a szót Norbi.-Én már régóta kinéztem Tündit, hiszen tényleg nagyon jó nő! Az az igazság, hogy próbálkoztam is nála párszor, de mindig elutasított! Ezért még jobban örülök, hogy most ő kezdeményezett, és ajánlotta fel magát nekünk!
Erre, mint végszóra megjelent a feleségem.Egyszerre fordultunk felé, és egyszerre maradtunk úgy! Minden képzeletet felülmúlt a megjelenésével. Egy neccruha volt rajta és egy magassarkú szandál. A neccruha amúgy sem takart szinte semmit, de a melleinél és a lába között ki volt vágva, így csodálatos mellei szabadon ringottak ahogy lépegetett, és frissen borotvált pinája is szabadon volt.
Teljesen megbabonázott bennünket ez a látvány.
Tündi odalépett Norbi elé.
-Rendelkezzen velem Főnök!-mondta neki.
-Térdelj le! Vedd elő a farkunkat és szopj!-parancsolta Norbi.-Tibivel kezdj, aztán Zsoltit szopjad, és én legyek a végén!
Közben körbeállták a feleségemet, aki elővette Tibi farkát, ami már keményen állt, így egyből bekapta és elkezdte szopni.
-Ahhhhh-sóhajtott jólesően Tibi.
Zsolti mögéjük lépett, és hátulról előre nyúlva megmarkolta feleségem előreálló melleit és elkezdte gyúrni őket.Tibi fasza hasonló méretű volt mint az enyém, így Tündi szinte ismerősként tudta szopni.Nem is váratott sokáig vele, hogy teljesen tövig benyelje.Közben szabad kezével Zsolti farkát igyekezett elővenni, ami sikerült is neki.Verni kezdte miközben Tibiét mélytorkosan szopta.Pár perc után Zsolti fasza került a szájába.Ez rövidebb volt pár centivel mint Tibié, de szép vaskos.Tündi izgató ajkaival körbefogta és ügyesen szopni kezdte.Annyira izgató volt a látvány, hogy elővettem a már szinte sajogva álló farkamat és verni kezdtem.Norbi sem bírta kivárni hogy a feleségem vegye elő a faszát, letolta a nadrágját és az alsóját.
Hatalmas fasza volt!Megfogta Tündi kezét és a faszára tette. Láttam hogy feleségem meglepődik, ahogy megérzi a kezében a hatalmas faszt. Látni még nem látja mert Zsolti faszával a szájában nem tudja elfordítani a fejét.Rámarkolt, de kb csak félig érte körbe.Azért elkezdte verni.
-Kérd hogy leszophass ribanc!-parancsolta Norbi a feleségemnek.
Tündi abbahagyta Zsolti szopását, és odafordult Norbihoz.
-Szeretném leszopni Főnök!
-Szebben kérd ribanc!
Láttam hogy feleségem meglepődik, de kis gondolkodás után újra megkérte Norbit:
-Kérem Főnök engedje meg hogy leszopjam a gyönyörű faszát!
-Rendben ribanc! De a kezeidet nem használhatod!-mondta Norbi és intett a testvéreinek, akik megfogták feleségem kezeit és széttárva tartották.Közben térdükkel megtámasztották Tündi hátát amitől mellei még jobban megemelkedtek és előre álltak.
Norbi berakta hatalmas makkját Tündi szájába és élvezte ahogy bő nyállal szopni kezdi.
-Tényleg jó szája van a ribancnak!-mondta nekem-Ezentúl rendszeresen kell szopnia! Remélem nincs ellenedre?
-Niiiincseen-mondtam megbabonázva a látványtól ahogy a hatalmas faszt egyre jobban benyeli Tündi.
-Most pedig remélem a pinája és a segge is ilyen ügyes?-nézett rám kérdőn.
-A seggét.... nem szoktuk....
-Nem baj! Tibi oda szeret élvezni! Oda is fog!-mondta ellenkezést nem tűrve.
Ezzel Zsolti hanyatt feküdt a szőnyegen.
-Lovagold meg ribanc! De a faszomat a szádban kell tartanod közben!
Tündi Zsolti fasza fölé helyezkedett, aki a pinájához igazította vaskos faszát és feleségem rácsúszott az ágaskodó dorongra.Őrjítő látvány volt ahogy eltűnt a pinájában.Közben lelkiismeretesen szopta Norbi hatalmas faszát.Tibi közben a hátuk mögé helyezkedett, ráköpött feleségem seggére, majd a megnyálazott ujját elkezdte feldugni.Tündi sikoltott volna, de Norbi még mélyebbre nyomta a szájába a farkát és így csak hörögni tudott.Meglepődve láttam hogy nemsokára Tibi második, aztán harmadik ujja is eltűnik az addig szűz seggben.
Aztán kihúzta az ujjait és átszellemült arccal a farkát dugta be.Egy határozott mozdulattal tövig nyomta, és elkezdte ütemesen baszni a szűk segget.Az ő ütemére lovagolt Zsoltin és nyelte Norbi faszát Tündi.Mellettük állva vertem a farkamat az őrjítően izgató látványra.
Tibi és Zsolti szinte egyszerre élveztek el. Hangosan hörögve pumpálták gecijüket feleségem pinájába és seggébe.
-Feküdj az asztalra én is megbaszlak ribanc!-parancsolta Norbi.
Ahogy Tündi felkelt a pinájából és a seggéből csepegett a geci.Hanyatt feküdt az asztalra.
-Tisztára szopod közben az öcséimet ribanc! Értetted?
-Iiigeen!
Ezzel betolta a hatalmas faszát a gecis pinába és keményen baszni kezdte. Közben Tündi a másik két faszt felváltva szopogatta nyalogatta. Lehetett látni rajta hogy egyre közeledik az élvezéshez. Mikor végzett a faszok tisztogatásával Norbi rám parancsolt:
-Baszd szájba!
Nekem sem kellett több. Odaléptem és betoltam a szájába a már habos végű faszomat. Alig helyezkedtem el kényelmesen mikor hirtelen azt éreztem, hogy hatalmasat szív a faszomon Tündi és közben rángatózva elélvez.Még pár lökés és Norbi is telelőtte sűrű gecivel a pináját.Csak én voltam hátra, de nem sokáig, mert éreztem hogy gejzírként kezdem ontani a csodás szájba a gecimet. Hatalmasat élveztem.
Kicsit még vártak, míg teljesen visszazökkennek a normális kerékvágásba, aztán felöltöztek és elbúcsúztak a testvérek.Az ajtóból Norbi még visszaszólt:
-Én majd segítek tökéletes ribancot nevelni a feleségedből!-és nevetve elmentek.
Beküldő:Perverzférj


Szextörténet ajánló:


Kiégett aggyal


Alex kilépett a forró vízsugár alól, a törülköző után nyúlt és átdörzsölte bőrét, majd belebújt boxeralsójába. Sóhajtva vette kézbe fogkeféjét és kék szemcsés krémet nyomott a sörtékre, majd a szájába dugva bekapcsolta a készüléket. Az elektromos fogkefe halk zümmögésbe kezdett. Alex egykedvűen nézett bele a tükörbe, míg mosta a fogát. Fáradt volt, arcán nyomott hagyott a 12-14 órás munka és a sok....

Egyetlen kívánság


Éppen szextörténeteket olvastam az irodámban, mikor hirtelen egy jótündér jelent meg előttem. Izgalmasan áttetsző alakja csak még jobban felkorbácsolta a vágyaimat.

- Szia Jótündér- köszöntöttem, ahogy azt illik.

- Szia! - biccentett bájos fejecskéjével - De honnan tudtad, hogy én egy jótündér vagyok?

- Hát ... hát Vlagyimir Iljicsre nemigen hasonlítasz....

Történet egy ex csajról


A szakítás után egy évvel találkoztam a ringyóval, aztán mivel nem volt senki, megbeszéltük, hogy összejárunk baszni. Azért szakítottunk, mert minden haver végig baszta, és szoptatta aki csak tudta, mikor be volt drogozva, mint általában mindig. Szóval átjött, rendeltünk egy pizzát, és néztük az rtl klubbot. Azt mondja, akkor mostmár basszunk, mert tudja, hogy azért hívtam át. El is kezdtük, ronda....

A kegyelemdöfés


Gábor már-már túltette magát Krisztin, de az élete sok mindenben változott… Éppen az ágyán feküdt, amikor megszólalt a telefonja.
- Tessék? Kérdezte kicsit fáradtan.
- Szia! Itt Kriszti! - Gábort ez a néhány szó hidegzuhanyként érte. Ez a hang egykori egyetlen szerelmének a hangja volt. Ahogy ez tudatosult benne, gyenge remegés öntötte el a hasát, és az összes zsigerét.
- Szia....

Szexvágyak 2.


Hátam a hűvös falnak ütközött és legszívesebben menekültem volna, de nem tudtam. Kezeimet egy erős marok szorította fejem fölött a falhoz, mint egy bilincs, mely nem engedi áldozatának a menekvést semmilyen módon. Rettegtem, ugyanakkor valami furcsa jóleső érzés is hatalmába kerített, mikor Nico térde lassan ágyékomhoz simult. Másik kezével pedig állam finoman megmarkolva, nem engedte, hogy akárcs....

Saci és a vibrátor


március végi napsütés csábításának engedve, bepakoltam a cég kisteherautójába a fontosnak ítélt dolgokat és leautóztam a tóparti kuckómhoz elvégezni a tavaszi nagytakarítást és miegyebeket, hogy ne arra az időre maradjon, amikor már mindenki kirajzik a városból a telkekre. Azért is választottam ezt a félreeső birtokot, ahová már nem sétálgatnak le az üdülővendégek sem, mert a vad málnás, ami a te....
Szextörténet címkék

megbaszták a feleségemet | egy travival | kamu | 17 éves voltam | apucim |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.