Petra szűzessége


Petrával boldog napjaink voltak. Ugyan még egyszer sem mertem megkockáztatni, hogy szexuális vágyainkat akkor éljük ki, mikor a mamája otthon van, de nemsokára a törése összeforrt, és ő újra dolgozni járt, ennek köszönhetően mi szabadon garázdálkodhattunk a tanuló időben.

Szép időszak volt ez, gyakran szeretkeztünk és igazán sok örömöt szereztünk egymásnak. Úgy éreztük, hogy mindketten egyre jobban beletanultunk a testiségbe, és ez nagy biztonságérzetet jelentett a számomra a későbbi kapcsolataimhoz. A jegyei egyre jobbak lettek, ezért a szülei is nagyon meg voltak elégedve. Sajnos ott lebegett Demoklesz kardja a fejünk felett, hogy rövidesen nem lesz szükség a segítségemre és ez a paradicsomi állapot a közeljövőben véget ér.
Eszter elvesztette a szüzességét

Eszter beleült az izgalomtól kőkemény hímvesszőmbe

Petra egy szép napon szokatlan dologgal állt elő. Arra kért, hogy ne náluk, hanem az utcán találkozzunk, mert valami különleges kérése lenne hozzám. Úgy gondolja, hogy egy bizonyos feladatra nagyon alkalmas lennék és nem szeretné, ha csalódna bennem, mert az neki nagyon égő lenne. Hiába kérleltem, hogy mondja el, mire készüljek, nagyon titokzatos maradt. Csak annyit kért, hogy legyek szexis és legyek jó kondícióban. Hogy az előbbin mit ért, azt nem tudtam, hiszen soha nem mondott semmit a szemembe, hogy tetszem-e neki és ha igen, miért, de minden esetre még gondosabban ügyeltem arra, hogy minden ruhadarab, amit felveszek, összhangban legyen egymással. Rendesen megfürödtem, hajat mostam, befújtam magam a kedvenc parfümömmel és úgy indultam a találkozóra. Szokásom szerint pontosan érkeztem, de Petra ekkor már ott toporgott.- Nagyon féltem, hogy nem jön-e közbe valami – mondta, de aztán megnyugodott, amikor kicsit magamhoz öleltem. Elígértelek valakinek – súgta a fülembe, – de örülni fogsz!

A meglepetéstől szóhoz sem jutottam, mert már be is fordultunk egy kapun az Andrássy úton. Felmentünk az első emeletre, becsöngettünk egy ajtón, és egy nagyon csinos lány nyitott ajtót.

– Az osztálytársnőm – mondta Petra, és tolt befelé a lakásba.

– Nem kell, hogy a szomszédok mindent lássanak, és besúgjanak a szüleimnek, ők csak holnap jönnek haza. Különben Eszter vagyok – szorította meg a kezemet a házigazda.

A lánynak hosszú, szőkésbama haja volt, fehér térd zokni volt rajta és egy hosszú pulcsi, ami majdnem a térdéig ért. De vajon mi lehet alatta? Lehet hogy semmi? – futott át azonnal az agyamon, mert már csak a szex járt az eszemben. Pillanatokon belül egy’ pezsgősüveg volt az asztalon és három pohár.

– Nem is tudtam, hogy te iszol – mondtam Jutkára nézve kicsit megrovóan, de már a kezembe is nyomták az üveget és egy törlőruhát. Nagyot pukkant a dugó, de nem futott ki a pezsgő. Óvatosan töltöttem, majd megkérdeztem.

– Mire iszunk?

– A szüzességem elvesztésére – szólalt meg Eszter.

– Most már elég legyen a titkolózásból. Miről van szó? – érdeklődtem, de azért gyorsan koccintottunk is, és fenékig kiittuk a poharunkat.

– Arról – kezdte sejtelmesen pulóverébe dugva arcát Eszter, – hogy én még szűz vagyok. Van egy barátom, nálam tíz évvel idősebb, és azt hiszi, hogy már rég túl vagyok rajta, mert első nap egy jó nagyot hazudtam neki. Most már nem merem bevallani, és sokáig nem tudom megállni, hogy ágyba ne bújjak vele. Amikor Petra elmesélte, milyen jó volt veled már első alkalommal is, megkérdeztem, nem tudna-e téged erre a feladatra kölcsönadni, ő pedig azt mondta, hogy rendben, de ott akar lenni, nehogy végleg elcsábítsalak. Ezért szerveztük meg ezt a napot.

– Ugye, nem haragszol? – nézett rám kérdőn kis tanítványom huncutul mosolyogva. – Itt leszek, segítek, de te az enyém vagy.

Mit mondhattam volna? Azt nem mertem elárulni, hogy részemről ez nem olyan megterhelő munka, amit nem tennék meg nagyon is szívesen. Ittunk még egy pohárral, és ez hamar a lányok fejébe szállt. Egymáshoz bújtak és úgy vihorásztak, ahogy csak az éretlen kamaszlányok tudnak. Egyikük odament a hifihez és jól felhangosította. Üvöltött a zene, ők pedig eszeveszetten táncolni kezdtek. Úgy ugráltak, mint aki megbolondult.

Egy darabig néztem őket, majd odamentem a szerkezethez, kikapcsoltam, és a rádión klasszikus zenét kerestem. Lehalkítottam, majd hozzájuk léptem, félretoltam Eszter haját és belecsókoltam a nyakába. Mintha villámcsapás érte volna, teljesen megváltozott. Karját a nyakam köré kulcsolta, beletúrt a hajamba, és száját az enyémhez nyomta. Nagyon jól csókolt, azt meg kell adni. Nyelvét áttolta a számba, és varázslatos játékba kezdett. Barátnőm ez alatt a hátam mögé állt, és szorosan hozzám tapadt.

Kezemmel a hosszú pulóver alját kerestem, majd lassan felfelé kúsztam. Eszteren bugyi volt, de se trikó se melltartó. Jó volt a kemény melleit simogatni. Petra hátulról előrenyúlva a cipzáram húzta le, majd a nadrágomat kezdte letolni. Gyorsan kiléptem a cipőmből, és hagytam, hogy ez a finom kéz szabadítson meg fölöslegessé vált alsómtól. Mielőtt pólómat vette volna le, hallottam ahogy hátam mögött gyorsan levetkőzik és meztelen hátamhoz már forró testét hozzányomva csókolgatta a vállamat. Kamaszos fanszőrzetét fenekemhez dörzsölte, és én igen hamar elkezdtem elveszíteni a fejemet. Eszterről már remegő kezekkel vettem le a pulóvert, majd elé térdeltem és gyengéden a hasát és derekát harapdáltam. Az ő lába is beleremegett, ezért gyorsan lefeküdtünk a puha szőnyegre. Rózsaszín selyem bugyiját már maga kezdte letolni úgy, hogy lábát az égre emelte. Amikor megpillantottam a gyönyörű punciját, ahogy a csillogó, megduzzadt ajkai kivillantak a combjai között, eszeveszetten rávetettem magam és vadul nyalni kezdtem. A fehér zoknik egy kicsit lecsúsztak, de átkulcsolta vele a nyakamat és kezével fejemet magára húzva lassú körkörös mozgásba kezdett a csípőjével.

Valami finom illatos tusfürdővel mosakodott és az is elkábított. Nyelvemmel amennyire csak tudtam befurakodtam és néha óvatosan megharapdáltam a csiklója feletti szeméremdombot. Nyelvem hegyén éreztem, ahogy a borsónyi kis gombocska egyre keményebb lesz és a vége mind jobban kibújik a redők közül. Amikor felemeltem a fejem, hogy szememmel is gyönyörködhessek ebben a csodálatos látványban, ő gyengéden, de mindig visszahúzott.

– Térdelj fölém és ismerkedj meg te is a farkammal – mondtam és hanyatt feküdtem a szőnyegen.

Petra előzékenyen a díványon talált kispárnák közül egyet a fejem alá helyezett, majd barátnőjét úgy igazította el, hogy a fejem a két térde között pihenjen. Miközben magamra húztam a szűzi testet, ők ketten a péniszemet kezdték csókolgatni, szopogatni és minden elképzelhető módszerrel nyalogatni. Hogy mikor ki játszott vele, azt nem láttam, de a gyönyörtől már az első percben majdnem elélveztem.

– Van a nadrágomban óvszer, húzzátok fel – mondtam elcsukló hangon.

– Előbb beleülök a faszodba, mert így szeretnék először magamban érezni egy igazi férfit – pihegett Eszter, azzal előrehúzódott, beigazította a szeméremrésébe az álló hímtagomat és egy finom mozdulattal felavatta magát. Mintha egy felfújt rágógumit lyukasztottam volna ki a nyelvemmel, csak ennyi volt, egy pillanat. Ő halkan felszisszent, de már kéjesen vonaglott is tovább a farkamon. Petra hamar kinyitotta a gumi tasakját, óvatosan félrehúzta barátnőjét, rágörgette az óvszert a péniszemre és készségesen segítette Eszter visszacsusszanni a korábbi, jól megült nyeregbe.
Miközben dugtam Esztert, Petra alulról a heréimet nyalogatta

Miközben Esztert dugtam, Petra alulról a heréimet nyalogatta

– Szeretném, ha a barátnőmben élveznél el, miközben engem nyalsz ki – súgta a fülembe Petra kedvesem, és most ő térdelt a szám fölé. Barátnőjét maga felé fordította, és ha kissé bátortalanul is, de csókolózni kezdtek. Nem voltak ők leszbikusak, de az ital és a nem mindennapi helyzet felszabadított bennük egy újabb megvalósításra váró fantáziát.

Egyszerre mozgott rajtam a két formás popsi; Egyik a számon, a másik a már kellemetlenül megduzzadt hímvesszőmön. Ahogy közeledett az orgazmus, úgy fokozták a tempót. Azt hiszem már egyikünk sem volt ura a helyzetnek, és nem is kellett semmire sem vigyáznunk. Én szabadon elélvezhettem el a gumi miatt, Eszter minden fájdalom nélkül, könnyen túlesett szüzességének elvesztésén, és most már, önfeledten átélhette az első szeretkezés emlékezetes gyönyörét. Petra pedig először érezhette punciján forró leheletemet és ajkam, nyelvem ösztönös játékát az előtörő orgazmus pillanatában.

Minden porcikánk remegett. A két lány már nem bírta tovább, Eszter kissé előredőlt, én pedig egyik kezemmel átnyúlva combja fölött hátulról a feneke felől a punciját kezdtem el simogatni. Élveztem, ahogy ujjam hegyén érzem szerszámom ki-be csúszkálását. Olyan nedves volt a lány, hogy az ujjam is teljesen síkos lettek. Ekkor mutató és gyűrűs ujjammal kicsit széthúztam a popsiját és a középső ujjamat lassan oda nyomtam be, mire ő felszisszent, de nem ellenkezett, sőt még jobban fokozta a tempót. Ekkor már belülről is érezhettem a farkam mozgását. Ezután kicsit erősebben nyomultam be az ujjammal és így az elválasztó falon keresztül alulról simogathattam meg a saját makkomat. Ettől a hihetetlen érzéstől mindketten azonnal elélveztünk, és én éreztem, ahogy a péniszem rángatózva lövelli ki a heréim már 2 napja összespórolt terhét. Nem tudom, mit művelhettem a számmal, de Petra puncija a kéjtől remegve szinte ráfolyt az arcomra, és alig kaptam levegőt. Amikor kissé magunkhoz tértünk, összebújva feküdtünk meg egy darabig a szőnyegen, ők két oldalról hozzám bújtak, fejüket a mellemre hajtották, és finom kis kezükkel a testemet cirógatták a combomtól a herezacskómon keresztül a köldökömig. Nem tudom, hogy vártak-e tőlem egy újabb akciót, de én aznapra már használhatatlanná váltam. Kissé el is szundítottam ebben a paradicsomi környezetben, amiből Petra édes hangja ébresztett fel.

– Köszönöm szerelmem. Azt mondta a barátnőm, hogy ügyes voltál, de én többet nem engedlek át neki!


Szextörténet ajánló:


Dugás a takarítónővel


Szombat lévén nem kellett dolgoznom, és nem is húztam fel az ébresztő órát, gondoltam ráérünk fölkelni. Igen ám, de a Beáról megfeledkeztem, hogy kilencre fog érkezni! Mert arra ébredtem föl, hogy a bejárati ajtót nyitja valaki.

Te jó isten itt a Bea! Kész, már is lebuktunk azon, amit senkivel sem kívántam felosztani. Mert azt a tényt, hogy a két lány anyaszült meztelen alszik melle....

Szakadt nadrág


Sziasztok. A különös ismerkedés című történeteimbem leírtam, hogy sokat utazok, hol kisebb, hol nagyobb autóval viszek arút, a mindenfele az országban és kívül is. Itt történt meg velem.
Reggel óta úton volt6am sok dugó, stb, nem érkeztem meg a megadott céghez időben. Szóltam telefonon, hogy várjanak meg, mert úton vagyok, érkezek. A munkaidő után 1 órával érkeztem meg, a három srác és a mu....

A hugom kukkolása


17 éves vagyok, középiskolás. Szeretek focizni, haverokkal lógni és időnként csajozni. Van egy húgom, 16 éves. Mindig jó volt köztünk a viszony és sok időt töltöttünk együtt, de ami egy néhány nappal ezelőtti délután történt, azt még legvadabb álmaimban sem képzeltem volna...
Nos, történt egy nap, hogy a megbeszéltnél korábban értem haza. Szülők sehol, a húgom pedig valószínűleg már hazaérh....

Szex a tónál, erotikus történet


Nyári meleg este volt. Hazafelé kerékpároztam egy kisebb túra végeztével.
Megpillantottam egy tavat, közelebb kerekeztem, és láttam, hogy elég tiszta a víz. Megálltam, és mivel sehol senki - gondoltam egyet - , levetkõztem meztelenre, hogy megfürödjek a habokban, lemosva az út porát.
A víz nagyon kellemesen hûs volt, jól is esett lubickolni.
Egészen erotikus érzés volt, ahogy ....

A lóhere


2 éve kezdődött a dolog mivel vidéki vagyok ezért mindig ki szoktam menni a falunk kívülre lenyugodni vagy tájat nézni és egyszer egy nap kicsit messzebbre mentem túrázni ahol még nem is jártam és megláttam egy legelőt sok lóval közelebb mentem megnézni az állatokat és egyre közelebb értem láttam hogy az út pont ott megy el a villanypásztor mellett odamentem közel és láttam hogy 2 ló külön van vál....

Tenisz edzővel csalom a férjem


Őszintén szólva Gábor jó elnöke a tenisz klubnak. Sokat áldoz rá a szabadidejéből is… valószínűleg azért, mert senki sem hívja játszani. Hacsak nem hiányzik éppen valaki a csapatból… de ilyenkor inkább lemondják a meccset.
Ami azt illeti, a teniszjáték tekintetében Gábor már enyhén szólva is túlhaladta a korát.
A wimbledoni bajnokság két hete alatt odaragadok a székemre, a tenyerem i....
Szextörténet címkék

buja tinilánnyal | zsoltival az agyban | pesti | niki nénivel | gábor |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.