Csoport szex a strandon


Mindig kedvemet szegi a barátaimmal való nyaralás. A strandon folytatódik a munkahelyi problémáink megtárgyalása, újra elmondatnak a már több ízben elmesélt történetek, megtörténik a környezetben levő nők felbecsülése, és nagy lustán arról esik a szó, hogy melyikükkel mit lehetne csinálni, ám mindebben kevés újdonság van.

Mégis, mindig elkövetem ugyanazt a hibát, és a barátaimmal megyek nyaralni. Akkor is így volt, amikor Horvátországban, Podgorán voltunk. A napok egyhangú unalmasságban követték egymást mindaddig, amíg elegem nem lett belőle, és a barátaim legnagyobb csodálkozására különváltam tőlük. Különcködőnek tartottak.

Egy napon a zsúfolt strandtól messze tiszta tengervizet találtam egy öbölben, csak néhány pár fürdött együtt, mindannyian külföldiek. Az öbölig csak egy lejtős utacska vezetett, úgy, hogy ez egy különálló világnak tűnt. Mindenütt körül meredek sziklák voltak, így lettem ennek a világnak egy része.

Fürödtem, heverésztem a napon, mezítláb másztam a sziklákat, a part menti sekély vízben mind tovább és tovább mentem, amíg egy napon fel nem fedeztem egy még kisebb öblöt. Ott csak egy pár volt.
Dugás a strandon

Dugás a strandon

A következő reggel éppen erre a fövenyre mentem, mert még nagyobb egyedüllétre vágytam. Az orromat az újságba nyomtam, a füleimbe pedig az Ipod-om füldugóit tettem, és arra a párra nem is figyeltem többé. Ám amikor a napon már verejtékezni kezdtem, és már fel akartam kelni, hogy a tengerbe vessem magam, észrevettem, hogy a parton csak ketten maradtunk; egy lány, 23-25 év körüli, barna hajú, csinos termetű, szép, napsütötte bőrrel, és én. Pillantásommal végigmértem, de miután ő nem mutatott semmi érdeklődést irántam, irányt vettem a tenger felé.

Onnan, a vízből sokkal érdekesebb volt rátekinteni. És még érdekesebb lett, amikor a lány, észrevéve, hogy én a vízben vagyok, teljesen természetesen levetette a bikinijét, így megláthattam a kócosságát a hosszú lábai között. A melleit éppen hogy egy kicsit megsütötte a nap. Erre ő szétterpesztett lábakkal hasra fordult, így lehetővé vált számomra, hogy tényleg részletesen megvizsgáljam a puncikáját és a piros-barna két félgömböt.

Magam sem tudom, mitől ösztökélve, csöndesen közelebb úsztam a parthoz, majd a sekélyben hangtalanul odahúzódtam, egészen a közelébe.

A kócos fürtök között megláthattam a nyílása jelzését is. Ekkor péniszem a fél-merev állapotból hirtelen kőkeményre merevedett; és a fürdőnadrágomban peckesen ágaskodott. Hason fekve a sekély vízben, és nem véve le tekintetemet a lányról, nekitámasztottam a homokos-kavicsos partnak, melyet a tenger hullámai könnyedén mostak. Éppen amikor már a tudatomig jutott ez a különleges izgalom, a víz csobogását hallottam magam mögött.

A sekély vízben maradtam, de úgy téve, mintha elfordított, közömbös tekintettel a körülöttem lévő sziklákat szemlélném. A fiatalember azonban rám sem hederített. Néhány méterrel odébb kilépett a vízből, levette a búvárálarcát, és csak akkor vettem észre, hogy az volt az egyedüli öltözet a testén. Hangosan nyögve és fújtatva elnyújtózott a lány mellett.

A törölközőmig úsztam, Mit is csinálhattam volna mást? Kicsit megszégyenült, de borzasztóan izgatott voltam. És, hogy ők ne vegyék észre izgatottságomat, ezzel együtt szakadatlan merevedésem, hasra kellett feküdnöm. Még a fejemet is elfordítottam.

Lecsuktam a szememet és próbáltam minden másra gondolni, csak nem azokra a kócos fürtökre, amelyeket láttam, de hiába. Végül nem bírtam tovább, elfordítottam a fejemet, és suttyomban megnéztem, hogy mit csinál az a pár.

Ők pedig simogatták egymást! A lány az oldalára feküdt, arccal felém fordulva, a fiatalember pedig hátulról rátapadt, gyengéden a nyakát csókolta. Majd a lábai között és a csípőjén körözött. Láttam, hogy mozog a gerincén, és amikor a fenekére tette a kezét, felfogtam, hogy a hímvesszője éppen a számára legkedvesebb helyen van. Hamar felvettem napszemüvegem, így próbálva álcázni fürkésző tekintetemet. Nézni szerettem volna őket, de nem akartam, hogy észrevegyék. Igazi szerelmi előjátékot vittek végbe minden szégyenkezés nélkül.

Majdnem a guta ütött meg, amikor a lány elmozdult, és emberünket a hátára fordította, egy cigarettára gyújtott, és így a fiú arcára ült, megengedve neki, hogy az nyelvével a punciján és a popóján játszadozzon. Ugyanakkor a lány a pasi merev farkát tartotta a kezében, és simogatását egy pillanatra nem hagyta abba.

Egyetlen pillantást sem vetettek rám, pedig nem létezik, hogy ne vettek volna észre. Ez már idegesíteni kezdett. Honnan veszik a jogot, hogy így viselkedjenek?! Ám, az én helyemben vajon ki hagyná el a helyét, hogy abbahagyja a nézelődést?

Dühös voltam rájuk, ugyanakkor mind izgatottabb, és akkor megtettem azt, amit sohasem képzeltem, hogy képes lennék megtenni: feléjük fordultam, levettem a szemüveget és egészen nyíltan a saját izgatott péniszemen kezdtem matatni, mit sem törődve azzal, hogy éppen olyan szemérmetlenül viselkedem, mint ők. Nem telt sok időbe, a pillantásaink összevillantak. A lány rám mosolygott a barátja pedig jelentőségteljesen figyelte, hogy mit viszek véghez magamon.

Ekkor vált világossá a játékuk, az ő távolléte, búvárkodása, a lány szabados magamutogatása bikini nélkül, és rájöttem, hogy tudatosan provokálnak. Éreztem, hogy égek, hogy ez többé nem az én testem, az agyamban valami összekavarodott, és olyan érzésem támadt, hogy az olajfák és hangtalanul szerelmeskednek, hogy a tengerben a halak is dugnak és párzanak a csillagok, sünök és a korallok, hogy a forró kő is egyesül a nedves kaviccsal, míg végül magamat is láttam, ahogy meredező farkammal négykézláb kúszom feléjük a parton. Melléjük feküdtem, és kinyújtott kezemmel megtapintottam a lány mellét.

– Wellcome! – mondta a fiú.

A lány pedig rögtön a testemre vetette magát, a szájába kapta kemény hímvesszőmet, nyelvével takarítva le makkomról a rátapadt homokszemeket. Néhány gyakorlott szopógyakorlat után egészen a szájába vette a péniszem, és szopni kezdte, időnként valamiféle olasz szavakat mormolva magában.

Olaszok, és az én első olasz nőm…

Szenvedélyesen markolásztam a melleit, ő pedig elfordult és most a szájával a barátja péniszét fogta el, nekem pedig a széttárt hátsófelét és a bozontos punciját kínálta fel. Világosan virított puncija piros hasítéka. Valamit cselekedni akartam, de már ő intézkedett. Elkapta a farkamat és a nyílásához húzta. Nem dugta be egészen, éppen csak a makkom helyezte a nyílásra, és azt vizsgálta, hogy az hogyan lüktet a vágytól. Csak akkor kezdtem el mozogni, amikor a farát még jobban felém tolta, és amikor a hímvesszőm egyszerűen belecsúszott az ő meleg, síkos pinájába.
Farkam vadul lüktetett a forró pinájában

Farkam vadul lüktetett a forró pinájában

A száját eközben sem vette le a barátjáéról. Szenvedélyesen keféltem őt, ki akartam engedni az összes feszültséget, amit a gyönyörű teste és annak titkon szemlélése okozott. Ő pedig közben odaadóan viszonozta munkámat a csípője körözésével. Amíg keféltünk, a barátja combjait, farkát, hasát harapdálta és közben a tojásait markolászta. Én nem bírtam igazán sokáig, néhány percen belül elkezdtem a spermámat belelövellni abba az édes kis pinájába, amely nemrégiben még olyan elérhetetlennek és mégis kívánatosnak tűnt. Az én orgazmusommal párhuzamosan a barátja szintén azonnal elkezdte a lány szájába lövellni a saját fehér krémjét, aki nagy nyelésekkel próbálta torkán lejuttatni a minden bizonnyal jó nagy adag anyagot. A lány mintha csak erre várt volna elsikoltotta magát és kéjes mozgása közben, a barátja még félig merev péniszét szorongatva élvezett el. Orgazmusa legalább fél percig tartott és amikor végre alábbhagyott a sikítozással, elernyedt és láthatóvá vált, hogy körmei mély nyomot hagytak a fiú farkának oldalán.

A párás levegőtől és az orgazmustól verejtékezve szuszogtunk és mind a hárman levegő után kapkodtunk. Ám a napok óta nem szűnő nőhiány és a rögtönzött gruppenszex miatt az én izgalmam egyáltalán nem csillapodott. Elkezdtem csókolni és nyelvemmel fel-le nyalogatni az olasz nő kócos pináját, majd nyelvemet a puncijába dugtam, ő pedig csak mély sóhajok közepette vette tudomásul, hogy készen állok a következő menetre. A barátja a melleit csókolgatta, így az ő pénisze sem kérette magát sokáig; hamarosan keményre merevedett.

Ekkor még a tenger is elöntött bennünket, talán a dagály; testünket hullámok kezdték nyaldosni és rendszeres időközönként csiklandozni. Ismét erőt vett rajtunk a szenvedély, de ezúttal nyoma sem volt az érzéki szeretkezésnek. A lány a hátán fekvő barátjára ült és a faszomat elmarkolva magára húzott úgy, hogy szemből, szendvics pózban keféljük az orgazmusig.

Vadul csókolóztunk, harapdáltuk egymást, és bizony többször éreztem ahogyan a srác golyói és az én heréim összekoccannak. Ez nagyon furcsa érzés volt, de abban a pillanatban, a lehetetlen helyzettől megrészegülve ezt egyáltalán nem bántam. A lány megfordult, a barátja hímvesszője helyére az enyémet helyezte, néhányszor megnyergelt, majd saját kezűleg kihúzta a popsijából a péniszemet és a számomra sokkal kellemesebb helyre tette. Oda, ahol én voltam, most a barátja nyomult be. Helyezkedtünk, mindenki valamiféle támaszt keresett, de a kefélésünk üteme nem igazán volt összhangban és egy pillanatra ki is estem, de szerencsére a kőkemény faszomat sikerült hamar visszadugnom. Gondolom, hogy ugyanilyen problémája lehetett a barátjának is. Végül azonban mégis elhelyezkedtünk, az olasz nőt szendvicsbe fogtuk, mind a két nyílását bedugaszoltuk. Amikor én dugtam, éreztem a melegségét, de a puncija fala mellett a fiú kemény makkját is, amely a maga sorát várta. Akkor én visszahúzódtam, és a fiú dugta, valószínűleg szintén érezve az én hímvesszőmet… Így keféltük és seggeltük őt, ugyanakkor azt is élveztük, hogy egymás kemény farkát is érezzük és hogy a faszunkkal annyira közel vagyunk egymáshoz, hogy csak egy keskeny hártya választja el őket.

Fészkelődtünk és mozogtunk, a kezek, lábak, arcok, ujjak, fogak, herék stb. mindenünk érintkezett, és közben fogdostunk a lányon mindent amit csak zsákmányolni lehetett. Ő érte el elsőnek a csúcsot. Megmerevedett, és megint sikoltott egyet, úgy, hogy az öböl visszhangzott, összehúzódott, de mi egy pillanatra sem hagytuk abba. Kegyetlenül tovább keféltük, saját, önző élvezetünket keresve. A nő ekkor verejtékesen és kimerültén engedte át magát nekünk.
Hatalmas spricceléssel élvezett el

Hatalmas spricceléssel élvezett el

Elsőnek én élveztem el és teljesen kiürültem. Miközben a péniszem zsugorodott, azzal fenyegetve, hogy kiesik a hatalmas, nedves lyukból, a srác is bevégzett. Szinte hallottam, amint az első váladéksugara a lány fenekére, majd a többi löket egy hirtelen fordulattal a szájára loccsant. Ezután szétváltunk, a tengerbe futottunk megfürödni, és amikor a vízből kijöttünk, ők megtörölköztek, és egy szívélyes arrivedercivel elmentek.

Névtelenek maradtunk egymás számára. És íme, idegenként találkoztunk, szeretők voltunk, és utána megint idegenek lettünk. Ami engem illet, elkísértem volna őket a világ végéig, de ők ezt nem akarták.

Megpróbáltam megkeresni őket a következő napokban is, de mintha elnyelte volna a föld. Azt hittem, a nyaralásuk véget ért és elutaztak. Csak az utolsó nap találkoztam velük a podgorai korzó tömegében, ahol a barátaimmal sétálgattam, akiknek egy szót sem szóltam erről a kalandról. Néhány összeesküvő, mások számára észrevehetetlen pillantást váltottunk. Később megint láttam őket egy vendéglőben, de ők nem vettek észre többé.

Bevallom, hogy azon az éjszakán a szoba homályában, markomban a kemény péniszemmel, képzeletemben élénken megjelentek a Podgora és Tucepi közötti kis rejtett öböl strandján végbement játszadozás képei. Ezt az élményt még ma is gyakran emlékezetembe idézem és hosszasan maszturbálok.


Szextörténet ajánló:


A szexpartner kereső rovat sikere


Nyár volt, nagyon forró nyár, a levegő meg sem mozdult, még csak egy enyhe szellő sem fújt semerre sem. Egy hírlapárus előtt mentem éppen, amikor megálltam egy pillanatra, majd hátrafordultam és oda mentem. Megkérdeztem az árust, hogy meg van-e a legújabb OKM. Ő azt felelte, igen. És itt kezdődött minden...
Másnap szemügyre vettem az újságot, különösképpen a hirdetések részét, ahol először ....

Álmaim szeretkezése


Egy érzéki szeretkezés első felvonása. "Minden tökéletes, minden rendben van. Itt van mellettem a nő, aki boldoggá tesz, és akit boldoggá tettem. "


Már napok óta megy a virtuális előjáték. Egy barátságosnak tűnő, de valójában tapogatózó kamu-kérdéssel kezdődött, aztán rövid, kétértelmű üzenetekkel folytatódott, amelyekből hamar eldőlt, hogy találkozni fogunk. Találkoznunk KE....

Járvány idején virtuális sex


Ahogyan arról már korábban több történetemben írtam, nőnek öltözni imádó, női vágyakkal rendelkező, nagyon csajosan viselkedni tudó, a szexet kizárólag nőként élvező fiú/lány vagyok. Ha úgy tetszik crossdress, vagy travi, de abból a fajtából, aki tud úgy kinézni, hogy a külső szemlélő nem, vagy csak keveset vesz észre az eredeti, biológiai nememből.
Középiskolás koromban lehettem először ig....

Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2


Egy belgyógyász megdughattam a feleségét és a lányát2

Mikor a leányzóval kielégítettük egymást elment és megígérte,hogy ezentúl rendszeresen fog járni hozzám kefélni. Másnap este elmentem a doktorhoz vacsorázni és persze vittem két szál virágot a lányának és három szálat az anyjának. Az anyja egy nagyon csinos telt keblekkel rendelkezõ hölgy aki nem nagyon szerethette az alsó nemûjét,....

Hihetetlen kalandom


Volt egy lány akivel, többször találkoztam, házibulik alkalmával. Sógorom hugának barátnője volt. Egyszerűen gyönyörű nő volt, éppen ezért meg sem fordult a fejemben, hogy akarhat tőlem valamit. Nem vagyok csúnya srác, de nem is egy Allen Dealon. Jóléreztük magunkat ezeken a bulikon, sokat beszélgettünk, de semmi olyanra nem gondoltam, hogy bármi is lehet közöttünk. Volt egy alkalom, hogy sógorom ....

A shemale és a szex szolgák


Júlia a legszebb nők közé tartozott szerte a megyében. Csodálták messze földön ében szín haját, kék szemeit, alabástrom bőrét, hibátlan fogsorát. Sudár alakja, keskeny dereka, dús keblei - közszájon forogtak, a férfiak körében fogalommá vált, szépségét lantosok énekelték meg. Két gyermeket is szült Lord McKenzinek, aki idősödő kora ellenére, talpig férfi volt. Amikor azonban a skótok harmadszorra....
Szextörténet címkék

174 | tanga | apuci kicsi | ne haragudj | t vi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.