Szex a suliban - Edina


Mindig amikor Edinával volt órám bementem a terembe előbb amikor ő is jön. Azon a napon vittem neki meglepetést.-Szia hogy hogy ilyen korán Robi?- Oda mentem és leültettem, szét nyitottam a lábát félrehúztam a bugyiját -Mit csinálsz mindjárt kezdődik az óra.- Elmosolyogtam.- Tudom, hoztam neked egy vibrátort tegnap vettem azt mondtam az eladó hogy négy fokozatos.- -És mit akarsz vele csinálni?- Kérdésre tettel válaszoltam és feldugtam neki a vibrátort.-Ne ne ne csináld.- Majd miután bedugtam neki bekapcsoltam 1es fokozatra. -Mi mit csinálsz?- -Gondoltam érdekessé teszem az órát.Álljál fel.- Nem tudott felállni majd segítettem neki, hamarosan megjött mindenki és elkezdődött az óra. -Ked ked kedves gyerekek mindenki nyissa ki a könyvét a megadott oldalnál. Én meg hogy ne tudjon hozzá szokni a fokozatra mindig gy kicsit feljebb dobtam néha kettesre néha hármasra. Majd miután vége lett az órának oda mentem hozzá, és kikapcsoltam a fokozatot. -Na milyen volt.- Kis mosolyt virítva és elégedettséget. -Vedd ki.- Kicsit gondolkodva majd a válasz. -Nem. Így fokod végig tartani az órákat.- -Majd elkezdődött a következő óra, nagyon jó volt látni hogy hogyan próbálja ellen állni az élvezetnek. A harmadik óra után mindenki kirohant a teremből én meg bent maradtam és bezártam az ajtót. Ott ült az asztalnál én meg oda mentem odafordítottam magam elé. -Na milyen volt?- -Jó.- Majd lehajolva félre húztam a bugyit és kivettem. -Nagyon jó nedves vagy.- Majd odatettem a számhoz a vibrátort és légig nyaltam. Majd felegyenesedtem.-Állj fel, fordulj meg.- Majd mikor megfordult megdöntöttem eg kicsit és beraktam a seggébe. -Emlékszel azt mondtad hogy vajon milyen lenne a Viagrát is szednék.- Laza mozdulattal kivettem zsebemből kinyitottam bevettem egyet, majd oda álltam a fejéhez és elkezdtem baszni a száját.Majd amikor már éreztem hogy kezd nagyon felállni a zászló. -Miért vetted ki?- Nézett rám mérgesen.
-Nyugi majd most meglátod mit kapsz.- Oda helyeztem a pinájához a farkam és egy nagyot löktem bele. -ÁÁÁ- halk sikítás. -Na mi baj?- Majd kivettem félig. -Semmi csak váratlan volt.- Majd nagy iramban és erősen elkezdtem benne mozogni, a jobb kezemmel pedig elkezdtem morzsolni meg nyomkodni a mellét, a másik kezemmel a távirányítóval izgattam a segglukában a vibrátort. Éreztem hogy nagyon kész lesz mindjárt.
-Iiigen!!- Hallani meg látni isteni volt hogy elélvezett. Majd én is rá egy kis idővel teleélveztem a pináját, nagyon nagy adagot lőttem bele. -Ez isteni volt.- És elnyúlt az asztalon, kivettem a farkam ami csak úgy meredt az ég felé, kivettem a vibrátort a seggéből és a szájába raktam hogy szokja és nyalja. -Szorítsad össze a segglukad.- Parancsoltam rá. Amikor próbáltam benyomni nem sikerült majd jó erősen sikerült.
-ÁÁÁÁÁ- hangot nem kímélve ordította el magát . Majd vad iramban elkezdtem baszni Edinát nagyon jó hallani hogy tetszik neki, majd egy kicsit kivettem és oda mentem az arcához és az hajába kentem a farkam majd vissza mentem és újra összeszorította a segglukát és megint felkiabált. Nagyon erősen elkezdtem baszni,közben mindennek elmondtam(gyerünk te retek ribanc, büdös kurva gyerünk,te szakadt lotyó)láttam rajta hogy nagyon tetszik neki éreztem hogy mindjárt elélvezek majd még gyorsan rákapcsoltam és kirobbantam szó szerint.-Gyerünk ürítsed !!!Ne sajnálj!!! - Ezt nagyon jó volt hallani közben, még ürítéskor is még nyomtam néhányt. Amikor végeztem kivettem a farkam, és amikor kivettem kijött egy kis geci a seggén. -Látom sokat ürítettél?- Én meg csak mosolyogtam. -Igen majd odaraktam a vibrátort és rá kentem egy kisit és beraktam a szájába gecis vibrit. Élvezettel nyalta le, amikor készen volt ott feküdt az asztalon. Nekem még mindig állt. Oda mentem az asztalomhoz és kivettem az üveges vízet és egy palackot dugót kinyitottam oda mentem a seggéhez szét nyitottam és kicsurogott egy kis geci le a lábán élvezet volt látni, rá kezdtem az mutató ujjamra és leszopta róla majd mikor vége lett a kitörésnek odatartottam az üveget és beleöntöttem a vizet. -Ne ne csináld.- Én erre csak öntöttem, olyan az vég felét öntöttem bele és v egy dugót dugtam a seggébe.
-Ne ne csináld.- Kérlelt kedvesen és aggódva.
-Nyugi mindjárt tanítás.- Majd oda mentem a fejéhez és odaraktam a farkam és nagy iramba jó mélyre elkezdtem baszni a száját, élvezet volt hallani hogy köhög de nem hagytam abba majd inkább jó alaposan rá kapcsoltam és láttam hogy már folyik az orra és sír én meg kivettem egy percre.
-Ne ilyen erősen - Én meg nagy erővel benyomtam és majdnem elhányta magát fuldoklott gyorsan kivettem és gyorsan a földre kutyapózba volt és elhányta magát. Élvezet volt nézni megfogtam a haját és megint a szájába raktam a farkam és nagy iramba basztam szájba már éreztem hogy mindjárt megy a folyadék,majd kicsit kivettem és nagyon lenyomtam a torkán és beleélveztem,már nagyon köhögött majd láttam hogy folyj ki az orrán. Mikor végeztem kivettem ő meg csak hányt még egy sort én a farkamat a hajába töröltem. -Jó volt.- Mikor megtörölte a száját és felállt. Nagyon kész volt megpróbált felállni de nem bírt megfogtam a hónaljánál fogva feltettem a asztalra és nyitottam a lábát, kivettem a vibrit és betettem neki a farkam és nagy iramba dugtam meg, láttam rajta hogy már nem is tudja mi van,elkezdtem harapdálni a mellét hallottam hogy nyöszörög majd nem rá kis időre beleélveztem nagyon sokat ürítettem bele. Majd elraktam a farkam és a táskámba raktam a vibrit. -Na milyen volt?- Néztem rá mint egy ribancra.-Nagyon jó volt, ilyen még soha nem volt velem.Jól csináltad.- Majd felállt összeszedte magát, nyitott a termet és látta diákokat akik tanakodva nézték mi van idebent hogy a tanárnő nagyon rosszul néz ki elment wcre. -Sziasztok, mi a helyzet?- Kérdeztem rá. -Mi kint várunk.Mi történt? - -Rosszul volt én meg ott voltam és segítettem neki.- Benézett a terembe egy diák és hívta a takarítót. Fél óra múlva kicsengetek és vége volt az óráimnak. -Gyere be a terembe Robi.- Bezárta az ajtót.
-Még egy menet?- -Nem. Nagyon köszönöm hogy úgy bántál velem mint egy büdös kurvával. Szeretném majd gyakrabban.- -Erre oda mentem hozzád és letérdeltem elé felhajtottam a szoknyáját levettem róla a bugyit és nagyon erősen és kíméletlenül kinyaltam és ujjaztam, éreztem a geci szagát ami beleélveztem. Nagyon gyorsan nyaltam és jó mélyre.-Csináld csak gyerünk mutasd meg nekem ki a főnök.- És rá nyomta erősen a fejem.Majd egy kis idő bele is telt és elélvezett és én meg ittam nagyon finom volt. És összerogyott.-Köszönöm.- Majd mind a ketten elindultunk kifelé. -Elvigyelek?- -Meg fokok ezért dolgozni.


Szextörténet ajánló:


Gyönyörmesék


Hiszem, hogy amióta a Teremtő megtöltötte a Földet élőlényekkel, azóta belénk kódolta a szenvedély, a gyönyör iránti vágyat is. Már az óvódás gyermeknél elkezdődik a testtel való ismerkedés, és időről- időre, újra és újra érezzük a késztetést önmagunk felfedezése, és a szexualitás megismerése iránt. Természetes folyamat ez.
Hiszem és tudom, hogy létezik a gyönyörszerzésnek és szeretkezésne....

Csodás anál szex


kartam, vágytam arra, hogy egyre mélyebbre hatoljon bennem és nem tudtam már másra gondolni, csak arra, hogy akarom még még még.
Sohasem értettem, hogy is lehet évezni az anális szexet. Néztem a pornó filmekben a lányokat, ahogy hangosan nyögdécselve élvezik amikor partnerük hatalmas péniszét tövig nyomja az ánuszukban. Ennél undorítóbb, gusztustalanabb és fájdalmasabb dolgot el sem tudtam ....

Excsajok - újévi kefélés


Hétfő volt épphogy kihevertem a szilveszteri fáradalmakat. Sose gondoltam hogy ez a nap még jól is végződhet. Nem voltam ugyan másnapos, de fáradt voltam, hisz nem aludtam túl sokat. Épp a postára mentem be, amikor füttyentést hallottam mögülem. Megfordultam és leesett az állam a meglepetéstől. A volt barátnőm volt az, akit majd három éve nem láttam. Annak idején nem voltunk sokáig együtt, és soká....

Nikaka első bulija


Nikoletta világ életében szép lánynak számított és mindig zsongtak körülötte a fiúk. Okos lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt, akivel ő úgy gondolta élete végéig együtt marad. Természetesen az élet közbeszólt és Nikakát elhagyták egy vadabb lányért, ami nagy törést okozott benne, barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen az a vonzó lány aki! Szol....

Hármas szex


Idei év első motoros találkozója volt a környéken ezért gondoltuk össze szedjük a bandát és bevonulunk.

Kettesben maradtunk egyik csaj haverommal és elkezdtük kibeszélni az eddigi kapcsolataink szextémáját. nem kellett sokat beszélgetnünk mire kilyukadt annál, hogy ő még sosem volt 3 asban.

Én sem voltam még egyszerre két nővel vágtam rá neki és meg is beszéltük, hogy....

Az éjszakai szerető


Elakadt a lélegzete. Csak nézte az előtte álló gyönyörű nőt, megbabonázottan, megigézve. El se hitte, hogy most ez a csoda, ez a természetfeletti szépségű teremtmény önmagától felajánlja magát neki. Felajánlja magát a halálnak…

Nézte a hófehér bőrét, alakjának vonalát, melyet a ruha szinte alig takart. Nézte azokat a zöld szemeket, melyek vágyakozóan tekintettek a vámpír hosszú, ébe....
Szextörténet címkék

kemény dugás | harminc centi | kúp | a hűtlen | márta |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.