Anya és lánya


Egy szeptember végi napon kezdődött a történet. A neten szörföltem, késő délután. Az egyik oldalon feltűnt egy reklámbanner, melyen egy társkereső oldal csalogatta a komoly, valamint alkalmi kapcsolatot kereső embereket. Hírtelen olyan érzésem lett, hogy ide nem lesz hiábavaló beregisztrálnom. A lelkesedésemet tettre váltva végig mentem a procedúrán, a bankkártyám terhére megszereztem a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessek az engem érdeklő hirdetőkkel.
A találatlistám 2. oldalán járva elakadt a lélegzetem Venus fotójára pillantva. Clara Weiss mosolygott rám. A nő, akivel 16 évesen jártam, akivel az elsők voltunk egymásnak. Már nem tudom mi volt az ok, mi az okozat, de a következő pillanatban a farkam szinte szétfeszítette a nadrágomat, és egy emlékkép lebegett a lelki szemeim előtt.
Clara Weiss 16 éves kori arcát látom magam előtt, ahogy nyögdécselve élvezi alattam a farkam mozgását a puncijában. Az első szexuális élményét a lényem, a testem szinte belém kódolta. Éreztem, mintha most történne, ... ahogy akkor az ujjaival a bőrömbe mélyedt... nyögdécselt... ahogy a farkam mozgott a szűk hüvelyében... ahogy elönt az első nő általi elélvezésem testi érzete... ahogy kirántom a farkam a nedves punciból, a testére lövellve a spermámat... ahogy huncut mosollyal a képén az ujjával belesimít egy foltba, és a szájába teszi az ujját... ahogy utána előre hajolok, és csókolni kezdem a száját, és érzem, férfivá tett ez a lány!
Szóval, 36 évesen tett kanossá pillanatok alatt egy fotó, és már azon voltam, hogy befejezem a menetet, könnyítve magamon, mikor megnyílt a chat ablak. Clara éppen online volt, de nem vettem észre, mivel az elmúlt percek teljesen kirántottak a valóságból.
A privát chatablakban Clara telefonszáma jelent meg, tehát ő is felismert engem. Azonnal hívtam a számot. A harmadik csengés előtt hallottam, hogy Clara vonalban van.
Szívélyesen üdvözöltük egymást, és azonnal éreztem, hogy a szikra ott van kettőnk között, bármekkora is a fizikai távolság köztünk. Egy rövid, kellemes csevejben beszéltük meg a helyet, ahol találkozunk majd.
Nagyon jó volt mindkettőnknek viszontlátni a másikat. A találkozás az újra egymásra találás jegyében zajlott. Láttam Claran, hogy most is kíván. A lelki szemeim előtt a tömör faasztal, Clara ruhájával együtt áttetszővé vált, csak a gyönyörű teste, és nedves puncija tűnt valóságosnak.
- Hééé..! - dőlt előre Clara, cinkos rosszallással rám nézve.
- Te mindig elragadtatsz! – hajoltam közelebb hozzá a bókkal, majd elmeséltem, milyen élményben részesített. Szinte éreztem, ahogy a dekoltázsa mozgásával egy időben a puncija is kéjesen lüktetni kezd.
- Menjünk énhozzám! – jelentette ki határozottan, vágyakozóan a szemembe nézve.
Alig fél óra múlva már Clara lakásában voltunk. Miután cipőinket levettük, Clara előttem menve vezetett a hálószobába. Teljesen elvesztem a rengő csípővel járó nő testének látványában. Mire a hálószobába értünk, a farkam szinte szétfeszítette a nadrágomat. Clara nevetve fordult vissza, és rögtön masszírozni kezdte a ruha alatt meredező hímtagomat. A kezeim a melleire tapadtak, majd kezdtem az ingblúzát kigombolni. Egymáson éreztük a vágyakozástól forró lélegzetünket.
Mialatt Clara blúzán a gombok fordultak ki a gomblyukakból, én a nadrágom szorításából szabadíttattam meg. Clara blúza lágyan hullott a mellettünk lévő vetkőző szék karfájára. Clara előrehajolt, és letolta a nadrágomat. Én a melltartóját csatoltam ki hátul. Ahogy guggolt, úgy bújt ki belőle. Már meztelen keblekkel állt fel, és nézett rám, kihívóan. Azonnal falni kezdtem a két cipót, ahogy csak bírtam. Ő a kezével simogatta a fejemet a tarkóm fölötti részen. A tenyere az arcomba simított, a tekintetével a szemeimbe nézett, majd szenvedélyes csókolózásba kezdett velem.
Ezt követően elém térdelve a makkomat ízlelgette a nyelvével, majd elkezdte teli szájjal masszírozni a rudamat. Kis idő múlva visszatért a makkom kényeztetéséhez. Az arcomba nézett, és a reakcióimat figyelve dolgozta a péniszem egészét.
- Clara... ne, elélvezek! – bukott ki erőtlenül belőlem
- Gyere csak, terítsél be nyugodtan, aki ennyire kíván, azt...
- AAAhhhh – hagyta el a számat egy nyögés és Clara szájába lövelltem.
- én busásan megjutalmazom! - mondta Clara, miközben az arcáról letörölt egy kis spermafoltot.
Pár perc multán ismét milliméterekre volt egymástól az arcunk, és kezdődött az újabb akciónk. Clara kigombolta az ingemet, míg én a nadrágjából kezdtem kibújtatni a hosszú combjait. Clara hátratolta a kigombolt ingemet a mellemen, kibújtatva az ingujjamból. Rajtam már csak egy trikó volt, mikor elé térdelve, élvezettel kezdtem lehúzni a derekáról a nadrágját, miközben ösztönösen a stringjére meredtem. A kezével hajamba túrt, majd mikor a combjait elhagyták a nadrágját lehúzó kezeim, az ágyra ült, illetve hanyatt feküdt felhúzott lábakkal. A falatnyi stringje szinte az egész popóját feltárta. Mikor lehúztam a nadrágját, és a trikómat ledobtam valahova a padlóra, erős késztetést éreztem, hogy a stringjét letépve a puncijába nyelvelhessek, és addig dugjam, míg ő sikoltozva legalább akkorát élvez, mint én az előbb... de uralkodni tudtam magamon, mivel ki akartam élvezni minden egyes milliméterét ennek a testnek.
A nyelvemmel a lábszáráról indultam, figyelve az arcát. Kellemesen mosolyogva élvezte a nyelvem felfedezve barangoló érintéseit. Mikor a combja belső oldalát stimuláltam, a tenyeremmel enyhe masszírozó mozgásba kezdtem a stringjén. Clara válaszreakcióként kissé megemelte a csípőjét, hogy megszabadíthassam a ruhadarabjától. Már a lábszárán volt a string, mikor éreztem, hogy a farkam ismét meredten lendül előre. Nem is tudom, hova dobtam a stringet, csak arra emlékszem, előre lendültem, hogy a popsijának vessem a nyelvem, miközben a teste megremegett, ahogy felnevetett az elementáris kanosságom újabb rohamán.
A számmal csókolgattam, nyelvemmel köröztem a popóján, miközben a lábszárait égnek állítva tartottam alul, finoman egymásnak nyomva. Aztán Clara felé nyomtam őket, majd szétnyitottam a hosszú combokat, és puszilgatni kezdtem a vénuszdombját. Lágyan húsosan állt ellen a nyelvem masszírozó mozdulatainak.
20 éve jártam itt utoljára. Akkor egy remek kis tini teste volt a mára harmincas érett nővé alakult csoda, amiben hason fekve gyönyörködtem.
- Mi van, csak nem nosztalgiázol a nunimon..? – nevetett fel Clara.
- Clara, te egy olyan bombázó nővé váltál, amiről minden nő álmodik – adtam hangot a csodálatomnak, majd rögtön visszakérdeztem:
- Neked mi a véleményed a fütyimről, viszontlátva?
- Hát, ugyanolyan kemény, szopnivalóan édes, de egy kicsit sármosan megeresedett – adott hangot véleményének Clara.
- Aha, értem – vágtam rá, és ismét visszatértem a punci tájék izgatásához. Clara apró nyögéseitől, és a közben hajamat megragadó kezétől vezérelten kerestem a kéjpontokat. Nem sokára éreztem Clara hajamat tartó szorításából, hogy hol jó neki.
- Igen, ott, csináld... ez, de kurva jó!– nyögdécselte, mikor a meleg, illetve hideg leheletet fújtam a csiklójára váltakozva. A teste elkezdett pulzálóan remegni, egyre hangosabb nyögéseket hallatott, egyszer csak felsikoltott, enyhén oldalra forduló, megfeszült testtel. Azt hittem kitépi a markolt tincsemet a fejemről, aztán éreztem, ahogy elernyed a szorítása. A nyelvemmel azonnal elkezdtem dugni a lucskosra nedvesedett punciját, ami újabb kéjhullámmal töltötte el, a szobát pedig újabb sikolyokkal.
- Dugjál meg, most! – kérte a farkamat magába
Elé térdeltem, és bevezettem a szerszámomat a kéjlyukába. Fantasztikus érzés volt, ahogy a farkam kitöltötte a rugalmasan izmos falú teret, ami az első mozdulatokban befogadóan hangolódott a kéjrudamra, mindkettőnk élvezetére.
Kicsit begyorsítva láttam az arcán, hogy mennyire élvezi a farkamat. Az arcán enyhe pír jelent meg, szapora levegővételei között bíztatott. Nyögéseink, a rezgő ágy hangja töltötte be a szobát, önfeledt hancúrozásunkban. Sikoltozva élvezett el a karjaimban, a nevemet kiáltva, a körmeit a hátamba vájva. Kis híján elélveztem, mikor kifordult a péniszem belőle.
Villámgyorsan térdelő állásba került, és extázisban szopta a farkamat egy ideig, majd kutyapozíciót vett fel. Hozzá térdeltem, és hátulról kezdtem el dugni. Talán fél perc múlva ismét hatalmas sikoly közepette, a lepedőbe kapaszkodva élvezett el. Ahogy a sikolyai elhalkultak, éreztem, hogy a remegő testében dolgozó péniszem átlépte a határt, el fogok sülni.
- AAAh, jövök! – mondtam félhangosan
Reflexszerűen fordult le a farkamról, és a spriccre kész péniszem alatt izgató módon egymásnak nyomott mellekkel várta a következő pillanatokban kilövellő nedvemet. Igyekeztem uralkodni magamon, és csak azokra a helyekre spriccelni, ahol eléri a nyelvével. Sikerült a csőrepedésszerű ejakulációt megakadályoznom, szemkápráztató volt, ahogy a nyelvével szedte össze a spermámat a melleiről.
Rám mosolygott, majd meglepően elkomolyodva kiáltott el mellettem.
- Laura, te vagy az?
- Igen anya! – hallatszott egy lány hangja.
- Mikor értél haza, kicsim?
- Ebben a pillanatban.
- Jó, most menj szépen a szobádba!
- Szólsz, ha kijöhetek?
- Igen drágám, szólok.
Aznap nem találkoztam Laurával, ugyanis Clara leküldte vásárolni, míg én zuhanyoztam, majd rövid időn belül távoztam.
Mikor legközelebb voltam fenn Claranál, beinvitált a lánya szobájába.
- 16 éves a lelkem! Imádnivaló, nem?– mutatta felém a fotot.
A farkam abban a pillanatban merevedni kezdett. Éreztem, hogy el is pirultam, mivel automatikusan meg is kívántam.
- Dave..? – nézett rám kérdően Clara
- Mintha csak te lennél annyi idős korodban..! Valóban csodálatos leányzó. A srácok tapadhatnak rá. – bugyogtak belőlem a közhelyes szavak.
- Ő nagyon megfontolt. Kevinnel járnak már egy éve, szerintem más fiú nem volt az életében. – válaszolt Clara.
Clara arcán láttam, hogy figyel. Esélyem sem volt előle elbújni, színt vallottam, kicsit esetlenül:
- Hát meg kell, hogy mondjam, róla mindig te fogsz az eszembe jutni. Kicsit feszélyez a hasonlóság köztetek.
- Ugyanmár, Dave, lazíts! A frászt hozod rám! – csattant fel Clara
- Oké, túlreagáltam a dolgot. Remélem, hamar lecseng bennem. De ugye nem gondolsz semmi rosszra, ha zavarba hoz Laura látványa?
- Én soha nem tudnám elképzelni rólatok, hogy a hátam mögött... - hagyta abba a mondat felénél Clara.
Egy óra múlva toppant be Laura. Jó kis családi beszélgetést folytattunk. Mikor Laura elment fürdeni, Clara odajött hozzám. Beleült az ölembe, és rám nézett.
- Én úgy látom, minden rendben. – mondta halkan – Elfogadott nevelőapjának!
- Én is úgy látom, hogy csak egyszeri volt a roham. – lélegeztem fel.
- Hármasban jól elleszünk. – mondta Clara – Maradj itt éjszakára velünk.
- Maradok, kedvesem!
Puszit adtunk egymásnak, majd csókolózásba kezdtünk. Ahogy felpillantottam, Laura állt ott az ajtóban. Abban a pillanatban merevedést éreztem a nadrágomban. Laura a mutatóujját függőlegesen a szájához emelte, majd hangtalanul surrant be a fürdőszobába.
Aznap este nem szeretkeztünk. Nem szerettem volna, hogy Laura véletlenül ránk nyisson.
Egy ideig latens maradt a dolog bennem, igyekeztem minden érintést hanyagolni Laura jelenlétében.
November közepén én vittem Clara kocsiját szervízbe, mivel a hétre úgyis szabadságot vettem ki az elintézendő teendőim miatt.
Délelőtt 11 óra után valamennyivel értem haza. Ahogy odaérek Laura szobájához, a nyitott ajtó mögött megpillantottam.
- Szia Dave! – üdvözölt mosolyogva
- Szia Laura, valami gond van? Miért nem vagy suliban? – kérdeztem tőle érdeklődve
- Tök fájt a fejem, az utolsó két óráról elkéredzkedtem. – jött a válasza
- Oké, akkor pihikézzél egyet!
Egy "rendben van" bólintással fogadta Laura az indítványomat, és lefeküdt az ágyába.
Én is lepihentem a nappaliban a díványon, a headsetemben szóló relaxáló zenével lazítottam, és el is szundítottam. Mikor felpillantottam, abban a pillanatban teljesen éber lettem. Laura állt mellettem, és rám nézett.
- Mi újság? – kérdeztem meglepetten
- Segítened kell nekem! – mondta Laura
- Mégis, miben?
- Szeretném, ha engem is úgy szeretne egy pasi, mint anyát.
- Ezt abba kell hagynod, nem jó ötlet! – hárítottam
- Nem vagy az apám, és lassan 18 leszek...
- Még csak 16 vagy! – vágtam rá
- 17.-ben vagyok! – javított ki indulatosan
- Ott van Kevin, aki szeret téged, mind...
- Ha ez így lenne, most nem lennék itt! – vágott a szavamba – Kevin azt sem tudja, mit akar. Azt hittem, hogy ő más, mint a többiek, de tévedtem.
- De akkor is, anyádnak nagy szívfájdalmat okoznánk.
- Nem tudja meg, én nem mondom el neki! Nem vagyok már szűz, ha attól tartanál.
Láttam rajta, hogy már a sírás környékezi. Kitárulkozott előttem, és arra várt, hogy elfogadjam a közeledését. Mintha megérezte volna a dilemmámban a lehetőséget, rám dobta magát. Hosszú haja beterítette az arcomat, majd a száját a számhoz nyomta.
Tiszta anyja, futott át az agyamon... Clara... és azután mintha csak Clarát öleltem volna, előjátékba kezdtünk.
Ledobta a pólóját, és kicsi, de kemény melleit a számba nyomta. Óvatosan faltam a melleit. Éreztem, ahogy a teste megfeszül, és halk nyögésekkel éli át a kéjt, amit egy tapasztaltabb pasi tud nyújtani egy tininek.
- Ezt nem tudta Kevin csinálni nekem... - zihálta a füleimbe – Csináld, igen... ez jó..!
Tenyerével az arcomba simított. Anyja pajkos mosolya suhant át az arcán, és csókolózni kezdett, én pedig nagyon figyelve rá mozgattam az ajkaimat. Aztán ráérezve a ritmusomra már én vezettem. A kezével ráakadva a sliccemre, lehúzta a cippzárt. Úgy vágódott be kettőnk közé a merev hímtagom. Élvezettel vetette rá magát, de inkább csak felfedezés volt részéről, mintsem a partnert kielégítő izgatás. A szájával, ahogy tudta, szopta a makkomat, a nyelvével dolgozta az egész péniszemet. Aztán elkezdte verni, egyre gyorsulóbb iramban. Egy pillanatra megállt, majd ismét teljes sebességre kapcsolt a kezével. Ekkor megszólaltam:
- Gyere, a melledre élvezek, mint anyának, jó?
- Nem is akarsz megdugni, a puncimmal játszadozni?
- Nem szabad mindent egyszerre, anyuddal is így kezdtük akkoriban. – lódítottam, még magamnak is hitelesen.
- Oké..! - fogadta el tőlem a tényt.
Kivettem a kis kezéből a farkamat, és én vertem ki rá, szemből beterítve a testét. A farkamra adott egy puszit, lenyalta a sperma maradékot, és kirohant a fürdőszobába.


Szextörténet ajánló:


Megcsalt a feleségem


Pontosan hét éve voltunk házasok, amikor azon kaptuk magunkat,hogy a szexuális életünk kezd ellaposodni, ez viszont nem azt jelentette, hogy nem szexeltünk minden nap, hanem, hogy kezdett megszokottá , unalmassá válni az előjáték, no meg a folytatása is. Feleségem Anikó imádta szopni a faszt, hát ezzel indított. Alányúlt tökeimnek és megkérdezte, -na feláll rendesen ez a faszkó, jó keményre? Persz....

Cuckolding, a barátnőm más faszán
Teltek-múltak az évek, és újra lett egy kapcsolatom, ami elég “komolynak” indult, majd végül két év lett belőle. Egy igazi kis ribanc volt az ágyban. Valójában vele teljesedett ki a szexualitásom. Rengeteg mindent kipróbáltunk, és nagyon tetszett, hogy bevállalós.

Imádta, ha lekurvázom az ágyban, szinte egy perc alatt elélvezett ha olyanokat mondtam neki például, hog....

A nagy kefélő party


Jó ideje nem kerestem a társaságot, nem jártam bulikba, ha lehet inkább otthon nyalogattam a sebeim. 5 év hosszú idő, már elhittem együtt öregszünk meg. Egy délután azt mondta az autóban, izgalomra vágyik és vége…… 3 nap és elköltözött. Ott hagyott egy kis faluban a kíváncsi emberek között, én pedig be fordultam. Mit mondhattam volna, uncsi vagyok, kevésnek bizonyultam, megbuktam, vak voltam? Jobb....

Pelenka, és pisi - kaki szex történet


Barátnőmmel farsangi buliba készültünk. Hosszasan gondolkodtam, azon
erre az alkalomra valami dögös jelmezt kéne felvennem. Valami csábítót, vagy vadat?
Ötleteimmel mindig barátnőmhöz fordultam, de Ő mindegyiket elvetette.
- Kiskutyám ne fáraszd magad Pannival már kitaláltunk neked valamit. Meglátod tetszeni fog.
- De mit? - Érdeklődtem
- Meglepetés. Többet ....

Elkártyáztam a nejem, második történet


Esős este volt, ami valljuk be mostanában elég sűrűn előfordul. Szóval esett de még kellemes idő volt, a feleség és a férj újra várta barátjukat egy esti látogatásra. :) A nő elment zuhanyozni és bizony beindult a fantáziája, hogy mi lenne ha egy póker party keretében ő lenne a nyeremény. Kíváncsi lenne mit szeretne tőle két férfi egyszerre... A meleg víz alatt állva megmosta a testét és jókat mos....

Durva szex az irodában


Mindig láttam, hogy vonzó férfi, igaz sokkal idősebb nálam, de visszatartott, hogy ő a főnököm. Nem is akartam tudomást venni róla, hogy időnként rajtam felejti a szemét, és közelebb jön hozzám mint indokolt lenne.
Egyik este tovább maradtam benn, iszonyú sok határidős munkám volt. Egyedül dolgoztam, a kihalt az irodában, már mindenki elment. Iszonyú fáradtan kimentem a fürdőszobába felfris....Szextörténet címkék

nyeltük | kötél | haris | oköl | ozora |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.