Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Anya és lányaEgy szeptember végi napon kezdődött a történet. A neten szörföltem, késő délután. Az egyik oldalon feltűnt egy reklámbanner, melyen egy társkereső oldal csalogatta a komoly, valamint alkalmi kapcsolatot kereső embereket. Hírtelen olyan érzésem lett, hogy ide nem lesz hiábavaló beregisztrálnom. A lelkesedésemet tettre váltva végig mentem a procedúrán, a bankkártyám terhére megszereztem a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessek az engem érdeklő hirdetőkkel.
A találatlistám 2. oldalán járva elakadt a lélegzetem Venus fotójára pillantva. Clara Weiss mosolygott rám. A nő, akivel 16 évesen jártam, akivel az elsők voltunk egymásnak. Már nem tudom mi volt az ok, mi az okozat, de a következő pillanatban a farkam szinte szétfeszítette a nadrágomat, és egy emlékkép lebegett a lelki szemeim előtt.
Clara Weiss 16 éves kori arcát látom magam előtt, ahogy nyögdécselve élvezi alattam a farkam mozgását a puncijában. Az első szexuális élményét a lényem, a testem szinte belém kódolta. Éreztem, mintha most történne, ... ahogy akkor az ujjaival a bőrömbe mélyedt... nyögdécselt... ahogy a farkam mozgott a szűk hüvelyében... ahogy elönt az első nő általi elélvezésem testi érzete... ahogy kirántom a farkam a nedves punciból, a testére lövellve a spermámat... ahogy huncut mosollyal a képén az ujjával belesimít egy foltba, és a szájába teszi az ujját... ahogy utána előre hajolok, és csókolni kezdem a száját, és érzem, férfivá tett ez a lány!
Szóval, 36 évesen tett kanossá pillanatok alatt egy fotó, és már azon voltam, hogy befejezem a menetet, könnyítve magamon, mikor megnyílt a chat ablak. Clara éppen online volt, de nem vettem észre, mivel az elmúlt percek teljesen kirántottak a valóságból.
A privát chatablakban Clara telefonszáma jelent meg, tehát ő is felismert engem. Azonnal hívtam a számot. A harmadik csengés előtt hallottam, hogy Clara vonalban van.
Szívélyesen üdvözöltük egymást, és azonnal éreztem, hogy a szikra ott van kettőnk között, bármekkora is a fizikai távolság köztünk. Egy rövid, kellemes csevejben beszéltük meg a helyet, ahol találkozunk majd.
Nagyon jó volt mindkettőnknek viszontlátni a másikat. A találkozás az újra egymásra találás jegyében zajlott. Láttam Claran, hogy most is kíván. A lelki szemeim előtt a tömör faasztal, Clara ruhájával együtt áttetszővé vált, csak a gyönyörű teste, és nedves puncija tűnt valóságosnak.
- Hééé..! - dőlt előre Clara, cinkos rosszallással rám nézve.
- Te mindig elragadtatsz! – hajoltam közelebb hozzá a bókkal, majd elmeséltem, milyen élményben részesített. Szinte éreztem, ahogy a dekoltázsa mozgásával egy időben a puncija is kéjesen lüktetni kezd.
- Menjünk énhozzám! – jelentette ki határozottan, vágyakozóan a szemembe nézve.
Alig fél óra múlva már Clara lakásában voltunk. Miután cipőinket levettük, Clara előttem menve vezetett a hálószobába. Teljesen elvesztem a rengő csípővel járó nő testének látványában. Mire a hálószobába értünk, a farkam szinte szétfeszítette a nadrágomat. Clara nevetve fordult vissza, és rögtön masszírozni kezdte a ruha alatt meredező hímtagomat. A kezeim a melleire tapadtak, majd kezdtem az ingblúzát kigombolni. Egymáson éreztük a vágyakozástól forró lélegzetünket.
Mialatt Clara blúzán a gombok fordultak ki a gomblyukakból, én a nadrágom szorításából szabadíttattam meg. Clara blúza lágyan hullott a mellettünk lévő vetkőző szék karfájára. Clara előrehajolt, és letolta a nadrágomat. Én a melltartóját csatoltam ki hátul. Ahogy guggolt, úgy bújt ki belőle. Már meztelen keblekkel állt fel, és nézett rám, kihívóan. Azonnal falni kezdtem a két cipót, ahogy csak bírtam. Ő a kezével simogatta a fejemet a tarkóm fölötti részen. A tenyere az arcomba simított, a tekintetével a szemeimbe nézett, majd szenvedélyes csókolózásba kezdett velem.
Ezt követően elém térdelve a makkomat ízlelgette a nyelvével, majd elkezdte teli szájjal masszírozni a rudamat. Kis idő múlva visszatért a makkom kényeztetéséhez. Az arcomba nézett, és a reakcióimat figyelve dolgozta a péniszem egészét.
- Clara... ne, elélvezek! – bukott ki erőtlenül belőlem
- Gyere csak, terítsél be nyugodtan, aki ennyire kíván, azt...
- AAAhhhh – hagyta el a számat egy nyögés és Clara szájába lövelltem.
- én busásan megjutalmazom! - mondta Clara, miközben az arcáról letörölt egy kis spermafoltot.
Pár perc multán ismét milliméterekre volt egymástól az arcunk, és kezdődött az újabb akciónk. Clara kigombolta az ingemet, míg én a nadrágjából kezdtem kibújtatni a hosszú combjait. Clara hátratolta a kigombolt ingemet a mellemen, kibújtatva az ingujjamból. Rajtam már csak egy trikó volt, mikor elé térdelve, élvezettel kezdtem lehúzni a derekáról a nadrágját, miközben ösztönösen a stringjére meredtem. A kezével hajamba túrt, majd mikor a combjait elhagyták a nadrágját lehúzó kezeim, az ágyra ült, illetve hanyatt feküdt felhúzott lábakkal. A falatnyi stringje szinte az egész popóját feltárta. Mikor lehúztam a nadrágját, és a trikómat ledobtam valahova a padlóra, erős késztetést éreztem, hogy a stringjét letépve a puncijába nyelvelhessek, és addig dugjam, míg ő sikoltozva legalább akkorát élvez, mint én az előbb... de uralkodni tudtam magamon, mivel ki akartam élvezni minden egyes milliméterét ennek a testnek.
A nyelvemmel a lábszáráról indultam, figyelve az arcát. Kellemesen mosolyogva élvezte a nyelvem felfedezve barangoló érintéseit. Mikor a combja belső oldalát stimuláltam, a tenyeremmel enyhe masszírozó mozgásba kezdtem a stringjén. Clara válaszreakcióként kissé megemelte a csípőjét, hogy megszabadíthassam a ruhadarabjától. Már a lábszárán volt a string, mikor éreztem, hogy a farkam ismét meredten lendül előre. Nem is tudom, hova dobtam a stringet, csak arra emlékszem, előre lendültem, hogy a popsijának vessem a nyelvem, miközben a teste megremegett, ahogy felnevetett az elementáris kanosságom újabb rohamán.
A számmal csókolgattam, nyelvemmel köröztem a popóján, miközben a lábszárait égnek állítva tartottam alul, finoman egymásnak nyomva. Aztán Clara felé nyomtam őket, majd szétnyitottam a hosszú combokat, és puszilgatni kezdtem a vénuszdombját. Lágyan húsosan állt ellen a nyelvem masszírozó mozdulatainak.
20 éve jártam itt utoljára. Akkor egy remek kis tini teste volt a mára harmincas érett nővé alakult csoda, amiben hason fekve gyönyörködtem.
- Mi van, csak nem nosztalgiázol a nunimon..? – nevetett fel Clara.
- Clara, te egy olyan bombázó nővé váltál, amiről minden nő álmodik – adtam hangot a csodálatomnak, majd rögtön visszakérdeztem:
- Neked mi a véleményed a fütyimről, viszontlátva?
- Hát, ugyanolyan kemény, szopnivalóan édes, de egy kicsit sármosan megeresedett – adott hangot véleményének Clara.
- Aha, értem – vágtam rá, és ismét visszatértem a punci tájék izgatásához. Clara apró nyögéseitől, és a közben hajamat megragadó kezétől vezérelten kerestem a kéjpontokat. Nem sokára éreztem Clara hajamat tartó szorításából, hogy hol jó neki.
- Igen, ott, csináld... ez, de kurva jó!– nyögdécselte, mikor a meleg, illetve hideg leheletet fújtam a csiklójára váltakozva. A teste elkezdett pulzálóan remegni, egyre hangosabb nyögéseket hallatott, egyszer csak felsikoltott, enyhén oldalra forduló, megfeszült testtel. Azt hittem kitépi a markolt tincsemet a fejemről, aztán éreztem, ahogy elernyed a szorítása. A nyelvemmel azonnal elkezdtem dugni a lucskosra nedvesedett punciját, ami újabb kéjhullámmal töltötte el, a szobát pedig újabb sikolyokkal.
- Dugjál meg, most! – kérte a farkamat magába
Elé térdeltem, és bevezettem a szerszámomat a kéjlyukába. Fantasztikus érzés volt, ahogy a farkam kitöltötte a rugalmasan izmos falú teret, ami az első mozdulatokban befogadóan hangolódott a kéjrudamra, mindkettőnk élvezetére.
Kicsit begyorsítva láttam az arcán, hogy mennyire élvezi a farkamat. Az arcán enyhe pír jelent meg, szapora levegővételei között bíztatott. Nyögéseink, a rezgő ágy hangja töltötte be a szobát, önfeledt hancúrozásunkban. Sikoltozva élvezett el a karjaimban, a nevemet kiáltva, a körmeit a hátamba vájva. Kis híján elélveztem, mikor kifordult a péniszem belőle.
Villámgyorsan térdelő állásba került, és extázisban szopta a farkamat egy ideig, majd kutyapozíciót vett fel. Hozzá térdeltem, és hátulról kezdtem el dugni. Talán fél perc múlva ismét hatalmas sikoly közepette, a lepedőbe kapaszkodva élvezett el. Ahogy a sikolyai elhalkultak, éreztem, hogy a remegő testében dolgozó péniszem átlépte a határt, el fogok sülni.
- AAAh, jövök! – mondtam félhangosan
Reflexszerűen fordult le a farkamról, és a spriccre kész péniszem alatt izgató módon egymásnak nyomott mellekkel várta a következő pillanatokban kilövellő nedvemet. Igyekeztem uralkodni magamon, és csak azokra a helyekre spriccelni, ahol eléri a nyelvével. Sikerült a csőrepedésszerű ejakulációt megakadályoznom, szemkápráztató volt, ahogy a nyelvével szedte össze a spermámat a melleiről.
Rám mosolygott, majd meglepően elkomolyodva kiáltott el mellettem.
- Laura, te vagy az?
- Igen anya! – hallatszott egy lány hangja.
- Mikor értél haza, kicsim?
- Ebben a pillanatban.
- Jó, most menj szépen a szobádba!
- Szólsz, ha kijöhetek?
- Igen drágám, szólok.
Aznap nem találkoztam Laurával, ugyanis Clara leküldte vásárolni, míg én zuhanyoztam, majd rövid időn belül távoztam.
Mikor legközelebb voltam fenn Claranál, beinvitált a lánya szobájába.
- 16 éves a lelkem! Imádnivaló, nem?– mutatta felém a fotot.
A farkam abban a pillanatban merevedni kezdett. Éreztem, hogy el is pirultam, mivel automatikusan meg is kívántam.
- Dave..? – nézett rám kérdően Clara
- Mintha csak te lennél annyi idős korodban..! Valóban csodálatos leányzó. A srácok tapadhatnak rá. – bugyogtak belőlem a közhelyes szavak.
- Ő nagyon megfontolt. Kevinnel járnak már egy éve, szerintem más fiú nem volt az életében. – válaszolt Clara.
Clara arcán láttam, hogy figyel. Esélyem sem volt előle elbújni, színt vallottam, kicsit esetlenül:
- Hát meg kell, hogy mondjam, róla mindig te fogsz az eszembe jutni. Kicsit feszélyez a hasonlóság köztetek.
- Ugyanmár, Dave, lazíts! A frászt hozod rám! – csattant fel Clara
- Oké, túlreagáltam a dolgot. Remélem, hamar lecseng bennem. De ugye nem gondolsz semmi rosszra, ha zavarba hoz Laura látványa?
- Én soha nem tudnám elképzelni rólatok, hogy a hátam mögött... - hagyta abba a mondat felénél Clara.
Egy óra múlva toppant be Laura. Jó kis családi beszélgetést folytattunk. Mikor Laura elment fürdeni, Clara odajött hozzám. Beleült az ölembe, és rám nézett.
- Én úgy látom, minden rendben. – mondta halkan – Elfogadott nevelőapjának!
- Én is úgy látom, hogy csak egyszeri volt a roham. – lélegeztem fel.
- Hármasban jól elleszünk. – mondta Clara – Maradj itt éjszakára velünk.
- Maradok, kedvesem!
Puszit adtunk egymásnak, majd csókolózásba kezdtünk. Ahogy felpillantottam, Laura állt ott az ajtóban. Abban a pillanatban merevedést éreztem a nadrágomban. Laura a mutatóujját függőlegesen a szájához emelte, majd hangtalanul surrant be a fürdőszobába.
Aznap este nem szeretkeztünk. Nem szerettem volna, hogy Laura véletlenül ránk nyisson.
Egy ideig latens maradt a dolog bennem, igyekeztem minden érintést hanyagolni Laura jelenlétében.
November közepén én vittem Clara kocsiját szervízbe, mivel a hétre úgyis szabadságot vettem ki az elintézendő teendőim miatt.
Délelőtt 11 óra után valamennyivel értem haza. Ahogy odaérek Laura szobájához, a nyitott ajtó mögött megpillantottam.
- Szia Dave! – üdvözölt mosolyogva
- Szia Laura, valami gond van? Miért nem vagy suliban? – kérdeztem tőle érdeklődve
- Tök fájt a fejem, az utolsó két óráról elkéredzkedtem. – jött a válasza
- Oké, akkor pihikézzél egyet!
Egy "rendben van" bólintással fogadta Laura az indítványomat, és lefeküdt az ágyába.
Én is lepihentem a nappaliban a díványon, a headsetemben szóló relaxáló zenével lazítottam, és el is szundítottam. Mikor felpillantottam, abban a pillanatban teljesen éber lettem. Laura állt mellettem, és rám nézett.
- Mi újság? – kérdeztem meglepetten
- Segítened kell nekem! – mondta Laura
- Mégis, miben?
- Szeretném, ha engem is úgy szeretne egy pasi, mint anyát.
- Ezt abba kell hagynod, nem jó ötlet! – hárítottam
- Nem vagy az apám, és lassan 18 leszek...
- Még csak 16 vagy! – vágtam rá
- 17.-ben vagyok! – javított ki indulatosan
- Ott van Kevin, aki szeret téged, mind...
- Ha ez így lenne, most nem lennék itt! – vágott a szavamba – Kevin azt sem tudja, mit akar. Azt hittem, hogy ő más, mint a többiek, de tévedtem.
- De akkor is, anyádnak nagy szívfájdalmat okoznánk.
- Nem tudja meg, én nem mondom el neki! Nem vagyok már szűz, ha attól tartanál.
Láttam rajta, hogy már a sírás környékezi. Kitárulkozott előttem, és arra várt, hogy elfogadjam a közeledését. Mintha megérezte volna a dilemmámban a lehetőséget, rám dobta magát. Hosszú haja beterítette az arcomat, majd a száját a számhoz nyomta.
Tiszta anyja, futott át az agyamon... Clara... és azután mintha csak Clarát öleltem volna, előjátékba kezdtünk.
Ledobta a pólóját, és kicsi, de kemény melleit a számba nyomta. Óvatosan faltam a melleit. Éreztem, ahogy a teste megfeszül, és halk nyögésekkel éli át a kéjt, amit egy tapasztaltabb pasi tud nyújtani egy tininek.
- Ezt nem tudta Kevin csinálni nekem... - zihálta a füleimbe – Csináld, igen... ez jó..!
Tenyerével az arcomba simított. Anyja pajkos mosolya suhant át az arcán, és csókolózni kezdett, én pedig nagyon figyelve rá mozgattam az ajkaimat. Aztán ráérezve a ritmusomra már én vezettem. A kezével ráakadva a sliccemre, lehúzta a cippzárt. Úgy vágódott be kettőnk közé a merev hímtagom. Élvezettel vetette rá magát, de inkább csak felfedezés volt részéről, mintsem a partnert kielégítő izgatás. A szájával, ahogy tudta, szopta a makkomat, a nyelvével dolgozta az egész péniszemet. Aztán elkezdte verni, egyre gyorsulóbb iramban. Egy pillanatra megállt, majd ismét teljes sebességre kapcsolt a kezével. Ekkor megszólaltam:
- Gyere, a melledre élvezek, mint anyának, jó?
- Nem is akarsz megdugni, a puncimmal játszadozni?
- Nem szabad mindent egyszerre, anyuddal is így kezdtük akkoriban. – lódítottam, még magamnak is hitelesen.
- Oké..! - fogadta el tőlem a tényt.
Kivettem a kis kezéből a farkamat, és én vertem ki rá, szemből beterítve a testét. A farkamra adott egy puszit, lenyalta a sperma maradékot, és kirohant a fürdőszobába.Véletlen szex történet:


Anya - Lánya, plusz egy homokos


Zitát egész nap láttam, így más dolgom nem lévén a luxusház wellness részlegén töltöttem az időmet. Délután aztán megérkezett Zita és egyből a szobámba mentünk..
Na kis ribancom, most nem kúrlak szét, de csak azért mert estére terveim vannak veled. Jönni fog egy barátnőm és a lánya akit meg akarok dugni. A te feladatod az anya elcsábítása lesz. Elegánsan fogunk felöltözni, úgyhogy menjél fü....

Gruppensex


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.Az említett klubb....

A jó kezdet


A nevem Anett 21 éves vagyok, vörös hajam van ez még olyan 17 évesen történet meg velem amit valljunk meg nem tudok más milyen címmel illetni.

Éppen péntek volt, és rövidített óráim voltak (rajtam csak egy póló meg egy melegítő nadrág volt), ezért vártam, hogy haza mehessek, de a barátnőm (akit most csak nevezzünk Pennynek) elhívott magához egy kicsit és belementem.
Nem kelle....
Szextörténet címkék

sikátor | pultos csaj | korai | cigany fasz | ministr |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.