A mocskos tizenkettő


Hűvös volt az este, a hideg szél befujt a ruhám alá és kezdtem már nagyon fázni. Mérges voltam magamra, először is mert belementem ebbe a játékba, másodszor pedig mert nem öltöztem fel rendesebben. Megint a saját csapdámba estem, sexynek akartam látszani, viselkedni, mutatni magam és ehhez méltóan öltöztem fel, rövid fekete ruha, mély dekoltázs, hát és váll szabadon hagyva. Harisnyát sem vettem el, pedig ehhez a ruhához dukált volna, de úgy gondoltam így sokkal kihívóbb az öltözetem, leülésnél komolyan oda kellett figyelnem különben nemcsak izmos és hosszú combjaim látszódtak volna ki, hanem más is. Mérgesen és félve az esetleges megfázástól caplattam a 43-mas szám fele.

Nagy nehezen végre megtaláltam, ami a lakótelepek sorszámozását tekintve önmagában is mérvadó cselekedet. A kaputelefonon a névtáblák közül kiválasztottam a táskámban őrzött kis papírkara felirt nevét, mély lélegzetet vettem, és felcsengettem. Nemsokára a kapu berregve jelezte - szabad az út felfele. Lifttel felmentem a 6. emeletre, meglepetésemre a liftajtó magától kinyílt, és egy mosolygós jóképű srác előzékenyen a lakásba tessékelt. A szobában mar ott ült 3 másik fiatal férfi és kíváncsi, pásztázó tekintettel végigméregettek. Megbizsergett a testem, éreztem, ahogy a pillantásaik végigsimogatják a testemet, elidőznek a

dekoltázsomból elődomborodó melleimnél, lejjebb haladnak karcsú derekam és a csípőm irányában végül szemrevételezik barnára sült izmos combjaimat és sportos vádlimat.

Közben az engem bebocsájtó srác is visszajött a szobába, leültettek, pezsgővel kínáltak, beszédbe elegyedtek velem. Lassan a bemutatkozáson is túlestünk, végre megtudtam, hogy kit takar az Arénáról már oly jól ismert és megkedvelt Bálint öcsi nick. Aranyosak voltak, próbálták oldani a feszültséget, és folyamatosan töltötték poharamba a pezsgőt. Ők is iszogattak rendesen, közben éreztem magamon a röntgenező pillantásukat, és nem is esett rosszul. Önbizalmamat néhány pohár pezsgővel megerősítvén mar éreztem, hogy gyönyörködnek bennem, hát felébredt bennem a kisördög. Melyik nő nem érezné kívánatosnak, szexisnek magát az ilyen tekintetektől? Szerintem semelyik, így én sem voltam kivétel.

Élvezettel flörtöltünk, beszélgettünk, éreztem, ahogy arcom kipirul a pezsgőtől és a szexuális vágytól ami felgerjedt bennem az ital és a helyzet hatására. Éreztem, hogy jobb ha kicsit kimegyek a fürdőszobába, és megmosom az arcom. Bálint öcsi készségesen megmutatta az utat, elkísért a fürdőszobáig. Az ajtóban magamhoz vont és a fülembe súgta:

- Nem hittem volna, hogy eljössz, és azt sem, hogy mi élőben is fogunk találkozni. Megsimogatta a hajamat és az arcomat majd keze egyre lejjebb haladt elérte a csípőmet és a fenekemet, ott simogatott miközben ajkai a nyakamra tapadtak és forró csókokkal árasztották el. Nyelve végigkúszott a kulcscsontomtól a fülem tövéig, kéjes borzongással árasztotta el felhevült testemet. Odahúzott magához még szorosabban, éreztem, ahogy hozzám nyomja a mar ágaskodó szerszámát. Teljesen elvesztettem a fejem, pánikba estem, hisz személyesen meg soha nem találkoztam ezzel a sráccal, arénán rengeteget beszéltünk, de erre meg nem ereztem magam felkészültnek. Kibontakoztam az ölelésből és becsúsztam a fürdőszobába, bezártam magam mögött az ajtót, és nekidőltem.

Végig gondoltam az egészet, hogy, hogy is jutottam idáig, az aréna nevű chaten ismerkedtem meg Imrével, nagyon sokat beszélgettünk miden féle dologról, jól összehaverkodtunk. Néha csak a vele való beszélgetés miatt leptem be, a többi rám köszönő emberrel nem is nagyon törődtem. Persze sokat beszélgettünk a szexről, jól éreztük magunkat ebben a 21. századbeli technokrata flörtben, de a beszélgetésen tovább soha nem mentünk, nem találkoztunk és nem beszéltünkszemélyesen. Csak az aréna volt a minket összekapcsoló kommunikációs és egyben demarkációs vonal is, melyet egyikünk sem lepett át - eddig. Nem tagadom, felizgatott amikor megkérdezte, hogy volna e kedvem vele találkozni élőben is, de mindig nemet mondtam egész addig amíg egyszer ki nem jelentette hogy fantasztikus gruppen szexben lehetne részem ha egyszer találkoznék vele és a kollegaival. Elvetettem a gondolatot, viccnek fogtam fel, de tudat alatt felkorbácsolta a vágyaimat ez az ötlet. Sokszor elképzeltem, hogy milyen lehet...és mindannyiszor az őrület határáig felcsigázta a vágyaimat ez a fantázia. Amikor már sokadszorra kérdezte, hogy lenne e kedvem egyszer csak - számomra is meglepő gyorsasággal - igent mondtam. Most hát itt vagyok, a kutyaszorítóban, 3 teljesen vadidegen férfi - és egy félig ismeretlen ismerős társaságában ahol is mindenki tudja hogy mire megy ki a játék... Elképesztő helyzet, nem ?

Újra végig gondoltam az egészet, és az előbbi pánikhangulatom észveszejtő gyorsasággal tovaszállt. Ismét elfogott a helyzet szexuális varázsa, újra meg újra belém villantak fantázia töredékek, melyek újra felgyújtottak vágyaimat. Combjaim remegni kezdtek és éreztem, ahogy erősen elkezdek folyni. Kicsit remegő kézzel benyúltam a ruhám és a bugyim alá, megérintettem a vágytól nedves és duzzadt nagyajkaimat, óvatosan közéjük csúsztattam az ujjaimat és felnyögtem a gyönyörtől. Semmi kétség... már nincs visszaút. Gyorsan lehúztam magamról a bugyimat, levettem a ruha alól a melltartómat, kigomboltam a ruhám legfelső 3 gombját, így gyakorlatilag a melleim szabadon voltak a ruha épp, hogy csak eltakarta a mellbimbóimat. Eltettem a táskámba a levetett fehérneműimet, és visszamentem a szobába. Bálint öcsi is visszaült már a helyére és a Szabi Gabi nevű srác épp a videót próbálta meg életre kelteni. Mindnyájan felnéztek a visszatértemre, szemük megakadt a melleimet csaknem szabadon hagyó dekoltázsomon.

Ismét pezsgőt töltöttek nekem és bekapcsolták a videót. Nem lepődtem meg, tudtam, hogy mire számítsak - pornófilm kezdődött, mégpedig a minőségibb kategóriából. Gyönyörű lányok és férfiak szeretkeztek, hangos nyögésekkel megtöltve a szobát. Egyre jobban felizgult mindenki, ahogy a videón az orál party elkezdődött mar mindenki erősen fészkelődött, oldalra pillantva láttam, ahogy Jácint a farkát igazgatja - fiúk ne nézzetek pornót szűk farmerben. Én is egyre jobban folytam, maá nem sokáig bírtam én sem tétlenül ülni, szétnyitottam a combjaimat, és hagytam, hogy a ruhám feljebb csússzon, rögtön észrevették és nyíltan nézni kezdték.

- Akkor lássatok valamit - gondoltam és szép lassan keresztbe tettem a lábam, előtárva ezáltal a nedves puncimat. Meredten - szó szerint - figyelni kezdtek. Ekkor élvezve a szex által kezembe adott hatalmat, kicsit hanyatt dőltem a fotelban, és megmozdítottam a vállaimat, ami által melleim előbújtak a meglazított ruha mögül és álló mellbimbóim már is a fiúk felé meredeztek.

Kicsit megemelkedtem, és rálépve a megfordulhatatlan útra, kezemmel felhúztam a ruhám alsó részét, teljesen lemeztelenítve előttük a puncimat. Teljesen szétnyitottam a combjaimat, megemeltem a csípőmet és ujjamat a nagyajkaim közti nedves részbe csúsztattam. Lassan elkezdtem felfele mozgatni az ujjamat végighúztam a nedves vágaton és nagyon lassan elértem a duzzadt csiklómig. Ahogy ujjam megérintette... nem bírtam tovább és egy kéjes nyögés hagyta el az ajakaimat. Mar nem törődtem senkivel és semmivel, elkezdtem simogatni a csiklómat miközben a másik kezemmel a melleimet masszíroztam, simogattam. Aztán melleimről lejjebb csúsztattam a kezem, végig simogattam a hasamat, a vénusz dombot alig-alig érintve a másik kezemet is a puncimra tettem, előbb egy majd később két ujjamat csúsztattam be magamnak és ütemesen ki be mozgatva az egyre izgatottabb fiúk előtt elkezdtem maszturbálni.

Nem jutottam el az orgazmusig bár rendkívül kevés hiányzott hozza, erős kezek fogtak le kezeimet, húztak el a puncimtól és fogtak olyan szorosan, hogy mozdulni sem tudtam. Lepillantva láttam, ahogy Szabi Gabi betérdel a combjaim közé azután mar csak a gyönyört ereztem, ahogy nyelvével elkezdte simogatni tüzelő puncimat. Nyögdécselni kezdtem, ahogy az ujjai is egyre többször merültek el bennem, egyik kezem kiszabadult, és megereztem, hogy áll mellettem valaki, lenyúltam és megfogtam a kemény domborodó farkát. Elkezdtem masszírozni a nadrágon keresztül, de nem sokáig csinálhattam mert kiemeltek a fotelból és ráfektettek az agyra. Ekkor már csaknem mindenki meztelen volt, ahogy körülnéztem, láttam az idegen srácok szépen meredező szerszámait, de nem a pánik hanem a féktelen vágy és szenvedély vihara öntötte el a testemet.

Szopni akartam, kemény vastag farkakat érezni a számban és a puncimban. Semmi mást nem akartam abban a pillanatban. Semmit. Kitátottam a számat rögtön egy kemény izmos farok nyomult be a számba amit el is kezdtem szopni lassan majd egyre gyorsabban. Szívogattam és jól eső örömmel hallottam Jácint kéjes nyögéseit, az ő farkat kaptam be elsőnek. Közben Szabi Gabi nyelve fantasztikus ügyességgel munkálkodott a pinámban, a csiklómat nyalogatta, és két ujjal ujjazott. Leírhatatlanul elveztem. Az örült vagy nem múlt el, csak a fejem tisztul ki kicsit a pezsgő hatása alól, halkan nyögdécselve szoptam a számban egyre jobban remegő farkat. Megéreztem a kitörést, és kezemmel meg szorosabban markolva a lüktető farkat, nyelvemmel a makkot kezdtem el izgatni körbe-körbe mozgattam rajta a nyelvemet miközben kezemet is hevesen mozgattam fel le a csúszós lőcsön. Jácint hangosan felnyögött és meleg sugár öntötte elaz arcomat jócskán jutott belőle a számba és az arcomba.

- Isteni! Te aztán tudsz szopni! Köszönöm, fantasztikus voltál! suttogta a fülembe a hálás Jácint aki alítása szerint orálisan meg nem élvezett ennyire. Innentől kezdve megállás nélkül szoptam a számban hevesen mozgó farkakat, és nyeltem a kifröccsenő spermát, ami néha akkora erővel jött, hogy kispriccelt a számból is.

Megéreztem, hogy most valami más fog történni, és nem is csalatkoztam, az én arénás barátom Bálint öcsi térdelt a lábaim köze, olyan ügyesen használva a nyelvet, hogy ezen az estén először - de nem utoljára éreztem a gyönyör vulkánját kiáradni a testemben. Kurva nagyot elveztem - így is lehet mondani. Alig, hogy elélveztem.Bálint öcsi felemelkedett és éreztem, ahogy a farkát a puncimhoz nyomja. Annyira ki voltam már tágulva, hogy a csípőm egyetlen mozdításával máris tövig bennem volt, felnyögtem a kéjtől és mozgatni kezdtem a csípőmet. Iszonyú jó volt. Kemény és vastag farka megállás nélkül váltakozó ritmusban hatolt belem, a legvadabb gyönyöröket okozva ezáltal. Szabi Gabi és Csabi eközben a mellbimbóimat szívogatták, és a melleimet beborító spermát masszírozták a bőrömbe hozzájárulva az élvezésemhez. Számmal és kezemmel most Csabit szolgáltam ki aki hangos nyögésekkel elkezdett elvezni, nem húzta ki a farkát így minden sperma a szamba került amit le is nyeltem. Tisztara szopogattam a már kókadozni kerülő farkát amit Csabi hálás simogatásokkal köszönt meg. Szabaddá vált számmal Imrét kértem, hogy őt is le akarom szopni, azonnal, most akarom. Ő nem is várakoztatott sokáig, helyet a puncimnál Jácint foglalta el. Elkezdtem Bálint öcsi szerszámát is kényeztetni, megpróbáltam minél nagyobb örömöt okozni vele. Közben Jácint hangos nyögésekkel dugta bele farkát a puncimba.

Kezemmel a számba vezettem Bálint öcsi farkát, illetve csak a makkját, elkezdtem a nyelvemmel cirógatni simogatni. Közben a másik kezemmel magam mellé nyúlva az ott fekvő Szabi Gabi már újra ágaskodó szerszámját vettem kezelésbe. Lassan bekaptam tövig Bálint öcsi farkát mélyen beszívtam majd újra a makkot nyalogattam és szopogattam ütemesen ütögettem a nyelvemmel a makkot, és a kezemmel húzogattam a bőrt fel és le. Bálint öcsi nyögdécselni kezdett, ekkor elkezdtem szívni, ereztem, ahogy megremeg a farka és elkezd spriccelni. Nem hagytam abba a szívást, de olyan erővel élvezett, hogy az arcomat és a mellemet is teljesen össze spriccelte. Nagy nyögések közepette tisztára szívogattam a farkát. Négykézlábra állítottak, elém feküdt az eddig engem kefélő Jácint, közben úgy éreztem, hogy szétrepedek, Csabi hatalmas farka nyomult belém és elkezdett keményen kefélni. Alig tudtam négykézláb megmaradni olyan erővel verte belem a dákóját és közben nyögdécselt.

Kezembe vettem az előttem ágaskodó farkat és elkezdtem a golyóktól felfele nyalogatni közben már én is sikongattam, egyszerre csak Csabi belém pumpálta az összes gecijét. Úgy éreztem, hogy majdnem felrobbanok, egy másodperc választott csak el az orgazmustól, felkiáltottam:

- kérlek keféljetek mar meg ! Dugjon meg valaki ! Nem bírom tovább... Nem kellett kétszer mondanom, Bálint öcsi mögém térdelt és belém hatolt. Abban a pillanatban eléveztem, hangos sikollyal adtam tudtára mindenkinek, hogy ismét hatalmas orgazmusban volt részem. Reszketve borultam rá az előttem álló farokra alig tudtam összpontosítani a szopásra annyira élveztem a bennem mozgó Bálint öcsi farkát.

Teljesen elvesztettem az időérzékemet, az éjszaka hátralevő részére csak felületesen emlékszem. Rengeteget elveztem, eddig ismeretlen volt számomra az élvezet szó, úgy latszik. Nem járt és ismeretlen dimenziók nyíltak meg előttem, aki próbálta már az úgyis tudja miről beszélek, aki pedig nem - nos annak csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálja ki, és tapasztalja meg.


Szextörténet ajánló:


A férjem és a biszex szeretőm


Jött a következő hétvége és én epekedve vártam vajon Csaba átjön e újra hozzánk és ha igen,hogy lesz alkalmam szétdugatni a szűk puncikámat újra vele..eljött a péntek a barátom szólt,hogy kimegy a vasútállomásra Csaba elé. Megbeszéltük,hogy elmegyünk bulizni együtt..táncoltunk és éreztem,ahogy nekem nyomja meredező faszát. Óvatosnak kellett lennünk,hogy a barátom ne vegyen észre semmit.. De már na....

kettesben a feleségemmel


kettesben a feleségemmel

Elmentünk egy üdülõbe amit a cégem adott két hétre kettesben a feleségemmel ezelõtt harminc éve .Azelõtt voltunk nászúton ahol egy olasz srác környékezte cserkészte be,mert folyton a nyakán lógott. Az egyik szórakozó helyen kérte fel táncolni és persze a feleségem mint fiatal 27 éves és egy éves asszony örült neki,hogy ilyen sikere van.Egy fehér miniszoknya vo....

Egy férjes asszony meséi


Házasságuk 3. évében, túl néhány kemény hónap után, Stella és férje Mallorcára utazott nyaralni. A sziget csendes volt, az évnek ebben a szakában még kevesen utaztak ide. Egy 5 csillagos szállodában foglaltak szobát, ahonnan egyenesen a szálloda úszómedencéjére és közvetlenül a tengerre nyílt kilátás. Stella régi vágya volt, hogy egyszer itt nyaraljon: tudta, hogy kedvenc színésze, Steve Benson is....

Leszbi sztori


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kicsit bonyolult lányka, aki már régóra észrevette magán, hogy érdeklődik a női szépség iránt is. Volt is pár barátja, aki tudott erről, köztük eggyel, akinek a kedvese, Anita hasonlóan gondolkozott. Sokszor dumcsiztak át estéket pajzánkodva, de akkor még eszükbe sem jutott, hogy akár a tettek mezejére lépve egymással is kiélhetnék ilyen irányú vágyaika....

Ábrándozás a munkahelyen.


A női wc - ben, a kellemetlen csatorna szag mellett, érezhető volt a geci szag is. Béla, kiverte a büdös faszát, és elégedetten nézte a végeredményt, a kantej a wc ülőke tetején landolt. A férfi elpakolta a büdös faszát, és felhúzta előbb a női bugyit , majd a nadrágját. Majd a tükörben megnézte saját magát, picit igazított a barna rövid haján, és megállapította, hogy nagyobb lett a sörhasa, u....

A szüzességem elvesztése


A szüzességem elvesztése

Még fiatal középiskolás diáklány voltam amikor az egyik iskolai bulin az egyik tanárom elcsábított.Meg sem álmodtam,hogy ez milyen csodálatos érzés. Még nem voltam középiskolás amikor az egyik este egyedül ballagtam hazafelé,mert a srác akivel voltam mindenképp a bugyimat akarta lehúzni rólam. Szeretett volna végre magáévá tenni, hiszen a moziba is állandóan s....Szextörténet címkék

leskel | naptár | lóban | baszd meg | reni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.