A bünti


Az egész 16 éves koromban történt amikor is az iskolában felfüggesztést kaptam verekedés miatt. Otthon rendesen megszidtak, de annyit mondtak hogy nem mozdulhatok ki a házból.
Ennek érdekében anyám áthívta a család egyik barátját Ildi-t aki két gyerek mellett volt ideje hogy csodálatos alakját kordában is tartsa. Mit ne mondjak az meg is látszott rajta hogy 31 éves létére 10 évet simán letagadhatott volna.
Kedd reggel pontosan 8 órakor csöngetett a bejárati ajtón én mentem ajtót nyitni egy száll pólóban meg melegítő nadrágban. Amint az ajtót kinyitottam meglepődve és egyben kissé zavarba jőve végig figyeltem a testét, ruházata szolid és egyben csábító volt. Fehér póló volt rajta ami kiemelte melleinek gyönyörű szimmetrikusságát, és egy feszülő nadrág ami szépen hozzá tapadt fenekéhez. Arcán csak mosoly volt ami nagyon csábító volt, legszívesebben ott helyben megcsókoltam volna de türtőztetnem kellett magam.
Anyám éppen akkor jött ki a konyhából egyenesen mellém állt az ajtóban.
- Örülök hogy ráértél Ildi. sajnálom hogy ilyet kérek tőled.
Ildi mosolyogva legyintett.
- Ugyan, semmi probléma és lehet hogy beszélni is tudok a fejével.
Anyám nevetni kezdett, én inkább visszamentem a szobámba míg ezek ott az ajtóban beszélgettek. Én pedig odaültem a géphez és felnéztem az oldalaimra de minden percben kicsit vörösödve a fejemben megjelentek Ildi mellei amint ringatózva szememet kábítják el. Megrázva a fejemet elhessegettem a gondolatokat, egyre perverzebb képek jelentek meg előttem hogy mit is tennék velük. Éppen MSN-en voltam fent hála istennek ismerősöm fent is volt és jót beszélgettünk, elmondtam neki mindent ami történt.
Ő csodálkozva írt tudtam hogy ezen teljesen meglepődött, amíg el nem mondtam neki kit is hívott ide anyám. Erre már csak smile-t tudott küldeni de csodálkozót. Jó egy óra beszélgetés után viszont leléptem és kimentem a konyhába inni valamit, ekkor Ildi a fotelban ülve felém tekintett. Éreztem hogy bájosan kék szemeivel felém tekint.
- Mi jót csinálsz?
Feléje fordultam, akkor olyan dolgot láttam amit soha életemben. Ott ült a fotelben felső teste teljesen meztelenül mellei ringatózva és egyben hívogatóan ringatózót. A szavam elállt szinte megmerevedtem hogy egy ilyen csinos és egyben kívánatos nő ott ül és semmi zavar érzet nélkül adta szemeimnek bájait.
- Csak.. inni... jöttem.
Remegő hangon már- már teljesen kizártam magamban a külvilágot, akkor értem el arra a fokra amikor legszívesebben oda mentem volna és letámadom. Arcán még mindig kedves mosolya ült amikor is felállt és elindult szépen lassan lépkedve felém nekem a szívem majd nem kiugrott a helyéről.
- Ahogy elnézem... kezelni kéne ezt a problémát. - Ekkor bal kezét becsúsztatta nadrágomban és bokszeren keresztül megmarkolta merev szerszámomat.
- Anyádnak megígértem hogy beszélek a fejeddel, és ezt is fogom tenni.
A hallottak teljesen átsuhantak a fejemen, csak is arra tudtam gondolni hogy akarom vele... Hirtelen a testem gyorsabb volt mint az agyam és szájon csókoltam. Ahogy nyelvemmel simogattam szájpadlását, akkora már vártam hogy leoszt egy pofontót. Helyette viszont jobb kezével beletúrt a hajamba, nadrágomban lévő kezével lassan verni kzdte szerszámomat.
Amint ajkunk elvált mélyen egymás szemeibe néztünk, és ennyit mondott:
- Nem szabadna ugye tudod?
Itt tudtam hogy az-az isten nem lesz hogy itt véget érjen.
- Nem érdekel.
Arcára elsőnek meglepődöttség majd ismét mosoly váltotta föl. Kezét kivette nadrágomból amit őszintén bántam, de ekkor olyat tett amit eddig csak pornó filmekben láttam. Ringatni kezdte a csípőjét közben kezeivel lehúzta nadrágját és bugyiját is, én meg végig néztem az egészet tátott szájjal. Amint a földre hullott a nadrágja arca kicsit kipirult de a mosolya nem változott meg.
- Akkor gyere.
Felé kezdtem el sétálni és magamban mondogattam, hogy ez csak egy álom ilyen a valóságban nem történhet meg. Amint elé értem, én is letoltam a nadrágomat bokszeremmel együtt előugrott merev szerszámom. Kezeimmel átöltem és ismét csókolózni kezdtünk közben egymás testét fedeztük fel. Mélyen és érzékien simogattam fenekének minden egyes pontját, amikor előre tévedve megéreztem puncijának édes nedvét az ujjaim közt. Simogatásom közben megtaláltam a nők legérzékenyebb pontját a csiklót amit véletlenül erősen megdörzsöltem Ildi teste remegni kezdett halk sóhaj hagyta el száját.
- Ne...
Nyöszörögve kimondva éreztem jól esik neki csak kicsit erősen csináltam elsőre. Rámosolyogva megfogtam kezemmel állát és felemeltem.
- Szeretlek.
- Én is... szeretlek.
Odavezettem az asztalhoz ami szépen meg volt terítve fehér abrosz volt rajta közepén egy vázával miben egy tulipán volt. Odavezetve elemeltem az asztalra, hátára fektetve szemeimmel alaposan végig néztem testén. Kezemet melleire tettem, majd közelebb hajolva bimbóit kezdtem el nyelvemmel nyalogatni szépen lassan. Hallottam hogy tetszik neki, halk és mégis érzelemmel teli nyögések hagyták el száját. Két ujjal mind két bimbóját dörzsölni kezdtem közben bimbója hegyét nyalogattam nyelvemmel.
- Ahhh... igen.
Hallgatva azt hogy milyen örömet tudok neki nyúltan bátrabbá tett és elkezdtem lefelé puszilgatni amikor a hasánál jártam nyelvemet köldökébe nyomtam finoman. Lehunyva szemeimet elidőztem ott egy kicsit, végül tovább menve elértem az öröm kapujába. Kezeimet elvettem melleitől és felkaptam vékonyka lábait és szétterpesztettem, feltekintettem rá. Szemeiben a vágy hogy tegyem őt boldoggá kiolvasható volt, nem is haboztam tovább fejemet befurva lábai közé elkezdtem a nagy ajkakat nyelvemmel izgatni. Hangos sikolyt hallatott rögtön amint csiklójához értem.
- ÁÁÁH... igen!
Kezeit az asztalra csapta amire felkaptam a fejemet rögtön. Rám tekintett kicsit zavartam.
- Bocsánat... tudod nem volt ilyen jó régóta.
Hogy ilyen bókot kaptam tőle örömmel konstatáltam hogy tetszik neki. Visszahajoltam lábai közé ekkor beszívtam a számba a csiklóját és mint egy kisbaba a cumis üveget úgy szívtam csiklóját.
- ÁÁÁÁHHHH!!!
Kezeimben pihenő lábai remegtek, éreztem hogy punciját egyre jobban borítja el kéjes édes nedv. Cuppanó hangot hallgatva engedtem el csiklóját ami rendesen megduzzadt.
- Jól esik?
Szegeztem feléje a kérdést arcát figyeltem ami teljesen ki volt vörösödve.
- Ez... mennyei. - Izgalomtól fűtöttségét éreztem a hangjában.
- Tegyem még jobbá? -jérdeztem. Ildi rám tekintett láttam az arcán nem érti mire is gondolok én.
Kacér mosolyt villantottam feléje amikor is egyik lábát vállamra helyeztem közben két ujjamat hirtelen jött lökéssel tövig nyomtam belé. Teste azonnal megfeszült.
- ÁÁÁÁHHHH!!!
Torkából csak úgy áradt ki a sikítás, ujjaimmal eközben bent megéreztem a méhszájat amivel kis ördög módjára benti két ujjammal össze nyomtam egy kicsit. Végig figyeltem mit is fog reagálni a benti izgatásra amikor is szemei fent akadtak.
- AAAAAAHHHH!!!!
Teste körcsbe rándult puncija is teljesen összeszorult, meglepődötten figyeltem végig akkor esett le hogy elélvezett. Amint a szorítás engedett kihúztam ujjaimat belőle teste remegni kezdett hangos és szapora zihálása közepette rám tekintett.
- Ez... világ rengető volt.
- Szerintem is. - válaszoltam visszamosolyogva majd kihúztam a széket és leültem elé. Kezemmel megfogtam csuklóját és elültettem.
- Szeretnék én is elélvezni.
Ildi ekkor olyat mondott amire szinte nem is számítottam.
- Javaslom a puncimat.
Leült az ölemben éreztem ahogy szerszámom egy lökéssel felnyársalja Ildit.
- AAAAHHHHH!!!
Kezeivel átölelve teste ismét remegni kezdett. Fejét bal vállamra hajtotta én meg elkezdtem mozogni. Halkakat sikkantgatva a fülembe tudtam hogy jól esik neki.
- A testem... elernyedt.
Jegyzete meg halkan, ekkorra már a csípőjével hirtelen elkezdett ugrálni szerszámomon.
- AHHH!!!
Kitörve belőlem a nyögés fejét elém húzta és elkezdtünk csókolózni. Kezeimet fenekére helyeztem és gyúrni kezdtem, de eközben már szinte lovagolt rajtam. Pár perccel később már alig bírtam vissza tartani a sperma folyamot ami fel is tűnt neki, ajkunk elválva arcomra puszit lehelt.
- Ne tartsad vissza.
Ez volt a végszó számomra, kezeimmel fenekét durván megfogva erősebben kezdtem el lovagoltatni rajtam ami meglepte.
- AAAAAAHHHHHH!!!!
Pár erős ugráltatás után lent tartottam.
- ÁÁÁÁHHHH!!!
Ekkor éreztem hogy megindult a sperma folyam a puncijába. Mindketten egymásra tekintettünk pár perc után éreztem hogy ő is ismét elélvezett. Csókolózni kezdtünk ismét de már felszabadultabban mint eddig. Mindketten ott maradtunk a székben nekem szerszámom kicsusszant belőle. Kb. 10 perc után nyertük vissza erőink nagy részét és felálltunk. Ildi arca boldogságtól és kielégüléstől csillámlott szinte, én is mosolyogtam.
- Anya erre kért meg?
Szegeztem neki a kérdést, de ő csóválni kezdte a fejét.
- Nem... mondtam neki beszélek veled, és megtörtént.
Kacsintva egyet a nap hátra lévő idejét egymás karjaiban töltöttük, tv néztünk és beszélgettünk. Persze mind ketten ruhában, ám olyan 16 óra felé ért haza anyám aki elégedetten mosolygott.
- Látom jól el voltatok.
Én csak bólintottam , de Ildi kijelentette.
- Igen... és megbeszéltük hogy máskor nem lesz bunyó de szívesen átjövök ha még is.
Anya boldog volt.
- Ennek nagyon örülök viszont a kérésem ugyan az lenne mint ma hogy áttudsz holnap is jönni? -
- Örömmel.
Boldog voltam hiszen egy hét itthon és ilyen nő mellett... kinek nem éri meg?


Szextörténet ajánló:


A feleségem közpréda 5.


Történt,hogy fogadtunk,a férjemmel.Persze,elvesztettem.A megállapodás az volt,hogy bárki veszít,1 teljes napig semmi kivetnivalója nem lehet,engedelmeskednie kell a másiknak!!
Nos,hát legyen!!Egyeztem bele.Rögtön,szinte teljesen meztelenre vetkőztetett,minden fehérnemümet le kellett vennem,csak egy vékony,végig gombos ruha volt rajtam.Szinte,sejtettem,hogy mire akar rávenni,de,mivel nem vol....

A heréim kínzása


Ahogyan már említettem az előző történetem (CBT) végén, nagyon destruktív hajlamom van, így hát nagyjából egy hónappal az első herekínzásom után újból megkerestem kegyetlen és egyben sexi úrnőmet. Annak ellenére, hogy a herekínzás élesben való kipróbálása volt minden vágyam és a kiválasztott hölgy is ötösre vizsgázott, nehéz döntés előtt álltam. Végül az ép elme felet újból a perverz vágyak győzte....

A nejem és a szobafiú


Egyik hétvégén wellness hétvégére mentünk a feleségemmel. A hétvége nem titkolt célja volt, hogy egy gyerekmentes hétvégét töltsünk el, hódolva a testi élvezeteknek. Kifejezetten felnőttbarát szállodában szálltunk meg, ahol már megérkezéskor feltűnt mindkettőnk számára, hogy a bár környékén egy fiatal feketebőrű srác sürög forog, készíti a koktélokat.
Elfoglalva a szobánkat azonnal elkezdte....

Az öreglány és a fiatal szerelők


Jól érezte magát, jó volt az élete volt férje gyerekei munkája igazi enyém a világ hangulatban volt, ami nem meglepő. Ismerte magát ilyenkor. Nem volt már mindennapos amikor a férjével ilyen tartalmas volt az éjszakája, de tegnap felülmúlták önmagukat, még ha belegondolt akkor is megmozdult benne valami.

Reggel a szerelők is megérezték a hangulatát mert csüngtek rajta szinte érezte ....

Fantasy, Niki és a Vérfarkas


Niki 20-as évei végén járt, alakján nyoma sem volt a szülésnek. 160 cm körüli, vékony, de nagyon formás nő volt. Pici lábai vékony vádliban és hosszú, kecses combokban folytatódtak, feneke pedig tenyérbe illő, formás kerek. A pizsamának befogott szűk, sötétszürke cicanadrág tökéletesen vadító választásnak bizonyult, minden porcikáját előnyösen kiemelte. Lapos, feszes hasfalára és peckes, ruganyos ....

A diáklányok, második rész


Azt hiszem hajnali fél öt körül zuhanhattam álomba. Mélyen aludtam, azonban valahol belül, időként és sűrűbben rám tört a késztetés, hogy fel kellene kellenem valamiért. 11 óra múlt pár perccel mikor tudatalattimba behasított a hajnal emléke és úgy ültem föl mintha lőttek volna mellettem. Legelőször is kíváncsi voltam rá álmomban álmodtam-e, vagy az a három lány tényleg valóság. Popcorn, fehér kön....
Szextörténet címkék

füred | tökö | szolh | kaka | hal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.