A hajléktalan bölcsész szextörténete


Kénytelen vagyok íni, mert rólam is szó van a pingpongos történetben. Igen, bölcsész vagyok, és akkor is a világ dolgairól gondolkodtam ott, az erdőben. Legalább tudom, hogy őt is Zsuzsának hívják. Megdöbbentő, hogy a jó nőket körülöttem, mind Annának, vagy Zsuzsának nevezik.

A többiekkel ellentétben, én ismerem a történelmet, tudom, nem is olyan régen még nem volt ennyi tisztítószer, mert nem gyártották. Az asszonyok és lányok nem láttak mindenfajta testápolót, nem hogy borotválkoztak volna, igaz, nem is hülyítették őket, holmi bunkó reklámokkal.

Hogy a történetnél maradjunk, bejártam, kéregetni, lopkodni, és időnként egy nőt elkapni. Többnyire azonban könyvet írtam.

Zsuzsa nem emlékszik jól, az ételmaradéknak volt savanyú szaga, nekem nem, igaz, csak szeretkezések után fürödtem le, de csak hideg, vagy langyos vízzel. Mindig lerohantam a lányokat, akik többnyire el is élveztek. Ki szeretném jelenteni, hogy nedvesek voltak, mire e bugyijukat lehúztam. A hosszú előjáték csak az öreg emberek kitalációja, hogy időt kapjanak farkincájuk felállításához. Az általam megerőszakolt csajok elláttak pénzzel, és ennivalóval is. Többek megjegyezték, hogy nem is vagyok büdös, pedig többnyire csak a farkamat, meg a seggemet mostam meg a patakban, no meg a csipát a szememből.

Mint gyakorlott hajléktalan, tudtam, hogyan kell elkerülni az áporodottságot, lefekvés előtt mindent levettem magamról, és úgy takaróztam be. Ha a felsőruhát nem tudtam levenni, és ingben, pulóverben aludtam, akkor is az alsógatyát, és a nadrágot levettem, mert így nem izzadtam bele a ruhámba, ezt még az eszkimóktól tanultam, akik között néhány évet eltöltöttem.

Azon a reggelen már felvettem a trikómat, így nem tűnhetett fel a csajnak, hogy lényegében meztelen vagyok.

Szerintem Zsuzsa nem is homorú, a keblei egyáltalán nem lógtak, feszes formás kis jószágok voltak, amikor megszabadítottam pólójától, egész felső mellkasát díszítették. Már akkor bezsongtam a mellein, amikor még csak futott, és izzadt, mint egy ló. Én is éreztem a testének a szagát, igazán izgató volt. A régi, falusi emberek is azt a jó tanácsot adták egymásnak, ha egy nőről el akarják dönteni, hogy feleségül vegyék-e vagy sem, vigyék el a legközelebbi bálba, ott jól táncoltassák meg, és a legközelebbi szalmakazal tövében szaglásszák meg a nőt. Ha a bugyija is nedves, meg a hóna alatt a blúzból is csavarni lehet a vizet, és így is kívánják a csajt, akkor nyugodtan elvehetik, különösen, ha sikerült megdugniuk.

Nem szabad elfelejteni, hogy Ferenc József, akit ugye sokan tisztelnek élete végéig lavórban mosakodott, és Schratt Katalin mégis rendszeresen járt hozzá kefélni. Katalin, és a falusi ember ugyan nem tudta, hogy a feromonok indították be őket, és egy viszonylag egyszerű biológiai folyamat részesei.

Én is így jártam Zsuzsával, illatos, csatakos teste részegítő hatással volt rám, talán akkor is megdugom, ha izzadt testének nincs jó illata, mert akkor éppen hosszabb ideje nem voltam nőben. Zsuzsa szemén az első pillanatban láttam, hogy megdughatom, nem tudom, férfi kollégáim nem veszik észre a felkínálkozást? Mindegy, a nő mit mond, egy villanás, és megjelenik a szimpátia, még ha a nő közben úgy érzi, fél.

Hiába erőszakoltam meg egy tucatot, ma is ezt teszem, csak most nem hosszú hajjal, hanem kopasz fejjel, mert ma ez a divat.

Többen visszajártak hozzám, bár a nőkről köztudott, hogy nem erősségük a tájékozódás. Zsuzsa is így járt, nem talált vissza hozzám.

Amint elkészült a könyvem, visszatértem a normális életbe, láttam Zsuzsát, egy villamoson utaztunk. A férjével volt. Az illatomat érezte meg, mert felém fordult. Elpirult. Ott állt szorosan mellettem. Nem ismert meg, mert a hajamat levágattam, és a szakállam is kisebb volt. Akkor is tartottam magam a jó szokásomhoz, hogy csak hideg, vagy langyos vízzel mosakodtam. A feromonjaimmal hódítottam, ez a villamoson nagyon sikeres módszer, de a tánc is erről szól.

A modern ember már régen nem tudja, mit miért tesz, így aztán minden hülyeséget megvásárol, és magára ken, hátha végre kap egy pasit, vagy egy nőt.

A borotvált nőket továbbra sem értékelem, mert egy frissen mosott punci nem sok hatással van rám, igaz, már akkor áll a faszom, ha rá gondolok, mi következik, és akkor még rajtuk van rendszerint a gatya.

Az igazi nő tiszta, de nem fertőtlenített, ha van illata, az ne szagosítótól származzon, ha lehet. Mielőtt a tompa érzékű olvasó közül valaki is felháborodnék, természetesen leírom, hogy találkoztam számomra iszonyatosan büdös nőkkel is. A tanszéken dolgozott egy fiatal nő, akkor még gépírónő volt a divat. Szívesen diktáltam neki, mert gyorsan, szépen dolgozott, hibátlan volt a helyesírása, és szépérzéke is kifogástalan. Diktálás közben a hölgyek mögé álltam, hogy ellenőrizzem, mit írnak, nos Bözsi, nevezzük így, mögé nem szívesen álltam, mert munkáját pontosan végezte, másrészt olyan büdös volt, hogy egy méteren belül nem bírtam a közelségét. Hozzá teszem, Kovács, aki szintén kolléga volt, folyton a nő körül császkált, egymásra is találtak.

Zsuzsa tényleg nagyot élvezett. Kifogástalan nőstény volt, remélem és is jól szerepeltem. Nem írja, de amikor megfogtam a csuklójánál, és magam mellé kényszerítettem, a szemén kívül a teste is a beleegyezés jeleit mutatta. Nem a földre rogyott, hanem a pokrócra, vigyázott, hogy lábai megfelelő támasztékot találjanak. A derekát leszorítva, éreztem, hogy ficánkolása erőtlen, mert a köréje fonódó lábamat ugyan nem tudta lerúgni magáról, de a trikó lehúzásánál a hátát, vállát úgy igazította, hogy le tudjam mezteleníteni.

A hölgyek többsége megfogja az ember farkát, mielőtt lenyelné szőrös, vagy szőrtelen barlangjával, ez afféle méricskélés, önkéntelen mozdulat, siettetés. Zsuzsa kissé hamarabb fogta meg a vesszőt, de a gyöngéd mozdulat sugallta, nem kell itt erőszak, ezért én is le tudtam venni magamról a trikómat. Eszembe sem jutott, hogy megszökhet a lány.

Őseink szerencsére nem láttak reklámot, ezért aztán természetes illatukkal hódítottak, többször is szeretkeztek, mint mi. Szaporodtak is, miután az ember a szaporodásra teremtetett. A Biblia helyesen írja: szaporodjatok, sokasodjatok.

Az ember összes funkciója a szaporodásnak van alárendelve. A kultúra a természettől való eltávolodás, azért hordoz annyi frusztrációt, mert az igazi funkciójától fosztja meg az embert. A következmény: kevesebb ondósejt, kevesebb vágy, kevesebb orgazmus, és élvezet. Terméketlenek a nők, mert a feromonok érzetének hiánya a petesejteket nem készteti mozgásra, az ondósejtek csenevész csapatokban kóborolnak a nők testében. Az ejakuláció, vagy a borotvált combokra érkezik, vagy a méhszájig el sem jut.

A kábítószer, az alkohol mind nagy ellensége a szexnek, ezért mindenféle pótszerrel igyekszünk feldobni magunkat, mi a vége: azt hisszük, hogy a kölni, a parfüm a vonzó, és nem tudjuk, hogy a természetes illat az igazi. Egyik barátnőmet kértem, ne borotváljon, illatosítson, azt szeretem, ha csak tiszta vízzel mosakszik, és nem szúr a pinája. Nem értette, perverznek gondolt.

Na ja, nem is volt a csajnak tartós kapcsolata, mert egy ilyen modern szexre készülni kell. Frissen kell borotválni, mert néhány óra múlva a növekvő szőrök már szúrnak, feltéve, ha elég vastag az ember fütyije. A nedvesítőszer is kéznél kell hogy legyen, mert a kádban kimosta a csaj a jó kis természetes síkosítót, aminek jó íze van, és tényleg csúszik, nem okoz allergiát. Na szóval, mire a csaj elkészíti magát a dugásra, már inkább a meccset nézzük, vagy a következő karton sört bontjuk meg, és el is felejtjük, hogy miért szöszmötöl a nő a fürdőszobában.

Ha más hajléktalan is jelentkezik írással, akkor lehet, hogy ez a Zsuzsa nem az a Zsuzsa. Egyébként pinpong asztalon is jó.


Szextörténet ajánló:


Az éjszakai szerető


Elakadt a lélegzete. Csak nézte az előtte álló gyönyörű nőt, megbabonázottan, megigézve. El se hitte, hogy most ez a csoda, ez a természetfeletti szépségű teremtmény önmagától felajánlja magát neki. Felajánlja magát a halálnak…

Nézte a hófehér bőrét, alakjának vonalát, melyet a ruha szinte alig takart. Nézte azokat a zöld szemeket, melyek vágyakozóan tekintettek a vámpír hosszú, ébe....

Egy spontán magömlés


Az alábbi történetek egy nyáron töréntek meg velem, sok - sok évvel ezelőtt, de még most is tisztán emlékszem rájuk, és ettől tűzbe jövök, fel áll a faszom most is.

1. Azon a nyáron - közeledve a tizenöt évemhez - amikor elvégeztem a nyolc általánost, a szünidőből több mint egy hónapot ismét alföldi szülő falumba /ma már város/ töltöttem. Mint korában most is kibicigliztem a Köröshö....

A roma család szex története


Az én történetem valóban az igazságon alapul nem úgy, mint egyes írók cigány lejárató írásai.
A mi családunk emberöltőnyi idők óta egy Nógrád megyei cigány faluban élt. Édesapám 16 volt, az Édesanyám 14 éves mikor én születtem. A húgom egy évvel később született. Sajnos a második szüléskor az Édesanyám méhét is el kellett távolítani, így több testvérem nem lehetett. A szüleim erejüket megha....

Csabi és Niki sportol


24 éves vagyok és még sose sportoltam igazán. Ennek ellenére az alakom az anyai ágon öröklődő géneknek köszönhető mindig is vékony, formás volt. Az összes barátnőm egybehangzó tagadása ellenére azonban én kezdem észrevenni magamon a jeleit annak, hogy talán épp itt az ideje sportcipőt húzni.

- Eljöhetnél velem squasholni! –mondta Robi barátom, aki nagyon ügyes és nagyon meleg volt, ....

Olga biciklitúrája nem várt fordulatot vesz


A biciklis monitorom pontosan délután egy órát, nyolcvannyolc perc alatt 27 km eddig megtett távot és százharminchármas pulzust mutatott. A 41 kilométeres táv kétharmadánál jártam, de úgy éreztem, még csak most melegedtem be, kár lenne fél órán múlva már végezni is a tekeréssel. Kirobbanóan jó formában éreztem magamat aznap, 25 éves kisportolt testemnek meg se kottyant ennyi, az őszi napsütés pedi....

Az öreg szaki


A mosógépem megint elromlott.... Épp szabin voltam, hát felhívtam az öreg szakit, egyeztessünk időpontot. Volt már itt sokszor, egyedülálló nőknél mindenhez szerelő kell. Csodák csodájára azonnal ráért, azt mondta délre jön. Van még időm rendbe szedni magam, illően felöltözni. Visszaültem filmet nézni. Hanem a jó öreg több, mint egy órával előbb csengetett. Basszus! Mindegy már, maradok bugyiban é....Szextörténet címkék

játszak | nagyfaszú | gèz | anykám | ebédelni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.