Anna és Viktor


- Szia drágám, ha nem bánod, akkor ma később mennék haza, Viktoréknál lesz egy kis dolgozói parti.
- Kicsim, ha gondolod, persze, menj csak el, érezd jól magad. Én még dolgozok valamin, ha nem jössz addig, akkor éjfél körül lefekszem.
- Köszönöm! És drágám… szeretlek!
Azzal Anna letette a telefont, Péter már csak a süket telefont tartotta még pár másodpercig a füléhez. Kicsit görcsbe rándult a gyomra a gondolattól, hogy a felesége pont Viktorhoz ugrik fel bulizni, mert elég vad hírek keringtek a bulijairól. Viszont, Viktor valóban a munkatársa volt, félig - meddig a főnöke, igaz csak kis főnök, de ott lesz a többi kolléga is. Elhessegette a rossz érzéseket magától és visszafordult a gépéhez, ahol még egy sor megoldandó feladat várta a hétvégi bemutató előtt.
Éjfél után nem sokkal aztán úgy döntött, hogy elmegy és lefekszik, valószínűleg a buli jól sikerült, Anna csak később jön haza, de majd úgyis felébred rá. Hamar elaludt, fáradt volt, kicsit talán jobban is, mint szokott az ilyen átadás előtti végső időszakokban, de most tényleg sokat kellett túlóráznia.
A telefonjára ébredt, nem csörgött, csak a jelzőhang verte fel álmából. Biztosan megint bejött valami kéretlen levél. Ránézett az órára, fél három. Anna még nincs itthon, akkor holnap biztosan fáradt lesz. Hirtelen arra gondolt, hogy lehet, hogy Anna küldött SMS - t, lehet, hogy arra ébredt fel. Mindig is gondolt rá, hogy átállítja a jelzőhangokat, hogy tudja, ha sms jött, vagy csak egy mail, persze aztán mindig el is felejtette megtenni.
Felcsapta a mobiltok tetejét, és lefelé húzta az ujját a képernyőn, hogy hozzáférjen a listához. Igen, egy mail, biztosan egy spam… de várjunk csak, a feladó Viktor volt, kapott észbe. Kinyitotta a levelet.
„Szia Péter” kezdődött a levél… hm, nem is ismeri személyesen, ahhoz képest rögtön így kezd, gondolta miközben kicsit lejjebb görgette. „Nézd csak miről maradtál le!” Majd képek következtek.

Anna pont befejezte a munkanapot amikor Viktor jött oda hozzá.
- Nincs kedved ma felugrani hozzám? Jön Rita, meg Saci is, Karcsi is ott lesz…
- Nem is tudom, tudod, hogy megígértem, hogy egyszer elmegyek a híres partidra, de nem szóltam a férjemnek róla… de várj, felhívom.
Zárták a boltot, a kis csoport ott ácsorgott Viktor mögött, amíg az lezárta a bejáratokat. Anna közben telefonált, majd odafordult a férfihoz…
- Beszéltem párommal, rendben van, megyek én is.
- Nagyszerű, akkor indulhatunk is, még felugrunk Karcsiért út közben.
A kis csapat elindult a nem túl messze fekvő utca felé, ahol Viktor lakást bérelt, felcsöngettek Karcsiért is és fél óra múlva már a lépcsőházban baktattak felfelé a tetőtéri lakáshoz. A lakás elég nagy volt, nagyobb mint a ház más lakásai, ráadásul a két szoba és a konyha, fürdőszoba felett még arra is volt hely, hogy két „emeleti” szobát alakítsanak ki. Az „emeletre” kis csigalépcső vezetett fel ami egy kis kilépőben végződött, ahonnan nyílt a két fenti szoba.
Anna eleinte nagyon feszéjezve érezte magát. A többiek már mind voltak többször is Viktornál, ő volt az egyetlen, akinek ez volt az első alkalom. Hallani persze már sok mindent hallott ezekről a partikról, de nem mindent vett készpénznek. Beszélték, hogy vad orgiákba csap át, meg, hogy meztelenül táncolnak. Azt tudta, hogy Viktor transzvesztita… ha éppen úgy van kedve, mert különben minden lányra ráhajtott, de hallotta a híreket, hogy hogyan szoktak beöltözni Karcsival nőnek és flangálnak a városban, vagy éppen az egyik LGBT (és ennek az éppen időszerű bővítményei) bárban.
Viktor közben körbejárt, mindenkinek italt kínált. Rövidet, sört, ki mit kért. Aztán egy füves cigi is körbejárt, csak hogy mindenki ellazuljon kicsit. Anna még soha nem szívott ilyesmit, nem is nagyon akarta kipróbálni most sem, de a többiek annyira bíztatták, hogy végül csak beleszívott egyet… gondolta abból nagyobb baj nem lehet.
Kicsivel később már sokkal fesztelenebbűl tudott viselkedni, ahogy oldódott a hangulat, ő is egyre jobban érezte magát. Éjfél körül aztán Viktor már ledobta magáról a ruhája nagyrészét, egy alsógatyában táncolt az egyik asztalon, vele szemben Rita, szintén csak egy tangában, mellei fel le ugráltak a zene ütemére, ahogy ott ugrált Viktor körül. Karcsi a kanapén ült, már teljesen meztelenül, igaz kicsit berúgva, félig aludt. Saci is éppen ledobta a pólóját, és kilépett a szoknyájából, Amanda meg – aki kicsit később csatlakozott csak hozzájuk – még a farmerjében, de felül már csak melltartóban táncolt a szoba közepén. Közben megérkezett még két fiatalabb srác is egy idősebb, talán hatvan körüli pasival, akiket az egyik melegbárból ismert Viktor. A két fiatal gyorsan felvette a ritmust, bár ők már út közben is ittak egy keveset, az idős pasi – Tamás – viszont csak leült az egyik fotelbe és egy dobozos sört a kezében tartva, és néha belekortyolva élvezte a fiatalok látványát. Egyikük sem volt teljesen meleg egyébként, inkább amolyan erősen bi, jobbára a férfiak felé vonzódóak voltak.
Anna is táncolt, máskor annyira nem vonzódott ehhez a zenéhez, de most, talán a drog hatására bejött neki. Saci, aki közben már teljesen meztelenül táncolta körbe az asztalon táncoló Viktort megfogta Anna kezét és húzta maga után. Most már ketten köröztek az asztal körül. Időközben Viktor is megszabadult az utolsó ruhadarabjától, és ahogy Anna körbenézett azt vette észre, hogy már csak ő van felöltözve. Mindenki más ledobta már az összes ruhát. Saci oda is fordult Annához.
- Te nem veszed le azt a sok felesleges textilt?
De Anna megrázta a fejét, ennyire azért még nem volt laza. Saci odalépett hozzá, és megfogta az arcát két oldalról.
- Ne legyél butus, semmi gond nincs ezzel, csak dobd le… várj segítek.
Azzal elkezdte kigombolni Anna blúzát, miközben végig a szemébe nézett. Anna eleinte próbált elhúzódni, de aztán hagyta magát, Ahogy a kolléganője lefejtette róla a blúzát és becsúsztatta a két hüvelykujját a szoknyája derékrésze alá, és finoman elkezdte lehúzni róla, az egyik fiatal srác szorosan mögé állt és a szája elé tartott egy újabb jointot. Anna beleszívott a cigibe, már sokkal bátrabban, mint elsőre, és feladta az ellenállását. Egy perccel később már ő is teljesen meztelenül táncolt Saci mellett.
Kicsivel később, ahogy Anna körbe fordult meglátta ahogy Rita az öregember előtt térdel és a feje le fel jár annak ölében. Az öreg látszólag nem is nagyon foglalkozott a farkán ügyeskedő lánnyal, elmélyülten szemlélte a táncolókat, főleg Annát, akit még soha nem látott csupaszon előtte, persze az is az igazsághoz tartozott, hogy neki már elég sok ideig tartott egy menet, még sokat kellett rajta dolgoznia a lányoknak aznap.
Viktor megunta a táncot és leugrott az asztalról, majd hátulról átkarolta Annát.
- Gyere kicsim, élvezd a bulit! Súgta a fülébe, majd végig nyalta Anna fülcimpáját.
Viktor nyelve elkalandozott Anna fülén, belenyalt, majd a fülcimpát megszopogatta finoman. Közben a kezei Anna melleivel játszottak, megemelte a két formás, méretes mellet és megsodorta kicsit a mellbimbókat.
Anna becsukta a szemét, fejét kissé hátra hajtotta ahogy a testét kezdte átjárni a gyönyör. A fiú kezei közben egyre hevesebben gyúrták a melleit. Anna oldalra fordította az arcát és a fiú száját kereste, hevesen csókolóztak, miközben Viktor jobb keze már a hasát simogatta, majd egyre lejjebb csúszott míg végül elérte a csupasz puncit. Középső ujjával végigszántott a vágaton, majd a következő mozdulattal már kissé mélyebben húzta végig az ujját. A vágat egyre nedvesebb lett, Viktor a csiklón körözött, Anna már hangosan zihált.
Viktor hosszú mutatóujjával ekkor behatolt, és finoman körözni kezdett a már csatakos pinában. Anna, hogy segítse a férfit, kissé lejjebb ereszkedett, és enyhén behajlított térdekkel tárta szélesre ölét. újabb ujj csúszott be a hüvelybe, Viktor újra magához húzta Annát, ismét csókolóztak, miközben egyre gyorsabban ujjazta őt. Anna érezte, ahogy közeledett az orgazmus de Viktor nem engedte, a szájára szorította száját, még akkor is amikor Anna vonaglani kezdett és erősen rángatózott, ahogy kirobbant belőle a gyönyör első hulláma. Nem hagyta abba az ujjazást még akkor sem, amikor Anna végül elszakította a száját az övéről és hangosan sikoltott, továbbra is élvezve.
Fél perccel később Anna remegése alábbhagyott. Viktor ekkor maga felé fordította Annát, és a két vállánál fogva térdre nyomta.
- Szopjál kicsit, mielőtt megduglak.
Anna engedelmesen hajolt a férfi farkára, és jobb kézzel a tövénél megfogva a szájába irányította azt.
Tamás és Viktor szeme egy pillanatra találkozott, Viktor elmosolyodott és bólintott Tamás felé. Az idősebb férfi ekkor egy mobiltelefont húzott elő a zsebéből és a fotó alkalmazást indította, a képernyőn egy pillanatra megjelent a zöld keret Anna lassan le - fel mozgó feje körül, ahogy az automatika felismerte az emberi arcot, majd a férfi ellőtte az első fotóját, miközben Rita még mindig szopta őt.
Anna közben nagy beleéléssel szopta Viktort. Keze és szája egy ritmusra járt le - fel a méretes szerszámon. Viktor két oldalról fogta Anna fejét és egyre hevesebben baszta őt szájba. A farkát lenyomta a torkán, Anna öklendezett, de Viktor erősen tartotta, majd egy erős lökéssel letolta a torkán a farkát. Anna nem kapott levegőt miközben öklendezett, nyála lefolyt az állán, de Viktor nem engedte el, jó darabig tartotta Anna fejét, majd kirántotta a farkát. Anna levegő után kapkodott, szeme könnyel telt meg, de engedelmesen visszaengedte a szájába a faszt, amikor Viktor ismét az arca elé tolta. Három - négy perccel később, mikor Viktor már sokadik alkalommal tolta le farkát Anna torkára, és Anna már egészen könnyedén fogadta ezt, Viktor gyorsított a tempón és ütemesen dugta Anna torkát, amíg el nem élvezett. Egy erőteljes lökéssel letolta ismét tövig a farkát Anna torkán, de most nem húzta egyből vissza, hanem lent tartotta, szorosan fogva Anna fejét. Anna érezte, ahogy a férfi szerszáma lüktetve spriccel mélyen a torkában, hatszor - hétszer. Viktor még egy darabig visszatartotta Annát, nem engedte elhúzni a fejét, majd egy hatalmas sóhajjal elengedte őt.
Anna még egy kis ideig térdelve maradt, de ekkor már Karcsi közeledett feléjük, enyhén imbolyogva. Farka mereven állt, Saci nyála csillogott rajta, aki eddig őt kényeztette. Karcsi odalépett Anna mögé, és előre nyomta őt, négykézlábra. Letérdelt mögé, és minden teketóriázás nélkül betolta a farkát Anna hüvelyébe, majd gyors ütemben baszni kezdte őt. Anna élvezte ahogy a férfi magáévá tette, ütemesen visszalökött minden lökésnek, Karcsi hasa a fenekén csattogott, heréi minden lökésnél előre lendültek és nekicsapódtak Anna csiklójának. Anna ismét elélvezett, hangosan nyögve, zihálva. Hüvelye ráfeszült a benne mozgó farokra, ami Karcsit is átlendítette az orgazmusba.
- De kibaszott jó picsa vagy! Üvöltötte, miközben három mély és heves lökéssel megtöltötte Annát a gecijével, minden lökés végén, ahogy a farka Anna méhének ütközött, pár másodpercre megállt a mozgással, erősen fogva Anna derekát.
Anna a földre rogyott a baszás végén, ahogy Karcsi farka végül ernyedten kicsúszott belőle. A szája sarkában vékony kis sperma csík látszott, miközben lent is szivárgott a geci a puncijából, lefolyva a combja belső oldalára.
Saci és Rita mindeközben Viktor férfiasságát élesztgette. A két nő felváltva szopta a férfit, aki az ágyán feküdt hanyatt, szétdobott lábakkal. Farka ismét szépen ágaskodott, de közben fél szemmel Annát figyelte, aki lassan feltápászkodott a földről. Odaintette magához.
- Ez a te napod. Mondta, és elhessegette a lányokat a farkától.
Maga fölé húzta Annát, majd a fülébe súgott:
- Guggolj fölém, szépség.
Anna úgy is tett, Viktor fölé guggolva ráereszkedett annak farkára. A fenekét le fel mozgatva baszta magát a férfival, miközben Viktor a felette ugráló méretes mellek látványában gyönyörködött.
Az egyik fiatal srác, nem túl nagy, de keményen álló farokkal felmászott az ágyra, és Anna háta mögé térdelt, lenyomta őt Viktor mellkasára, majd Saci érkezett, egy tubus síkosítóval, amiből jó adagot nyomott a mutató ujjára, és belekente Anna fenekébe, kissé fel is dugva az ujját az ánuszba. A srác nem is várt tovább, lassan de határozottan kezdte felnyomni a farkát Anna fenekébe, miközben Saci megfogta Anna derekát, és nem engedte elhúzódni. Rita hajolt oda közben Annához, és megcsókolta őt, de közben ő is átfogta Anna vállát, így már teljesen kiszolgáltatva a fenekébe hatoló srácnak. Anna hátsója még szűz volt, égető érzést érzett, amint életében először egy farok hatolt bele. A srác azonban nem volt túl durva, mikor teljesen behatolt megállt, és megvárta míg Anna feneke alkalmazkodik az új érzéshez. Akkor azonban szinkronban kezdték baszni őt Viktorral. Anna hihetetlenül élvezte a dolgot, ahogy a két farok egyszerre mozgott benne.
Rita még mindig csókolta őt, Saci közben a melleit simogatta. A két férfi meg egyre gyorsabb ütemben dugta a fenekét és pináját. Anna ismét érezte, ahogy közeledik az orgazmusa, majd hangtalanul, csak a szemét becsukva, száját néma kiáltásra tátva elélvezett. Nem sokkal később a két férfi is a csúcsra ért, szinte egyszerre megtöltve mindkét nyílását.
Anna nem bírta tovább és Viktor mellkasára rogyott, aki még egy darabig hagyta ott feküdni, miközben a farka szép lassan összement, és kicsúszott Annából. A srác ekkor már leszállt az ágyról, és a fürdőszoba felé indult, Anna pedig érezte amint a fenekéből és a vaginájából egyszerre szivárog a sperma.
Viktor lassan legördítette magáról a szinte öntudatlan Annát, és ő is felkelt az ágyról.
Tamás várt még pár percet, miután elkattintotta az utolsó fotót is. Lassan felállt a fotelből, most már ő is letolta a nadrágját, amin eddig is kilógott a méretes szerszáma, és az ágy felé indult. Anna még pihegett, mikor Tamás a lábai közé térdelt, és a feneke alá nyúlva maga felé húzta őt. A két térdhajlatban tartva a lábait, egyetlen erőteljes lökéssel behatolt, majd nem túl gyors, de nagyon mély lökésekkel kezdte őt kefélni. Anna kezei a saját mellei felé indultak, és miközben az idős férfi élvezte a dugást, ő a melleivel játszott. Tamás hosszan kitartott, Anna közben elélvezett ismét, már sokadik alkalommal azon az éjjelen, sokkal többször, mint bármikor előtte életében. Végül, nagy sokára, Tamás is csúcsra ért, és ő is telelőtte Anna hüvelyét.
A lakásban szinte minden helységben zajlott ekkor már az orgia, a lányok felváltva elégítették ki a férfiakat, néha a lányok és a fiúk egymással is foglalkoztak kicsit. Hajnali három előtt nem sokkal támolygott el az utolsó ember is a lakásból, ahol csak Viktor és Anna maradtak. Anna Viktorhoz bújva aludt az ágyon, aki a mobiljával éppen üzenetet írt.

Epilógus
Péter végül is túltette magát a dolgon, noha soha nem vett részt Viktor féle orgián, elfogadta, hogy Anna miért ment bele, és azt is, hogy mennyire élvezte a dolgot. Innentől kezdve viszont Anna néha, nem minden alkalommal, de pár havonta – fél évente, felugrott Viktorhoz, kicsit kiengedni, miközben párszor a boltban is összeakadtak, hol a raktárban, hol az irodában, egy kis szexre, ahogy a többi lány is, aki Viktor nagy, és egyébként férjezett nőkből álló, háreméhez tartozott.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Perverz szexuális élményeim


Még alig múltam 18 éves amikor a szüleim megengedték,hogy a barátnőmnél aludjak. Még 16 éves voltam amikor az egyik kiránduláson a barátnőm benyúlt a mellemhez kiszabadította és elkezdte szopogatni. Bár jól esett, de megkérdeztem miért csinálta ezt. Mondta,hogy a nővérével rendszeresen csinálják ezt és az öccse farkát is be szokta kapni és szívogatja. A nővére vezette be ezekbe a dolgokba. Mikor e....

Így vesztettem el a szüzességemet


16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 másodpercre megálltunk egymással szemben majd egymásnak estünk. Még a nappaliban voltunk, amikor teljes testével neki nyomott a falnak.

Akkor már....

Így lettem egy gay szukája


A közeli városba jártam gimibe, minden nap busszal oda-vissza. Néha, ha egyszer-egyszer benn maradtam, mindig az egyik osztálytársamnál aludtam. Eljártunk diszkóba, iszogatni, ahogy az ilyenkor szokás.

Néha vasárnapra is ott maradtam, együtt készültünk fel a másnapi órákra. Nagyon kedves szülei voltak, jól éreztem magam náluk. Előfordult néha, hogy a bátyja is velünk jött iszogatni,....

Anya és én pornózunk


Anya és én pornózunk

Az én történetem akkor vált igazán érdekessé mikor az apám megcsalta az anyámat egy 24 éves csajjal. Az anyám 37 éves nem túl sovány de nem is mondhatni rá hogy elhízott vagy duci, inkább formás ha jellemeznem kéne. Mielõtt megtörtént a megcsalás sem mondhatnám hogy szégyenlõs volt az anyám elõttem de a fiatal csaj után azért egyre érezhetõbbé vált a dolog. Az el....

Összejöttem a tesitanárommal a neten.


Középiskolában volt egy nagyon jó fej tesitanárom . Andrásnak hívták, de mi csak tanár úrnak, edző bának hívtuk. Elég jó futó voltam akkor, úgyhogy bekerültem a suli futócsapatába, versenyekre jártunk és emiatt rengetek edzésre kellett járnom. A tanár úrral nagyon jó viszony alakult ki, jó humorú, kisportolt nagyon figyelmes férfi volt. Hamar megtaláltuk a közös hangot. Egyszer edzés után épp men....

Baráti házaspárral


A baráti házaspárral elkövetett laza kis, hát nem is igazán csoportszex, inkább csak egy kis petting társaságban, kinyitott egy kaput. Kaput, akaratlanul, vagy akarattal, de elfojtott érzelmek, vágyak előtt, oda ahova eddig nem mertünk, vagy nem is akartunk belépni mi magunk sem, nem hogy másokat beengedni. Előre szólok egyikünkben sem tomboltak beteges, vagy különösebben perverz vágyak, így ilyen....Szextörténet címkék

toalet | szolgaltatas | chet | duna part | kapitány |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.