Dugásra használnak


A nyáron összejöttem egy sráccal, akit csak becenevén mutatok be Csákányt. Nagyon helyes srác volt lehetett vele mindenről beszélgetni, egyik éjszaka elmentünk hozzá és megnéztünk egy romantikus filmet, ami engem teljesen meghatott nagyon érzékeny vagyok, ilyen téren.
Szorosan átölelt és magához húzott rendesen, én nekem más könnyes szemeimmel néztem az arcát és láttam, hogy ő is egy kicsit elérzékenyült, amitől teljesen meg voltam hatódva, hogy végre sikerült egy ilyen pasit kifognom.
Mikor vége volt a filmnek letérdeltem elé és széttettem a lábát.
Teljesen zavarban volt, hogy mi lesz most.
- Liza mi mit csinálsz. – Teljesen zavarban volt, amiért a barátnője a lába közt van.
Kacér vigyorral az arcomon válasz helyett virgonc kezeimmel vettem elő a nadrágjából a szerszámát. Kis kutatás után előteremt néztem, hogy milyen szép példány kézzel szépen lassan simogatni kezdtem.
Hallgatóztam, ahogy szuszogni kezdett szépen lassan, pár perc kézi munka után állt már egyenesen és következhetett a komoly munka. Teljesen odahajoltam a péniszéhez és elkezdtem nyalni fel-le már ettől szuszogni kezdett. Szemmel figyeltem, ahogy mint egy kisfiú olyan arcot vág. Visszahúztam rajta a bőrt és a nyelvemmel köröztem rajta egyre és megjelent egy is csepp, amit vártam. Felkentem az ujjamra és a szájához emeltem és lenyalta róla szépen.
- Okos fiú. Most megkapod a jutalmadat. – Lehajtottam a fejemet és számba vettem a szerszámát. Szépen lassan fel- lejárt a fejem közben hallgatóztam, hogy nyög, remek érzés volt, ahogy boldoggá tehetem őt.
Kicsit rá kapcsoltam, de sajnos nem tudtam rendesen kiélvezni,
- Ha mindjárt!! Igen!!- Hatalmas hanggal elélvezett, gyorsan kivettem a számból és az arcom tiszta sperma lett. Lihegve pilledt szerszámmal ült előttem én meg közben meg a kezemmel töröltem le a terméket, amiért megdolgoztam.
Hálás voltam neki hogy ilyen szép ajándékot adott ezért felmáztam az arcához és megcsókoltam, hálás voltam neki hogy megtehettem.
Olyan jó volt, hogy szerettem ennél tovább menni és ő ezt pontosan tudta ezért megfogta a kezemet és a szerszámára helyezte. Elkezdtem rajta dolgozni, hogy és nem sok időt vett igénybe ezért már állt rendesen. Felálltam eléje és levetettem a blúzomat majd a melltartómat és néztem az arcát, ahogy nézi kerek melleimet. Dadogva, szólalva csodálattal az arcán – Csodálatosak a melleid Liza. – Letérdeltem és a melleim közé fogtam a farkát és közte kezdte dugni a mellem. Mikor az arcomhoz ért a makk adtam rá egy puszit mindig és egyre jobban. Alighogy teljesen ütemet kaptam volna felkapott engem és neki lökött a támlának és szó szerint letépte rólam a szoknyámat majd a bugyimat is és elkezdte helyen kinyalni a pinámat. Mielőtt bármit is reagálhattam volna abba hagytam a pinám már így is tocsogott ezért sok dolga nem volt és odaillesztette a farát és egy mozdulattal benyomta. – Ahhh. – Nagyon meg voltam lepődve, de egyben teljesen fel voltam izgulva elkezdett bennem mozogni és teljesen kitöltött jó olyan 20cm-es volt. Minden lökés olyan volt mintha a falnak mennék. Teljesen vad tempóban csinálta. Amikor már éreztem, hogy hamarosan végem kivette és az segglukamat célozta meg. Hebegve tudtam csak mondani bármit. – N… ne… még. – Szétnyitotta a fenekemet és a nyelvével ingerelte a lukamat én meg veszetten ujjazni kezdtem magam.
– Igen. Csináld. – Amikor már elég nyálas volt a lukam és már egy kicsit kitágult bedugta a nyelvét, ami nekem mit ne mondjak fura volt, de kellemes.
Teljesen olyan volt mintha a nyelvével baszná a seggemet majd amikor már eléggé bent volt kivette és hangos cuppogás volt.
- Kicsim ennek örülni fogsz. – Hallottam a hangján hogy ez nem akármi lesz, és egy mozdulattal két ujját felnyomta a seggembe. – Ahhhh. – Teljesen kivert a víz és a másik kezével is kettővel a pinámat kényeztette és egyszerre kezdett el bennem mozogni olyan volt mintha két fasz lenne bennem.
Nagyon hamar kikészültem alig hogy belemelegedett hatalmas orgazmus ment végig bennem úgy remegtem mintha a villámcsapás ért volna. Ordítottam, mint még soha.
- Ez az!!!! – Amikor már teljesen elcsitult a dolog kivette belőlem az ujjait én meg kifeküdtem. Lihegve ki voltam teljesen és erőm nem volt, hogy megmozduljak. Felemelte a fenekemet az égnek és elkezdte paskolgatni.
- Lina most ön még csak a móka. – Erre odaillesztette a farkát a lukamhoz és egy mozdulattal belém nyomta. – Igen. – Egy halk hanggal tudtam kifejezni magam majd, mint egy vadállat elkezdett baszni engem. Egyre jobban baszott én meg csak feküdtem ott, majd amikor már megjáratta bennem kivette és a cuppogás most hangosabb volt és átrakta a pinámba és ott is alapos munkát végzett és ezt így csinálta majd 10 percre rá a seggembe ürítette a tárát. Alig bírtam erőt venni magamon és feltámaszkodtam és a pasim akkor vette ki belőlem a faszát és leült mellém én meg felöltöztem.
- Ez remek volt. – Jelentettük ki mind a ketten majd elköszöntem tőle és hazafelé mentem.
Hazafelé átgondoltam mindent és éreztem a gecit a seggemben és tudtam, hogy ez még kell nekem.


Szextörténet ajánló:


Noémi a hálás autóvásárló


Még a kilencvenes évek elején, amikor a használt autó import virágkorát élte én is részt vettem pár üzletben. Persze nem nagyban, inkább csak sofőrként. Akkoriban mégis "menőnek" számítottam és ragadtak rám a csajok. De lehet, hogy csak a kocsijaimra.

Egy ismerősömön keresztül kerültem kapcsolatba egy Győri lánnyal, aki égen-földön egy VW bogárhátút hajtott, de kabrió változatban. E....

A kártyaparti vége csoportszex lett


Katussal a feleségemmel a 80 as évek derekán kaptunk lakást a fővárosban mint fiatal házasok. Fiatalon házasodtunk, Katus 21 én pedig 22 éves voltam mikor felköltözködtünk. Nem tartott sokáig a beilleszkedés és hamar sikerült barátokat szerezni. Az egyik ilyen barátság Évával nagyon szorosra sikeredett. Éva és férje Laci már bőven a 30 éveiben jártak. Nagyon jól jött az ilyen idősebbekkel való bar....

A varázsgolyó


A hold vigyorgó, ostoba arcként lebeg a falu mozdulatlan, néma teste felett. Az utcák üresek, néha egy-egy gajdoló részeg tűnik fel, amint hazafelé ballag az iskolai buliról. A lámpák fénye sárga patakokban folyik végig a kövezeten, a fák árnyai hidakként keresztezik őket. A levegő balzsamos, tücsökciripelés s láthatatlan éji állatok lehelik be a település zárt, csöndes éjszakáját. A Tómellék és a....

Pinanyalás


Két kezem popsiján, finoman húzom szét nyelvemnek szabadabb utat engedve. Megérzem ismét illatát ami megbolondít. Mindig félek az idegen punciktól, szagérzékeny vagyok és baromira vágylohasztó tud lenni de neki isteni az illata.

Nyelvem lassan, aprókat körözve indul el nedves hüvelye felé, egyre mélyebbre amennyire csak tudom. Arcom teljesen szemérmére szorul, élvezettel mozgatom b....

Szex szállító


Egy csomag küldő csoport alkalmazásában álltam abban az időben, bírtam a munkát hisz nagyon pörgős, változatos volt, minden nap más emberekkel kerültem kapcsolatba.

Egyik héten már sokadjára kellett ugyanoda a helyre szállítanom, pc alkatrészeket, és mindent szinte ami a számítógéppel kapcsolatos… asszem bejött nekik a pontos és gyors szállítási idő és az hogy nem húztuk le őket ho....

Szopás lett a vége !


Szopás lett a vége !

Csak egy rövid gyors történést szeretnék elmondani . A Eurocenter klotyójában történt az eset . Lementem csövelni . Nem nagyon szoktak többen lenni , most is egy nagy darab , kissé kövérkés fickó állt a piszuár előtt , és brunzolt . Illetve nem is tudom mit csinált , mert inkább úgy tűnt húzogatja a farkát . Nem mintha érdekelt volna különösebben , azért a kíván....
Szextörténet címkék

bokorban anitával | Érdekes beavatás - házass | szétbaszlak | egyetemi | anál |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.