Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Dugásra használnakA nyáron összejöttem egy sráccal, akit csak becenevén mutatok be Csákányt. Nagyon helyes srác volt lehetett vele mindenről beszélgetni, egyik éjszaka elmentünk hozzá és megnéztünk egy romantikus filmet, ami engem teljesen meghatott nagyon érzékeny vagyok, ilyen téren.
Szorosan átölelt és magához húzott rendesen, én nekem más könnyes szemeimmel néztem az arcát és láttam, hogy ő is egy kicsit elérzékenyült, amitől teljesen meg voltam hatódva, hogy végre sikerült egy ilyen pasit kifognom.
Mikor vége volt a filmnek letérdeltem elé és széttettem a lábát.
Teljesen zavarban volt, hogy mi lesz most.
- Liza mi mit csinálsz. – Teljesen zavarban volt, amiért a barátnője a lába közt van.
Kacér vigyorral az arcomon válasz helyett virgonc kezeimmel vettem elő a nadrágjából a szerszámát. Kis kutatás után előteremt néztem, hogy milyen szép példány kézzel szépen lassan simogatni kezdtem.
Hallgatóztam, ahogy szuszogni kezdett szépen lassan, pár perc kézi munka után állt már egyenesen és következhetett a komoly munka. Teljesen odahajoltam a péniszéhez és elkezdtem nyalni fel-le már ettől szuszogni kezdett. Szemmel figyeltem, ahogy mint egy kisfiú olyan arcot vág. Visszahúztam rajta a bőrt és a nyelvemmel köröztem rajta egyre és megjelent egy is csepp, amit vártam. Felkentem az ujjamra és a szájához emeltem és lenyalta róla szépen.
- Okos fiú. Most megkapod a jutalmadat. – Lehajtottam a fejemet és számba vettem a szerszámát. Szépen lassan fel- lejárt a fejem közben hallgatóztam, hogy nyög, remek érzés volt, ahogy boldoggá tehetem őt.
Kicsit rá kapcsoltam, de sajnos nem tudtam rendesen kiélvezni,
- Ha mindjárt!! Igen!!- Hatalmas hanggal elélvezett, gyorsan kivettem a számból és az arcom tiszta sperma lett. Lihegve pilledt szerszámmal ült előttem én meg közben meg a kezemmel töröltem le a terméket, amiért megdolgoztam.
Hálás voltam neki hogy ilyen szép ajándékot adott ezért felmáztam az arcához és megcsókoltam, hálás voltam neki hogy megtehettem.
Olyan jó volt, hogy szerettem ennél tovább menni és ő ezt pontosan tudta ezért megfogta a kezemet és a szerszámára helyezte. Elkezdtem rajta dolgozni, hogy és nem sok időt vett igénybe ezért már állt rendesen. Felálltam eléje és levetettem a blúzomat majd a melltartómat és néztem az arcát, ahogy nézi kerek melleimet. Dadogva, szólalva csodálattal az arcán – Csodálatosak a melleid Liza. – Letérdeltem és a melleim közé fogtam a farkát és közte kezdte dugni a mellem. Mikor az arcomhoz ért a makk adtam rá egy puszit mindig és egyre jobban. Alighogy teljesen ütemet kaptam volna felkapott engem és neki lökött a támlának és szó szerint letépte rólam a szoknyámat majd a bugyimat is és elkezdte helyen kinyalni a pinámat. Mielőtt bármit is reagálhattam volna abba hagytam a pinám már így is tocsogott ezért sok dolga nem volt és odaillesztette a farát és egy mozdulattal benyomta. – Ahhh. – Nagyon meg voltam lepődve, de egyben teljesen fel voltam izgulva elkezdett bennem mozogni és teljesen kitöltött jó olyan 20cm-es volt. Minden lökés olyan volt mintha a falnak mennék. Teljesen vad tempóban csinálta. Amikor már éreztem, hogy hamarosan végem kivette és az segglukamat célozta meg. Hebegve tudtam csak mondani bármit. – N… ne… még. – Szétnyitotta a fenekemet és a nyelvével ingerelte a lukamat én meg veszetten ujjazni kezdtem magam.
– Igen. Csináld. – Amikor már elég nyálas volt a lukam és már egy kicsit kitágult bedugta a nyelvét, ami nekem mit ne mondjak fura volt, de kellemes.
Teljesen olyan volt mintha a nyelvével baszná a seggemet majd amikor már eléggé bent volt kivette és hangos cuppogás volt.
- Kicsim ennek örülni fogsz. – Hallottam a hangján hogy ez nem akármi lesz, és egy mozdulattal két ujját felnyomta a seggembe. – Ahhhh. – Teljesen kivert a víz és a másik kezével is kettővel a pinámat kényeztette és egyszerre kezdett el bennem mozogni olyan volt mintha két fasz lenne bennem.
Nagyon hamar kikészültem alig hogy belemelegedett hatalmas orgazmus ment végig bennem úgy remegtem mintha a villámcsapás ért volna. Ordítottam, mint még soha.
- Ez az!!!! – Amikor már teljesen elcsitult a dolog kivette belőlem az ujjait én meg kifeküdtem. Lihegve ki voltam teljesen és erőm nem volt, hogy megmozduljak. Felemelte a fenekemet az égnek és elkezdte paskolgatni.
- Lina most ön még csak a móka. – Erre odaillesztette a farkát a lukamhoz és egy mozdulattal belém nyomta. – Igen. – Egy halk hanggal tudtam kifejezni magam majd, mint egy vadállat elkezdett baszni engem. Egyre jobban baszott én meg csak feküdtem ott, majd amikor már megjáratta bennem kivette és a cuppogás most hangosabb volt és átrakta a pinámba és ott is alapos munkát végzett és ezt így csinálta majd 10 percre rá a seggembe ürítette a tárát. Alig bírtam erőt venni magamon és feltámaszkodtam és a pasim akkor vette ki belőlem a faszát és leült mellém én meg felöltöztem.
- Ez remek volt. – Jelentettük ki mind a ketten majd elköszöntem tőle és hazafelé mentem.
Hazafelé átgondoltam mindent és éreztem a gecit a seggemben és tudtam, hogy ez még kell nekem.Véletlen szex történet:


Szex a sötétben


A fiú arról beszélt, nem bírja tovább elviselni a sötétséget. Ám közben nyilvánvaló volt, hogy kívánja a lányt. Vivien tudta ezt, és bár elfelejtette leborotválni a punciját, a lábait egyre szélesebbre nyitotta.
- Hideg szél fúj odakinn, de idebenn meleg van - mondta a srác rejtélyesen, és kicsatolta az övét.
Vivien, aki nemrég töltötte a tizenhetet, és nagyon csinos lány volt, rábuk....

Családi kaki szex


Családi kaki szex

Soha nem gondolta volna Zoltán!


Épp most ért haza 29 évesen kõmüvesként dolgozni holot anyi vágya volt na de ez van.(Mit számit )

Zoltának van két huga. Az egyik Beáta 26 a másik Henriet 11éves. Beáta épen fözni készült hogy ellása a családot mert a körülményeknek köszönhetõen õ volt az egyeldüli család fentar....

Megerőszakolt egy motoros banda


Csabi vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arc....
Szextörténet címkék

benyitott | chat | megfordítottak | mallorca | agymama |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.