Karácsonyi szex


Sziasztok szeretnék veletek megosztani valamit... valamit ami pontosan ezelőtt egy éve történt meg.
Nos hát amit rólam tudni kell, az-az hogy férfi vagyok 29 éves és hát...szingli.
A nevem Máté átlagos test alkat, barna haj és hát tenger kék szemem van, magasságom egy olyan jó 180 cm.

Nos hát az egész 18 órakor kezdődött, amikor is elmentem testéremékhez a város másik felébe.
Azt kell tudni én meg Norbert( testvérem ) nem nagyon jövünk ki egymással, legalábbis addig a napig így volt.
Az ajtónál voltam ny kabát sál,kapucni mivel nagy havazás volt kezeimben az ajándékok voltak, letéve jobb kezemből a csomagokat be csöngettem, még csengő is karácsonyi dallamot játszott ami még biztosan a legridegebb embert is hangulatba hozná.
Hangos tipegést hallottam meg, és egy csodálatos női hangot. - Nyitom is. -
Felkaptam kezeimbe a letett szatyrot és már ahogy ki nyílt az ajtó, rögtön még a lélegzetem is elállt .
- Üdvözöllek Máté... örülök hogy el tudtál jönni. -
Ott állt az ajtóban fekete göndör hajú, sportos alakkal szexi fekete ruhában volt amit csillogó kövekből szív volt kirakta.
- Szi... szia Éva. - alig jöttek számon a szavak.
Éve kedvesen beinvitált testvérem lakásába.
Amint beléptem néztem körül teljesen meglepődötten.
- Milyen rend és tisztaság van.- Jegyeztem meg kissé meglepődötten, míg én néztem körül Éva egy szem pillantás alatt ki vette a két szatyrot a kezemből, de az arcáról a mosoly nem tűnt el.
- Ugye? Csak szorgos női kéz kellett ide. -
Kicsit felnevetve levetettem cipőmet.
- Igen. -
Éve le tette a fa alá az ajándékokat ki ment a konyhába, ahogy utána tekintettem fenekét riszálta egyszerűen őrjítő volt a látvány, minden tettével felcsapta bennem a szex iránti vágyat... vágyat hogy a testét láthassam, csókoljam, érezhessem.
- Kérsz kávét vagy esetleg valami üdítőt? - Konyha felé tekintettem kinyitott hűtőnél megláttam fenekét amit riszált, tudtam, nem fogom ki bírni akarom őt.
Felálltam levettem a kabátomat, szívem zakatolása közepette Éva ismét csak felszólalt de hogy mit mondott... azt már nem tudom.
Csak is erre kaptam fel a fejem. -... Jó lesz akkor a kávé?- Odaérve kezemet becsúsztattam a szoknyája alá, teste összerezzent, harisnyán keresztül is éreztem punciját ami csodálatos volt, duzzadt csiklóját, amit finoman körkörösen elkezdtem izgatni.
De próbált úgy tenni mintha ez természetes lenni.
- Akkor... legyen a gyümölcslé. - Ahogy a szavakat ki mondta hangjában lehetett hallani a halk nyögéseket amik egyre jobban izgattak fel.
Fellibbentve szoknyáját lehúztam a harisnyáját a bokájáig, nagyobb terpeszbe állítottam, de nem ellenkezett. Bugyiját lassan félre húztam vöröses színű bugyiján látni lehetett a nedvesség foltját amit lenyalva rögtön punciját kezdtem el nyalni, mindent éreztem, csiklója duzzadtságát, puncijának illatát ami egyre csábítóbbá tette.
Halk nyögései töltötték meg az eddig karácsonyos légkört, ami vegyült a tiszta szexuális erővel .
- Nagyon jó... - ejtette ki a szavakat halk mégis erotikus nyögésekkel.
mélyen beszagolva puncijába elkezdtem megint csak ujjaimmal izgatni a csiklóját.
- Mit szólnál ha csak jobb lenne? - Feltéve a kérdést már nem nagyon tudtam uralkodni magamon két ujjamat megmártottam puncijában.
- AHHH!!- Tört ki belőle ahogy elkezdtem ujjaimmal kényeztetni mohó, nedves, buja punciját.
- be... Benne vagyok .- Egyre csak gyorsítottam az ütemen, Éva kapaszkodott a hűtő ajtóban én e közben a lehúztam a cipzárt hátul a nyakánál ahogy a ruha vált el Éva testétől egyre szexibb volt.

- Állj meg. - szólalt fel halkan Éva. Megállva ki vettem ujjaimat puncijából, bugyiját megfogta két oldalt és levette ruháját közvetlen utána ott állt előttem csodaszép testével.
Mellei csodaszépek voltak, puncija nedvtől átázva csillogtak, nem tudtam ott egy helyben eldönteni... hol is fogjak testének kényeztetéséhez.
- Máté... karácsonyra való tekintettel.. mit szólnál ha oda tehetnéd be a farkad ahova akarod. -
Meglepett az " ajándéka" de nem volt olyan helyzet amit visszautasíthattam volna, nagyon tetszett és nem is akartam nagyon vissza utasítani.
Odasétáltam eléje meglepetésére megcsókoltam szenvedélyesen, ahogy kezeimmel combját simogattam egyszer csak felkaptam lábait mélyen a farkamat a puncijába nyomtam.
- Huaaa!!-
Teljesen meglepődött ahogy a dorongomat nedves puncijába löktem, szemeivel arcomat figyelte.
- Igen...ilyen nagynak gondoltam. De most ne kímélj, mert az nem lenne méltó hozzád. -
Kicsi mosolyt villantottam mivel tudtam hogy mire vágyik ezért mindent el akartam követni hogy ne okozzak csalódást neki.
- Rendben van.- Halkan ki motyogva e kis szavacskát rögtön nagy vadállat módjára kezdtem el dugni.
Neki döntöttem a hűtőnek még jobban nyomtam belé, éreztem ahogy a farkam hegyével méh száját érintettem meg.
Nyögéseink, testünk ami izzadva egymáshoz simult még jobban csak be lelkesített.
- Ohh igen ez az .... ez mennyei!!!- Nedves puncija csak úgy csattogott már nagyon jól esett, ahogy egyre mélyebbre nyomom belé, ez teljesen tökéletes volt.
- Várj. - Nyögte ki arca teljesen kipirult.
Megállva megsimogatta arcomat majd elengedtem lábait.
- Szeretném ha teljesen tele élveznél engem. -
Négykézlábra állva láttam csillogó punciját ahogy nedve combjai belső részén folyt lefelé.- Letérdeltem felnyomtam belé teljesen szerszámomat, éreztem ahogy makkom ismét csak megérintette a méhszáját.- Hangosan felsikoltott. - HIIII!!!-
Kezemet gyorsan szájára tapasztatottam egyre jobban csak belelendültem. Nyelvével finoman nyalta ujjaimat nagyon jó volt ahogy kicsi puszikat lehelt rá, el tudtam volna durranni, de vissza tartottam.
- A puncid nagyon éhes ugye?- Füléhez hajoltam halkan bele suttogtam e szavakat, fejével kicsit bólintott, kezemet szájáról elvettem , feltérdeltem rendesen így jobban és mélyebbre tudtam belé nyomni.
Halkan nyöszörgő hangon szólt hozzám.
- Mindjárt... elélvezek... kérlek... ne kínozz.-
előre dőlve arcát a padlóra tette én egyre jobban és hangosabban ziháltam, minden nyomás közben próbáltam egyre jobban vissza tartani az élvezés csúcsát, mit ne tagadnék komolyan közel álltam hozzá.
- Mindjárt.- csúszott ki a számon e kicsi szó ami nagy erővel bírt számára,.
- Igen? - Kérdezett vissza nyögve választ meg nem várva elkezdte mozgatni a csípőjét előre- hátra.
Hátra vetve fejem szemeimet lehunyva éreztem hogy hamarosan tele eresztem spermára éhes punciját. Hangos nyögései és sikításai csak úgy töltötték meg a házat, erős szexuális feszültség csak úgy nőt, megállás nélkül, csodálatos volt, nem lehetett megállni széthúzva kezeimmel fenekét nyomni kezdtem én is.
- HÍÍÍÍ!!!-
Pupillái kitágultak éreztem ahogy teste remegni kezdett, farkam ismét a méhszájához közel volt éreztem ahogy elkezdtem árasztani a spermát a puncijába, kezeim remegtek. Nem bírtam tovább, rá dőlve megcsókoltam a nyakát.
Mind ketten hangosan ziháltunk, egymásra tekintettünk.
- Ez mennyei volt... a farkad... eszméletlen. -
Áhítatba beszélt rólam.
- Gyönyörű lány vagy te is. -

Ahogy meghallottuk a kopogást m,ind ketten rögtön felöltöztünk, de ennek tudtuk még nincs vége.
És igazunk is volt... pár nap múltán megint csak találkoztunk kivettünk egy szobát egy közeli hotelben pontosan 2 napon keresztül szeretkeztünk aminek meg is lett a gyümölcse.
Mivel két hét múltán ki derült hogy terhes lett tőlem.
De nem is bántuk meg, azóta már össze is házasodtunk, és boldogan élünk.
Beküldő:pisa sasa


Szextörténet ajánló:


Pisi és kaki


Béla 18 éves cigány fiú volt . Budapesten Kőbányán lakott a szüleivel és a húgával egy kis lakásban .A szülei zöldség kereskedők voltak . Szerény, de normális körülményeket teremtettek a gyerekeiknek És odafigyeltek , hogy jól teljesítsenek az iskolába.. Béla jóeredményekel végezte el az iskolát . Érettségi után jelentkezett több helyre is. Debrecenbe sikerült felvételt nyernie. Műszaki Informatik....

Lilla (éppen) hatvan éve szeretkezett velünk.4.


Folytatás.
1960 augusztus 16-án, Ábrahám napján éppen hatvan éve történt. Bandi nem hiába hozott fel bibliai példát, tehát én voltam Ábrahám, Lilla pedig Sára, ez a példa két dolgot is előre vetített, egyrészt amit nem tudtunk előre, hogy Bandit majd református lelkésznek szentelik, és amiben biztos voltam, hogy Lilla sok férfi örömét fogja szolgálni, ha rajtam múlik. Már az előkészítés is ....

A feleségem egy prosti 1.


A kis nejemnek mondta hogy hétvégén szombaton meghívtam egy pasit neki , mondtam hogy egy jó faszi fiatal 36 éves és mutattam képeket róla amit küldött . A páromnak tetszett a képek alapján is már és várta a pasit nagyon . Tegnap aztán megjött a pasi és mikor meglátta , nagyon örült hogy tényleg egy jó faszi jött hozzá , és nagyon szexin is volt öltözve , egy kis tanga , egy félkosaras melltartó é....

Dr.Szex 1. rész


Ami igaz,hogy öreg ember nem vén ember!ami azt illeti,hogy ki az öreg na és ki a fiatal?
Tény,hogy amíg az ember farka meg tud merevedni,na és áll mint a vitorla rúd! Azt hiszem hogy akkor az ember nem öreg! csak az idő halad előre amit nem lehet megállítani ! de ez nem azt jelenti,hogy az ember fia öreg!
Nos most erről lesz szó ! ami velem esett meg!
Ez egy igaz történet ami ....

Egy kukkolás története


Tegnap figyeltem fel rá. Csakúgy véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjáéledô aszfaltdszungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen nôi test. A függönyök elhúzva, a két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel-alá járkált a helyiségben. A nô tett-vett, szerintem rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide oda.....

A dugni való asszony


Sopronban voltam katona, eléggé összetartó kis csapat voltunk, mindenki jó arc volt, a legjobb barátom meg az ezredírnok. Így amikor, már "öregek" lettünk, állandó kimaradásunk lett, a hétvégéket meg általában otthon töltöttük. Mivel az írnoksrác, Pali bicskei volt, én meg pesti, egy kis kitérővel minden pénteken hazavittem autóval. A szüleivel rendszeresen találkoztam, össze is barátkoztunk, főle....
Szextörténet címkék

alma | spricceles | fenékdugó | levélnyilás | izgat ha a feleségem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.