A családi kirándulás


A feleségem, a fiam, a lányom és én, nagyon fáradtak voltunk. Egész délután hegyet másztunk, aztán felállítottuk a sátrunkat éjszakára. A fiammal együtt nagyon szép sátrat húztunk fel, megfelelően felszereltük, amíg a feleségem és a lányom elkészítették a vacsorát. Fagyasztott és félkész étel volt, de tudtuk, hogy nagyon fog ízleni a kemény, 25 km hosszú séta után. Ízlett.
Éppen befejeztük a vacsorát és pihentettük fájó izmainkat, élvezve a viszonylag meleg éjszakai levegőt a tűz körül, amikor elkezdett esni. Felhőszakadás volt, mintha dézsából öntötték volna, és arra kényszerített bennünket, hogy mindent bepakoljunk a hatalmas családi sátorba. A zuhi csak 10 percig tartott, de ez elég volt ahhoz, hogy bőrig ázzunk. Amikorra a sátorban voltunk, teljesen elzárva az elemektől, az eső is csepergéssé enyhült. Túl késő volt, hogy átöltözzünk. MinDávidian fáztunk, vizesek voltunk és pocsékul éreztük magunkat.
- Minél előbb le kell vetnünk ezeket a vizes holmikat, - mondta a feleségem - vagy nagyon meg fogunk fázni.
- Nem vitatkozom, - határoztam és a gyerekek is egyetértettek.
- Akkor kezdjük el - mondta a feleségem.
- Oké, - válaszoltam. - Had segítsek felállítani a válaszfalat.
A feleségem Niki és én előszedtük a válaszfalat és kifeszítettük a sátor közepére. A fiam Dávid megkereste az anyja és a húga hátizsákját és áttette őket a túloldalra, majd kiterítette a hálózsákokat is, amíg mi dolgoztunk. A lányom Zazi csak álldogált és remegett, közben egy tócsa kezdett kialakulni alatta a sátor ajtajánál. Nem tudtam nem észrevenni ahogy a mellbimbói látszottak a nedves melltartó és póló alatt. Istenem, mennyit nőtt! Igazán jól nézett ki: hosszú, bársonyos szőke haj, nagy és formás mellek, vékony csípő és feszes, kerek fenék jellemezte.
Miután felállítottuk az elválasztót a lányok átmentek a saját oldalukra és elkezdtek vetkőzni, amíg én és Dávid a mi felünkön csináltuk ugyanazt.
- Nem bánjátok fiúk, ha használjuk a lámpást? - kérdezte a feleségem - Itt túl sötét van, ahhoz, hogy bármit is lássunk.
Felkaptam és átnyújtottam a válaszfalon a feleségemnek.
- Köszi.
Begyújtotta, de valószínűleg a sátor túlsó fala mellé rakta le, mert a lányok árnyékai rávetültek az elválasztóra. Először észre se vettem. A fiam és én elkezdtünk levenni a vizes ruhánkat. Azt észrevettem, hogy amikor már mindketten alsógatyában voltunk, elfordult tőlem. Általában nem szégyellte magát előttem, és én sem ő előtte. Aztán észrevettem az árnyakat az elválasztón, és láttam a feleségem és a lányom körvonalát. Két meztelen szépség. Olyan volt mint valami "árnyék - erotika", egy méterre tőlem és a fiamtól. Ahogy bámultam, éreztem, hogy elkezdek keményedni, ezért gyorsan hátat fordítottam a fiamnak, ahogy ő is ezt tette velem. Hát a szegény gyerek ezért volt szégyellős. Nincs mese, kölyök, ugyanúgy reagáltunk.
Gyorsan kivertem a fejemből a dolgot és levetettem az alsógatyámat, aztán felvettem a szabadidőalsómat, és egy pólót. A száraz ruhától azonnal jobban éreztem magam, de még mindig csontig át voltam fagyva.
- Hé, kedvesem. Hoztál egy kis itókát? - kérdeztem. Általában, viszünk magunkkal egy kis brandyt vagy whiskeyt. A folyadékot nehéz volt hurcolni, a súlya miatt, ezért inkább az erősebb italokat kedveltük... minél erősebb, annál kevesebb a súly. Nagyon jól jött ha elsősegély szempontjából volt rá szükségünk, de általában éjszakánként iszogattuk és egy kis élvezetet hozott a kirándulásunkhoz.
- Olvasol a gondolataimban - válaszolt a feleségem. - A te zsákod külső zsebében van.
- Kösz! Idehozzam?
- Ez az egyetlen módja, hogy igyunk belőle, kedvesem.
Grimaszokat vágtam a kioktatásom miatt, aztán köszönetet mondtam neki amikor négy üveg whiskeyt találtam a zoknijaim és az alsógatyáim között.
- Huh, te nem szórakozol. Party - t terveztél vagy mit? - kérdeztem amikor megtaláltam az üvegeket.
- Hát, előrejelezték ezt az esőt és gondoltam jól jön ha elér minket. Egy kicsit felmelegít minket, nem gondolod?
- Minket? Úgy érted a gyerekeket is?
A fiam éppen felhúzta a pólóját, és hatalmas szemekkel nézett rám.
- Hát, úgy gondolom egy kicsi nem árt meg, - érvelt a feleségem. - Szerinted?
- Biztos hogy nem, Karcsi - tette hozzá Zazi. - Dávid és én ugyanúgy át vagyunk fázva, mint ti. Ez így fair.
Ránéztem a fiamra és mosolyogtam.
- Oké. Azt hiszem minDávidian megérdemlünk egy kortyot. Ez a díj a hegymászásért. De legyetek óvatosak. - mondtam Dávidre nézve. - Nem akarok felelős lenni azért, hogy berúgtok. És nem akarom, de azt se hogy bárki is megbetegedjen.
- Nem fogunk, Karcsi - szólt Zazi az elválasztó túloldaláról.
Kivettem egy üveget aztán kinyitottam a táskámat. Ahogy fordultam, láttam a lányom meztelen körvonalát. Kinyomta a mellkasát és meghajlította a hátát, miközben magárahúzta a hálóingjét. Rápillantottam Dávidre, és észrevettem, hogy ő is bámulta, de a feleségem körvonalát. Aztán felismertem Niki árnyékát, ahogy a zsákja fölé hajol, a hatalmas, meztelen mellei rázkódnak, ahogy pakolta a ruháit. Istenem, szegény kölyök, gondoltam. Ez valami tortúra kell, hogy legyen. Aztán tudatosult bennem a saját növekvő erekcióm, ezért leültem mielőtt a fiam észrevette volna. A hirelen mozdulatom bizonyára megzavarta, mert gyorsan rámnézett és idegesen nevetett, miközben ő is leült.
- Micsoda műsor, nem? - suttogtam.
- Nem semmi - válaszolta gyorsan és halkan. Aztán idegesen megpróbálta kimagyarázni magát. - Úgy értem, hogy... hogy...
Csak rácsaptam a vállára és kinyitottam a whiskeys üveget.
- Tessék, - mondtam neki. - Úgy néz ki szükséged van rá, de csak egy nagyon kicsi kortyot igyál.
Kortyolt egyet, aztán csodálkozott.
- Huh. Ez aztán éget.
- Melegít belülről, igaz?
- Igen, - mosolygott Dávid. - Igazán nagyszerű, ahogy melegít. De nincs túl jó íze.
- Majd gondolj erre a rossz ízre, amikor idősebb leszel. - tanácsoltam neki, aztán elvettem tőle az üveget és ráhúztam egyet. Istenem de jól esett. A hideg egyszerre eltűnt és valami meleg kellemes érzés lett helyette. Zazi előjött az elválasztó alól, hogy leüljön hozzánk a hálózsákjainkra. Átadtam neki az üveget és neki is elmondtam amit Dávidnek. Ő is felmelegedett tőle, de nem ízlett neki. Nem sokkal később, Niki levette az elválasztót, így sokkal nagyobb helyünk lett. Már egyáltalán nem fáztunk, de rendesen el voltunk fáradva, úgyhogy végignyúltunk a hálózsákjainkon és beszélgettünk, közben ittunk a whiskeyt, és élveztük a meleg ruhákat és a puha hálózsákokat. A gyerekek beszédes kedvükben voltak, ami igazán szokatlan a tizenévesek között, és ennek nagyon örültünk Niki - rel. Láttam a szemében, hogy velem együtt ő is újra felfedezi a gyerekeit... vagy megismeri őket, hogy milyen felnőttek is lesznek hamarosan. Bármelyik volt is, fantasztikus volt és nagyon élveztük a társaságukat.
Mielőtt rájöttünk volna, az üveg üres lett és mindenki megkért, hogy bontsak föl még egyet. Úgy gondolom, minDávidian élveztük az estét és nem akartuk, hogy befejeződjön. Éppen elkezdtünk annyira felmelegedni, hogy elfelejtsük mennyire fáztunk korábban. Észre se vettem, és már a harmadik üveget bontottam. Körbeadva a whiskey - t nagyon jól éreztük magunkat, akármiről beszélgettünk és mindenről. Nyilvánvaló volt, hogy a gyerekek felnőtteknek érezték magukat, és egyre jobban kivetkőztek magukból. Valószínűnek tartottam, hogy be is rúgtak. A lényeg az volt, hogy teljesen megnyíltak előttünk, nagyon kellemes változás volt, sem Niki, sem én nem akartuk, hogy vége legyen. Azt hiszem, ezért nem emlékszem rá, hogy mikor vettem elő az utolsó üveget. És az is lehet, hogy Niki - rel együtt én is becsíptem egy kicsit.
Végül kikövetkeztettem, hogy a "becsíptem" nem megfelelő kifejezés. A whiskey rendesen megütött, később rájöttem, csak egy hajszál választott el a teljes, gyakorlatilag totális részegségtől. Miközben néztem, ahogy Niki beszél, rájöttem, hogy ő is szakadék szélén áll, de nagyon jól palástolja a dolgot a gyerekek előtt. Azon viszont csodálkoztam, hogy nem tudom megmondani, hogy a gyerekek berúgtak - e, vagy sem. Dávid az iskolájáról fecsegett, Zazi pedig megállás nélkül a barátnőiről és a legújabb divatról beszélt. Aztán valami olyasmit mondott, ami felkeltette az érdeklődésem.
- Nem anyu, én nem vagyok olyan szép lány, úgy értem nagyon érdekelnek a fiúk, de...
- Dehogynem kislányom - válaszolt Niki. - Te egy nagyszerű lány vagy. Biztos vagyok benne, hogy minden fiú vonzónak talál. Gyönyörű kék szemeid vannak, szép hajad és iszonyatosan jó alakod van. Nem így gondolod, Steve?
Hálaistennek, figyeltem.
- De - talán egy kicsit túl hamar válaszoltam. - Figyelj Zazi. Egy rettentően szexi lánnyá váltál és bármelyik fiú amelyik megkap, nagyon hálás lehet.
- Oh, Karcsi. Te részeg vagy.
- Lehet. - Mindenki nevetett, miközben hanyattfeküdtem és összekulcsoltam a kezem a fejem fölött. - De még mindig úgy gondolom, hogy egy nagyon tüzes kislány vagy.
Kínos szünet következett, miközben Zazi elpirult, és elfordult. Nem tehet róla, de nem tudtam nem észrevenni a nagy, kerek melleit a pamut hálóinge alatt, miközben mélyeket lélegzett. Igazam volt, az istenit. Tüzes volt, kétségtelenül.
- És velem mi van? - kérdezte Dávid. - A lányok engem sem fognak szeretni, ugye? - nyafogott.
Hát igen, a fiam is berúgott, de csak én tehetek róla. Nem fogja befejezni a beszélgetést. A saját útját járja... mintha annyira kellett volna könyörögnie egy kis női szánalomért.
- Kisfiam, - turbékolta a feleségem. - Gyere ide. Ülj ide mellém te jóképű ördög. Szükséged van egy kis szeretetre.
Dávid odagurult az anyjához, és a kitárt karjai közé borult. Észre vettem, hogy a fejét a hálóinggel takart mellekre rakta. Ha nem lettem volna olyan részeg, fogadtam volna rá, hogy a fiam rám mosolygott.
- Komolyan mondtad az előbb, Karcsi? - nézett fel rám Janell, lebiggyesztett ajakkal és az őzike szemeivel.
- Teljesem, aranyom. Te egy csodálatos nő vagy... érzéki. A fiúk meghalnának, hogy veled lehessenek.
Négykézlábra állt, és lassan felém mászott.
- De hogy - hogy nem akarnak? Úgy értem, ha szép vagyok, miért nem akarnak velem lenni?
- Hát talán idegesek - mint én, gondoltam magamban. Jézus, ha az a hálóing egy kicsit lazább lenne a nyakánál, láthatnám a mellbimbóit. Istenem, de szép mellei vannak.
- Ideges? Hogy tehetnék én valakit idegessé? - kérdezte, miközben mellém mászott.
- Hát, mert olyan szép vagy. Úgy értem a fiúkat meg tudja őrjíteni... vagy akár meg is félemlítheti egy szexi nő. - mondtam, miközben egyre lejjebb néztem a hálóingének a nyakkivágását. - A fiúk a te korodban a szexre gondolnak. És könnyen megrémülnek, ha egy olyan lánnyal kerülnek szembe, mint amilyen te vagy. Csodálatos tested van, és a fiatal fiúk, akiknek tele van a feje szexszel, általában nem tudják kezelni ezt a fajta megfélemlítést.
- Úgy érted én tényleg úgy vagyok szexi mint egy nő? Úgy értem, mint egy felnőtt nő? - Zazi már fölöttem volt és keményen szemembe nézett.
- Igen drágám, te egy csodálatos, felnőtt, szexi nő vagy.
Átölelt a nyakamnál fogva, ezért én is átöleltem.
- Oh, köszönöm Karcsi - mondta megkönnyebbüléssel a hangjában. Valószínűleg teljesen odavolt emiatt és ez a számára valami katarzis vagy kinyilatkoztatás lehetett... vagy csak szimplán részeg volt. A pillanat komolysága ellenére, az egyetlen dolog amire gondolni tudtam azok a puha mellei voltak, amelyek gyengéden a mellkasomhoz nyomódtak és a selymes hajának édes illatára amely az arcomban volt.
Szorosan fogott, és nem akart elengedni, ezért hagytam, had öleljen, és én is tovább öleltem. Eközben egyre jobban éreztem a testét... a nagy, kerek, puha melleit... a vékony derekát... a formás, kerek, feszes fenekét a levegőben ahogy fölém hajolt. Kezdtem elveszni a pillanatban és simogattam a hátát, miközben szorítottam a vékony és fiatal testét. Fel és le simogattam a hátát, mindig egy kicsit lejjebb, majd az oldalát egyre feljebb... alig érintve a puha gömbjeinek az oldalát.
Később átrakta rajtam a lábát, és rám feküdt, még mindig ölelve, de én megrémültem. Erekcióm volt, amit eddig nem is vettem észre. De most a farkam hozzányomódott a fiatal szeméremdombjához, és biztos voltam benne, hogy ő is érezte. És még biztosabb lettem a dologban amikor széttárta lábát, és a térdeit a lábaim mellé tette, és egy kicsit hozzányomta a dombocskáját a kemény farkamhoz.
Istenem! Ez nem helyes! A saját lányom nyomta a punciját a farkamhoz... vagy nem? Csak az én képzeletem játszott... a részegségem?
És újból éreztem. Egy kicsit erősebben nyomta hozzám. Hozzám dörzsölte! A saját lányom akarta a punciját hozzádörzsölni a farkamhoz! Ez nem lehet igaz!
Megsimogattam a hátát, és finoman megpaskoltam a fenekét, mintegy jelzésként, hogy vége az ölelkezésnek. De nem volt vége. - Oh Karcsi - suttogott. Megsimogatta a fejemet, a nyakamhoz dörzsölte az orrát, és még erősebben nyomta az altestét a lüktető farkamhoz.
A kezemet a fenekén hagytam a paskolás után, és azt vettem észre, hogy simogatom. Istenem, olyan fantasztikus érzés volt... puha, kerek, éppen megfelelő. A feneke finom dombjait masszíroztam. Olyan jó érzés volt, annyira puha, kerek, hívogató. Egyre erősebben és erősebben gyúrtam őket, ezért Zazi egyre jobban nyomta nekem a kis punciját. Aztán megráztam a fenekét miközben hozzányomtam a duzzadó farkamat.
Hirtelen rájöttem hol is vagyok. Niki! Dávid! Oh Istenem, gondoltam, mi a fenét csinálok? Rettentően részeg lehetek... vagy megőrültem. Gyorsan megráztam a fejem, lerázva az arcomról Zazi haját, és átnéztem a másik oldalra.
Elkábultam.
Dávid letolta Niki hálóingjének a nyakát... és szopta a melleit! Niki hátradőlt a kezeire és hagyta, hogy a saját fia szopja a meztelen melleit! Az Isten szerelmére, mit csinálunk mi!?
Dávid a nyelvével birizgálta az anyja mellbimbóit (éppenséggel elég szakképzetten), aztán láttam, ahogy felnyúl a hálóinge szegélyénél... keresve az anyja punciját. Valószínű, hogy megtalálta, mivel Niki felsóhajtott, és hátradőlt teljesen széttárva a lábait. A fiam feltolta a hálóing alját a kézfejével, és láttam amint simogatja a bugyival fedett puncit. Láttam a feleségem szemében, hogy teljesen magán kívül van a whiskey - től, és fel van izgulva. Gyanítottam, hagyni fogja a fiunkat, hogy azt csinálja amit csak akar.
Aztán éreztem Zazi punciját, ahogy lassan és erősen dörzsöli magát a lüktető farkamhoz. Oh Istenem, rohadtul jó érzés volt. Átkaroltam és megfogtam a feneke félgömbjeit, miközben feltoltam a csípőmet és odatoltam a duzzadó farkamat a fiatal és forró puncihoz. Néztem amint Dávid félretolta az anyja bugyiját, ezzel elővillantva a szeméremajkait. Aztán a fiam két ujját becsúsztatta a hüvelyébe és elkezdte ki - be mozgatni miközben még mindig az anyja mellét szopta.
- Oh Istenem, Karcsi - zihálta Zazi közvetlenül a fülembe. Újra elkezdte dörzsölni a punciját a farkamhoz... jobban széttárta a lábait mint én, és felhúzta a térdeit, hogy jobban hozzám tudjon dörgölőzni. Imádtam, ahogy a lányom ezt csinálta. Lassan fölém emelte a fejét, én pedig felemeltem a fejem, hogy megcsókoljam. Kinyitotta a száját. Amint az ajkaink érintkeztek, visszatolta az arcomat, miközben átdugta a nyelvét a számba, és sóhajtozni kezdett. Isten, de forró volt. Körbe - körbe mozgatta a nyelvét a számban, aztán a nyelvemet kezdte el szívni, amikor átdugtam a szájába. Még jobban felhúzta a térdeit, és ráguggolt a farkamra... izgatott a hálóingjén és a gatyámon keresztül. A ruháinkon keresztül éreztem a puncija melegét és éreztem a szeméremajkait ahogy szétnyílnak a farkamon. Felnyúltam magunk között, és megtaláltam a melleit.
Nem volt rajta melltartó... én a mennyországban éreztem magam. Istenem, olyan puha volt és hatalmas. A mellbimbói olyanok voltak mint két kis kavics a hálóinge alatt. Megszorítottam a cicijét, és elkezdtem masszírozni a hálóingen keresztül miközben a nyelvünk összefonódott. A mozgása a farkamon arra kényszerített, hogy hátrahúzzam a csípőmet a forró, dörzsölő puncijától. Istenem, de forró volt... mint a tűz, ifjú hév.
Eltoltam magamtól... megszakítva a csókunkat. Hátradőlt és a kezét a mellkasomra tette. A szemünk találkozott. A lányom szinte szemtelenül gyorsan és keményen mozgott rajtam, miközben a szemembe nézett. A hálóinge alá nyúltam és felemeltem a kezeimmel... megmutatva a melleit a forró éjszakának. Megráztam és addig gyúrtam őket amíg a punciját rám helyezte. Istenem, nagyon meg akartam dugni őt. Egy kicsit előre dőlt, ami elég volt hozzá, hogy a melleit az arcomba lógassa. Az egyik mellbimbóját a számba vettem és elkezdtem szívni. Igazából, meg tudtam volna zabálni. Végigcsókoltam a meztelen mellét, először az egyiket, aztán a másikat vettem a számba, és végigsimogattam az arcomat velük miközben nyalogattam őket. Aztán hátradőltem és csak csodáltam őket. A lányom mellei tökéletesek voltak, minden szempontból... és meztelenek... és játszhattam velük. Istenem, mennyire zamatosak voltak! Csak szopni akartam őket, esetleg a farkamat csúsztattam volna közéjük, de majdnem megijedtem a hangoktól, amiket nem mi adtunk ki.
Átnéztem Niki - re és Dávidre. Mindketten teljesen meztelenek voltak. Dávid az ülő anyja mellett állt. A fiú szopatta az anyját, a fiatal, kemény farkával, az anyja pedig úgy szopott, mint egy kurva... miközben szürcsölő hangot adott ki miközben a fia farka csúszott be és ki a szájából. Ő is tüzes volt. A meztelen mellei rázkódtak, ahogy a fejét fel és le mozgatta a fia farkán. Felnéztem Janellre aki lenyúlt és áthúzta a fején a hálóinget és teljesen levetette. Én is levettem a pólómat. Zazi négykézlábra állt és megfogta az alsógatyám végét. Gyorsan lehúzta, én kibújtam belőle, ő pedig félredobta. Aztán fölém állt és lehúzta a bugyiját. Teljesen felizgatott, hogy a lányom terpeszben állt a meztelen testem fölött és nekem mutatja a punciját. Teljesen letolta a bugyiját, az arcomba lógatva a hatalmas melleit, aztán kilépett belőle. A szőke, fiatal puncija csillogott a nedveitől. A kisajkai érettek voltak, és rózsaszínek. Olyan volt, mint egy tökéletes nedves álom.
Lassan letérdelt, egészen addig, amíg a puncija a farkam fölé ért. Néztem, ahogy kiveszi a farkamat a kezemből, és a sajátjába veszi... majd odavezeti a hüvelye bejáratához. A szeméremajkai érintése lángokba borította a testem. Forró volt, miközben a puncija gyengéden körbeölelte a farkam végét. Lassan ráereszkedett... finoman, óvatosan engedte magába apuci farkát. Oh igen! Istenem, a puncija olyan szűk volt és forró és nedves, ahogy körülfogta a duzzadó farkamat. Azt hittem azonnal beleélvezek... de mégsem. Felnyögött, amikor az egész farkamat befogadta, aztán szépen lassan elkezdett lovagolni rajta, miközben felnyúltam és elkezdtem játszani a hatalmas, meztelen melleivel.
Szentatyám, gondoltam. A saját lányomat baszom. Pumpálom a kemény farkamat a forró kis puncijába, miközben a melleivel játszom és azokba a gyönyörű szemekbe nézek. Jézus, csodálatosan nézett ki, ahogy lovagolt rajtam. Ő lihegett, én nyögtem.
Aztán Niki - t hallottam:
- Oh istenem, Dávid, basszál! Igen baby, nyomd belém a farkadat. Basszál édesem! Jól bazd meg anyucit!
Niki négykézlábon állt, Dávid kutyapózban, hátulról dugta. A medencéje az anyja seggéhez csapódott, miközben ő a csipőjénél fogta és kicsit hátradőlt... csodálta a saját farkát amint ki és be járkál anyuci puncijában. Niki mellei szélesen himbálóztak, miközben a fia baszta őt. Teljesen olyan volt, mint egy kurva... négykézlábon, a fia vadul lökte, a mellei lengedeztek, és csúnya beszéddel, közben bele - bele nyögve bátorította a fiát, hogy még piszkosabb dolgokat csináljon vele.
- Igen, baby. Bazd meg anyuci punciját. Nyomd belém a farkad. Lökd belém keményen édesem.
- Oh, Karcsi. - lihegte Zazi a fülembe. - Ez rohadtul piszkos dolog. Mit csinálunk mi?
- Amit mindig is akartunk - mondtam, és fogtam a melleit, ő meg lovagolt a farkamon.
- Ez rossz apu, de én annyira akarlak. És nézd meg őket is. - mondta és ránézett az anyjára és a bátyjára. - Ők betegek. Mi is betegek vagyunk. Rohadt perverzek vagyunk vagy valami ilyesmi. - lihegte, gyorsan fel és le mozogva a puncijával a farkamon.
- Oh istenem - kiáltott fel Niki - Gyerünk Dávid élvezz el. Élvezz anyuciba... érzem, hogy mindjárt jössz.
- Oh igen anya! - Dávid majdnem kiabált, ahogy tövig nyomta a farkát az anyjába. - A puncidba fogom engedni az összes magomat. Itt jön anya. Bele fogok élvezni a forró puncidba. - ezzel hátra dőlt egy kicsit és amennyire csak tudta belenyomta az anyjába a farkát, és alányúlt hogy megfoghassa az anyja rengő melleit.
- Uhh - nyögte Dávid, megmerevedett, miközben teleélvezte az anyja punciját.
- Ahhhhh.
- Oh Istenem, érzem Dávid, érzem a gecidet magamban. Engedd belém baby. Töltsd meg anyuci punciját a geciddel.
Felnéztem Zazi szemébe.
- Istenem, hogy én mennyire szeretlek. Lovagolj apuci farkán. - nyögtem.
- Szeretném, ha belém élveznél apuci. Szeretném magamban érezni, ahogy ők is csinálták.
Megragadtam a lányom meztelen csípőjét, és végigsimítottam ahogy fel és le mozgott a farkamon. Aztán éreztem a farkamat feszülni és duzzadni a forró és nedves puncijában és akkor elélveztem. Csak lőttem és lőttem a gecit a lányom puncijába.
- Oh Istenem, igen. Apuci jön... beléd. Oh édesem.
- Érzem én is Karcsi. Oh, olyan forró. Én is élvezeeeek.
Az egész teste remegett. Felnyúltam, és megmarkoltam azokat a zamatos melleket, aztán felemeltem a fejem, és a számba vettem az egyik mellbimbóját.
- Uuuuuuhhhhhh, uuuuuuhhhhh, - sikoltott a lányom, és remegett ahogy elélvezett a farkamon, miközben szoptam a mellét. - Oh apuci, basszál még. Baaaaaaasszzzzzzzzzáááááál.
- Mmmmm - nyögtem. - Lovagold meg a farkam, baby. Mélyen beléd élvezek. Istenem, Zazi, mindig is meg akartalak baszni. Olyan tüzes, olyan tökéletes vagy.
Zazi azonnal magához húzta a fejemet, bedugta a nyelvét a számba, és csak nyögött... ahogy együtt élveztünk. A farkam lüktetett, és éreztem ahogy a görcs a testében oldódik és az izmai az utolsó csep gecimet is kiszívják. Végül az ölemben ült, a lábaival átkarolt, a puha farkam még a puncijában volt, és összefontuk a nyelveinket egymás szájában, mint két iskolás gyerek.
A szemem sarkából rápillantottam Dávidre és Niki - re. Niki Dávid újból merev farkát szopta, aki hátradőlt és mosolyogva nézett bennünket.
Néztem a feleségemet, miközben lassan szopta a fiúnk farkát, ki és becsúsztatva a szájába. Dávid közben hátradőlve figyelte az eseményeket. Niki meztelen segge a levegőben volt, és felénk nézett. A mellei alatta ugráltak, ahogy a feje le és fel csúszkált Dávid farkán.
A lányom melle a mellkasomhoz ért, puhának, melegnek és lágynak éreztem... a lábait körém zárta. Az ülőhelyzet kényelmetlen volt, legalábbis az én öreg csontjaimnak, ezért a hátára döntöttem és ráfeküdtem.
- Istenem, apuci - lihegte Zazi. - Az egész testem remeg. A mellkasa emelkedett és lesüllyedt, ahogy lihegett, a húsos cicijei, meg - meginogtak minden egyes lélegzetvételnél.
Éreztem, hogy gyorsan keményedek újra a lábai között. Éreztem a szexuális energiáját a medencémnél és a mély lélegzetei betöltötték a fülemet.
Átnéztünk Niki - re és Dávidre. Most emelgette a csípőjét, az anyja száját dugta, miközben Niki Dávid csupasz mellbimbóját birizgálta.
Visszanéztem a lányomra.
- Zazi, remélem nem teszem tönkre az életedet. Jézus, nem tudom elhinni, hogy mit tettünk. Azt sem tudom elhinni, hogy az anyád megbaszta a bátyádat... és éppen szopja a farkát. Istenem! Mit csinálunk?
A lányom felnézett a szemembe és egy pajkos fintor vágott.
- Úgy néz ki, hogy szétbasszuk az agyunkat. - mondta, és lenyúlt közöttünk, majd megfogta a keményedő farkamat.
- Ezt szeretem apuci. Szeretem ahogy bennem van. Nem hiszem, hogy tönkreteszel. Igazából, már régóta vágytam rá.
A puha, aranyos kis keze fel és alá járkált a meztelen férfiasságomon. Miközben a szememet fogva tartotta a szemeivel.
- Arról álmodoztam, hogy megdugsz. Annyiszor hallottam, hogy te és anya szeretkeztek éjszaka... és mindig azon gondolkoztam, hogy milyen lehet. Elképzeltem, hogy pumpálsz ezzel a hatalmas, duzzadt farokkal, ugyanazzal, amivel engem csináltál.
Odahúzta a farkamat a nedves hüvelybejáratához.
- És ez jobb, mint amire gondoltam, amiről álmodoztam... és többet akarok. Azt akarom, hogy belém döfd újra ezt a hatalmas fasz, apu. Lehet, hogy nagyon piszkos dolog, de nem tehetek róla. Azt szeretném, ha megdugnál. Dugj meg, Karcsi.
Szélesre tárta a lábait, amikor a farkam megérintette a kisajkait.
- Dugd meg a kicsi lányod - mondta, és a szemembe nézett. Újra becsúsztattam a duzzadt farkamat Zazi nedvességébe, és visszapillantottam azokba a fényes, kék szemekbe. A hüvelyizmaival körbezárta a farkamat, mint valami biztonsági zár... mintegy üdvözölve, újra bent. Gyengéden és finoman kezdtem szeretkezni vele, ki és be csúsztattam a lüktető farkam. Megfogta a meztelen seggemet és megszorította, lefele kezdett húzni... arra kényszerítve, hogy keményebben kezdjem el döfködni.
Végül teljesen erőre kaptam az előző elélvezésből. Akartam őt. Nagyon akartam őt.
A kezeimmre támaszkodtam, és misszionárius pózban kezdtem lökni belé a farkamat, ízléssel, közben ő széttárta a lábait és átkulcsolta a derekamon. Néztem a hatalmas, meztelen melleit, ahogy előre és hátra ugrálnak, mintha valami kocsonya lenne alattam. Ide - oda mozogtak, minden egyes lökésemnél.
- Oh igen Karcsi! Igen! Basszál meg! Bazd meg a mocskos kislányod. Oh annyira akarom a farkadat magamban érezni.
Egyre gyorsabban, és keményebben kezdtem el pumpálni... és hörögtem mint egy állat. A farkam cuppogó hangott adott, ahogy ki és be mozgott a fiatal, nedves punciban.
- Oh baby. Imádom beléd rakni a faszom, édes. Istenien forró vagy.
- Csináld apu. Basszál keményen. Nyomd azt a hatalmas szerszámot a kicsi kis lyukamba.
- Oh igen - nyögtem. Úgy dugtam a lányom punciját mint egy szörnyeteg... lihegés, hörögés, a nedves puncijának a cuppogása, miközben a farkam ki - be jár a fiatal, nedves lyukából.
- Oh basszál apuci. Vágd belém a farkad. Lökd a piszkos kis puncimba. Istenem, annyira akarom a farkadat. Vágd belém, Karcsi. Bassz meg jól.
Becsuktam a szememet, ahogy löktem a farkam lányomba, mint egy őrült állat. Éreztem a nedvességét, mintha rám fröccsenne minden egyes lökésnél, mégis a forró, fiatal puncija olyan szorosan fogta körbe a farkamat, hogy attól féltem, kárt teszek benne... ha nem lett volna az a mocskos, szennyes beszéd amivel beszélt hozzám.
- Basszál meg Karcsi. Vágd belém a farkad. Istenem, de szeretem. Add nekem a hatalamas farkadat.
Ez csak még jobban felizgatott. Olyan mélyre akartam belényomni a farkamat, amennyire csak lehet. Pumpáltam... gyorsan, keményen... hörögve minden egyes lökésnél, és próbáltam minél mélyebbre lökni minden egyes alkalommal.
Aztán kinyitottam a szemem.
A fiam, Dávid, a fejem mellett volt a bal oldalon, és a fiatal farkával simogatta Zazi száját. Ő lelkesen nyalta, miközben a fiú végig simogatta vele az egész gyönyörű arcát.
- Nyaljad Zazi, nyaljad a farkamat - suttogta mélyen a fiam a húgának.
- Eddig jól szórakoztunk, nem?
Jobbra néztem és észrevettem a feleségemet. Négykézlábon állt és nyilvánvalóan teljesen részeg volt.
- Szereted ezt? - kérdeztem... pumpálva a farkamat ki - be a lányom szűk kis puncijából.
- Oh igen - válaszolta a feleségem. Közénk nyúlva miközben éreztem a farkamat ahogy ki és be járkál a lányom puncijában. - Azt akarom, hogy szopd a mellem, amíg basztok. Akarod?
Nem várt válaszra. Odatérdelt elém és az egyik súlyos, hatalmas mellét a számhoz emelte. Beszívtam a mellbimbóját miközben pumpáltam a lányom nedves punciját.
- Szopjad a mellem, kedvesem. Szopjad miközben dugtok - könyörgött a feleségem.
Szoptam a mellét, közben tömtem a lányomat. Rápillantottam a lányomra, alattam, közben a számban tartva a feleségem bimbóját, és láttam, ahogy Jenelle szopja a bátyja farkát miközben én baszom. Dávid négykézláb állt az arca fölött, olyan közel, hogy éreztem a teste melegét. Ki és be lökte a farkát a húga szájába, és nézte ahogy én az anyja mellét szopom, miközben a húga punciját döfködöm a farkammal.
Találkozott a pillantásunk.
- Szopjad - mondta. Nem tudom, hogy engem utasított, hogy szívjam az anyja mellét, vagy a húgát, hogy őt cumizza. Lehet, hogy mindkettőnket.
Folytattam a lányom puncijának a tömését, a feleségem egyre közelebb ment a fiam arcához. Folytattam a jobb mellének a cumizását, Dávid odahajolt és a bal mellét kezdte szopni. Az arcunk egymás mellett volt, miközben a húga punciját basztam, ő pedig a száját dugta. Mindketten cumiztuk az anyja mellét, közben a húga kiszolgálta a farkunkat. Néhány másodperccel később, az anyja elkezdte saját magát ujjazni, térdelve, hogy azért szopni is tudjuk. Dávid az anyja háta mögé nyúlt, valószínűleg elérte azt amit akart, mert éreztem, hogy Niki megremeg a nyelveink alatt.
- Oh igen baby. Dugd fel a seggembe.
Dávid nyilvánvalóan ujjazta az anyja seggét, amíg mi szoptuk a melleit és tömtük Zazi lyukait. Nem tudtam elhinni! Ez az egész nem volt reális! Baszom a lányomat, közben szopom a feleségem mellét. A lányom szopta a bátyja farkát ő szopta az anyja mellét és ujjazta az anyja seggét, aki közben még többért könyörgött.
Niki nekem soha nem engedte meg, hogy játszak a seggével. Mindig nagyon érzékeny volt rá. Most engedi, hogy a saját fia feldugja neki az ujját és még bátorítja is.
Nem hagyhattam elszalasztani ezt az alkalmas pillanatot. Levettem a számat a melléről, és a szemébe néztem... az orrunk egymás előtt volt.
- Szereted a seggedben, igaz? - kérdeztem.
A szeme nem hagyta el az enyémet... és nem hagyta abba a puncija ujjazását.
- Igen szeretem... különösen ha egy nagy fasz van benne.
A jobb kezemmmel a háta mögé nyúltam és előre löketem. Négykézlábra állt.. majdnem ellökte Dávidt. Ekkor kivette a farkát a húga szájából és felállt, közben én kihúztam a farkam a szűk, fiatal puncijából és a feleségem mögé térdeltem. A kezemben tartottam a nedves farkamat, majd a segge halmai közt simogattam fel és le, közben Dávid befeküdt a húga széttárt lábai közé.
- Igen édesem - mondta Niki. - Rakd bele a seggembe. Baszd meg a seggem azzal a nagy farkaddal.
Dávid lejjebb engedte magát és elhelyezte a fiatal, kemény farkát Zazi hüvelyének a bejáratánál.
Én odahelyeztem a farkam végét Niki tátogó segglyukához, és finoman toltam előre. Könnyebben becsúszott, mint gondoltam. A makkom már becsúszott.
- Oh jézusom. Gyerünk dugd be. Dugd be a seggembe - mondta a feleségem.
A fiam belevágta a farkát a lányomba, aki hangosan felnyögött.
- Oh, istenem Dávid! Bassz meg ezzel a farokkal. Basszál meg úgy, ahogy Karcsi. Basszál.
Dávid könyörtelenült dugta a húgát. Hallottam a cuppogást, ahogy ki és be mozog, mint ahogy saját magamat hallottam, néhány pillanattal ezelőtt.
Niki ráhúzta magát a farkamra... mélyebbre erőszakolta a farkamat a seggébe. Megfogtam a csípőjét és előretoltam, majd hirtelen tövig nyomtam.
- Az istenit - mondtam. - Baszom a seggedet, baby. Tényleg a seggedben van a farkam.
- Csináld édesem - válaszolta a feleségem. - Basszál jó mélyen... és engedd, hogy Dávid lássa.
Dávid azonban feledékeny volt. A húgát dugta őrült iramban. Odanéztem és láttam a farkát villámgyorsan ki - be járni a húga puncijából. Tudtam, hogy hamarosan belélövi a gecijét, de nem érdekelt. Végülis a feleségemet baszom seggbe... és ez szűkebb és puhább volt mint bármi amit eddig valaha is éreztem.
- Bassz meg Dávid! Oh Istenem. Igen. Dugd a nedves puncimba a farkad - sikította Zazi.
Niki előrébb mozdult Zazi felé, miközben én ki és be mozogtam a seggében. Odadőlt Zazihez... a mellei odacsüngtek a lányunk arcába. Dávid folyamatosan dugta a húgát és én is dugtam a feleségem seggét, közben a lányunk kinyitotta a száját. Niki még előrébb dőlt és beleengedte az egyik mellét Zazi nyitott szájába. Zazi szopta az anyja mellét, közben a bátyja keményen és gyorsan baszta. Én továbbra is löktem a feleségem seggét, fogtam a csípőjét és tövig nyomtam belé minden lökésnél. Éreztem a golyóimat, ahogy odacsapódnak a feleségem csöpögő puncijához...
- A francba, el fogok menni - szólt Dávid.
- Csináld baby - válaszolta a feleségem. - Lődd bele magad a nedves puncijába.
- Oh Krisztus - nyögtem. - Engedd fel a szűk és forró seggedbe a farkamat, te kis kurva. Tudom, hogy szereted. Mindig is ezt akartad, ugye? Érezd ahogy forró farkam bassza a segged, baby.
Hallottam, ahogy a feleségem alatt Zazi cumizik.
- Oh igen - válaszolta a feleségem. - Bazd meg a seggem. A segglyukamban akarom érezni a farkadat. Ez olyan piszkos, drágám. Keményen lökd belém. Hadd nézzék a gyerekek. Azt akarom, hogy nézzék, ahogy megbaszod anyuci seggét.
Gyorsan és keményen vágtam be Niki - be. Nem érdekelt, hogy fáj - e neki. Csak tartottam a csupasz, meztelen csípőjét és pumpáltam a farkamat a segglyukába olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudtam, miközben néztem a fiamat ahogy telelövi a lányom punciját.
- A francba - nyögött Dávid. - Fogadd be, hugi. Élvezek, baby.
Láttam a fiam fenekét ahogy összehúzódik és keményen benyomja a farkát és ott tartja mielőtt tovább folytatná a pumpálást.
- A seggedbe fogok élvezni - mondtam Niki - nek. - Érzem a golyóimon.. olyan szűkek lettek, mint a segge a farkam körül. És akkor jött.
- Oh istenem. Belelőttem a seggedbe, baby. Érzed ezt? Érzed ahogy a farkammal belelövök a seggedbe?
Tövig nyomtam a farkam a feleségem hátsójába, a seggéhez nyomtam a csipőmet és szorosan magamhoz szorítottam... addig tartottam, amíg jó mélyen bele nem lőttem az összes gecimet. Tartottam a puha seggét, szorosan magam előtt, közben a farkam rázkódott és lüktetett a szűk lyukában, teletöltve gecivel az egészet.
- A francba - magyaráztam. - Fogadd a seggedbe az összes gecimet, baby. Oh igen... belelövöm a seggedbe.
- Csináld csak, édesem. Érzem! Lődd azt az édes nedvedet a piszkos seggembe, amíg a kislányunk szopja a mellemet. - kiáltotta Niki.
Rángatott a görcs, amíg teletöltöttem a feleségem seggét, de közben Dávid ugyanezt csinálta a lányom forró és nedves puncijával.
Még mindig hallottam ahogy Zazi szopja az anyja mellét, amikor én élveztem. Niki hangosan kiáltozott.
- Istenem, ez nagyszerű - mondta Dávid. - Imádom baszni ezeket a forró puncikat. Jézus, csinálhatnánk ezt egész idő alatt?
Niki hátranézett ránk, miközben Zazi tovább cumizott az anyja mellén.
- Akkor baszod meg anyuci punciját amikor csak akarod, édesem. Csak előrántjátok és én szétnyitom a lábaimat. Még a seggemben is megdughatsz, úgy mint apuci, ha akarod.
- Megígéred? - kérdezte a fiam.
- megígérem! - válaszolta az anyja.
Ezzel kivettem a farkam a seggéből, felálltam, odasétáltam és letérdeltem elé.
- Gyerünk nyald le. - mondtam... odatartva a farkamat az arca elé, majd elkezdtem simogatni. Kinyitotta a száját, és elkezdte nyalni le föl a nyelvével. Zazi továbbra is szopta a melleit. A fiam letérdelt mellém, a feleségem odahajolt, és lenyalta Zazi nedvét a fia farkáról. A fiam és én egymás mellett térdeltünk, a feleségem pedig felválta szopta és nyalta a farkunkat. Amikor engem szopott, lepillantottam a lányomra, aki ujjazta magát, és továbbra is szívta az anyja mellét.
Dávid felkelt és az anyja mögé ment, széthúzta a seggét és közé dörzsölte a farkát fel és le, amíg a feleségem tovább folytatta a farkam tisztítását az ajkaival és a nyelvével. Aztán a fiam keményen bevágta a farkát a feleségem segglyukába, a feleségem felnyögött és előreesett. Zazi kijött alóla, én előrehajoltam, hogy a lányom szájába adjam a farkamat. Vadul bekapta és elkezdte nyalni a makkomat. A szája olyan puha, meleg és lágy volt, miközben kivette a szájából, majd beszívta a farkam végét.
És ekkor elkezdődött minden előről.


Szextörténet ajánló:


A csajos hétvége


Mint korábban meséltem a családom elég tehetős apunak köszönhetően, aki építési vállalkozó/ingatlan fejlesztő.Két nyaralónk is van a Balatonon. Egy luxus penthouse a déli parton közvetlen kapcsolattal a strandra. Gyönyörű panoráma, 70 négyzetméter terasz, 3 hálószoba, 3 fürdő, jakuzzi, meg amit még el tudtok képzelni. Apu építette az egész apartmanházat és volt olyan bölcs, hogy a legexkluzívabb l....

A roma csávó seggbe kúrt (gay történet)


Bemutatkozással kezdeném.....Milán vagyok, 16 éves magyar gyerek. Barna a hajam, rövid és zöld a szemem színe, 170cm és 60kg vagyok, sportos a testalkatom....kockahas meg minden. Eléggé kapós vagyok a srácok körében, meg persze szegény lányoknál is, de ők hidegen hagynak. Mindig azt szoktam mondani hogy "meghagyom őket a heteróknak ;)" amire persze kicsit csalódottan reagálnak, na de ennyi elég i....

A befogadó család


A befogadó család

Husz évvel ezelõtt nõsültem meg. Egy nagyon csinos 22 éves fiatal diplomás csajt vettem feleségül aki teljesen elvarázsolta az apámat az anyámat és az öcsémet is. Pár hétre rá amikor bemutattam otthon már az apámmal korábban találkozott és õneki is nagyon tetszett bár nem volt már õ sem fiatal, de a leányzó egybõl szájon csókolta amit õ különlegesnek tartott. Mikor h....

Égszínkék szemparA férfi kilépett a szép családi ház ajtaján majd becsukta maga mögött az ajtót. Búcsút intett az ablakban integető Édesanyjának, majd elindult az utcán saját otthona felé. Magabiztosan sétált, mozdulatai szinte természetellenesen kecses összhangban voltak. A férfi, akit Andynek hívtak magas izmos testalkatú jó kiállású ember volt. Szép metszésű szimmetrikus arca no i....

Szexi szerető


A lány már nagyon várta szeretőjét. Mindig ilyentájt találkoztak, és ő minden alkalommal várakozással nézett elébe a fantasztikus szeretkezéseknek. Amikor hazaért gyorsan összekapta a lakást, lezuhanyzott. Egy kis smink, gyönyörű, izgató fehérnemű és egy kevés parfüm. Fölvett egy lenge ruhát is, ha véletlenül valamelyik szomszéd kopogtatna be, ne egy szál fűzőben, bugyiban nyisson ajtót.

Esküvői szexfotózás


Esküvőre készülődtem. Sajnos nem én házasodtam, pedig nagyon szép nőnek készültek bekötni a fejét. Bár csak felszínesen ismertem az arát, volt miért irigyelni a vőlegényt... Mindenesetre én sem panaszkodhatok, csinos barátnőm van, nagyon szeretem is, de mint esendő férfi időnként kénytelen vagyok megcsodálni, ha valami szépet látok. Persze ki tudja milyen hárpia vagy ledér kisasszony a leendő fele....Szextörténet címkék

terror | hogyan kell | zsid | enz? | popoba |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.