Niki nénivel


Egyik délelőtt a suliban, szünetben megszólal a telefonom. Ismeretlen szám, felveszem, az egyik haverom anyja keres, hogy fel tudnék-e menni délután hozzájuk, mert a számítógépbe kéne beszerelni egy "meglepetést" a haver szülinapjára.
Megbeszéltük az időpontot és folytatódott a tanítás.
Délután kettőre ott voltam náluk, csengettem és felmentem hozzájuk. Az ajtó résnyire volt nyitva, mindig így szokták, ha megyek hozzájuk.
Bemegyek, köszönés, leveszem a cipőm, minden, ahogy illik. A fürdőszobából zajt hallok, körbenézek, sehol senki, aztán mély levegőt vettem és bepillantottam a kulcslyukon.

Lesett az állam. Niki néni éppen meztelenül törölgette frissen mosott haját. Alig tudtam betelni a látvánnyal. A szívem hevesen vert. Óráknak tűnő másodpercek után kiáltás hallatszott odabentről, hogy mindjárt jön, üljek le addig. Gyorsan eltávolodtam az ajtótál és a konyhába siettem, ahogy leültem már nyílt is a fürdő és egy szél köpenyben kilépett rajta Niki. Itallal kínált, majd megmutatta az új videókártyát, amit be kellett szerelnem.

El is kezdtem beépíteni, elég hamar végeztem, nem volt nehéz. És akkor megmozdult bennem valami egyedül vagyok egy házban egy gyönyörű, érett nővel, aki a fürdőben éppen ki tudja mit csinál... Újra elkezdtem leskelődni. Niki a kád szélén ült az ajtóval szemben és a punciját borotválta. Alig tudtam lenyelni azt a hatalmas meglepődöttséget, ami nagyon kikívánkozott és már más is kívánkozott kifele. Kb. 5 percig néztem eközben a punci teljesen csupasz lett. Akkor megtörtént a legrosszabb. Annyira közel hajoltam, hogy véletlenül meglöktem az ajtót. A szívem a torkomban kalapált, bentről csak egy"Gyere be!" hangzott. Nem tudtam, mit csinálják, az egyik énem be akart menni a másik el akart rohanni.

Miközben ezen vívódtam kitárult az ajtó és ott állt előttem teljesen meztelenül, még borotvahabos puncival Niki.
- Nézheted, ha annyira szeretnéd.
- Ééénnn...
- Semmi de!
Azzal visszaült a kád szélére és befejezte a munkát. Én tátott szájjal és álló farokkal néztem. Mikor végzett így szólt:
- Te szoktad borotválni?
Itt vége volt mindennek. Elfelejtettem mindent, hogy hol vagyok, kivel és mit csinálok. Az igazság igen, a válasz:
- Igen, bár már régen csináltam...
- Akkor gyere ide! - mondta pajkos mosollyal.
Odaléptem hozzá, ő pedig azzal a mozdulattal lehúzta rólam a farmert a boxerrel együtt. Csodálkoztam, hogy nem verte ki a szemét felpattanó férfiasságom.
- Ha már én csupaszra borotváltam a kedvedért, akkor tisztelj meg azzal, hogy te is a szőrtelen farkadat dugdosod belém.

Egy nagy adag habot kent szét rajtam majd neki fogott. Nem volt sok dolga szerencsére pár perc múlva kész is lett. Utána megmosta és jó alaposan, majd megtörölgette. Végül bekapta és szopott rajta párat.
A nappali foteljében ültem, ő pedig vadul szopott. Nagyon ügyesen csinálta, látszott, hogy nem ez az első alkalom, amikor bizonyítja tehetségét. Néhány perc múlva egy "Te jössz!" kíséretében elém tolta csodaszép, nedves és illatos és persze frissen borotvált punciját. Több se kellett belenyaltam az édenbe. Nyaltam-nyaltam és nyaltam, talán jobban élveztem, mint ő, nemsokára elment. Mindent, ittam, ami jött.
Egy darabig még 69-ben folytattuk, aztán beleült az addigra kőkeményen álló farkamba. Lassan ereszkedett rám. Jó tágas barlangja volt és rettentően forró. Nagyon lassan mozgott, szinte őrjítően lassan.

Fejét hátrahajtotta és a hajába túrt, közben szeme végig csukva. A melleit fogtam, korához képest nagyok és feszesek voltak,(talán szilikon?) mámorító volt markolászni.
Közel voltam már a véghez, szóltam is neki, hogy ha akar még valamit, akkor váltsunk. Leszállt rólam és a sorszekrény egyik alsó fiókjából egy zselés vibrátort vett elő. Azt mondta, hogy a férjétől kapta, hogy ne unatkozzon, ha nincs itthon, de még sosem használta. A velem szemközti fotelben helyezkedett el, lábát terpeszben felrakta az asztalra és masztizni kezdett a rózsaszín zseléssel. Sosem láttam még masztizó nőt, ezért nagyon felizgatott.

Egy idő után viszont kezdett unalmassá és monotonná válni a cuppugás és ahogy rajta láttam nem is élvezte annyira, mint az igazi szexet. Lankadó farkam láttán észre vette, hogy valamit tenni kéne. Oda jött hozzám és a farkamnál fogva a saját ágyához vezetett. Lovagló pózban folytattuk, ismét a melleit markoltam, majd a feneke lyukát kezdtem izgatni. Először csak egy kicsit nyúltam bele, majd ahogy láttam, nem ellenkezik kicsit beljebb mikor kicsit kitágult még egy ujjamat. A mellkasom karmolta, de én nem hagytam abba. Teljesen leizzadt, folyt róla a víz, ahogy rólam is.

Ismét pózt váltottunk. Már régóta ki akartam próbálni milyen mellbe dugni egy nőt, itt volt a remek alkalom. Két kezemmel összeszorítottam hatalmas melleit, majd bedugtam közéjük a farkamat. Nagyon jó érzés volt, ahogyan ott csúszkált közöttük, ő pedig a kibukkanó végét mindig bekapja.
Hirtelen kulcscsörgést hallottam a bejárati ajtó felül és másodperceken belül belépett rajta valaki. Szerencsére nem pillantott meg minket rögtön, de Niki észre sem vette, mindaddig míg az "ismeretlen" a háló ajtóban nem állt tágra nyílt szemekkel. Meghűlt bennem a vér. Farkamból tizedmásodperc alatt szökött fel mind az agyamba. Az ajtóban...
- Szállj le rólam! - parancsolta ellentmondást nem tűrő hangon Niki. - Gyere fiam!
Azzal így, ahogy volt anyaszült meztelenül, frissen borotvált kopasz és lucskos puncival vezette be az ünnepeltet a szobájába. Én ott maradtam a hatalmas franciaágyon, és nem tudtam mit kéne tennem. Ebből hogy magyarázom ki magam? Sehogy. Félreérthetetlen volt. Bementem a fürdőbe és megmostam a farkam jó hideg vízzel. Utána az ajtóhoz osontam és hallgatózni kezdtem, de csak szófoszlányok szűrodtek ki.
- Nézd... nem vagyunk mostanában túl jóban... a vágy... szükségem volt...
- Ez nem mentség...jobb barátom... tehetted?
- Akkor... bocsátanál, ha...?
A végét pont nem hallottam egy hangos kamion miatt, ami az ablak előtt hajtott el. Megőrültem a kíváncsiságtól, mi ha? Akkor hosszú csend után csak egy szót szólt a barátom:
- Igen!
- Gyere be! - szólt ki Niki.

Beléptem a szobába és tátva maradt a szám! Niki és én meztelenek voltunk, de Zaza is? Ott állt a szoba közepén félig álló farokkal, amint az anyja a fenekét simogatja. Egyből leesett mire mondta, hogy igen! Az anyja egy gruppent ígért neki a hallgatásért cserébe.
Visszamentünk a halóba. Zaza hanyatt feküdt az ágyon farka már kőkeményen állt fölfele. Nagyon beindulhatott, hogy a saját anyjával fog kefélni! Niki a lába közé térdelt és szopni kezdte. A térdelés közbe hatalmasat pucsított, több se kellett nekem nyalni kezdtem. A puncija forróbb volt, mint ezelőtt és ontotta magából a nedvet. Pár perc múlva már csak a levegőt nyaltam, ugyanis beleült fiába és lovagolni kezdett rajta. "Nehogy má elfelejtsetek" gondoltam magamba és Niki mellé álltam, hogy közben engem tudjon szopni.

Nagyon vadul csinálta. Néha rá is harapott, véletlen vagy direkt nem tudom, de olyankor felszisszentem. Kezemmel a mellét masszíroztam, bimbóját csipkedtem. Zaza szólt, h cseréljünk, mert közeleg a vég. Niki legördült róla és most ő feküdt hanyatt, fia pedig lába közé dugta fejét és ujjazni, nyalni kezdte anyját. Másik kezével farkát verte. Én oldalamra feküdtem és Niki szájába adtam a farkamat, hogy addig se unatkozzon. Néhány perc múlva hatalmasat sikított és vonaglani kezdett. Az orgazmus hatalmas erővel tört rá. Zazaval egy elégedett mosollyal néztünk egymásra. Niki 5 perc szünetet kért:
- Bocs fiúkák, de le kell tusolnom, mert úgy látom ennek nem mostanában lesz vége...
- Fürdünk együtt anya? - kérdezte Zaza.
- Hát persze!
Azzal beléptek a kádba és alaposan lemosták egymásról az izzadságot.
- Most te jössz.

Én következtem, Niki engem is megmosdatott, utána megtörölt mindkettőnket és visszamentünk az ágyra.
- Először senki ne dugjon belém semmit. Csak a farkatokkal simogassátok a testem!
Így hát körbe simogattuk Nikit, minden helyet érintve. Nagyon élvezhette, mert az egész teste libabőrös lett. Mikor végigértünk hanyatt feküdtem az ágyra ő pedig bele ült a farkamba és rámhajolt, úgy, hogy óriási mellei a mellkasomnak nyomódtak. Így dugtunk. Zaza addig a fenekét izgatta ujjával. Majd éreztem, hogy nem csak én döngetem az asszonyt. Fia is beléhatolt, miután elég nagyra tágította a fenekét, hogy beférjen. Szendvicsben dugtuk. Mindenki élvezte. Niki sokszor elélvezett, lehetett érezni mikor hangosabban sikított és teste is merevvé vált. Mi is a vége felé jártunk már...
- Hová?
- A hasamra... a hasamra... - mondta elfuló hangon Niki.

Az ágyon feküdt, lábait kissé felhúzva és közben csiklóját masszírozza. Mi pedig verjük a hasára. Különös kérés. Én mentem el először, tetemes adagot lőttem rá. Pillantásal utánam Zaza is csatlakozott az elélvezettekhez. Eldőltünk a puha paplanon, miközben Niki összekeverte és szétkente a hasán a spermánkat. Jutott bőven a puncijára is. Utána lenyalta a tenyerét és vissza az ondóba. Ezt eddig folytatta, amíg tiszta nem lett a hasa és a keze is.
Ismét egy zuhany következett. Majd mindhárman felöltöztünk. Boldog születésnapot kívántam az ünnepeltnek, majd haza mentem.

Szextörténet ajánló:


Így basztunk a nejemmel


A feleségemmel már 8 éve vagyunk házasok. Mint általában szokott lenni, a szexuális életünk eléggé ellaposodott. Szerettük egymást, és szeretkeztünk is - igaz nem úgy mint kapcsolatunk hajnalán- sőt az élvezetben nem volt hiány, de egy idő után....nos szükség lett volna valami változatosságra. És itt elsősorban nem arra gondolok, hogy análisan szeretkezzünk - igaz szívesen kipróbáltam volna már eg....

A férjem mocskos fantáziája


- Gyere már, nagyon fogod élvezni - suttogta a nyakamba.
- Olyan nincs - feleltem. Épp vacsorát készítettem. Michael egyszer csak odalépett mögém ezzel az észbontó ötlettel. Szerettem Michaelt, ő is engem, de semmi olyat sem akartam tenni, amitől kidől a liszt.
- De hát mért? Mi kifogásod van ellene? - kérdezte sürgetően.
- Mert… hát izé… nem is tudom… csak nem hangzik jó ötle....

A nagymellű sógornőm


A sógornőm, Andi, felhívott, hogy menjek át hozzá. A férje egész nap nem volt otthon, és meg akart beszélni velem valamit. Már nagyon vártam ezt a hívást az elmúlt néhány hétben, mondtam is Neki, hogy 15 perc múlva ott leszek. Nem is olyan régen Al, a testvérem elmondta, hogy már egy éve egy másik nővel kefél, és kész rá, hogy elhagyja érte Andi-et, csak a megfelelő időpontot keresi. Nagyon megdöb....

közös maszti harisnyában


Bár már közel harminc vagyok, még a mai napig jókat kuncogok magamban a tinédzserkori első szexuális élményeimen. Amilyen dilis csaj akkoriban voltam, nem gondoltam volna, hogy valaha komoly egzisztenciájú tisztességes nő válik belőlem.

Viki a legjobb barátnőm és én eléggé konzervatív nevelést kaptunk. És talán ennek tudható be az is, hogy mikor elmúltunk 16 evesek a baráti társaság....

A kempingezés élvezetei


A kempingezés élvezetei I.
Sátras kempingezés, 5 nap 4 éj. Baráti társasággal vágtunk neki. 21 fő, mivel mindenki a párjával megy, kivéve engem. A szervezők szóltak, hogy lesz egy-két idegen is, ne lepődjek meg. Jó fejek, jó barátok.
Egy fél napot késtem, a sátrak már álltak, kissé kaotikus rendezetlenségben. Annak örömére, hogy megérkeztem fogyott némi alkohol. Ekkor került bemutatá....

Lábfétis


26 éves férfi vagyok, természetesen a lányokat szeretem, míg más férfiak egy nőn általában a melleket és a fenekeket nézik meg, én nem csak ezeket, hanem a lábaikat, főleg, ha harisnyában vannak, pár éve kezdett érdekelni a lábfétis, és szerencsére megérhettem, hogy volt benne részem!


Van egy nagyon kedves, rendes, aranyos, és bájos barátnőm, K, 170 cm magas, hosszú szőkés-b....Szextörténet címkék

anya pina | nézés | nem vettem be | rondarandi niki | matek tanár s |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.