Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Erotikus mese felnőtteknek- Jó így itt ülni. Veled. A gyertyafény úgy táncol, mintha tudná, ez az utolsó tánca – mondta a fiú. – Látod, milyen szabályos faggyúcseppeket könnyezik?
- Látom. Nemsokára elalszik… Már alig van a viaszrúdból. Hamarosan teljesen sötét lesz, s benne csak Te és én – s a lány odabújt kedvese mellkasához. Beleszagolt ingjének illatába, s orrában megérezte az annyira szeretett illatot. – Szeretem a bőröd illatát. Olyan, mint a legdrágább parfüm… Bódító, édes, és vágyakról mesél nekem.
Így maradtak egy darabig, s csak a gyertya elomló haláltáncát nézték. A láng árnyéka úgy mozgott a falon, mintha ismerné a legősibb titkot: a férfi és nő közötti megnyerhetetlen harcok üzenetét. A nehéz réz gyertyatartóban egy utolsót sercegett a kanóc, ahogy az oldalt viaszba égett. Csend borult a szobára. Csend és sötétség.
A lány felállt, világosságot készült csinálni. Tenyerével a fiú combjára támaszkodott, úgy akart felemelkedni, de a fiú megfogta a kedvese kezét.
- Ne menj – suttogta alig hallhatóan, s a lány visszahuppant a puha ágyra.
- Nem megyek most sehová – hangzott a válasz.
A fiú gyengéden emelte kezét a lány arcához, végigsimította, majd ajkaira csókot lehelt. A lány mind erősebben követelte a csókot, vadul kóstolgatta szerelme nyelvét, légzése gyorsult. Ujjhegyével végigsimított a fiú mellkasán, a fültövétől lefelé haladva, épp, hogy csak érintve a fiút, aki eközben a lány nyakába csókolt, s nyelvének hegyével rajzolta meg a nyak ívét. A füléhez érve finoman beleharapott az érzékeny fülcimpába, mire a lány párja felkarjába markolt. A lány hátranyomta kedvesét az ágyon, mellételepedett, s apró csókjai nyomán gombolta ki a fölöslegessé váló inget. Ujjaival a kikandikáló szőrszálakat cirógatta, szerette, ha egy férfinak szőrös a mellkasa. Szerinte a férfiasságot, az erőt sugallta a borostás mellkas.
Óvatosan fejtette le a ruhadarabot kedveséről, mikor az öv vonalába ért, felhúzta a fiút, magához ölelte, és lesimogatta a válláról a már csak a hátát takaró anyagot. Átölelte a nyakát, megcsókolta a fiút, majd lábait a fiúén átvetve ráült annak combjaira, és ujjhegyeivel párja oldalát cirógatta. A fiú sóhajtásokkal adta jelét annak, mennyire izgatja a lány érintése, s most ő fektette le az ágyra a lányt. Fölé hajolt, két kezét a lány feje mellé támasztva lehelt csókot kedvese ajkaira. Most ő lendítette át lábát a lány dereka fölött, hogy két keze felszabaduljon. A mellei fölött, ruhájának kivágását kezdte el cirógatni, s mikor érezte, hogy a lány libabőrös lesz, egyetlen ujjával vonalat húzott a lány mellbimbójáig. Megérezte, hogy kemény, képzeletében megjelentek a lágyan ringó halmok, melyek az általa diktált ritmusra mozognak. Másik kezével is vonalat húzott a lány másik mellének csúcsáig, egészen a nyakától, s csak óvatosan fogta tenyerébe a forró kebleket. Mindkettőt. El sem akarta engedni, csak csókolta a lány ajkait, s arra eszmélt, tenyerében szerelme melleivel, hogy képzelete messze jár.
A lánynak kellett visszazökkentenie a fiút. Kezével megfogta a fiú két kezét, s rászorította azokat a melleire. Ajkai párjáétól elváltak, s hosszú, mély sóhaj hagyta el torkát. Barátja a nyakára tévedt, apró csókokkal halmozta el azt, s egyre lentebb haladva, két tenyerében még mindig a melleket fogva ízlelgette a lány bőrét. Kihámozta a halmokat az azokat rejtő blúzból, ujjaival fölemelte őket, s nyelve hegyével érintette meg az egyik bimbót. A lány a jéghideg érzésre összerezzent, újra felsóhajtott, a fiú pedig mohón kapta be az egész halmot, s forró szájában finoman nyalogatta körbe nyelvével a csúcsot. Áttért a másikra: fogaival nagyon enyhén beleharapott a már hegyesen és kőkeményen előreálló bimbóba. A két mell között, a hasán keresztül indult lefelé. A szegycsont alatti kis gödröcskét végigcsókolta, nyelvével végigkóstolta, majd apró puszikkal halmozta el a lány oldalát is, ujjaival folyamatosan cirógatva kedvesét, akinek légzése percről percre nehezedett.
Nyár volt, csak egy könnyű szoknya volt a lányon, melynek megkötője oldalt volt – könnyedén kibontotta azt a fiú. Az elétáruló látványt először csak megbabonázva nézte, majd egy-egy ujjával a bugyi vonalát egészen a lány fenekéig végigsimította. Megérezte a lány vágyainak illatát, egy ujjával bugyin keresztül végigsimította a lány barlangjának bejáratát, s kéjesen nyalta le ujjáról a ráragadt nedvet. Fejét a lány combjai közé helyezte, s a belső combvonalakat leheletfinoman végigharapdálva érkezett el a lány forrón lüktető öléhez. Ziháló testének iszonyú vágyát csak tovább fokozta a vágy illatának közelsége, s az, hogy érezte, őt is nagyon kívánják. Először így nyalta végig a barlang bejáratát, mire a lány összes izma összerándult, feje hátrahanyatlott, s felismerhetetlen hangok hagyták el száját.
A fiú ajkai kiszáradtak, nyelvével nedvesítette meg azokat, s érezte ismét a lány ízét.
Óvatosan húzta le a lány alsóneműjét. Alatta a nedvesen csillogó, vértől vörös punci látványa tárult elé, amely még jobban felkorbácsolta a fiú vágyait. Már-már rávetette magát szájával a puncira, nyelvével a csiklót kóstolgatta, alulról fölfelé, időnként a barlang bejáratát is megízlelve. A lány egyre csak zihált, dobálta tagjait, csípőjét föl-el mozgatta a fiú szája alatt, hajába markolt, hüvelyére szorította a fiú száját, gyomorból jövő üvöltésekkel adta kedvese tudtára, jó úton halad. A fiú egy, majd két ujját a lány puncijába dugta, s ütemesen mozgatni kezdte azokat, s ezzel szinkronban nyalogatta a lány csiklóját.
A lány elvesztette az eszét, hörgött, zihált, kínjában maga felé húzta a fiút, megcsókolta, majd maga mellé fektette. Rávetette meztelen ölét a fiú csípőjére, türelmetlenül kezdte kioldani szerelme övét, sliccét, és gombját. Alsónadrágjából kiemelte a már keményen álló falloszt, melynek végén ott csillogott a fiú csillapíthatatlan vágyának bizonyítéka. Nyelve hegyével óvatosan lenyalta a cseppeket, s ajkain szétkenve ízlelte azt.
- Nagyon finom – lihegte a lány kéjesen.
Ujjaival ekkor óvatosan hátrahúzta a bőrt, s lapos nyelvével körbenyalta. Ajkai közé szorította ezután a lüktető fejet, s nyelvét a nyílásba dugta. Érezte, hogy szerelmének keserű-édes vágya hogyan terül szét szájának nyálkahártyájában, a fiú pedig mély sóhajokkal élvezte a lány ajkainak szorítását. Ezután a lány nyelve hegyével a tövétől kezdve fölfelé végignyalta a falloszt hosszában, majd a tetejéhez érkezve szájába engedte azt, de csak a fejét. Ezután lassan, nagyon lassan, kínzó tempóban, milliméterről milliméterre haladva csúsztatta be forró szájába a kedvese farkát, szorítva azt ajkaival, majd visszafelé kiengedte azt szájából, s ráfújta forró lélegzetét. A fiú összerezzent: fájdalom és gyönyör keveredett agyában, s szemét lecsukva zuhant vissza az ágyra. Ezután a lány egyre gyorsuló tempóban kezdte szopni a kezében tartott farkat, három ujját föl-le mozgatva rajta, szája mozgásával összehangoltan. Megfogta kedvese kezét, s rátette a saját fejére, hogy ezentúl a fiú diktálja a tempót: a fiú pedig határozott mozdulatokkal irányította a lány fejét föl-le, a farkán.
A fiú nézte. Összeakadt aztán tekintetük, a lány látta, hogy párjának tetszik, amit lát: mosolyogni kezdett, s nagyokat cuppogva ereszkedett rá újra és újra a falloszra. Egészen a torkában érezte a végét, érezte, ahogy a finom cseppek végigfolynak a szájpadlásán, a torkába. Felajzotta a helyzet, egyre vadabbul szopta kedvese már-már robbanásig lüktető faszát.
Felemelkedett, a srác mellé feküdt, felemelte lábait, s úgy kínálta fel magát a fiúnak.
- Gyere belém, és basszál meg, most rögtön! – hangzott az ellentmondást nem tűrő parancs. A fiú odahelyezkedett, a lány megfogta a fájdalmasan kemény dorongot, és csiklójához érintette.
- Nyomd meg… Kérlek… - szólt a koránt sem határozott, elfúló kérés. A fiú pedig megdugta a lány csiklóját, s a lány minden egyes mozdulatba beleremegett. Kis idő után a fiú már nem bírt magával, s a bejárathoz illesztette férfiasságát. Lassan, centiről centire ereszkedett a lány nedves forróságába, majd egészen tövig mélyesztette farkát a punciba. A lány elviselhetetlenül kéjes hangokat hallatott, s a fiúnak ezek egyre csak korbácsolták mit sem csillapodó vágyát. Lassan kezdett mozogni a lányban, majd egyre gyorsabban, a lány alsó ajkait harapta, ujjait a fiú hátába mélyesztette, amelyek vörös csíkokat hagytak maguk után. A lány felemelte fejét, beleharapott kedvese kulcscsontja feletti részébe, mire a fiú fájdalmasan felordított, majd elöntötte a gyönyör.
- Nem bírom már sokáig – hörögte.
A lány eltolta magától a ziháló fiút, hanyatt fektette, hátat fordított neki, s férfiassága fölé térdelt. Hirtelen ült bele a farokba, érezte, ahogy szétfeszíti izmait kedvese teret követelő vágya. Ütemesen kezdett mozogni, a fiú combjai mellett támaszkodott meg, s valamennyire felemelte csípőjét.
- Most mozogj bennem te is, emeld és ejtsd vissza a csípődet, basszál meg nagyon keményen! – kérte kedvesét, aki nagyon határozott mozdulatokkal tövig tolta minden egyes lökéssel a faszát kedvese testébe. A lány kimeredve hagyta, hogy a kedvese kefélje, s egy váratlan pillanatban ült csak bele teljesen. A fiú érezte a hüvely apró izomgyűrűinek egyre erősebb lüktetését és szorítását, attól félt, elélvez. A lány megérezte ezt, leszállt a fiúról, és az oldalára feküdt, közvetlenül a fiú mellé. Felemelte egyik lábát a magasba, fenekét fölemelte, hogy bejáratához teljesen hozzá lehessen férni.
A fiú mögéfeküdt, s berakta a faszát a lány puncijába. Így mozogtak, a fiú föl-le, a lány melleinek hullámzását ő diktálta. Hátulról előrenyúlt, s belemarkolt a himbálózó halmok egyikébe. A fiú ismét figyelmeztette a lányt: már nem bírja sokáig. A lány négykézlábra állt, s úgy hívta testébe szerelmét. A fiú mögétérdelt, belekapaszkodott csípőjébe, s vad, kemény mozdulatokkal dugta meg a lányt, tövig betolt farokkal, úgy, hogy érezte a lány méhének tompa szorítását farka fején.
- Jövökkkk… - hörgött a fiú, mire a lány felemelte felsőtestét, hogy a puncija izmai összefeszüljenek, s még jobban szorítsák kedvese farkát. A lány hátranyúlt, s átölelte a fiú nyakát, magához húzta. Fülét a szájára tapasztotta, egészen közelről akarta hallani, ahogy a fiú élvez. Amikor pedig a fiú teste egészen megfeszült, s csípője csak aprókat mozdult, a lány forróságot érzett testében. A fiú még sokáig nyögdécselt, amit a lány mosolyogva hallgatott végig. Lüktetéssel testükben egymás mellé heveredtek, a lány a fiúhoz bújt, s szemébe egy könnycsepp gördült. Boldog volt. Végtelenül boldog.
Beküldő:aston faszerVéletlen szex történet:


Első popószex


2 éve voltunk együtt, mikor első közös albérletünket kivettük. Kertes házat sikerült találni, ahol kedvemre napozhattam meztelenül a hátsó kertben. Egy meleg nyári délután éppen a pléden feküdtem meztelenül, mikor hazaérkezett Dani a barátom. Adott egy kis puszit és ment is tusolni, kajálni. Egy fél óra múlva kb ahogy megfordultam láttam, hogy a nappali ajtajában áll nincs rajta semmi, és éppen a ....

A nõvérem és a keresztanyám


A nõvérem és a keresztanyám

Nagyon fiatal voltam, 12 éves, de testileg már elég érett. Koromhoz képest izmos testem - bár ennek atörténet szempontjából semmi jelentõsége - és nagy faszom volt ami akkor még nem a gyantázás miatt volt szõrtelen. Nappal különbözõ magazinokban nézegettem a nõket, éjszakánként fantáziámra hagyatkozva könnyítettem magamon. Elõzõ nyáron kezdtem el komolyabba....

Női maszti


A mai napon bőven volt időm magammal foglalkozni, vágyaimnak eleget tenni

Egész nap egyedül voltam, és az egyedüllét, az önállóság sokszor beindít. Talán csak azért, mert tudom hogy senkit nem zavar, ha videókat nézek, és hogy a ház bármely pontján kényeztethetem magamdélelőtt futott át a gondolat, és a meleg érzés testemen, hogy izgalmas lenne a napp....
Szextörténet címkék

takony | függő | 19 eves | három nő | kutyás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.