Megalázás a tanyavilágban


Csilla szívesen járt lovagolni. Hetente háromszor is elment edzésre. Ma is mint szokta, rögtön munka után egyenesen a lovas tanyára hajtott és kocsijával az istállók mögötti szabad téren parkolt. Ott voltak az öltözök meg a női zuhanyozó bejárata is. Sietett az átöltözéssel - gyorsan levetette könnyű nyári ruháját és testhezálló lovaglónadrágjába bújt, mely előnyösen rajzolta ki csípőjének és a feneke két izmos féltekéjének vonalait. Majd fekete a bőr lovaglócsizmákat húzta fel formás lábaira.

Felül egy szűk toppot viselt melltartó nélkül. Tudta, megbolondítja vele a fiukat, ha ebben a szerelésben látják lovagolni. Ilyenkor kemény mellei gyönyörű ringással követték a ló lépteinek hol lassú, hol meg gyorsabb ritmusát. Ez őt magát sem hagyta hidegen. Izgalmas érzés volt a fiuk mohó tekintetét testén érezni, tudni hogy fejtik le róla gondolatban az egyes ruhadarabot. De maga a ringó mozgás is erotikusan hatott rá: mellei himbálózása, a szétterpesztett lábai között mozgó nagy meleg állati test minden alkalommal felizgatták. Ilyenkór érezte, hogyan kezdenek megduzzadni a szeméremajkai a folyamatos dörzsöléstől és már rövid idő elteltével szépen be is nedvesedett az egész puncija. Lovaglás után ezért mindig friss bugyit kellett felvennie. Egy párszor már az is előfordult, hogy elfelejtett friss fehérneműt magával vinni az edzésre - ilyenkor "csóré fenékkel" tehette meg aztán a haza felé vezető utat.

Ma is a kedvenc lovával, Táltossal lovagolt ki. Először a már mindkettőjük által jól ismert erdei ösvényeken ügettek, hosszabb ideig. A mezőre kiérve aztán átváltott galoppba. Végül az utolsó kétszáz métert vágtában tették meg, szinte egybeforrva a loval. Ilyenkor teljes felsőtestével rá szokott dőlni és kezével át fogta a ló vastag, izzadt nyakát. Mellei az állat meleg bőrével érintkeztek a vékony anyagon keresztül. Mellbimbói keményen álltak, mint két kicsiny pénisz és érzékeny szenzorként továbbították ágyékába a dörzsöléskor keletkező erotikus "impulzusokat".

Ahogy megérkezett a fedett lovardához, rögtön belovagolt Táltossal az istállóba és hagyta, hogy az ott várakozó lovászfiú lesegítse róla. Ahogy a fiú hozzáért, érezte, hogy szinte süt a bőre, és hogy a fiú is megremeg az érintésétől. Aztán még egyszer búcsúként megsimogatta Táltos nyakát és a fejét, majd átadta a gyeplőt a fiúnak és elsietett a női zuhanyozó felé.

Ma olyan késön jött ki a telepre, hogy a női öltözőben már senki sem volt.

Minden ruhát ledobott magáról, vette a törülközőt meg a sampont és beállt a zuhanyozóban a meleg vízsugár alá. Még mindig tüzeltek lába között a lovaglás közben megduzzadt szeméremajkai. Hogy enyhítsen a lángoló érzésen, oda irányította a vízsugarat, de ezzel épp az ellenkező hatást érte el. A víz ütemesen masszírozta a punciját, ami még jobban felizgatta. Ekkor jobb kezével elkezdte egyre erőteljesebben simogatni a csiklóját - végül sportos lebarnult alakja több hullámban is megrázkódott a mélyen az ágyékából egész testébe kiáramló orgazmus hatása alatt. Hirtelen egy zajra lett figyelmes. A szemközti párás tükörbe pillantva meglátta hogy valaki a résre nyitott ajtó mögül figyeli. Úgy tett mintha a törölköző után nyúlna de hirtelen mozdulattal kitárta a zuhanyozó ajtaját. Peti állt ott, a lovarda tulajdonosának 14 éves fia, nyitott sliccel meredező dákóját még kezében tartotta.

- Hello Petikém! Csak nem leselkedtél? Meséld el mit láttál, meg mit csinálsz itt az ajtó mögött, akkor nem mondok el senkinek semmit.

- Ne haragudj rám Csilla... Már rég szerettelek volna levetkőzve látni, és amikor visszajöttem a sapkámért, amit itt felejtettem, megláttam, hogy egyedül mész be az öltözőbe. Gondoltam itt az alkalom, hogy meglesselek zuhanyozás közben.

- És mi ez itt a kezedben?

- A micsodám feldagadt a nadrágomban, amikor megláttalak és ...

Csilla mindig vonzódott a fiatal srácokhoz. Izgatta a tapasztalatlanságuk, az hogy szinte reszketnek, ha csak megérinti őket egy nő, meg hogy olyan gyorsan felizgulnak és annyira hálásak egy kis szexuális élményért. Hirtelen ötlettel, mélyen a fiú szemébe nézve így szolt:

- Tudod mit Peti, most én leszek a farkas, és büntetésből bekapom a "micsodádat" és lehet, hogy le is harapom.

A szót tett követte, és Csilla, úgy ahogy volt, meztelenül, vizesen leguggolt a fiú elé, két kezébe vette a keményen felálló fütyköst, és érzéssel fel és le kezdte húzogatni rajta a fitymát. Majd egy idő után szájához tartva nyelve hegyével körbenyalogatta a sötétvörösre dagadt makkot, és lassan beszívta a lüktető húst. A fiú mélyen lihegő légzése jelezte, hogy nagy élményben van része: életében először szopnak neki!

Csilla megfogta a fiú szabaddá vált kezeit, rátette őket vizes melleire, hadd legyen mit fogdosnia szegények menet közben. Majd letolta a fiú nadrágját a földig, és az így szabaddá vált fiúfeneket mindkét kezével markolászni kezdte. Közben fejét ütemesen előre-hátra mozgatva hagyta, hogy Peti nagyra nőtt hímvesszője ki-be csúszkáljon a szájában. Közben ajkaival és nyelvével is masszírozta a finom falatot.

Egyik kezével a fenekét másikkal meg a két tojását babusgatta. A szorgalmas munkának hamar meg is lett az eredménye, mert Peti egy hangos kiáltással is felérő nyögéssel torkig beledöfte dákóját Csilla szájába, amely ott több löketben nagy erővel el is sült.

Erre e jelenetre érkezett oda a fiú mit sem sejtő apja. A két főszereplő annyira intenzíven élte át a jelenetet, hogy nem vették észre, hogy közönségük is van. Csak amikor váratlanul felcsattant a taps, akkor ugrottak szét. De már nem volt mit szépíteni, tagadni a dolgon.

- Azonnal menj fel a szobádba, majd ott beszélek veled - szolt rá Tölgyesy úr a fiára, és hangjában érződött a visszafojtott harag.

Peti még a friss élménytől kivörösödött fejjel sarkon fordult, futólépésben hagyva el a tett színhelyét, miközben igyekezett nadrágjába begyömöszölni Csilla szájából egy pillanattal azelőtt kihúzott férfiasságát.

Csilla a szégyentől és az előző aktustól kétszeresen is kipirulva állt ott a negyvenes éveiben járó jólöltözött üzletember előtt meztelenül. A legszívesebben a föld alá sülyedt volna. Csak olyasmiket tudott dadogni, hogy:

- Szegény fiú, úgy fel volt izgulva ...

- Én csak jót akartam ...

De látta a férfi szemében, hogy ez nem hat rá, és a dolognak nem lesz jó vége.

- Idefigyelj, te kis kurva! Igaz, hogy a fiam már nemileg érett, de még kiskorú! És az, ami itt történt az egyértelműen bűncselekménynek számit! Biztos vagyok, hogy nem úszod meg 1 két év börtön nélkül. Most felhívom az ügyvédem, és ő majd perceken belül riasztja a hatóságot, akik még itt a helyszínen felveszik a tényállást. Addig nem mozdulsz innen!

Csilla nagyon megijedt, amikor látta, hogy a tulajdonos komolyan gondolva mondottakat, zsebéből előveszi a mobiltelefonját. Reszkető hangon könyörgésre fogta a dolgot:

- Dárday úr, az istenért ne tegye tönkre az életemet! Ha kiderül a dolog, repülök az állásomból! És mit szól majd a család, meg a haverek?! Elgondolni is szörnyű!

A férfi nem válaszolt semmit, a lány fejében pedig kétségbeesetten cikáztak a gondolatok, valamilyen mentő ötletet keresve.

- Nem tudnám valahogy másképpen ezt jóvátenni? Ha akarja egy hónapig minden este ingyen fogok dolgozni a lovakkal az istállóban. Nem, nem, akár egy egész éven keresztül, ha kívánja!

A férfi végignézett az előtte álló nedvesen csillogó testű meztelen lányon, látta sírásra görbült száját, kétségbeesésében összekulcsolt kezeit és megpillantotta a kezei fölött előbukkanó duzzadt félgömböket. Őszintén meglepődött a gyönyörködtető látványon. Nem értette, hogyan történhetett meg, hogy eddig soha nem vette észre, milyen ritka szép formájú, keményen előreálló mellei vannak ennek a lánynak. Majd lejjebb csúsztatva szemét a sima hason, a karcsú derékon a nőiesen szélesedő csípőkön át szeme Csilla vénuszdombján nyugodott meg. Csilla szégyenében önkéntelenül is összeszorította izmos combjait, így a dombocska a szokottnál is duzzadtabbnak hatott. A férfi újra elámult, hogy mennyire üde, szűzies, szinte kislányos a húszas éveiben járó lány rövid pihékkel borított ágyéka! Dárday kíváncsi lett a fenekére is, ezért egyszerűen ráparancsolt:

- Fordulj meg!

A lány zavarában szótlanul engedelmeskedett. Az így elé tárulkozó látvány a férfit teljesen kielégítette. A két feszes, húsos félteke tökéletesen beleillett az eddigi összképbe. Ilyen szép kiugró segge leginkább fiatal néger lányoknak van - gondolta magában - de azoknak vékony pipaszár lábuk van. Csillának viszont kisportoltak, izmosak voltak a combjai és formásak, bokája felé elvékonyodóak a lábszárai.

Dárday fel-alá járt egy darabig hősnőnk körül, látszott gondolkozik valamin. Aztán, mint akinek hirtelen ötlete támadt, gondterhelt arca kisimult és már szinte barátságosan közölte a lánnyal, hogy talán meg lehet oldani az ügyet házon belül is, feljelentés nélkül.

- Te magad kérted, hogy büntetésként dolgozni szeretnél nálam. Elfogadom ajánlatod. Sőt megelégszem egyetlen munkanapoddal is. Pontosabban mostantól holnap reggelig kellene, hogy rendelkezésemre állj. Baráti társaságot várok és szükségem lesz a közreműködésedre. Nem lesz nehéz munka, hisz csak az lesz a dolgod, amit úgy is szívesen teszel. Csak egy feltételt szabok: ha nem fogadsz szót az este folyamán akár egyetlen esetben is, akkor mégis kihívjuk a rendőrséget.

Csilla úgy érezte, hogy egy sziklányi kő gördül le a szívéről. Hálásan nézett a tulajdonosra és csak annyit mondott:

- Nagyon köszönöm uram. Mindenben rendelkezésére állok. Csak arra kérem, engedje meg, hogy telefonáljak haza, hogy ma nem fogok otthon aludni.

Miután ez megtörtént, Dárday odadobta a törölközőt a lánynak, majd kulcsával kinyitotta az öltözőből nyíló egyik ajtót. Egy ablaktalan kis helység vált láthatóvá, ahol a takarító személyzet a felmosó seprűket, vedreket, vegyszereket tartotta elzárva.

- Törölközz meg és várj itt rám!

Ahogy Csilla belépett a fülkébe, kintről a férfi rázárta az ajtót, majd csak annak távolodó léptei és egy ajtó csukódásának zaja szűrődtek be hozzá.

Körülbelül egy órát maradt Csilla egyedül a sötét kamarában. Egyszer csak lépések közeledtére lett figyelmes. A zárba megfordult a kulcs és kinyílt az ajtó. A lovász fiú állt előtte. A lány igyekezett takargatni csupaszságát, de nem sok sikerrel.

- A főnök küldött - szolt a fiú vigyorogva - velem kell jönnöd. Ezt meg tedd a nyakadba, hogy vezethesselek - ezzel kezébe adott egy nyakörvet. A lány hátat fordítva neki, a saját nyakába kötötte a bőrből készült örvet.

- Most meg be fogom kötni a szemed és hátrakötöm a kezed.

Miután ezt megtette, megragadta a kutyaörv végét és húzni kezdte maga után a bekötött szemű, meztelen Csillát. Csak a hűvös levegőből következtethetett arra, hogy elhagyták az épületet, és a szabadban járnak.

- Hova viszel Feri?
- Nem mondhatom meg, de mindjárt ott vagyunk.

A lány didergett, egész testét elöntötte a libabőr. Úgy két-három percig mehettek a szabadban, amikor megálltak, és hallani lehetett, ahogy egy ajtó nyílik ki előttük.

- Itt hozom, ahogy kérni parancsolta, főnök - hallotta Feri hangját.
- Jól van, elmehetsz - válaszolt Ferinek Dárday, majd a lányhoz fordult:
- Na Csilla itt a lehetőség, hogy jóvá tedd bűnödet. Ma a heti bridzs partink lett volna, de váratlan vendég érkezett a tengerentúlról, és ezért valami különlegességgel szeretnénk szolgálni neki. Te úgy is szeretsz lovagolni, hát az lenne az első feladatod, hogy egy szép akadályugratással gyönyörködtesd a vendég urakat. De ahhoz, hogy jól meg tudd ülni a lovat, elő kell készítselek egy kicsit. Állj terpeszállásba!

Csilla engedelmeskedett a parancsnak. Egyszer csak érezte, hogy megfogják a jobb mellét és egy másik kéz a lába közé nyúl. A férfi vazelint kent a vágatába, de nem elégedett meg ennyivel, hanem jól megmasszírozta a lány szeméremajkait, a csiklóját, és belenyúlt jó mélyen a hüvelyébe is, addig, amíg sűrűsödő lélegzetéből és egyre nedvesebb ágyékából meg nem bizonyosodott arról, hogy "fogadóképessé" tette punciját az elkövetkező feladatra.

- Ültessétek fel a nyeregbe - szolt a következő utasítás.

Érezte, hogy két oldalról erős kezek megemelik. Ketten a két peremen állva egy mélyedés fölé tartották, ahova már azelőtt bevezették a felnyergelt lovat. Lassan kezdték leengedni. Először lábaival érezte meg a nyereg széleit, majd lejjebb csúszva a ló meleg testét tapinthatta ki lábujjaival.
Feneke a nyereg érintésére volt felkészülve, de e helyett egy vastag valami az ágyékába hatolt. Mivel előtte Dárday felizgatta a lány punciját, a pénisz alakú tárgy simán csúszott be a nedves résbe. A meglepetéstől, meg attól hogy a vastag valami hüvelyét teljesen kitöltötte, egy pillanatra lélegzete is elállt.

Végül kiszabadították a kezét, majd újra odakötözték a nyereg elejéhez. Kétoldalt a lábait is megbéklyózták, hogy ne tudja kivenni a kantárból őket. Így felkészítve, bevezették a lovat s lovasát egy cirkuszszerű sátorformájú közepén található porondra. Ezt az épületet Csilla eddig nem ismerte. Dárday itt szokta lebonyolítani a bemutatókat, amikor értékesebb lovakat vett vagy eladott. Valaki végre levette Csilla szeméről a kendőt. A rá irányított fényszórók erős fényétől teljesen elvakulva körülpillantott. De csak árnyékként sejtette a porond felé fordított székeken ülő három-négy alakot.
A látvány lenyűgözte a társaságot: a fényben úszó kemény mellű, gyönyörű meztelen lány bőre fehéren világított - melyhez a ló teste sötét háttérként szolgált, pontosan kirajzolva a nőiesen gömbölyded vonalakat. A meglepetés tökéletesen sikerült. Az árnyékok székeikről felugrálva lelkesen tapsolni kezdtek.

- Uraim, felkérem önöket, foglalják el újra helyeiket. Örvendek annak, hogy ennyire tetszik a ló és lovasa. Megkezdhetjük tehát a licitet. Két tétre lehet most licitálni: a gyeplő vezetésére és a joystick kezelésére. A fődíjat a vacsora után sorsoljuk majd ki.

Egy gyors árverés következett. Végül is a kikiáltási ár háromszorosáért elkeltek a feladatok.

Egy magas fiatalember megkapta a hosszúra eresztett gyeplőt és egy hosszú ostort, olyat, amilyet a kocsisok szoktak használni. Egy idősebb, őszülő férfi meg odaülhetett egy pult mellé, ahol a távirányított vibrátor "kezelőközpontja" volt felállítva.

- Uraim, kezdődhet az előadás - adta meg a jelszót a házigazda.

A fiatal hajtó könnyedén rásuhintott a ló tomporára, és kezdte körbe vezetni a lovat. Először csak sima ügetésre fogta, de Csilla teste ettől is elkezdett fel és le mozogni a nyeregben, amitől a hüvelye az öt kitöltő műtárgyon ritmikusan le és fel csúszkált. Közben a távirányító kezelője bekapcsolta a készüléket, majd sorra kipróbálta a kezelőpanelre felirt funkciókat, hangosan kommentálva azokat:
- Körkörös mozgás - mondta, és megtekerte a joysticket. Csilla Halkan elsikoltotta magát, váratlanul érte a testében megmozduló valami, ugyanakkor a ki-be mozgással kombinált forgó mozgás érzékileg egyre jobban fel is izgatta.
- Most kipróbáljuk a vibrációt is! Látom a sebesség folyamatosan változtatható. Ahogy bekapcsolta a megfelelő gombot, egy igen alacsony frekvenciájú remegés zümmögött bele a lány nedves hasadékába, amitől egész alsó testét forróság öntötte el. A férfi felgyorsította majd újra lassította a vibrációt, amitől a lány mind hangosabban kezdte venni a levegőt. Végül már úgy lihegett mintha egy szerelmi aktus kellős közepén érték volna rajta a körben ülő férfiak, akik nagy tetszéssel fogadták az akciót, és hangosan biztatni kezdték a kezelőket:

- Ne kíméld!
- Mindent bele, fiuk!

A hajtó nem sokat kérette magát, és átvezette a lovat az akadályokhoz. Az akadályok nem voltak magasak, de így is elérték azt, hogy minden ugratásnál a műpénisz nagy lendülettel behatolt Csilla alsó felébe, hogy utána rögtön ki is csússzon onnan. Közben az ostor is szorgalmasan csapkodott, csípős végével minden alkalommal elérve Csilla fehéren villogó fenekét. Meglepetésére a hátsó felébe nyílakó fájdalom nem hogy csökkentette volna, még növelte az egyre erősödő kéjérzést alsó testében. Még soha nem verte meg senki, kézzel sem nem hogy ostorral. Az erős érzés számára teljesen új volt és elsöpört benne minden szemérmet. Már a második akadály után hatalmas orgazmus rázta meg a lóhoz szíjazott testét, amit hangos kiáltással kísért.
A "produkciót" nagy taps fogadta.
Utána a lány lába között elcsendesedett az izgató zümmögés. De csak rövid időre, mert a kezelő átadta a helyét a mellette álló úrnak. A hajtó is átadta az ostort egy újabb jelentkezőnek. A "tréning" újult erővel folytatódott, azzal a különbséggel, hogy az új hajtó ügyetlenebbül kezelte az ostort, így a csípős csapások már nem csak a Csilla fenekét, hanem a combjait, hasát is súrolták. A joystick kezelője pedig újabb gombokat fedezett fel, amiket rögtön ki is akart próbálni:

- Csiklómasszázs!

olvasta hangosan és rögtön el is tolta a nulláról a tológombot, aminek az lett az eredménye, hogy a nyeregből közvetlenül a műpénisz előtt beépített, legömbölyített rugalmas valami emelkedett ki, és előre-hátra mozogva, egyben a vibrátor remegését átvéve a lány csiklóját kezelésbe vette. Csillának ez volt egyik legérzékenyebb pontja. Utolsó barátjának köszönheti e felfedezést, aki először kényeztette orálisan a lába közét. Akkor derült ki, hogy szinte a falra tudott volna mászni izgalmában, amikor a fiú a csiklóját nyelvével masszírozta és szopogatta. Az intenzív kezelés, vesszőzés hatására Csilla már a következő orgazmus határán volt.

- Eject! - volt a következő gomb felirata. Nem volt magyar szöveg alatta, de nem volt nehéz kitalálni az általa okozott hatást: ahogy a kezelő megnyomta a billentyűt, erőteljes meleg vízsugár lőtt ki ütemesen a pénisz hegyéből Csilla hüvelyébe. A lány nehéz lélegzete ismét sikoltásra váltott és teste az élvezettől előbb megfeszült, majd egymásután többször is erőteljesen összerándult.

Csilla már egészen kábult volt az átéltektől, a többször orgazmus teljesen alélttá tette. Végre befejeződött az "előadás", és kivezették vele a lovat a porondról. A közeli istállóban leoldozták a kezeiről és a lábáról a béklyókat, segítettek neki felállni a nyeregben, hogy így kihúzva magát a műfütyiböl leszállhasson a lóról. Utána ott állt a meztelen lány a három férfi között, kissé csapzottan, bár arcáról még mindig kielégültség sugárzott.

- Most segítünk neked lezuhanyozni, majd pihenhetsz egyet a második fellépésed előtt.

adta ki újra az utasítást a házigazda, majd intett az istállófiúnak, aki odavezette a lányt a gumicsőhöz, ahol a lovakat szokták lemosni. Kezeit magasan a feje fölé kinyújtva odakötözte őt egy fenti tartóoszlophoz. Aztán a két férfi elküldte a fiút törölközőért és szappanért, majd megengedték a vízcsapot, kézbe vették a két gumicsövet és két oldalról a meleg vízsugárral alaposan végigmasszírozták a lány testét. Ahogy a fiú megérkezett, elzárták a vizet, kézzel jól beszappanozták Csillát, különösen nagy figyelmet szentelve a lány alsótestének, a két formás fenéknek, elöl a vénuszdombnak és az erősen duzzadt szeméremajkaknak, és közöttük sejlö résnek. De a rugalmas melleket sem felejtették el beszappanozni, bár a síkos szappanlé miatt ezek ki-kicsúsztak az éppen soros férfi kezeiből. Utána hagyták, hogy a fiú a magával hozott törölközővel szárazra törölje Csillát és visszavezesse az előző rejtekhelyére.A férfitársaság közben átment a társalgóba, egyikük szivart vett elő, a többiek meg cigarettára gyújtottak. Az inas konyakot, sherryt vagy whiskyt töltött a poharakba. A szoba sarkában kártyaasztal állt, körülötte kényelmes bőr karosszékek. A vendégek a legújabb tőzsdei fejleményekről, a legutóbbi ügető eredményéről meg a másnapi időjárásról beszélgettek. Egy idő után a házigazda csendet kért, majd így szólt:
- Uraim! Bocsánatot kérek, hogy megszakítottam a társalgást, de szeretném, ha megbeszélnénk a mai este további lefolyását. A következő javaslatom lenne: elsőként következhet a kártyaparti - ahol majd fiatal női zsokénk kibicelni fog majd nekünk. Majd természetesen a vacsora, és akinek még kedve és energiája van, egy éjszakai hajtóvadászat.

A javaslattal mindenki egyetértett. Míg a férfiak lassan körülülték a kártyaasztalt, addig a háziúr elküldte az inast, hogy hozza be Csillát a rejtekhelyéről. Csilla kissé kábult volt még, mert a sötét kamrában, a seprűk között ülve elaludt. Az inas nyakán a kutyaörvvel bevezette, és rögtön az ajtó melletti falnak fordította, így háttal állva a társaságnak, nem láthatta, csak hallotta őket. Ott álldogálva várt a háziúr további utasításaira.

- Terpeszállás! - szolt az első parancs.
- Hajolj előre!

A lány álltában előre dőlt, de úgy látszik nem egészen a férfi elképzelése szerint, mert a fenekén nagyot csattant a háziúr keze.

- Mélyebben, egyenes lábbal és fogd meg mindkét bokád!

Csilla engedelmesen követte a parancsokat, pedig tudta, hogy így teljesen feltárja legintimebb részeit az idegen férfitársaság előtt. De hát nem volt más választása. A megegyezés kötelezte, ki volt teljesen szolgáltatva Dárdaynak. Feneke a terpeszállás miatt kinyílt, mint egy Csilla és láthatóvá vált középen a duzzadt ajkú vágat, fölötte meg a kis sötét udvarú kerek nyílás. Megfeszült combjain még látszottak az ostor által rajzolt csíkok, csakúgy mit fenekének mindkét féltekéjén. Egy kéz valami síkos krémet kent a lábai közé, majd érezte, hogy valamit bevezetnek a hüvelyébe, és ugyanakkor a kisebbik lyukba is. A férfi egy kétágú vibrátort dugott be a nyílásaiba, majd felszíjazta azt a lány derekára. Utána Dárday a közeli bárhoz ment és egy jégkockával a kezében tért vissza.

- Most felállhatsz. Fordulj felém.

Csak most így kiegyenesedve vette észre Csilla, hogy milyen szép díszes aranyszínű a szíj a derekán. Ekkor a férfi a jégkockával a lány mellbimbójához ért. A hideg érintéstől a lány összerándult. A jéghideg dörzsöléstől mellbimbói megkeményedtek és előre meredtek. Dárday ekkor elővett a zsebéből két középen lyukas kerek arany lapocskát és ráillesztette azokat a lány mellbimbóira. A bimbók hegye épp hogy csak belefért a lyukakba, úgy kellett kihúzogatni őket, hogy szabadon láthatóvá váljanak.

- Nos ez lesz ma az estéi ruhád. Most meg térdelj le és mássz be a kártyaasztal alá.

A kártyaasztal szokatlanul nagyméretű volt és üvegből volt a lapja. Csilla az utasításnak engedelmeskedve négykézláb bemászott az asztal alá, ahol a négy játékos lábai vették körül.

- Uraim, most lejátszunk egy rövid partit, és a győztest a kisasszony orális jutalomban fogja részesíteni. Ugyanis nagyon ért hozzá, mondhatnám mestere a műfajnak. De elötte bemelegítésképpen megtisztitod a nyelveddel az uraságok cipöjét! De ha ez számodra túl alantas munkának tünne, beválthatod vendégenként egy-egy talpassal.

Csilla megalázónak és egyben undorítónak érezte a feladatot, ezért rögtön a talpas mellett döntött, nem is sejtve mire adta beleegyezését. De egy pillanat mulva már megbánt mindent, amikor meztelen talpára sújtott a pálca. A fájdalom egész lényébe belehasított, lélegzete elakadt, hang nem jött ki a száján, csak hangtalanul tátogott. A néma ordítást végre sikerült legyőzze, és alig érthetően nyöszörögte:

- Könyörgöm ne, ne, inkább kipucolom a cipöket.

Eközben elkezdődött az első játszma. Az asztal alatt lány pedig nagy igyekezettel kezdte sorra lenyalogatni a körülötte ülő férfiak cipőjét.

Közben Dárday előkészítette az asztal sarkára a vibrátor távirányítóját, ami igen hasonlított ahhoz, amit a lovaglás alatt használtak. Ahogy bekapcsolta, Csilla összeborzongott. Meglepődve érzete, hogy a melleire tapasztott fém korongocskák is megremegnek, vibrálnak, és finom szúrásszerű érzést keltenek, mintha valaki csipkedné a mellrózsáit. Csilla mellei nagyon érzékiek voltak, ezért e váratlan "kezelés" máris beindított benne egy izgalmi állapotot. Közben a főnök bekapcsolta vibrátort is. Először a hüvelyébe süllyesztett vastag ágát zümmögtette, forgatta meg a lányban, végül a fenekébe dugott kisebbik vége kezdett remegni, mozogni a testében.
Az összhatás eredményeképpen Csilla ismét izgalomba jött és lihegve kezdte előre-hátra mozgatni formás fenekét az üveglap alatt. De a teszt befejeztével Dárday kikapcsolta a masinát.

Az első partit az amerikai vendég, egy közepes termetű kisportolt férfi nyerte el. Vidámat füttyentett és máris kigombolta nadrágján a sliccet és széttette a lábát, várva a megígért jutalmat.

- Most te vagy a soron - csapott a lány fenekére a háziúr.

A lány odacsúszott a nyitott nadrágú férfi lábai közé. A vendég ekkor benyúlt az alsónadrágjába és elővette már enyhén duzzadó, de még lefelé konyuló nemi szervét. Már így is jó hosszú és vastag darab volt. Mi lesz ebből, ha megnő - gondolta önkéntelenül is Csilla.

- Parancsolod a távirányítót hozzá?
- Persze, persze! Szerintem nagyon fontos a kölcsönösség, mai kifejezéssel élve az interaktivitás! - és rögtön beindította a lány különböző erogén zónáira irányított össztámadást.

Csilla egyik kezével megfogta a szeme előtt himbálózó meleg tagot, és masszírozni kezdte. A férfi farka mind jobban vastagodott, egyre keményebb lett. Ekkor a lány bekapta, és erősen szopni kezdte, élvezve, hogy nő a szájában a férfi nemi szerve. Amikor úgy érezte, hogy most már egy kemény dorong van a fogai között, kiengedte azt a szájából, és nyelvével teljes hosszában dédelgetni, nyalogatni kezdte a hímvesszőt. Eközben a férfi sem lazsált, nagy hozzáértéssel nyomogatta a gombokat, tekerte a joysticket a vibrátor távirányítóján, minek eredményeképpen Csilla mind jobban lihegett, vonaglott az üveglap alatt, a társaság többi tagjának nagy tetszésére. Most a lány újra bekapta, majd a makkot finoman rágcsálni kezdte, amitől a férfi felszisszent. Utána meg egy hosszabb ki-be sorozat következett, miközben a lány minden betoláskor igyekezett teljes hosszában lenyelni a férfi dorongját. Az amerikai vendég egyre mélyebbeket lélegzett, arca eltorzult az élvezettől. Csillát meg annyira felizgatták a fenekében és pinájában forgó-morgó vibrátorok és a mellbimbóit stimuláló csípések, hogy már ő is nagyon közel került az orgazmushoz. Végül nagy kiáltások közepette több hullámban elsült a vendég farka, és a lánynak is sikerült elérnie a csúcsot és remegve összeomlani a férfi lábai előtt. Hátára fordulva megpróbált kinyújtózni. Verejtékező mellkasát a mély lélegzetek még sokáig fel-le mozgatták, csak lassan csitulva el.

De nem sokáig tudott így pihenni, mert aléltságából egy, az ágyékát ért könyörtelen vesszőcsapás brutálisan visszahozta a kegyetlen valóságba.


Szextörténet ajánló:


Szex a strandon.


Kamaszfiú voltam 17 éves és szerettem úszni. Közben persze mindig áhítattal bámultam a fürdőruhás csajokat. A szerszámom szinte állandóan ágaskodott.
Egyik alkalommal a medencében ülve bámultam egy 30 év körüli csajt. Hatalmas mellei hullámzottak a vízben. Elképzeltem ahogy közéjük rakom a farkam. Amikor észrevette hogy nézem odajött és kérdezgetni kezdett. Egyszer csak észleltem hogy a víz....

Így vesztettem el a szüzességemet


16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 másodpercre megálltunk egymással szemben majd egymásnak estünk. Még a nappaliban voltunk, amikor teljes testével neki nyomott a falnak.

Akkor már....

Megbasztam Erős Antóniát


Sajnos ez csak a képzeletem szüleménye,a valóságban soha nem történt meg.A fantáziámban újra egy 14 éves,kamasz srác vagyok,aki találkozik az imádott hírességgel.Az idén nyáron töltöttem be a 14. évemet,most jártam ki a 8. osztályt.Szüleimtől ajándékba 1 Horvátországi nyaralást kaptam,persze nem egyedül,utazott az egész család,apa,anya,én.Mikor megérkeztünk a hotelba,én rögtön rohantam le a strand....

Keri kaland Anitával


Történetünk egy kisvárosban játszódik. A város egy hegyen épült valahol a Dunántúlon. A hegy lábánál egy nagy tó volt. A hegyoldalban kisebb-nagyobb házak álltak. A hegy lábánál pár lépésnyire a tóparttól volt a környék leggazdagabb családjának háza. Nem is ház volt ez, hanem palota. Hatalmas fehér falú többszintes építészeti műremek. A kertben ritka Ázsiai és Amerikai növények díszelegtek. A kert....

Az első szeretőm


Az első szeretőm ébresztett rá igazán a szex ízére. A tilosban járás, mutatta meg az eddig rejtett oldalamat.
Egész felnőtt életemben csak menekültem a pasik elől.Amióta elmúltam 12 folyamatosan üldöztek.Túl jó nő voltam.
Magas,vagyok,az a hosszú combú ,hosszú szőke hajú,nagy, igazi mellű és nagy,kemény, kerek popsis csaj. Egyik szeretőm egyszer azt mondta, hogy ha meglátja , a képer....

Esti családi orgia


Egyik este otthon...

... Laci letolta Szilvi hálóingjének a nyakát... és szopta a melleit! Szilvi hátradőlt a kezeire és hagyta, hogy a saját fia szopja a meztelen melleit! Az Isten szerelmére, mit csinálunk mi!?

Laci a nyelvével birizgálta az anyja mellbimbóit (éppenséggel elég szakképzetten), aztán láttam, ahogy felnyúl a hálóinge szegélyénél... keresve az anyja pu....Szextörténet címkék

szájra | csak nező | roland | meglesem nórit maszti köz | esti szexmese |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.