A gyógykezelés - extrém szextörténet
Amikor megszülettem, egy nagyon furcsa hormonális betegség miatt, már kiskoromban (2 – évesen) orvoshoz hordtak a szüleim. Tulajdonképpen arról volt szó, hogy kevés férfi hormon termelődött a szervezetemben és sem az ivarszervek, sem a testalkatom nem úgy alakultak, mint ahogy kellett volna. A herék nem szálltak le, sem a hímvesszőm nem volt tökéletes nagyságú a koromnak megfelelően.

Anyám elvitt rengeteg orvoshoz, de igazi eredményt nem tudtak elérni. Már nyolc éves lehettem mikor a nagynéném, olvasott egy orvosi kísérletről amely talán segített volna rajtam. Ekkor én már túlsúlyos voltam, kisujjnyi pénisszel, babszemnyi herékkel.

Anyám utána ment a dolgoknak, és kiderült, hogy egy holland magánklinikán dolgozó magyarszármazású orvosnő a gyógymód kitalálója. Volt viszont három nagy probléma a kiutazással kapcsolatban. Útlevél, pénz, valamint az eljárás korai kísérleti fázisban volt, így még nem volt engedélyezett, mert csak sertéseken próbálták ki több – kevesebb sikerrel. A nagynéném szerzett útlevelet, pénzt valamilyen úton, módon, és bízva a szerencsében elindultunk. Egy kisvárosban találtunk rá erre a klinikára, egy eldugott helyen, egy erdő közepén. Ott örömmel fogadott bennünket, a doktornő akit Edinának hívtak. Megvizsgált, és megállapította, hogy valóban hormonális bajaim vannak és azt az addigi módszerekkel nem, lehet orvosolni. Elmondta, hogy az ő módszere biztosan segítene, de sajnos hivatalosan nem alkalmazhatja. Lehetnek mellékhatások melyeket még nem derítettek fel és a tudományos kollégák sem pozitívan állnak az ő eredményeihez, mert lenézik. Nem hiszik el, hogy egy keleti orvos, ráadásul nő jobb eredményeket ér el, mint ők.

Anyámat mindez nem befolyásolta, mert ha veszélyes is a kísérlet mindenképpen ki akar engem gyógyíttatni. (Utólag tudtam meg, hogy miért!). Nos, beköltöztünk egy bérházba és elkezdődött a kezelések sorozata. Volt három műtétem, különböző folyadékok, infúziók beadása, injekciók garmada. Majd egy év múlva az utolsó vizsgálat után egy szatyornyi gyógyszerrel, a hazatérés. Az egy évnyi távollét sem, anyámnak sem nagynénémnek nem volt gond, mert mind a ketten elváltak voltak. Hogy külföldön miből éltünk? Azt is csak később tudtam meg. Szóval a kezelés kezdete után egy évvel, szemmel látható volt a változás. Nőtt a péniszem a herém, fogytam, férfiasodtam. Tizenhárom évesen kellett először borotválkoznom, és ekkor már napi két – három önkielégítés nem volt sok. Edina doktornő negyedévente jött Magyarországra megvizsgálni, és újabb gyógyszer adagokat hozni. Nos a kezelés mellékhatása a következő lett. Abnormális here és pénisz méret, mely azt jelenti, hogy nyugalmi állapotban szinte egy szafaládéra hasonlított a farkam a herém pedig a tyúktojásnál némileg nagyobb volt. Persze megmérni nem volt könnyű mert, mikor a doktornő hozzá ért rögtön elkezdett merevedni rendkívül gyorsan. Eközben nemcsak én pirultam, hanem ő is. A merevedés teljessége ugyan is akkora farkat okozott, hogy úgy tudnám jellemezni, ha egy A4 – es lapot hosszában meggörbítesz, akkor kábé akkora a farkam a végén egy szép galléros makkal.

Nos a tizennegyedik szülinapom előtt telefonált Edina doki. Anyám nem volt otthon így csak velem tudott beszélni és elmondta, hogy meglátogat bennünket. A legutolsó vizsgálat eredménye alapján többé nem kell gyógyszert szednem, és csak el szeretne búcsúzni. Mikor elmondtam anyámnak a hírt, mind a ketten nagyon örültünk és vártuk a találkozást. A születésnapomig eltelt időben anyám meglepően sokat beszélt a nemiségről valamint a szexuális dolgokról. Eljött a várva várt nap. Anyám és a nagynéném készülődtek, sürögtek, forogtak. Néha huncutul, mintha tudnának valami titkot úgy pislantottak rám. El kell mondanom, hogy anyám ekkor 34, néném 30 – éves volt. Együtt laktunk mind a hárman egy nagy medencés kertes erdei házban, melyet hazatérésünk után vásároltak. Délután cseng a csengő, én szaladok kaput nyitni. Ott áll a várva várt vendég Edina doktornő.

– Szia! – köszöntöm, mert tegeződöm vele.

– Hello! – mondja lágy hangján. Elindulunk befelé, miközben kérdezem tőle az ilyenkor szokásos dolgokat. Milyen volt az út, hogy érzi magát, miegymás. Ahogy beérünk a házba a néném és anyám vidáman puszilgatva, fogadják. Leülünk a terített asztalhoz, ebédelni, közben beszélgetnek erről – arról. Milyen a divat és miegymásról. Az ebéd végén, miközben a kávét isszák, felém, fordul anyám, komoly arccal beszélni kezd. Elmondja, hogy a kinti kezelés alatt a nénémmel egy nyilvános házban dolgoztak. Mivel a drága gyógyszerek költségét máshogy nem tudták fedezni. A mai napon pedig a kezelés vége az lesz, hogy megtanítanak bánni a farkammal. Ő tud a naponta végzett farokverésemről, a pornó filmeket is ő hozta haza tucatjával, amiket titokban néztem. Én pirultam, hogy tudja ezeket a dolgokat, de megnyugtatott, hogy ez természetes az én állapotomban. Látta hogy mennyire felizgat a filmekben lévő erotika, és hogy verem eközben a farkam. Tudja, hogy már ki szeretném próbálni az igazi kefélést is. Nos, ma lesz a nagy nap! Maradjak az ebédlőben, ők felmennek a hálóba mindent előkészíteni. Eltelt vagy egy óra mikor anyám lejött egy fekete bőrruhában hozzám.

– Na, hogy tetszem! – olyan csinos volt, hogy a farkam rögvest kezdett merevedni.

– Ahogy látom, kezdesz gerjedni, te rossz fiú. Én az anyád vagyok!

– Anya te nagyon szép vagy és erről pedig nem tehetek.

– Így igaz. – mondta, és közben megsimogatta a farkam a nadrágon keresztül.

– Az a két nő odafent, már vár téged gyere. Mentünk fel az emeletre be a hálóba, ahol majd hanyatt estem. Edina és a néném, mindketten izgatóan egyformán öltözve vártak a baldachinos ágy mellet. Mind kettőjükön combfix harisnya, tanga, mellemelő és csuklyás muszlin köntös. Hát majdnem eldurrantam, mikor megláttam őket.

– Gyere te farok király! – mondták nevetve. Karon fogtak, és az ágyhoz vezettek. Levetkőztettek, és fel ültettek az ágyra, a háttámlához készített párnákhoz döntve. Egy lágy zenére érzéki táncot kezdtek lejteni előttem. A lágy fátyol köntös izgatóan mutatta, takarta e csodálatos két nő érett bájait. Én meg eközben próbáltam takarni egyre növekvő szerszámom. Ők a hatást látva, egyre közelebb léptek. Végül az ágyra lépve felettem folytatták. Simogatva egymást mindenhol, hol az ölüket, hol a mellüket. A látványtól egyre nőtt vágyam, éreztem, hogy mindjárt élvezek. Edina lerántva a párnát (mivel azzal takartam a farkam) egy puszit nyomott a makkom hegyére, mire elélveztem. A kitörő ondó a mennyezetig repült. Én vöröslő arccal néztem az ő mosolyogó arcukba.

– Na az első,meg volt! – mondta a néném Kati. – Lássuk mikor lesz a következő – Erre rámvetették magukat, és végig csókolgattak mindenhol. Egyikük elkapta a farkam és elkezdte verni szép ütemesen, majd a kéz mellet éreztem egy forró szájat is. Lenézve látom, anyám az, aki próbál minél többet a szájába venni dagadó makkomból. Ismét kilőtt, pumpálva a fehér ondót a saját anyám szájába.

– A mindenit ez a szájába élvezett a saját anyának! – nevetett Kati. – Nem baj, az a fő hogy élvezd! Hát, mást nem is tudtam tenni. Már nem érdekelt semmi csak az, hogy minél többet kiéljek a videofilmektől felduzatt vágyaimból. Ezután, Edina elmondta, úgy állapodtak meg, hogy először őt kefélem meg, majd Katit, és ha akarom Évát, anyámat. Edina hanyatt feküdt, és Kati elkezdte ujjazni és krémezni. Egyre több krémmel és egyre mélyebben. Edina oda hívott magához és elkezdte csókolni, nyalni a farkam, mivel szopni nem bírta, nem fért a szájába. Miután elég krémes, és tág volt a puncija Kati bekente a farkam is, és oda fordította Gabi puncijához.

– Most jól széthúzom a pináját Te, pedig lassan nyomd be a farkad! – elkezdtem benyomni, mire halkan felsóhajtott.

– Nem tudom, hogy befér e nekem ez a hatalmas fasz! – lihegte Katinak.

– Majd irányítom, hogy finom legyen válaszolta. Megfogta a farkam és vezette befelé a szűk punciba. A makkom már majdnem bent volt mikor felsikoltott.

– Fáj! Nagy ez nekem! – kiáltotta.

– Fordulj négykézlábra és lazíts! – szólt Kati, és elkezdte ujjazni ismét. Miután már az ökle is, eltűnt a punciban odahúzott engem is.

– Most próbáld meg újra, de finoman, lassan. – Elkezdtem benyomni a már lazább barlangba és közben figyeltem, mint fogadja magába a doktornő a farkam. Félig sem jártam mikor vége lett a barlangnak.

– Teljesen bent vagyok, nem fáj? – Kérdeztem Edinát. Ő csak lihegett szólni nem bírt. Ekkor Kata visszahúzott vagy öt centire és egy törölközőt tekert a farkam köré.

– Na most lassan dugd, de csak a törölközőig nyomd a farkad belé!

– Elkezdtem mozogni ki be. Edina egyre hangosabban nyögött, az élvezettől. Vagy húsz mozgás után kért, hogy picit gyorsítsak a tempón. Hát elkezdtem baszni életem első nőjét. Fantasztikus volt, ahogy hullámzott előttem, a segge. Bele is élveztem ekkor, amitől még csúszósabb lett. Ő felnyögött és Katira nézett.

– Baszass szét ezzel a nagy fasszal!

– Oké Bébi meg kapod, amit akarsz ! – Erre elkezdett hátulról lökni egyre gyorsabban. Edina hörgött sikított nyögött, mind hangosabban. Kata elkapta a haját, és úgy cibálta húzta a farkamra. Egyszer csak Edina zokogva felsikolt megfeszült háttal!

– Élvezek! – Kiált fel, miközben a farkam szorítja a puncija, mint a satu. Lassan kicsúszok belőle mire ő elterül az ágyon.

– Most jövök én! – szól Kata, aki már előkészítette a punciját a bevetésre. Hanyatt vágódott és két kézre fogta a farkam.

– Velem nem lesz gond, én elég tág vagyok. Mikor neked gyűjtöttünk Hollandiában engem szétbasztak a kupiban.

Valóban szinte teljesen cafrangos volt a puncija a sok dugástól. A videofilmen láttam néha ilyen szétbaszott pinát. Elkezdte bevezetni a farkam kéjbarlangjába. Lassan a fele már bent volt mikor elkezdett mosolyogni.

– Ez az nyomd tovább! – Én éreztem, hogy ismét elakadtam, és kérdőn néztem rá.

– Nyomd csak bátran, te szilaj bika! Én bírom még tovább is! – Erre haladtam tovább, bár nehezebben, mint ez idáig. De egyszer csak nem ment beljebb.

– Oké, húzd most vissza, és tekerd rá a törölközőt mint az előbb – Megtettem, majd lassan elkezdtem dugni anyám testvérét.

– Fokozatosan gyorsíts a tempón! – Kérlelt, elfúló hangon. Én mind gyorsabban keféltem, miközben aprókat sikoltott.

– Bámulatos farka van a fiadnak! Így még soha nem keféltek meg e világon! Ki kell próbálnod! – Biztatta anyámat, egyre jobban hörögve. Kis idő múlva szólt, hogy bele akar ülni a szerszámomba. Helyet cseréltünk, és elkezdett lovagolni, egyre gyorsabban. Lihegtünk, nyögtünk mind a ketten, mikor egyszer csak lerántotta a törölközőt a farkamról, mind beljebb fogadta a farkam magába. Éreztem már nem sok, kell, hogy teljesen bent legyek, így egyre feljebb löktem magam. Elkezdett üvölteni a kéjtől mind artikulátlanabb hangon. Hirtelen tövig húzta magát a farkamra és megszorított.

– Élvezeeeeeeek! – Üvöltött, és engem is elért a kéj újabb hulláma. Pumpáltam a gecit belé, annyira hosszú ideig. hogy azt hittem pisilek. Mikor leszállt rólam csak folyt az ondó belőle mint egy kis patak.

– Éva! Ki kell próbálnod a fiad! Ekkorát utoljára akkor élveztem, mikor először dugtak meg egy húszcentis, jó vastag néger fasszal.

– Nem – mondta anyám – még nem!

– Na mindegy én és Edina még egyszer elkapjuk egy fordulóra! Meg kell tanítani puncit, nyalni és dugni egyszerre. – Azzal oda húzta Edinát az arcomra a farkam, pedig elkezdte szopni. Nyaltam a felettem lévő puncit az instrukcióknak megfelelően melyet Edina adott. Élveztem az addig nem tapasztalt új ízeket, illatokat, mikor érzem valaki megint, ráül a farkamra. Félig oda nézve látom anyám, élvezi fia dorongját, miközben Kata, a lábát feltámasztva nyalatja a punciját Edinával. Én, attól hogy anyám a farkamon valamint egy illatos punci a számon elkezdtem extázisba esni. A vágy újabb elsöprő hulláma jött felém, és elkezdtem élvezni. Kiabáltam a számon lévő punciba mindenféle hangot, talán még kínomban haraptam is. Majd élvezve elájultam.

Mikor felébredtem a három nő mosolyogva puszilgatott. Mint egy fél órát töltöttem önkívületi állapotban. Edina elmondta, hogy naponta egyszer mindig szopassam le magam, mert a hormon túltengést így lehet levezetni. Persze Kati egyből vállalta a napi penzumot.

Szóval ez volt az első kefélésem, amiben még a saját anyám is élvezte a gyógykezelés hatékonyságát. Ez a hármas még sokszor összejött, mindenféle helyzetben, de ez már egy másik történet.Szextörténet ajánló:


Négerekkel basztunk Afrikában


Kettesben a lányommal elutaztunk télen Kenyába, mert melegre és napsütésre vágytunk. Sem a férjem, sem a barátom nem tudott velünk jönni, mert sok munkájuk volt. Két hétre fizettem be egy utazási irodánál, teljes ellátásra egy 5 csillagos szuper szállodába, közvetlenül az óceán partjára.

Hideg februári napon repültünk el a meleg nyárba. Jó hosszú volt a repülőút, és amikor megérkez....

A perverz ügyvéd


Belép a szobába, szemben az ajtóval az asztal szélén ülök, lábam hanyagul a széken. Kezemben egy pohár, benne borostyán színű folyadék. Rám mosolyog és elkezdi kioldani a nyakkendője csomóját, felém tart. Végig simít az arcomon, a számhoz emelem a poharat és iszok.
- Valahogy másként néz ki ma… - mondja és érzem, ahogy végig csúszik a tekintete a testemen. Egy fekete nadrág kosztüm van raj....

A szomszéd öreg néni


Lakunk egy társasházban 12 család 1 lépcsőházban.
Közvetlen szomszéd egy jó 50-es hölgy aki egyedül él már évek óta.
Mindig fontolgattam hogy jó lenne ha lenne köztünk valami de valamiért mindig bennem volt hogy NE.
Egyébként van feleségem gyerek de akkor is bennem volt a vágy a szomszéd iránt.
Sokszor összefutottunk a lépcsőházban váltottunk pár szót de folyamatosan né....

A kéjmámor


Másfél hónapja ismerkedtem meg Tiborral. Egy szórakozóhelyen láttam meg. Azonnal megtetszett. Kedves stílusa, figyelmessége lenyűgözött. Pláne, mikor láttam, milyen erotikusan táncol. Kiderült, hogy barátnője van, de az utóbbi időben elhidegültek egymástól, mint mondta. Barátnője mindig fáradtságra hívatkozva síet ágyba bújni egyedül. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki azt mesélte róla,....

A mostoha anyu pinája


A szüleim tizenöt éves koromban elváltak, anyámhoz kerültem a válóper után, így én apámat csak a láthatási napokon láttam, illetve a szülők közös beleegyezésével a nyári szünetben két hétig apámnál lehettem. Anyám nem ment újra férjhez ezért kettesben maradtunk, de apám a válás után egy évvel elvette Zsuzsát. Zsuzsa 25-30 év közötti, arányos testalkatú, szőke, zöld szemű nő volt.
Az első ny....

Egy ártatlanság elvesztése


Valahol belül tudtam, hogy most készülök "megölni"a bennem rejlő kislányt, de tudtam, hogy le kell győznöm a félelmeimet. Ahogy rám néz, ahogy látom rajta, hogy úszik a boldogságban. Eleget várt már rám. Talán túl sokat is. Bíztatóan simogatom a hátát, közelebb húzom. Szája újra enyémre talál, de csak egy percre, s már halad is tovább lefelé a nyakamon. Keze a mellemet simogatja. Kiráz tőle a hide....
Szextörténet címkék

testvér | tej | bizar | beléd | 4 éves |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.