16 évesen Vikivel


Az eset tavaly nyáron történt, 16 éves voltam. Néhány haverommal voltam a városi parkban, amikoris hozzánk szegődött Viki, aki az egyik legdögösebb lány volt a generációnkban. Rólam annyit kell tudni, hogy kb. 175cm magas vagyok, sportos testalkatú, barna hajú és barna szemű. Kb. fél órán át sétálgattunk, előbb az egyik barátom lépett le, majd a másik is, szóval Viktóriával kettesben maradtunk. Felajánlotta, hogy menjünk el, hozzá, én természetesen beleegyeztem.
Rövid gyaloglás után megérkeztünk a házukhoz, Viki kb. 170cm magas, hátközépig érő barna haja van és kék szeme, elég vékony testalkatú, a mellei nem túl nagyok de nem is kicsik, de a feneke az valami csodálatos. Kint több mint 30 fok volt, szóval eléggé leizzadtunk, s bent a házban miután Viki levette cipőjét megláttam Viki csodaszép kis lábait, amitől rögtön felizgultam. Megkínált vízzel, majd felmentünk a szobájába. A lány fehér bokazoknit, farmer shortot és egy rózsaszínű topot viselt, amiből nagyon szépen kilátszódtak a mellei. A lépcsőn felfelé menet végig a popsiját bámultam, s ő ezt észre is vette de nem szólt semmit.
Az ágya szélén ültünk és beszélgettünk átlagos dolgokról meg telefonozgattunk, míg nem szóba került a csaj-pasi téma:
-Neked volt már barátnőd?-kérdezte Viki
-Nem, még nem volt.-feleltem kicsit megszeppenve-Hát neked volt barátod?
-Volt de nem valami komoly…érted. Akkor te ugye….nem is voltál még lánnyal….úgy?
-Hát nem.-feleltem meglepve
-Láttam ám, hogy a fenekemet bámultad, most meg az előbb a melleimet nézted ha nem tévedek-mondta Viki mosolyogva, én elégé zavarba jöttem, s így is válaszoltam:
-Ö, hát, tudod….nagyon szép vagy…hát….csak én…szóval bocsi de nagyon vonzó vagy.
-Semmi gond, ha szeretnéd akkor megnézheted a melleimet.-mondta Viki
-Pfú, azta, hát, nagyon szeretném megnézni, nagyon köszönöm.
Egy pillanat alatt elszállt a sokkhatás, amit Viki az előbbi mondatával okozott, s immár csak arra figyeltem, ahogy a lány felemeli a karjait és várja, hogy levegyem róla a topot. Nem sokat tétováztam, közelebb ültem hozzá, s lassan elkezdtem felfelé húzni a ruháját, miközben éreztem a 16 éves lány csodálatos illatát. Lekerült a top, így már csak melltartó takarta előlem Viki kebleit. Nem akartam elsietni, így hát előbb szájon csókoltam a lányt, majd a nyakát puszilgattam és a haját simogattam. Pát perc után ő kapcsolta ki a melltartóját én pedig lehúztam róla. Mesés látvány volt a két cici amint ott csüngtek előttem, s én megmarkoltam őket. Még én Viki melleit kényeztettem, addig ő levette rólam a pólót s a mellkasomat simogatta ami nagyon jól esett.
Viki a kezemet a nadrágjához irányította, jelezve ezzel, hogy szabadítsam meg attól. Kigomboltam a nadrágot, Viki hátradőlt az ágyon én pedig lehúztam róla de bugyiját rajta hagytam. Még mielőtt a lány bármit is csinált volna, én is levettem a nadrágomat és újra csókolózásba kezdtünk. Viki egyre közelebb ért kezével az alfelemhez és lehúzta rólam az alsónadrágot. 17 centis farkam ott meredezett előtte, úgy tűnt nagyon tetszik neki. Óvatosan megmarkolta, ekkor azt mondta:
-Nagyon szép!
Hátra dőltem az ágyon, Viki pedig lassan verni kezdte a farkamat, majd megcsókolta a makkomat. Kicsit később már az egész makkom a szájában volt, s a nyelvévek izgatta. Nem is bírtam sokáig:
-Ahhh…ez nagyon jó Viki, csak….mindjárt elmegyek.
Alig hogy ezt kimondtam már lövellt is ki belőlem a sperma, egyenesen Viki arcára. Látszott rajta, hogy nagyon meglepődött de, gyorsan úrrá lett a helyzeten.
-Bocsi, azt hidtem később jön.-mondtam
-Nem baj….szerintem ez normális, így első alkalomkor.
E mondat után Viki hátradőlt, letörölgette magát, majd szinte kérte tekintetével, hogy vegyem le róla a bugyit.
Mikor megfogtam a ruhadarabot éreztem, hogy teljesen átnedvesedett, majd lehúztam.
Elém tárult a tinilány simára borotvált puncija, ami hihetetlenül gyönyörű volt. Lassan közelebb hajoltam hozzá, s megéreztem a punci édeni illatát, amitől rögtön fel is állt a nem rég még lankadó farkam. Nyalni kezdtem, közben néha a kezemmel besegítettem. Csodálatos íze volt, csak úgy tocsogott a nedvektől, ajakaimmal ingereltem Viki hüvelyének bejáratát, amit ő nyögésekkel nyugtázott.
Néhány perc után Viki elélvezett, forró puncija csaknem belefolyt az arcomba, csodálatos volt.
Ekkor abbahagytam a nyalást és a lány szemébe néztem:
-Még szűz vagyok, de amúgy ne félj, mert tablettán vagyok.-mondta Viki
-És akarod?-kérdeztem
-Igen, nagyon kívánlak.-felelte
Viki fölé hajoltam és a farkamat barlangjának bejáratához illesztettem. Amikor a farkam hozzáért a puncihoz, a lány egy pillanatra megremegett. Lassan betoltam a farkam Viki tüzes szűz puncijába, nagyon szűk volt, de hihetetlen jó volt érezni ahogy a lány teste lassan hozzáigazodik a farkamhoz. Nemsokára már tövig voltam a lányban s ütemesen dugtam. Pár tolás után Viki jelezte, hogy húzzam ki a farkam, így is tettem, s ő a hátamra fektetett, majd lovagló pózban folytattuk. Így sem volt igazán jó, így hát Viki ismét leszállt rólam s bepucsított. Annyira izgató látvány volt az az istennői segg és a pirosra kefélt punci, hogy belenyaltam még vagy ötször míg nem újra bedugtam hímtagomat a lányba. Izzadtunk, így mikor a testem Viki popsijához csapódott, csattant egyet, ez nagyon felizgatott. Néha meg-meg csapott a lány puncijának illata, ami már annyira feltüzelt, hogy éreztem, közel a vég.
-Viki, én nem bírom tovább!-mondtam
-Ne vedd ki, élvezz a puncimba!
Ezzel életem legnagyobb spermaözönjével spricceltem tele Viki punciját.
Még töltöttem a lányt, ő is élvezett, hüvelye párszor rászorult a farkamra, kipréselve belőle az utolsó csepp spermát is.
Nem húztam ki azonnal a farkam, de mikor kihúztam, akkor a spermám és Viki nedveinek keveréke kibuggyant a hüvelye bejáratán. Ez a látvány biztosított engem azzal, hogy jól végeztem „a munkámat”.
A dugásunk után együtt letusoltunk, majd egymás karjaiban aludtunk néhány órát.
Azóta is járunk.

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A búzavirág VI.


Évek teltek el az első együttlétünk óta Nickkel, és még mindig nem tudok szabadulni a szexuális hatása alól. Imádom Danielt, nem adnám semmiért, de ha meglátom Nick ágaskodó farkát, elönt valami mélységes melegség, mert tudom, hogy azt a vágyat csak én egyedül tudom kiváltani belőle.Ő többször szeretné a légyottokat, de én nem tudom ezt teljesíteni, mert Dan rendelkezésére kell állnom a nap bárme....

A ló, a taj paraszt, és a lány


Múlt nyáron egy lovardában dolgoztam, ami egy nagy folyó partján helyezkedett el. Hatalmas mének legeltek benne, fehérek, feketék, barnák, csődörök és kancák. Ezek a lovak országszerte híresek voltak, sok versenyt nyertek. A lovászfiúk minden nap megfutatták az állatokat, és ugrattak akadályokon meg ilyesmi. A lovardát hosszú kerítés vette körül, és azon a nyáron az volt a feladatom, hogy lemeszel....

A kéjmámor


Másfél hónapja ismerkedtem meg Tiborral. Egy szórakozóhelyen láttam meg. Azonnal megtetszett. Kedves stílusa, figyelmessége lenyűgözött. Pláne, mikor láttam, milyen erotikusan táncol. Kiderült, hogy barátnője van, de az utóbbi időben elhidegültek egymástól, mint mondta. Barátnője mindig fáradtságra hívatkozva síet ágyba bújni egyedül. Különben sem volt jó híre a lánynak. Mindenki azt mesélte róla,....

Jégvarázs perverzeknek


-Hahó! Beszélni akartál velem? – kérdezte Anna, miközben berontott nővére szobájába.

Az Elsa-val való beszélgetés még mindig ritkaság volt az elrontott koronázás és az egész... majdnem örök tél után.

– Igen. Bezárnád az ajtót? – felelte Elsa, és tekintete a kelleténél hosszabb ideig időzött a húgán.

Anna lábszármagasságú bőrcsizmát és hímzett fekete ....

kórházi szex 4. rész


Hát ami azt illeti Ildi olyan hamar elaludt,hogy
még azt sem mondta hogy jó éjszakát,
tényleg elfáradhatott mert akkorákat szuszogott hogy még nekem is becsületemre legyen mondva én nem szoktam ilyeneket horkantani,
én meg azon meditáltam hogy hogy gondolja a vasárnapot le rendezni,de hát ez az ő dolga,nem az enyém,
viszont nem tudtam e miatt aludni mert igen zavart Il....

Apakomplexus


Az egész tizenhat éves koromban kezdődött.Az ember lányát már elkezdik érdekelni a fiúk, én is ábrándoztam, olykor maszturbáltam olyan képzetekre, hogy egy sráccal szerelemből lefekszünk, ám ahogy végignéztem a velem egyidősek seregén, elborzadtam.

Mégis mi ez a kínálat? 20 kilós srácok mindenhol béna hajjal, elképzelni sem tudtam őket meztelenül. Ráadásul érettebb is voltam náluk ....Szextörténet címkék

karóbahúz | kalandozás | budai | vegignezhettem | ildiko |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.