16 évesen Vikivel


Az eset tavaly nyáron történt, 16 éves voltam. Néhány haverommal voltam a városi parkban, amikoris hozzánk szegődött Viki, aki az egyik legdögösebb lány volt a generációnkban. Rólam annyit kell tudni, hogy kb. 175cm magas vagyok, sportos testalkatú, barna hajú és barna szemű. Kb. fél órán át sétálgattunk, előbb az egyik barátom lépett le, majd a másik is, szóval Viktóriával kettesben maradtunk. Felajánlotta, hogy menjünk el, hozzá, én természetesen beleegyeztem.
Rövid gyaloglás után megérkeztünk a házukhoz, Viki kb. 170cm magas, hátközépig érő barna haja van és kék szeme, elég vékony testalkatú, a mellei nem túl nagyok de nem is kicsik, de a feneke az valami csodálatos. Kint több mint 30 fok volt, szóval eléggé leizzadtunk, s bent a házban miután Viki levette cipőjét megláttam Viki csodaszép kis lábait, amitől rögtön felizgultam. Megkínált vízzel, majd felmentünk a szobájába. A lány fehér bokazoknit, farmer shortot és egy rózsaszínű topot viselt, amiből nagyon szépen kilátszódtak a mellei. A lépcsőn felfelé menet végig a popsiját bámultam, s ő ezt észre is vette de nem szólt semmit.
Az ágya szélén ültünk és beszélgettünk átlagos dolgokról meg telefonozgattunk, míg nem szóba került a csaj-pasi téma:
-Neked volt már barátnőd?-kérdezte Viki
-Nem, még nem volt.-feleltem kicsit megszeppenve-Hát neked volt barátod?
-Volt de nem valami komoly…érted. Akkor te ugye….nem is voltál még lánnyal….úgy?
-Hát nem.-feleltem meglepve
-Láttam ám, hogy a fenekemet bámultad, most meg az előbb a melleimet nézted ha nem tévedek-mondta Viki mosolyogva, én elégé zavarba jöttem, s így is válaszoltam:
-Ö, hát, tudod….nagyon szép vagy…hát….csak én…szóval bocsi de nagyon vonzó vagy.
-Semmi gond, ha szeretnéd akkor megnézheted a melleimet.-mondta Viki
-Pfú, azta, hát, nagyon szeretném megnézni, nagyon köszönöm.
Egy pillanat alatt elszállt a sokkhatás, amit Viki az előbbi mondatával okozott, s immár csak arra figyeltem, ahogy a lány felemeli a karjait és várja, hogy levegyem róla a topot. Nem sokat tétováztam, közelebb ültem hozzá, s lassan elkezdtem felfelé húzni a ruháját, miközben éreztem a 16 éves lány csodálatos illatát. Lekerült a top, így már csak melltartó takarta előlem Viki kebleit. Nem akartam elsietni, így hát előbb szájon csókoltam a lányt, majd a nyakát puszilgattam és a haját simogattam. Pát perc után ő kapcsolta ki a melltartóját én pedig lehúztam róla. Mesés látvány volt a két cici amint ott csüngtek előttem, s én megmarkoltam őket. Még én Viki melleit kényeztettem, addig ő levette rólam a pólót s a mellkasomat simogatta ami nagyon jól esett.
Viki a kezemet a nadrágjához irányította, jelezve ezzel, hogy szabadítsam meg attól. Kigomboltam a nadrágot, Viki hátradőlt az ágyon én pedig lehúztam róla de bugyiját rajta hagytam. Még mielőtt a lány bármit is csinált volna, én is levettem a nadrágomat és újra csókolózásba kezdtünk. Viki egyre közelebb ért kezével az alfelemhez és lehúzta rólam az alsónadrágot. 17 centis farkam ott meredezett előtte, úgy tűnt nagyon tetszik neki. Óvatosan megmarkolta, ekkor azt mondta:
-Nagyon szép!
Hátra dőltem az ágyon, Viki pedig lassan verni kezdte a farkamat, majd megcsókolta a makkomat. Kicsit később már az egész makkom a szájában volt, s a nyelvévek izgatta. Nem is bírtam sokáig:
-Ahhh…ez nagyon jó Viki, csak….mindjárt elmegyek.
Alig hogy ezt kimondtam már lövellt is ki belőlem a sperma, egyenesen Viki arcára. Látszott rajta, hogy nagyon meglepődött de, gyorsan úrrá lett a helyzeten.
-Bocsi, azt hidtem később jön.-mondtam
-Nem baj….szerintem ez normális, így első alkalomkor.
E mondat után Viki hátradőlt, letörölgette magát, majd szinte kérte tekintetével, hogy vegyem le róla a bugyit.
Mikor megfogtam a ruhadarabot éreztem, hogy teljesen átnedvesedett, majd lehúztam.
Elém tárult a tinilány simára borotvált puncija, ami hihetetlenül gyönyörű volt. Lassan közelebb hajoltam hozzá, s megéreztem a punci édeni illatát, amitől rögtön fel is állt a nem rég még lankadó farkam. Nyalni kezdtem, közben néha a kezemmel besegítettem. Csodálatos íze volt, csak úgy tocsogott a nedvektől, ajakaimmal ingereltem Viki hüvelyének bejáratát, amit ő nyögésekkel nyugtázott.
Néhány perc után Viki elélvezett, forró puncija csaknem belefolyt az arcomba, csodálatos volt.
Ekkor abbahagytam a nyalást és a lány szemébe néztem:
-Még szűz vagyok, de amúgy ne félj, mert tablettán vagyok.-mondta Viki
-És akarod?-kérdeztem
-Igen, nagyon kívánlak.-felelte
Viki fölé hajoltam és a farkamat barlangjának bejáratához illesztettem. Amikor a farkam hozzáért a puncihoz, a lány egy pillanatra megremegett. Lassan betoltam a farkam Viki tüzes szűz puncijába, nagyon szűk volt, de hihetetlen jó volt érezni ahogy a lány teste lassan hozzáigazodik a farkamhoz. Nemsokára már tövig voltam a lányban s ütemesen dugtam. Pár tolás után Viki jelezte, hogy húzzam ki a farkam, így is tettem, s ő a hátamra fektetett, majd lovagló pózban folytattuk. Így sem volt igazán jó, így hát Viki ismét leszállt rólam s bepucsított. Annyira izgató látvány volt az az istennői segg és a pirosra kefélt punci, hogy belenyaltam még vagy ötször míg nem újra bedugtam hímtagomat a lányba. Izzadtunk, így mikor a testem Viki popsijához csapódott, csattant egyet, ez nagyon felizgatott. Néha meg-meg csapott a lány puncijának illata, ami már annyira feltüzelt, hogy éreztem, közel a vég.
-Viki, én nem bírom tovább!-mondtam
-Ne vedd ki, élvezz a puncimba!
Ezzel életem legnagyobb spermaözönjével spricceltem tele Viki punciját.
Még töltöttem a lányt, ő is élvezett, hüvelye párszor rászorult a farkamra, kipréselve belőle az utolsó csepp spermát is.
Nem húztam ki azonnal a farkam, de mikor kihúztam, akkor a spermám és Viki nedveinek keveréke kibuggyant a hüvelye bejáratán. Ez a látvány biztosított engem azzal, hogy jól végeztem „a munkámat”.
A dugásunk után együtt letusoltunk, majd egymás karjaiban aludtunk néhány órát.
Azóta is járunk.

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Szexuális fantáziák V.


Emlékszel?

Mert én emlékszem. Nem is próbáltam elfelejteni. Ha próbáltam volna, se menne. Valamiért azt gondolom, hogy te sem felejtetted még el. Persze nem tudom, miért fontos ez nekem. Nem az emlékezés, azt tudom. Hanem az, hogy te emlékszel-e még. Vagyis: hogy te hogyan gondolsz most rám.

Hiszen akárhogy is van, a tényeken nem lehet változtatni. És nem is akarunk,....

Diáklányok egymás közt


Rásimultam Lorelei testére, a mellei a mellkasomnak szorultak. Éreztem kemény bimbócskáit. Lecsúsztam széttárt lábai között, a lány pedig hangosan felsóhajtott.
Végigsimítottam a haján, megcsókoltam, mélyen a szájába toltam a nyelvem. A csaj benyúlt alám, és megragadta a farkamat. Éreztem, hogy nagyon be van indulva.
- Nyomd be ezt az izét a lyukamba - suttogta éhesen a fülembe. - Ke....

Nőnapi maszturbálás


Átlagos, unalmas nap volt, monotonul teltek az órák. Sokan már kész lázban égtek, hiszen nőnap volt és este kollégiumi buli volt az egyik koliban. Volt aki azért várta az estét, hogy méltóképpen megünnepelhesse a nőnapot párjával, és akadt olyan is, akit egyáltalán nem hozott lázba március 8-a.

Evelin is várta az estét, várt egész nap… ő tényleg nem akart mást, csak egy apró üzenete....

Meghágják a feleségem


Meghágják a feleségem

Már régóta ingerel,hogy jó lenne látni ahogy egy négerrel közösül a feleségem.Mikor mondom neki közölte te nem vagy normális. Miért? Mert a múltkor a barátoddal akartam dugni és nem engedted, de én kicseleztelek,mert másnap éjszaka nem voltál itthon és beengedtem a barátodat a lábam közzé és egy veszekedett jót keféltem vele,majd leszoptam és közösen megittuk a g....

A méretes fasz Alízkában


Alíz vagyok, 16 éves gimnazista. Ez a történet akkor esett meg amikor épp beköltöztünk a belvárosba.

Örülök neki, hogy ide költöztünk, mert így minden sokkal egyszerűbb. Közel vannak a szórakozóhelyek, nem kell taxira költenem, a suli is közel van, nem kell nagy távolságokat megtenni. A negatívum, hogy már nincs az a külvárosi csöndes hangulat mint anno és egy szobába kell laknom az....

Testvérek titka


Rólam annyit kell tudni, hogy gazdag családban élek, amiért hálás lehetek, de meg kell őrizni a család hírnevét, ezért is választottam a Szonja álnevet. Tizennyolc éves vagyok és néha rám jön az öt perc, amikor a perverzitásom meglepő, valamikor még számomra is.
Ez a sztori néhány héttel ezelőtt történt, amikor is egy kerti partit rendezett családunk és a szomszédok, munkatársak, barátok mi....
Szextörténet címkék

pisi kotzen | szörnyeteg | apa nagy | dus szőrzet | bead |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.