Megkeféltek a fiatal srácok


Bevezetőben magamról, hogy 38 éves nő vagyok. 26 éve élek házasságban. Fiaim már nagyok, férjemmel, úgy ahogy ennyi év után megvagyunk. Azért írtam magamról, mert ami három éve megtörtént velem, még ma is hihetetlen.
Egy kereskedelmi cégnél dolgozom, mint felső vezető coordinátor. Munkám során sokat kell utaznom. Néha egy, néha több napra.
Nem mondom nem fordult elő velem, hogy flörtöltem, és az is előfordult, hogy szexuális kalandba is keveredtem, de azok többnyire normál sexről szóltak.
Előfordult, amikor nehezen tudtam eldönteni melyik hódolómnak engedjek, és még az is megfordult a felembe, hogy vajon kettővel egyszerre milyen lehet, de eddig ilyesmi nem esett meg velem. Eddig!

Történt úgy három éve, hogy egyik délalföldi vállalatnál kellett egy tárgyaláson részt vennem. Vonattal utaztam le, mert tudtam, hogy nem kerülhetem ki a kínálhatásokat, és biztos elfogyasztok néhány pohárral, és úgy terveztem, hogy az esti gyorssal jövök vissza, és akkor 11 órára haza érek.
Ember tervez, aztán másképpen történtek a dolgok. Lekéstem az esti gyorsot. Marasztaltak volna, hogy aludjak ott, de nekem másnap délben Budapesten kellett lennem, ezért aztán az éjjeli személyvonatot kellett válasszam.
Hazatelefonáltam, hogy csak éjjel kettő felé érek haza.

A lényeg felültem a vonatra, első osztályra váltottam jegyet, és felkészültem egy lassú döcögésre. Szerencsére egy fülkés kocsi volt. Ahogy végigmentem, az egyik fülkében egy fiatal pár csókolózott, a másikban egy apáca ült, végül a középtájon egy üres fülkébe foglaltam helyet. Behúztam a függönyöket, és gondoltam alszom egyet, és akkor gyorsabban telik az idő. Amúgy is fejbevágott az unicum, amit ittam. Csendes este volt, a vonat jól be volt fűtve, föltettem a kabátomat és a táskámat, elhelyezkedtem az ablak mellett, és átgondoltam az eltelt nap eseményeit. Gábor a másik területi képviselő nagyon marasztalt, és udvarolt. Nem is lett volna ellenemre, ha másnap nem kellett volna tárgyalásra mennem.

Ahogy így ábrándoztam nagy hangzavarra riadtam. Egy társaság szállt föl. Benéztek az én fülkémbe is, de aztán továbbmentek, és egy távolabbi fülkébe ültek le. Örültem, hogy egyedül maradtam. Lassan elindult a vonat, én pedig távolról hallottam a társaság hangoskodását, elbóbiskoltam.
Arra riadtam, hogy nyílik a fülke ajtó, és betódul rajta a hangoskodó társaság. Négy fiú, úgy 20-28 évesek. "Van itt szabad hely?" és már le is huppantak. Velem szembe egy olyan 30-asnak saccoltam férfi. Mellé egy fiatalabb. Mellém, pedig két inkább 20 éves fiú. Nagyhangon mesélték egymásnak kalandjaikat, közbe rám pislogtak. Megvallom féltem. Amikor már vagy fél órát hallgattam a vadabbnál vadabb történeteket, meg a közbe rám tett megjegyzéseket, gondoltam átköltözöm egy másik fülkébe. Fölálltam, hogy levegyem a csomagomat.

Ahogy fölnyújtózkodtam, egyszer csak érzem, hogy hátulról a szoknyámat felhúzva átölel egy erős kéz, és hátrahúzott az ölébe. "Csak nem akarsz itt hagyni minket?"

Tiltakozva próbáltam fölállni, de szorosan tartott, és a mellemet fogta a másik kezével. Vergődtem, de nem volt menekvésem. Egyre jobban szorított - nagyon erős keze volt - egyik keze a bugyimon keresztül masszírozott a másikkal a mellemet markolászta. Közbe a többieknek mondta "nézzétek ,hogy kapálódzik!, pedig még nem is csináltunk vele semmit" a többiek röhögtek. " Jani vedd már le róla azt a rohadt bugyit" szólt az egyiknek. A következő pillanatban már tépték is le rólam. " Nézd már milyen frankó sima a pinája" mondta valamelyik. Tényleg előző héten gyantázott le a kozmetikusom. " Na Tibike nyalj már be neki! Hátha nem kapálódzik annyira" Amelyik hátulról fogott kissé fölemelte a fenekemet, és valamelyik elkezdett nyalni. Hiába tiltakoztam volna, semmi esélyem nem volt. Közbe a másik a mellemet masszírozta tovább.

Lassan lekerült rólam a blúz is a melltartó is. Éreztem, hogy keményedik a szerszáma, amelyiknek az ölébe ültem. Már nem is tudom, hányan foglalkoztak velem. Az egyik nyalt, mások a melleimet dögönyözték, közben pedig kommentálták. Nézd milyen nedves már a pinája, mindjárt elévez! És a mellei? Nézd ezeket a dudákat! Megmondom őszintén a különös helyzet ellenére, kezdtem beindulni. Lassan azt éreztem, hogy tör rám az orgazmus. Ezt meg is érezték, és ekkor valamelyik másik irgalmatlanul kezdett nyalni, és nem tudtam, hogy ő, vagy valamelyik másik mélyen a puncimba nyúlt. Szégyen ide szégyen oda hatalmas rángások közepette elveztem. Hangosan szedtem a levegőt, a testem megadta magát. Éreztem, hogy a szorítás is gyengül, de már nem akartam menekülni. Persze azok hangosan röhögtek " nézzétek mennyire hiányozhat ennek a fasz!"

Teljesen elernyedtem. Már nem kellett tartani, lehanyatlottam az ülésre. Több sem kellett a fiúknak. Szétnyitottak két ülést, és ráfektettek. Amelyik -később tudtam meg a nevét Gábor- először elkapott, fölém térdelt, és félig merev szerszámát beletömte a számba. Kicsit tiltakoztam, bár őszintén már nem volt erőm, vagy nem is akartam, és a Gábor megmarkolta a hajamat, és... nem tudok más kifejezést: baszta a számat. Közbe nem láttam melyik, a puncimba hatolt. Nagyon nagy, rendkívül vastag farka volt, teljesen kitöltött. Keményen járatta bennem a rúdját, megérezte, hogy megint nedvesedni kezdtem, és hangos röhögés és zihálás hallatszott, én pedig megint a csúcs felé közeledtem. "nézzétek a telhetetlen picsáját, baszd szét Attila! Gábor! Nyomd a torkára! Fuldokoljon a gecibe!" ezeket a szófoszlányokat hallottam, miközben a számban és a puncimban is tövig nyomtak egy-egy farkat.
Altestem rángani kezdett, már nem érdekelt semmi, csak átadtam magam az orgazmusnak. Hörögtem a számban éppen belespriccelő ondótól, ugyanakkor a puncim úszott a saját nedveim és az "Attila" ondójának keveredésében. Még soha soha nem éreztem ekkora kielégülést. Utólag belegondolva, szinte hihetetlen, hogy egy ilyen helyzetben mennyire tudtam elengedni magam, és akárhogy is, de élvezni a helyzetet.

Persze hatalmas röhögések közepette a másik kettő biztatta az éppen rajtam levőket. " basszad már ne sajnáld, adj neki! Nyársald föl Attila! Nézzétek, hogy dobálja a picsáját! Mindjárt én verem bele a faszomat!"

Mikor mind a kettő belém eresztette a magját, és én teljesen kimerülve ondótól ragadva szétterülve feküdtem, jött a másik kettő. Nem sokat vártak. Az egyik megfogta a bokáimat - Péter volt- fölnyomta a nyakamba, és a kitárulkozó puncimba nyomult. Ennek még vastagabb volt a pénisze, mint az Attilának. Ez nem finomkodott, hanem nyomott keményen, közben teljesen a nyakamba tolta a bokámat, így még mélyebben, a lehető legmélyebben felért a méhemig. Így még nem csináltam soha, de megint kezdtem érezni az érzést, amikor a testemet elönti a kielégülés. Közbe a fejem fölött valamelyik átvette a két bokámat, és még jobban felhúzta, egészen visszagömbölyített.. Péter még vadabbul, még mélyebbre hatolt belém.

Éreztem, amint megfeszül a teste, és hatalmas ordítás közepette engedte ki a magját a puncim legmélyébe. Nem is merem már bevallani, de őrjöngve dobáltam magam, és megint megrázott az orgazmus. Alig kaptam levegőt, zihált a mellkasom, szerettem volna kinyújtózni, de nem tudtam, mert nem engedték el a lábamat, sőt nem tudom melyik fiú, elkezdte a popsim lyukát masszírozni a kifolyó ondóval. Rémület fogott el, mert nekem még soha nem tettek semmit a popsimmal. Hallottam, hogy van ilyen, de már benn is volt egy ujj, és egyre mélyebben nyúlt bele.

Próbáltam volna szabadulni, de semmi esélyem sem volt. Aztán éreztem, amint egy hímtag próbál utat törni a feszülő lyukban. Szorítottam össze, ameddig csak tudtam, de hiába!
Egyre beljebb tolta, és én már jajgattam, de nem törődött vele, ütemesen dugta a fenekemet, én tehetetlenül jajgattam. Akkor lett kissé kellemesebb, amikor belém élvezett. Még húzogatta egy darabig, és akkor éreztem valami bizsergést, de örültem, amikor abbahagyta. Elengedtek és én teljesen kimerülve feküdtem. Ők szedelődzködtek, valamit távolról hallottam, hogy a nevemet mondják meg a lakásomat, hallottam, ahogy öltözködnek, amikor nyílt a fülke ajtaja.
Üdv Pali bácsi, mondták. Arra néztem, és láttam, hogy a kalauz.

Önkéntelenül el akartam takarni magam, de nem volt mivel. A fiúk röhögtek, és azt kérdezték "Pali bá' nem akarja megbaszni ezt a picsát? Mi már ledolgoztuk" A kalauz olyan ötvenes férfi nagyot röhögött, és már tette is le a táskáját. Föl akartam ugrani, hogy elég volt, de hanyatt löktek, ketten lefogták a kezeimet, kettő pedig széttárta a lábaimat. " Nézze milyen jó picsa! Tele van gecivel Úgy élvezett, hogy nem is akarta abbahagyni. Itt a szája! Próbálja ki azt is. Nagyon jól szop."

Jól van fiúk! Akkor kezdem a szájával. Avval a félig kemény farkát odaverte a számhoz, aztán mivel nem nyitottam ki a szám befogták az orromat, és akkor nem volt választásom ki kellett nyitnom a számat. Rögtön bele is nyomta. A fiúk röhögve biztatták. " Pali bá' a picsája is nagyon jó, hagyjon oda is." Egy darabig még a számat tömte, aztán két fiú szétfeszített, és a kalauz belém döfte addigra kemény szerszámát. Szerencsémre hamar elélvezett, mert ezt én már nem élveztem. Megint nagy adag spermát engedett a puncimba.
Aztán összeszedte magát, és mint aki jól végezte a dolgát elment.
A fiúk elmentek, csak a Péter maradt még.

- Ide figyelj! Nagyon jó picsa vagy! Ezért úgy döntöttem, hogy rendelkezésemre kell még állnod. Öltözz már, mert mindjárt beérünk, és akkor végigbasznak a hajléktalanok is. Szóval felírtam a címedet. - mondta. Add ide a telefonszámodat, ha nem akarod, hogy otthon keresselek. Aztán, ha hívlak megmondom, mikor kell jönnöd.
Kénytelen voltam megadni a mobilom számát. Eltette és elment. Ennek aztán lett folytatása, mert felhívott, de ez egy másik történet.
Remegve szedtem rendbe magam. Szerencse, hogy hosszú kabátom volt, így avval el tudtam takarni magam.
A taxis furán nézett, de szerencsésen hazaértem. Mindenki aludt, nem volt feltűnő, hogy bementem a fürdőszobába

Azóta rengeteget gondolkodtam a történteken, és néha úgy érzem vágyom arra, hogy újból történjen már valami.
Beküldő:enzós niki


Szextörténet ajánló:


Szex a kávéházban nyilvnosan


Életem legklasszabb szeretkezése egy Acélvárosi teaházban esett meg, egy gyönyörű fiatal lánnyal, akinek azóta sajnos nyomát vesztettem...
A helyet nagyjából úgy képzeljétek el, hogy alsó szinten bejárat, pult, pár asztal, felső szinten pedig olyan ülőpárnás-paravános.
Azért vittem oda a lányt, mert észbontó miniszoknyában volt - amiben egy ülőpárna elég nagy kihívást jelenthet -, és....

Nem hétköznapi méretek


Ez igen. – elégedetten dőlök hátra a székemben. Két hét múlva megyek ismét konferenciára, és már az is biztos, hogy az ország túlfelén lévő régi kollégák is jönnek. Alig várom, hogy a két hét elteljen, lesz pár előadásom, de nem különösebben zavar, még van időm megírni.
A két hét tényleg gyorsan elszállt. A konferencia kezdőnapján a regisztrációt követően kosztümmel és a bőrönddel a kezembe....

Apámmal szoptuk egymás faszát


Két hónapja a legszerencsétlenebb ember voltam a világon, árva lettem, mint a fűszál a Kiscenki kertekbe. Azok nagyon gondos emberek, soha nem gazos a kertjük.
Apum kiküldetésben dolgozott, sokáig nem láttam, eltűnt a sivatagban. Kiderült, idegenlégiósnak jelentkezett. Amikor anyám meghalt, akkor hazajött, pedig azt hittem árva vagyok, mint az ujjam.
Apum gyönyörű férfiember volt, na....

A gecis latte, máodik rész


Pár éve tavasszal egy kávézóban dolgoztam és még nyitás előtt betoppant hozzám két hölgy.
Anyuka a szexi negyvenes milf és huszonéves lánya akit akkor láttam először. Megkapóan kifinomult szépség volt a lány, olyan akire többnyire csak a legmenőbb férfiak tudnak hatást gyakorolni.

Finom visszahúzódó és mégis rendkívül vonzó, azt hiszem szinte egészen beleszerettem egy szempil....

Nem mindennapi fürdő


Izgatottan fürdött,érezte,van körülöttük a levegöben valami..teljesen izgatott volt,a farka keményen meredezett,izgatta a gondolat,hogy mit fog szólni a két hölgy,ha meglátják,,abba bele sem mert gondolni,hogy elutasitóak lesznek,azt a szégyent nem tudná elviselni.
Törülközöt rátekerte a derekára,ugy lépett ki a nappaliba. A két vendéglátó kiváncsian,és mosolyogva nézett rá.
-Nocsak,....

Lucas olajos fasza


Másnap reggel Stella telefonált, hogy estére megjön, és érdeklődött hogy minden rendben e van. Természetesen a válaszom igen volt…gondoltam nagyon is rendben. Benéztem Mariann szobájába de még aludt. Akkor van időm reggelit készíteni, gondoltam megnézem Lucas mit csinál.
Ő már nem aludt az ágyán ült és valamilyen lapot nézegetett. Mikor beléptem, láttam hogy bedugja a paplan alá. „Jó regge....Szextörténet címkék

dundi | szabados | 13 cm | hazafelé | pornóképek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.