A nagy kefélés II


16 éves voltam, barátom megismerkedett egy 18 éves lánnyal. Nekem nem jutott aznap este nő.
Na, szóval vége a bulinak, kocsim nekem volt. Elvittem a havert meg a lányt a lány lakására. Felmentünk, teljesen világos volt, hogy valami furcsa van az egészében. Én tv-t nézek, 2 óra felé, barátom a másik szobában élénken beudvarolt a lánynak, alaposan megbarátkozta.
Indulnánk el, azt mondja a lány: maradjunk még. Hát az az igazság, hogy ránéztem a cimborára, ő intett, akkor szabad a pálya. Elkezdtem fogdosni a lányt. Eszméletlen módon élvezte. Szétcsíkozta a hátamat. /műköröm/. Éppen a végkifejletnél járok, amikor csöngetnek. Aki volt ilyen helyzetben, az tudja milyen érzés. A lány viszont nyugodt és fekszik meztelen tovább. Izgató, izgató, de nagyon izgató, de bakker csöngettek, mi a fenét csináljak?
Ekkor kulcs a zárban és egy pillanat alatt bent a lakásban egy 40 év körüli oltárian kefélnivaló nő. Helyzetkép: a lány fekszik meztelen, félreérthetetlen pózban. Én állok, álló farokkal, 20 cm, a cimborám pedig ekkor dugja ki a fejét a másik szobából. Na, azt mondja erre az idősebb nő:
- Szia mindenkinek, ne zavartassátok magatokat.
Ez hülye, gondolom én, hát nem volt az. Táska röpül a fotelbe és odajön hozzám. Én őszinte vagyok, reszketek, de a lényeg azért meredezik. Ott áll a nő előttem, akkora mint én és néz a szemembe. Istenem, gondolom, ilyet még sosem húztam föl, de jó is lenne! Szinte megérzi.
- Éva vagyok és te vitézem?
- Joe.
- És a haverod?
- Ő a Ricsi.
- Na, fiúk, mit csináltok az én kislányommal?
Sakkozunk bazdmeg, gondolom, de mondani nem merem, csak állok és pirulok. A "kislány" elkezd erre nevetni.
- Ha elkezdted, jó lenne, ha befejeznéd. - mondja.
Ja, persze. Anyád előtt duglak meg - gondolom.

Az anya erre megfogja éppen lankadásnak indult farkamat és gyengéden megszorította. Hát azonnal az eget verdeste.
És erre mit csinál? Lassan elkezd húzni a lánya felé a farkamnál fogva és én megyek, mint egy báb.
Szinte nem is vagyok magamnál. Odaérünk a lányához, hozzáérteti a puncihoz a farkamat és azt mondja: dugjad.
Hát én csak állok ott, a lány egyet mozdul és beugrik neki. Ekkor eszmélek. A saját anyja előtt dugom ezt a bomba nőt. Ilyen nincs, ilyen nincs vagy álmodok vagy meghülyültem. Ekkor már ütemesen mozgok. Irgalmatlan jó a nő. Úgy csúszik, mint az álom és isteni illata van a puncijának.
Az anya azt mondja:
- Lassan, nekem is maradjon.
Marad gondolom én, marad neked is bőven!
Azt is mondja:
- A barátod nem jön?
Szólítanak, mondom neki, én is. Erre kijön, reszkető lábakkal és rám sem mer nézni. Az anyát nézi. Az anya ekkor elkezdi fogdosni az én haveromat, hát neki sincs kicsi az biztos, ki is szabadul rögtön a barlangból. Erre a nő bekapja és lassú mozdulatokkal elkezdi szopni. Én hátulról látom: a lába szétrakva, a miniszoknya felhúzva és guggolás közben lassan hintázva mozog jobbra balra.
Eddig a pontig bírtam és elmentem. Mindegy volt minden, ilyen intenzív élményben sosem volt még részem. Gondolom a cimborám is végzett, mert felállt a nő:
- Mindjárt jövünk, várjatok meg fiúkák.
Ezzel anya és lánya, elviharzott a fürdőbe. Egymásra sem mertünk nézni, csak álltunk és bambán rágtuk az eseményeket. Eltelt vagy 5 perc. Semmi nesz, ekkor ébredeztünk. Mondom a cimbinek:
- Ezek? Mi a fenét csinálnak ?
- Nézzük meg! - mondja.

Szép csendben megnéztük. Magam részéről, amint megláttam kiugrott egy bazdmeg, pedig nem beszélek csúnyán. Helyzetkép: a lány félig fekvő helyzetben a kádon, az anya előtte térdel és nyalja. Na, mindig én voltam a bátrabb, én bizony bementem és egyszerűen benyomtam a kedves mamának. Hát, ha lánya jó volt, akkor ez istennő. Ilyet még sosem éreztem, óriási puncija volt, de tudta használni. Úgy mozgott alattam, hogy bizony figyelnem kellett minden mozdulatra, hogy megint el ne menjek. Csak csúszott ki, be, ki, be és lágy volt a belseje, szinte éreztem a redőket a hüvely falán. Itt már kialakult egy elég érdekes póz, én nyomtam a mamzelt, ő nyalta a lányát, a lány meg közben elkezdte szopni a haveromat.

Pár perc után azt mondja a mama:
- Megfürdök, sietek.
Ekkor a lány ráfarol a haveromra és elkezd engem szopni, a mama közben fürdik.
Végzett. A felállás még az 1 perccel ezelőtti. Szobába int, menjünk már ugyan be. Hát itt minden volt. Gyakorlatilag mindkét nő, minden testnyílásában voltunk és közben nyalták, ujjazták, stb. egymást. 5-re végeztünk. Mindenki összeesett. Este 6-ig aludtunk. Amikor felébredtünk, a mama már nem volt otthon, csak a lány. Újabb kísérletünket gyengéden hárította, mindkettőnket leszopott, de kefélni már nem akart. Felöltöztünk, eljöttünk.
Ez tíz éve volt, életem legnagyobb kefélése.


Szextörténet ajánló:


Szex iskolaköpenyben


Megismerkedésem Ágival a véletlen műve volt. Akkoriban a vasútnál dolgoztam, mint pályakezdő és az egyik áprilisi reggelen felfigyeltem egy alacsony, de kimondottan szép lányra. Nagyon izgatta a fantáziámat, mert ettől kezdve minden nap rendszeresen figyelemmel kísérhettem indulását, illetve megérkezését, mert bejáró középiskolás volt a szomszéd városba. Törtem is a fejem, hogyan kerülhetnék vele ....

Erotikus fantáziák 3.


A történet egy fiúról meg egy lányról szól, de ezt gondolom, kitaláltátok. Bevezetésképp csak ennyit. Az előzmények úgy gondolom, a fantáziára bízható. Nem akartam ezt megszabni. Talán nem is lett volna jó.

Egymás mellett álltak. Nem szóltak egy szót sem, csak álltak és nézték a lift számlálóját. A legmagasabb szintre tartottak mind a ketten. A lány egyszer csak hirtelen a fiúhoz f....

Basszál, basszál meg keményen!


14 éves kissrác lehetem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová. Ahogy nagyobb lettem, ritkultak a találkozások, így amikor ez a dolog történt, már vagy egy fél éve nem láttam. Engem po....

A barátom MILF anyja


Ez a kis történet velem esett meg, amikor az egyik jó barátomnak néhány CD-t kellett eljuttatnom. Mindezt a csarnokukba, mert oda járt internetezni és ott volt szüksége azokra. Én 18 éves múltam, 178 cm magas, barna hajú és szemű fiú vagyok. Egy hideg, de napsütéses téli napon elindultam, hogy kivigyem a CD-ket. Ekkor már megvolt a jogosítványom, és autó is állt rendelkezésemre.

Kim....

Szex ABC


Épp a szürke ötven árnyalatát olvastuk mindketten némi időbeni késleltetéssel, minek hatására ötletem támadt. El is kezdtem hozzá az előkészületeket, hogy ha eljön az ideje, minden készen álljon.

Kivettem a köntöseinkből a öveket, behűtöttem egy doboz tejszínhabot, csináltam jégkockát, szereztem puha tollat, selymes anyagot, szemfedőt.

Apránként felvezettem a dolgot, ....

Kriszti a közös ribanc


A fellegekben járt a boldogságtól. Úgy érezte, hogy az elmúlt két hét volt élete 17 évének legboldogabb időszaka. Felhőtlen öröme forrását Péternek hívták. Ismeretségük már korábban elkezdődött, abban a kisboltban ahol Krisztina dolgozott és oda is korlátozódott csupán, mivel Péter ott vásárolt hetente kétszer-háromszor.

Mindig volt egy mosolya és néhány kedves szava, amikor betért....Szextörténet címkék

törölve | renáta | a kávé | kutyáim | hetero férfiak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.