A nagy kefélés II


16 éves voltam, barátom megismerkedett egy 18 éves lánnyal. Nekem nem jutott aznap este nő.
Na, szóval vége a bulinak, kocsim nekem volt. Elvittem a havert meg a lányt a lány lakására. Felmentünk, teljesen világos volt, hogy valami furcsa van az egészében. Én tv-t nézek, 2 óra felé, barátom a másik szobában élénken beudvarolt a lánynak, alaposan megbarátkozta.
Indulnánk el, azt mondja a lány: maradjunk még. Hát az az igazság, hogy ránéztem a cimborára, ő intett, akkor szabad a pálya. Elkezdtem fogdosni a lányt. Eszméletlen módon élvezte. Szétcsíkozta a hátamat. /műköröm/. Éppen a végkifejletnél járok, amikor csöngetnek. Aki volt ilyen helyzetben, az tudja milyen érzés. A lány viszont nyugodt és fekszik meztelen tovább. Izgató, izgató, de nagyon izgató, de bakker csöngettek, mi a fenét csináljak?
Ekkor kulcs a zárban és egy pillanat alatt bent a lakásban egy 40 év körüli oltárian kefélnivaló nő. Helyzetkép: a lány fekszik meztelen, félreérthetetlen pózban. Én állok, álló farokkal, 20 cm, a cimborám pedig ekkor dugja ki a fejét a másik szobából. Na, azt mondja erre az idősebb nő:
- Szia mindenkinek, ne zavartassátok magatokat.
Ez hülye, gondolom én, hát nem volt az. Táska röpül a fotelbe és odajön hozzám. Én őszinte vagyok, reszketek, de a lényeg azért meredezik. Ott áll a nő előttem, akkora mint én és néz a szemembe. Istenem, gondolom, ilyet még sosem húztam föl, de jó is lenne! Szinte megérzi.
- Éva vagyok és te vitézem?
- Joe.
- És a haverod?
- Ő a Ricsi.
- Na, fiúk, mit csináltok az én kislányommal?
Sakkozunk bazdmeg, gondolom, de mondani nem merem, csak állok és pirulok. A "kislány" elkezd erre nevetni.
- Ha elkezdted, jó lenne, ha befejeznéd. - mondja.
Ja, persze. Anyád előtt duglak meg - gondolom.

Az anya erre megfogja éppen lankadásnak indult farkamat és gyengéden megszorította. Hát azonnal az eget verdeste.
És erre mit csinál? Lassan elkezd húzni a lánya felé a farkamnál fogva és én megyek, mint egy báb.
Szinte nem is vagyok magamnál. Odaérünk a lányához, hozzáérteti a puncihoz a farkamat és azt mondja: dugjad.
Hát én csak állok ott, a lány egyet mozdul és beugrik neki. Ekkor eszmélek. A saját anyja előtt dugom ezt a bomba nőt. Ilyen nincs, ilyen nincs vagy álmodok vagy meghülyültem. Ekkor már ütemesen mozgok. Irgalmatlan jó a nő. Úgy csúszik, mint az álom és isteni illata van a puncijának.
Az anya azt mondja:
- Lassan, nekem is maradjon.
Marad gondolom én, marad neked is bőven!
Azt is mondja:
- A barátod nem jön?
Szólítanak, mondom neki, én is. Erre kijön, reszkető lábakkal és rám sem mer nézni. Az anyát nézi. Az anya ekkor elkezdi fogdosni az én haveromat, hát neki sincs kicsi az biztos, ki is szabadul rögtön a barlangból. Erre a nő bekapja és lassú mozdulatokkal elkezdi szopni. Én hátulról látom: a lába szétrakva, a miniszoknya felhúzva és guggolás közben lassan hintázva mozog jobbra balra.
Eddig a pontig bírtam és elmentem. Mindegy volt minden, ilyen intenzív élményben sosem volt még részem. Gondolom a cimborám is végzett, mert felállt a nő:
- Mindjárt jövünk, várjatok meg fiúkák.
Ezzel anya és lánya, elviharzott a fürdőbe. Egymásra sem mertünk nézni, csak álltunk és bambán rágtuk az eseményeket. Eltelt vagy 5 perc. Semmi nesz, ekkor ébredeztünk. Mondom a cimbinek:
- Ezek? Mi a fenét csinálnak ?
- Nézzük meg! - mondja.

Szép csendben megnéztük. Magam részéről, amint megláttam kiugrott egy bazdmeg, pedig nem beszélek csúnyán. Helyzetkép: a lány félig fekvő helyzetben a kádon, az anya előtte térdel és nyalja. Na, mindig én voltam a bátrabb, én bizony bementem és egyszerűen benyomtam a kedves mamának. Hát, ha lánya jó volt, akkor ez istennő. Ilyet még sosem éreztem, óriási puncija volt, de tudta használni. Úgy mozgott alattam, hogy bizony figyelnem kellett minden mozdulatra, hogy megint el ne menjek. Csak csúszott ki, be, ki, be és lágy volt a belseje, szinte éreztem a redőket a hüvely falán. Itt már kialakult egy elég érdekes póz, én nyomtam a mamzelt, ő nyalta a lányát, a lány meg közben elkezdte szopni a haveromat.

Pár perc után azt mondja a mama:
- Megfürdök, sietek.
Ekkor a lány ráfarol a haveromra és elkezd engem szopni, a mama közben fürdik.
Végzett. A felállás még az 1 perccel ezelőtti. Szobába int, menjünk már ugyan be. Hát itt minden volt. Gyakorlatilag mindkét nő, minden testnyílásában voltunk és közben nyalták, ujjazták, stb. egymást. 5-re végeztünk. Mindenki összeesett. Este 6-ig aludtunk. Amikor felébredtünk, a mama már nem volt otthon, csak a lány. Újabb kísérletünket gyengéden hárította, mindkettőnket leszopott, de kefélni már nem akart. Felöltöztünk, eljöttünk.
Ez tíz éve volt, életem legnagyobb kefélése.


Szextörténet ajánló:


A tanárnő egy kurva!


A feleségem, mit mondjak. Szerintem nagyon jól néz ki. 32 éves, egy középiskolában végzősöket tanít. Egyik alkalommal, megeredt a nyelve, és mesélni kezdett! De, előbb, még hozzá kell tennem, hogy nem egy féltékeny típus vagyok, Ő sem. Tehát, megpróbálom, az ő szavaival elmesélni a történetet.

- Egyik nap, mikor vége volt az órának és mindenki igyekezett már kifelé, az egyik fiú, mi....

Hogy lettem szopófiú.


Nagyváros, főiskola kollégium. Este lemegyünk a fősulisoknak üzemeltetett szórakozóhelyre, nézegetem a csajokat, beszélgetek néhánnyal aztán zárórakor mindenki felment a koleszba. Elég tompa voltam a piától, elmentem zuhanyozni. Mindig későn zuhanyoztam mert akkor általában senki nem volt ott, zavart hogy más fiúkat meztelenül látok meg ők is engem, szégyenlős voltam. Nem is volt bent senki, beáll....

Jácint, Niki, és Enzó kutya


Jácint, Niki, és Enzó kutya

Két évvel ezelõtt történt velem, hogy anyám testvérénél kellett eltöltenem pár napot Sopronban.Niki és családja egy nagy házban laktak a belvárosban. Örültek nekem amikor szüleimmel együtt megjelentünk. Nikinek két lánya volt, ezért azt vettem észre, hogy szívesen anyáskodik felettem.


Ez hízelgett nekem, mert nagyon szerelmes voltam ....

Szex az idősebb kövér nőkkel


Bevallom mindig is érdekelt a szex az idősebb kövér nőkkel. Bevallani persze nem mertem a barátaim előtt. Az ember középiskolában, ha ilyen vágyai vannak, mélyen magába rejti. Akkoriban 3 - an voltunk barátok. János, Szilvi és Én. Jani egy normális irigylésre méltó mondhatni idillikus, számomra sokszor irigyelt családból jött. Szilvinek és nekem is elváltak a szüleink, de mi hárman jó barátok volt....

A búzavirág III


Daniel, Dan Danny
Egy augusztusi vasárnap elutaztunk Catyval a tengerhez kikapcsolódni, pihenni, kirázni magunkat a hétköznapok monoton valóságából. Pechemre az első nap megjött, ami szokásomhoz híven fájdalommal és görcsökkel járt, így aznap nem volt kedvem lemenni a bícsre. Catyt küldtem, ne legyen fent ő is, örüljön, hogy süt a nap, menjen le napozni. Így is tett, én pedig begubóztam a ....

Falusi szex Magdi mamával


Egy mátrai faluban dolgoztam, egy kandallót építettem barátom nagyijának. Éppen a díszítéseket raktam fel, amikor a szomszéd faluból jött egy hölgy és a férje megnézni milyen lett, mivel ők is szerettek volna egyet. Nagyon tetszett nekik a munkám, így megbíztak, hogy építsek nekik is. Mondtam, hogy hétfőn neki állok, de szállásra szükségem lenne, mert messze lakom. Azt mondták, náluk alhatok, van ....
Szextörténet címkék

tük | tornaterem | pónis | alexandra | kerti zuhany |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.