Tiltott vágy avagy megrendelésre írtam de nem fizették ki, így élvezze mindenki!


  Minden egy karácsonyi napon kezdődött. Az egész család együtt ebédelt, karácsony másnapján. Testvérem a férjével, apu, anyu és én.  Mi már az asztalnál ültünk, anyu szaladgált a konyha és az étkező között, hordta be a forró levest, fantasztikus töltött káposztát az asztalra majd végül ő is közénk ült, szemrehányóan nézett rám. 

- Igazán segíthettél volna! - rovott meg de hamar eltűnt szeméből a harag. Apu pezsgőt bontott, halkan szisszent fel a palack és engedett elillanó gőzt, mindenkinek töltött belőle. A karácsonyra koccintottunk, először a szüleim egymással majd utána mindenki mindenkivel. Anyu maradt nekem utoljára. Mélyen a szemembe nézett: boldog karácsonyt fiam! - koccintotta poharát az enyémhez. Talán tovább és másként tekintett most rám, mintha valamilyen más szándék is lett volna mögötte. Egymásra nézve kortyoltunk a poharunkból majd elkezdett jó háziasszony módjára mindenkinek szedni. 

Ahogy az asztal fölé hajolt és oszotta az ételt, sötétkék selyem blúzának dekoltázsa belátást engedett, fekete melltartójára. Ma nem sima pamut hanem áttetsző, csipkés modellt viselt de a megszokott fekete színben. Tekintetem nem tudtam elvenni, csak lassan eszméltem fel, hogy mit is teszek. Szégyenlősen kaptam el szemem és néztem a tányéromra. 

Jó étvágyat! - billentett vissza a valóságba apu hangja. Nem épp némán kezdünk enni, közben mindenki beszélt, mesélt, jó volt hallgatni, hogy együtt a család ismét. Néha lopva néztem anyura aki elkapta az egyik pillantásomat és megint mélyen nézett a szemembe. Valami megérintett, valami izgalmas és izgató dolog. Anyu akar tőlem valamit?

Ez a gondolat - esetleg egyszer vele szerelmeskedni - már régebben is átfutott rajtam de nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki mert semmi realitás alapja nem volt. Persze, érdekes módon mindig szívesen néztem végig rajta. Formás lábai, kerek popsija amit itthon csak vékony rövidnadrág takart és az azon áttetsző bugyija körvonalai, melltartóba bújtatott cicijei látványa, jóleső bizsergéssel töltött el. Nyáron, a nagy melegben, családi strandolás alkalmával még többet láttam belőle, büszke is vagyok rá, hogy ő az én anyám. Szántszándékkal kerülgettem a hálószobájuk résnyire nyitott ajtaját amikor fürdés után, egy szál törölközőben ment oda be felöltözni. Óvatosan belesve, néha elkaptam meztelen testének látványát. 

Sokszor megfordult a fejemben, hogy ez nem természetes dolog, anyámhoz vonzódni, de nem tudtam ellene tenni és végül már nem is akartam. 

Lassan telt el a családi ebéd, utána jó fiú módjára most már felszólítás nélkül segítettem neki leszedni az asztalt. Sokáig beszélgettünk még, egész késő délutánig, majd testvéremék elbúcsúztak és hazamentek. Hárman maradtunk csak a házban. Leültem a nappaliban, bekapcsoltam a tévét és keresgéltem a csatornák között, majd egy autós műsornál kötöttem ki. A konyhából az edények zörgése hallatszott, anyu mosogat. Apu egy idő után felállt és kiment. Lassan elhallgatott a konyhai neszezés, csak annyi ütötte meg a fülemet anyu hangján: ne itt, bejöhet! Kis idő múlva becsukódott a hálószobájuk ajtaja. 

Egy elég hangos de félreérthetetlen hang ütötte meg a fülemet, felálltam és az ajtóhoz lopóztam. Bentről néha halk nyögés hallatszott és a franciaágy megnyikorduló hangja. Anyu egy ideig csak a levegőt kapkodta - még jó, hogy rosszul szigetel az ajtó - majd halk de egyre kéjesebb nyögései váltották fel azt. Éreztem, hogy nadrágomban egyre keményebb lesz a farkam. Izgatottan hallgattam ahogy hosszan szeretkeznek szüleim, anyu orgazmusa picit hangosabb volt mint az eddigi zajok. Gyorsan visszaültem a kanapéra és tovább néztem a műsort de fejemben az iménti élmény zakatolt tovább. Kattant a hálószoba ajtaja és lépéseket hallottam a fürdő felé. 

Anyu tusfürdőtől illatozva jött ki onnan, egy szál fürdőlepedőbe tekerve. Átment a nappalin, rámnézett és arcán pír jelent meg, tudta, hogy mindent hallottam. A háló felől apu horkolása ütötte meg a fülem. Anyu leült a fotelba, felhúzta lábát, testápolót kent rá és lassan krémezte be azt. 

Véget ért a műsor, elkapcsoltam a adóról egy másikra ami őt is érdekelheti. - Megfürdök. - szóltam felé és elindultam a fürdőbe. Bent isteni női illatok. Becsuktam az ajtót, ledobtam a ruháimat. Ahogy a fehérneműs szennyestartó felé fordulok, látom legfelül anyu fekete bugyija hever. Kezembe vettem, forgattam majd orrohoz emeltem. Izgató punci-illata volt. Visszadobtam és beléptem a kádba, megnyitottam a csapot, a zuhanyrózsából forró víz folyt testemre. A habos tusfürdőt lassan mosta le rólam a vízsugár. Elzártam a csapot és kiléptem. Kezemben a törölköző amikor kopogás nélkül nyílt az ajtó, anyu lépett be rajta. Testét még mindig a fürdőlepedő takarta. Megállt velem szemben, nem szólt egy szót sem, közelebb lépett, jobb kezét kinyújtva végigsimított farkamon majd elfordult, felakaszotta a fürdőlepedőt és köntöst vett fel, vissza sem nézve kilépett az ajtón. 

Én csak álltam és megdöbbenve a meglepetéstől hosszú percekig nem tértem magamhoz. A vízcseppek megszáradtak maguktól a testemen. Felakasztottam én is törölközőt, a szárítón találtam egy alsónadrágot ami már száraz volt. Belebújtam és abban mentem ki. Anyu a nappaliban ült még mindig a fotelben, jobb lába feltéve a karfára így a köntös egészen combjáig felcsúszva. 

Jó éjt Anyu! - köszöntem el és akaratlanul a combjához ért a kezem amikor felé hajtoltam megpuszilni őt. 

Jó éjt Fiam! - válaszolt, megfogta kezem és combjai közé húzta, ott tartotta egy ideig majd elengedte. - Aludj jól! - mosolyodott el. 

II.

Előző este még sokáig forgolódtam az ágyban, nem tudtam elaludni, anyuval történt dolgok jártak a fejemben. Hogy lesz tovább, mi lesz. Egyértelmű jelét adta, hogy vonzódik hozzám de nem látok a fejébe, nem tudom mi is akar. Éjszaka többször felébredtem majd reggel arra keltem, hogy apu zárja az ajtót és elmegy dolgozni. 

Anyu és én szabadságon vagyunk, nekünk a két ünnep között pihenés jutott. Hallom ahogy már ő is felkelt, tesz-vesz a konyhában. Felkelek és kimegyek hozzá. 

- Jó reggelt, jól aludtál? - kérdezi mosolyogva és kávét tölt nekem.  

- Neked is jó reggelt Anyu! Igen, csak nehezen ment. - üdvözlöm kissé megilletődötten a tegnap estére gondolva. 

- Ne haragudj rám fiam, nem akartalak ilyen helyzetbe hozni. - mondja.

- Semmi baj. - válaszolom szemem lesütve majd erőt véve magamon mélyen a szemébe nézek és halkan folytatom. - Ha te akarod!

- Csak azt ami neked is jó.- válaszol és megpuszilja az arcomat. 

Egy hajtásra megiszom a langyos kávét.

- Lezuhanyzok mert megizzadtam az éjszaka - állok fel, indulok a fürdő felé.

- Lehúzom akkor az ágyneműdet és kimosom - szól még utánam. 

Becsukom magam mögött az ajtót, fogat mosok, élvezem ahogy a forró víz végigfolyik testemen. Épp csukott szemmel mosom a hajam amikor kinyílik az ajtó, anyu lép be rajta. Hunyorogva nyitom ki a szemem, az ágyneműmet hozza magával és a szennyestartóba dobja. Csillogó szemmel néz rám. 

- Ha akarod kimegyek. - mondja halkan. 

- Maradj csak nyugodtan. - válaszolom de nem nézek rá. 

- Megmossam a hátad? - kérdezi. - Úgyis rég volt már az amikor fürdettelek. 

Nem ellenkezek, megfordulok. Kezére tusfürdőt nyom, azzal szappanozza végig vállam, hátam. A vízcseppek elérik őt is és egy óvatlan mozdulatnál, a kezéről  fekete pólójára fröccsen nagyobb mennyiség. 

- Basszus! - kiált föl és kibújik a felsőből, a szennyestartóba dobja. Fekete melltartója megemeli formás melleit. Visszafordul és tovább szappanoz. Keze, megint vállamon, majd hátamon és egy óvatlan pillanatban előre nyújtja azt, szeméremdombomon csúszik férfiasságom felé. Ujjaival végigsimít rajta. Megfordulok. 

- Nem tudlak nem megérinteni. - mondja halkan és keze farkamon marad, érzem a bizsergést ami végigszalad bennem, érzem ahogy kezétől egyre duzzad az. Nem ellenkezek, hagyom tegye amit akar, a régóta bennem lévő vágy hatalmába kerít, hadd sodorjon az ár. Férfiasságom pillanatok alatt nő meg, törekszik felfelé. Elzárom a vizet, kilépek a kádból. Anyu a törlöközőt fogja de nem adja a kezembe, alaposan szárazra töröl vele. Bennem lassan múlik a bátortalanság. Ahogy elfordul és felteríti a radiátorra, mögé lépek és átölelem. Két kezem hóna alatt nyúl át és fogja meg cicijeit, farkam popsijára fekszik. Fejem nyakára hajtom és megcsókolom, enyhe mézes tusfürdő illata van még. 

Beleborzong az érintésbe. Szóval te is akarod. - suttogja halkan és megfordul, szemembe néz majd elkalandozik a tekintete. 

- Nem gondoltam volna, amikor megszülettél, hogy ilyen szép farkad lesz fiam! - suttogja és letérdel a fürdőszobaszőnyegre. Két kezét a fenekemre teszi, arcával férfiasságom felé közelít, felsóhajtok amikor forró lehelletét érzem makkomon, ajkai közé veszi azt, lassan bekapva, nyelvével izgatva tűník el szájában. A felfokozzott vágy szinte alig hagy időt arra, hogy kiélvezzem, igyekszem visszafogni magam. Anyu érzékien kényezteti farkam, minden érintése egy újabb gyönyörbombát ad. Feje finom mozgása és ajkai között férfiasságom ami hol eltűnik, hol napvilágra kerül remegést váltanak ki belőlem. Akarom még és még. Nyelvét végighúzza rajta, finoman zacskómhoz ér, cikázik majd ismét eltünteti. Nem siet, érzékien szopja. Én egyre gyorsabban kapkodom a levegőt de ő nem fogja vissza magát, egyre csak érkezik a bizsergően jól eső érzés. 

Pillanat műve az amikor nem tudok már mit tenni, nem tudok ellene tenni csak felkiáltok, megremeg testem, átjárja a gyönyör minden porcikám, lüktet farkam ahogy elélvezek, spirccel belőle spermám. Anyu jólesően nyög fel, de nem hagyja abba, minden cseppet kifacsar belőlem, férfiasságom mindvégig ajkai között tartja, lenyel mindent ami a kéj hatására szájába került. 

Felnéz rám, óvatosan kiengedi és végigsimít rajta. 

- Most már azt hiszem nincs tabu köztünk fiam, nagyon finom volt de nem hagyjuk annyiban. - mondja és feláll elém. Csókot nyom a számra, hátrébb lép. Egy mozdulattal kilép a rövid, popsijára simuló nadrágból. 

- Tessék, a tiéd vagyok! - suttogja - Akarod tovább? - kérdezi. Én csak óvatosan bólintok. - Akkor gyere! - és elindul kifelé. A nappaliban megáll a kanapé előtt, ujjai pillanatok alatt kioldják melltartója kapcsait, a földre ejti azt. Elém tárul az eddig csak lopva meglesett gyönyörű domborulata, nagy bimbóudvarában pici mellbimbói hívogatóan néznek rám. 

Gyere! - szól. - Húsz év után ismét a szádba veheted őket. - és két kezével végigsimít rajtuk. A vágy bennem elhatalmasodik, szavai hatására elvesztem az addig bennem lévő gátlásokat, elé lépek, anyu ajkai csókra nyílnak, szánk összeér, szinte felfal...

III.

Ahogy forrón csókol, érzem nem kellett sok férfiasságomnak ahhoz, hogy megint duzzadni kezdjen. Ahogy egyre inkább felfelé törekszik, anyu combjai közé szorul. Amint ő megérzi, rám emeli tekintetét. - Igen fiam, tudtam, hogy akarod anyut, meg fogod kapni! - suttogja. Hátrébb lép, lehajol és kilép a bugyijából. Végre előttem áll, teljes meztelen valójában. Szeméremdombján vékony fekete csík díszlik. 

Felé közelítek, kezeimet melleire teszem, duzzadó mellbimbóját érzem tenyeremen, lassan simogatni kezdem mire ő becsukja szemét és felsóhajt.- Gyere fiam, vedd a szádba, szopd a cicim, akarom mint amikor csecsemő voltál! - suttogja. Gátlástalan szavai mintha nem tőle származnának de beiindítanak engem is. Kinyújtom nyelvem, szép, nagy bimbóudvarát érzékien körbenyalom, majd kemény mellbimbóit simogatom. Anyu felnyög az érzéstől.

- Még! - suttogja lihegve. - Még fiam, istenem de finom a nyelved! - ajkaim rátapadnak körbe, nyelvem cikázik, köröz bimbóján. 

- Szívd meg! - nyögi anyu. - Szívd ahogy régen! - amint megteszem hangja szinte felbúg az élvezettől. - Csináld, ne hagyd abba!

Élvezettel izgatom szép cicijeit, farkam lüktet az izgalomtól, anyu egyre csak kapkodja a levegőt, hangja szinte búg. Hol egyik, hol pedig másik mellét veszem a számba, nyálamtól nedves másikon ujjaim siklanak, simogatják. - ÓÓÓ fiam erre vágytam már rég. - hallom nyögésein keresztül. Imádom a számban tartani de a vágy másik hely felé ösztönöz. Hátrahúzom a fejem, anyu rámnéz, hátrébb lép. Jobb kezének középső ujját végighúzza szeméremajkai között és felém mutatja. 

- Látod? - csillan meg nedvesség rajta - Ezt tetted velem, ennyire nedves a puncim, ki akarod nyalni? - kérdezi. Én csak bólintok. Anyu elmosolyodik, hátrébb lép és leül a fotelba. Két lábát szemérmetlenül a karfára teszi, csak nézem és nem tudom elhinni, hogy az enyém lehet. Ő várakozóan néz rám.

- Gyere, nyald ki a puncim, érezni akarom ahogy a nyelved hozzáér, nyald ki, el akarok tőle élvezni! - zihálja félhangosan és két kezével széthúzza szeméremajkait. Feltárul szemem előtt az a szép, rózsaszín világ. Elé térdelek, arcom combjai közé szorítom, nyelvem végihúzom kisajkai között, megérzem pici duzzadt klitoriszát. Ahogy hozzáérek ismét felnyög. - Ezt akarom fiam, kérlek nyalj, tőled akarok elmenni!

Nyelvem cikázik jobbra és balra, át kisajkai redőin, néha csiklójához érve majd lassan lefelé, hüvelye felé. Erőszakosan nyomon belé, egyre beljebb akarok jutni, arcom puncijának nedvességétől ragacsos, ízlelem és mozgatom benne majd kihúzom és nyelvemmel feltérképezve minden pontját, simogatva, nyalva haladok vissza felfelé. Ahogy alulról hozzáérek megint felnyög. - Nyald fiam, nyald! Erősebben, gyorsabban! - hallom lihegését. 

Kezét szeméremdombjára fektetve, felfelé húzza a bőrt magán, ezáltal klitorisza napvilágra kerül. Ajkaim rátapadnak, nyelvem kemény pici pontján cikázik, forog, köröz. Anyu egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, érzem közeledik a csúcspont felé. Zihálása pont olyan mint amit tegnap hallottam amikor apuval volt a hálóban. Hirtelen mély levegőt vesz, és félhangosan, nyögve, remegve engedi ki azt, combjai közé szorul fejem, belerándul a mennyei kéjbe. Ahogy nyelvem hozzáér, megint és megint megremeg. Kezét fejemre teszi és finoman eltolja magától. Felnézek rá, szemeiben könnycseppet vélek felfedezni, arcán a kéj minden jele mutatkozik meg. 

- Isteni volt fiam, nagyon jól nyalsz, hol tanultad? - kérdezi vicces mosollyal. A múló gátlásaim most már engednek némi felszabadult mosolyt és nevetést is. - Finom voltál anyu, finom a puncid! - mondom.

Leengedi lábait a karfáról és felül. Megsimogatja arcomat, egy puszit nyom rá. Kócos haját hátrahajtja. Felállok, ő előre hajol és végignyalja kemény farkamat. 

- Gyere fiam, dugd meg a pinámat! Magamban akarom érezni a farkad, told végig a hüvelyemben, basszál meg! - mondja szinte követelőzően. 

IV.

- Hogy akarod fiam? Mondd édesem, hogy akarod? - kérdezi lihegve. - Előlről? Hátulról? Mondd!

Elé állok és felsegítem, majd a szoba közepére húzom. - Feküdj le anyu! - mondom neki. Leül a szőnyegre és a hátára fekszik, szétnyitja combjait, nedves puncija megcsillan a gyér fényben. A lábai közé térdelelek, kezével farkam felé nyúl, makkomat végighúzza forró szeméremajkai között majd a bejáratához illeszti. Gyere! - suttogja - Gyere és baszd meg anyut! - trágár szavai kicsit idegenül hangzanak de felizgatnak még jobban. Előre mozdítom csípőmet, érzem ahogy makkomat körülölei hüvelye, pár pillanatig így maradok majd lassan végigtolom benne. Anyu felsóhajt.

- ÓÓÓ erre vágytam, érzed milyen forró? Most csak a tiéd! Élvezd ki a pillanatot fiam! - és lehunyja szemét. Kiélvezem az első pillanatot amikor végre benne lehetek, megcsókolom ajkait, majd cicijére hajtom fejem és a számba veszem mellbimbóját. Ágyékomat lassan mozdítom, farkam izgalmasan csúszik kifelé majd csak makkom marad benne. Ott is megállok egy pár pillanatra majd elindulok visszafelé, végig, teljesen kitöltve hüvelyét lüktető férfiasságommal. Nem sietek, élvezem minden momentumát annak, hogy anyu puncijában lehetek. Ő csak halkan nyög fel minden mozdulatomnál, megemeli csípőjét, mozgatja azt. 

Finoman mozgok de mindig egyre erőteljesebben, kicsit gyorsabban de nem akarok most hamar elélvezni, mint az imént a fürdőben, viszont az is igaz, hogy a második menet mindig tovább tart nálam. Akarom hallani ahogy anyu megint elélvez, nézni szexi testét. Minden lökésemnél megmozdulnak cicijei, hullámzanak mellkasán, arcán édes kéjt fedezek fel. Kapkodom a levegőt, lihegünk mindketten. 

Megállok egy pillanatra, lábait a vállamra emelem, így még jobban eléri farkam, még mélyebben, feszesebben tud beléhatolni. Anyu kicsit hangosabban zihál, érzem jobb neki ebben a pozícióban. Elvész a idő, nem is tudom mióta dugom már, hol gyorsabban hol pedig lassabban de makkom szinte masszírozza hüvelyét. Verejtékcsepp gördül le homlokomról, anyu már minden erőteljes lökésemnél halkan de éles hangon felsikolt a gyönyörtől. 

Kihúzom farkam belőle, rám néz kérdően. - Fordulj meg anyu légyszi! - mondom neki. Elmosolyodik, és négykézlábra ereszkedik majd a vállát a földre ejtve, oldalra fordítja fejét. 

- Így szeretem igazán fiam! Gyerünk, dugd meg a puncim hátulról is, dugd anyád punciját! - szól félhangosan. Kezembe fogom farkam, végighúzom szeméremajkai között majd bejáratához illesztem, amint makkom megérzi a szabad utat, egy határozott mozdulattal végigtolom benne. Anyu felnyög. - Így, igen így! Gyorsabban! 

Két kezem csípőjén, magam felé húzom amikor előre mozdulok, csattan szeméremdombom popsiján, néha szinte sziszegő hangon nyög a kéjtől. ÓÓÓ isteneeem! - lihegi. Élvezem ahogy mozgok, ahogy forró és nedves hüvelye kéjt ad, élvezem ahogy ő élvezi. Az ingerek hatására bizsergés indul el ágyékom felől, tudom, hogy a csúcspont közeledik. 

- Anyu el fogok menni! - lihegem felé. 

- Én is fiam! - nyögi és remegés járja át testét, kezeivel a szőnyegbe markol. Búgó hangon élvez el, hüvelyének izami megszorítják farkam. 

- Anyuuu nem bírom tovább! - kiáltok fel. 

- Maradj bennem! - lihegi - Verd belém a gecid fiam, érezni akarom milyen forró! - szól határozottan. A tőle nem szokott trágár szavak szinte a csúcsponthoz segítenek, elveszítve a kontrollt rándul meg megint minden izmom, előre lökve farkam spriccelem teli punciját spermámmal. A hátára rogyok, hasam fenekén, kezeim cicijeit markolják meg. Mindketten, egyre lassuló lihegéssel nyugszunk meg a mennyei gyönyör után. 

Felegyenesedek, kihúzom farkam belőle. Anyu kezével odakap. - Adj gyorsan egy zsebkendőt! - szól határozottan. Az asztalról elveszem a csomagot, kezébe adok egy papírzsebkendőt. A puncijához szorítja és megfordul, combjai összezárva. 

- Nehogy foltos legyen a szőnyeg mert akkor takaríthatok. - neveti el magát, majd tekintete farkamra esik. - Gyere ide! - szólít fel. Közelebb ülök, ő szájába veszi és finoman ízlelgeti, nyalogatja néha megszívja. 

- Most már tiszta. - nevet megint rám. Csak ülök és nézem. Gondolkodom, most mi lesz. Anyu mintha kitalálná a gondolatom. 

- Ez a mi kis titkunk marad örökre, ha akarod akkor folytathatjuk még de soha, senkinek nem beszélsz róla. - mondja.

- Igen anyu szeretném. - válaszolom. Közelebb hajol hozzám és megpuszil. 

- Most pedig öltözz, megyek én is újra zuhanyozni! - áll fel. 

- Nézhetlek közben? - kérdezem.

- Persze. - mosolyodik el és elindul a fürdő felé, én utána. 

#erotortfant
Beküldő:Markus


Szextörténet ajánló:


Részeg szex


Kata zavartan topogott középiskolai másodikos évnyitóján osztálytársai között. Mondhatni, már egy éve ilyen zavart. Barátnői ugyanis egytől egyig mind arról számolnak be neki, hogy hetente hányszor és hogyan, ő pedig még szűz.
Volt ugyan már barátja, de addig még sosem jutottak, és ez nagyon zavarta Katát. Pedig egyáltalán nem lett volna baj, de Kata nem akart lemaradni barátnői mögött, és ....

Egy igazi incest történet


A férjem fél éve kinn dolgozik nyugaton, és minden hónapban csak 1 hetet van itthon. Már nem tart sokáig ez a helyzet, éppen fejezik be a munkát. A nővére nagyon régóta szeretett volna eltölteni néhány napot egy ottani üdülőhelyen, és a férjem elintézte neki. A nővérének és az ő férjének azonban van egy fia, akit –mivel még csak 15 éves, nem akartak egyedül hagyni. Adódott hát a megoldás: majd én ....

Az előjáték


A barátnőm lagzija januárban volt, gyönyörű téli napon. A buliba egyedül mentem, akárcsak - mint utóbb kiderült - többen is a brancsból. És ott volt Ő. szintén egyedül. Róla annyit kell tudni, ha rám néz, elvesztem a fejem, akarom őt, nagyon. Egyetlen pillantásától azt várnám elmegyek, akárhol. Valamilyen lassú számokra kért föl.

Azt hittem nem tudok parancsolni magamnak. Vendégser....

Félrelépett a férjem aztán én is


Évekig hűséges feleség voltam, még nem egy szép estén kiderült párom félrelépése. Vacakul éreztem magam, naiv kislányként éltem eddig napjaim?! A harag és csalódás mondatta velem: "Mindegy hogy 23 vagy 43 éves lesz az illető, meg foglak csalni!".

Nem ment ez olyan könnyen, ahogyan én elképzeltem. Idő kellett. Nem is találtam olyan pasit, akivel ezt megtehettem volna, aztán szépen la....

A presszó után


Gábor vagyok. A most következő történet velem történt meg,tehát a leghitelesebb forrásból ismerkedhettek meg vele. Még mielőtt rátérnék, engetessék meg nekem egy gondolat arról, hogy mit jelent számomra a szex. Számomra az igazi szex az amikor egy férfi és egy nő jól érzik magukat együtt és mindent megtesznek a másik örömére. Nincsenek tabuk, korlátok csak az örömszerzési vágy, ami mindent megenge....

Vicces szex történetek


Egy srác vitte a barátnőjét az autójával, mikor elkezdett esni az eső. Elkezdett bepárásodni belülről az ablak, és az ablakon feltűnt egy pár idegen lábnyom:-) Egy kis körültekintés után észrevette a lány, hogy a tetőkárpit is piszkos volt. Háát igen, a fiú az autóban rendezett le egy lányt.

nekem szex közben beszorult a fejem az ágy és a fal közé... annyira kellett nevetnem, hogy n....Szextörténet címkék

megmarkoltam | terhes lett | dobta | a megdugott | málna |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.