Cuckold élvezetek


A pár, és a harmadikként hozzájuk csapódott férfi, akiket percek óta nézek, igencsak jócskán benne vannak a szerelmeskedésben. Vagy egy ilyen hármasfogatnál inkább lenne ráutalóbb, helyesebb jelző, ha a dugás szót használnánk? Nem hiszem. Még akkor sem, ha idegenek találtak rá így egymásra. Jobban mondva, ki hogy csinálja, biztosan van példa dugásra is. De most szerelmeskedést látok.
Nem kapkodnak, nem sietnek, inkább az adott pillanatot kiélvezve játszadoznak, óvatosan, gyengéden, szinte becézgetve kényeztetik egymást. Tudják, ez most hármójuk öröméről szól. Szóló férfiként látogattam el a klubba ma este is. Amióta elváltam, csak ily módon vágyok testiségre, érzelmekre, tartós kapcsolatra még nem érzem magam felkészültnek.
Ma még senkihez sem csatlakozhattam, és bár a munkás hétköznapokat követően estére alaposan elfáradtam, de testem és szellemem követeli, kívánja az új és újabb ingert, a testi és lelki kielégülést.
Fantasztikusan izgalmas dolog másokat, párokat, vagy többes gabalyodásokat „megkukkolni”. Lehet, perverz vagyok, hogy ilyen helyekre járok, de imádom, az ilyen helyek sejtelmes de mégis buja, perverz hangulatát, hangjait, illatát. Imádom, amikor csatlakozhatom egy házaspárhoz, egymásba gabalyodott párokhoz, sokfős gabalyodásokhoz, triókhoz. De főleg a szimpla házaspárokat kedvelem. Isteni, felemelő érzés, amikor egy több éve együtt élő, szemmel láthatóan összeszokott, egymást szerető pár, kíváncsiságtól, újat, mást megtapasztalni akaró vágytól hajtva közösen jön el egy ilyen helyre. És ha már legyűrik kezdeti félelmeiket, akkor jól érzik magukat. Lelkemet bizsergető jó érzés, amikor megtisztelnek azzal, hogy részese lehetek játszadozásuknak. Még a mai „modern” világban is nagy bátorság kell ahhoz, hogy fel merje vállalni valaki vágyait, álmait, és párjával meg merje osztani ezeket, no és mindezek közül amit szeretne, azt meg merje lépni.
A világ talán egyik legcsodásabb érzése, látványa, hogy miközben gyönyört adok, és netán a férfivel közösen kényeztettem a nagybetűs NŐT, hiszen akivel ilyenkor együtt vagyok, az számomra a csoda, a végzet nője, ők akkor is követik egymás tekintetét, akaratlanul, ösztönösen megérintik, megsimogatják egymást, biztonságot és szerelmet kommunikálva így is egymás felé. Szavak nélkül biztosítva egymást arról, hogy összetartoznak, és hogy élvezik a közös kalandozást. De sokszor láttam ezt, és mégis, sohasem tudom megunni.
Mindenkinek javaslom, tudja meg, tapasztalja meg azt, hogy milyen különleges érzés az, mikor gyengéden szeretve kényeztethet két férfi egy nőt. Mily csodás érzés, amikor közös igyekezett gyümölcseként gyönyörből gyönyörbe hajszolhatja partnernőjét. Érdemes megtapasztalni, hogy mily meghitt érzés szeretkezés után összebújni, közrefogni a szeretkezés izgalmától még sokáig remegő, izzadt, ziháló, ám az átélt kéjtől szinte doromboló NŐT. És mily jó érzés újra megpengetni, megszólaltatni az érzékiség, az izgalom, a vágy húrjait, hogy újra felpörögve csodás buja tánc kerekedjen… Tudom, van, akit csak a testiség érdekel, csak az aktus, ilyennek is lennie kell e világon. Mindannyian mások vagyunk. Szerencsére.
Érzem, újra kezd hatalmába keríteni az izgalom. De őket nem akarom megzavarni. Amikor letelepedtek az ágyra, és közelebb húzódtam hozzájuk, csak szemlélődőként, ők udvariasan, de határozottan jelezték felém azt, hogy ők most csak hárman szeretnének együtt lenni, de nem zavarja őket, ha nézem játszadozásukat. Klubokban a legalapvetőbb szabály, az ilyen kérést tiszteletben kell tartani. A nem az mindig nemet jelent. Pedig most már kezdek egy kicsit többre vágyni.
Ám nem pattanok fel, és nem indulok körülnézni. Jó érzés nézni a triót. Erős izgalomban vagyok, de inkább kényelmesen hátradőlök, és csak alsónadrágon keresztül érintem meg magamat. Nagyon szépen szeretkeznek előttem. Pedig szemmel látható a néha becsúszó ritmusvesztésből és az azt követő zavart nevetésből, hogy nem összeszokott hármast látok, hanem alkalmi együttlétet. Sőt, talán swinger klubban eddig nem sokszor lehetett sem a pár, sem a velük lévő férfi. De élvezik azt, amit csinálnak, és élvezet nézni őket.

Gyöngyöző, kuncogó nevetésre kapom fel a fejem, mely azonban csak engem billent ki merengésemből, a trió talán nem is hallja.
Kézen fogva, nevetgélve jön egy férfi és egy nő a zuhanyzóból kifelé. Testükön még vízcseppek gyöngyöznek, ám oly meleg van, hogy ez cseppet sem zavarja őket. A törülközőt lazán a vállukra dobják, ruhájuk kezükben csomóba gyűrve tartják. Duplán is ismeretlenek. Valószínűleg nem rég érkezhettek, és lehet, még nem is jártak itt, mert Őket még nem láttam, mint ahogy a közelemben lévő triót sem.
Nagyon szimpatikusak. Ránézésre túl lehetnek a harmincas éveiken, de a negyvenen még innen. Mindketten kicsit húsibbak, de abszolút nem elhízottak. Sőt! Látszik rajtuk, hogy talán még sportolnak is valamit, foglalkozhatnak magukkal, biztos, hogy harcolnak az évek ellen. Egyenlőre még ők állnak nyerésre, mert jól néznek ki, de azért az idő sem hagyja magát, ő is bevitt pár apró találatot. Egy kicsit erősebb popsi, combok, pocak, pici úszógumi.
Igazán emberien emberi emberek. Természetesek, nem mesterkéltek, nem összerakottak.
Fél karomban lemerném fogadni, ők egy igen régóta együtt élő házaspár. Ez igazándiból csak egy megérzés… Erről árulkodik a testbeszédük, árulkodnak a mozdulataik és viselkedésük, ahogyan gyengéden átkarolják egymást, ahogy félszavakkal viccelődnek egymással.

A legvágyottabb partner-típusaim ők. Nem véletlenül ragaszkodom a házaspárokhoz, hiszen velük élhetem át a szerető intimitás olyan mélységeit, amire lelkem vágyik. Ilyenkor sokkal többet jelent az együttlét, a szex, mint egy szimpla hármas vagy többes dugást. Tudom, furán hangzik, főleg egy ilyen helyen, de szeretem, ha nem csak a testem jut kielégüléshez, hanem az érző lelkem is. Tudom, hogy amikor hozzájuk hasonló párokhoz csatlakozom, akkor egy kicsit én is szerelmes leszek.

A pár a zuhanyzást követően újra és újra megállnak csókolózni. Nem sietve, de céltudatosan mind közelebb araszolván a nőgyógyászatira hasonlító, ám egy kicsit speciálisabb, másfélébb, huncutabb igényekre tervezett ágyhoz. Amikor odaérnek, a férfi nekidönti a nőt az ágynak, és miközben csókolja, egyre céltudatosabban, célratörőbben vándorló kezeivel simogatja testét. Nem túl nagy, ám formásan kerek keblek ágaskodó, barna mellbimbói kérik, vágyják a becézgetést, amit a férfi meg is ad nekik. Hol tenyerébe rejti őket, de csak egy pillanatra, hogy aztán ujjai közzé csippentve óvatosan masszírozhassa őket.
Közelebb húzódok hozzájuk, hogy többet láthassak, hogy halhassam őket. Mindketten kiszúrják közeledésemet. Érzem, hamarosan csatlakozhatok hozzájuk. Alaposan végig mérnek, reám mosolyognak, majd a férfi int, ne menjek közelebb, de közben rám kacsint, és int, várjak türelemmel. Szívem hevesebben kezd dobogni, olyan érzésem van, mintha a torkomban dobogna. Hihetetlen, hogy számtalan többes együttlét után is úgy érzem magam minden új és újabb csoportos szeretkezés előtt, mint szűzleány a nászéjszakájára várva. Izgatottan, türelmetlenül, talán kicsit félve. Vágyom már az együttlétet, és tudom, hogy megint valami újat, valami csodásat nyújt majd a most elkövetkező kaland.
Jelenlétemtől nem zavartatva mind hevesebben csókolóznak, kezeikkel egyre követelőzőbben ingerlik, simogatják egymást. Közben egyre jobban, mind fokozatosabban rádőlnek az ágyra, mígnem egyszer csak úgy találják magukat, hogy a nő már fekszik az ágyon, és a partnere fölé hajolva csókolja őt. Majd lejjebb nyúlva, lágyan megfogja a nő lábait, és felemeli őket a lábtartókra. Csodálattal bámulom az elém táruló látványt. Az ágy oldalra kinyúló lábtartói széles kitárulkozásra késztetik a nőt. Ilyen kitárt testhelyzetben természetesen kívánatos, zamatos, érett gyümölcsként szétnyílik puncija. De micsoda fantasztikus szerelemkehely ez a punci! Csodaszép! Csinosan fazonra nyírt, ápolt, keskeny vöröses szőrzet ékesíti a szépen ívelő vénuszdombot. A telt, buja, izgatóan csupaszra nyírt nagyajkak közül felül kíváncsian bújik elő a meggymagocska méretű csikló melytől az izgalomtól és vértől duzzadt, szép formájú kisajkak elnyújtóznak egészen a gyönyörnedvektől csillogó, izgató lukacskáig. Tényleg nagyon szép puncival áldotta meg a jószerencséje a nőt. Van férfi, aki egész életében nem találkozik ily csodával… Szerencsés ember a férje. Akaratlanul még közelebb húzódok, hogy még jobban láthassam őket.
Tekintetemet fogva tartja a nő öle. A férje továbbra is kényezteti, de teszi ezt egyre rámenősebben, egyre merészebben. Felsőtestével ráhajol a nőre, csókolja, közben jobb kézzel végigsimítja az oldalát, a nőies csípőjét, majd a combokat elérve fölfelé veszi az irányt, hogy a combok hajlatát követve tovább folytathassa útját a széttárt lábak közzé. Gyengéden végigsimogatja a nagyajkakat, a gátat, néha mint egy véletlenül megmasszírozza az izgalomtól mind nagyobbra duzzadó csiklót, majd mintha nem bírna már magával, egy hirtelen mozdulattal a középső ujját becsúsztatja a nedves lukacskába. A nő hangosan felnyög, kezével ráfog a férfiére, húzza, szorítja magához. De a férfi nem folytatja az izgatást. Lassan felemelkedik a nőről, lenyúl maga mellé a ruhakupachoz, és elővesz egy párducmintás kis textildarabot. Ránézésre hirtelenjében nem tudok rájönni, hogy mi is lehet az. Aztán ledöbbenek. Ez egy szexjátszadozásokhoz való szemtakaró. A nő felemeli fejét, hogy párja ráhúzhassa a fejére, szemére a szemtakarót, kíváncsian felém néz. Jobban mondva rám, az arcomba, a szemembe. Csak egy pillanat a pillantás, mégis, olyan, mintha percekig tartana, beleborzongok, ahogy összeakad tekintetünk, érzem, libabőrös lesz bőröm. Nagyon szép, barna szeme van. Szinte látom a tekintetében a vágyat, a kíváncsiságot. Látom rajta, hogy tudja, kívánom őt. És talán azt is látom, bár lehet, csak képzeletem játszik velem, hogy Ő kívánja a további játszadozást, a folytatást.. És látom, érzem, hogy nem utasít el. Tekintetemet nem tudom elszakítani az övétől. Nem is akarom.
Aztán olyan dolog történik, amire szerintem nem sok példa lehetett eddig a swingerklubbok történetében. Elpirul! Arca zavarában lángvörössé válik, nyaktól egészen a füléig. Nagyon szexi!
Kiszúrja férje is a zavarát, és miközben letakarja felesége szemeit a kis párducmintás textillel, szívből jövőn felnevet.
Majd hangosan, hogy én is halljam, megszólal.
- Ó, a csudába, kint felejtettem valamit az autóban, gyorsan leugrom érte, de Te addig várj meg itt!
Csodálkozástól bamba, értetlenkedő arccal úgy nézek rá, mint egy marslakóra. Mit felejtett ez el? Álló farokkal akar lemenni az autójához? Miről beszél? Jól van? Itt hagyná csak úgy a felizgatott feleségét parlagon? Mi vaaaan?
Arcomat látva a férfi széles vigyorral az arcán kacsint egyet, majd szája elé teszi a mutató ujját, és jelzi, maradjak csöndben.
Így várunk talán egy, talán kettő percet, majd int, hogy jöjjek közelebb. Végre! Megérinthetem én is ŐT! Lábaim megremegnek, amikor közelebb lépek, szívem hevesebben kalapál.
Pár ujjal végigsimít felesége vállán, keblein, egészen a köldökéig. Teszi ezt pillangószárny-rebbenés lágyságával. Mint egy véletlen érintés… Majd végigsimítja haját, nyakát. Egy picit kivár, majd végig simít a lábakon, a vénuszdombon, a kézfejen.
Int, simogassak én is. Összeszedem bátorságom, odalépek a nő mellé, közben igyekszem úrrá lenni türelmetlenségemen, és óvatosan, lágyan megérintem a nő lábfejét, majd lassan, alig-alig érintve végighúzom két-három ujjamat a térdéig. Nem kapkodunk. Már rájöttem, mire megy ki a játék, ami, be kell hogy valljam, nagyon tetszik! Hol egyikünk, hol másikunk simít végig a kívánatos női testen Nem csak a nőt, hanem minket, férfiakat is felkorbácsol az alig érintés, a többet kapni akarás vágya, a feszítő kívánás és várakozás. De pont ez a várakozás teszi még kínzóbban gyönyörtelibbé a beteljesülés elodázását. Tudjuk, bekövetkezik az is, de az odáig vezető út is számos gyönyört rejt.
Az érintések, cirógatások mind sűrűbbé, lényegre törővé, mind követelőzővé válnak. Fantasztikus érzés tetőtől talpig simogatni, kényeztetni a kívánatos, buja női testet. A nőt, aki egyre hangosabb nyögésekkel, mély sóhajtásokkal adja tudtunkra, hogy élvezi ténykedésünket. Tétován nyúl arra, ahol minket sejt, és ha kezével megérint valamelyikünket, végigsimít fenekünkön, csípőnkön, ágaskodó férfiasságunkon. Már négy kézzel simogatjuk, kényeztetjük, ahol csak érjük. Érinteni kívánjuk mindenhol.
A férj mohón ráhajol a mellek egyikére, és mohón bekapja amennyire csak tudja. Követem példáját és csókolgatni kezdem a másikat. A nő két kezével mindkettőnk hajába beletúr, és magához szorítja fejünket.
Imádom azt, amikor másik férfival közösen csókolhatom, nyalogathatom egy nő cicijeit. Tudom, a nők is imádják! Ez a csodálatos nő is kedveli ezt. Egyik kezemmel a kecses nyakát simogatom, míg a másikkal újra tüzes öle felé veszem az irányt. Azonban férje kezét már ott találom, aki ahogy megérzi kezemet, úgy simogatja tovább asszonykája punciját, hogy én is hozzáférek. Kezeink keringőt járnak a nedves puncin, két oldalról simogatva a duzzadt csiklót, az ajkakat, a popsilukacskát. Sőt, mind gyakrabban találkoznak össze ujjaink forró hüvelyben. Mintha szándékosan keresnénk az alkalmat, hogy egyszerre bent lehessenek ujjaink a nőben, hogy egyszerre két kezünk két-három ujja is táncot járjon a forró nedves kelyhecskében. Nagyon izgalmas érezni, ahogy kettőnk ujjai massszírozzák lukacskáját. De közben rendületlenül faljuk, csókoljuk a csodás kebleket.
Életem végéig csinálnám ezt. Szerencsére nem csak minket izgat fel a cicipuszilgatás, a többes puncimasszírozás, hanem a nőt is, mert szapora nyögdécseléssel szinte gyorsvonati sebességgel éri el az orgazmus, és hangos sóhajtással elélvez. Nagyon szexi hallani Őt! Nincs szebb hang az univerzumban, mint az orgazmust átélő nő hangja.
A férj hátralép a nő öléhez, és szájával kényezteti tovább feleségét. Nem csak a puncit, hanem a szexin husi combokat és a vénuszdombot is szinte falja. A szabad kezemmel elmarkolom a felszabadult keblet, és a mellbimbót óvatosan ujjaim közzé véve dörzsölöm, míg másik kezemmel csodás vöröses hajába markolok. Nem húzom, sohasem durvulok, de kellemes érzés a nők haját simogatni, ujjaimmal fésülgetni szex közben.
Számomra hihetetlen, de újra elélvez a nő, ám ekkor már jóval zajosabb, mint első orgazmusánál. Isteni zene.
Alig halnak el a nő gyönyörének hangos nyögései, ő is akcióba lendül. Elkapja ágaskodó farkamat, és szájához húzza. Pont egy magasságban van ágyékommal az ágy, így kényelmesen hozzám fér. Kezével szorosan tart, ajkaival mohón szopja, szívja, sőt, néha fogaival is végigkaristolja farkamat. Istenien csinálja! Férjére nézek, aki tágra nyílt szemmel figyeli, hogyan jár ki-be farkam a felesége szájában. Anélkül, hogy szemét levenné róla, föláll, és lassan beletolja férfiasságát asszonykája puncijába. Egy kicsit megpihen, majd egyre gyorsuló ritmusban dugni kezdi.
Nagyon izgató érezni, ahogyan a nő a kéjtől nyögdécselve és mormogva szopja férfiasságomat. Ahogy a nyögdécselésének hangrezgései megrezegtetik makkomat, különösen izgató, érzem, ha így folytatjuk, akkor nem bírom tovább, elélvezek. De még nem akarok elmenni, ezért kirántom a szájából a farkamat, és inkább közel hajolok hozzá, és belecsókolok a nyakába. Szinte sikítva élvez el újra, mindkét kezével átkarol, úgy húz magához, majd megfojt.
Közben férje lép a helyemre, és merev farkára ráteszi felesége kezét, aki azt megérezve őt is közel húzza magához, és őt is vadul szopni kezdi.
Odalépek a széttárt lábak közzé, letérdelek, és beleszagolok a lucskos punciba. Csodás, bikahergelően kívánatos pézsmaillata van. Beletolom előbb egy, majd kettő aztán három ujjamat a már bejáratott izgató pinácskába, és gyors ki-bejáró mozdulattal ujjazom, míg ajkaimmal ráhajolok, és mohón habzsolom e jó illatú, különlegesen finom „csemegét”. Nagyon jól esik kényeztetni e szuper nőt. Élvezet minden másodperc, mit közelében tölthetek, de egy kicsit többet, mást is akarok tőle!
Bele akarok hatolni, magamévá akarom tenni! Fájó szívvel pózt váltok, és ágaskodó férfiasságomat odaillesztem lukacskájához. Nagyon lassan, szinte milliméterről milliméterre haladva tövig tolom bele. Közben észreveszem, nem csak én nézem farkam behatolását, hanem a férj is árgus szemekkel nézi, mint hatolok be felesége féltett, kívánatos kis barlangocskájába. Ahogy elnézem, ez a látvány legalább akkora élvezetet jelent, mint nekem.
Irgalmatlanul jó érzés benne lenni. Újra kihúzom makkig, hogy megint lassan tövig benyomhassam. Nem sietve, de fokozatosan egyre gyorsuló ütemet diktálva táncoltatom csípőmet. Közben ujjaimmal simogatom meggymagocskányi duzzadt csiklóját, vénuszdombja bozontját.
Nézem, ahogyan járkál ki-be a szerszámom, csodás látvány lökéseim ritmusára ringatózó keblek látványa, és izgató látni, ahogyan a férje farkát szopja.
Huncut gondolat villant be. A férjjel nagyjából hasonló testalkatunk van, farkunk is talán ugyanakkora, a feleség így abszolút nem tudhatja, mikor dugom én őt, és mikor a férje! Nem tudhatja, hogy mikor kényezteti a férjét ajkaival, és mikor kényeztet engem!
Húúú! Ez még izgatóbban hat reám!
Tényleg, próbál-e különbséget tenni? Vagy csak élvezi azt, amit adunk?
Nem tudom milyem késztetésből, de talán éppen ezért még inkább igyekszek mind több örömben, kényeztetésben részesíteni őt. Közben férjével újra cserélünk…
Innét aztán összemosódik minden. Mintha részeg lennék, úgy telepszik rá szellememre a gyönyör és a kéj nyújtotta köd. Talán négyszer vagy ötször cserélünk helyet a férjjel, számtalanszor kezdünk újra csókolgatásba, simogatásba, majd újra szeretkezésbe, közben számtalanszor repítjük az orgazmus csúcsaira a szépasszonyt. Egyre többször, mind hangosabban, először sikkantgatva majd mindannyiszor mély torokhangon nyögve élvez el. És mi fáradhatatlanul, újra és újra vágyjuk gyönyörét, mint szomjazó a korty vizet a sivatagban.
Talán fél óra, vagy talán két óra múlva, nem tudom, most teljesen cserbenhagy az időérzékem, amikor épp újra helyet akarunk cserélni, megállít minket a feleség, hogy ennyi, ne tovább, még egy orgazmus, és hordágyon viszik ki. Mosolyogva könyörög, kegyelmezzünk neki és kéri, most már ne tartsuk vissza magunkat, most már mi is menjünk el, élvezzünk rá a cicijeire. Nem kell kétszer mondania. A sok simogatástól, dugástól és szopástól, az érzékeimet eltöltő élménytől már folyamatosan elélvezés közelben vagyok, így ahogy hozzáérintettem kerek cicihez farkamat, és ahogy megérzem a merev mellbimbók érintését makkomon, alig húzok párat, egyből eldurranok, szinte a férjével egy időben. Teljesen beterítjük őt, amit élvezettel ken el magán.
Percekig csak levegő után kapkodunk. A férj közel hajol feleségéhez, gyengéd csókba forrnak össze ajkaik. Egy kicsit zavartan ácsorgok, ám a csókot követőn engem is ajkaihoz húz, és édes lágyan, hosszasan megcsókol. Jól esik…
A zuhanyozóhoz fáradságtól remegő lábakkal botorkálunk el. Hármasban állunk be a zuhany alá. Akkor, ott mutatkozunk be egymásnak.

Remélem, jól szórakoztatok. Én igen...


Szextörténet ajánló:


Mágikus szex, zongorával és zongora nélkül


Külföldön voltam már több mint egy hete, hivatalos kiküldetésben. A fővárosban volt dolgom, de nem ott szállásoltak el a nagyokosok, hanem egy nehezen megközelíthető városka roppant előkelő, barokk vagy fenetudjamilyen kastélyában, a fővárostól jó hatvan kilométerre, autóbusz három óránként. Fütyültem én arra a kastélyra, egyék meg a műemléküket.

Egy ismerősöm, huszonvalahány éves,....

Maszti és aranysugár


Szóval, az akkori barátommal jeges volt a hangulat, és tudtam, hogy szakítani fogunk nemsokára, ezért kicsit szarul voltam. 1/2 9 körül volt, hazamenni még nem volt kedvem, viszont már sötétedett. Akartam valami “vadat” csinálni, ami kirángat ebből a lelkiállapotból. Megittam 2 sört még a kocsmában, ahol voltunk. “Sajnos” ott még elmentem pisilni, mikor megérkeztem a környékünkre, már bántam. Visz....

Lilla az érettségi banketten


Jó pár pohár bor után voltunk. Kémia tanárunk ült az asztalfőn. Mi szertárosok mellette. Éppen kihirdeti az osztálytitkár, ki lehet még szűz közülünk. Lilla nevét olvassa először, közben Kopóházi tanár úr keze Lilla combján találkozik az enyémmel. Megszoktuk ezt a helyzetet mert tizenegyedik korunk óta a kémia szertár három helyiségében közösrn dugjuk a lányt. Az én nevem is elhangzik ujjam már a ....

A forró szerető


- Csinálsz amit akarsz!
Erika olyan hideg, amilyen lenni szokott. Egy ideig nézem a becsukott ajtót és magam sem tudom, miben reménykedem. Hogy visszafordul és azt mondja, beszélgessünk? Bejön, hozzám hajol, hagyja, hogy fénylő barna hajának zuhataga az arcomba hulljon, átölel és azt mondja, minden a régi lesz? Igen, ilyesmire várok. Már talán három éve. De nem történik meg. Ma sem. Kirekes....

Öreg néni.


Egy ismerős néni megkért segítsek neki ezt azt megcsinálni az udvaron és lakásban. Ráértem, a pénz is jól jött miért ne. Tőle egyébként távol áll minden olyan viselkedés amiből arra lehetett volna számítani ami történt. Elmentem hozzá. Eleinte minden rendben ment. Később egyre kötekedőbb lett. Semmi se volt jó. Már arra gondoltam ott hagyom nem kell a pénz se. Majd kezdtem visszaszólogatni neki.....

Ébredő vágyak


A vonat zakatolva szelte át az erdőt. Kriszta csöndben ült egy üres kabinban és az ülés karfájára könyökölve bámulta az elsuhanó tájat. Milliónyi gondolat cikázott át az agyán. Most múlt el 25 éves. Éppen egy hónapja. Nemrég fejezte be az egyetemet és most a friss orvosi diplomájával a zsebében, száguld a szép jövőt ígérő Budapest felé. Ő volt az évfolyam legjobbja. Amikor lediplomázott az egyik p....Szextörténet címkék

feláll | 3 lány | kezel | lili | ötlettel |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.