Az érett asszony


Ötvenes éveiben járt az a nő, akivel a kalandom volt 29 éves koromban. Csak futólag ismertem, ott lakott a mi háztömbünkben, naponta láttam. Haja festett vörös volt, szemei barnák, bőre enyhén barnás, de finom és puha. Erős testalkata volt, szép nagy combokkal. Először nem is figyeltem annyira rá, a magam korosztályából való lányok érdekeltek inkább, de akikkel korábban találkoztam, valami izgága kis fruskák voltak.
Hétvégenként lejártam egy dzsessz-klubba, olykor egy-két barátommal, olykor lányokkal. Most éppen egyedül voltam, amikor odajött hozzám ez a hölgy és kérdezte, helyet foglalhat-e mellettem. Ekkor fogott el valami furcsa érzés. Estefelé járt az idő és töprengtem a leányzókról. Egész idáig csak egy párkapcsolatom volt, s mint már mondtam a fiatal fruskák csak kiábrándítóan hatottak, mikor odaül mellém ez a még mindig gyönyörű és vonzó érett nő.
"Mi már ismerjük egymást valahonnan. Nem?" - kérdezte. Habozva feleltem igennel. Eleinte úgy tettem, mintha nem is akarok figyelni rá, talán mert több mint húsz évvel idősebb volt nálam és elég cikinek éreztem róla fantáziát szövögetni. Végül megadtam magam a gondolatnak és eljátszadoztam vele. Beszélgettünk, közben szólt a zene. Kellemes társaság volt a hölgy, igazán élveztem.
Kicsit fülledt volt a klubban, s a hölgy levetette kabátját, ekkor fehér ingén látszottak idomai. A vágy szép fokozatosan elkapott, verítékeztem tőle is és a fülledtségtől is. Közben fizettem neki egy pohár italt, egy kis kevertet, ami annál jobban beindította a véremet. Miután ivott egy kortyot, résnyire nyíltak piros érzéki ajkai, amit percekig bámultam.

Egy idő múltán felállt az asztaltól és hazafelé készült, megkérdezte, nem kísérném-e haza. Akkor úgy éreztem, kínálja magát, de még nem mertem hiú reményeket táplálni felé. Vonakodás nélkül beleegyeztem és elkísértem a háztömbünkbe. Az ajtóban még megkérdezte, nem jönnék be egy kicsit hozzá. A vérem már erősen tüzelt és egyre csak bizakodtam, hogy talán mégis egymásé lehetünk, ezért nyomban ráálltam. Behívott a nappaliba, a villanyt nem kapcsolta fel, mert a nappali ablaka az utcára nyílott és a hold elég fényt adott.
A következőkben nem szólt már semmit. Én csak ültem a kanapén és vártam. Mellkasomban remegést éreztem és hideg futkosott a hátamon. A hölgy nem siette el a dolgot, talán a hangulatot akarta minél jobban fokozni. Lassan levette kabátját, és a fogasra akasztotta, majd a fekete tűsarkú cipőit is lehúzta a lábairól. Nemsokára a kanapé mögé ment és hátulról kezeit a vállaimra helyezte, s elkezdett simogatni. Előbb a vállamat, majd az arcomat, s fejemet szép lassan hátradöntötte. Ajkaim résnyire nyíltak, szívem hevesebben vert, s lélegzetem is szaporább lett. A hölgy ajkaival lassan-lassan az enyéimhez ért, majd utána forrón csókolni kezdett. Lágy, forró és hosszú csók volt. Közben kezeimmel én is az arcához értem és csókolózás közben simogattam. Mikor befejezte, megkerülte a kanapét és az ölembe ült, s tovább csókoltuk egymást.

Rövidesen elkezdtük egymásról leszedni a ruhákat, hogy mindkettőnk teste érezze egymás forróságát. A hölgy vörös alsóneműt viselt. Szép, nagy mellei voltak, igaz, talán műmellek lehettek, de ez engem nem érdekelt. A melleit és finom, erős karjait hévvel csókoltam, míg ő szorosan hozzám bújt és hajamat simogatta.

A kanapéról aztán leheveredtünk a fehér pamutszőnyegre és ott már minden ruha lekerült rólam, míg páromon csak a bugyija maradt. Csókolóztunk és csókolóztunk. Hosszan-hosszan csókoltam a száját, nyakát, vállát, mellét és hasát, mindig máshol és máshol. Nem akartam elsietni, nehogy egyhamar véget érjen. Végül széttette a lábait és azok közé hajoltam. Lassan lehúztam róla a bugyit is. Puncija szép, szőrös, ápolt volt, amit finoman csókoltam, majd nyelven fürgébben kezdte percről-percre izgatni. A hölgy belemarkolt a hajamba és tovább fúrta magába arcomat, közben hevesen vonaglott, mellbimbói kicsúcsosodtak, és az élvezettől hangosan hallatta hangját. Mikor vége lett én hanyatt feküdtem. Tudta, hogy mit akarok és felém ereszkedett, kerek, telt tomporait arcomhoz emelte, s akkor azokat kezdtem el csókolni. A feszes, telt fenekébe jól belemarkoltam, érezni akartam mindjobban őket, ami bennem csak fokozta a vágyat.

A hölgy aztán hanyatt feküdt, lábait széttette, én pedig az istennőre telepedtem és átadtam férfiasságomat a rég várt gyönyörnek. Éreztem a selymes szőrök lágy érintését, a nagy, húsos puncit, amely mintha lágy ölelésbe fogja férfiasságomat. A nő maga is vonaglott hozzá, hogy minél jobban érezhessem ezeket az "ölelő kezeket". Idővel átfordított, és lovagolni kezdett rajtam, gyorsabban és gyorsabban, közben már szinte ordított, mint egy nőstény oroszlán. Én sem bírtam már szó nélkül és vele együtt üvöltöttem. Hol a combjait, hol a melleit markoltam. Ő egyszer felhúzott magához, hogy ebben az élvezetben csókolhasson is, de úgy csókolt, hogy szinte már harapott. Éreztem a fájdalmat, de ezt a gyönyör és az élvezet elnyomta. Mikor már nem bírtam tovább, hagytam, hogy az élvezet előtörjön, mint a forrásból a víz és akkor véget ért minden, úgy éreztem talán a világ is összeomlik és kilépünk mindketten az élők sorából.

Így múlt el az éjszaka... Egy érett nő lehetett az enyém, aki igazán értette a dolgát, s tudta mi kell egy férfinak.
Beküldő:glaciman


Szextörténet ajánló:


A szextúra


Eltelt pár hónap, amikor egy kellemes tavaszi hosszú hétvégén négyesben kibéreltünk egy házat és végre zavartalanul egymáséi lehettünk. Már vártam az újabb szexuális kihívásokat és bevallása szerint Edinának is hiányzott a csoportos együttlét. Szóval, amint odaértünk a házba, bevettük magunkat a konyhába és alaposan bereggeliztünk. Nem volt különösebb program vagy elképzelés, de már nagyon akartam....

Szopás a kettesért


A matematika soha nem volt az erősségem, nem véletlenül bukdácsoltam belőle általánosban is és szakközépben is. Szóval, ahogy bekerültem középsuliba az első félévem végére már totál bukásra álltam. Óra után beszéltem a matek tanárommal, István bácsival és mondtam neki, hogy hiába járok korrepetálásra, egyszerűen nem megy a matek de megbukni sem szeretnék. Azt mondta, hogy kora este menjek el hozzá....

Az új csajádtag


Tudta, hogy elérkezik az idő,mikor már nemcsak mint anyára,hanem,mint nőre fognak nézni,de színte váratlanul érte, hogy jövendőbeli menye is beszáll a "játékba".


Itt maradt a két kamaszfiúval ebben az alig nagyobb víkendháznál. Örökké meztelenül mászkált a fiaival együtt, akik, már színte természetesnek vették anyjuk meztelenségét. De, nagyon jól tudta, hogy elérkezik az az ....

A szétkúrt tininsuna


A két fiatal, akikről most szó fog esni nagyon rég óta ismerik egymást, pontosabban 17 éve.
Nagyon jól megértették egymást, szinte olyanok voltak, mint a testvérek. András 17 éves volt, kedves illedelmes fiú volt. Míg a barátnője, Alexa kicsit makacs és hát szabad nyelvezetű volt, talán ezért is jöttek ki ilyen jól. Mind a ketten ugyan abban a suliban tanultak, ugyan arra a szakra jártak, é....

Szakítós szex


A 2 éves kapcsolatunk úgy látszott már menthetetlen. Karcsi egyre többet találkozott volt menyasszonyával, akit az sem érdekelt, hogy jelek utaltak arra, hogy volt párja fiukkal is megcsalta őt. Katának semmi önbeszülése nem volt, már a harminc felé közeledve félt a magánytól, és tudta azt hogy Kari megadja számára az anyagi biztonságot, plusz külsőleg is egy nagyon helyes férfiról volt szó. Ezért....

Odaadó feleség


A behódoló feleség létnek megvolt a maga pozitív és negatív oldala. A nehéz rész a további felelősség volt. Niki erős üzleti beállítottságú nőként egész nap keményen dolgozott. Néha éjszakánként vagy hétvégén is dolgoznia kellett. Másfajta munkát. Szexuálisan alávetette magát férjének és minden igényét kielégítette. Ez egy olyan szerep volt amelyet szívesen vállalt.
A jó rész az érzés volt,....
Szextörténet címkék

kicuppan | apáca | dinny | keresztanyam | egy hihetetlen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.