Szarjuk le anyut


Lacika 15 múlt, gimibe járt, és nagyon szeretett pornót nézni, főleg a gépen. Egyik barátja, Öcsi, akivel ping-pongozni szokott a suli aulájában, beszélt neki dolgokról. Ő már negyedikes volt, sokat tudott, és idősebb barátai is voltak, azoktól hallott szupi cumókról. Pl. állatszexről, csoportos bulikról, zsarolásról, fényképen fejcseréről photoshoppal és kaka-szexről. Konkrétan szájbaszarásról. De mondott olyat is, hogy idősebb nőket jó elkapni, mert nagyon szexi, mikor fiatal srácoknak szófogadóan viselkednek, és mindent megcsinálnak, mert félnek a zsarolástól. Hiszen náluk már nagyon számít, hogy hogy vélekednek róluk az emberek. Ők már nem kezdhetik újra, ezért remegnek a rosszhírbe hozástól.

Lacika napok óta gondolkodott. Érdekelte Öcsi világa, akarta is idősebb nővel, csak nem talált igazán szépet, intelligenset, lelkit, izgatót, akibe szerelmesnek is lehetett volna lenni, meg aki mindent meg is csinált volna. Míg be nem lépett a szobájába édesanyja. 34 éves, régen dzsesszbalettes, középmagas, szőkésbarna hajú, igazán normál, kiforrott alakú, és mosolygósan szép volt. Most is egy bugyi volta rajta, melltartó és magassarkú cipő. Fenekét, ami rugalmas, a bugyiból szinte teljesen kilátszó volt, élvezettel riszálta. Imádta adni magát, nagyon élvezte, ha figyelik a férfiak, és feláll tőle a faszuk.

A gyerek felé fordult, kedves, édeskés mosollyal megállt előtte, és megkérdezte

- Szép vagyok?

A fiú várt, anyja melltartójára nézett, ami hátul ki volt bomolva, mert nem tudta összekapcsolni, ezért háttal a fia felé fordult, és seggét kicsit a srác orra alá nyomta, kacérkodott, játszott kicsit imádott fiával.

- Kapcsold be, szerelmem, olyan jó, ha te csinálod – kérte nevetgélve az édesanyja. Elől kicsit le is ejtette, nevetett, imádta mutogatni magát így is, hogy fia nem láthatta himbálózó melleit, hiszen háttal volt neki. Férje mostanában csak hétvégeken járt haza, üzleti úton volt, de nagyon jól keresett, ezért örült neki Kati, az anyuka és feleség, mert imádta a pénzt. Elsősorban költeni. Ugyanis a csinos, erotikus ruhákhoz pénz kellett, még pedig sok, rengeteg, azt pedig egy csinos, kialakult alakú, szexet kedvelő nő nagyon szereti.

- Szép vagy, édesanyu, és olyan selymes a hátad. A bugyidat ne húzzam fel kicsit, letűrődött – szólalt meg gombóccal a torkában Lacika. Nem várva meg anyukája válaszát, kissé belenyúlt a tanga szerű, apróka bugyika oldalába, tenyerét a nő fenekére tapasztotta, és felhúzta a zsinórt. A nő lihegett egyet, fenekét kéjesen megmozgatta, a fiú fejét megsimogatta, és kilépett a szobából. Kint matatott, reggelit csinált, és ekkor a fiú agyában végigfutott egy gondolat Egy hirtelen ötlet.

- Anyu, anyuci, anyukácska, lefényképezlek. Egy ilyen szép nőt le kell. Gyere be, gyere az ágyamra azonnal! – ki áltotta ki a nőnek, aki meglepődött, ezt nem várta, belépett, és kérdő szemekkel fiára meredt. Nem értette. Ade az mutatta, hogy azonnal az ágyra, ő hozza a gépet, és tessék csinosnak lenni.

- Nem, szó sem lehet róla. Te a fiam vagy, még csak 15 éves, és teljesen gyerek. Ilyet soha! – kiáltotta felháborodottan a nő. Indult kifelé, ki volt borulva, és igen, csalódott a fiában. Fenekét haragjában ringatóan mozgatta, mellei meglóbálódtak, fenekén a tanga zsinórja szinte egyáltalán nem fedte el csinos, egészséges segglyukát, ezért a srácnak már teljesen felállt, megkeményedett tőle a fasza. A nő észrevette, megfordult, és pináját valami önkéntelen mozdulattal megrándította. Valami automata, tudatalatti reakció volt ez, még a férje faszának látványa váltotta ki belőle házasságuk kezdetén, mikor még a pina látványától kilőtt belőle a geci. A fiú szintén látta, rátapadtak szemei, és engedte, hogy fasza kidudorodjon nadrágjából. A nő lihegett, szerette a szép, fiatal faszt, a fia fasza is tetszett neki, de legyintett, és indult kifelé.

- Ha nem fényképezkedsz, megmondom apunak, felhívom, hogy szexizel nekem, felizgatsz, a melltartódat kapcsoltatod, a bugyidba nyúlatsz, éppen csak nem baszol velem. Ezt akarod? Igen? Akkor apu válik, nem lesz pénzed, le fogsz robbanni – jegyezte meg lassan, a nő szemeibe vágva a szavakat a kissrác. Kezét nyújtotta. A nő várt egy pillanatig, tétovázott, de lassan a fiú felé nyújtotta ő is kezét, aztán araszolva, tétován hozzálépett, és várt.

Az lenyomta vállait az ágyra, lefektette édesanyját, és szép lassan, magabiztosan szétfeszítette combjait, majd lábait biztos kezekkel felhúzta, ahogy a pornóvideókon látta, és a nő feje mögé akasztotta. Pinája a bugyiban is kidudorodott, segge felemelkedett, mellei igazi csinos csöcsökké váltak. A bugyit egyetlen gyors mozdulattal felrántotta a nő lábain, és tapsolt.

- Gyönyörű kurva vagy, imádlak.
- Miért mondod ezt nekem, édesanyád vagyok, miért alázol meg?
- Mert csinos a pinád és a segged, a segglyukad meg egyenesen fenomenális – közölte izgatottan, de nevetve Lacika, és a közben előkapott fényképezőgépet kattogtatta. – Mozgasd magad, a pinádat, nyomd feljebb a leborotvált édesanyai picsádat, mondj valamit, mondjuk hogy szeretsz baszni, imádod a gecit, ilyeneket, így könnyebb, Kati – nevette el magát a srác.

- Édesnyád vagyok, nem Kati, az apádnak vagyok, tudod! – kiáltotta el magát sírva a nő. Lábait leengedte, testét összehúzta, úgy feküdt tovább, meggörnyedve. Azonban a fiú hasára fordította, seggét felhúzta, hogy pucsítson, négykézlábra állította, kiálló, rugalmas picsáját széthúzta, most így fényképezte. Közben elmarkolta a haját, ezért a kamerába kellett néznie, mosolyognia, és beszélnie.

- Kurva vagyok, geciszopó, seggbebaszott ribanc, hugyozz le, szarjál le, fosd le a fejemet, ezt érdemlem – visongta a nő. Szót fogadott, nem akarta, hogy férjével gondja legyen. Ezt a kis izét kibírja, gondolta, a képeket elteszi, aztán felejtsük el az egészet. Egyébként pedig nem is rossz, hát szexi, szexszel kapcsolatos, ha perverz és alvilági is, ő meg imádja a szexet, még így mocskosan is. Végül is csak egy büdös kurva volt, hiszen örökké perverzión, beteges dolgokon gondolkodott, hiába elegáns, finom, tartózkodó, sőt köztiszteletben álló feleség és anya hírében állt.

Lacika gondolkodott. Különösen azon, amiket az édesanyja a végén mondott. Hogy fosd le a fejemet, hugyozz le, szarjál le. Érdekes lett számára. – Mi lenne, tényleg, csak mi lenne drága édesanyám, ha mondjuk szájba lennél szarva? Megennéd, lenyelnéd? Erre válaszolj édesanyuka, mamicuka, te csinos kis mocskos kurva. Te csodálatos anyuci-ribanc.

- Igen, lenyelném a szarodat, telipofával rágcsálnám, le is foshatnál, én ribanc vagyok, egy útszéli kurva. Na, így jó, befejezzük? – kérdezte már kellemetlen hangon a nő.
- Befejeztük, Kati. Nagyon szexi voltál. Csinálj valamit, hogy tényleg befejezzük, és nem szólok apának. Gyerünk. Vallj szerelmet, lődd ki a gecimet, pofozd magad, tessék befejezni a dolgot! – kiabálta a srác. Egy pofont kevert le anyjának, aki megszeppenve azonnal lesmárta a srácot.

- Szeretlek szerelmem, a feleséged akarok lenni, gyereket akarok tőled. A fiam vagy, ez igazszerelem, basszál szájba, akarom! – sikoltotta édesanyja, és száját kitátotta, várta, hogy fia belenyomja kemény, robbanni készülő gyerekfaszát. Cuppogta, aztán lenyelte, majd csókolgatta, hát szerette a faszt, mindegy kié, ez pedig ráadásul kemény, csinos, lágyan szőrös volt, ezért a gecit teljesen a szájába spricceltette. Nem nyelte le, hanem engedte, hogy ajkaira menjen, mosolygott, és elmagyarázta a fiának, úgy gecis szájjal, hogy ő egy ribanc, így jó neki szájbabaszva, és nem ember, hanem egy pornó állat, és rendesen pofozza meg. Egy hatalmas pofon csattant, egy köpés az arcon, és a fiú lelökte anyját az ágyról a padlóra. Tompa csattanás, csend, a nő felállt, kiment.

Másnap a suliban Lacika ismét Öcsivel beszélgetett. Elmondta neki, hogy új videójáték jött ki, imádja, és meg akarja venni. 15 ezer forintba kerül, nincs pénze, de neki kell.

- Te, csász, tudok egy marha jó bulit, egy szexi anyagot, jöhettek többen is, nagy a csaj, szép, mindent csinál, eldobjátok magatokat. Na, akartok egy perverz, bizarr dolgot nálunk? – kérdezte Lacika.
- Ja, de figyusz van, nem is láttam a csajszit – jegyezte meg fanyalogva a Öcsi. Lacika kikapott hátitáskájából egy marék kinyomtatott fényképet, odatolta a srác elé, és várt. Ott volt az összes póz, a szétfeszített segg, sőt még a szájbabaszás egyes részletei is.
- Ez nem a muterod, baszki? De, ez az anyád. Kurva jó a nő, a lábai, a segge, az egész. Ezt mind csinálja? Rendesen baszik?
- Aha, le is szarhatjátok, lehugyozhatjátok, minden. Élvezi, ismerem, hát az anyám – kuncogta a srác. – De a pénzt előre akarom. Ezért van az egész, ezért árulom a banyát. Szóval mondjátok meg, mit akartok inni, édesanya készít nektek. És hogy akarjátok, hogy öltözzön a bulihoz. Szal mondd meg most, felhívom, kész.

A fiú gondolkodott. Odament a barátaihoz, akik négyen voltak, mondott nekik valamit, azok bólogattak, és már indultak is, az utolsó órát dobták, most egy kis csókolózás volt soron. Lacikához léptek, közölték vele, hogy nagyestélyit akarnak magassarkú cipővel, alatta harisnyatartót, harisnyával, bugyit nem, kiborotvált pinát, olyan melltartót, aminek az eleje ki van vágva, ékszereket, rúzst az ajkakon, feltűzött hajat, és a ruha alatt, a testére kiírva rúzzsal, a hasára, hogy baszok. A seggére, hogy seggbebaszott vagyok, a nyakába akasztva egy táblára, hogy fossatok le.

A srác a telefonjához kapott, hívta a számot, és

- Anyu, viszek négy srácot, koktélt akarnak, vodka-kóla-jég a poharakba, nagyestélyi, és – folytatta tovább a srácok kéréseivel, majd mikor az anyja sikoltva tiltakozott, akkor közölte, hogy a fényképeket megmutatta a srácoknak, de visszavette őket, azonban ha nem megy bele a dologba, mert neki kell a pénz videójátékra, ezért 15 ezer forintért eladta, elküldi az apjának, és odaadja minden szomszédnak, és akkor ő repül a francba. Pénz semmi, mehet segédmunkásnak a koszba, a picsába. Ezt akarja? A nő elhallgatott, halkan válaszolta, hogy nem, jöhetnek, belemegy. De csak egyszer.

Kopogtak a lakás ajtaján. Kati, az édesanya, beöltözve, az igényeknek megfelelően lépett a kilincshez. Tétovázott. Ilyet még soha nem csinált, félt, gyomra görcsbeszorult, könnyezett, és nagyon megalázva érezte magát, ráadásul pont a saját fia használja ki, hogy tehet ilyet, de aztán lenyomta a kilincset, és kényszermosollyal arcán beengedte a vendégeket.

- Anyu, simogasd meg a faszukat. Csókold őket szájon, és vallj nekik szerelmet. Ez olyan szép, ez illik neked – mondta kedvesen Lacika, miközben megmarkolta édesanyja csinos seggét a rukája alatt. A nő érzékien, kedvesen megcsókolta a fiúk ajkait, mindegyiküknek szerelmet vallott, aztán a fia a szoba közepére állította, felhúzta elől a ruháját, megmutatta nekik a nő kiálló, még mindig kislányosan rugalmas pináját, majd a ruhát feljebb húzva a hasán levő feliratot. Ezután megfordította az anyját, a seggét és a rajta levő feliratot mutatta, utána visszafordítva a nőt a nyakába akasztotta a táblát, és megkérdezte a vendégeket:

- Na, fizettek a kurváért? Aha igen, akkor tegyétek az asztalra a pénzt.

A fiúk zsebeikbe nyúltak, összedobták a 15 ezer forintot, letették a nő elé az asztalra, Katit elkapták, és ruháját cafatokban leszakítva róla bedobták a sarokba. A nő kisebb sokkot kapott, szólni sem bírt. Ekkor egyikük pofonvágta. A nő hallgatott, de sírt. Egy másik fiú belerúgott. Kati már könnyezett. Ekkor a fia szembeköpte. Ezt követően mindegyikük.

- Akarod, hogy lefossunk? – kérdezte egyikük, egy erősebb testalkatú, magas srác.

A nő várt, nem szólt semmit. Sokkban volt, sírt, és nézett maga elé. Kapott egy pofont. Megrándult. Hallgatott. A fiú ismét megkérdezte. Fia ismét leköpte. Megszólalt.

- Akarom. Igen, akarom. Szarjátok tele a számat – mondta halkan, de határozottan Kati. Leült a földre, melleit bekapta szájába, lekevert magának egy hatalmas pofont, fejét háromszor beleverte a téglafalba, mosolygott, kicsit kábult lett az ütésektől, és leülve várt.

- Most szarhattok. Egy szarkupac akarok lenni. Üssetek. Öljetek meg – mondta egyre hangosabban a nő.

Az első fiú egy lassú, vastag, kemény szart engedett a fejére, a hajába. Kati szarszagú lett. Hallgatott, komoly arcot vágott, várta, mi lesz. A második fiú már fosott. Lassan, nyugodtan lefosta. A nő arcát belepte a híg szar, lecsorgott a melleire is. Igazán büdös kezdett lenni. Ezután mindenki rávégezte a dolgát. Senki nem törölt le semmit. A nő úgy maradt percekig.

- Tetszem nektek, szép vagyok? Ugye tetszem? – kérdezte halkan, komolyan, szinte könyörögve a nő, de nem szólt senki. – Fiam, Lacika, csinosnak találsz?

Ekkor valaki fejbe rúgta. Megrándult, de nem mozdult. Egy másik sarokkal megrúgta a bal mellét. A nő kissé felszisszent, de semmi. Egy középmagas, vékony fiú előkapott egy vasrudat, azzal fejbevágta. A nő láthatóan elvesztette eszméletét, előrehanyatlott, úgy naradt. Ekkor mindenki ököllel elkezdte verni. Feléledt, már öntudatánál volt, fia pedig felállította, és remegő, bizonytalan lábakkal táncolni kényszerítette. Egyik fiú nekifutásból, tiszta erejével pofonvágta. A nő hátrahanyatlott. Fia előre lökte. Kihozta menyasszonyi ruháját, amiben valaha megesküdött férjével, megkérte, hogy vegye fel, és simogassa magát.

Katinak átható szarszaga volt, rajta a fehér menyasszonyi ruha átázott a szartól és fostól, és az egyik fiú nem késlekedett, hanem videózott. Már a legelejétől fogva, így minden fel lett véve. A nő látta ezt, de akarata megszűnt, nem tiltakozott, ő tényleg egy szar volt, semmi más. Fia kényszerítette, hogy menjen fel az asztalra, mosolyogjon mindenki arcába, és hitesse el velük, hogy most boldog, szerelmes, és mondja nekik, hogy szép, csinos, kis tiszta, nett, és szűz, gyereket akar tőlük.

Mivel csinos, jó alakú volt, ezért így összeszarva is nagyon jól nézett ki. Mindenki tapsolt, és megígérte, hogy ha holnap lesz egy kis pénzük, akkor eljönnek, és baseball ütőkkel seggbebasszák, sőt elevenen el is ássák, mert szexi és szép, és szerelmesek belé. Ezután kielégülve, igazán jó hangulatba hazament mindenki, így Lacika egyedül maradt édesanyjával. Akit belökött a fürdőszobába, és a kádban ráengedte a vizet. A nő locspocsolt egy darabig, letisztogatta magát, majd fáradtan, lelkileg összeroppanva kijött, és odament fiához.

- Szeretlek, Lacika, legyél a férjem, engedd tele gecivel a pinámat, igazi kisbabát akarok tőled. Basszál, szuka vagyok – mondta fia arcába édesanyja, és hátulról, a falat kezével támasztva beleült fia kemény faszába. Seggét mozgatta, magát pofozta, melleit ütötte, és pináját telelőtte fia finom, friss, meleg gecijével. A faszt kihúzva magából szájába kapta, ki nem vette addig, míg a kissrác tele nem hugyozta, amivel gargarizálva kiment a fürdőbe. Kimosta magából, bejött, odafeküdt fia mellé, és mélyen, szívéből szerelmet vallott. Tudta, megtalálta az igaszszerelmet.

Boldog volt.
Újra feleség, a fiáé.
Beküldő:Gentle Guy


Szextörténet ajánló:


A szomszedom felesege


Ekkor meg 24 eves voltam felszolgalokent dolgoztam a varosi nagyszallo ettermeben 180 magas fület takaro vilagos barna haj kb. 80 kilo allitolag a nök mondasa szerint egy jokepü fiatalember vagyok. Talan igaz is lehetett mert a varosban is az etteremben is akinek kicsit csaptam a szelet az altalaba beengedett a labaköze a korosztaly 18 tol a 35 eves nökkel dugtam volt akivel töbször is volt akivel....

Rebeka szolgája


Gábor súlyos hibát vétett. Véletlen hozzáért Rebeka hátsójához. Ez volt az utolsó hibája. Rebeka elé állt a fenekét az arcához tolta és hagyta hogy szenvedjen a levegőhiánytól majd megszólalt:
- Most eljössz velem hazáig vagy belefulladsz a seggembe. Te döntesz. 10 másodperced van.
Gábor nem tehetett semmit engedelmeskedett. Megérkeztek Rebeka házához, mihelyst beértek Gábort egy rug....

Mennyország, vagy amit akarok


Munka után, a boltból hazafelé sétálva, a light colámmal, és a sajtos croissant-ommal a kezemben, miközben azon gondolkodtam, hogy ez a kettő már önmagában túllépi a napi kalóriaadagomat, megcsörrent a telefonom. A barátom, Gábor volt az. Közölte, hogy megint éjszaka jön csak haza, de mivel megígértük közös barátunknak, Attilának, hogy este átmegyünk hozzá filmet nézni,én menjek el, ne hagyjam Őt ....

A kutyás hétvége


Zsuzsa a ház előtt várt már, amikor befutottam eléjük a kocsival. Integetett, aztán felkapta lába mellől a sporttáskát és bedobta mögém a hátsó ülésre, hogy aztán körülfutva megkerülje a kocsit és ő is bezuttyanjon mellém. Pillanatok alatt akartunk egymásnak mindent elmondani az indulással és a hétvégével kapcsolatban, aztán mégis én kezdtem.

- Még a városban be akarok ugrani egy-ké....

A vendég 2. rész (f/l/l hármas, drog)


– Szeretnéd, hogy meghúzzam a melled, ahogy elmész?…

– Ah, igen, Lili, ah, ah, AH! Kérlek…!!!

Éviben egyre gyorsabban járt a fasz. Fokozatosan megfeszült a teste a kezem alatt. Kétségbeesetten nézett rám – még a lélegzete is elakadt.

– Elélvezhetsz – mondtam neki végre, és ahogy épp elkezdte letarolni az első orgazmus, keményen megszorítottam a bimbójá....

Orvosi szex történet


Nős 45 éves pasi vagyok, kamaszkori történetem mái napig nagy hatással van rám, ezért írom le!!
A szakközépiskolába, az első iskolaorvosi vizsgálaton, szívzörejt állapítottak meg, kivizsgálások, majd beutaló egy fővárosi szívkórházba. Első vizsgálat után a főorvos befekvést javasolt, több speciális vizsgálat miatt, rá egy hónapra kaptam időpontot befekvésre. Eljött a nap, nagyon féltem, bef....Szextörténet címkék

bűn | odaado feleseg | éééé | enso | prosztat |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.