Testi és lelki barát


Éppen a barátomnál aludtam, mikor hajnali 4 körül megcsörrent a telefon. Igazából nem bántam, mert nem tudtam aludni Balázs (a barátom) horkolásától. Amikor rápillantottam a telóra, láttam, hogy Robi hív. Aki nem tudná, annak annyit mondanék, hogy Robi egy nagyon közeli barátom. Testi és lelki barátom. Mosolyogva vettem fel a telót:

- Szia! Mondjad! - szóltam bele a telcsibe.
- Helló... figyu, nem tudnál átjönni...? Pokolian kivagyok... aludni se tudok, és csak veled tudom megbeszélni ezeket. Örülnék, ha átjönnél. - mondta Robi álmos hanggal.
- Nézd, itt vagyok Balázsnál, de nem gond, valahogy átugrok.
- Ugye nem baj, tényleg?- kérdezett vissza bizonytalanul Robim.
- Dehogyis... ne bolondozz már! Na, akkor összekapom magam és ott vagyok.
Azzal el is köszöntünk és percek alatt felöltöztem, rendbe tettem magam.
- Hová mész? - ébredt meg Balázs.
- Ne hari, eszembe jutott pár dolog és addig nem tudok aludni, amíg ezeket el nem intézem.
- Hajnali négykor?
- Most nem tudok aludni!
- Oké... majd visszajössz?
- Nem ígérem.

Majd kiviharzottam a lakásból. Sűrű léptekkel indultam meg Robiék házának az irányába, aki szerencsére nem lakott túl messze. Agyamban közben vadul kuszálódtak a gondolatok:

"Minek vagyok vele (Balázzsal), ha nem szeretem?" - ez a kérdés gyakran felmerült az utóbbi időszakban.
A válasz erre egyszerűen az volt, hogyha már ráfogtam, hogy apa lesz, legalább ne hagyjam ott, azaz most ne.
Hosszú óráknak tűntek azok a percek, amíg odaértem Robihoz, aki másodpercek alatt kint termett a kutyák ugatása hallatán.
- Jó reggelt, gyere csak be! - üdvözölt, megkönnyebbült mosollyal.
- Köszike, jó reggelt neked is.
Csendben belépdeltünk a szobájába, nehogy megébredjenek a szülők, ugyanis Robi még a szüleivel él, viszont ezek mellett dolgozik és tanul.
- Huppanj le... ott az ágyam... a kanapé... ahová gondolod! - kínált hellyel.
Örömmel terültem el az ágyán, amit nagyon- nagyon szerettem, hiszen nemcsak kényelmes, de sok jó emlék fűz hozzá.
Hasra fordultam, őszintén szólva, nem tudom milyen megfontolásból... Robi kapva kapott az alkalmon és elkezdte masszírozni a hátam.
- Most megvagy! - suttogta nevetve a fülembe.
- Hmmmm - nyögtem fel, hiszen nagyon kellemes volt a masszírozás.
- Csak nem felizgultál? - kérdezte Robi spontán, nálunk ezek a spontán és őszinte kérdések eléggé gyakoriak voltak nálunk.
- Nem állok túl messze tőle...

Robi ezen felbátorodva egyre szenvedélyesebben masszírozott, kezei minden egyes mozdulattal egyre távolabb merészkedtek a kezdeti kiindulási helyzetüktől. Ez egyre jobban izgatott.

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy a melltartóm ki lett kapcsolva. Robi egy bokszerban és egy pólóban volt, de egy- egy mozdulatánál éreztem, hogy férfiassága már meredezik. Kezemmel combjához értem és simogatni kezdtem, közben pedig éreztem, hogy ez Robit még jobban izgalomba hozza. Robi vékony alkat volt és a sportolás meglátszott rajta. Nem volt kigyúrt, hanem olyan (számomra) jó alakú. Lassan levette a felsőmet és az ominózus melltartómat is. Végig nyalogatta a gerincemet, ami a gyengém... persze, ő ezt tudta jól. Ez a nyalogatás, lágy csókolgatás akaratlanul is de halk nyögéseket váltott ki belőlem:
- Áhh... áhh...

Lágyan megfordított és hasamat kezdte csókolgatni, nyalogatni. Kigombolta a farmeromat és lehúzta rólam. Én

levettem róla a pólóját, Robi pedig benyúlt a bugyimba.
- Még, hogy nem vagy felizgulva! - mosolygott elégedetten.
Válaszul "öv alá" pillantottam és halkan megjegyeztem:
- Te beszélsz? - és közben a bokszerjától fosztottam meg, szinte téptem le róla...
Ő a bugyimat szedte le rólam sietve.
Teljesen pucérak lettünk. A félhomályban sikerült elkapnom Robi ragyogó tekintetét, aki jól látható mosollyal pásztázta végig testemet. Rámásztam Robira, és szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni, ő pedig megmarkolta a fenekem, egy hirtelen mozdulattal pedig felém kerekedett.
Ujjaival először még egyszer megbizonyosodott róla, hogy eléggé nedves vagyok- e már, majd lágyan belém hatolt. Nagyon jó volt. Halkan felnyögtünk:
- Áhh.. - így én.
- Hmmm.. - így Robi.

Először lassan csinálta, majd egyre jobban gyorsultunk. Már mind a ketten borzalmasan egymásra voltunk izgulva, hiszen egymás látványa, ruhátlanul is eléggé kellemes volt.

Közben simogattuk egymást, csókolóztunk, hol vadabbul, szenvedélyesen, hol pedig egész lágyan. A végtelenségig játszottuk volna ezt.
Ám, egyszer pedig éreztem, hogy Robi teste megfeszül és halk nyögés hagyja el a száját.
Megcsókoltam, ez az érzés pedig feltette az i- re a pontot: eljuttatott a csúcsra. Még hosszú percekig ölelgettük egymást, viszont ezt a csodás nyugalmat telefonom rezgése zavarta meg.
Nagyot sóhajtottam, majd tunyán odakúsztunk a telefonhoz. Balázs keresett. Összenéztünk... aztán visszafeküdtem.
- Taposd meg azt a tetves telefont! - suttogtam bosszúsan- Pont a legrosszabbkor hiv ez a birka is.- utaltam Balázsra.
Kis idő múlva abba is maradt a zizegés, mire megkönnyebbülten összenéztünk, de kisvártatva újra belekezdett idegölő rezgésébe. Ingerülten kaptam a telefon felé:
- Nah, mondjad!
- Szia, mi jót csinálsz? - kíváncsiskodott Balázs.
- Hali, el kellett intéznem egy- két dolgot, ugye nem haragszol?
- Miket?
- Lelki dolgok, majd személyesen megbeszéljük, nem telefontéma. Ugye megérted?
- Aha. Oké. Mikor jössz vissza?
- Nézd, még szeretnék egy kicsit magam maradni, töprengeni... majd rád csörgök...
- Stimm.
- Akkor csáó!
- Csáó!
Azzal letettem a telót és feltápászkodtam.
- Valami baj van? - érdeklődött Robi.
- Nem, nem... csak félek, hogy kiderül minden. Nem is értem miért titkolózunk.
- Belementünk ebbe a játékba, neked kapcsolatod van... igazából jó kérdés. Nem fogok mentegetőzni. De most... - és hosszan megcsókolt.
Majd a csók után átöleltük egymást és halkan távoztam...


Szextörténet ajánló:


Niki és KarcsiMegyeszékhelyhez közeli faluban élek.58 éves pasi vagyok, régen elváltam.Ismerőseim szerint fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok.Gyerekeim már elköltöztek, élik saját életüket, volt feleségem külföldön él.Egyedül vagyok egy elég nagy házban.Mindig is volt valaki aki segít rendben tartani.Most egy fiatal-25 éves-lány jár át heti két alkalommal.Takarít, mos, vasal.Sosem közeledtem hozz....

3 + 1, igaz történet


A barátnőmmel már több mint egy éve vagyunk együtt. Móni aranyos, gyönyörű lány, és nem csak szerintem az, ezt a barátaim és ismerőseim irigykedő pillantásaiból is látom. De nem csak nagyon szép, hanem remek társ is, élmény számomra minden egyes vele töltött pillanat. Kapcsolatunk harmonikus, nagyon szeretem őt, szinte fáj, mikor nem vagyok vele.

Arányos, hibátlan teste van, nem nag....

Könnyű élvezés


Egyik partnernőm képes volt nagyon hamar és nagyon sokszor élvezni. Észrevettem, hogy bármilyen állapotban lehetett, akár tíz másodperccel orgazmus után vagy tíz másodperccel előtte, vagy éppen ellenkezőleg csak minimálisan felajzott állapotban: ha én élveztem benne, attól ő is automatikusan, azonnal elélvezett. Egyszer több órás kefélés után szünetet tartottunk, számtalanszor élvezett már addigra....

Kukkoló vagyok


Egy szerdai napon történt a suliban. Sanyitól kölcsönkértem egy pendrive-ot, amin volt rajta egy számítógépes játék. 9-kor oda adta nekem. A tanár egyszercsak megszólalt,hogy 11-kor már lehet hazamenni, mert rövidített órák lesznek. Természetesen mindenki örült ennek. (Merthát ki nem? :) )

Mikor véget ért az utolsó óra is, szóltam Sanyinak, hogy délután vissza tudom neki vinni a pen....

Pónis kaland


Nekem az első és igazi állatszexes élményem egy kis fehér pónikancával volt.
Kezdem az elejéről. Egy kis tanyára szoktam néha kimenni fémkeresőzni(érmék,stb) de legtöbbször nem a fémkeresőt vettem elő hanem a farkamat! Bár a tanyán lévők ezt nem tudják, ami jobb is szerintem.
Nah szóval a legelső alkalommal amikor végre sikerült a dolog, az nem is olyan régen történt még most májusba....

Álmaim szeretkezése


Egy érzéki szeretkezés első felvonása. "Minden tökéletes, minden rendben van. Itt van mellettem a nő, aki boldoggá tesz, és akit boldoggá tettem. "


Már napok óta megy a virtuális előjáték. Egy barátságosnak tűnő, de valójában tapogatózó kamu-kérdéssel kezdődött, aztán rövid, kétértelmű üzenetekkel folytatódott, amelyekből hamar eldőlt, hogy találkozni fogunk. Találkoznunk KE....
Szextörténet címkék

bevezetés a szexualitásba | vekony | felesege | a mostoha anyámmal | jenny |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.