Testi és lelki barát


Éppen a barátomnál aludtam, mikor hajnali 4 körül megcsörrent a telefon. Igazából nem bántam, mert nem tudtam aludni Balázs (a barátom) horkolásától. Amikor rápillantottam a telóra, láttam, hogy Robi hív. Aki nem tudná, annak annyit mondanék, hogy Robi egy nagyon közeli barátom. Testi és lelki barátom. Mosolyogva vettem fel a telót:

- Szia! Mondjad! - szóltam bele a telcsibe.
- Helló... figyu, nem tudnál átjönni...? Pokolian kivagyok... aludni se tudok, és csak veled tudom megbeszélni ezeket. Örülnék, ha átjönnél. - mondta Robi álmos hanggal.
- Nézd, itt vagyok Balázsnál, de nem gond, valahogy átugrok.
- Ugye nem baj, tényleg?- kérdezett vissza bizonytalanul Robim.
- Dehogyis... ne bolondozz már! Na, akkor összekapom magam és ott vagyok.
Azzal el is köszöntünk és percek alatt felöltöztem, rendbe tettem magam.
- Hová mész? - ébredt meg Balázs.
- Ne hari, eszembe jutott pár dolog és addig nem tudok aludni, amíg ezeket el nem intézem.
- Hajnali négykor?
- Most nem tudok aludni!
- Oké... majd visszajössz?
- Nem ígérem.

Majd kiviharzottam a lakásból. Sűrű léptekkel indultam meg Robiék házának az irányába, aki szerencsére nem lakott túl messze. Agyamban közben vadul kuszálódtak a gondolatok:

"Minek vagyok vele (Balázzsal), ha nem szeretem?" - ez a kérdés gyakran felmerült az utóbbi időszakban.
A válasz erre egyszerűen az volt, hogyha már ráfogtam, hogy apa lesz, legalább ne hagyjam ott, azaz most ne.
Hosszú óráknak tűntek azok a percek, amíg odaértem Robihoz, aki másodpercek alatt kint termett a kutyák ugatása hallatán.
- Jó reggelt, gyere csak be! - üdvözölt, megkönnyebbült mosollyal.
- Köszike, jó reggelt neked is.
Csendben belépdeltünk a szobájába, nehogy megébredjenek a szülők, ugyanis Robi még a szüleivel él, viszont ezek mellett dolgozik és tanul.
- Huppanj le... ott az ágyam... a kanapé... ahová gondolod! - kínált hellyel.
Örömmel terültem el az ágyán, amit nagyon- nagyon szerettem, hiszen nemcsak kényelmes, de sok jó emlék fűz hozzá.
Hasra fordultam, őszintén szólva, nem tudom milyen megfontolásból... Robi kapva kapott az alkalmon és elkezdte masszírozni a hátam.
- Most megvagy! - suttogta nevetve a fülembe.
- Hmmmm - nyögtem fel, hiszen nagyon kellemes volt a masszírozás.
- Csak nem felizgultál? - kérdezte Robi spontán, nálunk ezek a spontán és őszinte kérdések eléggé gyakoriak voltak nálunk.
- Nem állok túl messze tőle...

Robi ezen felbátorodva egyre szenvedélyesebben masszírozott, kezei minden egyes mozdulattal egyre távolabb merészkedtek a kezdeti kiindulási helyzetüktől. Ez egyre jobban izgatott.

Egyszer csak azon kaptam magam, hogy a melltartóm ki lett kapcsolva. Robi egy bokszerban és egy pólóban volt, de egy- egy mozdulatánál éreztem, hogy férfiassága már meredezik. Kezemmel combjához értem és simogatni kezdtem, közben pedig éreztem, hogy ez Robit még jobban izgalomba hozza. Robi vékony alkat volt és a sportolás meglátszott rajta. Nem volt kigyúrt, hanem olyan (számomra) jó alakú. Lassan levette a felsőmet és az ominózus melltartómat is. Végig nyalogatta a gerincemet, ami a gyengém... persze, ő ezt tudta jól. Ez a nyalogatás, lágy csókolgatás akaratlanul is de halk nyögéseket váltott ki belőlem:
- Áhh... áhh...

Lágyan megfordított és hasamat kezdte csókolgatni, nyalogatni. Kigombolta a farmeromat és lehúzta rólam. Én

levettem róla a pólóját, Robi pedig benyúlt a bugyimba.
- Még, hogy nem vagy felizgulva! - mosolygott elégedetten.
Válaszul "öv alá" pillantottam és halkan megjegyeztem:
- Te beszélsz? - és közben a bokszerjától fosztottam meg, szinte téptem le róla...
Ő a bugyimat szedte le rólam sietve.
Teljesen pucérak lettünk. A félhomályban sikerült elkapnom Robi ragyogó tekintetét, aki jól látható mosollyal pásztázta végig testemet. Rámásztam Robira, és szenvedélyesen elkezdtünk csókolózni, ő pedig megmarkolta a fenekem, egy hirtelen mozdulattal pedig felém kerekedett.
Ujjaival először még egyszer megbizonyosodott róla, hogy eléggé nedves vagyok- e már, majd lágyan belém hatolt. Nagyon jó volt. Halkan felnyögtünk:
- Áhh.. - így én.
- Hmmm.. - így Robi.

Először lassan csinálta, majd egyre jobban gyorsultunk. Már mind a ketten borzalmasan egymásra voltunk izgulva, hiszen egymás látványa, ruhátlanul is eléggé kellemes volt.

Közben simogattuk egymást, csókolóztunk, hol vadabbul, szenvedélyesen, hol pedig egész lágyan. A végtelenségig játszottuk volna ezt.
Ám, egyszer pedig éreztem, hogy Robi teste megfeszül és halk nyögés hagyja el a száját.
Megcsókoltam, ez az érzés pedig feltette az i- re a pontot: eljuttatott a csúcsra. Még hosszú percekig ölelgettük egymást, viszont ezt a csodás nyugalmat telefonom rezgése zavarta meg.
Nagyot sóhajtottam, majd tunyán odakúsztunk a telefonhoz. Balázs keresett. Összenéztünk... aztán visszafeküdtem.
- Taposd meg azt a tetves telefont! - suttogtam bosszúsan- Pont a legrosszabbkor hiv ez a birka is.- utaltam Balázsra.
Kis idő múlva abba is maradt a zizegés, mire megkönnyebbülten összenéztünk, de kisvártatva újra belekezdett idegölő rezgésébe. Ingerülten kaptam a telefon felé:
- Nah, mondjad!
- Szia, mi jót csinálsz? - kíváncsiskodott Balázs.
- Hali, el kellett intéznem egy- két dolgot, ugye nem haragszol?
- Miket?
- Lelki dolgok, majd személyesen megbeszéljük, nem telefontéma. Ugye megérted?
- Aha. Oké. Mikor jössz vissza?
- Nézd, még szeretnék egy kicsit magam maradni, töprengeni... majd rád csörgök...
- Stimm.
- Akkor csáó!
- Csáó!
Azzal letettem a telót és feltápászkodtam.
- Valami baj van? - érdeklődött Robi.
- Nem, nem... csak félek, hogy kiderül minden. Nem is értem miért titkolózunk.
- Belementünk ebbe a játékba, neked kapcsolatod van... igazából jó kérdés. Nem fogok mentegetőzni. De most... - és hosszan megcsókolt.
Majd a csók után átöleltük egymást és halkan távoztam...


Szextörténet ajánló:


Megerőszakolt egy motoros banda


Csabi vagyok, húszéves, barna hajú, és barna szemű fiú. Egy raktárban dolgozom néhány hete. Autógumik, felnik, dísztárcsák és mindenféle más autóalkatrész között mozgok napi nyolc órát. Szeretem az autókat, így minden érdekel, ami vele kapcsolatos, a fizikai munka sem esik nehezemre, legalább edzésben maradok. A kigyúrt férfitípustól messze állok, közepes testalkatú, arányosan izmos vagyok, az arc....

Felváltva basztuk egymás feleségeit


Még fiatalok voltunk amikor az egyik alkalommal lementünk a tóra fürödni.Persze a fényképezőgépet mindig vittük magunkkal. Az egyik barátom odaszólt a feleségének ne vegyél felsőrészt magadra szeretném, ha a Lali fele a melleid között lenne a farka meg a puncid előtt. A fiatalasszony mondta nem kurva ó, de mire észbe kapott már a férje apja faszán találta magát. Nagyot nevettünk,hiszen a pasinak a....

Végre megtörtént !


Végre megtörtént. Megtörtént, amire olyan régen vártam, amire készültem, ami miatt izgultam. Sikerült Timit megkapnom.
Sorjában jöttek a gondolataim, járt az agyam, hogy miként töltsem el ezt a röpke pár hetet Timivel. Egyben biztos voltam, nem engedhetek neki, nem mutathatok gyengeséget, mert bár nem látszott rajta, de lehet legbelül megbánta és már befejezné velem a játszadozást.
T....

Szomszéd lánnyal


Egy forró nyári délelőtt úgy döntöttem, lemegyek úszni egyet a Duna-partra. Hétköznap lévén úgy voltam vele, hogy nem nagyon lesz senki ott és kipróbálhatom a nudistáskodást. Kicsit szégyenlős típus vagyok, de vonzott a gondolata, hogy úgy legyek az anyatermészetben, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Összepakoltam tehát a fürdőgatyám, naptejet, törülközőt megy egy nagy üveg hűtött vizet és le....

A mátrai övegezés


A mátrai övegezés

Még nászúton voltunk egy Mátrai üdülõbe amikor az egyik hétvégén rájöttük,hogy csak öt pár maradt az üdülõbe és mindegyik nászúton van. Már korábban összejöttünk egy közeli dombtetõn amikor megleptük egymást akaratlanul,mert mind a négy pár meztelenkedve sétálgatott. tetszettünk egymásnak és amikor az asszonyaink is összefutottak majd elkezdték nyalni egymást bevontá....

Anyu és én


Hello mindenki. Én egy 17 éves srác vagyok és a kortársaimhoz hasonlóan még a szüleimmel élek. Bár apám munkája miatt gyakran hetekig nincs otthon, ezért az anyámmal való kapcsolatom lényegesen jobb. De pár hónappal ezelőtt ez a kapcsolat is megváltozott. Sajnos eddig nem volt túl sok barátnőm, ennek az a fő oka, hogy nem vagyok éppen sovány alkat, de persze az a nagyon kövér se. Egyik este úgy éj....
Szextörténet címkék

gini | vizben | akarta | nap | puszta |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.