Filippinó szex


  A történet még németországban esett meg velem miközben kint dolgoztam. Egy kissebb cégnél voltam gépkezelő egyedüli magyarként. Ezért elég jól beszélem a nyelvet. A cég bérelt egy kis garzont a város szélén egy lakó negyedben. Nem sok külföldi volt a környéken inkább csak németek. Bolt is csak pár darab ahol kezdődött a rabszolga sorsom....

  Egyik délután munka végeztével betértem az egyik boltba. Ahogy válogatok a termékek között odajön hozzám egy rendkívűl alacsony nő. Kb egy méter lehetett. Megkért hogy segítsek neki mert valamit nem ér el. Persz segítettem neki. Szinte végig kisértem a bolton és közben beszélgettünk csupa lényegtelen dolgokról. Végül megkért hogy nem e segítenék neki hazacuccolni természetesen megfizet érte. Mondtam szívesen segítek de nem kérek érte semmit. Erre azt mondta legalább egy kávéra meghívhatna e. Beleegyeztem és haza kisértem vittem a táskáját.
  Egy kis kertesházban lakott de nem egyedül hanem egy még nálla is alacsonyabb nővel. Mikor kérdeztem testvérek e elmosolyodtak mindketten mondták nem egésszen. Akkor még nem értettem.

  Megkávéztunk hármasban és szó szót követve eljutottunk odáig hogy felkértek nem e tudnék többször is a segítségükre lenni mivel a méretükből adódóan bizony nem egyszerűek a hétköznapi dolgok sem. Mivel én 185 magas vagyok megtudnám könnyíteni az életüket persze ismét pénzt ajánlottak fel de ismét elutasítottam mondván szívesen segítek másokon. Akkor még nem tudtam milyen sorsot szánnak nekem.

  Párszor már voltam nálluk és kezdtek megnyílni kiderült hogy leszbik és együtt élnek párban. Kérdezték zavar e mondtam hogy természetesen nem ettől függetlenül is szivesen járok hozzájuk. Erre jött az àramütés mivel ők nem a férfiakat szeretik nekem is nővé kell válnom a társaságukban. Hát kinevettem őket mégis mire gondolnak. Erre nyíltan nemek szegezték hogy női ruhákban kellene lennem parókában. Mondtam szó sincs róla. De erősködtek és természetbeni jutalmakat igértek. Ha kell kényeztetnek de nem férfiként hanem nőként. Mondtam egy próbát megér...

  Szombat volt a nagy nap. Délelött el is mentem hozzájuk. Mindketten az ajtóban fogadtak csillogó szemekkel. Hogy oldják a feszültségem ittunk pár pohár pezsgőt. Aztán nekikezdtünk a nagy átalakulásomhoz.

  Meztelenre kellett vetkőznöm és előkerült egy hordozható ágy ami nem alvásra inkább masszírozásra volt alkalmas de valahogy alacsonyabb volt. Talán a házigazdák méretére készített. Na azon el kellett helyezkednem a hátamon és alaposan bekentek borotva habbal hogy leborotváljanak. Gondotam ez is belefér majd kinő. Alapos munkát végeztek elöl hátúl. Még a seggem lukát is kiborotválták. Aztán előkerültek a szexy fehérneműk. Fura hogy volt a méretemben minden. Vagy készültek rám vagy ami inkább előfordulhat nem én vagyok az első akit megkörnyékeztek. Először egy fehér bodyt kellett felhúznom ami belevágott a fenekembe mint egy tanga. Csípőmet nem is fedte. Vállpántos volt mély dekoltázzsal. Majd hófehér combfixet. Szilikonos betéttel a csipkés rész alatt ami jól tapadt és a helyén tartotta. Végül egy fehér miniszoknya ami ráfeszült a combomra viszont áttetsző volt így átsejlett rajta a comfix csipkéje illetve a body ami teljesen eltünt a fenekemben. Hosszú fekete parókát is kaptam hátam közepéig ért. Ezt követte a sminkelés. Sokat időztek az arcomon. Rengeteg alapozó szemfesték került rám. Látszott hogy nem először csinálják. Műszempilla műköröm. Alapos munkát végeztek. Kipirosodtak teljesen, élvezték hogy dolgozhatnak rajtam. Furcsa érzés volt de mikor megláttam magam a tükörben nem hittem a szememnek. Egy igazán szép nő nézett vissza rám. Rendkívül vonzónak találtam magam ezt még fokozta az izgató szinte átlátszó öltözet is. A két kis csaj szintén megelégedettséggel tekintett rám. Látszott hogy büszkék a művükre.

  Mivel már dél is elmúlt kértek hogy ebédeljek velük. De kikötés hogy nekem kell felszolgálnom. Kiszolgálni őket. Belementem. Játtszunk! Enni csak úgy kaphattam ha jól csinálom a dolgom. De azt is úgy hogy a saját tányérjaikból adtak egy egy falatot. Ahhoz le kellett térdelnem és megetettek falatonként.Ha valamit nem úgy csináltam büntetés járt. A talpamra ütöttek egyet egy vékony üvegszálas lovagló pálcával ami nem volt kellemes így igyekeztem mindent jól végezni. Szép lassan azért megetettek még pezsgőt is kaptam a jól végzett munkáért.
 Ebéd után közölték jöhet az igazi jutalom. Ez úgy kezdődött hogy nekem helyet kellett foglalnom egy fotelban és nézni őket. Először is levetkőztek teljesen meztelenre. A termetükhöz képest meglepően csinosak voltak. Minden női vonásuk meglehetősen szép és arányos. Nem túl vékonyak de feszes sima bőrűek szép mellűek. Világos bőrük teljesen csupasz akár a vaginájuk. Hosszasan smároltak egymással úgy állva kezeikkel egymást simogatták. Élvezték nagyon egymást. Majd a kanapén folytatták. A kisebbik hanyattfeküdt és a másik elkezdte csókolni a testét két mellét közben kezeivel simogatta a vénusz dombját. Láthatóan nagy élvezettel. Ahogy ott térdelt rámnézett és megparancsolta hogy menjek oda kinyalni a fenekét. Mint jó szolga engedelmeskedtem. Odamentem az ágyhoz és elkezdem nyalni először a lyuk körül de nem volt elég neki követelte hogy ameddid érek toljam be a nyelvem. Kellemes ízű volt szépen kimosva ugyhogy élveztem. Ameddig bírtam benyúltam nyelvvel. Hallhatóan élvezte. Szerszámom el kezdett ágaskodni a body és miniszoknya alatt. Át is áztattam az előnedveimmel. Gondoltam simogatom kicsit magam és mikor észre vett egyikük közölte hogy rosszúl viselkedtem ezért büntetés jár. Fel is hagytak egymás kényeztetésével. Nekem úgy kellett maradnom térdelő pózban miniszoknyám  felhúzták és a fenekem elverték a pálcáikkal. Nem volt kellemes de kibirható. Aztán most a másikuk fenekét kellett kinyalnom. Elém térdelt a kanapén és odatartotta. Őt is alaposan ki kellett nyalnom szintén hangot adott a tetszésének.
 Közben amire nem számítottam a másikuk mögém térdelt kihúzta a fenekemből a bodit és elkezdte nyalni a fenekem. Annyira meglepett hogy összehúztam a fenekem erre közölte hogy lazítsak és hagyjam magam. Ki is toltam a hátsómat ő pedig alaposan kinyalta. A sajgó testrészemet egy új érzés váltotta fel. Borzongás futott rajtam végig és elkezdtem élvezni. Ez hiba volt mert ismét büntetés követte. Mögöttemlevő abbahagyta a nyalást és a vesszővel megint kaptam pár ütést. Én a nyalást nem hagyhattam abba mert azért is jár a büntetés. Falloszom már majd szétdurrant de tilos volt hozzáérni.
  Megint rámparancsoltak hogy úljek vissza a helyemre mert egymással szeretnének foglalkozni. Engedelmeskedtem. Ők megint egymásnak estek hatvankilences pozicióban nyalták egymást. Izgató látványt nyújtottak. Azzal kínoztak hogy nézni kell őket de nem nyúlhatok magamhoz. Élvezték a közönséget. Olyannyira hogy majdnem egyszerre elélveztek. Ahogy múlt az orgazmusok egymásmellé feküdtek és kicsit még simogatták egymást.
 
  Utánna mivel jól viselkedtem és szófogadó voltam megengedték hogy könnyítsek magamon. Elővehettem a szerszámom és simogathattam. Végig akarták nézni. Furcsa volt előttük maszturbálni de ha ez a kivánságuk hát legyen. Úgy a fotelban ülve huzogattam. Egyre jobban esett. Szemem becsukva és átadtam magam a gyönyörnek. Az előzményeket figyelembevéve nem kellett sokáig játtszanom. Hamar kitört a vulkán és ami ritkán szokott előfordulni egészen az arcomig lőttem az első adagokat. A maradék a hasamon landolt. Csillogó szemekkel nézték végig.

  Ez volt az első de nem utolsó kalandom velük. Sokáig tartott ez a furcsa viszony még......
Beküldő:TéTé


Szextörténet ajánló:


Helga és a nagy fasz


Ez a történet még érettségi éveim alatt történt meg. Tényleg csak a szexről szól, mert érzelmek totál nem voltak a dologban, úgy hogy ebből kifolyólag kérnék mindenkit, hogy aki érzelgős sztorit akar, akkor ezt ne olvassa el, vagy ne mondjon véleményt. Előre is köszi.

Tehát... Én végzős voltam, akkor éppen szólóban nyomtam. Tudni kell, hogy az iskola, a lány- és fiúkollégium egy udv....

Meleg szex az állomási wécében


Talán csak annyi fűznék a történet elé, hogy velem történt meg, semmit nem tettem hozzá, és el sem vettem belőle, szóval igaz történet. Kicsit későn érő gyerek voltam, falun éltünk.
Az általános iskola 7. osztályát kezdtem el abban az évben, 12 éves voltam.
Vonattal kellett bejárnom a közeli városba, nem nagyon szerettem, mert korán kellett kelni és elég későn értem haza. Meleg szept....

Spermás lett a barátnőm arca


Sziasztok! Én 24 éves srác vagyok, és elmondanék egy történetet, ami velem esett meg! Egyetemre járok (VE), és néha szoktam korrepetálni matekból és töriből ismerős lányokat! Persze nem pénzért és nem akárkit! Ez amolyan csajozási fogás, ha megismerek egy lányt, és mondjuk épp érettségi előtt áll, vagy csak nem megy neki annyira a suli, egyből felajánlom a segítségemet! Valahogy így történt meg az....

Pénzért baszni


Egy őszi esős, dög unalmas vasárnap délután az expresst böngésztem. Nem is igazán figyeltem oda, mert a fejemben épp az járt, hogy már ideje lenne megint kitalálni valamit, hogy pénzem legyen és ezzel együtt csajom is. Keseregtem magamban, hogy egyre anyagiasabbak a nők és szegény ember, ha egy jó nőt meg akar tartani, akkor az elég sokba kerül....

Egyszer csak bevillant. Jelentkeze....

Heten voltak ràm, a férjem csak vette fel az egészet


Sziasztok Niki vagyok. Szeretnék leirni pàr tôrténetet itt, a pàrom beszélt rà 10 év eggyütt élés utàn mégpedig arra hogy szexeljek màssal màsokkal az ô jelenlétében. 40 éves vagyok fekete hosszu hajam van és ami feltünô rajtam az a popsim és az arcom, a szàm ugyanis fel van tôltve gecivel. Az egész ugy kezdôdôtt, hogy az egyik baràtnôm egyszer elmesélte, hogy elôzô este két pasi dugta meg egy szo....

Első szopásom


Évek óta egyedülálló vagyok és hónapok óta nem szexeltem. Minden nap nézek pornót és minden nap kiverem. De a sima pornó legtöbbször már unalmas, valami újra vágytam. Rákattantam a meleg és transz videókra, miközben interneten megállás nélkül ismerkedtem. Hetek óta chateltem már Fannival, aki egy kedves aranyos, de rendkívül félénk lánynak ismertem meg. Mindössze 19 éves volt, rendkívül fiatalos k....Szextörténet címkék

nagy cici | forró szex | a szomszéd anyuka (milf b | Új főnökeim | irén |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.