Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Párcserés jacuzziAz itt leírt történet néhány hónappal ezelőtt történt meg velünk.
Mi egy 33 és 37 éves pár vagyunk, egy gyerekkel. A Pötty Nikolett a feleségemmel 14 éve élünk boldog házasságban, neki én voltam az első férfi az életében.
Kimondottan szép arcú, barna rövid hajú, szülés után is csodálatos alakkal rendelkezik a kedvesem. Formás kerek popsija, szép lógós cicijei, rövid malac lába van. Szeret szexisen öltözködni, én kimondottan kedvelem ha miniben van, és tűsarkú cipőben mert az remekül kihangsúlyozza lábait. Szégyenlősnek nem nevezhető, strandon sokszor monokinizik, és szereti a tangát. Kedveli, ha a férfiak megnézik, sőt elhányják magukat. Bevallom nekem is jólesik. A szexben bevállalós, sok mindent kipróbáltunk már mindkettőnk örömére.
Egyik hétvégén elmentünk kettesben egy kicsi kikapcsolódni egy másik városba. Gondoltuk lazítunk egy nagyot, ránk is fért már. A panzióban ahol kivettünk egy szobát rajtunk kívül nem volt vendég. Azt mondta a tulaj, hogy egy szobába vár még vendégeket, mi pedig nyugodtan használhatunk mindent, volt jacuzzi, és szauna is.
Felmentünk a szobánkba, hogy átötözzünk a fürdéshez. Amikor Sziszka levetkőzött akkor láttam, hogy a puncija ki van borotválva, csak egy vékony kis csíkot hagyott meg. Nagyon begerjedtem.
- Várj még egy kicsit, előbb lazuljunk, iszogassunk, egész este úgyis szeretkezni fogunk. /Milyen igaza lett!/
Ittunk a minibárból pezsgőt, és sört. Magára tekert egy törölközőt, és lesétáltuk az alsó szintre, ahol egy kb. 2x2 - es pezsgőfürdő, egy szauna és 5 - 6 nyugágy volt. Mindjárt ledobta a törölközőt, és meztelenül bement a jacuzziba. Nagyon izgató volt a meztelensége, és izgalmas volt, hogy bármikor bejöhetnek. Én is ledobtam a fürdőgatyát, és utánamentem. A kellemes pezsgés és az alkohol hatására pillanatok múlva már csókolóztunk, és nemsokára ráült a merev farkamra. Szuper érzés volt. Popsiját és a hátát simogattam, nem kellet nagyon mozogni, kedvesem a hüvelyizmával dolgozott. Így voltunk néhány perce már, amikor kinyílt az ajtó, és két magas kisportolt férfi jött be a fürdőbe.
- Jó estét. - köszöntek
- Estét - válaszoltam kicsit zavartan.
- Nem zavarunk? - kérdezte az egyik hamis mosollyal
- Nem gondoltuk, hogy mások is lesznek, de hát a medence mindenkié.
- Ami benne van az is?
- Ami bennem van az most csak az enyém - mondta a Pötty Nikolett a feleségem mosolyogva.
Kialakult hamar egy kölcsönös szimpátia. Bemutatkoztak a medence széléről, mi közben abbahagytuk amit eddig csináltunk, és ültünk a vízben, hagytuk, hogy a vízsugarak maszírozzanak minket. Az egyiket Csabanak, a másikukat Jácintnek hívták, és átutazóban voltak, csak egy éjszakára szálltak meg itt. Kb.30 évesek lehettek.
- Mi a véleményetek elférünk egy kis áztatásra mi is? - kérdezte a magasabbik, Csaba.
- Persze, csak ne túl sok ruhában gyertek be - válaszolta kajánul a kis Pötty Nikolett a feleségem gyanús csillogással a szemében. Erre mindketten ledobták a fürdőnadrágjukat.
Húú - mondta halkan a kedvesem, amikor meglátta a két férfi méretes szerszámát.
Bejöttek gyorsan a vízbe, és elkezdtünk beszélgetni. Kb 10 perc múlva már sok minden általános dolgot megtudtunk új ismerőseinkről. Pötty Nikolett a feleségem azt mondta, hogy ő kimenne egy kicsit, mert inna valamit. Kiment a lépcsőn, majd lehajolt a törölközőért, formás popsiját felénk fordította, lehetett látni punciját, amiben nemrég bennt járt a farkam. Tudtam, hogy direkt csinálja, a két új ismerősünk pedig elakadt lélegzettel csodálták a hibátlan testet. Nekem a helyzettől erekcióm lett, de a két fiú sem lehetett közömbös, hiszen láttam, hogy a vízben maszírozzák magukat. 1 - 2 perc általános beszélgetés után gyorsan kimásztam, magam köré csavart törölközővel a Pötty Nikolett a feleségem után mentem. Addigra megivott egy pohár pezsgőt, szájon csókolt és azt mondta:
- Annyira jól érzem magam. Nem haragszol?
- Dehogyis. Tudod hogy én annak örülök, ha te jól vagy.
- Nem vagy féltékeny, hogy ott vagyok meztelenül a fiúk között?
- Addig menj el, amíg jónak látod.
- Tudod, hogy csak téged szeretlek, de ez most olyan izgi helyzet. Ezek annyira jó pasik.
- Mindjárt féltékeny leszek.
- Pedig nem kell!
- Engedjük el magunkat, szórakozzunk ezen a hétvégén - válaszoltam.
- Szeretlek - mondta mosolyogva szájoncsókolt és visszament a vízbe.
Én kimentem a büféhez, hogy kérjek valamit inni. Pár perc múlva amikor visszaértem az ajtóból belestem Pötty Nikolett a feleségem a két srác között ült a jacuzziban, és nevettek valamin. Izgató volt számomra is a szitu, hogy ott ül meztelenül két felizgult fiatalember között, és a keze - gondolom - a víz alatt valamikbe kapaszkodik. A két új ismerősünk sem tétlenkedett, feltérképezték a kezükkel kedvesem testét. Beléptem.
- Képzeld szívem most mondták az új barátaink, hogy már hónapok óta nem voltak nővel, mert annyit kellett dolgozniuk, hogy nem jutott rá idő. Szegények. Arra gondoltam, hogy valamilyen módon segíteni kellene nekik.
- Remélem nem tőlem várjátok a segítséget? - kérdeztem mosolyogva
- Semmiképpen - nevetett Jácint - de ezt a csodálatos asszonyt el tudnánk viselni.
Bemásztam én is a vízbe, pont szembe a Pötty Nikolett a feleségemmel. Innen már jól láttam, hogy mindkét kezével a két srác farkát simogatta.
- Ezek szegények nagyon el voltak hanyagolva, most egy kicsit megbabusgatom őket.
Majd fogta magát, és szembefordult Csabával, és ráült. Egyet sóhajtott, látni pontosan nem lehetett, de biztosan egyből magába fogadta a merev hímesszőt. Nem mozdultak nagyokat, a vizes hajába túrt, és így voltak egy kis ideig. A következő pillanatban átülr a másik srác ölébe, az ő farkát is befogadta. Néhány mozdulat után róla is leszállt.
- Most kaphattatok egy kis ízelítőt, folytassuk a nyugágyakon.
Kimentünk a vízből. Kicsit megtörölköztünk. Most láttam igazából, hogy mekkora farkuk van a srácoknak. Jácinté inkább vastag, de szép termetes, Csabaé viszont kimondottan nagy volt. Szegény Pötty Nikolett a feleségem puncija mit fog hozzá szólni? Sziszka lehajolt és a szájába vette Csaba méretes faszát. Elkezdte szopni, miközben a kezeivel simogatta. Én már tudtam, hogy remek a technikája, kiválóan csinálta amit most megtapasztalhatott a fiú is. Közben Jácint mögé állt, és a felkínált punciba hátulról behatolt. A Pötty Nikolett a feleségem karcsú derekát fogta, és elkezdte hátulról baszni. Annyira nedves lehetett, hogy egyből eltűnt benne a nagy farok, és lendületesen dugta őt hátulról. Kevés idő kellett, hogy a fiú elélvezzen, és beleürítse Erikába a teljes tartalmát. Kihúzta a félig merev farkát, és átadta a helyét. Pár pillanat múlva már én basztam hátulról. Soha nem éreztem ilyen nedvesnek és forrónak a punciját, nekem sem kellett sok, hogy telepumpáljam. A drágaságom ekkor élvezett el másodszor, remegett a teste. Csaba még visszavolt. Leült a fiú a nyugágyra, hatalmas farka mereven állt, megfogta Pötty Nikolett a feleségem kezét, odafordította magával szembe. Sziszka rátérdelt a nyugágyra a srác fölé, fogta a hatalmas faszt, és lassan beigazította magának, majd elkezdett beleereszkedni. Simán félig becsusszant a nedves résbe, majd elkezdett föl - le mozogni rajta, és nagyokat sóhajtott. Csodáltam, hogy mennyire élvezi, milyen hamar újra izgalomba jön. Pár mozdulat után teljesen beleült, és hatalmas kéj öntötte el. Soha nem tapasztalt mélységekben volt benne egy fasz. Csaba közben a melleit maszírozta, finoman nyalogatta és harapdálta és a derekánál fogva irányította a mozgást. Sziszka ráborult, és szenvedélyesen csókolta a száját miközben ki tudja hányadik orgazmusát élte át.
- Nagyon jó! - sikította a Pötty Nikolett a feleségem. A fiú is elkezdet élvezni hatalmasakat nyögve pumpálta Pötty Nikolett a feleségem puncijába a magvát.
A látottak hatására az én farkam ismét izgalmi állapotba került, és ahogy elnéztem Jácint sem reagált másképpen. Két oldalt melléjük álltunk, és Pötty Nikolett a feleségem még mindig benne ülve Csaba farkában elkezdte simogatni, és felváltva szopni a mi faszunkat. Ettől megint hamar izgalomba jött ő is, és lassan kiszállt az addigra már félig lankadt, de így is tekintélyes szerszámból.
Amikor leszállt róla, a combja belső falán folyt végig a rengeteg anyag, amit hárman töltöttünk bele.. Asszonykám lefeküdt a nyugágyra, szinte remegett az átélt izgalmaktól.
- Hoztok nekem egy kis innivalót, mielőtt lemosakodnék az első menet után? Mert remélem nem gondoljátok, hogy ennyivel megúsztátok ezt a hétvégét? Szerintem még bőven van bennetek tartalék. Én bírni fogom, csak ti bírjátok szuflával.Véletlen szex történet:


Fogazós Edit, és Éva


Edittel 17 éves korában ismerkedtem meg. Nagyon hamar sikerült rávennem őt a szeretkezésre.

Egyedül a szopást nem kívánta kipróbálni rajtam. Amikor sikerült őt szelíden rábeszélni lelkesen látott a feladathoz. Nem tehetek róla, de ekkor felnevettem, mert a fogai nagyon csiklandozták a farkamat. Mint később megtudtam ez a nevetés tőrdöfés volt a lelkének. Rögtön abbahagyta a szopást ....

egy idõs férfi


egy idõs férfi

Vén fejjel férfit szoptam


Pesten elmentem az egyik jó nevet viselõ fürdõbe ahol a meleg víz kifolyásához ültem. Mindig is szerettem ha a farkamra és a tökömre jön a meleg víz. Egyszer csak odajött egy idõs férfi és megkérdezte tán fáj a tököd,hogy a forró vizet engeded rá.Nem fáj hanem jólesik. Erre letolta a gatyáját és megmutatta a tökét ,majd megké....

A geci íze


Sziasztok újra itt volnék egy újabb történettel, ahogy megígértem. Ez az eset talán két hónapja történt meg velem. Éppen a (most már)volt barátomnál voltam, ahogy az lenni szokott délután. Megint videóztunk, nem tudom mit néztünk, nem emlékszem rá, de nem is ez a lényeg. A film elejénél járhattunk amikor szokás szerint elkezdett nézni engem a párom. Ilyenkor tudom, hogy rá kell néznem mélyen a sze....
Szextörténet címkék

Ózd | tele | zsebkendo | a sperma | alkalmam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.