Vörösben


Niki vagyok, 26 éves. A barátaim szerint nagyon szép arcom és gyönyörű szemeim vannak. Átlagos magasságú vagyok, hosszú sötétbarna hajjal. Az úszás miatt jó alakot tudhatom magaménak. Izmos, feszes fenék és az átlagnál nagyobb mellek. Gyerekeknek tanítok úszást minden héten, és a tanóra után maradni szoktam az uszodában, hogy kikapcsolódjak és levezessem a feszültséget. Az uszodában mindig megbámulnak a férfiak, főleg, ha a piros fürdőruha volt rajtam, amit ma is viseltem. Szeretem, amikor néznek, felizgat a gondolat, hogy akarnak engem.
Most pénteken is maradtam, miután a gyerekek elmentek. Elkezdtem úszni, oda-vissza. Próbáltam ellazulni, próbáltam kizárni a külvilágot. Az uszodát a közeli egyetem hallgatói is használhatják, ezért mindig vannak páran medencében. Általában nem szoktam törődni velük, de ma zavaróan hangosak voltak. Megálltam, hogy megnézzem mivel szórakoznak. Két pályával jobbra egy fekete hajú srác épp engem bámult, de ahogy odafordultam és találkozott a tekintetünk elkapta a fejét és láttam, hogy elvörösödik. A társai a pálya szélén röhögésben törtek ki, amitől a fiú feje még vörösebbé vált. Kicsit sajnáltam, ezért úgy tettem, mintha nem hallanám a röhögést, újra úszni kezdtem. Úszást közben többször is észrevettem, hogy a fekete hajú srác figyelt, de mikor feléje néztem mindig úgy tett, mintha mást nézne.
Végeztem az úszással, ezért kimásztam a medencéből és elindultam az öltöző felé. A fiúk a medence szélén beszélgettek, csak az egyikük úszkált. Lehet arra várnak, hogy én végezzek és megbámulhassanak. Szándékosan a hosszabb utat választottam, hogy el kelljen mennem előttük. Végig a fekete hajú fiúra néztem, aki most nem kapta el a tekintetét, bátran, szinte kihívóan nézett rám. Ez nagyon tetszett. Így közelről láttam, hogy jóképű volt, szép szemekkel és érzéki ajkakkal. Alacsonyabb volt, mint a többiek, de izmosabb is. Az összes nagyszájú elnémult, amíg a közelükben voltam. Úgysem mered... - kezdte az egyikük, de nem hallottam a mondat végét, mert lehalkította a hangját én pedig már majdnem az öltözőnél voltam. Egy hirtelen ötlettől vezérelve megálltam, nem mentem be az öltözőbe, érdekelt, hogy mi lesz ebből. Leültem egy padra és elkezdtem a hajam szárítani a törülközővel. Nem hallottam mit beszégettek, de a többi fiú tovább húzhatták a feketehajú fiú agyát, mert az bátortalanul elindult felém. Ahogy közelebb ért kihúzta magát, láttam rajta, hogy izgul.
- Szia - köszönt rám enyhén elpirulva - John vagyok. Aranyos - gondoltam.
- Szia, én Niki vagyok - mosolyogtam rá bátorításként. Láttam, hogy kicsit ellazul, könnyedebb testtartást vesz fel. Eddig észre sem vettem, hogy egy farkas van a jobb mellkasára tetoválva.
- Segítenél nekem valamiben? - kérdezte kicsit bátrabban. Láttam rajta, hogy tetszhetek neki, mert még mindig zavarban volt. Tetszett a dolog, izgatott, hogy ennyire nem tudja titkolni az érzéseit. Hogy én vagyok az, amire vágyik.
- Miben tudnék segíteni én? - kérdeztem vissza egy újabb mosoly kíséretében. Persze tudtam, hogy a barátai piszkálódása áll a háttérben, de érdekelt, hogy mire próbálták rávenni.
- Hát... ööö, izé - kezdte, lesütve a szemét. A padot kezdte el bámulni mellettem, az arca pedig ismét lángvörössé vált.
- Mit akarnak tőled a többiek, mit kell tenned?
- Én, én, nekem semmit... nem ők - kezdte volna, de a szavába vágtam.
- Hallottam az előbb, hogy rólam beszéltek - ez persze nem volt teljesen igaz, hiszem csak egy fél mondatot kaptam el a beszélgetésből, de itt volt velem szemben, szóval valószínűleg én voltam a beszélgetés tárgya.
Láttam rajta, hogy habozik. Nem akarta elmondani az igazat, de továbbra is a padot bámulva belekezdett.
- Scott szerint nem tudlak rávenni, hogy begyere velem az egyik kabinba a férfiöltözőben.
- Melyikük az a Scott - fordultam a haverjai felé, mintha a mondat második felét nem is hallottam volna.
- A magas szőkehajú.
- Az a girnyó? - kérdeztem. Scott még a többieknél is vékonyabb volt. Az a tipikus, aki csak úgy tud kitűnni a többiek közül, hogy másokat piszkál. Nem nyújtott épp férfias látványt. Most próbált feltűnően nem errefelé nézni, úgy tett, mintha az egyik sráccal beszélgetne. Gyáva.
- Igen.
Visszafordultam felé, a tekintete épp valahol a melleimnél jártak, de úgy tettem, mintha ezt sem vettem volna észre. Pedig észrevettem. Kezdtem nagyon beindulni. Mi van velem?
- Ami a fogadást illeti - kezdtem - a barátaid megérdemelnék, hogy megleckéztessük őket, igaz?
- Igaz - mondta. Láttam, hogy felvillan a szemében valami. Remény?
Haboztam kicsit, nem akartam ilyen könnyen adni magam - és te akarod?
-Mit?
-Hogy bemenjünk az öltözőbe. Együtt - az ,,Együtt' szót szándékosan jobban megnyomtam.
- Igen, persze - mondta kicsit lelkesebben, mint akarta, ismér pír öntötte el az arcát.
Felálltam és elindultam.
- Na mi van? Nem jössz? -fordultam vissza félúton. A szemében most már győzelem is csillogott a vágy mellett. Egyre erőteljesebb bizsergést éreztem a lábam között. Még nem is tudja, mit nyerhet...
Bementünk a férfi öltözőbe, senki sem próbált megállítani. Üres volt az öltöző, gyorsan bementünk az egyik középső kabinba. Biztos voltam benne, hogy hamarosan megjelennek az idétlen haverjai is, ezért a kilics alatt lévő retesszel bezártam az ajtót. A női öltözőben is voltak ilyen kabinok az átköltözéshez, de eddig nem tűnt fel, hogy ezek ennyire kicsik. Nem két emberre tervezték őket. John, amennyire lehetett a hátsó falhoz húzódott. Még mindig zavarban vagy próbál annyira udvarias lenni, amennyire a helyzet engedi? Nem tudtam eldönteni. Végülis néhány perccel ezelőtt kért meg, hogy vetkőzzek előtte meztelenre, én pedig igent mondtam. Már késő udvariaskodni... Ahogy lenéztem az úszónadrágjára, láttam, hogy merevedése van.
- És most, hogyan tovább? Itt vagyunk bent. Csak ennyi volt a fogadás? – dobtam fel a labdát.
Habozott, mielőtt kinyögte: - Valahogy rá kell, hogy vegyelek arra, hogy levetkőzz. Óh, igen – ujjongtam magamban.
- Hogyan? – csattantam fel játszva a felháborodottat. Láttam rajta, hogy megijedt. Félt, hogy túl messzire ment. Nem akartam elijesztenem, ezért finomabban folytattam: - Csináljuk, de van egy alkum számodra. Csak akkor vetkőzők le, ha te is leveszed a nadrágod - erre önkénytelenül megérintette a farkát, bár próbált úgy tenni, mintha csak véletlenül tévedt volna oda a keze.

- Oké. Benne vagyok.
-Jó, akkor kezdjük - mondtam és félrehúztam a ruha pántjait. Kikapcsoltam az agyam, ahogy úszás közben szoktam és lehúztam a ruha felső részét. Nem takartam el a melleimet. Nagyon felizgulhatott, mert megint megigazitotta a farkát. Hagytam neki, hogy bámészkodjon egy picit, majd folytattam. Lassan lejjebb toltam a ruhát, de a hasamnál megálltam.
- Csak akkor folytatom, ha te is beszállsz a játékba.
Most már nem habozott, látni akarta a puncim, mert rögtön letolta a nadrágját. Ott ágaskodott előttem a farka. Szép, finom farok.
Erősebben kezdett bizseregni a puncim. Tényleg régen voltam már meztelen férfi közelében.
- Te jössz - mondta, mert egy kicsit elbambultam és nem folytattam a vetkőzést. A hangjában vágy és türelmetlenség keveresett. Túl régen. Elfordítottam a tekintetem a farkáról, vettem egy nagy levegőt és letoltam a fürdőruhát teljesen.
Felegyenesedtem, szabad belátást engedve a lábaim közé. A puncim fölött egy kis csíkban meghagytam a szőrt. Így érzem magam a legszexibbnek, és eddig minden partnerem beindult rá.
Hosszú ideig nézte a puncim, mielőtt újra az arcomra nézett volna. Nagyon tetszik neki, amit lát. Mikor találkozott a tekintetünk felnevettünk, oldva mindkettőnk feszültségét.
- Akkor ennyi? - dobtam fel a labdát újra és lassan a fürdőruha felé nyútam. Kérlek, valahogy állítsd meg.
- Megfoghatom a melled? Igen, igen, igen. Hát persze.
- Haboztam pár másodpercig, nem akartam lelkesnek tűnni - Van egy újabb alkum - kezdtem.
Rendben - vágta rá rögtön, pedig még el sem mondtam, hogy mit akarok. Önkénytelenül is felnevettem. Nyertem.
- Szóval - kezdtem újra - megfoghatod a melleimet, ha én is megfoghatom a farkad.
- Benne vagyok - közelebb lépett hozzám. Nem várt újabb beleegyezésre, egyik kezével megmarkolta a jobb mellem. Akaratanul felnyögtem, egyszerre volt ez a meglepettség és a kéj hangja is. Annyira begerjedt, hogy teljesen elfelejtkezett a zavartságáról. Én is be voltam indulva és ezt a testem el is árulta. Az érintéséről megkeményedtek a mellbimbóim és nedvesedni kezdtem. Ha John ebből észre is vett valamit, nem dörgölte az orrom alá, amiért nagyon hálás voltam. Olyan közel volt hozzám az arca, a szemei, a gyönyörű telt ajkai. Meg akarom csókolni, jöttem rá hirtelen. Akarom, vágyom rá. Nem szabad!! Néhány percig csendben élveztem a kezei játékét, becsuktam a szemem. A keze elindult lefelé a puncim felé. Ez nem volt az alku része, gondoltam rá, hogy megállítom a kezét, de nem akartam tovább vonakodni. Őszintén szólva nagyon is akartam, hogy a kezeivel eljusson a puncimig. Kicsit tovább időzött a hasamnál, mint szerettem volna. Gyerünk már! -ordítottam magamban. Előrébb és feljebb toltam a csípőm, jelezve neki, hogy csinálja. Keze lejjebb siklott, végigszántva a hasam alsó felét, végigsímítva a punciszőrömön és végre benyúlt a lábam közé. Beleremegett a térdem az érintésébe, az egész testemet elárasztotta valami megmagyarázhatatlan kéj. Egyik kezemmel átkaroltam a nyakát, szükségem volt rá, hogy megtartson. Még közelebb kerültem hozzá, mélyen beszívtam a nyaka illatát. A medence vízének szaga keveredett a testszagával. Vad volt, izgazó és egy kicsit sem kellemetlen. John keze türelmetlen volt, szinte durván maszírozta a puncim, de egyszerre ügyes is volt. Nagyon ügyes. Egyre hangosabban vettem a levegőt. Egyik ujját feldugta, de annyira nedves voltam, hogy egyáltalán nem fájt, csak tovább fokozta ezt az édes kínt. Eddig ismeretlen gyorsasággal közeledett a beteljesülésem attól, hogy egyik ujja bennem volt a másikkal pedig a csiklóm maszírozta.. Még egy kicsit. Éreztem, hogy megfeszül a testem a gyönyör hulláma alatt. Talán még soha nem élveztem ekkorát. Továbbra is a nyakába kapaszkodtam.
- Maradjunk így egy kicsit - kértem, mert tudtam, hogy a lábaim nem bírnák el a testem. Próbáltam összeszedni magam, csendben pihegtem a vállán néhány percig. Nem volt türelmetlen, a fenekemet és a hátamat simogatta.
- Ha jól emlékszem az alku szerint megfoghatom a farkad - mire válaszolhatott volna már golyóit markolásztam, amitől felnyögött. Tetszett, hogy egyetlen érintéssel ilyen reakciót váltottam ki belőle. Feljebb csúszott a kezem, gyengéden végigsimítottam a farkát, majd verni kezdtem. Kemény volt, vastag és meleg. Meg akarom kóstolni.
- Akarod, hogy leszopjalak? - búgtam a fülébe a lehető legédesebb hangomon.
- I-igen - nyögte ki.
Elengedtem a farkát és kicsit hátráltam, hogy elférjek a szűk kabinban. Leguggoltam. Mit csinálok??
Kicsi volt a kabin,ezért alig néhány centire volt a számtól a farka. Egy kőkemény farok, ami csak rám vár. A végén már ott csillogott az elő váladék. Kidugtam a nyelven és lenyaltam az egészet. Kicsit sós volt, de finom. Izgató/
A nyelvem érintésétől megrándult a farka. Óvatosan körbenyaltam az egész makkját, amiért egy hosszú, kéjes sóhaj volt a jutalmam. Élvezi. Nem kínzom tovább.
Bekaptam a farkát, most már nem csak a makkját, hanem az egészet, amíg bírtam. Ütemesen szoptam, ki-be. Ki-be. Már kapkodva vette a levegőt. Szívtam, ahogy bírtam, egy pillanatra sem engedtem ki a számból. Hangos voltam, de ő még hangosabban nyögött. Jobb kezemmel elkezdtem a golyóit masszírozni. Ez jelentette számára a véget. Éreztem, hogy megrándul a farka. Az első adag spermát a torkomra lőtte. Kicsit hátrébb húztam a fejem, de a farkát nem engedtem ki a számból, hogy a nyelvemre is jusson. Még kétszer tűzelt, a meleg, nyúlós folyadék betöltötte az egész számat. Kihúzta a farkát, egy másodpercig ízlelgettem az kéjnedvét, aztán lenyeltem az egészet.
Megpróbáltam felállni, de a lábaim alig akartak engedelmeskedni, teljesen elgémberedtek a guggolástól. Meg kellett támaszkodnom, hogy állásba tudjam tornászni magam. Közben John is lecsillapodott kicsit, már lassabban vette a levegőt. Egymás szemébe néztünk és egyszerre mosolyodtunk el.
- Ez jó volt - mondta John mosolyogva.
- Én is nagyon élveztem.
Nem tudtam még mit mondhatnék és ő sem. Szótlanul bámultuk egymást.
John szedte magát össze gyorsabban: - Fel kellene öltöznünk - mondta az ajtóra nézve.
A haverjai, jutott eszembe. Valószínűleg az öltözőben voltak végig és hallottak mindent. Gyorsan magamra kaptam a fürdőruhát és eligazítottam a pántokat. John is felvette a úszónadrágját.
Vettem egy mély levegőt: - Induljunk.
Eltoltam a reteszt, kinyitottam az ajtót és kiléptem az öltözőbe. A haverjai természetes ott vártak, a girnyó is ott volt köztük, meg sem próbálta leplezni az idétlen vigyorát. Johnra vártak vagy rám? Gyorsan elhessegettem a gondolatot, mert éreztem, hogy elvörösödök. Elfordítottam a tekintetem tőlük és ismét John felé fordultam. Gyorsan megcsókoltam az arcát: - Tudod, hol találsz - mondtam, majd elindultam a kijárat felé.
Nem voltam biztos benne, hogy ez meg fog ismétlődni, vagy lesz-e belőle valami, de nem akartam szó nélkül otthagyni a haverjai előtt. Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ezzel a kis akciónkkal jelentősen megdobtam a népszerűségét. Széles vigyorral léptem ki a férfiöltözőből.


Szextörténet ajánló:


Fantasy, Niki és a Vérfarkas


Niki 20-as évei végén járt, alakján nyoma sem volt a szülésnek. 160 cm körüli, vékony, de nagyon formás nő volt. Pici lábai vékony vádliban és hosszú, kecses combokban folytatódtak, feneke pedig tenyérbe illő, formás kerek. A pizsamának befogott szűk, sötétszürke cicanadrág tökéletesen vadító választásnak bizonyult, minden porcikáját előnyösen kiemelte. Lapos, feszes hasfalára és peckes, ruganyos ....

Közös maszti a takarítónővel


Alig hogy betöltöttem a 16. életévemet történt meg velem ez az eset. Kollégista voltam Budapesten. Mint a legtöbb kamaszt engem is hajtottak a hormonok, és mivel még nem volt lánnyal „dolgom” rendszeresen maszturbáltam a kollégium férfivécéjében. Egy igen hideg márciusi nap volt, úgy látszott, hogy a tél nem adja könnyen meg magát, ezért még kabátban kellett elmennem a suliba, ahol egy érdekes ese....

Szopós ajkak, telespermázom a nők arcát


A férfi izgatottan várta a csengőszót. A nővel délután négyre beszélték meg a randevút, de az már elmúlt vagy 15 perccel. Mi lesz már? Ágyéka majd szétrobbant, már gondolt arra is, hogy levetkőzik anyaszült meztelenre és lefekszik az ágyra. Hadd lássa a nő, kivel van dolga! Csak attól félt, hogyha levetkőzik és meztelenül az ágyra huppan, már attól is el fog élvezni.

Nagyon be volt ....

A fasz szopás - pornó történet


A fasz szopás - pornó történet

A barátom bevezetett a fasz szopására.


Még fiatal srác voltam amikor az egyik alkalommal azt hittem nem látja a barátom és elkezdtem a farkammal játszani és amikor megnõtt bekaptam és addig harapdáltam a nyelvemmel izgattam amíg elsült és a torkomra szaladt a geci ami kijött belõle. Ezt rendszeresen csináltam,mert mindig is ízlett neke....

A pszichiáterem szexmunkája


Az új pszichiáteremnél tett látogatás után ottfelejtettem a székem mellett, amit vásároltam. Depresszióban szenvedtem és barátnőm, Enzós Niki ajánlotta őt, már hat hónapja járt hozzá rendszeresen.
Késő volt, már elmúlt hét, de tudtam az ajtó kódját és úgy gondoltam, nem zavarja a dokit, ha a várószobában ülök, amíg őnála páciens van.
Csodás egy fickó volt. Nem csodálom, hogy Enzós Ni....

Kutyaszex a farmon


Sziasztok, Enzós Niki vagyok ismét. Mindig is vonzódtam az állatok iránt. Kutya, ló, macska vagy akár majom. Lehetett bármi én szerettem. Az egyik ismerősöm, Kata, meghívott a farmjára egy hónapra, hogy nézzem meg milyen csodálatos állatai vannak.

Az első két napon megtanított lovagolni. Olyan jól ment hogy a 3. nap már magamban is el mertem menni. Volt két gyönyörű nagy bernáthegyi....
Szextörténet címkék

vágyaim a nővérem után 2 | gif | rejtet | faszhiányos | vallatás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.