Happy Finish


Megszabadult a kis köntösétől és már csak egy fehérnemű volt rajta. Felajánlottam neki, hogy megmasszírozom, amire egy rövid habozás után igent mondott és így ő feküdt le az ágyra.
.. Finoman ráültem a combjaira, hogy azért ne nyomjam össze és egy, általa választott krémmel kezdtem el finoman végig simogatni, majd egy-két technikát is belevittem a régen tanultakból. Óvatosan, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne, kikapcsoltam melltartóját, miközben beszélgetésbe elegyedtünk. Közben a kis dolgos kezem azért járt. Alaposan megmaszíroztam a hátát, oldalát, majd néha eltévedtem és azon kaptam magam, hogy
tökéletes fenekét masszírozom. Bejártam bámulatos popsija minden centiméterét. Úgy éreztem, hogy már csak a popsiját fogdosom, ezért visszatértem kicsit teste többi részéhez. Imádtam érinteni a bőrét, egyszerűen nem bírtam levenni róla a kezem. Próbáltam a lehető legtávolabb tartani magam a fenekétől, ezért a nyakát vettem célba és próbáltam elidőzni itt is. Sokáig nem sikerült, azon kaptam magam, hogy ismét délnek vettem az irányt és szép hátán végigsiklottam kezeimmel és újra a csodás körzővel rajzolt fenekénél kötöttem ki. Ezúttal nem figyeltem, hogy mennyi időt töltök el, élvezni akartam ameddig csak lehet. Érezhette rajtam, hogy eléggé extázisban vagyok, ezért azt javasolta, hogy megszabadul a kis bugyijától is....
Ebben a hason fekvős maszírozom a hamvas fenekét pozícióban vettük le a bugyiját. Egy pillanatig nem akartam kiengedni a karmaim közül.
Kicsit megszűnt létezni a világ számomra az összes problémájával együtt és már kicsit magamról is kezdtem megfeledkezni. Tetszett, ahogy kezelte a szituációt, kicsit játszott velem. Egyik pillanatban azt vettem észre, hogy csípője kezd emelkedni. Már akkor is éreztem, hogy feneke az év legjobb barátom címére esélyes, de mikor bepucsított nekem, már tudtam, hogy a verseny eldőlt. Eszméletlen feneke van. Az egész lánynak egy mérhetetlen szexuális kisugárzása van bomba alakkal, de a feneke még ezek az adottságok mellett is kiemelkedik. Néha azt éreztem, hogy lebénultam, másodpercekig csak a fenekét tudtam bámulni. Mikor sikerült összeszednem magam, finoman végigcsókoltam a fenekét és lassan, de célirányosan elindultam puncija irányába. Körbejártam a területet, ki akartam élvezni minden porcikáját, nem akartam ajtóstól a házba rontani. Néhány csókot leheltem rá, majd lassú, finom nyelvmozgással elkezdtem mézédes punciját nyalni. Nem vagyok az a típus, aki imád nyalni, de itt most nem volt kérdés: Akartam! Elkezdtem növelni a tempót és éreztem, hogy jó úton járok, mivel Espen csipőjével néha rásegített és volt olyan pillanat, amikor az egész arcomat beterítette a varázspuncija. Ezt így folytattam volna órákon át, de javaslatot kaptam, hogy forduljunk 69-be, hogy ő is kezelésbe tudjon venni.
Egy ilyen lánynak nem lehet nemet mondani, ezért már fordultunk is. Egy teljesen más szögből került elém szépséges puncija és mikor elkezdtem volna ismét nyelvemmel simogatni, éreztem, hogy Espen is elkezdett dolgozni rajtam. Levegőt nem bírtam venni, annyira jól csinálta. Sokan hiszik azt, hogy tudnak szopni és sokan is tévednek, de hogy ez a lány hol tanult meg így... Én nem tudom, de a világ összes nőjét oda küldeném oktatásra. Éreztem, hogy ha így folytatjuk akkor hamar ki fog végezni, ezért én is munkába álltam és próbáltam kelyhével foglalatoskodni. A nyelvemmel akartam a csúcsra juttatni.
Fokoztam a tempót, nyaltam-faltam ahogy bírtam, közben néha farkamat kivette a szájából és hangosan nyögdécselt. Tudtam, jól haladok, de még nem sikerült elmennie. ezért folytattam. Fenekét és derekát fogva éreztem csipője ringását. Nagyon izgató volt, néha finoman számra húztam és úgy nyaltam. Egyre többet és hosszabban vette ki ágaskodó szerszámomat a szájából és egyre ziháltabbak lettek azok a nyögdécselések. Az utolsó ilyennél elcsuklott a hangja, teste megfeszült és remegett. Visszavettem a tempóból és már csak finom, lassú, lágy nyalásokat helyeztem el punciján. 20-30 másodperc elteltével leszállt rólam és egy percig pihent. Miután ismét kapott levegőt, nem feledkezett meg rólam sem. Szerette volna viszonozni kedvességemet. Mivel idáig 69-ben voltunk és puncijával foglalkoztam, a vizuális látvány nem volt meg. Mondhatom "szerencsére", mert ha idáig is láttam volna mit hogy csinál, pillanatok alatt végem lett volna. Az a félmosoly, amit elenged, miközben a szájában van, ahogy néz közben, eszméletlen. A technikáról már nem is beszélve. Olyat élveztem, hogy még a fejem is belefájdult. Egy darabig csak feküdtünk zihálva egymás mellett, míg le nem nyugodtunk, majd egy közös fürdéssel koronáztuk meg az élményünket, de itt már csak néhány csók és simogatás kapott helyet, mivel harcképtelen állapotba sikerült hoznunk egymást.


Szextörténet ajánló:


Az első MILF


A történet életem első élménye ... tizenhat voltam a MILF 36, legyen mondjuk Erika, az akkori 18 éves barátnőm, legyen Gabriella, nővére. Két gyerek, férj Kuvaitban dolgozik, fél évente egyszer hazanéz. A családtól tudtam, hogy lánykorában is voltak kicsapongásai, pl középiskolásan osztálykiránduláson a szálláshelyük egyik pincérével kefélt amikor rajta is kapták Erát, sok utánajárás eredményeképp....

Cuckolding, a barátnőm más faszán
Teltek-múltak az évek, és újra lett egy kapcsolatom, ami elég “komolynak” indult, majd végül két év lett belőle. Egy igazi kis ribanc volt az ágyban. Valójában vele teljesedett ki a szexualitásom. Rengeteg mindent kipróbáltunk, és nagyon tetszett, hogy bevállalós.

Imádta, ha lekurvázom az ágyban, szinte egy perc alatt elélvezett ha olyanokat mondtam neki például, hog....

Csalfa feleség II


Kattan a zár. Zavartan beharapom az alsó ajkam. Ő lehajol hozzám, de vár, hogy megcsókolom-e. És én megcsókolom. Kezeim a hátán, az atlétájába markolok, majd elkezdem felfelé húzni. Türelmesen vár, hagyja, hogy magamtól fedezzem fel a dolgokat, a helyzetet. Kibújtatom a felsőjéből, aztán nem is figyelve hova, eldobom. Végigsimítok a karjain, a vállain, és a mellkasán. Szép, napbarnított bőr, alatt....

Megujjaztak és megbasztak


A balatoni bortúra és strandolás után hazafelé tartottunk barátnőmmel, férjével, valamint nagyobbik fiammal és barátnőjével, amikor is kitaláltuk, hogy este elsétálunk a Fő-térre és jól megnézzük az aug. 20-i tüzijátékot. Barátnőm igyekezett bevonni sok programba (bár nem vagyok egy elveszett ember), nehogy begubózzak most, hogy Attila külföldön dolgozik. Igen, férjem már vagy három hete új munkah....

A vörös nővér 2. rész


A kórházban töltött napjaim kezdtek egy kicsit hosszúra nyúlni. Fizikailag teljesen jól éreztem már magam, csak azt sajnáltam, hogy azóta sem láttam azt a forróvérű kis vöröst. Pedig akárhányszor rágondoltam állt mint a cövek és kipróbáltam volna egy-két dolgot még vele.
Eljött az utolsó éjszakám is a kórházban. Már vártam a másnapot nagyon, hogy végre elmehessek. Holdtölte volt, bevilágíto....

A kutya és a lány


Először magam simogattam, kényeztettem a testem. Izgatott ujjaim érdeklődve fedezték fel rejtett titkait, majd egyszer a gyönyör is megérkezett. A szirmaimat 17 évesen nyitottam ki egy fiúnak, mert nagyon akartam. Sőt, végtelenül akartam. Teljes extázisban éltem meg a csókjait, a behatolást, és kéjre éhesen merültem el az ölelésében.
A fiúk szeretik a testemet, pedig nem vagyok egy bombázó.....
Szextörténet címkék

első újjazás | a nimfomanias | anya barátnő | spriccelés közben | jogà sz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.