Leszbi pornó


Cassandra Gaetani délután ötkor lépett be az irodaház kétszárnyú üvegajtóján. Mielőtt még belépett volna, gyorsan szemügyre vette a tükörképét és elégedetten nyugtázta, hogy a külsejével még mindig minden a legnagyobb rendben van. Erre nagyon büszke volt. Harminchat évesen is felvette a versenyt a huszonéves nőkkel. Tizenkét éves korától kezdve versenyszerűen táncolt és bár a versenyzést abbahagyta, mikor elkezdte az egyetemet, a tánc még mindig az élete részét képezte.

Jobban szerette volna, ha most is egy táncórára kellett volna mennie, de ezúttal a kiadójával találkozott. Cassandrát a kiadó igazgatója hívta be, hogy egy új regényről tárgyaljanak. A nőnek voltak ötletei, de egyiket sem találta annyira erősnek, hogy papírra is vesse őket. Manfred viszont azt akarta, hogy a lehető leggyorsabban egy új sikerkönyv lásson napvilágot. Nem mintha Cassandra nem ezt szerette volna, de tanácstalan volt. Az ötleteit sablonosnak, elcsépeltnek érezte. Tudta jól, hogy a szerelmi szálakat már minden író ezerszer és ezerszer átcsomózgatta, és számára már nem maradt túl sok újdonság ezen a téren. A nagy családregénye, a Koldusok virágai hozta meg számára az igazi, elsöprő sikert, ami után már bátran nevezhette magát írónak. Addig csak kezdő volt. A rózsaszín lányregényeivel és a novelláskötetével nem állhatott be a nagyok sorába. A Koldusok virágai óta azonban nem sikerült újra igazi ütős könyvet kiadni a kezei közül. Csak a szerelmes, könnyes, néha véres történetek jöttek és ezt már ő is és Manfred is megelégelték.

- Add elő, mid van! – szólt kedélyesen Manfred. – Hallani akarom, hogy mi jár a fejedben mostanában!

- Semmi olyasmi, amit ne írtam volna már meg – felelt. – Csak a lerágott csontok.

- Abból elég volt, ezt tudod te is – bólintott a férfi. – Valami új kell. Valami átütő. Olyasmi, ami még nem volt.

- Hogyhogy?

- Egyszerű! – legyintett Manfred. – Olyasmit kell írnod, amihez eddig hozzá sem nyúltál. Volt itt szerelem, ármány, gyilkosság, féltékenység, boldogság, és minden elképzelhető finomság, kivéve egy valamit. Mi az?

- Mondd meg te! – vonta meg a vállát Cassandra. – Szerintem te tudod, nekem viszont nem jut eszembe.

- Szex – szólt a férfi. – A szexről eddig nem írtál. Na jó, a Koldusok virágaiban volt egy-két szex jelenet, de nem több, mint Follet Katedrálisában. Én viszont azt szeretném, ha jóval több lenne. Szex, szex és szex.

- Várj! – rázta meg magát Cassandra. – Ha jól értem, akkor azt várod tőlem, hogy erotikus regénnyel álljak elő. Fogalmazzunk úgy, hogy felfogtam. Viszont van egy kis bökkenő, Many. A magánéletem mostanság elég egyhangú. Legalább négy éve nincs senkim sem, úgyhogy… kicsit nehéz lesz olyasmiről írni, amihez csak nagy ritkán jutok hozzá.

- Jaj, ne már! – fintorgott Manfred. – De azért emlékszel még, hogyan kell csinálni?

- Vicces vagy ma – legyintett Cassandra. – Emlékszem, igen.

- Akkor már csak a fantázia kell hozzá! – csettintett a férfi. – Fantáziád van, azt tudom. Na, de erotikus fantáziád is van?

- Hogy érted?

- Nézd, évek óta ismerjük egymást – kezdte Manfred. – Én adtam ki az első könyvedet is és hittem abban, hogy sikeres leszel. Mondhatom azt is, hogy a barátomnak tekintelek és remélem, hogy te is annak tekintesz engem! Akkor pedig beszélhetünk nyíltan! Meséld el nekem, mi volt a legvadabb szexuális élményed!

Cassandrát meglepte a kérdés, de nem haragudott érte. Valóban barátjának tekintette a férfit, de a kérdés most gondolkodóba ejtette. Élete sohasem volt olyan, hogy vad erotikus élményekben legyen része. Végigfuttatta az összes férfit, akivel valaha is lefeküdt, de semmi olyasmit nem talált, ami szerinte vad lett volna.

- A kollégiumban egyszer pettingeltem egy lánnyal – nyögte ki nagy sokára. – Semmi más nem történt.

- Gondoltál rá valaha, hogy ki kellett volna próbálni? – érdeklődött Manfred. – Tudod, hogy meg kéne csinálni.

- Igen, gondoltam rá, de a lány, akivel akkor összegabalyodtam, nem folytatta az egyetemet – felelt Cassandra. – És hát, kellett volna egy partner.

- De fantáziáltál róla, ugye?

- Igen, előfordult – vallotta be a nő. – A családi karácsonyi partikra a szüleim rendszeresen meghívják a nagynénémet, May-t. És, ha May megiszik néhány tojáslikőrt, rögtön megered a nyelve. Egyszer elmesélte, hogy ő gyakran csinálta. Nem is gondoltam volna, hiszen férjnél van. De azt mesélte, hogy húsz évesen próbálta ki először. Akkor is ittas volt egy kicsit, de nem bánta meg, mert később is megtette. Először egy szilveszteri partin csinálta. Ha iszik, akár csak egyetlen pohárral is, rögtön beindul. Akkor is így történt és lefeküdt a szemben lakó házaspár lányával.

- És, mondd csak, mikor arra gondolsz, hogy lefekszel egy nővel, kivel képzeled el? – faggatózott a férfi.

- Inkább nem válaszolok, Many! – tiltakozott Cassandra. – Inkább nem.

- Ki vele! Köztünk marad.

- Na, jó – sóhajtott a nő. – Rá gondolok. May-re.

Nem szívesen ismerte be magának sem, hogy titokban szexuális vonzódást érez a nagynénje iránt. Alapjában véve nem nyomulna rá, de ha arról van szó, hogy melyik nővel feküdne le, May lenne az. May már elmúlt ötven éves, de még mindig jól néz ki. Nem hízott el, bár van rajta némi felesleg, de ez egyértelműen jól áll neki. Rövidre vágott, festett, fekete frizurát visel, és a sminkjét is mindig úgy készíti el, hogy inkább fiatalítsa, mint öregítse. Maynek mindig is nagy mellei voltak. Mint egy jól megtermett pomelo. Meztelenül még sohasem látta, de a fürdőruhák, amiket May hordott, sokat látni engedtek a testéből.

- Ki kellene próbálnod – mondta Manfred. – Ha engem kérdezel, én azt mondom, próbáld ki! Feküdj le vele! És ne csak vele. Feküdj le azokkal, akikről valaha is fantáziáltál! Ha kell, akár még velem is! – nevetett. – Bár szerintem nincs ekkora szerencsém.

- Many, te bolond vagy! – nevetett Cassandra. – Azt mondod, feküdjek le May nénikémmel, a középiskolai irodalomtanárommal, a recepcióssal a házból, a sráccal a szupermarketből és a nővérem férjével?

- Ennyi?

- Nem elég?

- Hát, kiterjesztheted a kört, ha akarod – vonta meg a vállát Manfred, majd felnevetett: - Engem persze kihagytál.

- Bocs, de te még nem kerültél bele ebbe a körbe, Many.

- Akkor, nincs más hátra, mint előre! – szónokolt a férfi.

- Hülyéskedsz.

- Nem, aranyom, egyáltalán nem – csóválta a fejét Manfred. – Tudod, a színészek ugyanezt csinálják. Ha kell egy szerep, meghíznak, lefogynak vagy a hétköznapjaikban is megpróbálnak azonosulni a szerepükkel, a karakterrel, akit meg kell formálniuk.

- Rendben, de itt nem azonosulásról van szó, hanem közösülésről!

- Cassy, hidd el, hogy az sokkal jobb, mint az azonosulás! – kacsintott a férfi, majd komolyabb hangvételt vett fel: - Ha jó könyvet akarunk, akkor meg kell érte dolgozni. Ha téma kell, csinálj magadnak! Ha nincs ötleted, meríts a tapasztalatból! Ha nincs tapasztalat, szerezz! Erről beszélek. Felőlem maradhatunk a románcoknál, de egy erotikus regény hatalmasat szólna. Rajtad áll a dolog.

- És, ha úgy döntök, hogy belemegyek…

- Akkor bestseller leszel, garantálom.Már semmi másra nem vágyott, csak egy pohár borra és arra, hogy kibújhasson a ceruzaszoknyából. Kimerítette a Manfreddel való beszélgetés. Micsoda ötlet! Erotikus regény. Na, de tőle nem ezt szokta meg a közönsége. Ő Cassandra Gaetani, a Koldusok virágai szerzője. Nem tud erotikus regényt írni. Talán inkább westernt kellene. Nem, az indiánokhoz és a cowboyokhoz még annyira sem ért, mint a szexhez. De hogyan? Komolyan feküdjön le egy csomó emberrel? Istenem, miért ilyen nehéz ez? A rohadt gátlások, meg Gaetani nagyi vallásos nevelése az oka mindennek. Másoknak könnyen megy. Lefeküdni egy emberrel. Férfival vagy nővel, teljesen mindegy. Csak szex. Csak szex. Milyen régen is volt? Talán két hónapja vagy egy kicsit több is…

Ahogy eszébe jutott mindez, úgy érezte, talán mégis csak Manfrednek van igaza és a cél érdekében megteheti. Rá is férne, ha kissé felpezsdülne az élete. De ki legyen az első? Vajon kezdje Gregoryval, a nővére férjével? Ő egészen biztosan kapható lenne a dologra. Milyen lenne? Ava azt mesélte, hogy nem nevezhető nagy talentumnak az ágyban, de megteszi, ami tőle telik. És az mégis mennyi? Bírja legalább tíz percig? Vagy tovább? És egy nap alatt hányszor lenne képes rá? Milyen lehet a farka? És milyen érzés lehet rajta lovagolni, jó mélyen felnyársalódva? Vagy legyen inkább May? Talán vele sem lenne nehéz dolga. Ha May egyszer begerjed, egészen biztosan nem csinál ügyet abból, ha az unokahúgával csinálja. És lássuk be, az ismeretlen mindig jobban vonzza az embert.

- Jó, akkor csináljuk! – mondta hangosan és gyorsan kiitta a bort, majd a fürdőszobába viharzott és beállt a zuhany alá. – Áthívom Mayt.May abban a tudatban érkezett meg este kilenckor Cassandra lakására, hogy unokahúga regényvázlatát kell átnéznie. Már a kezdetek kezdetén is ezt csinálták. Cassandra felvázolta a történetet, May átnézte és megmondta, hogy őt lekötné-e a történet, ha erről szólna és így lenne felépítve. Minden alkalommal bejött May tanácsa, de most egy nem mindennapi regényvázlat várta.

Cassandra nem akart feltűnően viselkedni. Laza, otthoni ruhában fogadta May-t, aki könnyű nyári ruhában libegett be a lakás ajtaján. A ruha szövete alatt érzékien ringtak formás, nagy mellei, amiken Cassandra tekintete azonnal meg is akadt. El tudta képzelni, amint két tenyerébe fogja őket, majd szájával rátapad a láthatóan most is kemény bimbókra. Jóleső borzongás futott át rajta, de nem hagyta magát lelepleződni. Mielőtt May még tiltakozhatott volna, kitöltött neki egy pohár vörösbort.

- Jaj, Cassy, nem kellett volna! – szólt. – Glenn és én fél órája még Carteréknél voltunk, ahol meg kellett kóstolnom azt a házi készítésű vanílialikőrt, amit anyád is annyira dicsért. Hát, nekem annyira nem jött be.

- De már kitöltöttem! – húzta fel a szemöldökét Cassandra.

- Akkor ide vele! – mondta megadóan May és a dohányzóasztalra tette a poharat, amíg kényelmesen elhelyezkedett az olvasáshoz. – Kíváncsi vagyok, mire készülsz!

- Ne ijedj meg, de nem az, amit tőlem megszokhattál! – figyelmeztette Cassandra, majd a konyhapult mögé lépett és úgy tett, mintha rendet rakna a fiókokban, míg May olvas.

May-t figyelte. Látta, hogy a nő nem tud mit kezdeni az ötlettel, így újra és újra elolvas egy-egy mondatot. Kezd belenyugodni, hogy ez nem az, amit Cassandrától megszokhatott. Néha ültében megmozdítja a csípőjét, talán elképzeli az épp olvasott pozitúrát. Megnyalja az ajkát, a melléhez nyúl, majd hirtelen feltekint.

- Ez most komoly? – kérdezte May, de a hangjában nem hitetlenség bujkált, mint inkább leplezhetetlen feszültség.

- Előbb azt áruld el, hogy mit szólsz hozzá! – kérte Cassandra.

- Igazából… hát, nem épp erre számítottam, de… végül is, tetszik. – nyögte ki nagy nehezen, majd nagyot kortyolt a borból. – Tetszik. Nem tudtam, hogy… a fantáziád… Hármasban… két férfival és nőkkel. Nem gondoltam rólad, hogy…

- Hogy vágyom ilyesmire? – kérdezte Cassandra. – Fogalmazzunk úgy, hogy én sem tudtam. De… szerintem nem árthat. A vágy önmagában nem árt. És ha arra kerülne a sor, akár még ki is próbálnám.

Lazán leült May mellé a kanapéra és a egy fél mosollyal az arcán megjegyezte:

- Te magad mesélted, hogy te is kipróbáltál néhány dolgot.

- Igen – bólintott May. – És ha elfogadsz egy tanácsot, akkor a hatvankilencet nem erőlteted. Nekem nem volt túl kényelmes soha. Se férfival, se nővel.

- Akkor mit szerettél?

- Neee! – tiltakozott May. – Ne akard, hogy most erről meséljek. Tudod, hogy milyen vagyok. És…

- És? – kérdezte a nő.

- És ha beindulok…

- Valld be, hogy már megtörtént! – szólt Cassandra. – Akkor meg mitől félsz? Ki vele!

- Cassy, te… - dadogta May, miközben egyre közelebb húzódott Cassandrához. – Te igazán kívánatos vagy. És én… igen, be vagyok indulva. De ha azt akarod tudni, hogy mit szeretek az ágyban… talán jobb lenne, ha inkább megmutatnám.

May nem várt válaszra. Gyengéden megcsókolta Cassandrát, mintegy próbaképp, hogy lássa, mit reagál. Aztán, mikor látta, hogy Cassandra nem utasítja őt vissza, egyre merészebben csókolta. Nyelvével a másik nő ajkait fedezte fel, majd a két nyelv találkozott és ebben a pillanatban őrült, izgató táncba kezdtek. Cassandra érezte, hogy már ettől is alaposan benedvesedik. Izgatta a tudat, hogy egy nő kívánja a testét. Tovább izgatta, hogy ez a nő nem más, mint May, a saját nagynénje. De leginkább a kíváncsiság izgatta, és az a tudat, hogy hamarosan megtörténik vele az, amiről tikon többször is fantáziált.

May kezei lassan felfedező útra indultak és kisvártatva már szenvedélyesen markolták meg Cassandra melleit. Mikor May szájába vette az egyik mellbimbót, a keze lejjebb siklott és felhúzta a másik nő ruháját.

- Szabad a pálya – suttogta Cassandra.

- Sohasem hordasz bugyit? – kuncogott May, majd ujjai végigsiklottak Cassandra nagyajkain. – És te is beindultál, ahogy látom.

Cassandra halkan felnyögött, mikor May ujjai becsúsztak a nagyajkak közé és elkezdték mámorító munkájukat. Hol a csiklót táncoltatták, hol a hüvely bejáratánál dolgoztak és néha egyre beljebb csúsztak. Cassandra lehunyt szemmel szerette volna élvezni a dolgot, de ki kellett nyitnia a szemét, hogy elhiggye, most nem a fantáziája dolgozik és a kéz, ami vágytól égő punciját izgatja, nem az övé. Remegett a vágytól. Érezni akarta azt a mindent elsöprő, földrengésszerű érzést. Élvezni akart, úgy, ahogy még eddig soha. Aztán May hanyatt döntötte Cassandrát, fejét pedig a nő ölébe fúrta. Szája a szőrtelenített puncira tapadt, de egy rövid ideig nem csinált semmit. Várta, hogy mit szól mindehhez Cassandra, ám ő nem ellenkezett. Akkor May óvatosan végignyalta a rést, majd nyelvével egyre beljebb került. Közben Cassandra már érezte, hogy nem fogja sokáig bírni, hiába próbálja késleltetni az orgazmusát. May pedig elkezdte a játékot. Úgy csókolózott Cassandra forró, nedves puncijával, mintha az egy száj lenne. Körbenyalogatta az ajkakat, majd visszatért a csiklóhoz, és végül befúrta magát a hüvelybe, hogy ott is teljesítse a feladatát. Közben May hosszan nyögdécselt, mintha egy ízletes falatot tartana a szájában. Ez csak még jobban izgatta partnerét, aki közben már erősen dobálta a fenekét azt jelezve, hogy hamarosan csontjáig remegni fog a gyönyörtől. May ismerte már ezt a reakciót és úgy döntött, rásegít Cassandra orgazmusára. Két ujját partnere hüvelyébe dugta és keményen ujjazni kezdte, mialatt egy percre sem hagyta abba a nyalást. Cassandra egyre gyorsabban vette a levegőt és egyre hangosabb nyögések törtek fel belőle. Aztán May beszívta partnere csiklóját, ajkai közé szorította és vadul nyalogatta, mialatt tovább ujjazott. Ekkor Cassandra már semmivel sem törődve, hangosan nyögött és May hajába kapaszkodva még jobban lábai közé nyomta a fejét és riszálni kezdte magát. Egész testét átjárta a kéj és az utolsó cseppig kiélvezte.

Miután elengedte May haját, May ülő helyzetbe emelte a remegő nőt és terpeszben az ölébe ült. Cassandra még meglehetősen öntudatlan állapotban volt, de érezte May hatalmas melleit, amint az övéinek nyomulna.

- Gyere, kóstold meg! – nyögte a felhevült May és egyik mellét Cassandra szájába adta. – Aztán mást kapsz, de előbb… gyakorolj!

Cassandra most először érezte ilyen közel ezeket a hatalmas melleket, amik máskor is gyakran himbálóztak már az arca előtt. Gyorsan megfogta May mindkét mellét és felváltva nyalogatta őket, majd néha erősebben megszívta a bimbókat, aminek következtében May csípőjét kezdte mozgatni. Szeméremdombja Cassandra hasának nyomódott, így dörzsölte érzékeny csiklóját. Aztán May talpra állt a kanapén, széttett lábakkal, úgy, hogy ágyéka egy magasságba került Cassandra fejével. A nő hátrahajtotta partnere fejét, úgy, hogy punciját könnyedén hozzádörzsölhesse. May csípője körözni kezdett. Egyre jobban, egyre merészebben mozgatta magát Cassandra száján, aki közben önmagát izgatta. May annyira kívánta, hogy nem tudott megálljt parancsolni magának. Hevesen mozgott, egyre gyorsabban és sikolyaiban már ott rezgett az élvezet. Abban a pillanatban, mikor elért a csúcsra, mozdulatlanná dermedt és engedte, hogy Cassandra nyelvjátéka fejezze be a munkát.

- Nem tudtam, hogy ilyen jó vagy az ágyban – mondta May, miközben Cassandrához simult és benyúlt a lábai közé. – Ha ezt tudom, már korábban is próbálkoztam volna nálad. Mindig is úgy gondoltam, hogy kívánatos vagy. De nem mertem kockáztatni.

- Hirtelen jött az ötlet – felelte Cassandra. – De most úgy érzem, sok minden van, amit még ki szeretnék próbálni.

May helyeselésképpen három ujját Cassandra csiklójára tapasztotta és rövid, gyors mozdulatokkal játszadozott vele addig, míg a nő vad sikolyok közepette el nem élvezett.


Szextörténet ajánló:


A nejem és a szobafiú


Egyik hétvégén wellness hétvégére mentünk a feleségemmel. A hétvége nem titkolt célja volt, hogy egy gyerekmentes hétvégét töltsünk el, hódolva a testi élvezeteknek. Kifejezetten felnőttbarát szállodában szálltunk meg, ahol már megérkezéskor feltűnt mindkettőnk számára, hogy a bár környékén egy fiatal feketebőrű srác sürög forog, készíti a koktélokat.
Elfoglalva a szobánkat azonnal elkezdte....

Zsófi,a fiatal cigánylány


Az eset pár éve történt, 38 éves voltam, és nőtlen. Sógornőmnek van egy gyönyörű, akkor 18 éves cigány keresztlánya(egy barátnőjének a lánya). Forró nyári nap volt, és a kiscsaj(nevezzük Zsófinak), kitalálta, hogy menjünk el ketten a strandra. Kicsit meg is lepődtem az ötletén, hisz öcsémnek van egy felfújható medencéje(olyan négy méter körüli átmérővel), ami ráadásul fel is volt töltve vízzel, de....

Popószex fantázia


Az álmaimban folyton jelen vagy, úgy, mint egy megtestesült Tündér! Egyszerűen fenomenális szeretkezéseket művelünk és nincs tabu számunkra! Egyszerűen csak tépjük egymásról a ruhát, hogy minél előbb a lényeghez jussunk. Lélegzetvételnyi időt se akarunk elvesztegetni a gyönyörök fellegvárában! Mikor találkozunk és összeölelkezünk, kezünk felfedezőútra indul egymás domborulatain és úgy fogdossuk si....

Sex a legjobb barátommal


Kezdjük ott, hogy èn Attila vagyok a legjobb barátom meg Niki.
Az egèsz 19 èves korunkba törtènt. Egyik nap nyári munka után hazafelè tartva találkoztam Nikivel. Kicsit meglepődtem mivel ő nem szokott ezen a buszon utazni csak, akkor amikor átjön hozzám. Elkezdtünk beszèlgetni ès arra jutottunk, hogy haza kisèrem.
Miután leszáltunk a buszról elkezdett szakadni az eső ès hatalmas viha....

A haver nõje lepartizva


A haver nõje lepartizva

Ez a kaland úgy kezdõdött , ahogy szokott. Piázgattunk Petigecivel pár hónapja a Bandi bá kocsmájába,ahol az öreg pipást megsergette múltkor ez a fasz:)


Bandi bá a fõnök is lenyugodott,meg amennyi pénz elvedelünk ott,abból él meg a kocsma. Nem is ez a lényeg,Petigecinek nagyon tetszett az egyik csapos,és azt akarta állandóan felszedni, most h....

Imádom a csoportos szexet


Imádom a csoportos szexet, ha kedvem támad, mindig meghívok magamhoz két, három fiút vagy lányt, akik beszállnak a buliba. Gyakran adok fel hirdetéseket is, sikerült már így is ismerkednem. A legutóbbi hirdetésemre két fiú jelentkezett, akivel hamar találkát szerveztünk meg a lakásomra. Pár perces beszélgetés után kiderült, hogy Laci sem és Peti sem egy félénk kisfiú és perceken belül rátértünk a ....
Szextörténet címkék

szilveszteri | Érdekes beavatás | aktfotó | szivatás | szomszéd. |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.