Egy lábimádó naplójából


Tavaly nyáron történt, hogy a szüleim egyik hölgy ismerőse vendégeskedett nálunk. Éppen új helyre költözött, és amíg nem készült el az új lakás, addig egy hétre beköltözött a vendégszobába hozzánk, viszont a szüleim nyaralni készültek, így kettesben töltöttem 3 napot a vendégünkkel. Nagyon csinos nő, 38 éves, de nagyon fiatalos és nagyon ad magára. Úgy is mondhatnánk, hogy szeret tetszeni a férfiaknak. Átlagos magasságú, formás testalkat, szolis bőr, természetes szőke hosszú haj, nem titkolt szilikon cicik - tudom, mivel már előttem is többször monokinizett - és a lényeg egy nagyon szép 37-es lábikó. Vékony, íves, látszatra is bársonyosan puha, hófehér talpak, egyiken sincs sehol egy kis bőrkeményedés sem, hosszúkás lábujjacskák, szép ápolt pedikűr rövidre vágva, mindig lakkozva. Általában francia van neki felrakva a lábujjaira, de láttam már rajta korábban mélyvöröset, hófehéret, rózsaszínt, kéket is.

Amikor nálunk vendégeskedett akkor franciára volt festve a lábujjkörme, rövidre vágva, mindegyik szép szabályos és nagyon izgató, a nagylábujjaktól a kislábujjakig. És ami még nagyon tetszett, hogy amikor dolgozni ment akkor mindig magas sarkú cipőket, szandálokat hordott, a szabadidejében flip-flopot és otthonra volt neki egy vékony fatalpú papucsa, amin csak egy kis vékony fekete bőrpánt futott végig a lábfej felett egy kis csattal a tetején. Ezt természetesen hozzánk is elhozta, és bent a házban ebben járt-kelt. Mondanom sem kell, hogy állandóan felállt a faszom, amikor megláttam őt, ahogy otthon ebben járkál nálunk. Utolsó nap délelőtt a szobája előtt mentem el, és bekukkantottam, közben hozzá a folyosóról, mert érdekelt, hogy mit csinálhat.

A szobában ült az asztalnál, és a laptopját nyomogatta. Egy kis spagettipántos miniruha volt rajta, meg a fatalpú papucs. Jobb lába keresztbe téve a bal térdén pihent, így a papucsa bal fele a földön volt, és a bal lábának a lábujjai a papucs közepén voltak, de a sarka nem ért le, jobb lábával meg a lábujjain billegtette a papucs másik felét, néha már csak a nagylábujjának a hegyén megtartva a papucsot. Aznap nagyon jó idő volt, nyitva volt az erkélyajtaja és a szobaajtaja is és a szobaajtóból is lehetett látni, hogy kicsit nyirkosak a talpacskái, ahogyan papucs fatalpához érve kicsit megizzadt, és közben helyenként kis halovány foltocskákat hagy a papucsának a fényesre lakkozott felületén, mint tükrön a finom vékony pára. Néztem néhány percig, ahogy ül, és a laptopba mélyedve észre sem veszi, hogy éppen a lábait fixírozom, és szinte csorgatom a nyálam a szobája ajtajában kukkolva. Persze aztán nem nézelődtem ott sokáig, meg féltem is hogy észreveszi, hogy bámulom, ezért mentem tovább, éppen a konyhába indultam.

Amikor visszafelé jöttem megint a szobája előtt mentem el, mert az én szobám mellett volt a vendégszoba, így másfelé nem is tudtam volna menni, és csak azt látom, hogy a nő eltűnt, csak a laptop van ott, meg a papucsok hevertek az asztal alatt. Gondoltam, biztos kiment a fürdőszobába, vagy nem tudom, de akkor elvesztettem a fejem, és leküzdhetetlen vágyat éreztem, hogy legalább csak egy kicsit közelebbről is szemügyre vegyem azokat a szexi papucsokat, amik az előbb a lábacskáin voltak.

Beosontam a szobájába letérdeltem az asztal alá, és felemeltem az egyik papucsot. Látszott a belső talpán a sarkának, és a lábujjainak a halovány lenyomata, és a még halványabb kis nyirkos foltocskák, amik most kerültek rá, ahogy a lábán volt. Nagyon tetszett a látvány. Kivettem az asztal alól a másikat is, és most mind a kettőt a kezeimbe tartva gyönyörködtem bennük, és érzetem, hogy valami megmozdul bennem, és kezd elég erősen vérrel megtelni a faszom, és egyre, egyre keményebb lesz. Az arcomhoz emeltem a papucsokat, és mélyen beszippantottam a finom illatot, amit a talpacskák hagytak rajta, majd az élvezetnek átadva magam, teljesen fejvesztve szinte félig csukott szemmel először a nyelvem hegyével megnyaltam a lábujjacskák lenyomatát, majd a sarok foltjától végignyaltam a papucs belő talpát egészen a pántig. Szinte észbontó volt, és bizsergető, ahogy éreztem a talpa ízét a papucsában, és ekkora már szinte azt sem tudtam mi történik körülöttem, amikor hirtelen, egy ismerős női hang törte meg az élvezetem.

- Ízlik?
Kérdezte a hang. Erre rémülten felpattantam a térdelő helyzetből és ott állt az ajtóban mögöttem a papucsot viselő lábak tulajdonosa, persze most mezítláb és a vendégünk mosolyogva megint megkérdezte, hogy:
- Ízlik?
Én meg ott álltam álló fasszal, kezemben a papuccsal, és azt sem tudtam, hogy mit mondjak, csak riadtan bámultam, majd próbáltam valamivel kimenteni magam, de csak hebegi-habogni sikerült, és nem tudtam egy értelmes mondatot sem kinyögni. Erre Ő végigmért deréktájékon és látta, hogy szinte majd előtör a farkam a rövidnadrágból, mert annyira mereven áll, és akkor csak egyik szemöldökét felvonva még mindig mosollyal az arcán közölte:
- Én nagyon is úgy látom, hogy ízlik neked.

Erre már megeredt az én nyelvem is, és próbáltam kiejteni a szavakat, amik a fejembe jártak és elkezdtem mondani, neki, hogy ne haragudjon, nem is tudom mi ütött belém és stb., stb., de ő erre szó nélkül csak megfogta a kezem, odahúzott a kanapéhoz, közben a fél pár papucsot el is ejtettem, leültetett és a kanapéhoz húzta a székét, és velem szembe leült Ő is. Akkor kicsit megint megijedtem, mert nem tudtam még akkor, hogy mi következik, és nagyon kellemetlenül éreztem magam, hogy így meglátott. Megint magyarázkodásba kezdtem volna, de Ő csitítgatni kezdett és közben egyik lábát kinyújtotta felém, és a számra nyomta a nagylábujját, mint amikor valakinek be akarják fogni a száját, hogy most már ne fecsegjen annyit.

Ekkor a lábát már nem húzta vissza, inkább azt az egész kis párnás részét a talpnak, ami a lábujjacskák alatt helyezkednek el, a számra nyomta, másik lábát pedig a farkamhoz nyomta és elkezdett játszani a faszommal úgy, hogy csak bokából kis körkörös mozdulatokat tett a farkamon és néha, csak a zacsimhoz nyomta oda, néhányszor behajlítva a lábujjait, így simogatva, mintha csak a lábujjaival akarná megmarkolni a heréimet. Nekem sem kellett több. Elkezdtem nyalogatni a finom talpacskáját és szopogattam azokat a szexi kis lábujjacskákat. Kezdetben fogtam a lábát, ami az arcomnál volt, és lassan, lassan végignyalogattam a talpát, majd a lábujjait szopogattam sorra. Sokszor mintha csak a segítségemre akarna lenni szét-szét nyitotta a lábujjat, hogy a nyelvemet közéjük dughassam, és a lábujjak közötti finom kis bőrt is meg tudjam nyalogatni. Nekem nagyon bejött a dolog, és úgy láttam, ő is kezdi egyre jobban élvezni, mert a keze eltűnt a lábai között, és elkezdte simogatni a punciját.

Nagyon finom volt a lába, és nagyon nagy élvezettel nyaltam, és szoptam a lábujjakat. Mindkét lábát az arcomhoz emeltem, és egyszerre vettem a számba a két nagylábujját, és úgy szopogattam, majd láttam, ahogy összerándul a teste, és a lábait is kicsit visszahúzta, de azért nem rántotta ki a kezemből. Addig ujjazta magát, míg én a lábait nyaltam, hogy elélvezett! Egy pár percig csak néztem, és nem tudtam mi lesz most, arra gondoltam, véget is ért a móka, de ahogy magához tért előrehajolt, és lehúzta a rövidnadrágom és a boxerem is. Visszaült kényelmesen elhelyezkedett, és a talpai közé vette a faszom! Elkezdte verni, elég jól dolgozott a lábaival, majd amikor éreztem, hogy kezd elfáradni akkor felálltam, fogtam a bokájánál a lábait, és elkezdtem kúrni a talpait. Tetszett neki nagyon, ahogy vadul és tiszta erőből a talpát baszom, a kezei a combja alatt voltak, de néha kivette onnan, és lejjebb húzta a kis ruhájának a dekoltázsát, és kirakta elém a melleit. Én persze közben végig a lábával foglalkoztam.

Nagyon jól siklott a faszom a kis nyirkos, teljesen átnyalogatott talpai között. Nem kellett sok a következő pillanatban éreztem, hogy most fogok eldurrani. Fogtam a lábait, először bedugtam a makkom a lábujjai közé, és már jött is a gyönyörzselé. A lábujjai között hirtelen minden kis rés megtelt gecivel. A franciára lakkozott lábujjak között úgy tört föl a geci, mintha valami fehér gejzír lenne, és a körmök felszínére érve tejesen beterítette azokat. Aztán kihúztam a faszom, és az utolsó löketet a lábfejére lőttem. Nagyon nagyot élveztem, aztán csak lehuppantam a kanapéra, és csak gyönyörködtem az általam összegecizett lábacskákban. Ő is csak bámulta meglepődve, hogy milyen termést produkáltam a lábujjaira, és az egyik lábának lábujjaival megsimogatta a másik jobban összegecizett lábfejét, majd ahogy felemelte őket egy nyúlós ondófonal képződött közöttük, ezután egyik lábáról leszakadva hosszan csüngött le a lábujjáról a fehér "fonal".
Odanyúlt kezével érte, az ujjára emelte, majd a szájához vitte és lenyalta róla. Majd megfogta az egyik bokáját, és a lábfejét az arcához húzta, és a szájába véve leszopogatta saját magának a nedvet a lábujjáról.

Ezután kérte, hogy hozzam neki oda a papucsát. Odavittem neki, mire Ő kivette a kezemből, és a gecis lábaira húzta. Felállt, kaptam még egy mosolyt.
- Na így igazságos, te megkóstoltál engem, én meg téged - mondta, majd kiment a fürdőszobába megmosni a lábait, én meg ott maradtam kifacsart répával, teljesen kielégülve.

Azután még egy párszor találkoztunk, de már nem tartjuk a kapcsolatot.


Szextörténet ajánló:


Erotikus délután


Napsütötte szeptemberi délelőtt volt. Az iskola pár napja kezdődött, az utcán már egyetlen gyereket sem lehetett látni. Ezért is tudtak most zavartalanul találkozni. Dóri mindkét gyereke oviban volt, de csak a jövő héten kezdi el újra a munkát. A férfi némi izgalommal, gyomrában enyhe bizsergéssel lépkedett az ajtó felé. Bár mindent megbeszéltek előre, mégis más volt így élőben. Nagy levegőt vett....

ANALIZÁLÁS


Analizálás


A külvárosban laktunk , ezért aztán gyakran előfordult , hogy a belvárosban lakó nagynénémnél ragadtam éjszakára , ha mozi … egyéb után nem volt kedvem hazadöcögni villamoson . Volt egy kis dolgozószobájuk , ett aludtam ilyenkor a heverőn . Ezen a napon is – aminek a történetét mesélem – szintén így jártam . Amikor odaértem , meglepetten tapasztaltam , hogy az uno....

meglesem Nórit maszti közben


6 éves voltam azon a nyáron. Közgáz szakközépiskolába jártam, és elvállaltam egy nyári feladatot az évvégi jobb jegyért cserébe. Július eleje volt, és már nagyon sajnáltam, hogy nem elégedtem meg a négyessel, hiszen már mindenki valahol a vízparton nyaralt. Még másfél hetem volt rá, hogy befejezzem, és addig ha problémám volt, rendszeresen felkerestem az unokanővéremet Nórát. Akkor ő 26 éves volt,....

Amikor a lányok bevadulnak - Andi leszbi története


Június óta nem találkoztam Andival, de most hogy megkezdodött a suli, ismét padtársak lehettünk. Szemlátomást Andi is sokat változott a nyáron, csakúgy, mint én. Kész no lett mindkettonkbol. Mármint csak külsore, mert belsore még mindig kis hülyegyerekek voltunk. O is sokat gömbölyödött, ahol kellett. A nyár folyamán nekem is melltartóméretet kellett váltanom, ami igencsak tetszett mikor a tükör e....

Lilla és a horgászat.


Lilla nagyon nem szerette, ha horgászni mentem. Nekem is hiányzott a mindennapos öröm. Egy szigeten építettek a fiúk tábort, ahogy mondani szokták, már a fülemen is geci folyt, mert egy hete nem voltam nővel, éppen bevásárlásból mhajtottam a kocsimmal és a haverokkal a tábor felé, amikor egy nő ment az út mentén csomagot cipelve, valószínű, hogy a vonatról szállt le. A mini szoknya nem sokat takar....

Szüzességem elvesztése


Egy szalagavatón ismertem meg az osztályunkból a legjobb barátnőm Kati unoka tesóját és egyből beleszerettem. Csak pár szót tudtam vele váltani. Azonnal éreztem, ő az igazi és vele szeretném elveszíteni, már kínossá váló ártatlanságomat. Az tette nehézzé, hogy elég messze lakott Péter, Fehérváron, ahonnan a barátnőm is bejár suliba! Pár nap múlva szólt a barátnőm, lesz egy buli, amire meghívtak mi....
Szextörténet címkék

nem nagyon érdekelt | ujjazás | vend | gecizett | szopjam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.