Marie kiveri nekem


Jeff lassan ébredt fel. Félig-meddig hallotta anyja hangját a másik szobából. Ahogy az álom köde kitisztult, rájött, hogy a nő telefonon beszél valakivel.

- Ez a második nap, hogy nem engedem iskolába. Azon gondolkodom, hogy orvoshoz kellene-e vinnem.

“Nem. Nem kellene. Nem vagyok olyan beteg.” - gondolta Jeff a beszélgetés szünetében.

- Azt mondja, hogy fáj a hasa.

Újabb szünet.

- Nem, nincs láza. ...És nem is hányt. Csak fáj a hasa. .. Micsoda?...Nem. Tudom. Várj egy pillanatot!

- Jeff! volt ma reggel székleted? -kérdezte a fiú anyja ezúttal hangosabban.

- Nem, anya!

“Jézusom, micsoda kérdés! Egyébként is kivel beszélget a bélmozgásomról?” - töprengett Jeff.

- Nem volt neki. Adjak neki hashajtót? Azt hiszem van néhány szem Correctol-om.

Szünet.

- Oh, értem. Nem, nekem nincs itthon ilyenem. De vehetek a gyógyszertárban. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy együttműködő lesz.

Újabb szünet. “Ki az ördöggel beszélhet?” -járt a fiú agyában.

- Oh, ezt nem várhatom el tőled. De...ha tényleg nem nagy gond...Semmiképpen nem akarlak megterhelni.

“Most miről lehet szó?”

- Kedves vagy! Figyelj csak! Nekem most mennem kell a tisztítóba és hazafelé vásárolnom kell. De ha tényleg megteszed… Ágyban fekszik. Gyere csak be nyugodtan, nyitva hagyom a konyha ajtaját. Nagyon köszönöm! Elmondom neki! Szervusz!
Egy pillanattal később Jeff anyja megjelent az ajtóban.

- Jeff édesem, el kell mennem. Marie Crawford átjön és megnéz. Ő nővér, úgyhogy szeretném, ha azt tennéd, amit mond neked. Rendben?

“Marie Crawford? Te jó ég!”

- Hogyne anyu. - mondta Jeff közömbösséget színlelve.

“Marie idejön? Atya világ!”
Marie Crawford 35 éves, elvált nő volt, aki néhány házzal arrébb lakott. Jeff néha megállt a háza mellett és figyelte, ahogy a nő a háza előtti virágágyásokkal dolgozik. Marie rendszerint laza felsőt viselt, ami Jeff-nek oldalról nagyszerű rálátást nyújtott a ringó keblekre, amikor lazán a kerékpárja kormányára dőlve figyelt abban a szent meggyőződésben, hogy a nő nincs tudatában annak, hogy mit mutat.

Meglepődött volna, ha tudta volna, hogy a földön térdelve Marie a maga kis show-ját élvezte. A nő szeme egy napon megakadt valami mozgáson a fiú kosaras nadrágja alatt. A fiún nem volt alsónadrág és Marie hosszú perceken át szemezhetett a fiú korához képest szokatlan méretű szerszámmal. Akkor és ott elhatározta, hogy valahogy ráteszi a kezét az ifjú férfiasságra. Most pedig -mintha mennyei áldás lenne- Jeff édesanyja megadta a tökéletes lehetőséget.
Nagyjából negyed órával azután, hogy anyja távozott, Jeff hallotta nyílni a konyhaajtót.

- Jeff! Itthon vagy?

- Igen! A szobámban vagyok.

Marie úgy libbent a folyosóról a fiú szobájába, mintha mindennap ezt tenné. Jeff tekintetet végigsöpört rajta. Fehér short, hason megkötött, laza lila ing, kissé kivillanó csupasz has. Marie a fiú ágyához sétált, majd a magával hozott papírzacskót az ágy szélére téve leült.

- Édesanyád azt mondta, hogy rosszul érzed magad. Mi a baj?

- Nem tudom. Fáj a hasam.

- Értem. Megnézhetem? -kérdezte a nő, majd felhúzta a fiú pólóját és nyomkodni kezdte a hasának alsó felét. Jeff a nő kezének selymes érintését élvezte.

- Fáj, ha itt megnyomom?

- Nem.

Marie folytatta a vizsgálatot. Amikor az ujjai kicsit a fiú alsónadrágjának szegélye alá csúsztak, Jeff megfeszült.

- Ez fájt?

- Nem.

Marie finoman a szegély alá nyúlt, amíg ujjhegyei végig nem söpörtek a fiú ágyékszőrzetének szélén.

- Mikor volt utoljára székleted?

- Nem emlékszem. Pár napja lehetett. -válaszolta Jeff vöröslő arccal.

- Értem...Azt hiszem ez megmagyarázza, hogy miért érzed magad rosszul. Valószínűleg székrekedésed van. Beöntést fogok adni. Utána sokkal jobban fogod magad érezni. Kaptál már ilyet?

Jeff még jobban elvörösödött és azt mondta:

- Nem...nem hiszem….talán amikor még nagyon kicsi voltam. Úgy rémlik, anya az egyik olyan kis nyomós pumpát használta egyszer.

Égett a fiú arca a gondolattól, hogy Marie azon a részen fogja tapogatni.

- Azok a kis nyomós eszközök babáknak és kisgyerekeknek lettek kitalálva. Hoztam rendes, felnőtt felszerelést. Már elég nagy vagy hozzá. -mondta a nő a papírzacskóra mutatva, majd folytatta:

- Csak maradj itt és lazíts, amíg a fürdőszobában előkészítem a langyos, szappanos vizet.

Jeff nyugtalanul fészkelődött.

- Nem hiszem, hogy szükség lenne rá. Jobban leszek. -mondta zavartan.

Marie az egyik kezét a fiú hasára tette és megnyugtató hangon azt válaszolta:

- Tudom, hogy nem szeretnéd, de ígérem , hogy nem fog fájni. Rendben?

- Igen - nyögte végül Jeff.

- Nagyszerű - mondta mosolyogva Marie és gyengéden megszorította Jeff hasát. Ahogy felállt, könnyedén végighúzta az ujjait a fiú alsónadrágjának elején. Jeff megrándult.

Az ágyon fekve hallgatta, ahogy Marie vizet ereszt a fürdőszobában. Pár perccel később a nő újra megjelent, kezében egy nagy vörös beöntő tasakkal, egy összetekert csővel és egy törölközővel.

- Azt hiszem, hogy jobb ha ezt alád teszem, mielőtt dolgozni kezdek rajtad - mondta Marie, miután a tasakot a rajta levő kampóval az ágy melletti állólámpára erősítette és a papírzacskóból elővett valami lepedőszerűséget.

“Dolgozni rajtam! Jézusom!” - gondolta Jeff, de engedelmesen felállt és segített a nőnek az ágyra teríteni a vízhatlan lepedőt.

- Ezt le kell vennünk - mondta a nő, majd a fiú alsónadrágját egyetlen könnyed mozdulattal annak bokájáig húzta.

- Nem kell szégyenkezned! Nővér vagyok és sokszor adtam beöntést férfi pácienseknek. Ezenkívül csak mi ketten vagyunk itt. Senki sem látja. - mondta Marie a fiú vörösödését látva.

Megpaskolta az ágyat, Jeff pedig vonakodva hanyatt feküdt.

- Emeld meg magad kicsit! - kérte a nő.

Jeff engedelmeskedett, Marie pedig többször összehajtotta a törölközőt és a csípője alá csúsztatta.

- Húzd fel a lábaidat, hogy a talpad az ágyon legyen!

Jeff így tett és hátsója nagyjából két hüvelykkel lehetett az ágy matraca felett. Marie a papírtasakból síkosítót vett elő és vékony ujjával elkezdte bekenni a cső kúpos fekete végét. Jeff hipnotizáltan bámulta a nő tevékenységét, ahogy az addig forgatja és kenegeti a kis obszcén csővéget, amíg az nem csillogott a síkosítótól.

- Azt hiszem készen is állunk - mondta Marie és a fiú mellé ült az ágyra.

- Tedd egy kicsit széjjelebb a lábaidat! ...Úgy.. Behelyezem a csövet és kezdjük is. Lassan fogom csinálni, nehogy begörcsöljön a hasad.

Marie ügyesen megragadta a fiú péniszét és felemelve szabaddá tette a célt.

- Csak engedd el magad! Nem fog fájni!

A fiú térdei közé hajolva elkezdte bevezetni a csövet. Ahogy annak érintését Jeff megérezte az ánuszánál, önkéntelenül összerándult.

- Egy kicsit lazítsd el magad! - nyugtatgatta Marie.

Jeff megpróbált a megfelelő izmok ellazítására fókuszálni, és összerezzent, amikor a cső vége becsúszott.

- Meg is van - mondta elégedetten Marie, majd megnyitotta a csövön levő szelepet.

Jeff azonnal megérezte, hogy a meleg folyadék kezd a végbelébe áramlani. Marie gyengéden még mindig tartotta a péniszt és a fiú döbbenten vette észre, hogy a nő ujjai megmozdulnak a hímtagján. “Istenem, ez nem lehet igaz! Játszadozik velem!” - gondolta. Elszántan próbált valami másra gondolni… “Istenem, ne hagyd, hogy merevedésem legyen” -járt az agyában.

A hátsójába hatoló síkos kis cső, a hasában egyre terjedő melegség és Marie ujjai kiváltották az elkerülni kívánt hatást. Jeff mondani akart valamit...elnézést kérni, vagy magyarázkodni, esetleg elterelni Marie figyelmét arról, amit nehéz lett volna nem észrevennie, de csak egy kis nyögés jött ki belőle.

- Nem kell zavarban lenned! Erekciód van, de ez férfiaknál normális. Érzékeny területen dolgozok -mondta a nő a fiú szemébe nézve.

Jeff próbált válaszolni, de újra csak kis nyögést sikerült kiadnia. Az erotikus izgatás és a mély szégyen együttes érzése elvette a hangját.

Marie arra gondolt, hogy legszívesebben felállna, ledobná magáról a ruhát és a fiúra ülve magába engedné a hímtagot. Jeff szemébe nézve, mosolyogva csak annyit mondott:

- Mi, nővérek, mindent tudunk ezekről a dolgokról - mondta, és az “ezekről” szónál megszorította a péniszt.

- A beöntés szexuális feszültséget okoz itt lent, ezért teljesen normális, hogy felizgultál. Ha mondok valamit, megígéred, hogy köztünk marad?

- Persze - suttogta a fiú.

- A feszültséget maszturbálással lehet enyhíteni. Szeretnéd, hogy enyhítsem?

- OK - krákogta Jeff és forgott körülötte a világ.

- Ne félj! Nincs itt senki. Csak mi fogunk róla tudni - mondta a nő és fel-le kezdte mozgatni a kezét.

Jézusom! Marie kiveri nekem! -gondolta Jeff. A csípője vonaglani kezdett, ahogy a kellemes érzés egyre csak nőtt az ágyékában. Marie a másik kezével megfogta a fiú ánuszában levő csövet és körbe-körbe mozgatva újabb érzéshullámot váltott ki Jeff-ben. Gyorsított másik keze tempóján.

- Tudom, hogy kellemes érzés. Csak élvezd és feledkezz meg minden másról! Enyhítened kell a feszültséget! - mondta Marie, majd a csövet elengedve megfogta a fiú zacskóját és finoman simogatni kezdte.

Jeff becsukta a szemét, hátrafeszült és zihálni kezdett.

- Ez az Jeff! Csak hagyd megtörténni! - mondta Marie.

Keze olyan gyorsan mozgott, hogy szinte elmosódott foltnak látszott. Jeff vadul felnyögött és vastag spermalöket lövellt a levegőbe, majd hallhatóan csapódott a fiú hasának. Marie lihegve nézte, ahogy a fehér folyadék újra és újra kilövell, majd lefolyva vastagon beborítja a kezét. Ilyen intenzív orgazmust még sohasem látott. Lassított a tempóján és az utolsó cseppet is kifejte a hímtagból. Jeff teljesen kimerülve, csukott szemmel oldalra fordította a fejét. Így nem látta, hogy Marie keze a combjai közé siklik, és a nő a csiklóját kezdi simogatni. Nem látta, hogy Marie hátraveti a fejét és arca eltorzul az orgazmusa hullámai miatt.


Szextörténet ajánló:


Egy nő szexrabja, első rész


Egy alkalommal, mikor régi barátnőmmel beszélgettem, valahogy a szexre terelődött a szó. Talán közlékenyebb hangulatban lehettem, de megemlítettem neki régi vágyamat, hogy egy NŐ szexrabja legyek, vagyis ne engedelmes szolgája, hanem megkötözött, ellenállni akaró játékszere. (Bea ismerte a női láb iránti rajongásomat is. Eleget dicsértem az Ő lábát is.) Ő ekkor egy meglepő kijelentéssel állt elő.<....

Megraktak a buliban


Tavaly egy buliban harisnyában, magassarkú cipőben, nagyon csini ruhában, gyönyörűen kisminkelve, számon vérvörös rúzzsal, ugyanilyen színűre kilakkozott körmökkel, keresztbe tett lábakkal ültem egy szobában, három másik "csaj" társaságában. Beszélgettünk.

Bejött egy nagyon helyes, fiatal, vékony srác és láttam, hogy megtetszettem neki. Mi tagadás, ő is nekem, nagyon!

Mélytorok a szerelőkkel


Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy felügyeljem őket. Nem sokkal azután állított be a két pasi, hogy hazaértem a bevásárlásból és az edzőteremből.

....

Nős nővel nőzni, nőzni, nőzni!


Munkahelyemen kisegítettem újdonsült kollegnőnket, nevezzük Dianának (a valóságban afféle pórias neve van, nem illik hozzá), egy bizonyos szakmai nehézségből, megcsináltam neki valami munkát, és ő prémiumot kapott érte. Megkérdezte, mivel hálálhatná meg. Szerintem nem volt mit meghálálni, imádom a nőket, boldogan teszek nekik ingyen szolgálatokat, nem csak az ágyban (asztalon, széken, fürdőkádban,....

Szeretem mikor a férfiak a szájukra vesznek


Szeretem mikor a férfiak a szájukra vesznek, na nem ebben a formában de ;) örülök, hogy sikerült olyan témát feldobni ami ilyen élénk érdeklődést váltott ki a kedves Urakból. Rég volt ennyire pozitív érzés bennem. Lehet azért mert ma volt alkalmam beszélgetni egy szexuálterapeutával. Nem mint páciens, hanem mint ismerős, gőzöm nem volt kivel beszélek, miután egy teljesen más dolog kapcsán születet....

A feleségem ismét közpréda


Tudom, hogy még elég fiatal vagyok, de a tanácsodat szeretném kérni.Hol, is kezdjem!Soha, más férfival nem volt dolgom, csak a férjemmel.Azt, nem mondom, hogy néha nem fordúltak meg a fejembe erotikus gondolatok, de, szerintem a nők 90%-ának vannak ilyen gondolatai.A szüzességemet is a férjem vette el, nagyon szeretem még most is.Érte, mindenre képes vagyok!Gondolhatod, mennyire szégyelltem magam,....
Szextörténet címkék

kutyÁval baszok | első csók | zsuzsi néni | unokanővér | imádok szopni |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.