Marie kiveri nekem


Jeff lassan ébredt fel. Félig-meddig hallotta anyja hangját a másik szobából. Ahogy az álom köde kitisztult, rájött, hogy a nő telefonon beszél valakivel.

- Ez a második nap, hogy nem engedem iskolába. Azon gondolkodom, hogy orvoshoz kellene-e vinnem.

“Nem. Nem kellene. Nem vagyok olyan beteg.” - gondolta Jeff a beszélgetés szünetében.

- Azt mondja, hogy fáj a hasa.

Újabb szünet.

- Nem, nincs láza. ...És nem is hányt. Csak fáj a hasa. .. Micsoda?...Nem. Tudom. Várj egy pillanatot!

- Jeff! volt ma reggel székleted? -kérdezte a fiú anyja ezúttal hangosabban.

- Nem, anya!

“Jézusom, micsoda kérdés! Egyébként is kivel beszélget a bélmozgásomról?” - töprengett Jeff.

- Nem volt neki. Adjak neki hashajtót? Azt hiszem van néhány szem Correctol-om.

Szünet.

- Oh, értem. Nem, nekem nincs itthon ilyenem. De vehetek a gyógyszertárban. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy együttműködő lesz.

Újabb szünet. “Ki az ördöggel beszélhet?” -járt a fiú agyában.

- Oh, ezt nem várhatom el tőled. De...ha tényleg nem nagy gond...Semmiképpen nem akarlak megterhelni.

“Most miről lehet szó?”

- Kedves vagy! Figyelj csak! Nekem most mennem kell a tisztítóba és hazafelé vásárolnom kell. De ha tényleg megteszed… Ágyban fekszik. Gyere csak be nyugodtan, nyitva hagyom a konyha ajtaját. Nagyon köszönöm! Elmondom neki! Szervusz!
Egy pillanattal később Jeff anyja megjelent az ajtóban.

- Jeff édesem, el kell mennem. Marie Crawford átjön és megnéz. Ő nővér, úgyhogy szeretném, ha azt tennéd, amit mond neked. Rendben?

“Marie Crawford? Te jó ég!”

- Hogyne anyu. - mondta Jeff közömbösséget színlelve.

“Marie idejön? Atya világ!”
Marie Crawford 35 éves, elvált nő volt, aki néhány házzal arrébb lakott. Jeff néha megállt a háza mellett és figyelte, ahogy a nő a háza előtti virágágyásokkal dolgozik. Marie rendszerint laza felsőt viselt, ami Jeff-nek oldalról nagyszerű rálátást nyújtott a ringó keblekre, amikor lazán a kerékpárja kormányára dőlve figyelt abban a szent meggyőződésben, hogy a nő nincs tudatában annak, hogy mit mutat.

Meglepődött volna, ha tudta volna, hogy a földön térdelve Marie a maga kis show-ját élvezte. A nő szeme egy napon megakadt valami mozgáson a fiú kosaras nadrágja alatt. A fiún nem volt alsónadrág és Marie hosszú perceken át szemezhetett a fiú korához képest szokatlan méretű szerszámmal. Akkor és ott elhatározta, hogy valahogy ráteszi a kezét az ifjú férfiasságra. Most pedig -mintha mennyei áldás lenne- Jeff édesanyja megadta a tökéletes lehetőséget.
Nagyjából negyed órával azután, hogy anyja távozott, Jeff hallotta nyílni a konyhaajtót.

- Jeff! Itthon vagy?

- Igen! A szobámban vagyok.

Marie úgy libbent a folyosóról a fiú szobájába, mintha mindennap ezt tenné. Jeff tekintetet végigsöpört rajta. Fehér short, hason megkötött, laza lila ing, kissé kivillanó csupasz has. Marie a fiú ágyához sétált, majd a magával hozott papírzacskót az ágy szélére téve leült.

- Édesanyád azt mondta, hogy rosszul érzed magad. Mi a baj?

- Nem tudom. Fáj a hasam.

- Értem. Megnézhetem? -kérdezte a nő, majd felhúzta a fiú pólóját és nyomkodni kezdte a hasának alsó felét. Jeff a nő kezének selymes érintését élvezte.

- Fáj, ha itt megnyomom?

- Nem.

Marie folytatta a vizsgálatot. Amikor az ujjai kicsit a fiú alsónadrágjának szegélye alá csúsztak, Jeff megfeszült.

- Ez fájt?

- Nem.

Marie finoman a szegély alá nyúlt, amíg ujjhegyei végig nem söpörtek a fiú ágyékszőrzetének szélén.

- Mikor volt utoljára székleted?

- Nem emlékszem. Pár napja lehetett. -válaszolta Jeff vöröslő arccal.

- Értem...Azt hiszem ez megmagyarázza, hogy miért érzed magad rosszul. Valószínűleg székrekedésed van. Beöntést fogok adni. Utána sokkal jobban fogod magad érezni. Kaptál már ilyet?

Jeff még jobban elvörösödött és azt mondta:

- Nem...nem hiszem….talán amikor még nagyon kicsi voltam. Úgy rémlik, anya az egyik olyan kis nyomós pumpát használta egyszer.

Égett a fiú arca a gondolattól, hogy Marie azon a részen fogja tapogatni.

- Azok a kis nyomós eszközök babáknak és kisgyerekeknek lettek kitalálva. Hoztam rendes, felnőtt felszerelést. Már elég nagy vagy hozzá. -mondta a nő a papírzacskóra mutatva, majd folytatta:

- Csak maradj itt és lazíts, amíg a fürdőszobában előkészítem a langyos, szappanos vizet.

Jeff nyugtalanul fészkelődött.

- Nem hiszem, hogy szükség lenne rá. Jobban leszek. -mondta zavartan.

Marie az egyik kezét a fiú hasára tette és megnyugtató hangon azt válaszolta:

- Tudom, hogy nem szeretnéd, de ígérem , hogy nem fog fájni. Rendben?

- Igen - nyögte végül Jeff.

- Nagyszerű - mondta mosolyogva Marie és gyengéden megszorította Jeff hasát. Ahogy felállt, könnyedén végighúzta az ujjait a fiú alsónadrágjának elején. Jeff megrándult.

Az ágyon fekve hallgatta, ahogy Marie vizet ereszt a fürdőszobában. Pár perccel később a nő újra megjelent, kezében egy nagy vörös beöntő tasakkal, egy összetekert csővel és egy törölközővel.

- Azt hiszem, hogy jobb ha ezt alád teszem, mielőtt dolgozni kezdek rajtad - mondta Marie, miután a tasakot a rajta levő kampóval az ágy melletti állólámpára erősítette és a papírzacskóból elővett valami lepedőszerűséget.

“Dolgozni rajtam! Jézusom!” - gondolta Jeff, de engedelmesen felállt és segített a nőnek az ágyra teríteni a vízhatlan lepedőt.

- Ezt le kell vennünk - mondta a nő, majd a fiú alsónadrágját egyetlen könnyed mozdulattal annak bokájáig húzta.

- Nem kell szégyenkezned! Nővér vagyok és sokszor adtam beöntést férfi pácienseknek. Ezenkívül csak mi ketten vagyunk itt. Senki sem látja. - mondta Marie a fiú vörösödését látva.

Megpaskolta az ágyat, Jeff pedig vonakodva hanyatt feküdt.

- Emeld meg magad kicsit! - kérte a nő.

Jeff engedelmeskedett, Marie pedig többször összehajtotta a törölközőt és a csípője alá csúsztatta.

- Húzd fel a lábaidat, hogy a talpad az ágyon legyen!

Jeff így tett és hátsója nagyjából két hüvelykkel lehetett az ágy matraca felett. Marie a papírtasakból síkosítót vett elő és vékony ujjával elkezdte bekenni a cső kúpos fekete végét. Jeff hipnotizáltan bámulta a nő tevékenységét, ahogy az addig forgatja és kenegeti a kis obszcén csővéget, amíg az nem csillogott a síkosítótól.

- Azt hiszem készen is állunk - mondta Marie és a fiú mellé ült az ágyra.

- Tedd egy kicsit széjjelebb a lábaidat! ...Úgy.. Behelyezem a csövet és kezdjük is. Lassan fogom csinálni, nehogy begörcsöljön a hasad.

Marie ügyesen megragadta a fiú péniszét és felemelve szabaddá tette a célt.

- Csak engedd el magad! Nem fog fájni!

A fiú térdei közé hajolva elkezdte bevezetni a csövet. Ahogy annak érintését Jeff megérezte az ánuszánál, önkéntelenül összerándult.

- Egy kicsit lazítsd el magad! - nyugtatgatta Marie.

Jeff megpróbált a megfelelő izmok ellazítására fókuszálni, és összerezzent, amikor a cső vége becsúszott.

- Meg is van - mondta elégedetten Marie, majd megnyitotta a csövön levő szelepet.

Jeff azonnal megérezte, hogy a meleg folyadék kezd a végbelébe áramlani. Marie gyengéden még mindig tartotta a péniszt és a fiú döbbenten vette észre, hogy a nő ujjai megmozdulnak a hímtagján. “Istenem, ez nem lehet igaz! Játszadozik velem!” - gondolta. Elszántan próbált valami másra gondolni… “Istenem, ne hagyd, hogy merevedésem legyen” -járt az agyában.

A hátsójába hatoló síkos kis cső, a hasában egyre terjedő melegség és Marie ujjai kiváltották az elkerülni kívánt hatást. Jeff mondani akart valamit...elnézést kérni, vagy magyarázkodni, esetleg elterelni Marie figyelmét arról, amit nehéz lett volna nem észrevennie, de csak egy kis nyögés jött ki belőle.

- Nem kell zavarban lenned! Erekciód van, de ez férfiaknál normális. Érzékeny területen dolgozok -mondta a nő a fiú szemébe nézve.

Jeff próbált válaszolni, de újra csak kis nyögést sikerült kiadnia. Az erotikus izgatás és a mély szégyen együttes érzése elvette a hangját.

Marie arra gondolt, hogy legszívesebben felállna, ledobná magáról a ruhát és a fiúra ülve magába engedné a hímtagot. Jeff szemébe nézve, mosolyogva csak annyit mondott:

- Mi, nővérek, mindent tudunk ezekről a dolgokról - mondta, és az “ezekről” szónál megszorította a péniszt.

- A beöntés szexuális feszültséget okoz itt lent, ezért teljesen normális, hogy felizgultál. Ha mondok valamit, megígéred, hogy köztünk marad?

- Persze - suttogta a fiú.

- A feszültséget maszturbálással lehet enyhíteni. Szeretnéd, hogy enyhítsem?

- OK - krákogta Jeff és forgott körülötte a világ.

- Ne félj! Nincs itt senki. Csak mi fogunk róla tudni - mondta a nő és fel-le kezdte mozgatni a kezét.

Jézusom! Marie kiveri nekem! -gondolta Jeff. A csípője vonaglani kezdett, ahogy a kellemes érzés egyre csak nőtt az ágyékában. Marie a másik kezével megfogta a fiú ánuszában levő csövet és körbe-körbe mozgatva újabb érzéshullámot váltott ki Jeff-ben. Gyorsított másik keze tempóján.

- Tudom, hogy kellemes érzés. Csak élvezd és feledkezz meg minden másról! Enyhítened kell a feszültséget! - mondta Marie, majd a csövet elengedve megfogta a fiú zacskóját és finoman simogatni kezdte.

Jeff becsukta a szemét, hátrafeszült és zihálni kezdett.

- Ez az Jeff! Csak hagyd megtörténni! - mondta Marie.

Keze olyan gyorsan mozgott, hogy szinte elmosódott foltnak látszott. Jeff vadul felnyögött és vastag spermalöket lövellt a levegőbe, majd hallhatóan csapódott a fiú hasának. Marie lihegve nézte, ahogy a fehér folyadék újra és újra kilövell, majd lefolyva vastagon beborítja a kezét. Ilyen intenzív orgazmust még sohasem látott. Lassított a tempóján és az utolsó cseppet is kifejte a hímtagból. Jeff teljesen kimerülve, csukott szemmel oldalra fordította a fejét. Így nem látta, hogy Marie keze a combjai közé siklik, és a nő a csiklóját kezdi simogatni. Nem látta, hogy Marie hátraveti a fejét és arca eltorzul az orgazmusa hullámai miatt.


Szextörténet ajánló:


Megdugtam a tulajt


26 éves vagyok, vidékről költöztem fel Budapestre, albérletben vagyok jelenleg. A lakásom tulajdonosa egy 28-30 év körüli, vékony, dekoratív hölgy. Minden hónapban személyesen jön a lakbérért, egy nagyon kedves, segítőkész személyiség. Újdonsült férje ellenére, valahogy mindig éreztem, hogy zavarban van mellettem, ami megmondom őszintén nekem tetszett. Mivel közel 1 éven át mindig olyan időpontban....

Vad szex a munkahelyen


A hely, ahol dolgozom, tele van elhagyatott, sötét folyosókkal (tudom, furán hangzik, de ilyen az épület), amik csak úgy kínálják magukat a munkahelyi szabadidő eltöltésére. Hiszen elvileg minden ülőfoglalkozást végző dolgozónak jár 45 percenként 10 perc szünet, amiben kinyújtóztathatja magát. És mint tudjuk, a szexnél jobb módja annak nincs, hogy minden tagunkat átmozgassuk.
Mindig is azt ....

Igaz történet, a nővérem és én


16 éves voltam, de farkam a koromhoz képest jóval nagyobb volt, mint osztálytársaimé, akikét a tornaóra előtti átöltözésnél láttam. A sajátomat egyszer merev állapotban az iskolai vonalzóval is lemértem, de annál jó pár centivel hosszabb volt. Ennek ellenére nem nevezném deformáltnak, bár a tövénél körülbelül 4 és fél centi vastag volt, 5 és fél centi vastag makkom pedig teljes egészében túlnyúlt ....

Anyámat és a kutyát is megbasztam


16 éves voltam, anyámmal éltem együtt, aki már régebben elvált apámtól. Anyám sokat dolgozott, rendszeresen este jött csak haza, így suli után a délutánokat egyedül töltöttem otthon. Sokszor ültem a számítógép előtt, és időnként pornó oldalakat nézegettem. Egyre többször kattintottam erotikus oldalakra, egy idő után már minden délután nézegettem a videókat, s nagyokat maszturbáltam. Jó volt a kézi....

Az öltönyös fasz


Az ördögbe is… egy krapek öltönyben! - dorombolta Brooke.
- Hol?
- Épp most jött be.
A félig telt elegáns gyorsétteremben most három szempár szegeződött a bejárati ajtóra.
- Csak ne nézzétek olyan feltűnően! - susogta Brooke a lányoknak.
Brooke most két legjobb barátnőjére pillantott. Szerencséje volt, hogy őket mondhatta barátnőinek. Mindig türelmetlenül várta a....

Anyu meg ne tudja


Anyu meg ne tudja

Sziasztok, én egy 25 éves Budapest melletti kisvárosból írom le saját történetemet.


Soha nem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet, de még is úgy gondolom életem legnagyobb élménye volt.


Remélem nektek is tetszeni fog.

2010 tavaszát írtuk, amikor ez megtörtént velem. Hatalmas bánat emé....Szextörténet címkék

Öltönyös fasz | afrika | közös titkunk | harman | évesek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.