Testünkkel kényeztetjük egymást


Testünkkel kényeztetjük egymást

Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem õ a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)

Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem a folyosón és benyitottam a hálószobánk ajtaján.


Pont a Pomádé vége ment a Tv-ben, szerelmem az ágyon feküdt, most még kis kék pizsamában. Mikor véget ért a film, megkért, hogy egy kis krémmel masszírozzam meg a hátát. Mindketten levetkõztünk, megpillanthattam újra csodálatos testét, szép kerek formás fenekét. Bekentem a kezem a krémmel, ráültem a fenekére. Éreztem meleg bõrét és puha kerek fenekének ruganyosságát. Kezeimmel lágyan végig masszíroztam a hátát lassú mozdulattokkal, majd teljesen rádõltem szerelmem hátára. Nyakára õrjítõ lágy csókot nyomtam és belesuttogtam a fülébe, hogy szeretem. Kezeimet becsúsztattam a teste alá és így feküdtünk egy kis ideig. Mellécsúsztam az ágyban, néztem, ahogy fekszik, megsimogattam lágy hosszú haját, ekkor felém fordult. Nézet rám mosolyogva, majd becsukta a szemét, látva, hogy ajkam közeledik felé. És epekedve várta a lágy csókot. Csókom elõször lágy volt. Miközben csókoltam, beszívtam mélyen arcbõre finom illatát, majd váltva a tempón hevesebb csókkal ajándékoztam meg az én kis életkristályomat. Nyelvünk egymás szájában ficánkolt, miközben egyre szorosabban bújtunk egymáshoz. Farkam már nagyon keményen állt és nyomta kedvesem ágyékát, ez õt még jobban felizgatta. Drágám azt kérte tõlem, hogy most az egyszer ne bent élvezzek el, hanem próbáljuk ki, hogy rajta az izgató résére lövelljem forró sûrû gecimet. Beleegyeztem.

Kedvesem fölé másztam újabb csókokkal halmoztam el ajkát és nyakát amitõl rajta kéjes


bizsergés futott végig. Majd nyelvemmel bõrén folyamatos csíkot húzva mellbimbóját vettem célba, mikor odaértem lágyan, majd erõsen szopni kezdtem. Miután mindkét egyre keményebb mellbimbójával végeztem, már nagyon felizgultunk, ekkor lassan nyelvemet le nem véve isteni puha bõrérõl lejjebb haladtam a vénuszdomb felé. Belecsókoltam pár lágyat combja belsõ oldalába, majd hatalmas boldogsággal fúrtam bele arcom isteni pinájába.


Finom õrjítõ illata volt, egybõl nyalni kezdtem a rést a lyuktól a csiklójáig, õ megremegett az


élvezettõl. Csak ittam magamba isteni nedvét, egyre vadabbul nyaltam, rám is szólt, hogy ne harapjam a csiklóját, mire visszavettem a tempóból. Bár már nagy fel voltam izgulva el még nem tudtam menni, de be nem tehettem most az egyszer, mert más játékban állapodtunk meg. Pár ujjammal kezdtem kényeztetni a fantasztikus kéjbarlangot és közben felkúszva az ágyon újra nyakát és ajkait vettem kezelésbe.

Majd megmarkolva kemény farkam a hegyével kezdtem ingerelni rését. Itt mindkettõnk csak


nagy erõfeszítés árán tudtuk megállni, hogy én ne tegyem be ill. õ ne húzzon magára.


De már nem voltam messze és egy kis bõrhúzogatással vad csókok közepette ráélveztem nedves puncijára. Majd rádõlve rajta feküdtem egy darabig. Ezután mellé feküdtem, kicsit pihenni, idõt adva farkamnak egy újabb paradicsomi szeretkezéshez. Megegyeztünk, hogy ezt is kipróbáltuk és bár nem volt rossz, sehol nincs ahhoz képest, amikor ondóm minden cseppje szerelmem nedves kéjbarlangjában robban bele. Kis pihenõ után hátat fordítottam istennõmnek, azzal a céllal, hogy átkarolva bújjon szorosan a hátamhoz. Amit õ meg is tett, isteni kezével arcom cirógatta. Számnak nem is kellett több mohón csapott le az egyik kecses hosszú ujjacskára és élvezettel kezdtem szopni azt. Kedvesem utána simogatni kezdett és kecses kezével szerszámomhoz nyúlt. Örömmel nyugtázta, hogy az nem tétlenkedik, hanem egyre keményebb lesz. Ekkor hátamra fordultam, mire õ lágy csókot adott nekem, majd izmos combját átvetve rajtam rám ült. Újabb játék mondtam örömmel szerelmemnek, most csak te dolgozol kedves, mert hátrakötötted a kezem! Mondtam mosollyal az arcomon és két kezem a fejem alá rejtettem.

Õ elmosolyodott, gyönyörû volt, ahogy combjaimon ült, haja mesés zuhatagként hullott alá, picit szõrõs háromszöge a szerszámom alatt volt. Felém hajolt, mint egy angyal gondoltam magamban, miközben rám boruló haja simogatta arcom, majd ajka fülem kezdte kényeztetni. Rám csak egyre törtek a fantasztikus érzések, amikor nyakam puszilgatta, majd a mellbimbóm következett. A csókjai a mellbimbómra annyira "fájdalmas" kéjt okoztak, hogy egyik kezem kirántottam a fejem alól. Azt gyorsan az ágy mellé engedtem, mivel nem nyúlhattam hozzá a játék szerint. Ne csináld ezt kedvesem, szóltam rá, nem bírom annyira jó, hogy megõrülõk. Õ erre felegyenesedett és a kemény, hozzám lapuló falloszom kezdte ingerelni, nedves pinájával dörzsölte azt. Mivel mindkettõnknek édes kínzás volt, nem tudta sokáig csinálni, már érezni szerette volna a farkam. Kezével egy gyors mozdulattal ráült és kéjes sóhajjal lovagolni kezdett rajtam. Nem tudom leírni milyen fantasztikus érzés volt, néha én is lökni kezdtem õt és mozgattam a szerszámom benne amit nagyon élvezett. Megjegyezte, hogy ki vagyok kötve, mire én, a derekam nem kötözted le lelkem. Néha újra rám hajolt és csókolgatott közben, néha meg jól hátradõlt, hogy farkam más szögben ingerelje belülrõl.

Sajnos azért nem tartott sokáig a dolog, mert én hangos nyögések közepette beleélveztem, közben õ is többször eljutott a csúcsra. Majd rám borult, ragadtunk az izzadságtól, de fantasztikus volt. Mellém feküdt épp megjegyezte ha dohányoznánk, most biztos elszívnánk egy cigit :) Szóval ez volt az én egyik szombat estém, a reggeli ébredést már


egy másik történet...

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Anya-fia bűnös élvezetek 1. rész


Az egész úgy kezdődött, hogy a szüleim elváltak, apa hosszú időn keresztül megcsalta anyát. Anyának ebből persze elege lett és elvált apától. Gondolom ez nagy törés lehetett az életében, nem csoda hiszen hatalmas sokk lehet ez mindenkinek. Nekem is az volt, hogy a szüleim elváltak. Anya felmondott a munkahelyén és el is költözött, én már egyetemista voltam ebben az időszakban dolgoztam is, ígyhát ....

A lakótársam és én


Egy meleg,de esős nyári délután történt a dolog.Éppen fürödtem,amikor bejött a fürdőbe a lakótársam Peti,nem számított rám,hisz nem volt zárva az ajtó.(gyönyörű kék szemek,sötétbarna haj,napbarnított bőr,egy kicsit pocis testalkat) Pont a melleimet mostam át jó habos tusfürdővel,csorgott le a puncimhoz a víz.Peti nagyon zavarba jött,gyorsan kiment.Amint végeztem,mentem utána és megkérdeztem tőle,h....

Erikával az uszodában


Álmodtam? Vagy már megtörtént... vagy még csak meg fog történni ?

Erika egy viszonylag átlagosnak mondható barátosném, haverom, bár utóbbi időben szembesültem vele, többen fejemre hordták, hogy aki nekem átlagos, az másoknál tip-top meg atyagatya micsoda nőci kalibernek számít!

Jóvanna. Ilyen ez a popszakma, szoktam mondani, hazavágta teljesen józan ítélőképességemet.....

A nagyapám belém hatolt


Emese vagyok,és szeretném elmesélni nektek piszkos kis tőrténetem.
Mióta nagymama meghalt szegény azóta gyakran járok a nagyapámhoz,fözők mosok takarítók rá!Egyik alkalommal mikor át mentem hozzá pont egy rossz idő kerekedett esett az eső mire végeztem a teendőimmel!
Mi tévő legyek viharban csak nem gyalogolhatok hazáig,háth be jelentettem papának hogy ott töltöm az estét és reggel m....

Feleségem akarata ellenére megcsalt


Mint máshol említettem, feleségem, Ági, azelőtt az istennek sem akart lefeküdni mással (csak egy barátunkkal egy párszor), de másodmagammal keféltem már őt, azt szerette. Úgy érezte, hogy ha velem is szeretkezik egyúttal, akkor nincs hűtlenség-jellege, félrelépés-jellege a más emberrel elkövetett csókolózásnak, meztelenkedésnek, ölelkezésnek, kizárólag az én számomra fenntartott testrészei más ált....

Így basztunk a nejemmel


A feleségemmel már 8 éve vagyunk házasok. Mint általában szokott lenni, a szexuális életünk eléggé ellaposodott. Szerettük egymást, és szeretkeztünk is - igaz nem úgy mint kapcsolatunk hajnalán- sőt az élvezetben nem volt hiány, de egy idő után....nos szükség lett volna valami változatosságra. És itt elsősorban nem arra gondolok, hogy análisan szeretkezzünk - igaz szívesen kipróbáltam volna már eg....
Szextörténet címkék

alsós | labak | tábor | 12 évesen | westendben |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.