Művészi fotók


Tracy a szombati újságban vette észre a művészeti vásár reklámját. A legjobb barátnője születésnapja előtt két héttel úgy vélte, hogy ott biztosan talál majd valami, ami Luciának tetszeni fog. Talán valami ékszert vagy díszt a hajába.
Így hát buszra szállt és elment a megadott parkba. Mire az utolsó bemutató sátorhoz ért, csalódott volt. Semmit sem talált, amit megfelelőnek tartott volna. Az utolsó helyen gyönyörű keretezett képeket talált. Tudta, hogy itt már semmit nem fog venni, de úgy határozott, hogy puszta műélvezetből végignézi a kínálatot. A képek java részén cuki állatok voltak: kiskutyák, kismacskák, nyuszik. Kisebb részükön játszó gyerekek voltak.

- Mindegyik képet én csináltam. - mondta egy hang Tracy mögött.

A lány hátrafordult és egy egyedi festésű pólót viselő nőt látott, aki Tracy válla fölött nézte a képeket.

- És a kereteket is - tette hozzá a nő.

- Igazán jól sikerültek - mondta elismerően Tracy és újra a képek felé fordult.

- Köszönöm - mondta a művész.

Tracy visszanézett a nőre. Nem volt nagyon magas, talán 3 - 4 hüvelykkel lehetett több a lánynál. A csinos mosolygó arcot királykék haj keretezte. A hajszín meghökkentő volt, mert Tracy az édesanyja korabelinek tippelte a nőt.

- A nevem Carly. Téged hogy hívnak? - kérdezte a nő.

- Tracy.

- Nos Tracy...Ha tetszenek a képeim, beugorhatnál valamikor a stúdiómba. Mutathatok még párat a munkáimból - mondta a nő és átnyújtott egy névjegykártyát.

Volt valami a pillantásában, amitől Tracy furcsán érezte magát. Nem volt kényelmetlen érzés, csak úgy érezte, hogy felmérik. Elvette a kártyát és a zsebébe csúsztatta. Megköszönte a meghívást és hazafelé indult.

A következő szombat szürke és esős volt. Tracy unatkozott. Úgy döntött, hogy kitakarítja a szobáját, ha már az édesanyja úgyis folyton ezzel nyaggatja. Takarítás közben kezébe akadt a névjegykártya, amiről meg is feledkezett.
“Carly LaRoche, Fotók és egyedi keretek., 210 Maple Ave.”

A meghívás jobb elfoglaltságnak tűnt, mint a takarítás és a cím gyalog sem volt messze. Amikor megérkezett, Tracy kicsit megzavarodott. Nem látott cégtáblát. A ház pont olyan volt, mint a többi az utcában. Újra megnézte a címet a kártyán, majd próba - szerencse alapon becsengetett. Az ajtó kinyílt és a lány biztos volt benne, hogy rossz helyen jár. Az ajtót nyitó nő nem emlékeztetett a művészre a parkban. Zöld színű férfi munkásinget és sötét nadrágot viselt. A haja nem kék volt, hanem barna, néhány világosabb tinccsel. Már éppen elnézést akart kérni, amikor a nő megszólalt:

- Tracy! Örülök, hogy látlak. Gyere be!

- Carly? - kérdezte tétován a lány.

- A haj teszi. A vásárokon gyakran viselem azt a kék parókát. Felhívja rám az emberek figyelmét. - magyarázta a nőt.

Tracy a szemébe nézett és felismerte a barátságos mosolyát. Csak annyit tudott mondani:

- Huhh..

- Örülök, hogy eljöttél! - mondta lelkesen a nő, majd a lány vállát átkarolva a ház belsejébe irányította Tracyt.

A lány meglepődött a közvetlenségen. A nő olyan közel húzta magához, hogy érezte annak az ing alatti, melltartóval nem korlátozott rengő kebleit a karjával.

A stúdió egy nagyobb helyiség volt a ház hátsó részében. Egy csomó vászon és fényt szétszóró ernyő volt benne. Az egyik sarka nappalinak volt berendezve. Perzsa szőnyegen egy kanapé és kávézóasztal. A kanapé mögött könyvespolc sok könyvvel és kisebb - nagyobb fotós díjakkal, emlékplakettekkel.

- Foglalj helyet! Kérsz valamit inni?

- Köszönöm, nem - felelte Tracy és folytatta a helyiség tanulmányozását.

- Azt hiszem én egy kis borra vágyom - mondta Carly és a sarokban álló hűtőhöz lépett.

Tracy lelült a kanapéra, a nő pedig kinyitott a borosüveget.

- Biztosan nem kérsz?

Az ajánlat meglepte a lányt. Azt hitte, hogy a nő korábban üdítőre vagy gyümölcslére gondol. Tetszett neki, hogy egy ilyen tehetséges fotós felnőttként kezeli, így azt felelte:

- De igen. Csatlakozom hozzád.

A házigazda kitöltötte a bort és mielőtt leült volna, levett három könyvet a polcról. Az egyiket Tracynek nyújtva azt mondta:

- Ezek olyanok, mint amilyeneket a múlt heti vásárra vittem.

A lány kinyitotta a könyvet és meglátta az ismerős aranyos állatkákat. Ahogy lapozta a kötetet, a gyűjtemény felénél Tracy korabeli fiatalok is kezdtek megjelenni a képeken az állatok mellett.

Miután végzett az első kötettel, nagyot kortyolt a borból. A szokatlan, égető ital végigömlött rajta a gyomrába, ahol egész testét átjáró hőhullámmá alakult. Amikor a hullám elérte a fejét, enyhe szédülés fogta el. Eddig csak különleges alkalmakkor ihatott és akkor is általában csak egy gyűszűnyit. Ez volt ez első nagy kortya és krákogva próbálta megakadályozni a köhögését.

- Finom, ugye? - kérdezte Carly.

Tracy erősen próbált felnőttnek és kifinomultnak tűnni.

- Ah..ahha - sikerült kinyögnie és közben egy pohár vízre vágyott.

Az viszont nem volt, így újabbat kortyolt az erős folyadékból, ám ezúttal jóval kevesebbet, mint korábban. Az égető érzés enyhébb volt, de a meleghullám és utána a szédülés épp olyan kellemes volt, mint első alkalommal. Letette a poharát és kézbe vette a vendéglátója által kiválasztott második könyvet.

A második kötet felénél két dolog tudatosult benne. A képeken levő fiatalok mind lányok voltak és az állatok kezdtek másodlagossá válni. A kötet vége felé el is tűntek a képekről. A lányok különféle tevékenységeket végeztek. Volt aki sportolt, mások csak heverésztek. Tracy a fülénél megérezte a házigazdája leheletét. Carly nagyon közel volt hozzá. Érezte hogy milyen forróak a nő keblei, ahogy a felkarjához nyomódtak.
Amikor Tracy az album utolsó képeihez ért, levegő után kapott. A képeken két lány volt fehérneműben. Az elsőn csak átkarolták egymást, a másodikon már csókolóztak. Az ágyékában egyre növekvő meleget érzett.

- Hát nem gyönyörű? Az “Üdvözlet a csapatban” címet adtam neki. - mondta Carly.

Tracy érzte, hogy kiszárad a torka. A pohara után nyúlt, de vendéglátója áthajolva rajta megelőzte. A lány érezte, ahogy a nő mellei a rövid szoknyája széle alatt a combjához érnek. Sokkolta a mellbimbók keménysége, amit még a nő ingén át is érzett. Úgy tűnt, hogy Carly a kelleténél tovább matat a pohárral, de végül visszaült a helyére és a lánynak adta az italt. Tracy egy hajtásra itta meg a maradékot.

Carly elvette a könyvet Tracy öléből és odaadta a lánynak a harmadik kötetet. Tracy kinyitotta és megremegett. A képeken két újabb lány ölelkezett és csókolózott fehérneműben. Nem egyszer elégítette ki magát, így hát ismerős volt az érzés, ami a puncijában egyre erősödött. Csak az volt szokatlan, hogy most más is volt a közelében.

A következő oldalon a lányokon már nem volt melltartó. A kamerába néztek és kebleik tisztán látszottak. Tracy attól félt, hogy a combjai közti izgalom miatt valamilyen hangot fog kiadni.

- Nem csodálatosak? Imádom a női alak fotózását. Isten legtökéletesebb teremtményei.

Tracy tudta, hogy fel fog nyögni, ha válaszolni próbál, úgyhogy inkább csukva tartotta a száját.

Carly egyik keze a lány combján volt, a másikkal pedig félrehúzta Tracy haját a füléről és azt suttogta:
- Te is gyönyörű vagy Tracy. Egyszer majd szívesen fotóználak.

A lány fülét csiklandozta a nő lehelete. A hajat félrehúzó kar Tracy vállára csúszott, a combján levő pedig folytatta a kötet lapozását. A két lány csókolózott, de ezúttal teljesen meztelenek voltak. Tracy megbabonázva nézte a kerek hátsók és egymásnak nyomódó mellek látványát. A puncija szinte fájt. A fotós ujjai visszatértek a combjára és gyengéden cirógatták.

- Lapozz tovább! - mondta a nő és nyelvével finoman megérintette a lány fülét.

Az intim érintkezéstől Tracy nem tudta magában tartani a régóta kikívánkozó nyögést, miközben engedett a felszólításnak.

Az egyik lány a másik előtt térdelt, az arca kevesebb mint egy lábnyira lehetett a puncitól. Nyelvét kinyújtva felfelé nézett társnőjére. Az álló lány a saját kebleit markolta. Tracy érezte hogy a mellbimbói megmerevednek és azt kívánta, hogy bárcsak ő is ezt tehetné magával.

Carly cirógató ujjai kicsit Tracy szoknyája alá csúsztak. A lány arra gondolt, hogy biztosan a nő is érzi az ölét elöntő forróságot.
A következő kép a térdelő lány válla felett készült. A másik lány a földön feküdt behajlított térdekkel és széttárt combokkal. A kitárt nőiesség látványa több volt, mint amit Tracy el tudott viselni. Előre lökte a csípőjét, hogy találkozzon a kutakodó ujjakkal és hangosan felnyögött. Csábítója megmarkolta a szeméremdombját, a másik kezével pedig a lány mellét kezdte simogatni. A szája a lány szájára tapadt. Tracy egész teste remegett a gyönyör hullámaitól. A puncija teljesen benedvesedett és érezte saját izgalmának illatát.

Szinte felkiáltott a csalódottságtól, amikor Carly elhúzta a kezét. A nő a lány elé térdelt. Ez volt az első alkalom, hogy Tracy látta az arcát, mióta leültek a kanapéra. Carly szemeiben égett a vágy, miközben megragadta a lány topjának alját és egy kicsit felhúzta.

- Ezt vegyük le! - bátorította a lányt, aki valami szokatlan vágytól hajtva folytatta a vetkőzést.

Áthúzta a topot a fején. A fotós elégedett mosollyal nyúlt a lány háta mögé, és kikapcsolta a melltartóját. Egymásra meredtek, miközben a nő visszaereszkedett a combjaira és magával vitte a ruhadarabot.

- Ohhh….gyönyörűek! - mondta Carly és gyengéden megszorította a lány kebleit.

Tracyt a kéj újabb hulláma öntötte el. Úgy érezte, hogy hegyes mellbimbói a nő tenyerébe fúródnak. Hátravetett fejjel nyöszörgött, miközben Carly folytatta mellei simogatását. Előrelökte a csípőjét és a lábai közt megérezte a nő kebleit. Hirtelen mindennél jobban vágyott arra, hogy lássa és érezze őket. Egyenesen felült és elkezdte kigombolni a nő ingét. Carly szélesen elmosolyodott, majd lehúzta a lányról a szoknyát. Tracy automatikusan megemelte magát, hogy segítse a vetkőztetést. Carly ezután befejezte amit a lány elkezdett: kigombolta a maradék gombot és ledobta az ingét. Tracy jól érezte korábban. Nem volt rajta melltartó. Az egyik telt keblét felemelte és a mellbimbót a saját szájába vette.

- Tetszenek? - kérdezte a lánytól, mielőtt megismételte volna ugyanezt a másikkal.

Tracy nem jutott szóhoz. Válaszként csak kinyújtotta a kezét, hogy érezze a puha húst. Néhány másodpercet a lágyság felfedezésével töltött, majd a nyállal bevont mellbimbókat kezdte simogatni. Carly felnyögött és azt mondta:

- Csináld erősebben!

Tracy félt, hogy fájdalmat okoz neki, de követte az utasítást.

- Oh...igen..igen… - jött a nyögés, ami nyugtázta, hogy azt teszi, amit a nő szeretne.

Carly keze közben a lány bugyijára csúszott és a hüvelykujjával előbb fel - le masszírozta az átnedvesedett ruhadarabot, majd levette a lányról és az arcához szorítva mélyen beszívta az illatot.

Az izgatás szünetében Tracyben tudatosult, hogy kezd kitisztulni a feje. Zihált mint egy kutya a nyári napsütésben, de egy kicsit kezdte idegesíteni az amit csinál, és amit hagy magával csinálni. Az agyának egyik része azt mondta, hogy helytelen amit tesz és el kell innen mennie. Az erkölcsi parancsra összezáródtak a combjai, de a bokái még mindig a térdelő nő combjai körül voltak. Carly elmosolyodott és a lány combjait cirógatva azt mondta:

- Hadd nézzem meg a gyönyörű puncidat!

Finoman elkezdte szétnyomni a lány combjait. Tracy konzervatív agya megpróbált ellenállni, de a fizikai vágy mindent felülírt és a combok szétnyíltak. A nő a vállaira vette a lány lábait és Tracyt a kanapé széléhez húzta. A várakozás arra, ami történni fog, szinte az elélvezés határára juttatta a lányt. Carly szakértő szemmel vizsgálta a szétnyílt szeméremajkakat és azt mondta:

- Szívesen kényeztetnélek még órákon át, de azt hiszem már nem bírnád sokáig.

Ezután a nedvesen tátongó résre bukott. Tracy megragadta a saját kebleit, mert úgy érezte, hogy szétrobban. Minden idegszála jelzett és nem is hitte el, hogy belőle jönnek a hangok, amiket kiadott. Egy darabig abban sem volt biztos, hogy lábra tud állni az intenzív gyönyör után. Ahhoz az orgazmushoz képest, amit a nő nyelvétől átélt, a saját kezével okozottak sehol nem voltak.

Tracy félig csukott szemmel látta, ahogy Carly feláll és leveszi a nadrágját. A nő ezután leült. Tracy elé térdelt és közelről szemlélte az első puncit, amit életében nyalni fog. Carly széthúzta a szeméremajkait. Az illat arra csábította a lányt, hogy megízlelje, de a félelem megbénította. A nő gyakorlottsága mentette meg a helyzetet.

- Itt nyalj! - mondta könyörgő hangon és a rózsaszín nyílás felső részére mutatott.

Tracy próbaképpen megérintette a mutatott lágy kiemelkedést a nyelve hegyével.

- Ohhh...Jézusom...Tracy...szopd! Vedd a szádba! - nyögte a nő, majd megragadta a lány fejét és a nedves ölébe nyomta Tracy arcát.

A lány engedelmesen tette, amit mondtak neki.

Miután Carly elélvezett, Tracy kimerültséget érzett. Mentora mellé feküdt és mindketten elszundítottak.
Amikor Tracy felébredt, Carly nem volt mellette. Körülnézett és meglátta a nőt, ahogy éppen öltözik.

- Jót aludtál? - kérdezte Carly.

- Ahh...aha - nyögte a lány.

A nő mellé ült és megsimogatta.

- Nagyon csinos vagy Tracy. Csinálhatok majd rólad képeket egyszer?

A lány félálomban levő agya küszködött a kérdéssel. A lányok fehérneműs majd meztelen képeinek emléke a csukott szemhéja mögé lebegett és ágyéka megremegett. Tudta, milyen képekről lenne szó.

- Azt hiszem igen. - válaszolta végül.

- Ez nagyszerű. A képek is olyan nagyszerűek lesznek, mint te. El tudnál jönni holnap?

- Talán. - felelte a lány tétován.

Máris azon gondolkodott, hogy milyen indokkal jöjjön el otthonról. Az anyja biztosan tervez vasárnapra valami elfoglaltságot.

- Elhozhatod valamelyik barátnődet is, ha akarod. - ajánlotta Carly félreértve a tétovázást.

A barátnő szó hallatán Tracy azonnal Lucie - ra gondolt. Azután újra eszébe jutottak a képek, amiket látott. Azok, amiken két lány fehérneműben, majd meztelenül csókolózik. Az ágyéka lüktetve jelezte az ötlet nagyszerűségét.

- Délelőtt a szüleivel templomba megy, úgyhogy ebéd előtt nem tudunk itt lenni.

A nő arca felragyogott, amikor megértette, hogy Tracy nem csak tervezi egy barátnőjét elhozni, hanem már azt is tudja, hogy melyiket.

- Teljesen megfelel. Gyertek, amikor tudtok.

Tracy is felöltözött, majd az ajtóhoz sétáltak, ahol Carly puszit nyomott a lány feje tetejére, majd a szemébe nézve azt mondta:

- Holnap találkozunk!

Tracy hazafelé úgy érezte, hogy felhőkön lépked.
Délután fél ötre ért haza. Lucie szombatonként négy körül már rendszerint otthon volt. A szülei boltjában igazából nem volt nélkülözhetetlen a segítsége, csak azt akarták, hogy szokja az üzleti életet. Tracynek nem kellett nagyon győzködnie. Lucie a hadaró invitálásból nem értett ugyan mindent, de közölte, hogy szívesen a barátnőjével tart másnap. Tracy a telefonos beszélgetés után a TV elé ült, hogy a vasárnapról elterelje a gondolatait.

Lucie másnap 11 körül jelent meg Tracyéknél a vasárnapi ünneplő ruhájában.

- Nem öltöztél át - jegyezte meg Tracy, miközben beengedte.

- Azt mondtad, hogy egy műterembe megyünk és lehet hogy kép is készül rólunk. - mondta a barátnője védekezően.

“Ez így van, de a ruhád valószínűleg nem lesz a képen” - gondolta Tracy, de nem mondott semmit.
Annyit mesélt Carlyról az édesanyjának, ami elég volt a megnyugtatásához, ezért azután, amikor csak elkiáltotta magát, hogy:

- Szia anyu! Megyünk!

Csak annyi volt a válasz:

- Érezzétek jól magatokat! Vacsora hatkor. Helló Lucie, viszlát Lucie!

- Viszlát Mrs Dilworth - felelte Lucie, miközben az ajtó felé tartottak.

Lucie egyszínű, visszafogott szoknyája és fehér blúza elütött Tracy nadrágjától és pólójától. A séta alatt Tracy az előző napi beszélgetésnél összefogottabban tájékoztatta Lucie - t Carly - ról és a műterméről. Legalábbis addig a részig, amíg a ruhák elkezdtek lekerülni.
Ms LaRoche vörös kimonóban nyitott ajtót.

- Jó napot hölgyeim. Délutánig nem vártalak titeket.

- Sajnálom Carly. Azt mondtam, hogy később jövünk, ugye?

- Semmi gond. Gyertek be!

Lucie lépett be először, így Tracy láthatta ahogy a házigazda alaposan megnézi a barátnőjét.

- És ki az új vendégem? - kérdezte Carly.

- A barátnőm, Lucia, de mindenki Lucie - nak hívja.

- Lucia. Illő név egy ilyen csinos lánynak. - mondta és kicsit lehajolva Lucie szemébe nézett.

Lucie elmosolyodott, kicsit elpirult és azt mondta:

- Köszönöm!

- Gyertek hátra a műterembe. Minden ott van, amit látni akartok.

Carly mutatta az utat, ami Tracynek már ismerős volt. Lucie pont olyan lenyűgözöttséggel nézett körül, mint barátnője egy nappal korábban.

- Üljetek le lányok! Hozhatok valamit?

“A borhoz még korán van” - gondolta Tracy, így mindkettőjük nevében azt mondta:

- Nem, köszönjük!

Tracy a kanapé szélére ült, Lucie a közepére. Carly újra három albumot emelt le a polcról. Határozatlanul nyújtotta az elsőt a lányok felé. Tracy vette el tőle. A nő ezután Lucie mellé ült és a másik két kötetet a kanapé előtti asztalra tette. A lány szoknya és zokni közti csupasz térdeire nézett, Tracy pedig a barátnője és maga közé téve kinyitotta az első albumot.

- Nagyon aranyosak! - kiáltott fel.

- Tudtam, hogy tetszeni fognak - mondta Tracy, miközben tovább lapozott.

Az első kötetet eseménytelenül nézték végig. Ugyanaz volt, amivel Tracy kezdett az előző napon. A második azonban már nem az volt. Néhány nagyon elegáns, lágy tónusú képpel kezdődött, amiken korukbeli lányok voltak. Az első néhány oldalon a lányok különféle ruhákat viseltek. Tracy lapozott és érezte, hogy Lucie megfeszül. A lány a képen hálóingben volt. Az ajkát fülledten lebiggyesztette és a fátyolszerű öltözet alatt nem volt nehéz kivenni a kebleit. Tracy először Lucie - ra nézett, aki tágra nyílt szemmel meredt a lapra, majd a házigazdájukra, aki érdeklődve figyelte barátnője reakcióját.

Carly közelebb húzódva megkérdezte:

- Csinosnak tartod?

A szája közel volt Lucie füléhez. Tracy tudta mi jön. A köztük ülő feszült lány értelmetlen hangot hallatott, ami akár egyetértés is lehetett. Carly és Tracy tekintete találkozott. A lány vette a szinte telepatikus üzenetet és tovább lapozott. Tracy az ajkába harapott, hogy ne adjon ki hangot, de hallotta, ahogy Lucie levegőért kap. A képen két lány volt nagyon vékony hálóingben. Egymás felé fordultak és kezük egymás csípőjén volt.

- Te is olyan csinos vagy, mint ők - biztosította Carly a középen ülő lányt olyan mély suttogással, hogy Tracy alig hallotta.

Lucie fészkelődni kezdett. Tracy a barátnője arcára nézett. Lucie arckifejezése feszült volt és enyhén elpirult. Tracy lejjebb nézett és látta, hogy a mellbimbói megmerevednek. Még lejjebb nézve látta, ahogy a Lucie ölét félig eltakaró a könyv mögött vendéglátójuk keze a barátnője térdének belső felére csúszik.

Mintha félne attól, hogy Lucie felébred, Carly ugyanazon a mély hangon folytatta:

- Mit szólnátok, ha csinálnék rólatok néhány képet?

Miközben felállt a kimonó előrecsúszott a mellén. Tracy oldalról látta a csupasz kebleket, mielőtt a nő felegyenesedett volna. A ringó halmok és a merev bimbók látványától úgy érezte, hogy áramütés éri a punciját.

Lucie még mindig a képet bámulta, amikor Carly az első fotót elkészítette. Az egyik szóróernyőről visszavert lágy fény beterítette a lányokat a kanapén.

- Tracy kedvesem, vedd le a pólódat! - mondta lágyan a fotós.

Tracy tétovázás nélkül dobta le a ruhadarabot. Érezte, hogy közben a melltartója a gyémántkeménységű mellbimbóit dörzsöli. A vékony anyagra lenézve látta, hogy duzzadtan emelkednek ki.

- Lucie! Nem gondolod, hogy Tracy keblei is vannak olyan szépek, mint a fényképen levő lányokéi?

Tracy meglepve látta, hogy a lágy hangú kérdés hatására a barátnője felnéz a könyvből és alig fedett kebleire mered. Lucie újra olyan hangot adott, ami inkább volt nyögés, mint értelmes szó.

- Tracy! Mutasd meg Lucie - nak, hogy össze tudja hasonlítani!

Az utasítás világos volt. A lány a háta mögé nyúlt és kikapcsolta a melltartóját. A vaku lágy fénye többször beterítette a kanapét, mire a ruhadarab Tracy ölébe került. Lucie remegett, de nem próbált elhúzódni az erotikus helyzettől. Tracy Carly - ra nézett, aki egy “csinálj valamit” pillantással válaszolt.

- Láthatnám a tiedet? - kérdezte Tracy és elkezdte kigombolni Lucie blúzát.

Miközben a makacs gombokkal küzdött, Tracyben tudatosult, hogy ő is úgy remeg, mint a barátnője. Mire szétnyitotta a blúzt, a vaku újra többször felvillant. Olyan volt, mintha stroboszkóp fényben dolgozna.

- Álljatok fel! - mondta Carly lágyan.

A lányok elfeledkeztek az ölükben levő albumról, ami csattanva ért padlót. Senki nem foglalkozott vele. Tracy hátratolta Lucie blúzát és megállt, hogy csodálja egy kicsit munkája gyümölcsét. Az iskolai öltözőben megejtett titkos oldalra pillantások nem készítették fel arra, amit látott. Lucie keblei jóval nagyobbak voltak, mint amire számított. Tisztán ki tudta venni a sötét mellbimbót a melltartó vékony anyaga alatt. Idegesen a barátnője háta mögé nyúlt. Az arcuk csak pár hüvelyknyire lehetett egymástól.

A csók olyan természetes és kézenfekvő volt, hogy Tracy csodálta, hogy korábban nem is gondolt rá. A nyelveik összefonódtak és táncoltak, miközben Tracy a kapoccsal dolgozott. A kattanások és vakuvillanások szinte összefolytak, miközben Tracy hátrahúzódott a szinte átlátszó ruhadarabbal a kezében. Lucie lábujjhegyre állva próbálta az ajkaik közt a kapcsolatot tartani, amíg csak lehetett. Csupasz felsőtesttel álltak, ziháltak és egymásra meredtek. Tracy eszébe jutott néhány kép, amit előző nap látott, és azon gondolkodott, hogy vajon azok a lányok is ugyanolyan idegesek és felizgultak voltak - e, mint most ő.

- Simogasd meg a kebleit! Biztosan ezt szeretné! - szólt közbe Carly.

Nem mondott nevet, akármelyiküknek szólhatott. Mindketten követték az utasítást. Tracy teltebbnek találta Lucie keblét a sajátjánál és nagyon vonzották a hatalmas bimbók. Lucie keményebben szorította Tracy melleit, mint ő tette volna, de az érzés csodálatos volt. Azután Lucie ujjai a kemény mellbimbókat vették célba.

- Istenem Tracy...olyan kemények. - nyöszörögte Lucie.

Válaszként Tracy is a nagy barna foltok közepén levő kiemelkedésekre koncentrált.

- Ughhh… - nyögött fel Lucie.

Tracy nem tudta megmondani, hogy mitől tűnt fel neki, hogy megszűntek a zárkattanások és vakuvillanások. Oldalra nézett és látta, hogy Carly éppen egy háromlábú állványra teszi a fényképezőgépet. Visszafordult a barátnője felé és hirtelen ötlettől vezérelve a szájába vette a mellbimbóját. Lucie szabályosan felsikoltott. Tracy biztos volt benne, hogy ezt még senki nem csinálta neki és saját - nem túl régi - tapasztalatából tudta, hogy milyen elsöprő az érzés.

Inkább érezte, mintsem látta, hogy Carly a barátnője mögé áll. Egy kicsit félrenézett és látta, ahogy a meztelen Carly Lucie mögött térdel. Kezei a lány szoknyája alatt. A szándéka olyan világos volt, mint a hófehér bugyi, ami a húzás hatására lassan lecsúszott a karcsú lábakon. Azután a nő felállt, megfogta Lucie derekát és elkezdte megfordítani. Tracy segített neki. A kanapé széle megrogyasztotta Lucie térdét és a lány a puha párnákra huppant. Tracy még mindig a mellére tapadva követte.

Lucie felsikkantott, amikor érezte, hogy esik. Amikor félig fekvő, félig ülő helyzetben a kanapén volt, Tracy lecsúszott a teste mentén és a lábai közé ült. Carly a másik irányt választotta és most Lucie fölött volt. A nő az egyik nagy mellbimbóját Lucie orra és szája fölé igazította. A lány, aki - és ebben Tracy biztos volt - az elmúlt tizennégy életévében ilyet még nem csinált, elfogadta a felajánlást és keményen szopni kezdte a mellet. Carly elégedetten felnyögött és azt mondta:

- Nagyon jól csinálod kicsim! Szopjad és egy kicsit harapd is!

Tracy felhajtotta a szoknyát a barátnője hasára és ott ült élvezve a bejárat látványát és illatát. A fekete szőrzet határozottan nedves volt. Hosszú másodpercekig élvezte az orrát megtöltő illatot. Azután az ujjaival lassan szétnyitotta a nagyajkakat. A vöröses rózsaszín nedves hús kontrasztos látványa a sötét szőrzettel új remegést okozott Tracyben. Úgy érezte, hogy a szíve és a puncija ellentétes ütemben lüktet.

- Lassan csináld neki! Először nyald vég az aljától a tetejéig. - hallatszott Carly utasítása.

Tracy felnézett és látta, hogy a nő Lucie melleit simogatja, miközben a lány továbbra is élénken szopja a nő mellbimbóját.
Lucie édes ízének első érzete mennyei volt. Tracy úgy érezte, hogy méz és krém keveréke folyik a nyelvén, miközben lassan felfelé haladt. Azután nyelve megérezte a duzzanatot a kis redő alatt. A fekvő lány a csiklóját érő első ilyen hatásra mély nyögésekkel válaszolt. Amikor Tracy nyelvének hegye megérintette a legérzékenyebb pontját, valószínűleg levetette volna magát a kanapéról, ha Carly nem tartja lent. Tracy nyelve újra és újra körbe járta a gyönyör pontját, Lucie csípője pedig újra és újra erősen megrándult.

Amikor Lucie orgazmusa véget ért, Tracy folytatta volna a nyalást, hogy a bőséges nedvek minden cseppjét összegyűjtse, de a barátnője felnyögött és a kezét a puncijára téve megállította.

- Most túl érzékeny. Adj neki egy percet! - mondta Carly.

Tracy hátrabillent a sarkára és így jobban látta, hogy mi történik a heverőn. A puncija szabályosan fájt. Annyira elmerült Lucie - éban, hogy a sajátjáról egészen megfeledkezett. Kapkodva ledobta magáról a nadrágját és az átnedvesedett bugyiját.

Újra letérdelt és nézte, ahogy házigazdájuk fel - le mozog, miközben olyan mereven bámulta orgazmus utáni játszótársát, hogy tudomást sem vett Tracy - ről. Az egyik kezével a saját mellét markolászta, míg a másik kezének három ujja gyors köröket írt le a csiklóján. A fel - le mozgás közben valami lila látszott a combjai közt. Tracy közelebb hajolt. Amikor Carly éppen felemelkedett, egy lila henger alját látta, ami láthatóan a nő puncijába hatolt. Minden alkalommal, amikor leereszkedett, a nő mélyen felnyögött. A fel - le mozgás egyre gyorsabbá, a nyögés egyre hangosabbá vált. Tracy a saját csiklóját kezdet simogatni és arra gondolt, hogy milyen lehet közben azt a vastag műanyagot érezni magában.
Carly teljesen lenyomta az ágyékát, teljesen megába fogadva a játékszert. Az utolsó hangos nyögés sóhajba fordult, majd a nő hátradőlt. Az eddig csiklóját ingerlő kezével megfogta a lila henger alját és kihúzta magából az eszközt, ami fénylett a nedveitől.

Úgy látszott, hogy a nő észre sem vette, amikor Tracy elvette tőle a játékot. A lányt lenyűgözte a méret. Lassan nyalni kezdte mentora nedveit az eszközről, miközben tovább simogatta magát.

Egy idő után megérezte, hogy nézik. Oldalra nézett és látta hogy Carly behajlított karjával megtámasztva a fejét őt figyeli.

- Volt már ilyen benned? - kérdezte a nő.

A lány megrázta a fejét, miközben folytatta a nektár eltávolítását.

- Akkor egy jóval kisebbel kellene kezdenünk - mondta Carly és a kanapé melletti asztalka fiókjából elővett egy fehér hengert.

A lány mellé csúszott a padlóra és szenvedélyesen csókolózni kezdtek. Amikor ajkaik szétváltak, gyengéden hátranyomta Tracyt. A lány behajlított térddel fekve nézte, ahogy a nő elfordítja az eszköz alját, amitől az zümmögni kezdett. Carly végighúzta a lány saját nedveitől csillogó belső combján az eszközt. Tracy becsukta a szemét. A csiklandozó érzés egyre nagyobb feszültséggé alakult, ahogy a vibrátor a puncijához közeledett. A nő egyre szűkülő köröket írt le a lány szeméremdombja körül. Tracy úgy érezte, hogy órákig tart a dolog, de természetesen még egy perc sem volt. Az egyik kört megszakítva, Carly végighúzta az eszközt a szeméremajkak között. A lány csípője megrándult.

A mellkasán puha illatos hajzuhatag érzete késztette arra, hogy kinyissa a szemét. Lucie hosszú tincsei fedték a kebleit. A barátnője ajka a mellbimbójára tapadt, miközben nyelve fürgén mozgott előre - hátra. Ebben a pillanatban Carly lassan elkezdte benyomni a vibrátort, Tracy pedig úgy érezte, hogy felrobban. Eddig úgy gondolta, hogy az előző napi orgazmusa volt a csúcs, de megint tévedett. Az agya nem tudta igazán szétválasztani a mélyen a puncijában rezgő vibrátor, Carly csiklóját simogató ujjai illetve a Lucie nyelve és ajka által okozott gyönyört. A kéj hullámai majdnem elviselhetetlenek voltak.

A rángatózás és vonaglás végül enyhülni kezdett. Tracy üresnek érezte magát, amikor a vibrátor elhagyta szinte érzéketlenné vált punciját. A látása homályos volt, de ki tudta venni Carlyt, ahogy a nő a lábai közt ül és a vibrátort tisztogatja, és Lucie - t, aki édes mosollyal ült a feje mellett és nedves haját simogatja. Rendszeres időközönként lágy vakuvillanások árasztották el fénnyel mindhármukat.

Egy darabig így maradtak. Mindenki a maga kis orgazmus utáni világában. Carly állt fel elsőként. A fényképezőgéphez ment és leállította az automata felvételt. Tracy csak ekkor vette észre, hogy valójában három gép vette a kis mocskos jelenetüket.

- Fürdő! Utánam! - mondta Carly, és eltűnt a folyosón.

Tracy abban sem volt biztos, hogy meg tud mozdulni. Lucie kérdően nézett rá. Tracy végül lábra állt és követték házigazdájukat a hatalmas fürdőkádba.

A meleg, bugyborékoló vízben némán szappanozták magukat és egymást.

- Talán eljöhetnétek a következő szomabton és találkozhatnátok más lányokkal is - törte meg végül Carly a csendet.

- Oh...szombaton dolgoznom kell - sóhajtotta Lucie.

- OK. Mit szólnátok akkor péntekhez. Igazi partyt csapnánk.

- Akkor van a születésnapom - mondta Lucie lelkesen.

- Nagyszerű. Akkor szülinapi partyt tartunk Lucia - nak - mondta Carly és Tracy - re nézett, aki bólintva fogadta el a tervet.


Szextörténet ajánló:


Az eldugult mosogató, és a ribancfeleség


Az asszony nem tudta, hogy mi vár rá. Dühöngött, és a pumpát belevágta a félig teli mosogatóba. A víz nagyot csobbant, és telefröcskölte az asszony arcát a zsíros lével.
- Feladom – mondta a nő és egy konyharuhával, amivel az arcát törülgette, leült a konyhaasztal mellé. A férje még három napig üzleti úton van, meg, aztán ha hozzá is fog a lefolyó szétszerelésének, csak dühöngeni fog, és bá....

Meleg szex történet


Vonzalmam a fiúk iránt úgy kezdődött, hogy gyermekkoromban, lehettem talán 10 éves, a szomszéd fiú arra kért engem és az unokatestvéremet, hogy játsszunk olyat, hogy bemegyünk a pincébe, elővesszük a fütyinket és bedugjuk egymás fenekébe. Ez természetesen semmiféle élménnyel akkor még nem járt, de azt hiszem beültette a fülembe a bogarat...

Amikor középiskolás lettem, már sokszor es....

Terhes szex Judittal


Egy négyemeletes ház harmadik emeletén lakunk a feleségemmel. Huszonhat éve vagyunk házasok, lányunk miután elvégezte az egyetemet, másik városban talált munkát, így odaköltözött. Pár éve költözött a szomszéd lakásba egy fiatal, gyermektelen pár, Gábor és Judit. Hamar összebarátkoztunk velük, időnként összejártunk kártyázni, beszélgetni. A két asszony különösen jóban lett egymással, gyakran kávézg....

Türkíz Tenger


Amit most elmesélek nektek körülbelül hét éve történt velem. Suliba indultam, mikor az utcán találkoztam egy nagyon helyes sráccal. Azelőtt még soha sem láttam, de ahogy elment mellettem rögtön úgy éreztem, hogy mi még egyszer találkozni fogunk. Ez a tekintet! Sokáig kísértett az a türkiz szempár. Szinte megfagytam ettől a tekintettől. Az ajka babarózsaszín, teste izmos és egyenletesen barnult, a ....

Szex a moziban


Moziba megyek. Sikerül az utolsó sorba jegyet vennem és amikor néhány perccel a kezdés után óvatosan benyitok, örömmel látom, hogy a leghátsó sor majdnem teljesen üres. Kabát le, azután kedvemre elnyúlok a szélén és bámulom a vásznat. A filmrol hamarosan kiderül, hogy "mélyértelmű művészfilmnek" szánt felületes faszság. Körülnézek, mi a többiek véleménye: vegyes, nézik is meg fészkelődnek is, a tő....

Édeshármas


Mióta az eszemet tudom meleg vagyok ezzel tisztába voltam, de azzal hogy milyen furcsa vágyaim vannak azzal később kellett szembenéznem. Férfi családtagjaim mindig is izgattak noha ezért bűntudatom is volt. Apám (Laci) magas jóképű volt míg a nagybátyám ( Béci) a maga módján jó testfelépítésű magabiztos pasi volt és nagyon jóízlésű. Gyengém és fétisem a férfi láb, főleg a zoknis láb. Borzasztóan f....Szextörténet címkék

ötezer | gyere bulizni | fához | unokatestvéreim | bozontos |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.