Munkahelyi zuhanyzó


Huszonhét éves, jótestalkatú férfi vagyok nem túl nagy, de formás 16 cm-es pénisszel. Kívülről tekintve boldog hetero párkapcsolatban éltem,de belül küzdöttem elfojtott szexuális vágyaimmal,és mindent megtettem,hogy azokat mélyen elrejtsem.
Összességében elégedett vagyok magammal, többen helyesnek tartanak,mindig odafigyelek,nehogy elhízzak,és szökőévente még testedzést is csinálok. A 16 cm-es farkam állítólag átlagos méretű és bár soha egy partnerem sem panaszkodott, ezt mégis kicsinek véltem és ha nem volt muszáj akkor nem vetkőztem le az öltözőkben. Azt korán észre vettem már az iskolában , hogy az osztálytársaimnak jóval méretesebb a szerszámuk. Talán ez a méret hasonlítgatás vezetett el oda, hogy azóta már vonzónak találom a faszt,és a férfiakat. Ha muszáj volt persze zuhanyoztam közös zuhanyzókban, de csak ha fülkésre volt kialakítva. Az öltözőkben ha csak tehettem lopva figyelem őket ahogy meztelenül, zavartalanul sétálnak, beszélgetnek vagy éppen viccelődnek egymással. Nagyon irigyeltem őket ezért. Én utoljára kb 10 éve volt,hogy meztelenkedtem haverokkal amikor kimentünk a tóra fürdeni és hasonló,de azóta sokat változott a szexuális érdeklődésem. Barátnőm erről nem sejt semmit és nem is fogadná el.
A jelenlegi munkahelyemen a zuhanyzó úgy van kialakítva, hogy a helyiség közepén állnak vékony fém oszlopok, és négy irányba néző zuhanyfejek vannak rajta. Szóval zuhanyzás közben egymással szemben állunk, ezért is kerültem mert féltem, hogy merevedésem lenne ha egy férfi előttem állna egy szál semmiben.
Egy nyári nap nagyon leizzadtam a munkában és mivel még dolgom volt a városban stb elhatároztam ,hogy mégiscsak letusolok,de megvárom,hogy a műszak vége után mindenki végezzen.Tudtam kb mikor kell menni. amikor beértem az öltözőbe már felöltözve jött ki az utolsó két férfi. Odamentem a szekrényemhez levetkőztem, fogtam a törölközőm és a tusfürdőm majd mentem zuhanyozni. Általában már attól feláll, hogy idegen helyen meztelenkedek, nem beszélve arról, hogy esetleg még látja is valaki. Most is éreztem egy kis véráramlást de a cselekmény lekötött annyira ,hogy ne álljon fel. A biztonság kedvéért a legutolsó zuhanyzóhoz mentem háttal az ajtónak, és szépen hozzá is kezdtem. Pár perce áztattam már magam amikor hirtelen rám köszöntek. Az ütő is megállt bennem annyira váratlanul ért. Hátrafordultam és láttam, hogy sétál felém ""Áron"" meztelenül, tusfürdővel a kezében. (A törölközőket az ajtónál kell felakasztani, és az enyém is ott volt, tehát takargatni sem tudtam volna magam "vészhelyzet" esetén. )Visszaköszöntem, hogy Helló. és mivel még elég távol volt feltünés nélkül láttam meztelen testét, ami pechemre pont az ideálom volt. Áron nálam is fiatalabb volt kb 22 éves,és nem volt kigyúrva de nagyon jó, szinte athléta alkata volt. Focizott és úszott sokat. Ezt tudtam róla, de annyira nem ismertem. Néha ha összefutottunk a melóhelyen akkor váltottunk pár szót, de ő nekem túl laza volt, és "nagyvilági". Kisebbségi komplexusom volt a társaságában egy kicsit , ezért volt egy kis távolság köztünk. De most jött velem szembe ruha nélkül,a csupasz lógó gyönyörű farkával ami ide-oda billeget séta közben. Szőr a testén sem volt,és az arcán sem, csak a divatosra nyírt frizurája. Mivel háttal voltam neki egy kicsit nyugodt voltam és örültem, hogy megleshetem,de kezdett rajtam eluralkodni a pánik amikor egyre közelebb jött és tudomásul vettem,hogy a velem szembe lévő zuhanyfejhez sétál.Le sem mertem nézni a farkamra,hogy milyen állapotban van,de nem volt épp a legnyugodtabb.Szerencsére megíjeddtem annyira,hogy kiment belőle az élet. Koncentráltam. és az elkövetkező pár perc maga volt egyszerre a pokol és a mennyország.
-Nem baj ha csatlakozok? Legalább nem olyan unalmas -kérdezte.
-Dehogy. Egyébként is mindjárt végzek.-feleltem
Ő elkezdett mesélni munkahelyi dolgokról ,meg hogy azt hitte már nem lesz itt senki annyira késő van.Én hallgattam, néha válaszoltam, de sietősre vettem a figurát. Lehajoltam a földre a tusfürdőért és akaratlanul is ránéztem a farkára ,mert eddig végig figyeltem a szemkontaktusra.
Életre szóló élmény volt. Egy méterre sem voltam ennek rohadt szexi fiúnak szerszámától.és közelről láthattam azt a csoda szép faszt,ami viszont jóval nagyobb volt mint amikor pár perce láttam messzebbről. Nem ágaskodott de félig kemény volt. Erre egy kis vér nekem is pumpálódott de eltereltem a fürdéssel a gondolataimat. Közben ő is lehajolt és láttam ,hogy szemügyre vesz.Ez izgatott,és most nem is szégyelltem annyira magam.Közben akaratlanul is lenyúltam újraszappanozni. Pár napja nem voltam a barátnőmmel a pirosnapos ünnepek miatt,ilyenkor lankadtan valamivel nagyobbnak tűnik,és most még egy kicsit izgatott is voltam.mondhatni bűszke voltam hímtagomra és nagyon jól esett ahogy végig mért.Bár adtam rá esélyt, hogy csak beképzelem.
Megint beszélgettünk,viccelődtünk,egyre felszabadultabban tudtam társalogni.Ez nagyon felszabadító érzés volt. Végigfutott a fejemben,hogy már milyen régóta várok erre.
Amikor már beszapanozta magát háttal fordult nekem és úgy tette le a földre a tubust. Közben a formás, izmos segge kitárulkozott előttem. Láttam a csupasz szemetgyönyörködtető ánuszát amitől még a nyál is összefolyt a számban. Úgy tünt még talán húzza is az időt,hogy minnél tovább gyönyörködhessek benne. Ahogy állt előttem bepucsítva,szétnyílt farpofákkal,és lógó herékkel az volt az utolsó csepp a pohárban.Éreztem ahogy egyre keményebb vagyok.Akaratlanul is kicsúszott egy sóhaj a számon. Ő visszafordult,én pedig megíjedve sietve végeztem. Mondtam is neki,hogy én megyek.
-Elmész? máris? -kérdezte mosolyogva,
Utánam szólt,hogy várjak egy kicsit. Nem tudtam mit akarhat. Közben lenéztem félig kemény hosszú farkára ami ebben az állapotban akaratlanul is vonza a tekintetet. A mérete már így is nagyobb volt mint az enyém amikor élvezek.
-Amikor jöttem akkor megzavartalak valamiben? Nem akartalak. Fejezd be nyugodtan.
-Mire gondolsz? -kérdeztem értetlenkedve
Ő lenézett az azóta is félkemény szervemre.
-Éppen maszturbáltál mikor megzavartalak nem?
Majdnem szívinfarktust kaptam annyira meglepett. Eszembe jutott ,hogy amikor megjelent felállt rá,és ő azt láthatta.-De ő folytatta
-Szivesen segítek is benne-mosolygott
Engem meg úgy kivert a víz,hogy kár volt lezuhanyoznom.
-Miiicscscsodda?? -hebegtem,de ő közben odalépett és rámarkolt a jobbkezével a farkamra,a ballal pedig hátranyúlt és a fenekembe markolt.
Azt sem bántam volna ha ott,és akkor megáll az idő. A faszom rögtön kőkemény lett,és egy óriási kő zuhant le szívemről. Ő elkezdte húzogatni, én pedig bár el sem hittem, de tudtam,hogy eljött az a pillanat ami után már évek óta sóvárgok, és válaszcsapásként én is odanyúltam. Kétkézzel kezdtem el neki verni a méretes ,formás faszát, ami gyorsan elérte a végleges méretét.Annyira kellemes volt a tapintása.Nagyon jó volt végre egy idegen faszhoz nyúlni.
A jobb kezemmel húzogattam neki tovább a ballal pedig a heréit kezdtem markolászni,majd én is hátra nyultam,de én pár markolászás után a segglyukát kezdtem simogatni.
Nagyon fura érzés volt. Annyira magával ragadott a hév, hogy már majdnem beleszédültem.Mintha belettem volna drogozva. Eufórikus érzés volt,ahogy egy nem is akármilyen férfi faszát, és seggét szorongatom,és ő viszont. Nem is gondoltam,hogy lehet ezt az élményt még tovább tetőzni.
De ő leguggolt elém és elkezdte nyaldosni hosszában a farkam. Nem várt sokat mégis egy örökkévalóságnak tünt ,mire végre bekapta. Az a látvány ahogy lenéztem és ez az adonisz mohón szopja faszomat,közben markolászta egyik kezével a seggem- Leírhatatlan.Nem is hittem, hogy velem történik mindez.Még ma is sokszor verem ki arra az emlékre ha eszembe jut.
Hamar éreztem is ,hogy már nem birom sokáig,de előtte még én is megakartam tudni,hogy milyen érzés ha fasz van a számban.Ezért most én guggoltam le.
Csókolgattam,nyaldostam és szívogattam a heréit,a makkját majd óvatosan a számba vettem.Úgy éreztem elsiettem,de nem tudtam már tovább várni vele.
Sajnos sokkal nehezebb volt szopni mint gondoltam. Egyrészt nehéz volt ,hogy véletlenül se fogazzak,másrészt hamar el is fáradt a szám.De igyekeztem megélni minden egyes másodpercet,hogy egy csodaszép fasz tölti ki az ÉN számat. Szivesen megnéztem volna magam .hogyan festettem.
Hamar el is fáradtam,ezért ő elkezdte verni magának,én mondtam,hogy forduljon meg és dőljön előre.
Most közelről is szemügyre vehettem a világbajnok seggét és meg is izlelhettem. Olyan mohón nyaltam mintha az életem múlna rajta.Egyik kézzel húztam szét a farpofáját,hogy jobban hozzáférjek,a másikkal pedig elkezdtem fejni lógó lőcsét mintha tehén tőgy lenne.Ő tolta az arcomba a fenekét és sóhajtozott és elég hamar el is élvezett.Izgalmas volt érezni a leszüretelt „tej” melegét a kezemen.
Ő újra elémguggolt,lassan lehúzta róla a bőrt,és mondta ,hogy”Annyira jó a farkad”,és a szájába vette.Ennyire jóleső dicséretett még soha senkitől nem kaptam ezelőtt. Nem is értettem,hogy miért mondja pont ő.
Már most, hogy megtapasztaltam milyen nehéz is, így egészen más szemmel láttam ahogyan szopott és megállapítottam,hogy ő bizony nem most csinálja először. Éreztem is ,hogy elsülök. Az eddigi kapcsolataimban eddig senki nem engedte még azt se ,hogy az arcára élvezzek. mondtam is neki,hogy mindjárt jövök,de ő mégjobban rákapcsolt.
Az utolsó pillanatban kivette a szájából de nem vitte messzire tőle, és az egészett a nyitott a szájába lőttem. Ilyenben még sosem volt részem azelőtt.
Felereszkedett és arról kezdett el beszélni, hogy mennyire jól esett neki,közben a gecim folyt ki a száján.A látványtól nem tudtam uralkodni magamon,és megcsókoltam,közben nyaldostam le róla az ondómat. (Már régóta terveztem faszverés közben,hogy ha végeztem megkostolom a termésemet,de utána már mindig elapadt a lelkesedés. Hát mos nem úgy volt.) Hosszan nyelveztünk,és játszottunk a ragacsos spermával. Úgy csókolóztunk ,hogy közben már mindketten ragadtunk tőle. Többek között talán ezért is nagyon fokozottt izgalmi állapotban maradtam.
Mondtam neki ,hogy menjünk vissza tusolni,mert még habos maradt néhány helyen,és segítek lemosni. Ő egyetértett és megfogta az állva maradt pöcsömet majd annál fogva húzott vissza a tusoló alá.
Most egy zuhanyfej alá álltunk egymáshoz annyira közel,hogy a péniszünk egymáshoz dörgölődött. Ütemes csípőmozgással segítettünk is rajta,hogy minnél nagyobb legyen az inger amitől közben ő is újra telljes pompájában tündökölt.
Álltunk a folyó víz alatt összesimulva,közben mindkettönk keze egymás testét fedezte fel.Én hamar visszatértem a formás kis fenekéhez,mert azzal egyszerűen nem tudtam betelni.Kétkézzel markolásztam,majd simogattam az ánuszát,míg végül beszaladt az egyik ujjam. Ő érthetően tudtomra adta,hogy élvezi és ne hagyjam abba.
Ellkezdtem az ujammal baszni,már amennyire hozzáfértem,és egyre jobban begerjedtünk.Úgy elkezdtük egymás száját falni,mintha egy óriás burgert akarnánk egészben lenyelni.
Amikor már éreztem,hogy nem, férek hozzá kellőképpen leguggoltam még mindig vele szemben, és a két lába között alul nyúltam át,így férfve hozzá jobban a segglyukához.
Természetesen így most előttem meredt az a szép fasz,amit egyszer már sikertelenül próbáltam leszopni.Felnéztem rá, a szabadkezemmel megfogtam, és elkezdtem vele üttni a kinyújtott nyelvemet.Miközben húzogattam rajta a bőrt, felemeltem és szívogattam a heréit,majd nyaldostam hosszában egészen a hegyéig.Úgy nyaldostam a makkját mintha csak puncit nyalnék.Ő sóhajokkal és nyögésekkel adta tudtomra,hogy élvezi.Nagyon reméltem,hogy jó amit csinálok,mert arra golndoltam ezeket én is élvezném. Játszottam most már sokáig a gyönyörű farkával.Végig dörcsöltem vele az egész arcomat,majd amig értem bekaptam.Sokat nem tudtam rajta mozogni,de a szabad kezemmel vertem neki közben.Úgy éreztem,most kitartóbb vagyok mint az imént. Végig futott a fejemben,hogy vajon mi lesz ha elélvez.Tapasztalatlanként egy kicsit megíjedtem,
Ezúttal mégjobban kitudtam élvezni,hogy mi is történik pontosan velem.Percekig szoptam és ízlelgettem,majd éreztem,ahogy Áron egésze megfeszül ,ő jelzett,és átvette a sajátkezébe a majd gyorsan verni kezdte. Én próbáltam őt utánozni,és tártott szájjal vártam. Egy kicsit lenyeltem véletlenül miközben megtöltötte a számat a gecijével,de többnyire sikerült leutánoznom.Felálltam a guggolásból és csókolózva adtam neki is a fehéjéből..
Mondta,hogy várjak egy pillanatot és kiszaladt az öltözőbe.Nem tudtam miért megy ki ,de amíg magamban maradtam elfogott a szégyenérzet miközben egy férfi spermája folyt ki a szám szélén. Feltettem magamnak olyan kérdéseket,hogy miért csináltam ezt,és gyötört a lelkiismeretfurdalás barátnőm miatt.Ezután lenéztem a betonkemény szerszámomra,és megkérdeztem tőle,hogy te sem szórakoztál még ilyen jól? Én sem. Elmosolyodtam,lenyaltam az ajkamról lógó spermiumot és sikerült megnyugtatnom magam valamelyest.
Áron szaladt vissza a zuhanyzó helyiségbe. Kicsit szórakoztató volt látni ahogy meztelenül a vizes ,csúszós talajon próbált gyorsan visszajönni ügyelve,hogy el ne csússzon.
-Hoztam óvszert. Nem akarsz megdugni? –kérdezte csillogó szemmel. Én először szóhoz sem jutottam. egy órán belül ennyi meglepetést nehéz feldolgozni.A válaszom nem szavakkal hanem tettekkel adtam tudtára. A fal felé fordítottam,és előre döntöttem,hogy a két kezével támasztotta meg magát.A lábait enyhét terpeszbe rakta és a fenekét jól kipucsította.
-Ahhr IMÁDOM A SEGGEDETT!!!-Hörögtem a látványtól részegenmés és jól rámarkoltam.
-Éreztem.Még senki nem nyalt ki olyan jól mint te-mondta,és én előszőr büszkeséget,majd ismét egy kis szégyent éreztem amiért pont azért kapok dicséretet,hogy jól kinyaltam egy férfi seggét.
Gondoltam „Kutyaharapás szőrével” és újra belenyaltam a kívánatos vájatba.
Felhelyeztem az óvszert,és mögé helyzkedtem.
Azok a sajnálatos sorsú férfiak közé tartoztam akiknek a barátnői nem mentek bele az anál szexbe,így természetesen égtem a vágytól,hogy megtapasztaljam milyen érzés.Az,hogy ezt pont egy számomra félisten sráccal ismerhettem meg az egy olyan elérhetetlennek tűnnő álom volt számomra mint például a lotto ötös.
Lassan betoltam tövig,de még nem pumpáltam,csak élveztem ahogy ez a bomba segg elnyeli a dákómat,és szorítja.Elkezdtem először körözni benne majd vadul keféltem. Áron hangosan elkezdett nyögni,amitől nagyobbnak éreztem a farkam,és már szinte igazi büszke tenyészbikának képzeltem magam.
Áron helyesebb volt mint én,viccesebb,jobb volt a teste,a farka nagyobb,és bár szerintem jó seggem van nekem is ,de az övé százszorta formásabb. Minden tekintetben jobb pasi volt mint én,és mégis én voltam aki őt baszta és nyögött a farkamtól nem fordítva. Ez nekem kicsit megmagyarázhatatlan volt,és őrjítően izgató.
Szerencsére a második patronnál jártam mert az elsővel nem bírtam volna szerintem egy percig sem,de így sem sokkal tovább. Megetehettem volna ,hogy szüneteket tartok késleltetve az orgazmust,de úgy gondoltam ő biztos nem, ezt akarná. Igyekeztem rendesen megbaszni.
Amikor megtölttem az óvszert és kihúztam hímtagom figyeltem az arcát és elégedettséget láttam. Ez megnyugtató volt.
Bele sem merek gondolni,hogy mi lett volna ha valaki ránk talál,de szerencsére nem így lett.
Öltözés közben beszélgettünk. Kiderült,hogy szereti magát megdugatni „hetero” pasikkal és,hogy ezen a munkahelyen nem én vagyok az első , viszont velem volt a legkönnyebb dolga.Észrevette rajtam ahogy viselkedek az öltözőkben,így biztosra ment. Amikor elköszöntünk még jól lefogdostuk egymást kis nyelvezéssel társítva.
Amikor találkoztam barátnőmmel csókolóztunk és ő nem is sejtette,hogy a barátja leszopott egy faszt,férfi segget nyalt ,majd baszott.
Rájöttem viszont,hogy nem elég nekem az a visszafogott konzervatív szexualitás amit a párom nyújt,ezért szakítottunk nem sokkal a történtek után.
Ez a bizonyos tusolás volt az első lépés,hogy elkezdjem elfogadni önmagam,és a testem.Ami végül megváltoztatta az életem
Áronnal ezt többet nem csináltuk,de munkahelyen azért néha lefogdostuk egymást ruhán keresztül.Néha viccelődtünk,hogy majd szünetbe jól kinyalom,vagy ő leszop stb.
Ez volt az első történetem.Nagyon érdekelnek a vélemenyeitek.
Lenne még mit mesélnem hetero,biszex,és homo témában.

Beküldő:Perverzsrac


Szextörténet ajánló:


Az análkúp készlet


Miután hozzá szokott, hogy fenekében testidegen dolgok fordulnak meg (ujj illetve ujjvibrátor), úgy döntöttünk ideje felkészíteni a fenekét a farkam befogadására. Ehhez egy análkúp készletet vettünk igénybe.

A csomag három részből áll; a hosszukban illetve vastagságukban térnek el egymástól. Mikor megmutattam neki az új eszközöket kissé morcos volt, mert nem vittem magammal vásároln....

Az ordenáré titkárnő


Gyakran hallani kifejezéseket, mint az élet vonatán, vagy az élet útvonalán. Nincs ilyen! Tapasztaltam: az élet egy körhinta. Az emer száguld, s azt hiszi, hogy előbbre jut, pedig csak egyhelyben forog. Ott állsz meg, ahol beszálltál. Nem új útvonal nyílik meg ott, hanem ugyanaz a körforgás ismétlődik meg. S mire egy új megálló jön, észreveszed, hogy ott vagy, ahonnan elindultál. Nem lettél se oko....

Így csalt meg a párom, de én élveztem


Szex történetemet azzal kezdeném, hogy párommal, "A"-val (ezután Alexandraként szerepel a történetben) nagyon intenzív szexuális életet élünk. Pár éve egy átmulatott éjszaka után vallottuk be egymásnak, hogy mindkettőnket érdekelne a hármas, négyes felállás. Fiúval vagy lánnyal kiegészülve...teljesen mindegy.

Azóta volt már lehetőségünk kipróbálni egy barátnőjével hármasba....

Formás test, gömbölyű cicik


Egyik reggel csörgött a telefon, segíts lerobbantam. Kedves régi ismerős, finom lágy női hang. Merre vagy, kérdeztem kb tíz perc és ott vagyok. Megpillantottam a keresett kocsit, és mellette a rég nem látott kedves ismerőst.

Hát legalább 5 éve nem találkoztunk, elszaladt mellettünk az idő, kicsit változtunk. A hölgy kicsit húsosabb kerek nagy cicikkel ott állt és már nem is a kocsi ....

Gruppen szexparti a vidéki tanyán


Világéletemben imádtam a tanyát. Régi parasztház, még üknagyszüleim idejéből, nagy gyümölcsöskert a dombok alatt, a patak, aminek a vize ilyen közel a forráshoz szép időben ihatóan tiszta, a csend és a nyugalom. Mindez gyerek és tinédzserkorom legszebb emlékeinek helyszínévé avatta. Mivel azonban a mezőgazdaság sohasem vonzott igazán, felnőttkoromban hosszú évekig hanyagoltam a mostmár rám szállt ....

A barátnőm néha más lányokkal is lefekszik


Delilah nagyon unatkozott, ezért elment a kávézóba,ahol összetalálkozott Miával. Mivel Delilah már régen dugott, nagyon megakarta szorongatni Mia mellkasán ékeskedő két nagy csecset. Meghívta őt egy kávéra. A kávé után ezt mondta neki:

- Te,mi lenne ha az asztal alatt dugnánk?
- Őrült vagy?! Pont itt?!
- Ja,ja bebújunk az asztal alá és nem vesz minket észre senki!
Szextörténet címkék

mellbimbó | repedt | alávet | oráé | szex a hátsó ülésen |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.