Anális élvezetek


Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócskán kapott, amire dühös kis nyöszörgéssel reagált. Tegnap alaposan felégett háta kínzón tüzelt a nap ellen védekezésül felhúzott fekete, combközépig érő trikó alatt. Vett egy nagy levegőt, és fogcsikorgatva nyakig merült a Balatonba. Pár pillanatra elakadt a lélegzete, majd megkönnyebbülten felsóhajtott, mikor a hűs kékség csillapította megkínzott bőrének égését. Picit lubickolt, majd maga elé húzva a matracot, félig felhasalt rá, s lábával lassan hajtotta magát egyre beljebb. Pár percig ringott csak, mikor lágy ajkak finom puhatolódzását érezte a nyakán.
- Ejnye, jó uram! Hát mit képzel, én nem olyan lány vagyok! - csipogta kényesen, majd megfordult, s lecsusszant a matracról, egyenesen férje karjai közé. - Nekem ennél jóval több kell! - súgta, s keze becsúszott a férfi úszónadrágja alá. Péter idegesen nézett körül, vajon felfigyelt-e valaki felesége mozdulatára. Kata felnevetett:
- Ugyan, szép fiú! Mellkasig ér a víz, senki sem látja mit csinálunk. Csak hogy tudd, mindjárt meg fogok sértődni. Sőt, már meg is történt!
A lány lendületet vett, és vissza huppant a matracra. Derékig még mindig vízben volt, így pislogott hátra a férfire. Péter lustán elmosolyodott. Pontosan tudta, milyen hatással van feleségére a ringatózó víz.
- Mégis mi bánt?
- Felháborító! Simogatlak, és nem áll fel a farkad! - mordult fel Kata. Péter szorosan a hátához simult.
- Biztos vagy ebben? - A lány elégedetten megficánkoltatta popsiját. A férfi elkapta a derekát és keményen magához szorította az izgatóan mocorgó popót.
- Mit szándékozol tenni? - kérdezte.
- Mit is, mit is? Itt van egy kemény dákó, és egy várakozó popsi. Mit lehetne kezdeni?
A férfi izgatottan megremegett.
- Ne butáskodj! Nem dughatom meg a fenekedet.
- Miért is nem? - kérdezte Kata, s újra a férfi ölelésébe csusszant. Fogai közé kapta férje egyik fülcinpácát, és finoman megrágcsálta. Keze újra becsúszott a nadrágba, s ujjai ráfonódtak a lüktető hímtagra.
- Nem... nem tudjuk bekenni. Fájna neked - nyöszörögte Péter. Kata kis mosollyal megfordult, s popsiját a férfi forró öléhez nyomta.
- Hiszen tudod, hogy én élvezem, ha fáj!
- Meglátják - lihegte Péter.
- Lehet, de nem érdekel - szólt a lány, s a következő pillanatban magához ölelte a matracot. Két karjára fektette fejét, popsiját engedelmesen hátranyomta a víz alatt. Ennek már Péter nem bírt ellenállni. Félrehúzta felesége fürdőruháját, s kemény farkát a szűk kis lyukhoz nyomta. Megfogta a lány derekát, s lassan húzni kezdte maga felé. Kata nagyot szusszantott, lassan, nagyon lassan tágult. Tompa fájdalmat érzett.
- Nyomd erősebben! - súgta hátra, s Péter keményen rárántotta kőkemény dákójára. A lány visszafojtotta fájdalmas nyögését. Popsija izzott, fájdalmasan lüktetett. De miközben szűk kis nyílása tiltakozott a kíméletlen behatolás ellen, puncija majd szétrobbant a vágytól. Keze megindult lefelé, de Péter megragadta, s visszakényszerítette a matracra.
- Nem, kicsikém. Itt az ideje a bosszúnak - mondta, s minden egyes szó után keményet lökött csípőjével, miközben lassan sétált a mellkasa közepéig érő vízben.
- Miről beszélsz? - nyöszörögte a lány.
- Emlékszel, mikor a kerti partira voltunk hivatalosak, 5 nappal ezelőtt? Egész nap izgattál, majd szétrobbantam, s mikor hazaértünk, kiderült, hogy ott várnak anyádék, hogy megünnepeljék a szülinapomat, és csak akkor mentek el, mikor mi már indultunk a bálba. És ott is egész végig izgattál.
- És te emlékszel, mekkorát élveztél, mikor hazaértünk? - vágott vissza Kata.
- Igen, és most rád is ez vár. Egész nap dugni fogom a fenekedet, mert tudom, hogy mennyire felizgat, de nagyon fogok figyelni, nehogy elélvezz. Mert csak este foglak kielégíteni.
- Aljas gazember! - hördült fel a lány, s megpróbált elhúzódni, amit Péter hagyott is egy bizonyos fokig, majd mikor már csak a farka hegye volt a lányban, visszarántotta a feleségét. Egyre keményebben tömte a szűk nyílást, ráhajolva Kata hátára, akit hullámokban öntött el fájdalom, s az egyre erősödő kéj. Krém nélkül izmos kis rése nem tudott eléggé ellazulni, így végig erős feszítést érzett, amit nagyon szeretett. Péter megremegett, s a lány tarkójába harapva elélvezett az izmos popsiban. Gyorsan magához tért, s körülnézett, vajon hányan figyelik őket, de nagyon úgy tűnt, mindenki el van foglalva magával. Kata belesiklott a vízbe, s visszaigazította a fürdőruháját. A férfi azonban újra elhúzta a halmokról a ruhát, s két ujját belenyomta a lyukba.
- Nehogy azt hidd, hogy végeztünk. Van ám egy kis meglepetésem. Nyomd csak ki a popódat! - súgta lágyan a pihegő lánynak, aki egész testében megborzongott az izgatott várakozásban.


Szextörténet ajánló:


Jelszó: jöhet szinte minden ami szex


Azon a nyáron úgy alakult, hogy dolgozni fogunk. Többen is nekiveselkedtünk a felderítésnek, de aztán sorra koptak el a lehetőségek, mert sehol sem akartak jó pénzeket fizetni -lehetőleg- igen kevés és könnyű munkáért, így sorra koptak le a társak is. A végére ketten maradtunk Vilivel és "kitartásunkat" végül is siker koronázta: egy gyárba vettek fel bennünket, a gondnoknak kellett segítenünk mind....

Szex a moziban


Moziba megyek. Sikerül az utolsó sorba jegyet vennem és amikor néhány perccel a kezdés után óvatosan benyitok, örömmel látom, hogy a leghátsó sor majdnem teljesen üres. Kabát le, azután kedvemre elnyúlok a szélén és bámulom a vásznat. A filmrol hamarosan kiderül, hogy "mélyértelmű művészfilmnek" szánt felületes faszság. Körülnézek, mi a többiek véleménye: vegyes, nézik is meg fészkelődnek is, a tő....

Éjjeli orgia


A következő történet egy csendes, nagyon meleg nyári éjszakához kapcsolódik. A hosszú fárasztó nap után a feleségem és a szomszédnőnk társaságában a kertben kialakított, náddal körbekerített teraszon pihentük ki a nap fáradalmait. Nagyon kellemes érzés volt az átizzadt nap után a ruháinktól megszabadulni, az üdítő tusolás után pedig a szabad ég alatt gondtalanul lazítva, fesztelenül beszélgetni.

Rántotta


...iszogatni kezdtünk – egyébként soha nem szoktunk. Meg is lett az eredménye. Ahogy fogyatkozott a bor, úgy váltunk egyre gondtalanabbakká, gátlástalanabbakká. Talán a bortól és az albérleti hangulattól egész más érzelmek, vágyak törtek fel bennünk...

Lakóhelyemtől távol kaptam munkát, de örültem, hogy egyáltalán sikerült szakmámban elhelyezkednem. Megbeszéltük párommal, hogy amíg ....

Harisnyára élvezés


Ami meglep, hogy sokszor olyan prűdnek mutatkoznak egyesek, csak azt nem értem, hogy akkor miért látogatnak ilyen sikamlós oldalakat. Na mindegy, a lényeg, hogy a többség értékeli az írók igyekezetét, a befektetett időt és energiát. Karmának köszönöm a másik honlap címét, azt hiszem, a jövőben majd inkább oda teszem fel az írásaimat. Most még utoljára egy kevésbé (szerintem kevésbé) polgárpukkaszt....

Szállodai szex történet


.... az ajtó nyílik... Megjelenésétől azonnal forró lesz a nemi szervem, mellbimbóm merevedik. Megcsókol, leül elém az ágyra. Lassan lehúzom magamról a ruhát, nem viselek sem melltartót, nem takarja semmi a finom, ízletes háromszöget. Ott állok előtte meztelenül, éhesen és nedvesen. Kezembe adja a vörös csipkét, ujjával közben végigsimít a szeméremajkak között. Sóhajom közepette morzsolom kemény m....
Szextörténet címkék

az anyát | geci nyelő | baszni akarok | a terhes barátnők | russel |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.