A mostoha testvéremmel


Végzek a reggelivel, a konyhapultnál támaszkodom, a hátam mögül meghallom a bátyám papucsos lépteit. Épp készülök megfordulni, amikor érzem, hogy átkarolja a derekamat.

- Korán kidobott az ágy? - suttog a fülembe. Mély hangja érzéki, zene fülemnek. Ő majdnem húsz éves, én tízennyolc, mégis érettebbnek érzem a koránál.

- Csinálok neked is reggelit - mormolom. Nem akarom kimutatni milyen erős hatással van rám, ha csak a közelembe ér, azonnal felszökik bennem a vágy. Ketten élünk a negyedik emeleti lakásban, a szüleim külföldön dolgoznak, havonta egyszer jönnek haza. Rendesen viselkedünk, megbíznak bennünk, nem okozunk csalódást. Egyébként is hazaköt az iskola, így a mostohatestvéremmel közösen alkotunk családot. Ám a mi kapcsolatunk különleges.

A szendvics készül, közben eszembe jut az a nap, amikor anya hazahozta Tomit a mostohaapámmal együtt. Azonnal megakadt rajta szemem, széles váll, megnyerő izomzat, fekete haj, vakító kék szem. És a mosolya! Egyből megremegtem, el sem tudtam képzelni mi lesz, ha ez a fiú egy fedél alatt fog lakni velem. Persze, hogy akartam anyuék házasságát...

A barátnőim sűrűbben látogattak, mind meg akart ismerkedni Tomival, de mikor látták rajta, hogy barátságnál többet nem kapnak, és magam is ábrándos szemekkel pislogok rá, kezdtek elmaradni és ugratni, biztos magamnak akarom őt. Ennek már megvan fél éve is, Tomival elmélyültek a dolgok közöttünk lelki szinten, megbízom benne, a támaszom. A nyári szünidő napjait általában itthon vagy a strandon töltjük.

- Mit csinálunk ma? - kérdezem hátrapillantva, időközben Tomi leült a konyhaszékre. Frissen zuhanyozva, haja nedvesen tapad a fejére, széles válla, felsőteste szabadon, csak egy kék sportnadrágot visel. Meg is borotválkozott, pedig annyira szeretem a pár napos borostáját... szexi. Egészen elgyengülök a látványtól, zavaromban már az ötödik szendvicset készítem, túl sok, csak hármat szokott enni.

- Kávé is van Szabinám?

Gyorsan az asztalhoz viszem a tányért, a kávéfőzőhöz akarok futni, de Tomi elkapja a kezem, olyan lágy az érintése, mégis erősen fognak az ujjai.

- Figyelj csak, munkát vállaltam egy diszkóban, a hétvégéken nem leszek itthon.

- De hát miért? - tör ki belőlem. Azonnal elkap a féltékenység.

- Mert nem sokára húsz leszek, és szeretnék saját lábamra állni.

- De...

- Semmi de, nem kell aggódnod, nappal együtt leszünk.

A dühömet alig tudom leplezni, kitépem a karom a kezei közül.

- Ha dolgozni mész, megharagszom. - kiabálom keserű hangon a nyitott szobámon keresztül, a legártatlanabb arckifejezéssel, amit csak előtudok csalni magamból.

- És ha utána kiengesztellek? Mondjuk bonbonnal, vagy lássuk csak...- ekkor már a szobámban van, az ágy előtt ácsorog, hajába túr.

Dacosan megrázom a fejem. - Az nem lesz elég!

- Szeme pajkosan villan, de félig komoly.

- Majd meglátom, mit tehetek.

Nehéz neki ellenállni. Közelebb lép, fölém hajol, vörös tincseimbe borzol. Felnézek rá, zöld szemem az ő kékjébe fúródik, egy pillanatig csak zuhanok belé, de aztán összeszedem magam, a feszültség magasra hág. Megborzongok és félrekapom a tekintetem. Ha tudná, mennyire többre vágyom ...Szerencsére odébb lép, mielőtt kihagyna a lélegzetem.

*

A strand csak miatta nem unalmas, az őt bámuló lányok szemébe vasvillaként fúródik a tekintetem. Lassan elmúlik a nap, délután ötkor már odahaza vagyunk, és a szívem összeszorul, amikor Tomi hétkor lelép a legmenőbb farmerjében, sportcipőben, és az izmaira feszülő pólóban.

- Még korán van - kiáltok utána az ajtóból.

- Nekünk előbb ott kell lennünk - válaszol két emeltről lentebbről, és viharzik is tovább. Kétségbeesek, azt sem kérdeztem meg melyik diszkóba megy, semmit nem tudok az új munkahelyéről.

A hétvége eseménytelenül zajlik, őrlődök és lesem Tomit. Nappal a szobájában lófrálok, a pólóját ölelgetem, a lepedőt simítom, amin aludt. Olyan nehéz ez nekem, testvérek vagyunk, de csak a szüleink miatt, vérrokonság, sőt semmiféle rokonság nincs közöttünk. Nagy bűn az vajon, hogy szerelmes vagyok belé? Sokadszorra tolul a fejembe ez a gondolat, bűnnek érzem, mégis fáj, hogy egyoldalú.

Vánszorog az idő nélküle, azon kapom magam, három hét telik el eseménytelenül, de boldog vagyok, hogy Tomi a közelemben van.

Aztán egy Szombati hajnalon furcsa zajra ébredek, mintha fojtottan nyögne valaki. Korábban aludtam el a szokásosnál, először azt hiszem álmodtam az egészet, de ahogy fülemet az ágyam melletti falra tapasztom, egyre nyilvánvalóbb, a hangok ismétlődnek, a mostohatestvérem szobája felöl hallatszanak.

- Nem! - kiáltok hangosan! A rémálmom amitől azóta rettegek, amióta ismerem Tomit, valóra vált, hazahozott valakit!

- Gondolkodni Szabina, gondolkodj! - mormolom dühösen, de már a szobám melletti ajtó előtt toporgok, tudom nincs erőm ahhoz, hogy visszatartsam a dühömet. Benyitok, a vörös hajam lángnyelvként hullámzik körülöttem, szemem villog. Először alig fogom fel amit látok, az éjjeli lámpa fénye tompán vonja körbe a két testet.

Meztelenek. Mindketten.

Az én testvérem egy másik test fölött, egy láb a nyakában, egy idegen kéz szorítja a lepedőt, szőke tincses haj göndörkéje a párnán.

- Szabina, tűnés! - kiált rám Tomi, homlokán verítékcseppek.

- Mi ez? - hallom saját hangom, miközben feloltom a villanyt. Valami olyasmi tárul a szemem elé, amitől majdnem összeesek. A fehér lepedőn Tomi alatt nem egy lány fekszik, hanem egy csinos, kellemes arcú, szőke fiú. Szeme hatalmas kéken nyílik rám, arca pipacsvörös lesz, majdnem annyira mint Tomié. Szédülök, valami összeroppan bennem, nem bírok mozdulni, homályos függöny ereszkedik a szemem elé.

- Rosszul vagyok - ismételgetem, aztán elsötétedik előttem a világ.

*

Az ágyamon térek magamhoz, gondolom Tominak köszönhetöen. Amikor eszembe jut mit láttam, a remegés elural, a levegő szúrja a tüdőm, könnyeim patakokban ömlenek.

- Egy fiúval - vonyítok magamban. A lányoktól féltettem, és tessék, egy fiút kefélt! - Ekkora kitolást! - ezt már hangosan kiabálom, az ajtókeretben fel is tűnik a mostohabátyám, megáll, merőn bámul rám.

- Jobban vagy? - egy száras alsót visel, a haja csapzott, gyűlölöm, hogy más bőréhez ért, hogy más testét élvezte...

- Jól vagyok - nyögöm és a fal felé fordulok.

- Szabina, hadd magyarázzam meg! - könyörög, én a fejemet rázom.

- El kellett volna mondanom, ne haragudj. A fiúkat is..., én biszexuálius vagyok...- elkeseredés csendül ki a hangjából. Biszexuális! A legrosszabb fajta, mindkét nemre ráveti magát! Már nem tudom visszafojtani a sírást, rázkódik a vállam.

Tomi maga felé fordítja a fejem, ott kuporog mellettem.

- Nem érdekelsz - nyögöm, csak az jár a fejemben, hogy megcsalt.

- Menj el - kérem.

- Szabina, kicsim...

- Szeretném, ha elköltöznél, és szeretném ha...

Bennem akad a szó, Istenem, pont most! Tomi felemel, magához von, az ölében vagyok, két karja közt van a felsőtestem. Ahogy néz, olyan nem is tudom...zuhanok újra a tekintetébe, hiába próbálok kemény lenni, az illata, a lénye, egészen elgyengít.

- Szeretlek - suttogja, vaskos ajka elnyílik.

- Az nem lehet, hogy mondhatod, amikor...

Rám hajol, az arcunk egymáshoz ér, az ajka éget, beszívja az alsón ajkam, majd a felsőt. Olvadozok, mint a napra kitett marcipán, egyre inkább elveszek, már nem tudom melyik az én testem, és hol kezdődik Tomié. Nyelves csók, Istenem, az íze, megőrjít. A mellbimbóm, majd kilukasztja a hálóruhám, odanyúl, mintha tudná mennyire vágyakozik az érintéséért.

- Megbomlok érted - szakítja ketté a csipkés szélű, halványkék felsőm, nagy tenyere finoman érinti a halmaimat.

- Imádom a vörös hajadat - vallja be, miközben nyelve körözni kezd mohón a bimbóudvaromon. - Szeretem nézni a karcsú derekadat, a hosszú combjaidat, a macska szemedet, úgy ahogy vagy, mindened maga a szépség. Imádlak!

Bekapja a mellbimbóm, szívja finoman, ah. Érzem, hogy mindenem bizseregni kezd, az izmos teste, erős combjai, az ágyéka, kemény forrósága, mind nekem feszül, nyom, égeti magát nekem, hogy érezzem, tudjam, az enyém...

*

Az a fiú hirtelen itt áll az ágy mellett, annyira akarom gyűlölni és a fenébe küldeni, de nem tudom. Szép. Ahogy néz a kék szemével, halvány bőrével olyan, mint egy remekül faragott szobor.

- Arnold vagyok - simít a hajamba lágyan - gyönyörű vagy - folytatja.

Tomi felnéz, miközben a másik mellemre markol. Fejével int, Arnold a szájához hajol, a csókjuk bensőséges, engem is felizgat. Tomi magunkhoz húzza a karcsú testet, már hármunk felhevült bőre ér össze. Hanyatt fekszem, a hasamat csókolja a szerelmem, keze a combomat simítja.

Arnold is hozzám ér, bámul, le sem bírja venni rólam a szemét. Félénken, a vállamon siklik a mutatóujja, akár egy édes macska, nem csodálom, hogy Tomi nem tudott neki ellenállni, nekem is tetszik, bár másmilyen egészen, mint a mostohatestvérem. Femininebb, mégis fiús, de simogatni és szeretnivaló. Tomi félrehúzza a kék csipkés tangámat. - Ahh de szép! - nyögi, amikor meglátja az anyag alatt lévő húsomat. Közben a másik fiú a mellem fölött puszilgat, ujjai még finomabban morzsolják a mellbimbómat, mint Tomi előtte. A mostohatestvérem a lábam közé fekszik, Arnold félig lelóg az ágyról, egyik lába fent térdel, a másikkal a szőnyegen támaszkodik. Rám hajol, ő is megízleli a mellemet, míg a tangám a szőnyegen landol, Tomi már nyal, kóstolja a nedveimet, keze néha felnyúl, hol a mellem simogatja, hol Arnold kezét, aztán Arnoldért nyúl, közel húzza magához.

- Gyere ide - kéri tőle, és Arnold megteszi. Tomi simán előveszi az alsóból Arnold kemény vesszőjét, szép halvány hússzín farka gusztusos, szívesen megnyalnám én is, de Tomi megelőz, az arca előtt tologatja a csípőjét Arnold, ő pedig szopja a duzzadt makkját. Azután újra a lábam közé hajol, folytatja a nyalást, Arnold ujja a pénisze köré szorul, lassan mozgatja a bőrt a fitymája felett. Egy ideig bámulom, bár amit Tomi odalent tesz velem az őrületbe kerget, már nem sok van vissza a csúcsra jutástól. Arnold felém mozdul, karom felé nyúl, közelebb áll a fejemhez, kezembe fogom a közepes vastagságú és méretű péniszét.

Élvezem ahogy a forróság a tenyeremnek feszül. Mozgatom egy kicsit a bőrt én is, majd közelebb vonom magamhoz, és fel is emelkedek kissé, épp annyira, hogy a számhoz érintsem a farkát. Először csak megnyalom a tetejét ismerkedőn, a fiú hátrafeszíti fejét, felnyög, majd a farka két oldalát simítja a nyelvem, fel-le. A herének is szentelek időt, óvatosan benyelem, egyik, majd másik felét, szopogatom kedvesen, a simára borotvált ágyékot simítom közben. Eljön az idő, Arnold könyörgően néz, számba engedem harmadáig a farkát. Ízlik, pont olyan finom, mint amennyire szép testhez tartozik. Élvezettel bólogatok rajta, Arnold keze az enyémen, együtt mozgatjuk a bőrt. Egy kis időre megállok, végighullámzik rajtam a kéj, csodálatos, Tomi az arcomba bámul, összerándulok többször, isteni érzés attól kapni az orgazmust, akit szeretek.

- Tomiii - hagyja el számat a szeretett név.

Ezután Tomi feláll, Arnold mellé lép, egy ideig csak nézi, hogy szopom a szeretője farkát, majd odabújik a fiúhoz egészen, megcsókolja... Arnold keménynek tűnő fenekét simítja, belegyűr, fogdossa élvezettel, majd a heréje alá nyúl, mintha mérlegelné hány deka a két golyó. Aztán Tomi végre-valahára ledobja alsó nadrágját, gyönyörű pénisze - ami méretes és vastag-, végre ott meredezik előttem. Már annyiszor vágytam látni, megérinteni...Azonnal utána kapok, Tomi elmosolyodik. Amíg én a kezemmel végig fogdosom és minden figyelmemet neki szenelem, Arnold a lábam közé fészkeli magát, belecsókol a combhajlatomba, kedvesen nyalogatja szirmaimat, kóstolgatva, alaposabban, és módszeresebben ahogy a mostohatestvérem előtte.

Kezdek újra vágyakozni, izgalom jár át, élvezem, hogy két fiúval vagyok. Amikor legközelebb Arnoldra pillantok valahonnan már a kezében egy óvszer, érzékelem - miközben Tomi szépséges farkát szopom -, hogy a péniszére gördíti a vékony hártyát, majd az is, hogy a kemény péniszvég a bejáratomnál kutakodik. Megemelem a csípőm, akarom, hogy kitöltsön a farka, és Arnold végre belém jön. Nyüszítek, lábamat még inkább szétnyitom, szemem elfátyolosodik. Tomi odanéz, végig Arnold szemét figyeli míg az első pár lökés lezajlik.

Előre-hátra ringatom a csípőm, a hajam ziláltan tapad a homlokomra, a farok a számba egyre gyorsabban jár, érzem az ondó sós előízét, amitől felnyögök és még ügyesebben próbálom kényeztetni. Tomi fenekét is meg-megérintem, heréjét is bekapom egy pár pillanatra, hogy húzzam az élvezetének kitörését. Ő hálásan pillant rám, hajamat simítja, majd megint Arnoldra néz, aki egyre hevesebben mozog felettem. Visszatérek a pénisz szopására, a fekete, göndör szőr csiklandozza az arcom.

Tomi egy idő után megfeszül, ahogy Arnold is, szinte egyszerre hagyja el az ajkunkat az orgazmus beteljesülésének hangja. Sikoltok, a fiúk nyögnek, Tomi szakaszosan spriccel a számba, mindent lenyelek, míg hüvelyen ritmikusan szorul össze.

Isteniiiii.

Csend.

A sperma és a váladékom illata a légben, három tekintet kissé zavarban. Tomi megpuszilja az arcom, az ágy elé térdel, barátja az óvszert a papírkosárba hajítja. Oda lép mellénk, majd térdre ereszkedik ő is, Tomi vállára hajtja a fejét. Szépek együtt, odanyúlok, az ujjaim megsimogatják a szőke tincseket, Arnold hálás tekintetétől sírni tudnék. Tomi oda fordítja a fejét Arnoldéhoz, csókolóznak. Aztán Tomi felemel, az erős karjaiban visz zuhanyozni, én pedig alig fogom fel, mit tettünk hárman.

Később a konyhában erősen zavarban érzem magam. Arnold ruhában van már, elköszön, egy nyelves csókkal búcsúzik Tomitól, nekem a kézfejemre hint egy puszit. Édes...Már is hiányzik.

Hallom amint Tomi kulcsra zárja az ajtót, a riglit a helyére tolja, majd visszajön, hozzám bújik, nyakamba csókol.

- Menjünk aludni édes - az első éjszaka, amikor a karjaiban alszom el.


Szextörténet ajánló:


Tini szex kalandok


Ifjúkori szexuális élményeimből mesélek az alábbiakban. A szomszédunkban egy tőlem két évvel fiatalabb lány élt. Már kis korunkban sokat járt hozzánk, együtt játszottunk. Én érdeklődtem a lányok, ő a fiúk nemi szerve iránt. Általános iskola alsó tagozatába jártunk, amikor ezen kíváncsiságunkat kölcsönösen is kielégítettük. Akkor még nem nagyon tudtuk, hogy pontosan hogyan kell ezt csinálni. Nekünk....

A megalázás 3.
Szép havas, hideg idő van. Ilyenkor a világért sem mozdulnék ki a jó meleg szobámból. Épp kapóra jött, hogy szolgám bejelentkezett. Nem kívántam fogadni, de mikor könyörögni kezdett, hogy láthasson, kegyet gyakoroltam vele.
Pitizz, halljam! – mondtam neki a telefonba igen határozottan. Ő erre elkezdett könyörögni, esedezett kegyeimért, hogy láthasson és szolgálhasson nagy al....

Szexkapcsolatom a nővéremmel


Sziasztok!

Történetem még valamikor 5 éve kezdődhetett, akkor esett meg az első erotikus élményem, a nővéremmel. Én most 20 éves vagyok, nővérem 25, mindketten Pécsről költöztünk fel Budapestre, de külön élünk. Azokban az időkben kezdődött el a kis kapcsolatunk, mikor még otthon éltünk. Mélyen liberális családban nőttünk fel mindketten, a meztelenkedés, finom csókok és kedves tapoga....

A csodás feleség


Miranda születésnapi ajándéka egy hosszú hétvége volt. Minden nap más város már szállodájában szálltak meg. Napközben sétákkal, kirándulással, jóízű ebéddel és beszélgetéssel töltötték fel a szürke hétköznapokból kiszakadni vágyó testüket és lelküket, este pedig valami fura és szokatlan eseményekkel folytatták.
A napközbeni események kevésbé érdekesek. Egy adott városban mindig megnézték a ....

Mari kitárulkozik, hárbasban a nejem


Szex közben a feleségem Mari és én gyakran suttogunk mocskos dolgokat egymás fülébe, a téma gyakran változik, de az utóbbi időben a feleségem állandóan azzal jön, hogy ő szeretne, hogy másik férfi bassza, miközben én nézem. Az ötlet, engem érdekel, de én még bizonytalan vagyok, mert ha akar egy másik férfit akkor kurva a feleségem. Miután több hónapon keresztül ezt suttogta nekem. Egyre jobban sze....

A kukkolásIldi a húgom barátnője. Hugi gyakran meghívja, néha itt is alszik. Egy évvel fiatalabb nálam aki 21 vagyok, és elég jól néz ki. Köszönőviszonyban vagyunk, kapcsolattartásunk ezen a szinten ki is merül.

A minap is nálunk vendégeskedett a lány. Szüleim elmentek otthonról, Ildi a hugival vihorászott valamin, én pedig a fürdőszobában a mosógépet bütyköltem. Mindig van valami baj....Szextörténet címkék

mutogató | bojler | számba akarom | kàd | puding |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.