Pornó a munkahelyen


Orsolya vagyok 38 éves a férjemmel 7 éve vagyunk együtt. A házasságunk semmi probléma nem volt rengeteget szeretkeztünk imádtam a férjem hatalmas farkát. Egy nap azonban új ajánlatot kaptam...


Jobb fizetés több szabad idő tehát el fogadtam a munkát ami egy fuvarozó cég irodaházában közép vezető szerep volt. Rengeteg férfivel voltam körül véve, de ez elegem egyáltalán nem érdekelt akkor meg . 3 hónapot kellett ott lennem az első céges buli idejéig ekkor változott meg minden számomra.

Előtte soha nem ittam alkoholt hat itt sikerült elég sokat nagyon be rúgtam de ezzel Mindenki így volt beszélgettünk tehát a kollégákkal a buli úgy nézett ki hogy kb 10 nő és 45 pasi. Az irodában dolgozó kolléganők már a buli előtt mondták hogy ilyenkor a fiúk próbálnak átmenni 1-2 nőn amit ők nem is igazán bánnak mert ilyenkor jól meg vannak dugva és az év többi napján mehet az otthoni férjes laza szex.

Éjjel 1 óra fele már nagyon részegen azt vettem észre, hogy egy nagyon szimpatikus kollégával vagyok csak elfoglalva aki folyton dicsért és végig a mellemet nézte. Ez meg mondom őszintén tetszett mert a mellemre nagyon büszke vagyok de a férjem soha nem dicséri meg. Tehát adtam alá a lovat. Egyszer azt mondta menjünk fel az én irodámban hiszen itt jobban hallaniuk egymást mint itt lent. Nem tudom miért de rögtön belementem és ahogy beléptünk az irodába nyúltam a faszért és be is kaptam.

Ezt ő láthatólag nem bánta, sőt várta. Annyira kemény volt a farka hogy kb 3 perc után telelőtte a számat. Akkora adag geci jött a számba hogy két nyelésre ment csak le az egész. Ekkor a kollégám szerencsére nem lankadt le mert ott mar az én pinám is nagyon nedves volt. Így hat letoltam a nadrágom felfeküdtem az asztalra és elég keményen baszni kezdett. Nem ehhez voltam szokva a férjem faszát ha felszopom nagy nehezen beteszi lök párat kiveszi, és a hasamra veri aztán kész. Még egyszer felszoptam és meg lovagoltam. 20 percen keresztül kúrt közben vagy öten ránk nyitottak. Akkor ez sem zavart. Mindenhogy kúrt hátulról, elölről.

Miután végeztünk én nem mentem haza bent aludtam mint mindenki más. Reggel azt gondoltam ez nem vet rám túl jó fényt hogy az első bulin megbaszták a főnök asszonyt. Miközben ezen gondolkoztam jött be még meztelenül az egyik kolléganő és mesélni kezdte hogy hárman baszták egész éjjel sajog a puncija. És így nem mehet haza mert tiszta geci mindenhol. Eközben a három fiú aki dugta bejött az irodába a kolléganő után. Azt nem tudom miért talán akartak vele meg egy menetet. Tegnap este szex után én sem öltöztem fel csak bugyiban aludtam a fiúk meg részegen rögtön odajöttek hozzám. Kettőnek állt a fasza, egynek pedig mar lankadt volt de látszott az öve a legvastagabb még így is.

A kolléganőm kihasználva hogy utána jöttek a fiúk egyből szopni kezdte az egyik fiatal fiút aki volt vagy 25 éves ekkor. A másik két srác már az én mellemet nyomkodta. Tiltakoztam, de nem akartam hogy abba hagyják. Közben a srác akinek állt a fasza mar a szamba is adta a farkát. Szoptam kb 7-8 percet mire átnéztem Adrira a kolléganőre. A fiatal srác már dugta. Mindenki tudta hogy Adrien a cég ribanca. Nagyon jó csaj volt. Ezután mar engem is elkezdtek baszni a fiúk. Közben úgy cserélgettek minket egymás között mint valami rossz ribancokat. De bevállalom elélveztem hogy ezek a faszok csak értem állnak. Egy éjszaka alatt négy idegen férfi baszott meg. Egy cseppet sem éreztem magam rosszul sőt élveztem minden percet. Azóta is ennél a cégnél dolgozom és már lépten nyomon kúrok akivel csak lehet. A férjem erről semmit sem sejt és remélem nem is fog.


Szextörténet ajánló:


Feleségem akarata ellenére megcsalt


Mint máshol említettem, feleségem, Ági, azelőtt az istennek sem akart lefeküdni mással (csak egy barátunkkal egy párszor), de másodmagammal keféltem már őt, azt szerette. Úgy érezte, hogy ha velem is szeretkezik egyúttal, akkor nincs hűtlenség-jellege, félrelépés-jellege a más emberrel elkövetett csókolózásnak, meztelenkedésnek, ölelkezésnek, kizárólag az én számomra fenntartott testrészei más ált....

Vasárnap délután


Feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Csak olyan ráérősen, nyugisan. Vasárnap van. A maga meleg, párás, nyár eleji hangulatával. Egy pólóruha volt rajtam, bugyi nélkül, rajta meg egy sort...meleg van. Hozzábújtam, a karjára fektettem a fejem, ő pedig a gerincemen játszott az ujjaival. A mellkasán matattam, az ujjaim megtalálták a mellbimbóit, a szőre között kalandoztam, köröket rajzoltam rá. Le....

A szoknya


A szoknya, meg ami alatta nincs

Ahhoz, hogy értsétek a sztori vicces oldalát, el kell mesélnem, hogy a történet főszereplői, alias én, és most bemutatkoznék: Mia vagyok, illetve a volt pasim Tomi, hogy kerültünk kapcsolatba, majd még mélyebb kapcsolatba egymással.

Fanni hibája az egész.

Fanni, aki egy évvel idősebb nálam, de már óvodás korunk óta ismer....

Diáklány az albérletben


Elég nagy lakásunk volt diákkoromban és a szüleim rendszeresen kiadtak egy szobát egyetemista lányoknak. Kedvelték a lányokat, noha nem olyan megfontolásból, mint én, hanem egyszerűen azért, mert jobban vigyáztak a lakásra, mint a fiuk. Utolsó éves voltam, amikor a szüleim elköltöztek otthonról, magamra hagytak a lakásban az aktuális albérlőnkkel, Enikővel. Képzelhetitek, hogy nem viselt meg külön....

Masszázs meglepetéssel 1.Masszázs ágy és meglepi

Sziasztok! Megosztanék veletek egy fantázia történetet Kingáról, az exem barátnőjéről és arról, mikor felkeresett egy masszázs miatt.

Én frissítő svéd, és indiai talp és fejmasszázzsal foglalkozom, pusztán kiegészítés céljából. Szeretem csinálni, mert jól esik, hogy adhatok valami jót a vendégeimnek. Jelentősen fokozza az örömöm, ha dö....

Judit, a csúnya lány


A fiatal lány a húszas éveinek elején járhatott. Nem tartozott a szép lányok közé. A suliban a srácok szinte mindig
keresztül néztek rajta. Judit egy átlagos „szürke kisegérnek” számított, 160 cm magasságával. Barna haja állig ért és
hátul, a tarkójánál fel volt szedve. Bájos kis pofikájára a magány rányomta szomorú bélyegét. Vékony testét és pici
mellét szégyellte, így rendsz....
Szextörténet címkék

tulaj | lécci | azok a csajok | bevezetés a szexualitásba | kurtak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.