Pornó a munkahelyen


Orsolya vagyok 38 éves a férjemmel 7 éve vagyunk együtt. A házasságunk semmi probléma nem volt rengeteget szeretkeztünk imádtam a férjem hatalmas farkát. Egy nap azonban új ajánlatot kaptam...


Jobb fizetés több szabad idő tehát el fogadtam a munkát ami egy fuvarozó cég irodaházában közép vezető szerep volt. Rengeteg férfivel voltam körül véve, de ez elegem egyáltalán nem érdekelt akkor meg . 3 hónapot kellett ott lennem az első céges buli idejéig ekkor változott meg minden számomra.

Előtte soha nem ittam alkoholt hat itt sikerült elég sokat nagyon be rúgtam de ezzel Mindenki így volt beszélgettünk tehát a kollégákkal a buli úgy nézett ki hogy kb 10 nő és 45 pasi. Az irodában dolgozó kolléganők már a buli előtt mondták hogy ilyenkor a fiúk próbálnak átmenni 1-2 nőn amit ők nem is igazán bánnak mert ilyenkor jól meg vannak dugva és az év többi napján mehet az otthoni férjes laza szex.

Éjjel 1 óra fele már nagyon részegen azt vettem észre, hogy egy nagyon szimpatikus kollégával vagyok csak elfoglalva aki folyton dicsért és végig a mellemet nézte. Ez meg mondom őszintén tetszett mert a mellemre nagyon büszke vagyok de a férjem soha nem dicséri meg. Tehát adtam alá a lovat. Egyszer azt mondta menjünk fel az én irodámban hiszen itt jobban hallaniuk egymást mint itt lent. Nem tudom miért de rögtön belementem és ahogy beléptünk az irodába nyúltam a faszért és be is kaptam.

Ezt ő láthatólag nem bánta, sőt várta. Annyira kemény volt a farka hogy kb 3 perc után telelőtte a számat. Akkora adag geci jött a számba hogy két nyelésre ment csak le az egész. Ekkor a kollégám szerencsére nem lankadt le mert ott mar az én pinám is nagyon nedves volt. Így hat letoltam a nadrágom felfeküdtem az asztalra és elég keményen baszni kezdett. Nem ehhez voltam szokva a férjem faszát ha felszopom nagy nehezen beteszi lök párat kiveszi, és a hasamra veri aztán kész. Még egyszer felszoptam és meg lovagoltam. 20 percen keresztül kúrt közben vagy öten ránk nyitottak. Akkor ez sem zavart. Mindenhogy kúrt hátulról, elölről.

Miután végeztünk én nem mentem haza bent aludtam mint mindenki más. Reggel azt gondoltam ez nem vet rám túl jó fényt hogy az első bulin megbaszták a főnök asszonyt. Miközben ezen gondolkoztam jött be még meztelenül az egyik kolléganő és mesélni kezdte hogy hárman baszták egész éjjel sajog a puncija. És így nem mehet haza mert tiszta geci mindenhol. Eközben a három fiú aki dugta bejött az irodába a kolléganő után. Azt nem tudom miért talán akartak vele meg egy menetet. Tegnap este szex után én sem öltöztem fel csak bugyiban aludtam a fiúk meg részegen rögtön odajöttek hozzám. Kettőnek állt a fasza, egynek pedig mar lankadt volt de látszott az öve a legvastagabb még így is.

A kolléganőm kihasználva hogy utána jöttek a fiúk egyből szopni kezdte az egyik fiatal fiút aki volt vagy 25 éves ekkor. A másik két srác már az én mellemet nyomkodta. Tiltakoztam, de nem akartam hogy abba hagyják. Közben a srác akinek állt a fasza mar a szamba is adta a farkát. Szoptam kb 7-8 percet mire átnéztem Adrira a kolléganőre. A fiatal srác már dugta. Mindenki tudta hogy Adrien a cég ribanca. Nagyon jó csaj volt. Ezután mar engem is elkezdtek baszni a fiúk. Közben úgy cserélgettek minket egymás között mint valami rossz ribancokat. De bevállalom elélveztem hogy ezek a faszok csak értem állnak. Egy éjszaka alatt négy idegen férfi baszott meg. Egy cseppet sem éreztem magam rosszul sőt élveztem minden percet. Azóta is ennél a cégnél dolgozom és már lépten nyomon kúrok akivel csak lehet. A férjem erről semmit sem sejt és remélem nem is fog.


Szextörténet ajánló:


Análszex a sógornőmmel


Általában mikor felkelek, már a párom elmegy dolgozni. Én reggel a fürdõ felé vettem az irányt. Gondoltam lezuhanyzok, aztán kezdek valamit a szabadnapommal. Minden nomálisan indult, épp nagyban fürdök, amikor hallom, hogy valaki benyit a fürdõbe. Hát nagyon megulyedtem, mert hát az ember mégis valamilyen szinten idegenben van és akkor rányitnak... Hát a sógornõm Erika volt az. Õ azt gondolta, hog....

Sos szopás valentin napon


Két évig, titkos viszonyom volt egy közismert zenész barátnőjével, aki általános iskolai tanárnő és akkor már 12 éve tartott, a kapcsolatuk.
A nő kedves, kellemes társaság, de nagyon féltékeny a párja múltjára, ezért lépten-nyomon titokban szexuálisan félrelép hogy bosszút álljon azért, merthogy a párja szerinte “túl sokat élt” hozzá képest, és ő ebből annak idején kimaradt. Legalábbis ez s....

A szomszéd hatalmas fasza


Laci, aki a szomszédunk, látszólag is hatalmas farkával invitált már többször is egy kis szexre.
Addig addig kerülgetett, míg egy nyári délután, talán a kíváncsiság, talán a kielégületlen vágyaim miatt, az újra nekem szegezett ajánlatra rábólintottam, és kezét megfogva behúztam a lakásába. Nem szerelem és nem is szenvedély vezérelt minket, csak a testi vágyunk csillapítása és kielégítése sz....

A nőnap orgiába torkollott


A legutolsó nõnapot feleségem és munkatársai egy helyi szórakozóhelyen szervezték meg, amire családtagok nélkül szerettek volna menni.Máskor is szokott ilyen lenni. Ugynevezett csapatösszeszokásnak indult. Én vittem el 7 órakor és megbeszéltük hogy éjszaka 2 és 3 között telefonál, hogy mikor menjek érte vissza. 11-ig beszélgettem szomszédokkal és a neten nézelõdtem. Ekkor ugy döntöttem, hogy én is....

Laló ágaskodó fasza szextörténet


Laló ágaskodó fasza szextörténet

Tavaly nyár eleje. Kellemesen szép idõ volt, olyan se nem tikkadt, de hideg sem. Pont jó. A Tisza parton dolgoztam a legjobb helyen, hála apámnak. Kiszolgáló voltam, vagy nem is tudom, hogy nevezzem. Fáradtan hazaértem hajnalban, és persze egész úton azokat a hülye németeket szidtam. Mit variálnak mindig? Nem tudja felfogni, hogy angolból van egy nyam....

A mostoha testvéremmel


Végzek a reggelivel, a konyhapultnál támaszkodom, a hátam mögül meghallom a bátyám papucsos lépteit. Épp készülök megfordulni, amikor érzem, hogy átkarolja a derekamat.

- Korán kidobott az ágy? - suttog a fülembe. Mély hangja érzéki, zene fülemnek. Ő majdnem húsz éves, én tízennyolc, mégis érettebbnek érzem a koránál.

- Csinálok neked is reggelit - mormolom. Nem akaro....Szextörténet címkék

kancával | tedd | Öten basztak | exhib | csalódás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.