Koleszos leszbi történet


Sziasztok! Editnek hívnak és Budapestre járok koleszba. Egyébként Miskolci vagyok, de ez most úgysem fontos. Amikor egy évvel ezelőtt idejöttem, még nem hittem, hogy ez lesz belőle. Bár hat ágyas szobában lakom, csak hárman vagyunk szobatársak. Csilla, aki pécsi, Fruzsi, aki Kőszegen lakik és én. Tulajdonképpen mindhárman heteroszexuálisak voltunk, de történt valami, ami megváltoztatott bennünket. Fruzsi és én egymás mellett alszunk, míg Csilla Fruzsi mellett. 9-kor általában már mindhárman zuhanyozni megyünk, aztán aludni.
Az érkezésem harmadik hetén történt, hogy megcsúsztam a zuhanyzóban és eltörtem a karomat. Begipszelték az egész jobb alkaromat, de azt nem mondták meg, hogyna fürödjek így. A balommal úgy-ahogy elértem a testem nagy részét, de a balkezemet, a hátamat és a testem baloldalát nem tudtam
megmosni.
Ott álltam a zuhanyozó alatt, sírva a tehetetlen dühtől, mikor Fruzsi is benyitott a zuhanyzóba. Elhaladt mellettem és köszönt. Mikor észrevette, hogy sírok, egyből
vígasztalni kezdett. Megfogta a kezemet, és simogatott, hogy nyugodjak meg. Aztán felajánlotta, hogy megmos ott, ahol nem érem el magamat. Miközben szappanozott,
eszembejutott a volt pasim, akivel azért szakítottam, mert nem bírta megérteni, hogy nekem fél évig itt kell laknom és csak Februárban mehetek haza. Szüleim az önállóságra akarnak szoktatni. De visszatérve Fruzsihoz, a lényeg, hogy fura gondolataim támadtak. Sajnos hamar befejezte a
mosdatást, de másnap újra megkértem.
Egy hónappal később, mikor végre leszedték rólam a gipszet, megkértem, hogy, ha már olyan jól mosdat, mossa már meg utoljára a kezemet. Egy ideje leszbikus álmaim voltak és elhatároztam, ha törik, ha szakad, kielégítem a vágyaimat. Mikor a hónom alját dörzsölte, váratlanul átkaroltam és magamhoz húztam. Annyira meglepődött, hogy moccani sem bírt. Megcsókoltam és a pinusomat a fürdőköpenyének nyomtam. Olyan isteni kis bolyhos köpenye volt. Így fel-le mozogtam és a nagyajkaimat
maszíroztam vele. Amint magáhoztért, eltaszított, mire én kis szinészkedéssel a földre estem és a karomat fájlaltam. Fruzsi azonnal elnézést kért és bekísért a szobánkba.
-Kérlek Fruzsi, bocsáss meg. De annyira felizgultam! Olyan perverz ez az ötlet, hogy egy lánnyal smároljak!
-Hát ez igaz. De a smárt még meg lehet bocsátani. Amit utána csináltál.
-Mit csinált?-kérdezte Csilla, aki ekkor lépett be.
Kórusban feleltünk, hogy: - Semmit!
-Jó, bocsi, ha gondoljátok kimegyek.
-Ne, maradj. Nem zavarsz.-mondta Fruzsi, én meg kezdtem valóban szégyelni magam, az egészért. Szerencsére semmi visszhangja nem volt a dolognak és az este hátralévő része nyugiban telt. Másnap este álmatlanul forgolódtam, mikor
Mocorgásra lettem figyelmes. Fruzsi volt az. Megdöbbentett az a hihetetlenül erős vágyakozás, ami a hangjából kicsendült.
-Kérlek Diti nyalj ki!
-Tessék?
-Sss! Nem akarom, hogy Csilla felébredjen! Nyalj ki kérlek. Iszonyúan vágyom már a szexre.
-Nincs barátod?
-Nincs és soha sem volt. Nézz rám! A fiúknak nem az ilyen lányok kellenek! CSak egyetlen alkalmat kérek, mert tudom, hogy te is csak egy alkalomra gondoltál, hogy kipróbáld.
Szeretni akarlak!-nyögte lihegve és mellém bújt. Teljesen meztelen volt. Úgy szorított magához, akár egy satu. Vadul csókolt és eléggé szabálytalanul. Rádöbbentem, hogy ez a lány 18 éves létére még sosem volt fiúval. Szűz! És a szüzességét egy lány vegy el? Nem bírtam magammal és megfordítottam. Én kerültem felülre. Elhúztam az ajkaimat, hogy levegőt is vegyek, aztán a melleire buktam. Az izgalomtól felhevülve vadul nyaltam, szívtam a bimbóit. Akkorákat szívtam rajta, hogy meg-megemelkedett a melle és vissza zuhant, mikor elengedtem. Én attól élveztem el, hogy láttam mennyire jó ez neki. Az arcára kiült a szédelgő mámor és a boldogság. Lejjebb csúsztam. Kinyaltam a köldökét, bár csiklandós volt. Utána lejjebb nyalogattam az ágyékát és a puncijához érve megtorpantam. Szőrös volt.
Vastag szőkés bozont. Az ujjaimmal belétúrtam és a pinusát kezdtem körkörösen dörzsölni. Utána széthúztam a nagyajkait és belenyaltam a kelyhébe. Az íze és szaga szokatlan volt.
Én a pénisz ízéhez már hozzászoktam, de egy női nemiszerv egészen más ízű! Lassabban nyaltam és alaposan. Fruzsi teste ütemesen hullámzott. Pózt váltottam. Befeküdtem alá és úgy nyaltam. Így a lábaimmal átkarolhattam, ami csak fokozta az izgalmát. Amikor már a csiklóját is beszívtam, nem bírta tovább és elélvezett. Az arcomra spriccelt. Mohón lefetyeltem fel a nedveit, és most kívántam először egy jó nagy falloszt. Fruzsi felült és hagyta, hogy így is nyaljam kicsit. Utána hasra fordult és nyalni kezdte a puncimat. Bár szűz volt, mégis ügyesen csinálta. Abbahagytam a nyalást és lihegve, fel-felsóhajtva élvezkedtem.
Fruzsi váratlanul feldugta az egyik ujját nekem. Aztán az egész kezét belémnyomta és felsiklatta a méhszájamig. Vegődtem az ölelésében és úgy szorítottam a lábaimmal, ahogy csak bírtam. Isteni érzés volt, ahogy a hüvelyemet belülről simogatta. Megtalálhatta a Gpontomat, mert minden sötétbe borult egy pillanat alatt. Mikor felébredtem, Csilla aggódó arcát láttam.
-Jól vagyok.-feleltem.
-Nem az egészséged miatt aggódok, hanem, hogy mi lesz, ha valaki más is hallotta.
-Mit?
-Akkorát sikítottál, hogy felébredtem. Fruzsi most az ajtóban áll és nézi, hogy ki jön.
-Nézd, az egész...
-Nem érdekes. Tudod, a nők közti szerelem sokkal szebb, mint a férfiak közötti.
Talán, mert mi vagyunk a szebbik nem.-ezen jót kacagtunk mindhárman, aztán aludni tértünk.
Azóta nem múlik el nap, hogy ne nyalnánk fel egymást a csúcsra. Fruzsi a zuhanyzóban is szokott szeretkezni velem, ami sokkal izgalmasabb, mert bármikor megláthatnak minket.
Csillával viszont csak este bújunk össze. Ilyenkor hárman szeretjük egymást az élvezésig. Az ösztöndíjunkból vettünk egy vibrátort és egy felcsatolható műpéniszt is. Így sokkal jobb a szex. Nem akarok közhelyeket mondani, de ez már tényleg egy másik történet.


Szextörténet ajánló:


Csápok - Szex egy ufóval


Csápok - Szex egy ufóval

évvel ezelõtt voltam elõször Amerikában. 19 éves voltam. A gimnázium után egyévig tengtem, lengtem itthon, aztán kimentem egy három hónapos nyári táborba felügyelõnek. Nagyon klassz volt a dolog, egy nagy erdõben volt a tábor egy tó mellett, Maine - ben. Az én dolgom programok szervezése, bonyolítása volt, fõleg 18 - 19 éves lányokkal dolgoztam. Nem volt nehé....

Székely szex történet - Magda


16 év házasság alatt egyetlen férfi volt az életemben, a férjem. Előtte volt meg egy komolyabb kapcsolatom, de ezen kívül nem volt más férfi az életemben. 15 éves lányom már nem kötött le, mint akkor, amikor még kisgyerek volt. Egyre több időm jutott magamra. Férjem, vezető beosztásban dolgozik, így anyagi helyzetünk is jónak nevezhető. Kapcsolatunkat a férjemmel szintén jónak értékeltem, bár az ....

A szomszéd lány,Csaba nővére


Költözésem után nem sokkal a lépcsõházban megismerkedtem Fannival, több alkalommal beszélgettünk ezt követõen minden féle dologról. Bevallom, hogy már az elsõ találkozásunk alkalmával megakadt rajta a szemem, vékony testén, csinos kis pofiján, és hosszú göndör barna haján.

Egy szombat délután boltból hazatérve ismét összefutottunk a lépcsõházban, ismét beszédbe elegyedtünk.
<....

Megbasztam egy légtornász szöszit


Soha nem voltam oda a vékony lányokért, de persze soha nem hagyztam volna ki egyet sem.
Ha szőke volt a drága, akkor meg nem volt visszaút.

Krisztivel egy házibulin ismerkedtem meg, valahogy szóba elegyedtünk és 1-2 poén jól elsült. Aztán már minden nagyon könnyen ment. Néhány pohár bor, és épp szabad volt a drága.

Úgy éjfél után leültünk egy csendes sarokba és....

Gyors dugás a parkban


Krisztival a parkban sétáltunk, de már nagyon nem bírtunk magunkkal. Kriszti alacsony, sötétvörös hajú lány volt, ez utóbbi majdnem ért a válláig és jól keretbe foglalta szép, vidám arcát. Sajnáltuk, hogy nem szeretkezhetünk nyugodtan és meztelenül egy kényelmes ágyban, de az otthon még messze volt és nem bírtuk tovább. Bementünk az egyik bokor mögé, Kriszti hátul húzta le a farmerját, hogy csak ....

Szopásvágy


Hetero kapcsolatban élő 26 éves srác vagyok, de már jó ideje izgat a szopás gondolata. Kezdetben próbáltam elhessegetni ezeket a fantáziálásokat, de egyre inkább azon kaptam magam, hogy maszturbálás közben is arra gondolok, hogy épp egy vastag farkat cumizok térden állva, majd az arcomra vagy a számba élveznek, az ilyesfajta gondolatokra tudtam a legnagyobbakat élvezni.
Így hát végül engedv....
Szextörténet címkék

hűséges | jövök | barátnőm és a szűz hugom | lógó mell | cumizó |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.