Gyors dugás a parkban


Krisztival a parkban sétáltunk, de már nagyon nem bírtunk magunkkal. Kriszti alacsony, sötétvörös hajú lány volt, ez utóbbi majdnem ért a válláig és jól keretbe foglalta szép, vidám arcát. Sajnáltuk, hogy nem szeretkezhetünk nyugodtan és meztelenül egy kényelmes ágyban, de az otthon még messze volt és nem bírtuk tovább. Bementünk az egyik bokor mögé, Kriszti hátul húzta le a farmerját, hogy csak feneke legyen kinn, én pedig a sliccemet húztam le, amiből elővettem merev farkamat. Kriszti háttal állt nekem, egy kicsit előre hajolt, így be tudtam neki tenni a péniszem, amit finoman elkezdtem húzogatni Krisztiban, aki diszkréten nyögdécselt. Közben fogtam a derekát, hogy biztosabban tartsam. Kb. 1 percig dugtam őt hátulról, mikor egy futó jött arra, ezért le kellett állnunk. Nem húztam ki a farkam, csak lemerevedtünk és lejjebb bújtunk a bokor mögött. A farkam iszonyúan lüktetett, nehéz volt tűrtőztetni magam. Végül mikor a futó elhaladt, tovább kúrtam Krisztit. Egyre ütemesebben, az ágyékom már csattogva ütközött Kriszti kicsi, formás fenekének. Hamarosan, mikor már közel jártunk az orgazmushoz, egy öreg néni jött arra komótosan. Amikor közel ért, le kellett állnunk. Kihúztam a farkam, Kriszti szembe fordult velem, visszahúzta formás fenekére a farmert és csókolózni kezdtünk, így csupasz farkamat eltakarta a teste, így a néni csak egy felszínes pillantásra méltatott. Bár Kriszti csókja édes volt és közben egyik kezével diszkréten simizte a szerszámom, csalódott voltam. Amikor a néni elment végre, a lány leguggolt és szopni kezdte a farkam. Kriszti az ágyban volt igazán jó, szopásban annyira nem, de azért jól esett. A végén pedig rámarkolt és kiverte nekem.

Nem ez volt az első, hogy public csináltuk. Suliban már baromira untunk egy előadást. Szerencsére hátul ültünk, eldugva. Az előadás közepén Kriszti lehúzta a sliccem és elővette szőrös, még kicsi péniszem. Simogatta, fogdosta, gyúrmázta. Közbe-közbe mosolyogtunk egymásra, de igyekeztünk diszkréten. Amikor teljesen felállt, Kriszti finoman, de ütemesen verni kezdte. Küszködtem, de nem nyögtem, bár nagyon kellett. Farkam egye keményebb és izgatottabb lett Kriszti puha kezeiben. Néha megsimiztem a combját. A kézimunka kb. 3 percig tartott. Az első percben finoman, lassan csinálta, a bőrt gyakorlatilag még nem is húzta, csak a markát simítgatta farkam hengeres kis testén. Mindig így kezdte, hogy hergeljen, én imádtam. A második percben már rámarkolt a hímvesszőmre és érzékien húzogatni kezdte a bőrt, egyelőre lassan. Az utolsó percben gyorsított és ütemesen verte a farkam. Amikor jeleztem, hogy közel a vég, egy zsebkendőt tett a farkam tetejére és abba élveztem bele. Nem kis erőfeszítés árán, de sikerült nem nyögnöm. Elraktam a farkam, kifújtam magam, aztán benyúltam Kriszti farmerjába elől és éreztem a szőrös punciját. Ahogy ő is, én is hergeltem kicsit az elején, kicsit simiztem a szőrös részt, aztán lejjebb csúsztattam a kezem a csiklójához, bár a szűk farmerban nem volt könnyű. Neki még nehezebb a nyögést visszatartani, halkan sóhajtozott is kicsit, szorítottuk egymás kezét. Nem sokáig izgattam a csiklóját, mert az előadó megköszönte a figyelmet. Diszkréten, de sietve mentünk ki az egyik mosdóba, ahol magunkra zártuk az egyik fülkét és vadul csókolózni és ölelkezni kezdtünk. Lehúztuk a nadrágunk, én ráültem a vécére, ő pedig bele kemény farkamba. A vállamba kapaszkodva lovagolt rajtam hevesen, hangosan nyögött. Nem akartam, hogy meghallják, ezért rátapasztottam az ajkam az övére, átöleltük egymás hátát és hamarosan hatalmasat élveztünk. Percekig ültünk még egymásba kapaszkodva, remegő lábakkal.


Szextörténet ajánló:


Az első leszbi kaland


4 éve éltem egy közös lakásban Nikivel. Együtt jártunk a tengerpartra, mert ez volt a legolcsóbb szórakozás. Később a nudistára jártunk. Mindkettőnknek nagyon tetszett ruha nélkül szabadon napozni.

Egyszer mikor kijöttem a tengerből borzalmasan kezdett fájni a popsim. Olyan volt, mint a csaláncsípés. Niki odavezetett, ahol elsősegélyt adnak. Itt mondták, hogy nem veszélyes csak fájd....

Az emlékezetes est


Telefoncsörgés zavarta meg a csendet. Pár pillanat múlva fel is vette Alex a telefont. Egy lágy, hang szólt bele félénken

- Szia Alex, mond, csak rá érsz ma este?

- Természetesen – válaszolta Alex, egy kis mosollyal.

- Miről lenne szó?

- Tudod a suliba, kell készítenünk egy fogalmazást, és ki kell nyomtatni, ám a fogalmazást nem tudtam mé....

A nagy szopás


gyik tavasszal tortent,hogy a pasimmal elmentunk setalni a varosba! Az orszaghatar fele indultunk,ahol
volt egy elhagyatott hely! Na mondom...pont kapora jott nekem,mivel en nagyon szexmanias vagyok es SZOPNI is nagyon imadok! Odasugtam a pasimnak,hogy nagyon kivanom...mire o nagyot csodalkozott! Megkerdezte:itt??
mondtam,hogy igen! Hol mashol??? Elmentunk ahhoz az elhagyatott helyhe....

(Majdnem) mindenütt jó, de a legjobb otthon


Félrebaszásaim mindig egy kicsit kiábrándítóak, mert eddig még mindegyik mélyen „alulmúlta” az otthoni eseményeket, nem csak mindent felülmúló házastársi szerelmünk miatt, pedig szeretném felülmúlni, és arra is vágyom, hogy ő múlja felül. (Perverzió? Lehet, na és.) Az „egy kicsit kiábrándító” egyáltalán nem jelenti azt, hogy kalandjaim semmit sem érnek, vannak közöttük szép számmal roppant kelleme....

A berlini szexkaland
A késztetés, hogy megírjam ezt a sorozatot, már hónapok óta bennem volt. Fantáziavilágom gazdagsága, a képek, az újabb ötletek, történetek egyszerűen nem hagytak nyugodni. Oly élénkek, és valósághűek, hogy úgy érzem ki kell adnom magamból... hogy mások is átélhessék.
Néhányuk képzeletem szüleményei, melyek valós alapokon nyugszanak, a másikuk pedig álmaimból bontakoznak k....

Maja és a szex 2


Következő héten is nála aludtam. Nem voltak otthon a szülei, de még furcsább és izgatott volt, mint azelőtt.
Felmentünk a szobájába, majd azt kérte, hogy engedelmeskedjek, mert szeretne valami új dolgot mutatni. Levetkőztetett, majd egy nagy bőrszíjas golyót tett a számba, a végtagjaimat kikötötte és egy szemfedővel lefedte a szemem.
Elkezdte nyalogatni a puncimat, de nem úgy mint....
Szextörténet címkék

leszoptam a szomszédot | prosztata | főz | hűvösvölgy | pali |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.