Seggbekúrás


Seggbekúrás

Sziasztok bocs de az elõzõ verziót nem ellenõriztük és mivel a hölgyet aki velem van sem hagyta hidegen az emlékek felidézése elég sokszór mellé ütöttem. Bocs


Elmeséltem ár ezt néhány ismerõsömnek...Nos mindenkit odaszegeztem vele


21 éves voltam barátnõm 17 éves nagyon csinos jó testû ez csak azért lényeges mert tudni kell, hogy az adottságait édesanyjától örökölte.


Sokszor náluk aludtam és sokszor elõfordult korábban is hogy barátnõm anyját nevezzük I-nek szóval I-t méregettem mustrálgattam illetve öltözködés fürdés közben is megzavartam " véletlenül "


Ezeket sosem vette igazán rossz néven csak mosolygott.


Egy alakalommal mikor szintén ott töltöttem az éjszakát Õ is rányitott zuhanyzás közben illetve egyszerûen bejött kezet mosni. Csak annyit szól : Ez már nekem is kijárt.


Nem zavart a dolog. Néhány órával késõbb mikor már mindenki aludt motoszkálást hallottam a szobája felöl óvatosan benéztem és észrevettem, hogy maszturbál, majd halkan bekopogtam erre Õ abbahagyta.


Megkérdeztem, hogy még ébren van azt felelte kissé feszült és próbálja lenyugtatni magát. Majd mosolyogva hozzátette: Tudod miért és hogyan.


Mondtam nem is zavarom tovább csak csinálja amit csinált de Õ azt felelte nem zavarom ha nézni akarom csak tegyem de másra nincs lehetõség. Ez Én is pontosan tudtam. Inkább lefekszem aludni feleltem és ott hagytam.


Másnap reggel Barátnõm és az öccse is elmentek suliba engem pedig nem kis meglepetésemre I ébresztett. Egy selyem köntös volt rajta ami csak itt ott takarta de gyakorlatilag a mellbimbóit kivéve mindene kint volt belõle. Fölém hajolt és azt mondta itt az idõ.


Nem kellet magyarázni semmit már el is kapta a farkamat a nyelvével. Fogtam a csípõjét és magamra illetve a számra rántottam a punciját.


Hosszú franciázásba kezdtünk. Közben egyre vadabbul nyulkálltam benne két kezem négy négy ujjával feszítettem szét a vagináját kérdeztem tõle nem fáj e erre azt felelte ha jobban fáj jobban élvezi.


Huh. Nekem sem kellett több még durvább voltam vele teljes kezemmel bele nyúltam olyan mélyre ahol maximum a nõgyógyásza eszközei vagy egy csecsemõ járhatott korábban.


Õ egyébként asszisztensként dolgozik egészségügyit végzett.


Megkérdeztem tõle meddig mehetek el I erre üvöltve kéjes sikongatásokkal azt kiáltotta ameddig csak bírsz. Féltem, hogy félre értem ezért újra rákérdeztem mennyire nyúlhatok beléd. Erre Õ visszakérdezett mennyire akarsz?


Mire Én bepróbálkoztam a lehetetlen válasszal: a méhszájadon túl. Ez láthatóan tovább hergelte I-t.


Az mondta vagyis inkább csak üvöltötte az csak kezdõknek való ne féltsd már a pinámat. Közben úgy szopta a farkamat hogy csak benyelte torokra és gargalizált vele ez azért is elõnyös volt mert nem élveztem el.


Eszméletlenül bevadított a csaj és minél durvább voltam Õ annál jobban élvezte.


Már jóval csuklónál beljebb jártam mikor két ujjamat benyomtam a méhnyakéba és teljesen szétfeszítettem azt. Ekkor éreztem meg hogy valami tárgyba ütköztem, pesszárium volt. hûha mondtam ez meg mi. Mire õ élvezettõl elhaló hangon ezt felelte szedd ki aztán menj mélyebbre. Mire Én: óvatosan vagy vadul?


A válasz ennyi volt: szerinted.


Nem kellett sokat bíztatnia kiszaggattam belõle.


Visszanyúltam már egészen a méhébe jártam. Másik kezemmel a seggébe voltam vagy 2 4 ujjammal.


Nem bírtam tovább teleélveztem a száját. Ekkor a hátára fordult és azt mondta mist basszál meg ahogy csak bírsz.


Élvezted az eddigit kérdeztem tõle. Igen nagyon volt egy rakás orgazmusom felelte.


Elég rendesen vérzett is közben de nem zavarta, engem sem.


Felhúztam a lábait a nyakához és Õ megfogta õket majd keményen seggbe kúrtam.


Életemben nem volt még ennél durvább kalandom de neki sem azt mondja. Az akkori barátnõmmel már szakítottunk most vele azonban újra találkozgatok.


Ebben a pillanatban is itt van velem az Õ ötlete volt, hogy írjuk, le ezt a sztorit Azóta is sokszor csináltunk nagyon meredek dolgokat ha gondoljátok. Mondjuk holnap Õ is leírja milyen volt ez az Õ szemszögébõl.

http://szextortenetek.atw.hu


Szextörténet ajánló:


Szeretőm van, boldoggá tesz !


- Csinálsz amit akarsz!

Liv olyan hideg, amilyen lenni szokott. Egy ideig nézem a becsukott ajtót és magam sem tudom, miben reménykedem. Hogy visszafordul és azt mondja, beszélgessünk? Bejön, hozzám hajol, hagyja, hogy fénylő barna hajának zuhataga az arcomba hulljon, átölel és azt mondja, minden a régi lesz? Igen, ilyesmire várok. Már talán három éve. De nem történik meg. Ma sem. K....

Egy valódi domina és egy valódi csicska


Én egy 26 esztendős sissy boy vagyok ekkor még, akinek az egyik álma az volt, hogy legalább egyszer kipróbálja magát a BDSM világába. Igen, mindig is kíváncsi voltam milyen lehet igazán szolgálni, megalázkodni egy domináns nő lábai előtt. Ezért is keresgéltem az interneten ilyen nők után. Találtam is egy dominát aki az akkori adatlapja szerint egy 30 éves, 178 cm magas, 64 kg-s gyönyörű hosszú ba....

Koleszos leszbi történet


Sziasztok! Editnek hívnak és Budapestre járok koleszba. Egyébként Miskolci vagyok, de ez most úgysem fontos. Amikor egy évvel ezelőtt idejöttem, még nem hittem, hogy ez lesz belőle. Bár hat ágyas szobában lakom, csak hárman vagyunk szobatársak. Csilla, aki pécsi, Fruzsi, aki Kőszegen lakik és én. Tulajdonképpen mindhárman heteroszexuálisak voltunk, de történt valami, ami megváltoztatott bennünket.....

Dugás a szabadban


Már megint nyaralunk és minden a szokásos. Ráckeve, kiskert, kapálni, locsolni, csináld ezt, tedd azt fiam! Pont ez kell nekem, 20 évesen. Még szerencse hogy holnap jön egy Ír nő, valami rokonunk rokonának valakije. Vörös hajú csúnyaság, azt mondják. Másnap délután, apám meg is hozta a vendéget, sok mosoly és kedveskedés közepette. Hmmmmmmmm, nagyon csinos az angyalom, középkorú, biztos még negyve....

Az autós iskola


Nigel csak nézte, hogy Cathy kilép az autóbejáróról és az jutott eszébe, talán beszélnie kellene az apjával, hogyan is szoktak felöltözni egy autóvezető tanfolyamra. Lehet persze, hogy mikor önök tizenhét évesek voltak, akkor az alig - szoknya és a felül három gombnyira nyitott blúz még megfelelő öltözet volt. Arról nem is beszélve, hogy mondja meg az ember a legjobb haverjának, hogy egész héten k....

A pisis nadrág


Egy blueskocsmában kezdôdött. A lány a pultnál tülekedett egy kóláért,én egy vodka-martinit akartam, a fáradt pultos hazamenni. Túl nagy zaj, tipródás, könyökölni lehetett a füstre. A piára várva egy tucatszor egymásnak lökôdtünk, de így volt jó.
Összemosolyogtunk, kiderült, hogy a lány a barátnôjével jött, az felszedett valakit, s már táncol vele. Félrehúzódtunk és baromságokról kezdtünk d....Szextörténet címkék

kis fütyi | kötve | ügyvédnő | megalázá | alhasam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.