Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


SeggbekúrásSeggbekúrás

Sziasztok bocs de az elõzõ verziót nem ellenõriztük és mivel a hölgyet aki velem van sem hagyta hidegen az emlékek felidézése elég sokszór mellé ütöttem. Bocs


Elmeséltem ár ezt néhány ismerõsömnek...Nos mindenkit odaszegeztem vele


21 éves voltam barátnõm 17 éves nagyon csinos jó testû ez csak azért lényeges mert tudni kell, hogy az adottságait édesanyjától örökölte.


Sokszor náluk aludtam és sokszor elõfordult korábban is hogy barátnõm anyját nevezzük I-nek szóval I-t méregettem mustrálgattam illetve öltözködés fürdés közben is megzavartam " véletlenül "


Ezeket sosem vette igazán rossz néven csak mosolygott.


Egy alakalommal mikor szintén ott töltöttem az éjszakát Õ is rányitott zuhanyzás közben illetve egyszerûen bejött kezet mosni. Csak annyit szól : Ez már nekem is kijárt.


Nem zavart a dolog. Néhány órával késõbb mikor már mindenki aludt motoszkálást hallottam a szobája felöl óvatosan benéztem és észrevettem, hogy maszturbál, majd halkan bekopogtam erre Õ abbahagyta.


Megkérdeztem, hogy még ébren van azt felelte kissé feszült és próbálja lenyugtatni magát. Majd mosolyogva hozzátette: Tudod miért és hogyan.


Mondtam nem is zavarom tovább csak csinálja amit csinált de Õ azt felelte nem zavarom ha nézni akarom csak tegyem de másra nincs lehetõség. Ez Én is pontosan tudtam. Inkább lefekszem aludni feleltem és ott hagytam.


Másnap reggel Barátnõm és az öccse is elmentek suliba engem pedig nem kis meglepetésemre I ébresztett. Egy selyem köntös volt rajta ami csak itt ott takarta de gyakorlatilag a mellbimbóit kivéve mindene kint volt belõle. Fölém hajolt és azt mondta itt az idõ.


Nem kellet magyarázni semmit már el is kapta a farkamat a nyelvével. Fogtam a csípõjét és magamra illetve a számra rántottam a punciját.


Hosszú franciázásba kezdtünk. Közben egyre vadabbul nyulkálltam benne két kezem négy négy ujjával feszítettem szét a vagináját kérdeztem tõle nem fáj e erre azt felelte ha jobban fáj jobban élvezi.


Huh. Nekem sem kellett több még durvább voltam vele teljes kezemmel bele nyúltam olyan mélyre ahol maximum a nõgyógyásza eszközei vagy egy csecsemõ járhatott korábban.


Õ egyébként asszisztensként dolgozik egészségügyit végzett.


Megkérdeztem tõle meddig mehetek el I erre üvöltve kéjes sikongatásokkal azt kiáltotta ameddig csak bírsz. Féltem, hogy félre értem ezért újra rákérdeztem mennyire nyúlhatok beléd. Erre Õ visszakérdezett mennyire akarsz?


Mire Én bepróbálkoztam a lehetetlen válasszal: a méhszájadon túl. Ez láthatóan tovább hergelte I-t.


Az mondta vagyis inkább csak üvöltötte az csak kezdõknek való ne féltsd már a pinámat. Közben úgy szopta a farkamat hogy csak benyelte torokra és gargalizált vele ez azért is elõnyös volt mert nem élveztem el.


Eszméletlenül bevadított a csaj és minél durvább voltam Õ annál jobban élvezte.


Már jóval csuklónál beljebb jártam mikor két ujjamat benyomtam a méhnyakéba és teljesen szétfeszítettem azt. Ekkor éreztem meg hogy valami tárgyba ütköztem, pesszárium volt. hûha mondtam ez meg mi. Mire õ élvezettõl elhaló hangon ezt felelte szedd ki aztán menj mélyebbre. Mire Én: óvatosan vagy vadul?


A válasz ennyi volt: szerinted.


Nem kellett sokat bíztatnia kiszaggattam belõle.


Visszanyúltam már egészen a méhébe jártam. Másik kezemmel a seggébe voltam vagy 2 4 ujjammal.


Nem bírtam tovább teleélveztem a száját. Ekkor a hátára fordult és azt mondta mist basszál meg ahogy csak bírsz.


Élvezted az eddigit kérdeztem tõle. Igen nagyon volt egy rakás orgazmusom felelte.


Elég rendesen vérzett is közben de nem zavarta, engem sem.


Felhúztam a lábait a nyakához és Õ megfogta õket majd keményen seggbe kúrtam.


Életemben nem volt még ennél durvább kalandom de neki sem azt mondja. Az akkori barátnõmmel már szakítottunk most vele azonban újra találkozgatok.


Ebben a pillanatban is itt van velem az Õ ötlete volt, hogy írjuk, le ezt a sztorit Azóta is sokszor csináltunk nagyon meredek dolgokat ha gondoljátok. Mondjuk holnap Õ is leírja milyen volt ez az Õ szemszögébõl.

http://szextortenetek.atw.huVéletlen szex történet:


Crossdress kaland


Fantasztikus erotikus élményben részesített a kedvesem, amit most megosztok veletek.

Eljött az este. Megnéztünk egy sexfilmet. A párom nagyon begerjedt tőle. Azt mondta:

- Most valami nagyon perverz dologra vágyom!

- És mire? - kérdeztem szintén erősen felhevült állapotomban.

- Nem árulom el.

- Pedig nagyon kíváncsi vagyok ....

Csendes “könyvtáros lány” ?


Sok férfiban felmerül a kérdés, hogy vajon milyen is igazából ez a lány, nő, hölgy, aki szinte nem mutat magából semmit.

Régen találkoztam egy „könyvtáros lánnyal”, tényleg olyan könyvmolynak tűnt, nem beszélt, köszönt, egy irodában volt helyettesítő recepciós. Valahogy szóba elegyedtem vele, már nem is tudom milyen apropóból. Állig érő garbó, fekete, minden eltakar, az alakjából sz....

A feleségem közpréda 3.


Már elmúlottunk 10 éves házasok, a szex nálunk mindennapi, de a feleségemnek ez sem elég, ezért megkért, hogy szerezzek valakit, aki a szeretkezésünket felveszi. Nos, napokig gondolkoztam, ki lenne erre alkalmas, pláne, hogy biztos voltam benne, hogy a feleségemet meg is fogja kefélni, amit ő nem fog visszautasítani. Találtam egy havert, és mindent elmondtam neki. Persze, ő rögtön benne volt, mive....
Szextörténet címkék

hugica | német juhász | nevelő | juh | megbasztalak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.